.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
24 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 24 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Αρχή-Παρελθόν] The swordsman

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Yozora7
Marines
Marines
Yozora7

[Αρχή-Παρελθόν] The swordsman Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Αρχή-Παρελθόν] The swordsman   [Αρχή-Παρελθόν] The swordsman I_icon_minitimeΤετ Μαρ 14, 2012 8:30 am

Πληροφορίες για την βοήθεια των αναγνωστών !
Σπόιλερ:

Άφησα τα σπαθιά μου να βυθιστούν στην άμμο.Δεν ήταν η ενδεδειγμένη κίνηση, όμως ο αφόρητος πόνος στο στομάχι με ανάγκασε να διπλωθώ στα δυο...,Είδα τον δάσκαλο τις ξιφασκίας Uran να σέρνει απειλητικά τα γυμνά του πόδια προς το μέρος μου και να παίρνει θέση για το σαρωτικό χτύπημα
Κάθε φορά που μονομαχούσα μαζί του , ένιωθα να παραλύω απο τον φόβο, σαν α ήτα ο enel η κάποιος απο τους 4 priest του που εισέβαλαν και κατέκτησαν τον τόπο μου πρι χρόνια...Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά..Αυτός ο πόνος δεν ήταν σαν τους άλλους, ήταν πόνος πριν απο αιμορραγία..Μήπως δεν είχα διαβάσει σωστά τα άστρα όπως οι πρόγονοί μου? Ήταν πιθανό να έχω ξεχάσει καθώς είχα αρκετά χρόνια απο τότε που είχα φύγει μαζί με μερικούς άλλους τυχερούς skypieans απο την πατρίδα μας..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Yozora7 στις Παρ Μαρ 16, 2012 6:33 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Yozora7
Marines
Marines
Yozora7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή-Παρελθόν] The swordsman   [Αρχή-Παρελθόν] The swordsman I_icon_minitimeΤετ Μαρ 14, 2012 8:36 am

''Τι κάνεις εκεί μικρέ?'' με ρώτησε
Σήκωσα τα μάτια μου...Ο Uran είχε πάρει θέση μάχης και τα δυο ξίφη του ήταν έτοιμα για το διαγώνιο κόψιμο που θα μου έπαιρνε το κεφάλι..Τα δάχτυλά του τυλίχτηκαν σφιχτά γύρω απο τις λαβές.ήξερα πόσο ήθελε να ολοκληρώσει την κίνηση του και να απαλλάξει την σχολή απο αυτό το ''τέρας'' για πάντα..
όμως δεν τολμούσε...
''Κουράστηκες απο τώρα?''Ρώτησε επιτακτικά..''Ο τρίτος σου σχηματισμός ήταν χειρότερος απο κάθε άλλη φορά''
Κούνησα το κεφάλι αρνητικά κι έσφιξα τα δόντια, πασχίζοντας να καταπνίξω άλλη μια κράμπα.
'Δεν είναι τίποτα sensei''..ίσιωσα το κορμί μου , με τα σπαθιά στραμμένα στο έδαφος.Ο Uran χαλάρωσε τ στάση του σώματός του κι έκανε μερικά βήματα προς τα πίσω.
Yozora7
Marines
Marines
Yozora7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή-Παρελθόν] The swordsman   [Αρχή-Παρελθόν] The swordsman I_icon_minitimeΠαρ Μαρ 16, 2012 6:28 am

''Δεν είσαι έτοιμος για την τελετή''είπε..''Ποτέ δε θα σαι έτοιμος.Δεν μπορείς καν να ολοκληρώσεις την ακολουθία της προσέγγισης''.Γύρισε προς τους υποψηφίους που περίμεναν γονατιστοί στο τελείωμα την άμμου, και τους αγριοκοίταξε..''Οι σχηματισμοί σας πρέπει να είναι αψεγάδιαστοι αν θέλετε να προσεγγίσετε τους ανωτέρους σας και αυτομάτως να γίνεται επίσημα αναγνωρισμένοι πολεμιστές της πόλης μας.Καταλάβατε όλοι σας?''
'Μάλιστα sensei'' ήχησαν έντεκα κραυγές.
''Αν μου επιτρέπεται sensei, θα ήθελα να ξαναδοκιμάσω'' είπα κοπιάζοντας..Μια τρίτη κράμπα διαπέρασε το κορμί μου, όμως δεν κουνήθηκα..
-Όχι Jack -san... Πήγαινε πίσω στον κύκλο''
Είδα τους υπόλοιπους υποψήφιους να με κοιτάζουν αμήχανα..
Yozora7
Marines
Marines
Yozora7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή-Παρελθόν] The swordsman   [Αρχή-Παρελθόν] The swordsman I_icon_minitimeΤετ Απρ 11, 2012 12:10 pm

Περπατούσα σκεπτόμενος τον ρατσισμό που βίωνα όλα αυτά τα χρόνια στην σχολή ξιφασκίας κυρίως απο τους διδάσκοντες ... Βέβαια..Κάποιος με φτερά δεν μπορούσε να θεωρείτε φυσιολογικός και πρέπει να τον υποβάλουν σε σκληρότερες δοκιμασίες ...Δεν μπορούσα να τους καταλάβω, όμως δεν τους ανταπέδιδα την κακία ..Κρατούσα για τον εαυτό μου ότι συναίσθημα και αν είχα.. Αυτό ήταν ένα μεγάλο πλεονέκτημα του χαρακτήρα μου. Γνωρίζω οτι θα έρθει κάποτε η ώρα που θα πάρω την εκδίκησή μου ..
Τον ίδιο ρατσισμό βίωναν και άλλα 2 μέλη της σχολής , οι Figaldo και Sharky.. Αυτοί οι δυο ήταν ψαράνθρωποι, απόγονοι μεγάλων πολεμιστών που αγωνίστηκαν στο πλευρό του θρυλικού ψαρανθρώπου Fisher Tiger...Μου είχαν διηγηθεί αρκετές φορές διάφορες ιστορίες που άκουσαν απο τος πατεράδες τους πριν αφήσουν το νησί τους ...Είχαν αποφασίσει να εμπιστευθούν τους ανθρώπους , όπως τους είπε η βασίλισσά τους Otohime ...Εκείνοι ,όπως και εγώ το μετανιώσαμε , όμως σε εκείνους έγινε απο επιλογή, εμένα απο ανάγκη

[Αρχή-Παρελθόν] The swordsman
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχή-Παρελθόν] A feeling deep inside [Τέλος-Παρελθόν]
» [Αρχή-Παρελθόν]Το ταξιδι προς την λυτρωση του κοσμου - Η Αρχη[Τελος]
» [Αρχή - Παρελθόν] Η αρχή μιας νέας ζωής
» [Αρχή-Παρελθόν]"Who am I?"[Τέλος-Παρελθόν]
» [Αρχή-Παρελθόν]Η νέα ζωή[Αρχή][Τέλος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: