Παρόντες χρήστες | 6 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 6 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [τέλος] The heroes of the Organ island! | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LukeSykpe Administrator
Posts : 3509 Join date : 20/07/2010 Age : 28 Location : Μελίσσια/Βόρεια προάστια/Αττική
| Θέμα: Απ: [τέλος] The heroes of the Organ island! Πεμ Μαρ 15, 2012 6:12 am | |
| ~Ευτυχώς...δεν ήθελα να τρομάξω το παιδί. Αλλά έχω την εντύπωση πως θα έχουμε προβλήμ..., σκεφτόμουν εγώ, όταν άκουσα μία δυνατή φωνή. Τι ήταν αυτό?!, αναπήδησα εγώ. Δεν ξέρω, αλλά ακούστηκε από την κορυφή του βουνού., είπε. Κοίταξα προς τα εκεί. Η σκιά δεν φαινόταν πια. Ωχ...δε μ'αρέσει αυτό..., είπα εγώ, αλλά δεν συνέχισα, αφού είδα τη βάρκα, με το γέρο μέσα, να επιστρέφει. Να περάσουν όσα παιδιά έμειναν πίσω πριν, και οι γυναίκες., είπα. Μόλις η βάρκα φόρτωσε, δεν είχαν μείνει πια γυναικόπαιδα στο νησί. Οι περισσότεροι είχαν φύγει. Κάθισα και πάλι στο βράχο και βυθίστηκα στις σκέψεις μου. Δεν πρόλαβαν όμως να περάσουν παραπάνω από πέντε με δέκα λεπτά κι άκουσα από πίσω μου βαριά βήματα, σαν κάτι μεγάλο να έτρεχε, κι ένα βρυχηθμό, σαν αυτόν του λιονταριού. Από το δάσος πετάχτηκε ένα γιγάντιο λιοντάρι μ' έναν άντρα πάνω του. Ποιος από 'δω απελευθέρωσε τους φυλακισμένους;, ρώτησε εξοργισμένος ο άντρας. Σ'εμένα πρέπει να μιλάς..., απάντησα... | |
| | | DIRK Marines
Posts : 8164 Join date : 31/10/2011 Age : 31 Location : Θεσσαλονίκη
| Θέμα: Απ: [τέλος] The heroes of the Organ island! Πεμ Μαρ 15, 2012 4:33 pm | |
| Ανέβηκα στην ταράτσα του κτηρίου και εκεί είδα πολούς πειρατές να γλεντούν με την ψυχή τους...Περπατούσα ανάμεσά τους και κανείς δεν έδειξε να ενδιαφέρεται για την παρουσία μου..Αναρωτιομουν το γιατί. Μπροστά μου υπήρχε μια μεγάλη σκοινί, ενώ πίσω μου οι πειρατές..Καλού κακού είχα το κατανα μου σε επιφυλακή... Μόλις έφτασα έξω απο την τέντα, αντίκρυσα έναν πειρατή να κάθεται σε έναν θρόνο και να πίνει μια μεγάλη μπύρα...Αυτός ήταν ο Buggy ..Τον είχα αναγνωρίσει απο το wanted poster που είχα δει το περασμένο πρωί.. Μετά απο δευτερόλεπτα ο πειρατής σήκωσε το βλέμμα του και με είδε -Ποιος είσαι εσύ? Με μια κίνηση του δεξιού χεριού, έβγαλα την καπα απο πάνω μου αφήνοντας την καπα των μαριν και την στολή απο μέσα της να φανεί.. - Vergil???? τι κάνεις εσύ εδώ? -Γνωριζόμαστε απο κάπου? - Σε είδα στην χθεσινή εφημερίδα..Πρέπει να πω πως έχεις αξιοπρόσεκτα κατορθώματα, όμως η τύχη σου τελειώνει εδώ.. -Δεν νομίζω Τάκη -Τάκη? -...Αφου δεν σου αρέσει το Τάκη, θα το αλλάξω...Δεν νομίζω Buggy! Είπα και πήρα την μορφή του κέρβερου...ήξερα πως οι επιθέσεις με το σπαθί μου δεν θα δούλευαν εναντίων του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που είχα λάβει απο την βάση του karate island , όπως επίσης και μαρτυρίες συναδέλφων, το φρούτο που είχε φάει ο buggy του έδινε την ικανοτητα να διαμελίζει... το σώμα του..Έτσι, σαν κέρβερος, τον αποτελείωσα με συνοπτικές διαδηκασες.Μόλις γύρισα προς τους πειρατές του, , είχαν ηδη αρχίσει να τρέχουν ...Τότε έβγαλα το den den mushi απο την τσέπη μου και άρχισα να καλώ τον lieutenant commander για να του πω τα νέα...Μια ακόμη σύλληψη κακόφημου πειρατή εε ολοκληρωθεί..Η μετάθεσή μου στην grand line ήταν θέμα χρόνου
ΥΓ Η Ιστορία του Luke sykpe συνεχίζει εδώ http://www.onepiecegr-rpg.com/t5046-topic | |
| | | Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: [τέλος] The heroes of the Organ island! Τετ Μαρ 21, 2012 11:22 am | |
| Όνομα:Vergil Haki Points:- Player of the Month Points:8 Beli: 25.000 Bounty/Fame Points:2.000.000 Παρατηρήσεις: Καλή η ιστορία σου,μου άρεσε η συνεργασία σου με το Lukesykpe πάρα πολύ και ελπίζω να διαβάζω και άλλες τέτοιες ιστορίες στο μέλλον.
Υ.Γ Η βαθμολόγηση του Lukesykpe θα γίνει στην ιστορία του. | |
| | | | [τέλος] The heroes of the Organ island! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|