| Ο Θάνατος Μου[Τέλος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LegendCero Civilian
Posts : 791 Join date : 30/01/2012 Age : 29 Location : Home
| Θέμα: Ο Θάνατος Μου[Τέλος] Πεμ Μαρ 01, 2012 11:23 am | |
| Προηγουμένως:Αφού είχα δύο μεγάλες μάχες στο νησί Barrie και Ohara κατέληξα στο Toroa για να ξεκουραστώ και να αναρρώσω. Εκεί γνώρισα μία πολύ όμορφη κοπέλα, την Melissa την οποία και ερωτεύτηκα. Περάσαμε πολύ ωραία μαζί και έκατσα αρκετές μέρες στο νησί. Λίγο πριν φύγω και ενώ ακόμα αναρωτιόμουν για την επόμενη μου στάση βρήκα ένα πολύ περίεργο πόστερ. Για φωτογραφία είχε ένα μαύρο φόντο και έγραφε Ilusia. Αφού ρώτησα κάποιον τι νόημα έκρυβε μου είπε πως φήμες κυκλοφορούν για ένα φρικιαστικό πλάσμα στην Ilusia. Έτσι αποφάσισα αν το ερευνήσω γιατί αν το έβρισκα τα λεφτά ήταν πολύ καλά. Πήγα λοιπόν στο Ilusia όπου και γνώρισα τον John Marshall. Στην αρχή με παρέτεινε να φύγω και πως είναι επικίνδυνα εκεί για μένα αλλά εγώ δεν τον άκουσα και έκατσα. Όμως υπήρχαν κάποιες κακές εξελίξεις. Με μπουζούργιασε ο βασιλιάς του νησιού Thalassa Lucas επειδή με θεωρούσε υπεύθυνο για κάτι φόνους. Εγώ το έσκασα κρυφά και μετά από ώρα πήγα λίγο έξω από την περιοχή του Ιερού Δέντρου όπου και πολέμησα με μερικούς φύλακες. Ο βασιλιάς μας σταμάτησε και μου ζήτησε σαν χάρη αλλά με ένα αντίτιμο εννοείται, να τον βοηθήσω σε κάτι. Αυτό ήταν να σταματήσω το τέρας το οποίο είχε πλέον ελευθερωθεί. Για κάποια χρόνια είχαν φυλακίσει τον Hiku σε ένα κλουβί το οποίο όμως ένας άγνωστος άντρας το παραβίασε. Εγώ έκανα τη δουλειά μου και το σκότωσα. Όταν έφυγα από αυτή την περιοχή έμαθα πως αυτό τον άντρα τον είχε βάλει o Stroud να ελευθερώσει αυτό το πλάσμα προκειμένου να απασχολήσει αρκετούς στρατιώτες χωρίς όμως να υπολογίζει εμένα όπου και του χάλασα τα σχέδια. Ο Stroud είχε χάσει πριν πολύ καιρό τον πόλεμο για τη διεκδίκηση του στέμματος και γύρισε πίσω για να πάρει εκδίκηση. Ο άντρας που έκανε όλη τη βρομοδουλειά ήταν ο Hairy Jack τον οποίο είχα πολεμήσει και στο barrie Island σαν τον καπετάνιο των Red Crown Pirates. Όμως τον πολέμησε ο John Marshall. Εγώ είχα μια νέα αποστολή από τον βασιλιά Να ανατινάξω το πλοίο του εχθρού για να σταματήσω την τροφοδοσία με όπλα και τρόφιμα. Ύστερα πήγα στο παλάτι όπου εκεί πρόλαβα τον Stroud λίγο πριν σκοτώσει τον βασιλιά Αυτός είχε φάει το Hone Hone no Mi. με είχε νικήσει και λίγο πριν αποκεφαλίσει τον βασιλιά ο John κάνει ξαφνικά την εμφάνιση του και τον σταματάει. Μετά τον στείλαμε στην απομόνωση για πάντα. Έτσι άφησα πίσω μου το Ilusia για να συνεχίσω τις περιπέτειες μου.
Τώρα:Είμαι ξαπλωμένος στη καινούρια μου σχεδία και αγναντεύω τον απέραντο, καταγάλανο ουρανό παίζοντας ένα ωραίο και χαρούμενο τραγουδάκι με την κιθάρα μου...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LegendKai στις Παρ Μαρ 09, 2012 12:00 am, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
LegendCero Civilian
| |
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: Ο Θάνατος Μου[Τέλος] Δευ Μαρ 05, 2012 10:23 am | |
| Τρέχω και κρύβομαι πίσω από κάτι δέντρα για να μην καταλάβουν πως βρίσκομαι εδώ. Αυτοί ντυμένοι με καφέ μανδύες και φορώντας ασπρόμαυρες μάσκες, προφανώς για να μην αναγνωριστούν, συγκεντρώνονται στο κέντρο της άγονης περιοχής. Ένας από αυτούς πηγαίνει στο κέντρο και οι άλλοι τον παρακολουθούν καθηλωμένοι. -Λοιπόν άντρες ξέρετε γιατί μαζευτήκαμε όλοι εδώ; Είναι το μόνο μέρος που δεν πρόκειται να μας ενοχλήσει κανένας στρατιώτης της βασιλικής φρουράς. Από ότι γνωρίζετε σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει μια μεγάλη επανάσταση και εντολή του αρχηγού μας Monkey D. Dragon είναι να βοηθήσουμε τους αδικημένους νησιώτες. Δεν το πιστεύω αυτό που ακούω. Από ότι φαίνεται αυτό το νησί δεν είναι ακατοίκητο. Κάπου θα υπάρχει μία πόλη και ένας πόλεμος πρόκειται να ξεσπάσει. Αν ανακατεύεται και ο Monkey D. Dragon τότε τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Αυτοί οι επαναστάτες δεν έχουν καλές προθέσεις. Πρέπει να πάω να ειδοποιήσω τους πολίτες για να προετοιμαστούν. Αν τους βοηθήσω ίσως πάρω πολύ καλά χρήματα από αυτήν μου την προσφορά. Καθώς πάω να φύγω καταλάθος πατάω με το πόδι μου ένα κλαράκι και σπάει κάνοντας όλους τους άντρες να κοιτάξουν προς το μέρος μου. -Ποιος είναι εκεί; Γίνομαι καπνός σε χρόνο ρεκόρ ενώ κάποιοι από αυτούς με ακολουθούν για να με πιάσουν. Έμαθα αρκετά για τα σχεδία τους και μάλλον θα προσπαθήσουν να με σωπάσουν. Έχω χαθεί μέσα στο δάσος αλλά χωρίς να έχω σταματήσει ούτε για μια στιγμή να τρέχω. Από εκεί που δεν το περιμένω ένας δικός τους εμφανίζεται μπροστά μου κρατώντας στα χέρια ένα δόρυ. -Για που το έβαλες εσύ; Νόμιζες ότι θα μας ξεφύγεις; -Όχι με παρεξηγήσατε. Εγώ περαστικός ήμουνα και έτυχε να πέσω πάνω σας. Δεν άκουσα απολύτως τίποτα. -Πιστεύεις ότι μπορείς να μας κοροϊδέψεις; -Μα δεν σας λέω ψέματα. Για τι λέγατε; Για τη μόδα; -Ότι και να λέγαμε δεν σε αφορά. Ετοιμάσου να πεθάνεις. -Περίμενε να το συζητήσουμε το θέμα. Ας μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα. -Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε καθόλου. Ξέρω τι οφείλω να κάνω...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LegendKai στις Δευ Μαρ 05, 2012 12:04 pm, 1 φορά | |
|
| |
LegendCero Civilian
| |
| |
LegendCero Civilian
| |
| |
LegendCero Civilian
| |
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: Ο Θάνατος Μου[Τέλος] Δευ Μαρ 05, 2012 11:46 am | |
| Οι φύλακες που βρίσκονται δίπλα μου ανυψώνουν τα κοντάρια τους και πάνε να με τραυματίσουν. Με γρήγορες κινήσεις τραβάω την καραμπίνα μου και τους πυροβολάω, τον έναν με δύο σφαίρες στο στήθος και τον άλλον με μία τον πετυχαίνω στο κεφάλι. Κανένας από τους δύο δεν γλιτώνει από τον θάνατο. Ο άτιμος "ψευτο"βασιλιάς δίνει διαταγή σε όλους να με αποκεφαλίσουν και ότι όποιος τα καταφέρει θα πάρει προαγωγή. Λέει πως προσέβαλα την εντιμότητα του και την κυριαρχία του σε αυτόν εδώ τον τόπο. Εγώ αρχίζω αμέσως να τρέχω όσο πιο γρήγορα μπορώ γιατί θα είναι υπερβολικά δύσκολο έως ακατόρθωτο να τους "φάω' όλους μαζί. Για αυτό λοιπόν η καλύτερη λύση είναι να χαθώ πάλι μέσα στο δάσος και ύστερα να δω τι να κάνω για να ελευθερώσω το νησί από την τυραννία αυτού του άντρα. Παρότι βρίσκομαι μέσα στην ζούγκλα μικρής έκδοσης οι στρατιώτες δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν να έρχονται από πίσω μου. Μετά από μερικά λεπτά φτάνω στο σημείο όπου είναι ένας λάκκος χωρίς καθόλου πράσινο. Αυτοί όμως δεν πατάνε το πόδι τους εκεί και με κοιτάνε με φοβισμένα μάτια. Σαν να είδανε φάντασμα ή λες και είμαι κάποιο τέρας. Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά πρέπει να το εκμεταλλευτώ. Ένας προσπαθεί να έρθει προς εμένα αλλά οι άλλοι τον εμποδίζουν λέγοντας του πως ξέρει τι θα πάθει αν πατήσει στην απαγορευμένη περιοχή. Φεύγουν όλοι απειλώντας με όμως πως σίγουρα θα με βρουν και θα με σφάξουν ζωντανό. Συνεχίζω να περιπλανιέμαι μόνος μου μέσα στο δάσος και να έχω για παρέα μόνο κάποια ζώα. Ένα ανακόντα καταβροχθίζει ένα ελάφι σαν να είναι ροδάκινο, με τόσο τεράστια ευκολία. Μαϊμούδες κάνουν ακροβατικά κόλπα ενώ πιο δίπλα δύο ρινόκεροι παίρνουν τον απογευματινός τους ύπνο. Ακόμα βρίσκομαι ολομόναχος στο δάσος και πλέον η νύχτα έχει πέσει για τα καλά σκεπάζοντας όλο το νησί. Το σκοτάδι σε συνεργασία με το βραδινό, λαμπερό φως του φεγγαριού δίνει μια διαφορετική πινελιά στην ατμόσφαιρα. Βρίσκω μια κουφάλα κάτω από ένα δέντρο και ξαπλώνω εκεί για να περάσω την υπόλοιπη νύχτα μου. Αύριο με περιμένει μια μεγάλη μέρα. Μου φαίνεται πως; η άφιξη μου σε αυτό το μέρος δεν ήταν τυχαία. Τελικά κάποιος σκοπός κρύβεται πίσω από όλα... | |
|
| |
LegendCero Civilian
| |
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: Ο Θάνατος Μου[Τέλος] Δευ Μαρ 05, 2012 12:09 pm | |
| | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: Ο Θάνατος Μου[Τέλος] Τρι Μαρ 06, 2012 4:12 am | |
| -Τι συμβαίνει; Γιατί μου επιτέθηκες; Δεν καταλαβαίνω. -Πας να μου ρίξεις στάχτη στα μάτια Bounty Hunter. Μην μου παίζεις εμένα τον αθώο και πως δεν ξέρεις τίποτα. -Μα στο ορκίζομαι. Δεν έχω ιδέα για ποιο πράγμα μιλάς. -Λυπάμαι αλλά δεν μπορείς να με παραπλανήσεις. Ξέρω ποιος ο λόγος που ήρθες σε αυτό το νησί και θα σε σταματήσω εδώ και τώρα. Κάνοντας γρήγορες και τυχαίες κινήσεις καταφέρνει να φτάσει δίπλα μου και επιδιώκει να με κόψει χρησιμοποιώντας το σπαθί του. Εγώ βάζοντας την καραμπίνα στα πλάγια αποκρούω την προσπάθεια του να με χτυπήσει. Επειδή έχω περισσότερη μυική δύναμη τον τινάζω λίγα μέτρα μακριά και αυτός πέφτει κάτω στο έδαφος. Δεν έχω λόγο αλλά ούτε και επιθυμία να του ρίξω με το όπλο μου και για αυτό ζητάω εξηγήσεις γιατί μου φαίνεται πως εδώ έχουμε γίνει μαλλιά κουβάρια. -Θα μου πεις τώρα για τι μιλάς; Εγώ δεν ήρθα εδώ να προκαλέσω φασαρίες και δεν θέλω να παλέψω μαζί σου. Αλλά εσύ γιατί μου όρμισες χωρίς να ξέρεις την αιτία που βρίσκομαι εδώ; -Πάρτο χαμπάρι πως δεν με πείθεις. Είσαι ένας κυνηγός επικηρυγμένων, σωστά; Ναι ακριβώς αλλά αυτό τι σχέση με την συμπεριφορά σου απέναντι μου; -Στόχος σου είναι να εμποδίσεις την μεγάλη επανάσταση που πρόκειται να αρχίσει εντός ολίγων ημερών. -Και εγώ γιατί να θέλω να είμαι εναντίων σας; -Έτσι ξέρω. Ο Baron Alchein προσέλαβε μία ομάδα BH για να καταπιέσει την επανάσταση, να φοβίσει τον λαό και να εξολοθρεύσει τους υπεύθυνους που το άρχισαν όλο αυτό. -Ποιος είναι αυτός; Πρώτη φορά στη ζωή μου ακούω αυτό το όνομα. -Δεν σε πιστεύω. Και τότε τι σε φέρνει σε αυτό εδώ το νησί; -Σου είπα περαστικός ήμουνα. -Όση προσπάθεια και να καταβάλεις δεν μπορείς με τίποτα να με κοροϊδέψεις. Ήρθε η ώρα να πεθάνεις. Πες αντίο στην ανθρωπότητα... | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: Ο Θάνατος Μου[Τέλος] Τρι Μαρ 06, 2012 4:41 am | |
| Ο Sugi ορθώνει το ανάστημα του απέναντι μου και συνεχίζει να μου κάνει επιθέσεις. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω προς το παρόν είναι να τον αποφεύγω καθώς αυτός έχει θολώσει και δεν με ακούει. -Σταμάτα να μιλήσουμε λίγο. -Όχι. Ξέρω ότι θέλεις να με σκοτώσεις και να τελειώσεις τη δουλειά σου για την οποία πληρώθηκες. Ενώ εγώ του εξηγώ΄πως έχει άδικο και αυτά που λέει δεν στέκουν αυτός φαίνεται να μην δίνει καμία απολύτως σημασία στα λόγια μου αγνοώντας με. Καθώς πάει να μου προκαλέσει ζημιά εγώ του πιάνω τα δύο του χέρια με τα δικά μου και έτσι τον εμποδίζω. -Σύνελθε ρε. Δεν είμαι εγώ ο εχθρός σου. Άλλος είναι αυτός που πρέπει να αφανίσουμε αν θέλεις το καλό των νησιωτών. -Και ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος; Πριν του απαντήσω, του βάζω τρικλοποδιά και τον πετάω χάμω. Το σπαθί του φεύγει από το χέρι και το πιάνω εγώ. Το στρέφω προς αυτόν και το ακουμπάω στο λαιμό του. -Βλέπεις πως αν ήθελα θα μπορούσα να σε είχα σκοτώσει. Αλλά εγώ δεν θέλω να κάνω αυτό. Άσε με να σου εξηγήσω και μετά βγάζεις τα δικά σου συμπεράσματα. -Ωραία λέγε. Σε ακούω. Αλλά κοίτα μην κάνεις καμιά παράξενη κίνηση γιατί θα το μετανιώσεις πικρά. -Όχι σου δίνω το λόγο μου. Πριν μίλησες για μια επανάσταση. Τι εννοούσες; -Δεν μπορώ να σου πω. Βλέπεις δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν αν δεν γνωρίζω πολύ καλά τον χαρακτήρα του και τις πεποιθήσεις του. 0Θα σου πω τότε όλα αυτά που μου συνέβησαν από όταν βρέθηκα εδώ και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις. -Για να ακούσω τι έχεις να δηλώσεις.... | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: Ο Θάνατος Μου[Τέλος] Τρι Μαρ 06, 2012 4:56 am | |
| Του εξηγώ όλα αυτά που μου συνέβησαν και ο Yakamano πραγματικά έχει μείνει άναυδος. -Μάλιστα, κατάλαβα. Από ότι φαίνεται αν και στην αρχή είχες σκοπό να κατέστρεφες την επανάσταση μας τώρα μάλλον είσαι με το μέρος μας. -Αυτό ήθελα να σου πω τόση ώρα αλλά δεν με άκουγες. -Πρέπει όμως πριν έρθεις μαζί μας να σου πω μια ιστορία. Αυτόν που είδες εσύ δεν είναι ο βασιλιάς του νησιού. Είναι ο Baron Alchein, ένας βαρόνος και τωρινός τύραννος της πόλης Gaarnar. Ο κανονικός άρχοντας αυτού του νησιού είναι ο Herald Ignis, ο οποίος όμως είναι βαριά άρρωστος και δεν έχει την κατάλληλη αντοχή για να διακυβερνήσει ο ίδιος. -Κατάλαβα και έχει βάλει τον Alchein στη θέση του και αυτός το εκμεταλλεύτηκε για να κερδοσκοπήσει από τους κατοίκους. -Ακριβώς. Αυτό συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Στην αρχή εγώ εναντιώθηκα αλλά όταν δικάστηκα με εξόρισαν σε αυτό το μέρος και μου αφαίρεσαν το δικαίωμα να ξαναπατήσω στην πόλη. -Και οι άνθρωποι γιατί δεν αντιδράν; -Φοβούνται. Δεν έχουν το απαραίτητο θάρρος. Εξάλλου τώρα ο Alchein ελέγχει τα πάντα. Όλες οι εξουσίες έχουν συγκεντρωθεί στα χέρια του. Δεν μπορεί κανείς να του φέρει αντίρρηση ή να του αρνηθεί κάτι γιατί θα καταλήξει στην κρεμάλα. -Και οι επαναστάτες που είδα; Η επανάσταση για την οποία μίλησες; -Θα σου πω αλλά μόνο αν ορκιστείς να έρθεις με το μέρος μας. -Στο υπόσχομαι. Αν και είμαι Bounty Hunter και θα έπρεπε να είμαι αντίπαλος με τους επαναστάτες δεν μπορώ να αντέξω την αδικία στον κόσμο. Ακόμα και να χρειαστεί να πολεμήσω Marines θα το κάνω προκειμένου να αποκατασταθεί η αληθινή δικαιοσύνη. Δεν θα γίνω σκυλάκι κανενός. Αν εσείς είστε οι αδικημένοι να με θεωρείτε σύμμαχο. -Μου άρεσαν πολύ τα λόγια σου. Λοιπόν θα σου πω. και ετοιμάσου για μια μεγάλη μάχη που όμοια της δεν θα έχει υπάρξει ξανά... | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: Ο Θάνατος Μου[Τέλος] Τρι Μαρ 06, 2012 5:23 am | |
| -Εγώ αφού με εξόρισαν ορκίστηκα πως θα έπαιρνα εκδίκηση. Έτσι έφυγα και πήγα να βρω ένα πλήρωμα που θα με βοηθούσε στο να ανατρέψω την τυραννία. Έπεσα πάνω σε επαναστάτες και αφού τους ζήτησα να με βοηθήσουν δέχτηκαν αμέσως αφού τους υποσχέθηκα ένα χρηματικό πόσο. Εδώ και τόσα χρόνια μαζεύω λεφτά και επιτέλους πλέον έχω όλα όσα χρειάζομαι. Περίπου και διακόσιοι πολίτες είναι με το μέρος μου οι οποίοι πως και πως κάνουν για να ξεσπάσουν. Σε λίγο θα ξεκινήσει η απελευθέρωση του νησιού μας. -Και ο βασιλιάς γιατί δεν κάνει κάτι για αυτό; -Δεν μπορεί. Είναι βαριά άρρωστος και επιπλέον ο Alchein του λέει ψέματα. -Λυπάμαι. Οι νησιώτες πρέπει να έχουν περάσει τρομερά δύσκολες στιγμές τα πρόσφατα χρόνια. -Δυστυχώς. Μέσα στο παλάτι έχω βάλει έναν δικό μου ο οποίος παρακολουθεί τις κινήσεις του βαρώνου. Έτσι έμαθα πως έχει προσλάβει μία ομάδα Bounty Hunter. Και για αυτό σου επιτέθηκα μόλις έμαθα τι δουλειά σου. -Εντάξει δεν πειράζει. Περασμένα ξεχασμένα. Και τώρα τι κάνουμε; -Θα μαζευτούμε όλοι μαζί στην μαύρη τρύπα για να συζητήσουμε. -Που είναι η μαύρη τρύπα; -Ένας λάκκος στο κέντρο του δάσους όπου δεν ζει τίποτα εκεί πέρα. και ούτε πρόκειται να πατήσει κανείς από το υπόλοιπο νησί. -Και γιατί αυτό; -Υπάρχει ένας μύθος πως εκεί ζουν δαίμονες και φαντάσματα. Ακόμα και οι φύλακες που κατάγονται από εδώ δεν τολμούν να πατήσουν το πόδι τους εκεί. Εγώ όμως δεν τα πιστεύω αυτά. Και για αυτό το λόγο μαζευόμαστε εκεί πέρα. Δεν θα μας ενοχλήσει κανείς. -Τώρα κατάλαβα γιατί δεν με ακολούθησαν όταν βρέθηκα στην μαύρη τρύπα. -Είσαι έτοιμος να πάμε; -Ναι φύγαμε... | |
|
| |
LegendCero Civilian
| |
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: Ο Θάνατος Μου[Τέλος] Τρι Μαρ 06, 2012 11:33 am | |
| Αμέσως φεύγουμε για το δάσος όπου εκεί θα μαζευτούμε όλοι μαζί για να κηρύξουμε τον πόλεμο ενάντια στον τύραννο του νησιού. Με το που φτάνουμε όλοι οι επαναστάτες αλλά και κάποιο από τους νησιώτες που είναι με το μέρος μας περιμένουν το σύνθημα για να αρχίσουν, κρατώντας τα όπλα στα χέρια. -Λοιπόν άντρες είσαστε έτοιμοι; -ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ! -Δεν σας ακούω! -ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ! -Ωωωωω... Ξεφύγαμε μου φαίνεται. Λοιπόν σήμερα έφτασε η μέρα για την απελευθέρωση αυτού του νησιού. Ο Yugi ζήτησε την βοήθεια μας και εμείς του την προσφέραμε. Δεν πρέπει να τον απογοητεύσουμε. Σκοπός μας είναι να εξολοθρεύσουμε όλους τους στρατιώτες και να αποκεφαλίσουμε δημοσίως τον τωρινό άρχοντα του νησιού. ΠΑΜΕ! Ξεκινάμε όλοι για την Gaarnar φωνάζοντας διάφορα συνθήματα και φράσεις. Τα πλοία του ναυτικού έχουν πλησιάσει πολύ και τα πράγματα θα δυσκολέψουν πάρα πολύ για εμάς. Μετά από ώρα φτάνουμε έξω από την πόλη. Δεν κυκλοφορεί ψυχή και το θέαμα θυμίζει σε εγκαταλελειμμένη πόλη. Προχωράμε κάποια μέτρα και τότε από τα αμέτρητα στενάκια ξεπροβάλλουν περίπου εκατό στρατιώτες. Όσοι είμαστε και εμείς πάνω-κάτω. Μία αιματοχυσία ξεκινάει και οι πρώτοι νεκροί είναι αρκετοί. Ο Delibouri σταματάει για λίγο τη μάχη για να ανακοινώσει κάτι και στις δύο παρατάξεις. -Λοιπόν τύραννε του Doom Island. Άκουσε με προσεχτικά και δώσμου μια θετική απάντηση. Θα σταματήσουμε την μάχη αν παραδώσεις τον θρόνο σου στον λαό και φύγεις ήρεμα από το νησί. Πίσω από τους στρατιώτες καβάλα σε ένα άλογο εμφανίζεται ο Alchein. -Τι είναι αυτά που λες; Δεν είσαι σε θέση να μου λες τι να κάνω. Έτσι και αλλιώς σε λίγη ώρα θα είσαι νεκρός. -Αν αυτή είναι η απάντηση σου τότε έχω ένα πράγμα να πω. Μαχητές της δικαιοσύνης επίθεση!!! Μην δείξετε καθόλου έλεος... | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: Ο Θάνατος Μου[Τέλος] Τρι Μαρ 06, 2012 11:48 am | |
| Ο Alchein το σκάει σαν βρεγμένη γάτα παρατώντας τους πιστούς του στρατιώτες πίσω. Κάποιοι πολύ υπάκουοι σε αυτόν μας φέρουν αντίσταση. Άλλοι όμως γεμάτοι θυμό, οργή και αισθανόμενοι προδοσία έρχονται με το μέρος φωνάζοντας:Πίσω ο παλιός βασιλιάς!!! Ο Yugi μου πετάει ένα κατάνα και αυτός χάνεται μέσα στο πλήθος που παλεύει. Ένας φύλακας μου την πέφτει άγρια αλλά καταφέρνω και τον καρφώνω στην καρδιά. Ο Delibouri χρησιμοποιεί ένα σπάνιο είδος δύναμης. Πρέπει να έχει φάει φρούτο του διαβόλου. Το σώμα του κιτρινίζει και υγροποιείται. παίρνει τη μορφή ενός πολύ πηκτού υγρού και τη μυρωδιά τυριού, Logia έχει φάει προφανώς. -Chizu Chizu no Kureijīmausu. Το λιωμένο τυρί μου θα σας εξοντώσει όλους. Πολλοί από τους εχθρούς μας βυθίζονται στο κίτρινο τυρί και κολλάνε πάνω του χάνοντας την δυνατότητα να κινηθούν. Συνεπώς είναι ευκολότεροι στόχοι για εμάς και τους σκοτώνουμε γρηγορότερα. -Μην κοιτάς καθόλου εσύ. Πήγαινε αμέσως πίσω από τον Alchein. Θα αναλάβουμε εμείς τους Μarines. -Έγινε. καλή τύχη και να προσέχεις. Αμέσως εγώ πηγαίνω πίσω από τον τύραννο προκειμένου να τον σταματήσω. Φτάνω έξω από το παλάτι και μου ορμάνε κάμποσοι φύλακες αλλά ευτυχώς για μένα είναι όλοι πολύ αδύναμοι και τους πλακώνω πολύ εύκολα. Μπαίνω μέσα και αντικρίζω μία βίαιη εικόνα. Ο Alchein έχει δέσει τον πραγματικό βασιλιά υποθέτω και έχει βάλει ένα μαχαίρι στο λαιμό του. Μου λέει πως αν κάνω ένα βήμα παραπάνω θα τον σφάξει. Εγώ μένω άγαλμα και σκέφτομαι τι να κάνω. Καμία λύση μέχρι τώρα. -Φύγε! Μην κάθεσαι άλλο εδώ. Δεν έχεις καμία δουλειά στο νησί μου. -Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό. -Φύγε καλέ μου άνθρωπε. Γκουχ, γκουχ. Δεν χρειάζεται να σπαταλήσεις τη ζωή σου εδώ... | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: Ο Θάνατος Μου[Τέλος] Πεμ Μαρ 08, 2012 11:59 pm | |
| Μετά από μια πολύ σκληρή μάχη πέθανα αφήνοντας αυτόν τον κόσμο στην μοίρα του.
The End!!! | |
|
| |
| Ο Θάνατος Μου[Τέλος] | |
|