.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
38 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 38 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Roni
Civilian
Civilian
Roni

Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος]   Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 14, 2012 6:45 am

Ξυπνησα και βρηκα τον εαυτο μου καταμεσης στην θαλασσα με ενα μισοδυαλιμενο πλοιο χωρις καταρτι. Σηκωθηκα αφου πρωτα σηκωσα απο πανω μου το σπασμενο μου καταρτι, μπορει το κεφαλι μου να πηγαινε να σπασει απο το χτυπημα που ειχα φαει, αλλα το οτι ηταν πεσμενο πανω μου εγκλωβιζωντας με, σιγουρα με ειχε σωσει απο τον πνιγμο. Δεν ειχα εντελως καμια ιδεα για το ποσες μερες ή ωρες ειχε κρατησει η καταιγιδα, αλλα ουτε και για το που βρισκομουν...!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Roni στις Τετ Μαρ 14, 2012 8:37 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος]   Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 14, 2012 6:50 am

Σκεφτηκα πως αν συνεχιζα την πορεια που πηγαινα αργα ή γρηγορα,μαλλον αργα συμφωνα με την κατασταση του πλοιου μου, θα εφτανα σε καποιο νησι...Πραγματι δικαιωθηκα σε αυτην μου την σκεψη και ετσι υστερα απο μερικες ωρες, οι οποιες παροτι ηταν πολλες περασαν σαν νερο, ετσι συντομα εβλεπα την ακτη του Hesclusia να με πλησιαζει... Ημουν σιγουρος πως ηταν αυτο το νησι μπροστα μου μιας που παντα ηθελα να ερθω εδω...Βεβαια το οτι πλησιαζα σωος την Hesclusia σημαινε δυο πραγματα, ενα πως επεζησα απο τον Smoker,την Tashigi και την καταιγιδα! Δυο πως επιτελους μετα απο τοσο καιρο επεστρεφα στην North Blue...!!!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος]   Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 14, 2012 7:00 am

Πλησιαζα ολο και περισσοτερο εως οτου καποια στιγμη εφτασα στην ακτη, δεν ειχα καποιον λογο να φοβαμαι για Μαριν εδω, μιας που ειχα ακουσει πως ειναι ενα ιδιαιτερα υσηχο νησι και ετσι οι Μαριν δεν κανουν καν τον κοπο να περασουν εστω και για λιγο... Αλλα καλου κακου θα ειχα τον νου μου...!! Αλλωστε μετα απο αυτο που περασα στην Loguetown, αποφασισα να προσεχω απο εδω και περα..!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος]   Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 14, 2012 7:05 am

Εδεσα το πλοιο μου και κινησα προς την πολη,εδω ηξερα πως ζουσε και μια αρκετα δυνατη οπως λεγοταν γυναικα ονοματι Shana. Αν οι υποδειξεις που μου ειχαν δωσει ηταν σωστες θα επρεπε να την βρω λιγο εξω απο την πολη, οπου και εμενε και προπονιοταν...! Σκεφτηκα λοιπον πως μπορω να κανω μια βολτα στην πολη προτου ψαξω για την αντιπαλο μου...!Βεβαια ο πραγματικος λογος που θα εκανα αυτην την "βολτα" θα ηταν πρωτον για να βρω ενα καινουργιο πλοιο ή τουλαχιστον καποιον να μου το φτιαξει, και δευτερον για να εξετασω λιγο τον πλουσιο αρχαιο πολιτισμο που ειχε η Hesclusia...!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος]   Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 14, 2012 7:10 am

Ειχα ακουσει πως υπαρχουν αρκετα αρχαια χαμενα γυρω γυρω στο νησι... Θα ηταν μια καλη ευκαιρια να ασχοληθω και λιγο με αυτο, ισως να εβρισκα τα σχεδια του αρχαιου οπλου που ψαχνω τοσο καιρο...Αν και δεν ημουν και τοσο σιγουρος πλεον πως υπαρχουν, ωστοσο μιας που η τυχη ή μια καταιγιδα τελος παντων με εφερε εδω καλο θα ηταν να ψαξω λιγο, αλλωστε δεν βιαζομουν ιδιαιτερα και θα ηθελα λιγες μερες διακοπων και χαλαρωσεις, γιατι οι πολλαπλες μαχες με τους Μαριν και τους πειρατες που ειχα αντιμετωπισει στην East Blue ειχαν αρχισει να με κουραζουν...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος]   Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 14, 2012 7:19 am

Βεβαια ολος αυτος ο προγραμματισμος που ειχα κανει εμπροκειτο να αλλαξει! Μιας που προχωροντας λιγο ακομα βρηκα μπροστα μου την Shana...Δεν με πειραζε να την πολεμησω αλλα απο την αλλη και να μην την εβρισκα παλι δεν θα με πειραζε στην κατασταση που ειμαι...Ωστοσο ωντας πολεμοχαρης χαρηκα που την βρηκα. "Αυτο κανει τα πραγματα πιο ευκολα! Θα τελειωσω γρηγορα απο εδω νομιζω...!!!" σκεφτηκα...!
Θελω να σε πολεμησω...Εχω ακουσει πως εισαι αρκετα καλη...! της φωναξα...
Αντι για απαντηση ενα δορυ περασε ξυστα απο το κεφαλι μου, μαλλον δεν την πετυχα σε πολυ καλη διαθεση!!!
Αλλα ουτως ή αλλως σκοπευα να της δημιουργησω ακομα χειροτερη διαθεση μετα την ηττα της...!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος]   Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 14, 2012 7:25 am

Η Shana δεν ηθελε πολλες κουβεντες και ετσι η μαχη μας ξεκινησε ευθυς αμεσως και με ιδιαιτερη δυναμη και μισως αναμεσα μας... Τουλαχιστον το μισος ηταν απο την δικη της μερια εγω απλα ηθελα να την νικησω, ηταν γνωστη οχι μονο για τις ικανοτητες της στην μαχη αλλα πιο πολυ για το οτι μισουσε θανασιμα σχεδον ολους τους αντρες...! Οχι για καποιον ιδιαιτερο λογο, απλα και μονο επειδη θεωρουσε πως την εβλεπαν ως κατωτερη...! Το καλο στην ολη ιστορια ηταν πως δεν θα ειχα καποιον αντιπαλο που θα με πολεμουσε σε λιγοτερο απο το 100% της δυναμης του, μιας που η Shana μου εδειξε απο την αρχη το ποσο ηθελε να με νικησει και ισως αν της δινοταν η ευκαιρια να με σκοτωσει...!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος]   Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 14, 2012 7:36 am

Εισαι σιγουρη πως θα με νικησεις χωρις το δορυ σου??? της φωναξα καθως με πλησιαζε...
Δεν χρειαζομαι ενα δορυ για να νικησω...Μπορω να το κανω ιδιαιτερα ευκολα μονη μου! ειπε και το ποδι της εφυγε με ταχυτητα προς το κεφαλι μου...
Το μπλοκαρα απλα σηκωνοντας το χερι μου...Σταματησα εντελος την κινηση του ποδιου της και υστερα την επιασα και την πεταξα κατω...
Εχω περασει απο τρελη προπονηση και παρα πολλους αντιπαλους...Μη νομιζεις πως θα με νικησεις με τετοια χτυπηματα...! Της ειπα με ειρωνια...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος]   Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 14, 2012 7:45 am

Σηκωθηκε οσο πιο γρηγορα μπορουσε και εκανε δυο βηματα πισω, υστερα αρχισε να φωναζει απο τον θυμο της... Δεν μπορουσε να πιστεψει πως σταματησα τοσο ευκολα το χτυπημα της... Ποσο μαλλον το οτι την πεταξα κατω υστερα απο αυτο...!
Δεν εχεις ελπιδα απεναντι μου... Θα σε κανω κοματακια...! μου ειπε αφου ηρεμισε λιγο...
Δοκιμασε....Αν μπορεις...! της ειπα χαιρεκακα!
Αλλο ενα χτυπημα και αλλο ενα μπλοκαρισμα, μεγαλη πολεμηστρια? Μαλλον μεγαλη χαμενη...!
Μαλλον πρεπει να προσπαθησεις λιγο περισσοτερο απο αυτο, αν θες να με νικησεις βεβαια...!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος]   Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 14, 2012 8:04 am

Ξαναδοκιμασε αρκετες φορες αλλα καμια επιθεση δεν ειχε καταφερει να βρει στοχο, μου φαινοταν πως ολα οσα ειχα ακουσει ηταν ψεματα δεν ηταν η τελεια μαχητρια,δεν ηταν ουτε καν καλη αλλα ειχε πεισμα... Ωστοσο δεν ειχα ουτε την ορεξη αλλα ουτε και τον χρονο να ασχοληθω με εναν τετοιο αντιπαλο, επρεπε να τελειωσω αυτη την μαχη συντομα για να συνεχισω την περιοδια μου...
Χμ...Λυπαμαι για αυτο που θα κανω αλλα μαλλον πρεπει να χασεις... Δεν θελω να μεινω πολυ εδω και εσυ με καθυστερεις... της ειπα καθως απεφυγα ενα ακομα χτυπημα της. Η αντεπιθεση μου εγινε ευθυς αμεσως, ενα χτυπημα στην κοιλια και επεσε κατω... Την κοιταξα για μια τελευταια φορα, για καποιο περιεργο λογο μου θυμιζε εμενα.Αραγε ετσι ημουν και γω οταν ξεκινησα τα ταξιδια μου; Τελικα αποφασισα πως το καλυτερο που ειχα να κανω ηταν να γυρισω την πλατη μου και να φυγω... Αλλα η φωνη της με σταματησε!
Που πας; νομιζεις πως τελειωσε; μου ειπε βαριανασενοντας, το χτυπημα μου δεν ηταν ιδιαιτερα δυνατο, δεν ηθελα να της κανω κακο αλλωστε, ωστοσο μαλλον δεν ειχε κανει ποτε της καποια πραγματικη μαχη και ετσι της ειχε πεσει λιγο "βαρυ"
Για την ακριβεια ευχομαι να τελειωσε...Δεν θελω να σου κανω κακο...
της ειπα ενω ξαναξεκινησα να φυγω...!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος]   Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 14, 2012 8:09 am

Η μαχη μας δεν εχει τελειωσει αν δεν το πω εγω...!Μη νομιζεις πως μπορεις να μου φερεσε ιδιαιτερα επειδη ειμαι γυναικα... ειπε και το βλεμμα της φαινοταν να εχει παρει φωτια...!
Δεν σου φερομαι ιδιαιτερα επειδη εισαι γυναικα...Σου φερομαι ιδιαιτερα επειδη εισαι αδυναμος αντιπαλος...!!Δηλαδη τι ηθελες;Να σε σκοτωσω; Τι θα καταφερεις με το να χασεις και την ζωη σου; Εχασες ηδη την μαχη! της απαντησα ηρεμα!
ΜΗ ΜΟΥ ΦΕΡΕΣΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!!! φωναξε ενω μου ξαναεπιτεθηκε, αλλα και παλι δεν βρηκε στοχο...
Ελα τελειωνε...Δεν θελω να σε σκοτωσω...εχασες..! Αυτο ειναι ολο...Τελος...!
Δεν ηθελα να συνεχιστει η μαχη γιατι μπορει να μην συγκρατιομουν και να της επερνα την ζωη... Ετσι προσπαθουσα με καθο τροπο να την τελειωσω οσο πιο γρηγορα και ανωδυνα θα μπορουσα...!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος]   Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 14, 2012 8:15 am

Εκανε μια τελευταια προσπαθεια να με χτυπησει αλλα δεν τα καταφερε... Την πλησιασα σε αποσταση αναπνοης πρωτου προλαβει να κουνηθει και την κοιταξα με ενα βλεμα που της επεβαλε να μεινει εκει, καταλαβε πως δεν αστιευομουν και πως πραγματικα θα την σκοτωνα αν συνεχιζε το ιδιο βιολι... Βεβαια ουτε και εγω δεν μπορουσα να παραβλεψω το γεγονος πως προτειμουσε να πεθανει παρα να της χαρισει ο νικητης την ζωη της μαζι με την ατιμωση της ηττας...! Η ολη συμπεριφορα της και ο τροπος της σε μια μαχη με ειχε αφησει αναυδο, δεν μπορουσα ουτε εγω ο ιδιος να πιστεψω πως σεβομουν τοσο πολυ εναν αντιπαλο που ηταν μακραν πιο αδυναμος απο εμενα... Ωστοσο εκεινη δεν φανηκε να το παρατηρησε, αλλα απλα παγωσε λογω του τροπου που την κοιταζα...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος]   Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 14, 2012 8:20 am

Την επιασα απο το λαιμο και την σηκωσα στον αερα, την κοιταξα στα ματια, ειχε την ιδια επιθυμια με εμενα να κυνηγησει, να σκοτωσει...! Αλλα δεν ηταν ακομα ετοιμη για να με πολεμησει, και επρεπε να την αποτρεψω απο το να το κανει...!
Θα σε αφησω να ζησεις... Για να με σκοτωσεις μια μερα...Ειμαι σιγουρος πως θα σε χρειαστω καποια στιγμη... της ειπα κοιτωντας την...
Θα σε σκοτωσω και τωρα μην ανυσηχεις... μου απαντησε καθως παλευε να ελευθερωθει, αλλα δεν την αφηνα επρεπε να καταλαβει γιατι εγινε ολο αυτο...!
Δεν εχεις την καταλληλη δυναμη για να το κανεις τωρα...Οποτε ξεχνα το, αλλα στο μελλον θα εχω σκοτωσει απειρους ανθρωπους...Θα χρειαστω καποιον να με σκοτωσει και εμενα... Αυτον τον ρολο θα χρειαστει να παιξεις στο μελλον, οποτε δεν μπορω να σε αφησω να πεθανεις εδω...!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος]   Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 14, 2012 8:33 am

Μονομιας η εκφραση της αλλαξε, δεν φαινοταν να θελει να με σκοτωσει, μαλλον δεν ηθελε τιποτα πλεον. Το βλεμα της εγινε εντελως κενο, την αφησα να πεσει στο εδαφος και εφυγα...Δεν εκανε καν καποια κινηση πλεον να με σταματησει, ετσι αποκρυνθηκα τοσο ωστε δεν μπορουσα πλεον να νιωσω την παρουσια της...Ξεκινησα να γυρισω στο πλοιο μου, ειχα βρει ολα οσα ηθελα και ακομα περισσοτερα, πλεον δεν με ενοιαζαν ουτε η ομορφη πολη ουτε και τα αρχαια χαλασματα... Για καποιον περιεργο λογο εφευγα με μια χαρα μεσα μου αλλα δεν ηξερα τι ακριβως ειναι ουτε και απο που πηγαζε. Ετσι λοιπον αποφασισα να φυγω οπως ημουν και να βρω στο επομενο νησι τροφιμα... Δεν χρειαζοταν να μεινω αλλο εδω...!
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος]   Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος] I_icon_minitimeΤετ Μαρ 14, 2012 8:37 am

Επομενος προορισμος μου ηταν το νησι Misquet στην North Blue...Ειναι ενα νησι το οποιο ειναι διασημο για τα κρασια του, και σιγουρα ειναι ενας προορισμος που παντοτε ηθελα να επισκευτω...! Τι καλυτερο αλλωστε για ξεκουραση, απο ενα μερος που ειχε μονο αμπελονες και μια τεραστια πολη που ηταν παντα ξυπνια και ετοιμη για διασκεδαση... Σκεφτομενος ολα αυτα ελυσα το σχοινι και ξεκινησα για το επομενο ταξιδι μου! Ειχα ενα πολυ καλο προαισθημα για το νησι αυτο, ολα θα πηγαιναν μια χαρα....Μαλλον...!
Raijin
Civilian
Civilian
Raijin

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος]   Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος] I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 16, 2012 11:44 am

Όνομα: Roni D. Razor
Haki Points: ---
Player of the Month Points: 6
Beli: 22.000
Bounty/Fame Points: +1.000.000
Παρατηρήσεις: Απλή ιστορία χωρίς ιδιαίτερη πλοκή. Καλή περιγραφή μαχης .

Το βασιλειο της Hesclusia[Τελος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [ΤΕΛΟΣ] Το βασιλειο των ζωων....
» [Τέλος-Αποστολή] Ζητείται Βασίλειο
» Drug Dealers στο "Μακαριο Βασιλειο"[Τελος]
» [Τελος]Ξεκινωντας το ταξιδι βοηθωντας το βασιλειο.
» [Τέλος] Yet new orders. Adventure in the kingdom of Hesclusia!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: