| Robots?[Τελος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Roni Civilian
Posts : 5674 Join date : 16/09/2011 Age : 33 Location : Shin Sekai
| Θέμα: Robots?[Τελος] Σαβ Μαρ 03, 2012 5:58 pm | |
| Με αναμεικτα συναισθηματα χαρας και λυπης μαζι εβλεπα το Holger Island να γινεται ολο και μικροτερο στα ματια μου... Αποφασισα ο επομενος προορισμος μου να ειναι το Mecha Island,ειχα ακουσει φημες πως στο νησι αυτο υπαρχει ενας ιδιαιτερα εξυπνος εφευρετης ονοματι Rachet, ο οποιος εχει φτιαξει καθως και ειναι σε θεση να χειριζεται πληρως ρομποτ, τα οποια χρησιμοποιουνται στην προφυλαξη του νησιου απο ανθρωπους σαν και εμενα... Ετσι λοιπον αποφασισα πως θα ηταν ενα ενδιαφερον μερος να παω, καθως και ενα πολυ καλο μερος για προπονηση!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Roni στις Τρι Μαρ 06, 2012 7:29 am, 1 φορά | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Robots?[Τελος] Σαβ Μαρ 03, 2012 6:04 pm | |
| | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Robots?[Τελος] Κυρ Μαρ 04, 2012 12:23 am | |
| Δεν φαινοταν ιδιαιτερα δυνατος αντιπαλος αλλα ειχα μεγαλη περιεργεια να δω τι αλλαγες ειχε κανει στο σωμα του εκτος απο τις μηχανικες γρωθιες... Θα ηταν μια καλη ευκαιρια να δυναμωσω και αλλο αν μπορουσα να "πεισω" ειτε με το καλο ειτε με το κακο τροπο τον εφευρετη του νησιου να με κανει Cyborg... | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Robots?[Τελος] Κυρ Μαρ 04, 2012 12:28 am | |
| | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Robots?[Τελος] Κυρ Μαρ 04, 2012 12:33 am | |
| Πατησε ενα κουμπι και η γρωθια εκτιναχτηκε απο αυτο το ειδος "μπαζουκα" που ειχε... Εκανα απλα στην ακρη αποφευγωντας την... Εισαι σιγουρος πως θες να με πολεμησεις με αυτο;;; Καλυτερα να προσεξεις πειρατη... Δεν σκοπευω να χασω... Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι εχεις τοσο μεγαλη μανια να με νικησεις... Αυτη ειναι η υποχρεωση μου... | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Robots?[Τελος] Κυρ Μαρ 04, 2012 12:41 am | |
| Υποχρεωση; Τι παει να πει υποχρεωση;Δεν θα σου δωσω αναφοτα πειρατη.. ειπε καθως η μπουνια μαζευοταν... Κοιτα παντως αν ειναι να με πολεμησεις με αυτο δεν θα στο προτεινα... Δεν εχεις ελπιδα απεναντι μου με τετοιο οπλο...Χμ...τοτε ισως αυτο κανει την διαφορα.. ειπε και εβγαλε ενα πανομιοτυπο πραγμα απο πισω του... Με κοροιδευεις; Απλα εβγαλες αλλο ενα αργο οπλο...Αν ειναι να πολεμησουμε τουλαχιστον κανε μια καλη προσπαθεια...Δεν θελω βαρετες μαχες.... | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Robots?[Τελος] Τρι Μαρ 06, 2012 6:34 am | |
| Και η μαχη δυστυχως ξεκινησε... Παρα τις απειρες προσπαθειες του τα οπλα που ειχε ο "αντιπαλος" μου ηταν εντελος αδυναμα και αργα, πραγμα που τον εκανε ανικανο να με βαρεσει ποσο μαλλον να με νικησει...! Τι θα γινει θα παιξεις καθολου σοβαρα ή να σε νικησω να τελειωνουμε; του ειπα υστερα απο μια ακομα αποτυχημενη προσπαθεια... | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Robots?[Τελος] Τρι Μαρ 06, 2012 6:40 am | |
| Συνεχισε να μιλας πειρατη...Ακομα δεν εχω καν ξεκινησει τωρα θα αρχησει η πραγματικη μας μαχη...Τι εννοεις; Εχεις και αλλα τετοια "επιτευγματα" της τεχνολογιας πανω σου;; Δεν θα το αντεξω... Οκ...εσυ το ζητησες... Robo-Beam... φωναξε και απο τον ωμο του βγηκε μια κανη οπλου... Τωρα θα δεις την πραγματικη μου δυναμη... | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Robots?[Τελος] Τρι Μαρ 06, 2012 6:49 am | |
| Αντε;!!! Καιρος ηταν ειχα αρχισει να νυσταζω... Beam Shot... ειπε ξανα... και μια ακτινα εκτιναχθηκε απο την κανη στον ωμο του. Με διαπερασε ενα καψιμο, γυρισα και ειδα το στομαχι μου να εχει μια τρυπα... Τα ποδια μου λυγισαν αλλα δεν επεσα, μαλλον δεν επρεπε να τον θεωρησω τοσο ευκολο αντιπαλο...! Νομιζω πως επιτελους θα παιξουμε σοβαρα...!!! | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Robots?[Τελος] Τρι Μαρ 06, 2012 6:58 am | |
| Για μια ακομη φορα φλωγες με τυλιξαν και εγινα καλα, και για αλλη μια φορα ο αντιπαλος μου εμεινε αναυδος... Τον κοιταξα με ειρωνια...! Λοιπον; Πως σου φαινονται οι δικες μου δυναμεις... Η ακτινα μου; Δεν ειχε καμια επιδραση... Για την ακριβεια ειχε... Αλλα δεν καταφερες τιποτα... Αλλα μην αγχωθεις απο τωρα...Πρεπει να δεις και τι αλλο μπορω να κανω πρωτα!! | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Robots?[Τελος] Τρι Μαρ 06, 2012 7:03 am | |
| "Αυτο θα το απολαυσω" σκεφτηκα, η αληθεια ειναι πως καιρο ειχα να αντιμετωπισω τοσο αδυναμο αντιπαλο και μου χρειαζοταν λιγη χαλαρωση... Αλλωστε ακομα και αν με βαραγε με την ακτινα του μπορουσα παντα να γινω καλα σε δευτερολεπτα...! Λοιπον ξεκιναμε...!! ειπα με ενα χαμογελο και πεταξα προς το μερος του με ταχυτητα. Ουτε που προλαβε να με δει, εσκασα πανω στην κοιλια του με το κεφαλι μου... Το χτυπημα τον εστειλε πισω και επεσε στη θαλασσα... | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Robots?[Τελος] Τρι Μαρ 06, 2012 7:09 am | |
| Χαχα σοβαρα τωρα... Εχεις πολεμησει ποτε με κανεναν;;; Τυχερο χτυπημα πειρατη... μου φωναζε καθως κολυμπουσε προς την ακτη... Πεταξα εκει... Εισαι σιγουρος;Θες να ξαναδοκιμασουμε;... Δεν θα φταιω αν πεθανεις ομως...
Πολυ σιγουρος ακουγεσαι...Δεν θα σου βγει σε καλο... ξεκινησε να λεει... αλλα ενα χτυπημα μου στα πλευρα και αλλο ενα στο κεφαλι τον εριξαν αναισθητο.. Σορρυ φιλε αλλα καλυτερα να μην συνεχισουμε μπορει να παθεις κακο... ειπα απο πανω του... Υστερα κινηθηκα προς την πολη...Το μονο που ειχα να κανω εδω ηταν να παρω προμηθειες...Καθε προσδοκια μου για μαχες και δυνατους αντιπαλους ειχε χαθει...Ολο το νησι ηταν αδυναμο... | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Robots?[Τελος] Τρι Μαρ 06, 2012 7:14 am | |
| Συντομα ημουν στην πολη και γυρναγα στα μαγαζια για προμηθειες και ισως ενα καλο μαχαιρι αν εβρισκα...Το δικο ειχε πλεον χαλασει και ετσι δεν ειχα κανενα οπλο απεναντι σε εναν ενοπλο αντιπαλο... Μπορει σπαθια να μην χρησιμοποιουσα πλεον αλλα ενα μαχαιρι χρειαζοταν παντα... Βρηκα ενα μαγαζι με τροφιμα και αφου αγορασα οσα χρειαζομουν κατευθυνθηκα προς το μπαρ στην απεναντι μερια του δρομου για να χαλαρωσω και να πιω λιγο σακε... | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Robots?[Τελος] Τρι Μαρ 06, 2012 7:21 am | |
| Αφου ειχα πλεον καθησει στο τραπεζι μου και ειχα πιει οσο ηθελα ρωτησα τον σερβιτορο για αν υπηρχε καποιο μαγαζι με οπλα εδω γυρω. Αλλα απο οτι μου ειπε δεν υπηρχαν μαγαζια μιας που ο μονος που κατειχε οπλα ηταν αυτος ο Rachet και οι ανθρωποι του...Αυτοι ηταν ο νομος εδω και αυτοι "προστατευαν" το νησι απο πειρατες και αλλους παρανομους...Τον ευχαριστησα, πληρωσα και εφυγα. Δεν ειχα κανεναν απολυτως λογο να χασω την ωρα μου εδω, ετσι ξεκινησα να παω στο πλοιο μου και να φυγω για το επομενο νησι.."Ας ελπισουμε πως θα αξιζει εκεινο..." σκεφτηκα... | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Robots?[Τελος] Τρι Μαρ 06, 2012 7:25 am | |
| Εφτασα στην ακτη που ειχα το πλοιο μου, αφου ανεβασα τα πραγματα ετοιμασα τα ολα οσα ειχα να κανω και ετοιμαστηκα να ξεκινησω... Κοιταξα για μια ακομη φορα το Mecha Island...Αυτη την φορα το βλεμα μου εκρυβε απογοητευση, περιμενα να πολεμησω ανθρωπους με δυναμεις Robot... Αλλα μαλλον εκανα λαθος..."Καιρος να φυγω..." σκεφτηκα...Σηκωσα αγκυρα και ξεκινησα για την επομενη σταση μου!!! | |
|
| |
Raijin Civilian
| Θέμα: Απ: Robots?[Τελος] Τρι Μαρ 06, 2012 3:09 pm | |
| Όνομα: Roni D. Razor Haki Points: --- Player of the Month Points: 4 Beli: 16.000 + 3.000 Bounty/Fame Points: --- Παρατηρήσεις: Πολυ μικρη και γρηγορη χωρις τιποτα το ιδιαιτερο
| |
|
| |
| Robots?[Τελος] | |
|