.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
28 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 28 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τέλος] Counter Attack

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Destro
Civilian
Civilian
Destro

[Τέλος] Counter Attack Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Τέλος] Counter Attack   [Τέλος] Counter Attack I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 01, 2012 6:12 am

Με τον πιστό μου φίλο τον Wailord, ξεκινήσαμε την αναζήτηση για τον γνωστό πειρατή Rikkido Metaru. Η ανεύρεση του του ήταν το μοναδικό πράγμα που ήθελα....Για αρχή....Μόλις τον έβρισκα θα τον προκαλούσα σε μάχη. Μια μάχη που ποτέ ο κόσμος μέχρι τότε δεν είχε δει και δεν θα έβλεπε ποτέ. Για να φτάσω όμως στον αντίπαλο έπρεπε να μάθω που βρισκόταν. Σ'αυτό θα με βοηθούσε ο Jiral. Ένας μυστήριος πληροφοριοδότης και συντάκτης ιδιωτικής εφημερίδας η οποία εκδίδεται μόνο στο νησί. Πολλά πράγματα είναι κρυφά γι'αυτόν καθώς όταν εμφανίζεται και παίρνει ή δίνει αυτό που θέλει, εξαφανίζεται το ίδιο γρήγορα. Πολλοί λένε ότι ακόμα και το "Jiral" είναι και αυτό ένα από ψευδόνυμά που χρησιμοποιεί. Από ότι γράφει στις εφημερίδες του, δεν παίρνει το μέρος ούτε των Επαναστατών ούτε των Marine καθώς πολλές φορές σατυρίζει και τους 2.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Σαβ Μαρ 03, 2012 1:26 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Counter Attack   [Τέλος] Counter Attack I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 01, 2012 6:21 am

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχε συγκεντρώσει ο Wailord, ο αγαπητός μας εκδότης βρισκόταν σε κάποιο μπαρ ενός μικρού χωριού. Έτσι ξεκινήσαμε για εκεί. Προχωρήσαμε μερικά χιλιόμετρα έως ότου στο δρόμο μας βρήκαμε ένα μικρό χωριουδάκι με λίγα σπιτάκια , όλα απλοϊκά φτιαγμένα.
-Αυτό είναι το χωριό που μου είπε ο μπάρμαν.
-Τότε ας ψάξουμε α βρούμε το μπαρ που μας είπε. Δεν θα είναι δύσκολο πιστεύω. Τα σπίτια είναι λιγοστά.
-Νομίζω το βρήκα. Δες εκεί!! Έχει μια πινακίδα!!
-Αυτό είναι. Φύγαμε!!
Προχωρήσαμε μερικά μέτρα και μπήκαμε μέσα στο μπαρ. Κοίταξα δεξιά κι αριστερά αλλά δεν μπορούσα να δω τον τύπο για τον οποίο ήρθαμε ως εδώ.
-Τώρα??
- Βλέπεις αυτόν με το μπλε πουκάμισο;
- Μα υπάρχουν 5 με μπλε πουκάμισο.
- Τέλος πάντων. Βλέπεις αυτόν με το μαύρο παντελόνι;
- Μα υπάρχουν 5 με μαύρο παντελόνι.
- Τέλος πάντων. Βλέπεις αυτόν με το καφέ γιλέκο;
- Μα υπάρχουν 5 με καφέ γιλέκο.
O Wailord βγάζει το πιστόλι του και ΜΠΑΜ, ΜΠΑΜ, ΜΠΑΜ καθαρίζει τους 4 και λέει:
- Να, αυτόν σου λέω..
-Κι έπρεπε να τους σκοτώσεις?? Δεν μπορούσες να μου δείξεις κατευθείαν αυτόν??
-Ήταν μπράβοι του. Θα έπρεπε να τους βγάζαμε απ'την μέση ούτως ή άλλως!!

Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Counter Attack   [Τέλος] Counter Attack I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 01, 2012 6:29 am

Οι λιγοστοί θαμώνες που είχαν απομείνει μέσα στο μαγαζί πάγωσαν μετά το τετραπλό φονικό.
-Παρακαλώ συνεχίστε την διασκέδαση σας, ο φίλος μου κι εγώ δεν θα σας ενοχλήσουμε.
-Εκτός αν το κάνετε πρώτα εσείς.
Προχωρήσαμε και οι δύο προς τον τύπο, που υποτίθεται ήταν ο εκδότης. Αυτός είχε μείνει ατάραχος απ'την επίθεση μας και συνέχισε να πίνει το ποτό του, σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Ο Wailord παρέμεινε όρθιος ένα μέτρο πίσω απ'τον καθισμένο εκδότη, έχοντας σταυρώσει τα χέρια του. Εγώ απ'την άλλη τον πλησίασα και κάθησα δίπλα του ακριβώς. Του έριξα μια γρήγορη ματιά αλλά αυτός έμενε ασυγκίνητος. Δεν είχε γυρίσει καν το κεφάλι του να δει τι είχε συμβεί. Τα πτώματα των σωματοφυλάκων του ήταν πεσμένα γύρω μας και η ατμόσφαιρα μύριζε φρέσκο αίμα.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Counter Attack   [Τέλος] Counter Attack I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 01, 2012 6:40 am

-Λοιπόν θα μου πεις τι θέλετε ή θα με κοιτάς για πολύ ακόμα? Ξέρω πως είμαι γόης αλλά δε νομίζω να είμαι ο τύπος σου!!
-Περίμενα κάποια σου αντίδραση. Απ'ότι είδες οι μπράβοι σου είναι νεκροί. Οπότε αυτό θα ήταν κάτι που έπρεπε να σε ταράξει. Αλλά εσύ μοιάζεις λες και είναι όλα φυσιολογικά.
-Για μένα είναι. Ήξερα ότι αργά ή γρήγορα κάποιος θα έρθει να με βρει, είτε μαριν είτε επαναστάτης. Προσέλαβα λοιπόν αυτούς τους άθλιους ληστές για να με "προσέχουν". Βέβαια, γνώριζα πως μόλις νύχτωνε κι έπεφτα για ύπνο θα μου έκοβαν το λαιμό και θα με λήστευαν, αλλά όπως προείπα, γνώριζα ότι κάποιος ερχόταν για μένα και σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου αυτός ο κάποιος θα εμφανιζόταν απόψε.
-Άσε με να μαντέψω. Αυτός ο κάποιος είμαι εγώ σωστά?
-Πιθανότατα.
- Ο μπαρμαν?
-Τα πάντα μαθαίνονται σ'αυτόν τον κόσμο αρκεί να ξέρεις τον τρόπο να το κάνεις σωστά!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Counter Attack   [Τέλος] Counter Attack I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 01, 2012 6:52 am

Δεν μίλησα. Απ'ότι φαίνεται ο άντρας είχε κι άλλα να πει.
-Λοιπόν σε ποια μεριά ανήκεις?
-Τι εννοείς?
-Μην μου κάνεις τον χαζό. Ξέρω ποιος είσαι. Ο πειρατής Rob Greywind, με επικήρυξη ύψους 97,000,000 μπέλι στο κεφάλι σου. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να κρύψεις. Σε ρωτώ ξανά, με ποιους είσαι?
-Εφόσον είμαι πειρατής όπως λες, πως θα μπορούσα να είμαι με τους μαριν?
-Είσαι ένα έξυπνο κάθαρμα εεε??? Αλλά αυτό δεν ήταν απάντηση.
-Θέλω να μάθω την θέση ενός άντρα...
-Του Metaru?
-Πως?
-Δεν χρειάζεται να ξέρεις. Αυτός δεν είναι το πρόβλημα σου ούτε ο εχθρός σου. Αλλά ότι και να πω εσύ αυτόν θα αναζητάς σωστά?
-Άσε τις ανοησίες και πες μου τι ξέρεις!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Counter Attack   [Τέλος] Counter Attack I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 01, 2012 7:00 am

-Εντάξει θα στο πω ωμά. Εδώ και καιρό ήξερα ότι με θέλουν νεκρό. Και οι δύο παρατάξεις...
-Δεν με νοιάζει για σένα....
-Σςςςςςςς!! Άκου μόνο!!!
Είπε βάζοντας το δάχτυλο στο στόμα του και μόλις σταμάτησα, συνέχισε..
-Τα σχόλια μου τους ενοχλούσαν, τους πείραζαν. Φυσικά όσο ήταν η Κυβέρνηση αυτή που είχε τον έλεγχο τα λόγια μου ήταν μετρημένα. μόλις κέρδισαν οι επαναστάτες όμως πίστευα ότι αυτή η λογοκρισία θα σταματήσει. Έκανα λάθος. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Οι επαναστάτες δεν δέχονταν τίποτα που θα μπορούσε να πλήξει τον αγώνα τους. Γι'αυτό με ήθελαν νεκρό απ'την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν. Ο μόνος τρόπος για να συνεχίσω να ζω ήταν να στραφώ καθαρά ενάντια στην Κυβέρνηση. Πράγμα που φυσικά κι έκανα καθώς δεν ήθελα να πεθάνω. Αυτό έκανε αρκετούς ναυτικούς να με μισήσουν. Και γι'αυτό πίστευα ότι όλο και κάποιος θα έστελνε έναν πληρωμένο δολοφόνο για να με σκοτώσει!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Counter Attack   [Τέλος] Counter Attack I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 01, 2012 8:34 am

Μόλις τελείωσε την φράση του αυτή ο εκδότης πήρε με το δεξί του χέρι το ποτό του κι άρχισε να πίνει. τον κοιτούσα περιμένοντας να συνεχίσει την ιστορία του και να φτάσει στο σημείο που ήθελα. Αλλά δεν συνέχιζε. Είχε σταματήσει να μιλάει!!
-Τι θα γίνει λοιπόν, θα μου πεις που είναι ο Rikkido??
-Δεν ξέρω!!! [mor52]
-Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι???? 575675
-Δεν ξέρω!
-Και τότε γιατί που είπες όλες αυτές τις βλακείες??? 143
-Ήθελα κι εγώ να πω κάπου τον πόνο μου!!!! [mor136]
-Κράτα με Wailord, κράτα με!! Θ...Θα τον σκοτώσω!!!! 64647657
-Όχι, μη, μπορεί να μας βοηθήσει!! Συγκρατήσου Ρομπ!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Παρ Μαρ 02, 2012 2:14 am, 1 φορά
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Counter Attack   [Τέλος] Counter Attack I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 02, 2012 2:14 am

-Τι να συγκρατηθώ???/ Που τόση ώρα μας δουλεύει???
-Όχι με παρεξήγησες!! Ήθελα απλά να ξέρεις το υπόβαθρο μου. Γιατί έχω κι άλλα σημαντικά να σου πω.
-Ακούω. Αλλά πρόσεχε...άλλη μία εξυπνάδα και δεν θα ξαναδεις τον ήλιο ποτέ!!
-Οι πηγές μου λένε ότι θέλεις να ενταχθείς στο ναυτικό. Γι'αυτό και κυνηγάς τον Metaru. Θέλεις να αποδείξεις την αξία σου και την αφοσίωση στην Κυβέρνηση.
-Που τα ξέρεις εσύ όλα αυτά?
-Δημοσιογραφικές πηγές...Δεν μπορώ να τις αποκαλύψω.
-Οι πηγές σου λένε την αλήθεια.
-Το ξέρω. Αυτό όμως που δεν ξέρω είναι άλλο. Γιατί αφού τόσο καιρό ήσουν ένας καταζητούμενος πειρατής, ξαφνικά τώρα άλλαξες τροπάρι και θες να πας με την Κυβέρνηση? Δεν μπορώ να βρω κάποια λογική εξήγηση γι'αυτό!
-Ναι Ρομπ κι εγώ ποτέ μου δεν σε ρώτησα γι'αυτό!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Counter Attack   [Τέλος] Counter Attack I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 02, 2012 2:32 am

-Λοιπόν, εεεε, η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ το έχω σκεφτεί ποτέ μου. Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Μόνο ένα προαίσθημα μέσα, κάτι μέσα μου, μου λέεει πως αυτό είναι το σωστό. Πως αυτό πρέπει να κάνω!!
-ΜΜμμμμμ....Αρκετά ενδιαφέρον. Ποιος ξέρει, ίσως κάποτε ανακαλύψει τι είναι αυτό το προαίσθημα.
Παρέμεινα σιωπηλός, νιώθοντας σαν βλάκας που δεν μπορούσα να εξηγήσω τόσο κάτι φαινομενικά απλό.
-Ας σου δώσω τώρα μία μίνι βοήθεια. Αφού είσαι με την Κυβέρνηση πρέπει να βρεις τον Dormonk. Τον αρχηγό, βασικά των πρώην αρχηγό, της εδώ βάσης, που καταστράφηκε απ'την επίθεση των επαναστατών. Αυτός θα μπορέσει να σε χρησιμοποιήσει. Ο γερό-μαριν βρίσκεται σε μία μυστική τοποθεσία κοντά στον ποταμό Lifegive. Εκεί θα τον βρεις. Εκπαιδεύει τους λιγοστούς που θέλουν να ενταχθούν στον αγώνα του για την επαναφορά της Κυβέρνησης στο νησί. Δεν θα του πέσουν άσχημα δύο ακόμα νεοσύλλεκτοι!!
-Σ'ευχαριστώ για την βοήθεια σου.
-Δεν είναι τζάμπα. Μου δίνεται θέματα για την εφημερίδα. Αυτή την στιγμή γράφουμε ιστορία!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Counter Attack   [Τέλος] Counter Attack I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 02, 2012 2:39 am

Ξεκινήσαμε λοιπόν να βρούμε αυτήν την μυστική τοποθεσία που τόσο είχαμε ακούσει γι'αυτήν!!
-Δεν το περίμενα ποτέ μου να ενταχθώ στο ναυτικό!!
-Μην βιάζεσαι δεν μας έχουν δεχτεί ακόμα.
-Δεν άκουσες τι είπε ο άλλος?? Είναι λίγοι και δεν θα τους κακοπέφταμε. Φαντάσου.
Η πορεία μας συνεχίστηκε με αμείωτο ρυθμό έως ότου φτάσαμε στο σημείο όπου μας είχε υποδείξει ο εκδότης.
-Φτάσαμε. Τώρα τι??
Πριν προλάβω να απαντήσω ακούστηκαν όπλα που όπλιζαν και μια φωνή να μας μιλάει.
-Αλτ!! Ποιοι είστε εσείς?? Τι θέλετε?? Κατάσκοποι??
-Είμαστε εδώ για να μπούμε στους μαρινς!!
-Ναι κι εγώ είμαι η βασίλισσα του νησιού!!! [mor54] Θα σας πάμε στον αρχηγό να αποφασίσει για την μοίρα σας!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Counter Attack   [Τέλος] Counter Attack I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 12:05 am

Έτσι χωρίς να πούμε περισσότερα, υπακούσαμε κι ακολουθήσαμε τους άντρες με τις ξεφτισμένες στολές που έφεραν το σήμα του ναυτικού. Εξάλλου, εξ'αρχής ο στόχος μας ήταν να συναντήσουμε τον αρχηγό τους. Και απ'την στιγμή που μας πήγαιναν εκεί δεν υπήρχε λόγος για να δημιουργήσουμε προβλήματα με περιττές ενέργειες, όπως άσκοπες λογομαχίες ή ακόμα χειρότερα κανονικές μάχες.
-Ρομπ, τι θα κάνουμε σε περίπτωση που δεν μας δεχτούν?
-Θα μας δεχτούν!!!
-Αυτή η σιγουριά σου!! Αν πιστέψουν ότι είμαστε κατάσκοποι?
-Θα τους αποδείξουμε το αντίθετο!!
Ήταν μία μίνι συζήτηση που είχα με τον Wailord πριν μας διακόψουν οι συνοδοί μας!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Counter Attack   [Τέλος] Counter Attack I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 12:11 am

Μετά από λίγη ώρα είχαμε φτάσει σε μια αίθουσα που ήταν γεμάτοι άντρες που κρατούσαν, τυφέκια, σπαθιά, ακόντια και πολλά διάφορα όπλα. Δεν πρέπει να ήταν όμως πάνω από πεντακόσιοι. Όλοι μας κοίταξαν με άγρια βλέμματα.
-Θα στοιχημάτιζα ότι πάνω απ'τους μισούς θέλουν να μου κόψουν τον λαιμό!!
-Εγώ θα στοιχημάτιζα πως όλοι θέλουν να το κάνουν!!
-Σ'ευχαριστώ. Αυτό είναι παρήγορο να το ξέρω.
-Δεν σας είπα και πριν να σκάσετε εσείς οι δυο!! Μην μιλάτε!!!
Διασχίσαμε την μεγάλη αίθουσα και φτάσαμε σε μία μικρή πόρτα που την φυλούσαν δύο γεροδεμένοι άντρες.
-Εδώ είμαστε κακούργοι. Ο αρχηγός είναι μέσα και σας περιμένει!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Counter Attack   [Τέλος] Counter Attack I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 12:20 am

Είχα προετοιμαστεί για να τον δω. Στο ταξίδι μας ως εδώ είχαμε μαζέψει μερικές πληροφορίες γι'αυτόν.
"Dormonk: Ο πρώην αρχηγός της βάσης των Marine του νησιού. Είναι ένας μεσήλικας άντρας με κοντά μαλλιά. Το ένα του μάτι λείπει λόγω του τελευταίου πολέμου που του στέρησε πολλά πράγματα όπως και την οικογένειά του. Ήταν πιστός στο δίκαιο και ακολουθούσε τον νόμο, μέχρι που του στερήθηκαν τα πάντα. Τώρα όλοι τον ξέρουν ως έναν απόμακρο άνθρωπο που έχει τρελαθεί. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξαναφέρει τον έλεγχο των Marine στο νησί και να εξολοθρεύσει τους Επαναστάτες."
Αυτά ακριβώς ήταν τα λόγια που μας είπαν και ο μπάρμαν που βρήκαμε μόλις πατήσαμε πόδι στο νησί, αλλά και ο εκδότης της εφημερίδας που συναντήσαμε σ'ένα άλλο χωριό.
"Αυτό δεν πρέπει να είναι σύμπτωση. Κάτι συμβαίνει εδώ. Και δεν μου φαίνεται καλό".
Ήταν η σκέψη που μου βασάνιζε το μυαλό ενώ η πόρτα άνοιγε και ήμασταν έτοιμοι να μπούμε και να συναντήσουμε τον Dormonk!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Counter Attack   [Τέλος] Counter Attack I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 1:12 am

Η πόρτα είχε ανοίξει κι ήδη είχαμε κάνει τα πρώτα μας βήματα, για να μπούμε μέσα. Αφού μπήκαμε η πόρτα πίσω μας έκλεισε με δύναμη! Στο δωμάτιο υπήρχε ένα γραφείο που βρισκόταν μπροστά μας και μία καρέκλα η οποία όμως ήταν γυρισμένη έτσι ώστε να μην μπορούμε να δούμε αυτόν που κάθεται σ'αυτήν. Το μόνο που φαινόταν ήταν να βγαίνει λίγος καπνός, δείγμα ότι αυτός που καθόταν στην καρέκλα κάπνιζε.
-Καλώς ήρθατε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας!! Χοχοχοχο!! Εντάξει όχι και τόσο σύγχρονες, αλλά κάνουν την δουλειά τους.
-Γιατί μας έφερες εδώ?? Δεν φοβάσαι? Είμαστε δύο και είσαι ένας!!!
-Πρώτα θα παγώσει η κόλαση και μετά θα φοβηθώ εγώ εσάς!!!!
Ο Wailord έμοιαζε να έχει χάσει την ψυχραιμία του.
-Θέλω να με κοιτάνε όταν μου μιλάνε!!
-Δεν θα άντεχα να δω την ασχημόφατσα σου!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Counter Attack   [Τέλος] Counter Attack I_icon_minitimeΣαβ Μαρ 03, 2012 1:26 am

-Τι είπες?? Αυτό ήταν δεν θα σ'ανεχτώ άλλο!!
Είπε ο ψαράνθρωπος και πλησίασε την καρέκλα!!! Την άρπαξε και την γύρισε για να δούμε αυτόν που καθόταν πάνω της.
-Τώρα θα δω την δική σου φάτσα!!!!
Με μια απότομη κίνηση, γυρίζει την καρέκλα και....
-Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι????? 063
-Τι είναι πάλι αυτό???? 077
Σπόιλερ:
Στην καρέκλα καθόταν ένας χοντρός κι άσχημος σκύλος που κάπνιζε ένα τεράστιο πούρο!!! Αυτό ήταν κάτι που μας σόκαρε!!
-Ένας σκύλος που μιλάει?!?!?
-Τι έγινε τρόμαξες, ψαράκι?? 081
Και ο σκύλος πήρε την μορφή ενός μεσήλικου άντρα που ήταν ακριβώς όπως η περιγραφή που μας είχα δώσει.
-Έχω φάει το Inu Inu no Mi, Model: Pitbull! Είστε οι δύο που θέλετε να βοηθήσετε τον αγώνα μας εεε??? Εσένα ψάρι σε κατάλαβα από μακριά αλλά καλύτερα να βγάλετε και οι δύο τις κουκούλες σας για να μπορέσουμε να μιλήσουμε πιο άνετα.
Έτσι και κάναμε....Αφαιρέσαμε αμέσως τις κουκούλες μας. Μόλις με κοίταξε ο άντρας έμεινε παγωτό και το πούρο έπεσε απ'το στόμα του.
-Εσύ? Μα...μα....πως??? 071
-Κάνεις λες και είδες....
-...φάντασμα!!!!

συνεχίζεται....
[Aeolus]
Civilian
Civilian
[Aeolus]

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Counter Attack   [Τέλος] Counter Attack I_icon_minitimeΤρι Μαρ 06, 2012 1:13 pm

Όνομα: Rob Greywind
Haki Points: -
Player of the Month Points: 8
Beli: 25.000
Bounty/Fame Points:
Παρατηρήσεις: Ελιωσα στα γελια σε μερικα σημεια. Γενικα καλογραμμενη ιστορια και μπορω να πω οτι μου αρεσε. Κανε λιγο μεγαλυτερα ποστ(αναφερομαι σε μερικα ποστ στην αρχη)

[Τέλος] Counter Attack
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τέλος]First counter with the marines...!
» [Τέλος]The Cursed Sword:The First Counter.
» Sun Attack's Again[Τέλος]
» [Τέλος] Είναι αλήθεια το τέλος;
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: