| Α fortune teller?[Τελος] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Roni Civilian
Posts : 5674 Join date : 16/09/2011 Age : 33 Location : Shin Sekai
| Θέμα: Α fortune teller?[Τελος] Κυρ Μαρ 18, 2012 12:35 am | |
| Η φανταστικη μου περιπετεια στο Island Of Illusions ανηκε πλεον στο παρελθον, ενω εγω κατευθυνομουν προς το Destiny Island... Ηταν αρκετα κοντα στον προηγουμενο προορισμο μου και ετσι αποφασισα να το επιστευτω μιας που παντα πιστευα πως ισως εκει μπορει να μαθω κατι για τον εαυτο μου ή για το πεπρομενο μου... Το μονο που ηξερα σιγουρα για το νησι ειναι πως ασχολουταν πολυ με το υπερφυσικο και πως εκει ζουσε μια γυναικα, που ακουγε στο ονομα Cassiopeia... Συμφωνα με τις ιστοριες η γυναικα αυτη ειχε το χαρισμα να βλεπει λιγο στο μελλον, αλλα και να βοηθαει τους αλλους να το δουν και να το καταλαβουν μαζι της... Σκεφτηκα λοιπον πως αν υπηρχε καποιος ανθρωπος που θα μπορουσε να με βοηθησει να μαθω εστω και λιγο το μελλον μου, θα ηταν αυτη...!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Roni στις Τετ Μαρ 21, 2012 6:29 am, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Α fortune teller?[Τελος] Κυρ Μαρ 18, 2012 7:25 am | |
| Ετσι λοιπον οδευα ηρεμα ηρεμαν προς το Destiny Island, το ταξιδι μου φαινοταν πως θα ειναι σχετικα γρηγορο μιας που ενας ευνοικος δυνατος ανεμος φυσουσε συνεχως... Κατα τα αλλα ο καιρος ηταν αρκετα καλος αν και ειχε μια ελαφρια συνεφια τιποτα δεν ενδικνυε πως θα εχουμε κακοκαιρια... Ο Stein εκτος απο το πλοιο ειχε την καλοσυνη να μου δωσει και ενα καινουργιο καλαμι ψαρεματος μιας που το δικο μου ειχε σπασει... Ετσι λοιπον η ωρα μοου περνουσε ευχαριστα ψαρευοντας ενω δειλα δειλα πλησιαζα στον προορισμο μου. Δεν ειχα ιδεα τι θα συναντησω ειχα ακουσει απο πολλους πως εκει ειχε αλλαξει εντελως η ζωη τους, αλλα μεσα μου ειχα μια μεγαλη αμφιβολια για τις...δυναμεις της μαντισας αυτης...! | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Α fortune teller?[Τελος] Κυρ Μαρ 18, 2012 7:32 am | |
| Η ωρα περασε και εφτασα επιτελους στο Destiny Island, φαινοταν ηρεμο νησακι με μια γρηγορη ματια που του εριξα... Αφησα το πλοιο μου στο λιμανι και κατευθυνθηκα προς το κεντρο της πολης, προορισμος μου ηταν το τοπικο μπαρ οπου θα ετρωγα και θα επερνα πληροφοριες για την μαντισα καθως και ενα χαρτη για να την βρω... Ηξερα ηδη πως ζουσε εξω απο την πολη αλλα δεν ειχα ιδεα που... Το μπαρ το βρηκα αρκετα ευκολα, μπηκα και καθησα σε ενα τραπεζακι, αφου παραγγειλα και εφαγα, ρωτησα τον σερβιτορο για τις πληροφορειες που ηθελα... Μου ειπε πως η νεαρη μαντισσα εμενε λιγο εξω απο την πολη προς την δυτικη μερια. Αφου τον ευχαριστησα και πληρωσα σηκωθηκα και εφυγα απο το μπαρ...Κατευθυνθηκα προς το ξενοδοχειο στην απεναντι μερια του δρομου, ειχε ηδη σουρουπωσει οποτε αποφασισα να ξεκουραστω για σημερα και να ξεκιναγα την επομενη μερα για το σπιτι της μαντισσας...! | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Α fortune teller?[Τελος] Κυρ Μαρ 18, 2012 7:37 am | |
| Εκλεισα ενα δωματιο και πηγα κατευθειαν για υπνο, το τραυμα μου απο τον βραχο στο Island of illusions ειχε κλεισει αμεσως λογω των ιαματικων μου φλωγων αλλα για καποιο λογο δεν ειχα αναρωσει τελειως ακομα και ετσι κουραζομουν σχετικα γρηγορα... "Μερικες μερες ξεκουραση και θα ειμαι περδικι" σκεφτηκα καθως ξαπλωνα... Η αληθεια ειναι πως δεν κοιμηθηκα αμεσως, σκεφτομουν την περιπετεια μου στο Island Of Illusions, φαινοταν τοσο αληθινη λες και αν κοιτουσα τα χερια μου θα εβλεπα το μεταλο, αλλα οχι, ολα ηταν στην φαντασια μου και ομως το θυμομουν ακομα σαν να το ειχα ζησει... | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Α fortune teller?[Τελος] Κυρ Μαρ 18, 2012 7:44 am | |
| Κοιμηθηκα υστερα απο αρκετη ωρα, αυτη την φορα ο υπνος μου ηταν ηρεμος. Ουτε περιεργα ονειρα ουτε υπερφυσικα ονειρα, τιποτα, απλα ενας ηρεμος και απολαυστικος υπνος... Το πρωι σηκωθηκα σχετικα νωρις, ενιωθα ιδιαιτερα ξεκουραστος και αναζωγωνημενος, λες και κοιμομουν μερες ολοκληρες! Σηκωθηκα απο το κρεβατι μου και επιασα το μαχαιρι που ειχα κατω απο το μαξιλαρι μου... Το ειχα παρει στο Organ Island, ηταν καλο μαχαιρι, η λεπιδα γυαλιζε... Σκεφτηκα για καποιο λογο ποσους εχθρους ειχα σκοτωσει μεχρι τωρα, δεν μπορουσα να θυμηθω πλεον, αλλα ειχε σταματησει και να με νοιαζει το τι εκανα στους εχθρους μου...Ειτε τους σκοτωνα, ειτε τους αφηνα να ζησουν διαμελυσμενοι δεν μου εκανε διαφορα, μονο δεκα θυμομουν, αυτους που για καποιο λογο σεβαστηκα, οι υπολοιποι ηταν χειροτεροι απο σκουλικια για μενα...! | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Α fortune teller?[Τελος] Δευ Μαρ 19, 2012 11:45 am | |
| Σηκωθηκα και βγηκα απο το δωματιο, αφου εφαγα πρωινο στο μπαρ απεναντι κατευθυνθηκα προς το μερος που μου ειχε υποδειξει την προηγουμενη μερα ο σερβιτορος. Υστερα απο λιγη ωρα εβλεπα το τελος της πολης, πραγμα που σημαινε πως πλησιαζα στο προορισμο μου... Συνεχισα να προχωρω εως οτου πλεον βγηκα απο την πολη, κατευθυνθηκα δυτικα, συμφωνα με τις οδηγιες του σερβιτορου θα επρεπε να βρω ενα δρομακι που θα με εβγαζε ακριβως εξω απο το σπιτι της μαντισσας...! | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Α fortune teller?[Τελος] Τετ Μαρ 21, 2012 4:09 am | |
| Συνεχισα να προχωρω εως οτου βρηκα το δρομακι, ηταν μια ωραια διαδρομη μεχρι εδω περα, ολα φαινονταν ηρεμα και γαληνια. Υστερα απο λιγο περπατημα κατω απο την σκια των δεντρων βγηκα μπροστα σε ενα μικρο σπιτακι, εδω θα πρεπει να μενει...Επιτελους ειχα βρει αυτο που αναζητουσα σε αυτο το νησι...! Εβαλα μια φωνη και υστερα απο λιγο μια κοπελα εμφανιστηκε στην πορτα του σπιτιου....! | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Α fortune teller?[Τελος] Τετ Μαρ 21, 2012 4:15 am | |
| Καλως ηρθες Roni, σε περιμενα! μου ειπε με ενα σιγουρο υφος! Ημουν σιγουρος πως την ειχα βρει, πως αλλιως ηξερε πως με λενε; Εκτος αν ειχε κατασκοπους μεσα στην πολη και της το πανε!!! Υποθετω πως εσυ εισαι η μαντισσα που ψαχνω! Σωστα;! Χαιρομαι που το βρηκες με την πρωτη, πιστευω πως θα παμε καλα!!! Θα βρουμε γρηγορα ολα οσα ψαχνεις... Ωραια γιατι θελω αρκετα πραγματα...
| |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Α fortune teller?[Τελος] Τετ Μαρ 21, 2012 4:26 am | |
| Δεν φανηκε να ξαφνιαστηκε απο αυτο που της ειπα, αντιθετως χαμογελασε λες και ηξερε τι ακριβως θα πω και απλα επιβεβαιωθηκε...! Υστερα απο λιγο μου ειπε: Υπαρχει κατι που πρεπει να μαθεις και ακομα δεν εχεις ιδεα... Υπαρχει ενας πειρατης που γεννηθηκε εδω... Για την ακριβεια εγινε πειρατης πριν λιγο καιρο... Ειδα στον υπνο μου πως σε ψαχνει... Ενας ανθρωπος που εγινε τωρα πειρατης; Στο ακουσμα τον λεξεων αυτων δεν μπορουσα καν να σταθω...Ενας μονο μπορει να ηταν αυτος ο ανθρωπος... | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Α fortune teller?[Τελος] Τετ Μαρ 21, 2012 4:31 am | |
| Αλλα γιατι να με ψαχνει αυτος ο συγκεκριμενος ανθρωπος; Δεν ειμαι καθολου σημαντικος μπροστα του... Παντως δεν υπηρχε καμια αμφιβολια, ο ανθρωπος που κρυβοταν πισω απο τα λεγομενα της Μαντισσας ηταν μονο ενας.... ο πρωην κυνηγος επικυρηγμενων... Rikkido Metaru... Δεν θα μπορουσα να μην το ξερω, ολος ο κοσμος ειχε συνταραχθει στο ακουσμα του νεου αυτου... Ο πιο δυνατος εν ζωη κυνηγος πειρατων και επαναστατων ειχε γινει πειρατης ο ιδιος... Ειχα διαβασει πως ειχε πολεμησει των Vice-Captain John Giant και ειχε νικησει...! Πιαστηκε ομως απο τους Μαριν με την βοηθεια του Κizarou... | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Α fortune teller?[Τελος] Τετ Μαρ 21, 2012 4:36 am | |
| Τον ειχαν κλεισει στο τελευταιο επιπεδο της χειροτερης φυλακης, της Impel Town. Βεβαια δεν περιμενα ποτε πως θα μπορουσε ακομα και αυτη η φυλακη να τον κρατησει κλεισμενο μεσα, ακομα και την προσεχε ο Magellan... Ωστοσο και παλι ξαφνιαστηκα οταν ακουσα πως απεδρασε και απο κει, τωρα ηξερα πως γυροφερνει με την πειρατικη σημαια του στην Grand Line και πως σπερνει τον φοβο και τον πανικο... Ηταν οπωςδηποτε ο τυπος πειρατη που ηθελα και προσπαθουσα μανιωδος να γινω, αλλα δεν μπορουσα να το χωνεψω πως ενας τετοιος ανθρωπος εψαχνε εμενα... Και μαλιστα τοσο νωρις, ουτε καν υψηλο Bounty δεν ειχα ακομα...! | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Α fortune teller?[Τελος] Τετ Μαρ 21, 2012 4:41 am | |
| Εννοεις τον Rikkido Metaru ετσι; Δεν μπορει να με ψαχνει σιγουρα κανεις λαθος... Ναι αυτον εννοω, και οχι αποκλειεται να κανω λαθος. Τα οραματα μου δεν ειναι πολυ λαθος και αποκλειεται να βγουν λαθος τωρα... Δεν ξερω γιατι σε ψαχνει, δεν μπορουσα να δω τοσο μακρια αλλα αυτο που ξερω ειναι θα σε βρει... Καλυτερα να προετοιμαστεις... Να προετοιμαστω; Εεε ναι, ευκολο να το λες οταν δεν συμβαινει σε σενα...! Υπαρχει και κατι αλλο που θελω να σου πω... Ενα φορτιο με εναν θησαυρο μεταφερεται στο Blue Island... | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Α fortune teller?[Τελος] Τετ Μαρ 21, 2012 6:17 am | |
| Θησαυρο; Τι θησαυρο; Και γιατι μου το λες...; Ειδα πως πρεπει να στο πω και πως επεισης πρεπει να σε βοηθησω να το παρεις, οποτε θα ερθω μαζι σου στο επομενο ταξιδι σου στο Blue Island... Μα δεν θελω να παω στο Blue Island...Εχει μονο μαρινς εκει...Δεν τρελαθηκα ακομα για να παω... Θα πας, ειναι στο πεπρομενο σου να πας και εγω πρεπει να σε βοηθησω... ειπε και μου ξαναχαμογελασε με ακομα περισσοτερη σιγουρια... Ουφ...υποθετω πως δεν μπορω να αρνηθω, ποτε δεν λεω οχι σε μια περιπετεια που υποσχεται μαχες και θανατο... | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Α fortune teller?[Τελος] Τετ Μαρ 21, 2012 6:22 am | |
| Μου υποσχεθηκε πως θα μου ελεγε ολα οσα ηθελα να μαθω στον δρομο προς το Blue Island.... Η αληθεια ειναι πως δεν ηθελα να την παρω μαζι μου μιας που ηθελα να εχω το ελευθερο να κινουμαι γρηγορα και να πολεμαω οπως θελω αν μου χρειαστει...Με αυτην μαζι θα ηταν λιγο δυσκολο να το καταφερω μιας που θα επρεπε να την προσεχω... Ωστοσο με διαβεβαιωσε πως δεν θα χρειαστει να πολεμησουμε καποιον Μαριν μιας που ηξερε ακριβως που κοιτανε και που οχι, ετσι θα αποφευγαμε τα... περιεργα μπερδεματα μαζι τους...! Ετσι λοιπον περιμενα απλα λιγη ωρα μεχρι να ετοιμαστει και ξεκινησαμε για την πολη, ο θησαυρος θα πηγαινε σημερα στο Blue Island και θα εμενε εκει μεχρι και τις επομενες δυο μερες... Οποτε επρεπε να ξεκινησουμε αμεσως...! | |
|
| |
Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Α fortune teller?[Τελος] Τετ Μαρ 21, 2012 6:27 am | |
| Φτασαμε στην πολη και κατευθυνθηκαμε προς το λιμανι, για καποιο λογο η μαντισσα φαινοταν ιδιαιτερα χαρουμενη που ερχοταν μαζι μου σε αυτη την περιπετεια... Δεν ξερω καν πως σε λενε... Με λενε Kuga, χαιρομαι που σε γνωριζω Roni! Και μην ανυσηχεις ειμαι απλα χαρουμενη που φευγω για λιγο απο το νησι... ειπε απαντοντας σε αυτο που την ρωτησα αλλα και στις σκεψεις μου... Φτασαμε στο λιμανι και αφου ελυσα το πλοιο ξεκινησαμε για το Blue Island, συμφωνα με τις...προβλεψεις της δεν θα αργουσαμε πολυ να φτασουμε μιας που ο καιρος θα ηταν ιδιαιτερα ευνοικος....! | |
|
| |
[Aeolus] Civilian
Posts : 3494 Join date : 02/10/2011 Age : 32 Location : Στα ΤΡΕΝΑ!!!
| Θέμα: Απ: Α fortune teller?[Τελος] Δευ Μαρ 26, 2012 5:01 am | |
| Όνομα: Roni D. Razor Haki Points: - Player of the Month Points: 6 Beli: 18.000 Bounty/Fame Points:+1.000.000 Παρατηρήσεις: Σαν ιστορια δεν ηταν ιδιαιτερα ωραια. Κατσε και αφιερωσε λιγο παραπανω χρονο στις ιστοριες σου.
| |
|
| |
| Α fortune teller?[Τελος] | |
|