.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
14 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 14 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τελος]Πρωτη συναντηση με Επαναστατες

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

[Τελος]Πρωτη συναντηση με Επαναστατες - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Πρωτη συναντηση με Επαναστατες   [Τελος]Πρωτη συναντηση με Επαναστατες - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 11, 2012 12:42 pm

Eνστικτωδως χρησιμοποιησα το φρουτο μου.Εγινα φως αποφευγωντας την επιθεση του και στην συνεχεια εφυγα απο κοντα του.Επεσα στα γονατα και ανασαινα με δυσκολια.Παντου γυρω επικρατουσε ησυχια.Η μαχη ειχε σταματησει για ακομη μια φορα.Ο Commodore εμεινε να κοιταζει εξαγριωμνος την θεση στην οποια βρισκομουν πριν λιγο.Ενιωσα πολλα ζευγαρια ματια να κοιταν προς το μερος μου.
-Σου ζητω συγγνωμη για αυτο.Απλως το ενστικτο της επιβιωσης ειναι πολυ ισχυρο.Σου υποσχομαι ομως οτι για την υπολοιπη μαχη μας δεν θα ξαναχρησιμοποιησω το φρουτο μου φωναξα απευθυνομενος στον Commodore Raigi.Αυτος γυρισε προς το μερος μου και γελασε.
-Ωστε η πληροφορηση μας τελικα ηταν σωστη.Εχουμε ακομα εναν Logia στις αρχικες θαλασσες.Ειναι κριμα που δεν εχουμε καποιο kairoseki οπλο στην βαση μας αλλα θα εμπιστευτω τον λογο σου μικρε.Kairoseki???τι ειναι παλι αυτο?σκεφτηκα αλλα δεν ειπα τιποτα.Σηκωθηκα ορθιος και καρφωσα το ενα σπαθι μου στο εδαφος.Υστερα εβγαλα απο την θηκη του το αγαπημενο μου και το εβαλα στο στομα μου και ξαναπηρα το αυτο που ειχα αφησει.Για να νικησω εναν τοσο δυνατο αντιπαλο επρεπε να βαλω ολες μου τις δυναμεις.Κοιταχτηκαμε για μερικες στιγμες.-SORU φωναξε ξαφνικα και υστερα ειδα ενα ποδι να ερχετε προς το μερος μου.Ηταν υπερβολικα γρηγορη η επιθεση του και το χτυπημα με πεταξε μακρια.Σηκωθηκα ξανα αλλα δεν προλαβα να κανω τιποτα καθως μια πολυ δυνατη γονατια στο στομαχι με εστειλε πισω.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Πρωτη συναντηση με Επαναστατες   [Τελος]Πρωτη συναντηση με Επαναστατες - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 11, 2012 1:09 pm

Καταλαβα οτι το να τον νικησω ηταν πανω απο τις δυναμεις μου.Το τελος του ταξιδιου μου ειχε φτασει.Τον ειδα να στεκεται απο πανω μου και περιμενα το μοιραιο χτυπημα.Ομως τελευταια στιγμη ειδα ενα κατανα να του κοβει το χερι με το τεντωμενο δαχτυλο απο τον καρπο.Ειδα τον Ray να στεκεται με δυσκολια διπλα μου κρατωντας το σπαθι του με οση δυναμε του ειχε απομεινει.Ο Commodore γεμισε απο συναισθηματα τρομου και οργης.Αιμα ετρεχε αφθονο απο το κομμενο του χερι.Ομως ηταν πολυ δυνατος για να τα παρατησει.Γυρισε προς τον Ray και με το αλλο του χερι του διαπερασε το στομαχι και τον αφησε να πεσει στο εδαφος.Κοιταζα την ολη σκηνη με αναμικτα συναισθηματα.Στην αρχη χαρηκα με την εμφανιση του Επαναστατη φιλου μου ομως στην συνεχεια ενιωθα μονο οργη.Ο Ray πιθανως ειχε πεθανει για να με σωσει.Αρχισα να τρεμω και κοιταξα τον Commodore Raigi ο οποιος πισωπατησε ενω εγω ακομα βρισκομουν στο εδαφος.Ξαφνικα μια περιεργη δυναμη με κατεβαλλε και μπορουσα να πω οτι φαινοταν στο βλεμμα μου απο τον τροπο που με κοιτουσε ο αντιπαλος μου.
-Σταματα!!!Σταματα!!!Τι πας να κανεις???φωναξε γεματος αγωνια.Σηκωσα το αγαπημενο μου σπαθι απο το εδαφος και με μια πολυ αποτομη κινηση τον αποκεφαλισα.Η στιγμη φανηκε να κραταει αιωνες αλλα δεν ειχε κρατησει παρα ελαχιστα δευτερολεπτα.Ειδα τους marines να τρεχουν ατακτα προς την θαλασσα και τα πλοια τους και τους Επαναστατες να μην ασχολουνται μαζι τους αλλα αντιθετως να ερχονται προς το μερος μας.Μετα λιποθυμησα.
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Πρωτη συναντηση με Επαναστατες   [Τελος]Πρωτη συναντηση με Επαναστατες - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 11, 2012 1:54 pm

Ανοιξα τα ματια μου και ειδα διαφορα γνωστα προσωπα να στεκονται απο πανω μου.Ειδα το περιβαλλον γυρω μου και καταλαβα οτι βρισκομουν σε μια σκηνη.Το στομα μου ηταν ξηρο και μολις με ειδαν οτι ξυπνησα μου προσφεραν νερο.Πονουσα παντου και ειδα οτι ενα μεγαλο μερος του σωματος μου ηταν τυλιγμενο με επιδεσμους.
-Τι εγινε?ρωτησα.
-Μεχρι που θυμασαι?ακουστηκε μια φωνη απο καπου πισω.Κοιταξα προς τα εκει και ειδα τον Ray να με κοιταγει γελωντας.Αισθανθηκα χαρουμενος που την ειχε γλιτωσει.Αν ειχε πεθανει για να με σωσει θα το ειχα βαρος σε ολη μου την ζωη.Ξεκινησε να μιλαει και μου ειπε οτι ειχαν περασει συο μερες απο την μαχη.Ολοι οι marines ειχαν φυγει απο το νησι και συντομα τα νεα της νικης μας θα μαθευοταν στον κοσμο.Ο Hitaci ειχε κηδευτει σαν ηρωας της Επαναστασης και ο Ray ηταν πλεον ο αρχηγος.
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Πρωτη συναντηση με Επαναστατες   [Τελος]Πρωτη συναντηση με Επαναστατες - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 11, 2012 2:14 pm

Περασα μερικες μερες ξαπλωμενος στο κρεββατι μεχρι που τελικα ο γιατρος των Επαναστατων εκρινε πως ειμουν ετοιμος.Ο Ray μου εδωσε τα σπαθια μου που τα ειχε περισυλλεξει απο το πεδιο της μαχης.Ενιωσα πολυ ομορφα που τα ξανα επιανα στα χερια μου.Ημουν σιγουρος οτι θα πεθαινα στην μαχη με τον Commodore Raigi ομως τελικα καταφερα και τον νικησα.Ηταν σιγουρα ο πιο δυνατος αντιπαλος που ειχα αντιμετωσει μεχρι εκεινη την στιγμη και ειχε ωθησει τις δυναμεις μου σε νεο επιπεδο.Ομως ακομα δεν ειμουν ουτε κατα διανοια κοντα στον στοχο μου.Επρεπε να συνεχισω να προπονουμαι εντονα και να αντιμετωπιζω συνατους αντιπαλους.Για να το κανω ομως αυτο επρεπε να φυγω απο το νησι και το μεσο μεταφορας μου ειχε καταστραφει την πρωτη μερα που εφτασα.
metalgunner
Civilian
Civilian
metalgunner

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Πρωτη συναντηση με Επαναστατες   [Τελος]Πρωτη συναντηση με Επαναστατες - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 11, 2012 2:34 pm

Ζητησα απο τον Ray αν ηταν δυνατον να μου δανεισει μια βαρκα ομως μου απντησε πως ειχε κατι πολυ καλυτερο για μενα και μου ζητησε να τον ακολουθησω στην παραλια απο οπου ειχε ξεκινησει η περιπετεια μου στο νησι.Εκει ειδα με μεγαλη μου εκπληξη ενα μεγαλο ξυλινο καραβι.
-Οσο καιρο εσυ αναρρωνες οι καλυτεροι μας ναυπηγοι δουλευαν για να σου φτιαξουν αυτο το πλοιο.Το κοιτουσα γεματος συγκινηση.Ηταν κατι περα απο τις προσδοκιες μου.
-Ειναι αρκετα ευρυχωρο και ειναι γεματο με εφοδια.Πως σκεφτεσε να το ονομαζεις?συνεχισε ο Ray.Σκεφτηκα για λιγο και τελικα αποφασισα.-Θα το ονομασω Liberty φωναξα με ενθουσιασμο.
-Εξαιρετικη επιλογη ειπε γελωντας ο Ray.Πλησιασαμε προς το καραβι και ανεβηκα επανω.Ανοιξα τα πανια και ειδα οτι ενα πειρατικο σχεδιο υπηρχε επανω.Ηταν το ιδο που υπηρχε και στην μεγαλη μαυρη σημαια που κυματιζε στο μεσαιο καταρτι.Ηταν απλο,λιτο και μου ταιριαζε.Πλεον ειχα το δικο μου πλοιο και την δικια μου πειρατικη σημαια.
-Σας ευχαριστω πολυ!!!φωναξα στον Ray που ειχε μεινει στην παραλια.
-Οπου συναντω Επαναστατες θα τους βοηθαω οπως μπορω!!!
-Και εμεις θα φροντισουμε ολοι οι Επαναστατες που βρισκονται στις θαλασσες να μαθουν το ονομα του νεου φιλου μας μου απαντησε και με αυτα τα λογια αποχαιρετιστηκαμε.
[Aeolus]
Civilian
Civilian
[Aeolus]

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Πρωτη συναντηση με Επαναστατες   [Τελος]Πρωτη συναντηση με Επαναστατες - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤρι Μαρ 13, 2012 8:20 am

Όνομα: Swiftblades Jim
Haki Points: ---
Player of the Month Points: 8
Beli:54.000
Bounty/Fame Points: 2.000.000
Παρατηρήσεις: Το χανεις σε λιγα σημεια. Διαβαζε τα ποστ σου αφου τα γραφεις! Γενικα ομορφη ιστοριουλα και καλογραμεννη με αρκετους διαλογους, ακομα και απο τα αρχικα ποστ.

[Τελος]Πρωτη συναντηση με Επαναστατες
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» [ΤΕΛΟΣ] Η πρωτη αποστολη και μια απροσμενη συναντηση!
» Η Συνάντηση [ΤΈΛΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ]
» Απρόσμενη συνάντηση[Τελος]
»  Οι επαναστατες στο Holger Island ... [ Τελος ]
» [ΑΡΧΗ] Η μαχη με τους επαναστατες...[ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: