| [Τέλος]First counter with the marines...! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Gohan Marines
Posts : 4023 Join date : 08/11/2010 Age : 29 Location : Wait What!?
| |
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]First counter with the marines...! Κυρ Μαρ 04, 2012 9:12 am | |
| Αφού έφτασα στο λιμάνι του νησιού έδεσα την βάρκα μου για να μην την παρασύρουν τα πλοία.Υπήρχε ένας δυνατός αέρας και αν κοιτούσες στα νότια έβλεπες σύννεφα να πλησιάζουν.Μάλλον θα έχουμε μία δυνατή καταιγίδα...σκέφτηκα και πείρα τα πράγματα μου και ακολούθησα την ανηφόρα που οδηγούσε στην πόλη.Όπως ακολουθούσα τον δρόμο είδα μια σιδερένια πλακέτα πάνω σε ένα τοίχο ενός σπιτιού να λέει το όνομα "Loguetown".Το ήξερα αυτό το όνομα.Αυτή ήταν η πόλη όπου είναι συνήθως η τελευταία στάση απο πολλούς πειρατές πριν πάνε στο reverse mountain όπου είναι η είσοδος για την Grand Line.Χα...μεγάλη γραμμή...Κάθε περιπέτεια μου με οδηγεί πιο κοντά σε αυτήν και με την συνάντηση με του Incompatible pirates... | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]First counter with the marines...! Κυρ Μαρ 04, 2012 9:23 am | |
| Μετά απο 15 λεπτά έφτασα στην πλατεία της πόλης.Εκεί υπήρχαν αρκετά μαγαζιά απο τα οποία μπαινόβγαιναν αρκετοί πελάτες.Στον δρόμο υπήρχαν επίσης πολλοί άνθρωποι.απο την δεξιά μεριά ήταν όσοι πήγαιναν και απο την αριστερή όσοι έφευγαν.Το πρώτο πράγμα που είχα να κάνω ήταν να πάρω μερικά πράγματα που θα χρειαστώ για τα επόμενα ταξίδια μου.Μπήκα σε ένα μαγαζί που ήταν όπλα και πανοπλίες.Αγόρασα μερικά πράγματα που χρειάστηκα και αφού πλήρωσα τον καταστηματάρχη έφυγα.Στην συνέχεια πήγα απο ένα μανάβικο και αγόρασα φαγητό.Αφού τελείωσα με τα ψώνια που είχα να κάνω μπήκα σε ένα μπαράκι που βρισκόταν ακριβώς δίπλα. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]First counter with the marines...! Παρ Μαρ 09, 2012 2:26 am | |
| Μόλις άνοιξα την πόρτα όλα τα άτομα που βρίσκονταν μέσα στο μπαρ έριξαν ένα βλέμμα περιέργειας.Δεν ήξερα τον λόγο αλλα τους αγνόησα και κάθισα σε ένα τραπέζι λίγο πιο πέρα.Έριξα μια ματιά γύρω και είδα άτομα να μιλάνε με ψιθύρους άλλοι να αναμετριούνται με δύναμη κλπ.Σχεδόν αμέσως ήρθε η σερβιτόρα και παρήγγειλα αρκετό φαγητό και λίγο σακε.Η ατμόσφαιρα μέσα στο μπαρ συνέχιζε να ήταν ύποπτη.Τελικά μετά απο 10 λεπτά η σερβιτόρα έφερε αυτά που παρήγγειλα και εγώ όρμισα.Μόλις τελείωσα με το φαγητό πήγα να σηκωθώ για να πληρώσω, τότε ξεκίνησαν όλα...Ξαφνικά ένας άνθρωπος πετάχτηκε πάνω στο τραπέζι μου με αποτέλεσμα να σπάσει.
Αυτό για να μάθεις να μην κλέβεις!Για το καλό όλων σας μην ξανακλέψετε απο εμένα!είπε ένας άντρας με μουστάκι και καλογυμνασμένο σώμα.
..!Αυτός είναι ο John Μastouche!!Έχει 12.000.000 belli στο κεφάλι του!!είπε ένας στο πλήθος.
Χα..!John πάλι σαματά κάνεις!
Απίστευτο!!Αυτός είναι ο καπετάνιος τον Moustache pirates!Ο Maximus Moustache!!Έχει 20.000.000 belli στο κεφάλι του!Μα τι κάνουν εδώ?είπε ένας άλλος μέσα στο πλήθος. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]First counter with the marines...! Κυρ Μαρ 11, 2012 12:14 pm | |
| Maximus μείνε έξω απο τις δουλειές μου!Αν τολμήσεις και χωθείς θα αναγκαστώ να σε δείρω και εσένα.
Χαχαχα...Καλά οτι πεις αλλα μην κάνεις μεγάλη φασαρία δεν θέλω να μας καταλάβουν πριν φύγουμε για την μεγάλη γραμμή.
Δεν υπόσχομαι τίποτα...!
Συγνώμη...αλλα θα θα προτιμούσα να πληρώσετε το φαγητό μου.
Ε..?είπε ο John και γύρισε το κεφάλι του σε εμένα.Χαχαχα.Και ποιος είσαι εσύ?
Απίστευτο τι κάνει αυτός εδώ!?είπε ένας απο το πλήθος.
Ει εσύ πες μου ποιος είναι αυτός ο τύπος.
Είναι ο Cervantes D. Leon!Ένας νέος πειρατής χωρίς πλήρωμα.Έχει 11.000.000 belli στο κεφάλι του.
Έχω ακούσει για εσένα Leon.είπε καθώς γύρισε πάλι προς το μέρος μου.Έφερες μεγάλη εξέργεση στο Lyneel και μετά εξαφανίστηκες.Καθόλου άσχημα αλλα εγώ έχω κάνει χειρότερα!Χαχαχα.Πάντως για άτομο χωρίς πλήρωμα έχει μία καλή επικηρύξει.Τι θα έλεγες να έμπαινες στο πλήρωμα μας ε?
Δεν ενδιαφέρομαι.
...!Όλοι όσοι βρίσκονταν μέσα στο μπαρ έμειναν σοκαρισμένη μετά την άρνηση μου να μπω στο πλήρωμα τους... | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]First counter with the marines...! Κυρ Μαρ 11, 2012 12:26 pm | |
| Απίστευτο αρνήθηκε!!Πάει είναι χαμένος τώρα θα τον σκοτώσουν.Φώναζαν όλοι και γελούσαν ταυτόχρονα.
Χαχα..Έχεις κότσια Leon αλλά αυτά όχι σε εμένα τώρα θα δεις!Είπε και έβγαλε ένα μεγάλο ρόπαλο.Εγώ έβαλα δύναμη στα πόδια μου και έπεσα προς τα πίσω με την καρέκλα.Έβαλα τα χέρια μου στο έδαφος για να κρατηθώ και αμέσως με μία κίνηση πέταξα την καρέκλα στον John.Γκρρ..Θα μου το πληρώσεις αυτό!!Ο John έβαλε μεγάλη δύναμη στο χτύπημα αυτό όμως ήταν αργός και μπόρεσα να αποφύγω την επίθεση κάνοντας ένα σάλτο στα πλάγια.Κάτσε ακίνητος κάθαρμα!!Έβγαλα το σπαθί μου και αμέσως έτρεξα πάνω του και τον έκανα μια κοψιά στην πλάτη.Αμέσως λύγισε απο τον πόνο όμως σηκώθηκε γρήγορα λες και στην πραγματικότητα δεν πόνεσε καθόλου.Ξαφνικά ένιωσα κάτι απο πίσω μου και χωρίς να τα καταλάβω ο Maximus με έπιασε με τα χέρια του και με έσφιγγε ακινητοποιώντας με.Έκανες πολλά Leon, ΤΩΡΑ JOHN!!Αμέσως ο John ετοιμάστηκε να με χτυπήσει με το ρόπαλο του... | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]First counter with the marines...! Τρι Μαρ 13, 2012 6:22 am | |
| Που είπατε πως είναι αυτό το μέρος άντρες?
Εδώ κυρία!είπε ο marine και έδειξε ένα μπαρ.Απο το μπαρ ακούγονταν φωνές και άνθρωποι έβγαιναν έξω φωνάζοντας τρέχοντας πανικοβλημένη.Ένας άντρας που βγήκε απο το μπαρ άρχισε να τρέχε κοιτάζοντας πίσω του και φωνάζοντας βοήθεια.Ξαφνικά έπεσε πάνω σε κάποιον και γύρισε και τον είδε.Μόλις τον είδε φώναξε χαρούμενος."ΟΙ MARINES!!Ήρθαν να μας σώσουν οι marines!!!
Υποθέτω πως αργήσαμε λίγο...Λοιπόν άντρες ετοιμάστε τα όπλα σας!!Ώρα να σταματήσουμε τους πειρατές στο όνομα της δικαιοσύνης!!είπε η γυναίκα...
Στο όνομα της δικαιοσύνης!!είπανε όλοι. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]First counter with the marines...! Τρι Μαρ 13, 2012 6:29 am | |
| Στο μεταξύ...O John με χτύπησε με το ρόπαλο του στο κεφάλι.Στην συνέχεια ο Maximus με πέταξε στέλνοντας με στον τοίχο.Ευτυχώς για εμένα αυτά τα δυνατά χτυπήματα δεν με άφησαν αναίσθητο και σηκώθηκα όμως αίμα έτρεχε απο την μύτη μου και το στόμα μου. Έφτυσα το αίμα που είχα στο στόμα μου και αμέσως έπιασα τα σπαθιά μου και ετοιμάστηκα για μάχη.
Χαχα θα σκοτωθεί σίγουρα αυτός...Ας το απολαύσουμε!είπε κάποιος απο το πλήθος.
Ναι ναι.Στοιχηματίζω πως θα τον σκοτώσουν στα επόμενα 2 λεπτά. είπε ένας άλλος.
John ας τελειώσουμε με αυτόν εδώ έχουμε είδη προκαλέσει μεγάλη ταραχή.είπε με σοβαρό ύφος ο Maximus.
Έχεις δίκιο Maximus σίγουρα οι marines θα έχουν καταλάβει τι γίνεται εδώ πέρα...Εκεί που ήμασταν έτοιμη και οι 3 να παλέψουμε ακούστηκε τότε η πόρτα και πυροβολισμοί. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]First counter with the marines...! Τρι Μαρ 13, 2012 6:36 am | |
| Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα το μαγαζί γέμισε με περίπου 30 marines.Πυροβολούσαν και μαχαίρωναν όποιον έβλεπαν μπροστά τους.
Είναι οι marines!!
Τρέξτεεεεε!!Άρχισαν να φωνάζουν όλοι οι πειρατές στο μπαρ πανικόβλητοι.
Μας κατάλαβαν!!Και τώρα?είπε ο John
Θα παλέψουμε!!!είπε ο Maximus και απευθείας επιτέθηκε στους marines.Δεν είχε κάποιο όπλο μόνο με τα χέρια του έριχνε κάτω τους marines.Μαζί του ήταν και ο John που χτυπούσε τους marines που συνεχώς έρχονταν.Μαζι με αυτούς τους 2 ήταν και όλοι οι πειρατές που τελικά έμειναν πίσω για να βοηθήσουν τον John και τον Maximus να πολεμήσουν τους marines.Έπρεπε και εγώ να βοηθήσω καθώς δεν υπήρχε άλλη έξοδος εκτός απο αυτήν απ την οποία έρχονταν οι marines. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]First counter with the marines...! Τετ Μαρ 14, 2012 5:38 am | |
| Όλοι μέσα στο μπαρ παλεύαμε με τους marines με ότι είχαμε.Μερικοί marines έβγαζαν έξω τους αθώους με προσοχή πριν πάθουν κάποιο κακό.
Χαχα!Ηλίθιοι marines τώρα θα δείτε θα σας σκοτώσω όλους!!Χαχα!είπε ο John καθώς σκότωνε τους marines έναν έναν.Ξαφνικά ακούσαμε τον John να βγάζει αίμα απο το στόμα του και να πέφτει κάτω αναίσθητος και αίμα σιγα σιγά να γεμίζει το πάτωμα.
John!!!φώναξαν όλοι.
Εσείς οι πειρατές θα πληρώσετε για όλα που έχετε κάνει σε αυτόν τον κόσμο.Δεν θα σας αφήσω να περάσετε απο εδώ!είπε η κοπέλα που βρισκόταν πίσω απο τον John κρατώντας ένα κατανα.
Ta..Tashigi!?είπε ο Maximus.
Είναι η Ensign Tashigi!!είπαν πάλι όλοι μαζί τρομοκρατημένοι...
| |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]First counter with the marines...! Τετ Μαρ 14, 2012 6:27 am | |
| Ensign Tashigi!!Όλοι οι αθώοι βγήκαν έξω μπορούμε να ξεκινήσουμε τώρα! είπε ένας marine. Ωραία ξεκινήστε τότε την φάση δύο!Μέσα σε 10 δεύτερα όλοι οι marines έβγαλαν τα όπλα τους και όλοι μαζί έπεσαν πάνω μας να μας πολεμήσουν.Το σχέδιο τους ήταν να μας πιάσουν η και να μας σκοτώσουν όσο πιο γρήγορα γινόταν!Ο Maximus είχε θυμώση για τον χαμό του φίλου του και του συντρόφου του και σκότωνε τους marines χωρίς κανένα έλεος.Η Tashigi μπήκε και αυτή στην μάχη και τραυμάτισε πολύ εύκολα άλλα δυο μέλη του πληρώματος του Maximus.Εγώ συνέχισα να σκοτώνω και τραυματίζω μερικούς marines που έρχονταν κατα πάνω μου όταν ξαφνικά πετάχτηκε η Tashigi μπροστά μου. | |
|
| |
Gohan Marines
| |
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]First counter with the marines...! Παρ Μαρ 16, 2012 3:06 am | |
| Και οι 2 είχαμε βγάλει τα όπλα μας και χτυπούσαμε ο ένας τον άλλον.Εγώ απέκρουα τις επιθέσεις της Tashigi με το σπαθί μου και αυτή αντίστοιχα.Κάποια επιτέθηκε πάλι με τον ίδιο τρόπο.Κούνησε το σπαθί της προς τα κάτω και ένα κύμα ερχόταν προς το μέρος μου.Πήγα να αποφύγω τη επίθεση αλλα με πέτυχε λίγο.Αμέσως επιτέθηκα χωρίς δισταγμό αυτή έβαλε το σπαθί της μπροστά για να αποκρούσει την επίθεση μου αλλά πήδηξα πίσω της αιφνιδιάζοντας την με αποτέλεσμα να την κόψω λίγο στα πλευρά της.Μερικοί marines μόλις είδαν αυτό να συμβαίνει έτρεξαν κατα πάνω μου αλλα μάταια καθώς κάποιοι πειρατές τους σκότωσαν χωρίς να το καταλάβουν. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]First counter with the marines...! Παρ Μαρ 16, 2012 3:13 am | |
| Η Tashigi σηκώθηκε αμέσως πάνω σαν να μην είχε πάθει τίποτα.Είχε σκίσει την μισή μπλούζα της και κάλυψε την πληγή με αυτήν.Τότε η Tashigi ετοιμάστηκε πάλι να μου κάνει εκείνη την επίθεση της.Πήγα να αποφύγω την επίθεση όμως δεν μπόρεσα καθώς είχα τραυματιστεί.Πριν τελειώσει την επίθεση η Tashigi ο Maximus πετάχτηκε απο το πουθενά και την έπιασε απο την μέση σφίγγοντας την δυνατά.
Θα σε σκοτώσω Ensign Tashigi γι' αυτό που έκανες στους συντρόφους μου και στον φίλο μου John.Η Tashigi προσπαθούσε να ξεφύγει αλλα μάταια δεν μπορούσε να βγει απο την "παγιδα" του Maximus.Marines έσπευσαν να σώσουν την Tashigi και 3 απο αυτούς μαχαίρωσαν τον Maximus με αποτέλεσμα να αφήσει την Tashigi και αυτός να πέσει λιπόθυμος. | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]First counter with the marines...! Παρ Μαρ 16, 2012 3:23 am | |
| Πιάστε αυτόν τον πειρατή και στείλτε στον Captain smoker!είπε η Tashigi και γύρισε το κεφάλι της σε εμένα όμως οταν το έκανε είδε πως είχα εξαφανιστει...!Κοίταξε τριγύρω και και δεν με βρήκε πουθενά.Μετά απο 10 λεπτά η μάχη στο μπαρ τελείωσε με νικητές τους marines.
Τι έχεις για εμένα στρατιώτη?Είπε η Tashigi.
Κυρία..!Έχουμε πιάσει 10 πειρατές ανάμεσα σε αυτούς και οι Maximus Moustache o καπετάνιος τον Moustache pirates και John Moustache.Η κατάσταση του Maximus είναι σταθερή και θα ζήσει.Ο John είναι νεκρός.Επίσης έχουμε πιάσει μερικούς χαμηλόβαθμους πειρατές.
Ωραία...Στείλτους όλους στον Captain smoker.Φροντίστε να του πείτε για την κατάσταση του Maximus και πως πρέπει να πάει επειγόντως στις φυλακές του Impel Down.Επίσης να του πείτε πως ο Cervantes D. Leon έκανε την εμφάνιση του στην East Blue...!
Μάλιστα!! | |
|
| |
Gohan Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος]First counter with the marines...! Παρ Μαρ 16, 2012 3:29 am | |
| Στο μεταξύ εγώ είχα ξεφύγει απο τους marines και την Tashigi.Μου ήταν αδύνατον να τους κερδίσω όλους αυτούς.Είχα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την βάρκα μου καθώς ήξεραν πια οτι βρισκόμουν εδώ.Δεν θα μπορούσα να κάτσω άλλο σίγουρα θα με έψαχναν στην πόλη δεν θα άφηναν έναν πειρατή να περιφέρεται έτσι.Μόλις έφτασα στο λιμάνι το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να βγάζω μερικές γάζες και να δέσω τις πληγές μου στην συνέχεια έβγαλα το σχοινί που την κρατούσε και έκανα κουπί μακριά απο την Loguetown.Ήταν η πρώτη φορά που αντιμετώπισα κάποιον τόσο δυνατό, τελικά το να είσαι πειρατής είναι πιο δύσκολο απ' ότι νόμιζα σίγουρα όμως κάποια μέρα θα ξεπεράσω τον πατέρα μου...! | |
|
| |
Raijin Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος]First counter with the marines...! Παρ Μαρ 16, 2012 12:25 pm | |
| Όνομα: Cervantes D. Leon Haki Points: --- Player of the Month Points: 8 Beli: 27.000 Bounty/Fame Points: +2.000.000 Παρατηρήσεις: Για τοσο μικρη ιστορια ειχε αρκετη εξελιξη και περιγραφη. Μου αρεσε!!!
| |
|
| |
| [Τέλος]First counter with the marines...! | |
|