.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
3 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 3 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Η Υπόθεση Έκλεισε[Τέλος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

Η Υπόθεση Έκλεισε[Τέλος] - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Υπόθεση Έκλεισε[Τέλος]   Η Υπόθεση Έκλεισε[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 22, 2012 5:17 am

Μου απαντάει πως ποτέ δεν πρόκειται να προδώσει τον άντρα της ζωή της και με φτύνει. Εγώ έχοντας ένα αποφασιστικό αλλά ταυτόχρονα και άγριο βλέμμα ετοιμάζομαι να την καρφώσω. Λίγο πριν το κατάνα μου αγγίξει τον κρόταφο της φωνάζει δυνατά πως θα μου πει ότι ξέρει αρκεί να την αφήσω να ζήσει. Τελικά όλοι υποκύπτουν μπροστά στον θάνατο. Αφού μου τα εξηγεί όλα, πως ακριβώς έχουν συμβεί εγώ την χτυπάω στο κεφάλι με τη θήκη από το όπλο μου και αυτή πέφτει κάτω αναίσθητη. Την βάζω σε ένα τσουβάλι που βρήκα πεταμένο πιο πέρα και την μεταφέρω στον γιατρό. Αφού μαθαίνει και αυτός την αλήθεια, την δένουμε σε μια καρέκλα για να μην το σκάσει και εγώ μετά πηγαίνω προς την έπαυλη όπου θα βρω τον Bardock και τον αθώο δήμαρχο της πόλης. Φτάνω στο κτίριο και προσπαθώ να περάσω μέσα από το πλήθος που εξακολουθεί να στέλνει υβριστικά σχόλια κατά του δημάρχου. Ύστερα; από μισή ώρα ταλαιπωρίας καταφέρνω να φτάσω στην είσοδο. Αλλά εκεί συναντάω άλλο πρόβλημα. Δεν μου επιτρέπουν οι φύλακες να περάσω. Τους εξηγώ ποιος είμαι αλλά και πάλι μου απαγορεύουν την είσοδο ώσπου βγαίνει έξω ο Bardock.
"Τι θέλετε κύριε μου;"
"Τι εννοείς τι θέλω Bardock; Εγώ ο Genrei Shen είμαι. Δεν με θυμάσαι;"
"Δεν σας ξέρω κύριε. Σας παρακαλώ πετάξτε τον έξω και να μην τον αφήσετε να περάσει αυτήν εδώ την πόρτα."
"Μα καλά τι λες;" και δύο φρουροί με πιάνουν και με μεταφέρουν μακριά.
"Αφήστε με κάτω άθλιοι. Θέλετε να σας σκοτώσω;"
"Οι διαταγές είναι διαταγές. Και δεν μπορούμε να τις παραβιάσουμε. Λυπούμαστε."
Με πετάνε δίπλα σε κάτι κάδους οι οποίοι βρωμοκοπάνε. Τώρα πλέον είμαι σίγουρος πως ο ένοχος είναι ο αρχηγός των τοπικών αρχών. Αλλά πρέπει να βρω έναν τρόπο για να εισβάλλω στην έπαυλη. Θα προσπαθήσω να μπω από πίσω. Προχωράω μέχρι να φτάσω στο πίσω μέρος του κτιρίου. Εκεί το μάτι μου πέφτει πάνω σε ένα ανοιχτό παράθυρο από το οποίο και θα μπω μέσα. Είναι αρκετά ψηλά και θα είναι δύσκολο να σκαρφαλώσω...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Υπόθεση Έκλεισε[Τέλος]   Η Υπόθεση Έκλεισε[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 22, 2012 5:33 am

Αφού με τα χίλια ζόρια καταφέρνω και μπαίνω μέσα στο σπίτι προσγειώνομαι μπροστά από τον Bardock.
"Μα πως μπήκες εσύ εδώ; Φύλακες;" φωνάζει δυνατά.
"Μην χαλάς τσάμπα το σάλιο σου. Δεν θα σε ακούσει κανείς. Είναι όλοι απασχολημένοι με το νευριασμένο πλήθος που βρίσκεται έξω."
"Φύγε αμέσως. Ξέρω πως είσαι προδότης και ήρθες να βοηθήσεις τον δήμαρχο ενώ έκανε τόσα εγκλήματα."
"Χαχαχα! Είσαι πολύ αστείος. Ξέρουμε πως τα εγκλήματα τα έχεις κάνει εσύ και όχι αυτός."
"Μα τι είναι αυτά που λες; Έχεις στοιχεία που να αποδεικνύουν όλα αυτά;"
"Και φυσικά έχω. Πιστεύεις πως θα ερχόμουν με άδεια χέρια μέχρι εδώ. Θα καθίσεις να σε συλλάβω ήρεμα ή θα χρειαστεί να παλέψουμε;"
"Και ποια είναι αυτά τα στοιχεία;"
"Πρώτα από όλα μου αποκάλυψε όλη την αλήθεια η αρραβωνιαστικιά σου η Revita. Την έστειλες να κάνει μια δουλειά αλλά δεν την πέτυχε. Βλέπεις όταν ήρθε να με δολοφονήσει εγώ ήμουν ξύπνιος. Έτσι πριν προλάβει να μου ξεφύγει την τραυμάτισα στο πόδι. Δεν ήξερα όμως ότι ήταν αυτή. Σήμερα το πρωί την είδα σαν γραμματέα του γιατρού να μην μπορεί να περπατήσει καλά. Και φαινόταν να πονάει στο ίδιο πόδι που τραυμάτισα εγώ αυτό που αποπειράθηκε να με σκοτώσει. Αφού την έπιασα μου τα ομολόγησε όλα."
"Την ηλίθια. Δεν μπορούσε τελικά να κάνει τίποτα σωστά."
Αφού του εξηγώ πως πραγματικά έχουν τα πράγματα και πως πλέον δεν μπορεί να βρει καμία διέξοδο προσπαθεί να το σκάσει. Αλλά εγώ δεν τον αφήνω. Του κλείνω τον δρόμο και του λέω να παραδοθεί ήρεμα και ωραία. Αυτός αρνείται και βγάζει ένα πιστόλι από τα παντελόνι του. Με σημαδεύει και με απειλεί πως αν δεν φύγω θα με πυροβολήσει. Εγώ φυσικά δεν του δίνω σημασία και του ορμάω. Αυτός μου ρίχνει αλλά εγώ αποκρούω τις σφαίρες με το κατάνα μου με αποτέλεσμα αυτές να εκσφενδονίζονται αριστερά και δεξιά. Όταν τον έχω πλησιάσει αρκετά τον χτυπάω με το μέρος του όπλου μου που δεν κόβει και τον ρίχνω κάτω λιπόθυμο. Ύστερα τον δένω χειροπόδαρα και αρχίζω το ψάξιμο για τον δήμαρχο...
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Υπόθεση Έκλεισε[Τέλος]   Η Υπόθεση Έκλεισε[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 22, 2012 6:27 am

Περιπλανιέμαι στον χώρο για να μπορέσω να βρω αυτόν που θέλω. Δύο στρατιώτες πετάγονται μπροστά μου και μου λένε να σταματήσω μόλις βλέπουν πως στον ώμο μου κρατάω τον αρχηγό τους. Εγώ τους επιτίθεμαι και τους αποτελειώνω με μία κίνηση. Ύστερα από αρκετή ώρα καταλήγω σε ένα δωμάτιο όπου και εκεί βρίσκω τον δήμαρχο δεμένο και με ένα μαντίλι γύρω από το στόμα του για να μην μπορεί να μιλήσει. Βάζω κάτω τον Bardock και τρέχω προς τον δήμαρχο για να τον λύσω.
"Μην φοβάσαι. Τώρα όλα θα πάνε καλά πλέον."
"Πως και ήρθες να με σώσεις; Νόμιζα πως έφυγες από το νησί γιατί πίστευες πως εγώ έκανα τους φόνους."
"Ευτυχώς ανακάλυψα τον αληθινό ένοχο. Τώρα το πως έγινε αυτό θα στο εξηγήσω αργότερα. Πρέπει να φύγουμε γιατί έχουμε δουλειά."
Ξεκινάμε λοιπόν για το ιατρείο του Dr.Fuji. Αφού μετά από αρκετή ώρα βγαίνουμε από το παράθυρο από το οποίο μπήκα και προσπερνάμε τον κόσμο χωρίς να μας δει κανένας φτάνουμε στον προορισμό μας. Εκεί βάζω σε δύο τσουβάλια τους δύο δολοφόνους και στη συνέχεια τους μεταφέρουμε στο σημείο όπου γίνεται ο χαμός. Εγώ προσπαθώ να κάνω τους πολίτες να σταματήσουν αλλά αυτοί δεν με ακούνε. Ο γιατρός βγάζει μια καραμπίνα και πυροβολεί στον αέρα. Ο κρότος που ακούγεται αναγκάζει όλους τους νησιώτες που είναι μαζεμένοι εδώ να σταματήσουν. Μόλις γυρνάνε και μας βλέπουν αντιδρούν πολύ άγρια. Εγώ όμως τραβώντας τα δύο τσουβάλια εμφανίζω μπροστά τους τον Bardock και την Revita.
"Μα καλά τι συμβαίνει εδώ;" ρωτάει ένας από δαύτους.
"Όλοι νομίζετε πως υπεύθυνος για όλα αυτά ήταν ο δήμαρχος. Αλλά όλοι κάνατε λάθος. Αυτοί εδώ ευθύνονται που είναι δεμένοι." και καθώς αναφέρω τα ονόματα τους αυτοί συνέρχονται.
"Μα καλά τι λέει αυτό; Μουρλάθηκε;" ρωτάει μία γριούλα απορημένη.
"Μην βιάζεστε. Κάντε λίγο ησυχία και θα σας τα εξηγήσω όλα αμέσως τώρα."
"Μην τον πιστεύετε. Λέει ψέματα. Λύστε με και σας υπόσχομαι πως θα εξοντώσω αυτόν τον απατεώνα."
"Ναι αυτό πρέπει να κάνετε."
"Λοιπόν ακούστε με και αν νομίζετε πως σας λέω ψέματα τότε θα παραδοθώ από μόνος μου."
"Ωραία λοιπόν. Ακούμε τι έχεις να μας πεις...
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Υπόθεση Έκλεισε[Τέλος]   Η Υπόθεση Έκλεισε[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 22, 2012 6:46 am

"Ήρθε η ώρα να μάθετε την αλήθεια. Όταν βρισκόμουν με τον δήμαρχο στην φυλακή και ανέκρινα τον ύποπτο Jabari Hondo ένα άλλο θύμα βρέθηκε το οποίο ύστερα από μία εξέταση μάθαμε πως πέθανε πριν μια ημέρα. Ο Hondo όμως φυλακίστηκε πριν τρεις μέρες οπότε αποκλείεται να ήταν αυτός. Καθώς βρισκόμασταν στον τόπο του εγκλήματος ένας φρουρός μας ενημέρωσε πως ο ληστής Hondo δραπέτευσε και έτσι ανέλαβα εγώ να τον πιάσω."
"Και τι σχέση έχουν όλα αυτά με εμάς;"
"Σας κοροϊδεύει! Ξυπνήστε."
"Θα δείτε που θέλω να καταλήξω. Πριν όμως μονομαχήσω με τον ληστή συνέβη κάτι που μόνο εγώ το ξέρω. Πήγα πρώτα στο δημαρχείο και έψαξα να βρω οτιδήποτε που θα με βοήθαγε να ανακαλύψω ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Εκεί έμαθα πως τις ημέρες που πέθανα και τα τέσσερα πρώτα θύματα ο Bardock είχε πάρει άδεια μία ώρα πριν τους φόνους. Εκεί μπήκε στο μυαλό μου σαν ύποπτος. Συνέχισα την έρευνα και βρήκα πως υπήρχε αναφορά κλοπής όπλων από το στρατόπεδο που ο μόνος που είχε πρόσβαση ήταν ο αρχηγός των αρχών. Εντελώς τυχαία βρήκα ένα άλλο έγγραφο που έλεγε με τι όπλα πέθαναν τα θύματα. Και ήταν με αυτά που έλειπαν. Όλα αυτά βρίσκονται σε αυτά εδώ τα χαρτιά αν νομίζετε πως ψεύδομαι." και πετάω τα χαρτιά στον αέρα.
"Ναι αλλά δεν σημαίνει πως εγώ τους σκότωσα."
"Αφήστε με να ολοκληρώσω. Υπήρχε όμως ένα κενό στην όλη ιστορία. Τι ρόλο έπαιζε ο αγρότης Pedroll. Έμαθα λοιπόν από τον Koga και την Miyu πως ήταν πολύ πλούσιος και είχε πολλά πάρε-δώσε με τον Bardock. Μια μέρα όπως πήγα να κοιμηθώ μου επιτέθηκε κάποιος. Αυτός ήταν η κοπέλα του Revita, την οποία και έβαλε να με εξοντώσει. Αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Μόλις κατάλαβα ποια είναι την ανάγκασα να μου τα πει όλα. Φυσικά όμως τώρα δεν θα παραδεχτεί τίποτα."
"Και φυσικά, αφού είναι όλα ψέματα."
"Μου είπε λοιπόν πως ο Bardock πήρε πολλά λεφτά από τον Pedroll για να πληρώσει τους στρατιώτες και να τους έχει με το μέρος του. Ο Pedroll όμως ζήτησε μισά-μισά από τα κέρδη του σχεδίου και για αυτό τον σκότωσαν. Και το σχέδιο ποιο ήταν; Μόλις πεθάνουν όλοι οι πλούσιοι, οι περιουσίες τους σύμφωνα με το νόμο περνάνε στο δημαρχείο. Αυτοί θα κατηγορούσαν τον δήμαρχο, θα τον φυλάκιζαν, θα κέρδιζαν με αθέμιτα μέσα την εμπιστοσύνη σας και θα έπαιρναν την εξουσία. Έτσι θα είχαν πολλά χρήματα και θα ήταν και τοπικοί άρχοντες."
"Και γιατί να τα πιστέψουμε όλα αυτά;"
"Γιατί κρατάω χαρτιά στα χέρια που λένε για μεταφορά πολλών χρημάτων από τον Pedroll στον Bardock και από τον Bardock σε στρατιώτες." και τους τα πετάω να τα δουν και αυτοί με τα ίδια τους τα μάτια.
"Αλήθεια λέει. Αυτοί τελικά είναι οι προδότες..."
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Υπόθεση Έκλεισε[Τέλος]   Η Υπόθεση Έκλεισε[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Μαρ 22, 2012 7:02 am

"Ναι αλλά επειδή πήρα χρήματα από αυτόν δεν σημαίνει πως εγώ είμαι ο ένοχος."
"Δεν τελείωσα ακόμα. Για ελάτε στη σκηνή Koga και Miyu."
"Εσείς τι κάνετε εδώ;" λέει ένα μικρό αγόρι.
"Όλοι τους ξέρετε και θεωρώ πως τους έχετε εμπιστοσύνη."
"Και φυσικά. Είναι τίμιοι και ειλικρινής άνθρωποι."
"Τότε ακούστε και αυτό. Την ώρα που η Revita μου τα αποκάλυψε όλα είχα πει σε ατούς τους δύο ηλικιωμένους ανθρώπους να είναι κάπου κρυμμένοι και να ακούσουν ότι ακούσω και εγώ. Έτσι σε περίπτωση που δεν είχα ατράνταχτα στοιχεία να είχα έναν άσο στο μανίκι μου."
"Αυτά που λέει παιδιά μου είναι αλήθεια. Τα άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά να βγαίνουν από το στόμα της Revita. Ξέρετε πως ποτέ δεν θα έλεγα κάτι κακό ή ανήθικο για ένα άλλο άτομο αλλά έτσι έχουν τα πράγματα."
"Αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι προδότες."
Ο κόσμος αρχίζει να ζητάει ταπεινωμένος συγγνώμη από τον δήμαρχο και να πετάει διάφορα αντικείμενα προς τους ενόχους.
"Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΛΕΙΣΕ" λέω με μια δυνατή φωνή γεμάτος χαρά και ικανοποίηση που έλυσα το μυστήριο.
"Θα μου το πληρώσεις σίγουρα κάποια μέρα. Μπορεί να με έπιασες τώρα αλλά δεν θα γλυτώσεις. ΣΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ."
"Ένα μεγάλο συγγνώμη για τον δήμαρχο σας!!!"
"Συγγνώμη δήμαρχε!" λένε όλοι με μια φωνή.
Ο αγανακτισμένος κόσμος πετάει διάφορα αντικείμενα στους δύο ενόχους όπως σιδερένιους λοστούς, πέτρες, παπούτσια και άλλα. Οι πιστοί στον δήμαρχο φρουροί που έχουν απομείνει-διότι οι οι υπόλοιποι το έσκασαν προκειμένου να γλιτώσουν-πιάνουν τον Bardock και την Revita και τους μεταφέρουν στην φυλακή. Οι πολίτες ύστερα πηγαίνουν στα σπίτια τους για να ξεκουραστούν καθώς αύριο θα είναι μία από τις πιο λυπητερές μέρες του νησιού, οι κηδείες των νεκρών ατόμων...
LegendCero
Civilian
Civilian
LegendCero

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Υπόθεση Έκλεισε[Τέλος]   Η Υπόθεση Έκλεισε[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 23, 2012 11:54 am

Στην ημέρα που ακολουθεί βρισκόμαστε όλοι στο νεκροταφείο όπου γίνεται η ταφή των θυμάτων. Οι συγγενείς τους έχουν πέσει στην απόλυτη απελπισία και δυστυχία κλαίγοντας ασταμάτητα. Αφού τελειώνει η τελετή πάμε όλοι στο καφενείο του της πόλης όπου και πίνουμε πικρό, πηκτό καφέ. Είναι το έθιμο του Baterilla. Τη βδομάδα που έρχεται την ξοδεύω στο σπιτικό του γερό-Koga. Πλέον έχω αναρρώσει πλήρως και είμαι έτοιμος για την αναχώρηση μου προκειμένου να συνεχίσω το περιπετειώδες μου ταξίδι ενώ το νησί έχει επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς του. Μαζί με τους δύο ηλικιωμένους ανθρώπους αλλά και τον Dr.Fuji μαζί με τον δήμαρχο κατευθυνόμαστε και φτάνουμε στο λιμάνι.
"Λοιπόν από ότι φαίνεται εδώ χωρίζουν οι δρόμοι μας."
"Θέλω να σε ευχαριστήσω για όλα. Χωρίς εσένα δεν θα ήμουν ελεύθερος και το νησί θα είχε πέσει σε πανικό."
"Σε ευχαριστώ αν και δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Εντολές εκτελούσα."
"Δεν υπερβάλω καθόλου. Την αλήθεια λέω."
"Και εγώ θα ήθελα να σου πω ένα μεγάλο μπράβο για αυτή σου την προσπάθεια."
"Σας ευχαριστώ όλους."
"Έχω κάτι να σου δώσω. Πάρε αυτά εδώ τα δύο μπουκαλάκια. Περιέχουν ένα υγρό που για ένα μικρό χρονικό διάστημα απαλείφουν οποιοδήποτε πόνο και θα μπορείς να συνεχίσεις τη μάχη. Αλλά να θυμάσαι πως η πληγή δεν θεραπεύεται."
"Να σαι καλά γιατρέ μου."
"Περίμενε!Θέλω και εγώ να σε χαιρετήσω." φωνάζει ο Habari Jondo και τρέχει προς το μέρος μας.
"Σε ευχαριστώ πολύ που απέδειξες την αθωότητα μου." λέει λαχανιασμένος.
"δεν κάνει τίποτα. Αν και δεν ήθελα να γνωριστούμε με αυτόν τον τρόπο."
"Δεν πειράζει. Την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε θα πολεμήσουμε ξανά και θα είμαι ακόμα πιο δυνατός."
"Και εγώ το ίδιο. Δεν θα σου χαρίσω ποτέ ξανά τη χαρά της νίκης."
"Εδώ ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω." και πηδάω μέσα στη βάρκα η οποία ανοίγεται στην θάλασσα.
"Σε ευχαριστώ για όλα!!!"
"Καλό σου ταξίδι!!!"
"Να προσέχεις!!!"
"Να τρως καλά!!!"
"Αντίο σου!!!"
"Θα τα ξαναπούμε σύντομα!!!" και καθώς απομακρύνομαι το νησί Baterilla μεταμορφώνεται σε μια μικροσκοπική κουκκίδα όπου αχνοφαίνεται στον ορίζοντα...

TO BE CONTINUED
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η Υπόθεση Έκλεισε[Τέλος]   Η Υπόθεση Έκλεισε[Τέλος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 30, 2012 4:14 pm

Όνομα: Genrei Shen
Haki Points:-
Player of the Month Points:8
Beli: 54.000
Bounty/Fame Points: +2.000.000
Παρατηρήσεις: 1)Υπερβολικό που στην πρώτη σου μάχη τους σκότωσες τόσο εύκολα.
2)Αντί για Bounty Hunter,τον Sherlock Holmes έκανες στην ιστορία σου(Ωραία ιστορία αλλά χρειαζόταν βελτίωση σε κάποια πράγματα)
http://www.onepiecegr-rpg.com

Η Υπόθεση Έκλεισε[Τέλος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» Το Ταξίδι Της Εκδίκησης Φτάνει Στο Τέλος[Τέλος]
» [Τέλος] Είναι αλήθεια το τέλος;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: