Ζητησα απο τον Ray αν ηταν δυνατον να μου δανεισει μια βαρκα ομως μου απντησε πως ειχε κατι πολυ καλυτερο για μενα και μου ζητησε να τον ακολουθησω στην παραλια απο οπου ειχε ξεκινησει η περιπετεια μου στο νησι.Εκει ειδα με μεγαλη μου εκπληξη ενα μεγαλο ξυλινο καραβι.
-Οσο καιρο εσυ αναρρωνες οι καλυτεροι μας ναυπηγοι δουλευαν για να σου φτιαξουν αυτο το πλοιο.Το κοιτουσα γεματος συγκινηση.Ηταν κατι περα απο τις προσδοκιες μου.
-Ειναι αρκετα ευρυχωρο και ειναι γεματο με εφοδια.Πως σκεφτεσε να το ονομαζεις?συνεχισε ο Ray.Σκεφτηκα για λιγο και τελικα αποφασισα.-Θα το ονομασω Liberty φωναξα με ενθουσιασμο.
-Εξαιρετικη επιλογη ειπε γελωντας ο Ray.Πλησιασαμε προς το καραβι και ανεβηκα επανω.Ανοιξα τα πανια και ειδα οτι ενα πειρατικο σχεδιο υπηρχε επανω.Ηταν το ιδο που υπηρχε και στην μεγαλη μαυρη σημαια που κυματιζε στο μεσαιο καταρτι.Ηταν απλο,λιτο και μου ταιριαζε.Πλεον ειχα το δικο μου πλοιο και την δικια μου πειρατικη σημαια.
-Σας ευχαριστω πολυ!!!φωναξα στον Ray που ειχε μεινει στην παραλια.
-Οπου συναντω Επαναστατες θα τους βοηθαω οπως μπορω!!!
-Και εμεις θα φροντισουμε ολοι οι Επαναστατες που βρισκονται στις θαλασσες να μαθουν το ονομα του νεου φιλου μας μου απαντησε και με αυτα τα λογια αποχαιρετιστηκαμε.