Παρόντες χρήστες | 13 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 13 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DIRK Marines
Posts : 8164 Join date : 31/10/2011 Age : 31 Location : Θεσσαλονίκη
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Πεμ Μαρ 22, 2012 7:26 am | |
| -Ναι...Τι θες? -Να μου την δώσεις.. -Γιατι? σου την χρωστάω? -Έχεις αρκετό θράσος μικρέ...Γι αυτο θα σε έφεραν εδω οι δικοι σου...Τώρα δεν έχω ωρα για παιχνίδια...Φέρε μου την πέτρα.. αυτα που μου είπε στιγμιαία με έκαναν να αρχίσω να σκέφτομαι και να συνδυάζω γεγονότα όμως έπρεπε να συγκεντρωθώ σε αυτό που διαδραματιζόταν μπροστά μου.. Πιθανόν να εξελισσόταν σε μάχη -Και εγω τι θα κερδισω αν στη δωσω? -Την ζωη σου.. -Oi Oi..μην παίζεις με τα νεύρα μου...Ήδη έχω πολλ.... Ξαφνικά ο χοντρός που απ οτι άκουσα απο τον αντρα με την καπα που τον φωναξε , ονομαζόταν hotdog, άρχισε να τρέχει προς τα πάνω μου με το flail του έτοιμο να χτυπήσει -Μην μας νευριάζεις, δώστην τώρα... Όρμηξαν προς τα πάνω του .Έπιασα το όπλο του απο την μέση και του έκοψα το χέρι...Μετά τον κλώτσησα στο στομάχι ωστα να απομακρυνθεί λίγο.. -Ittu ryu iai ...Μόλις τελείωσα την επίθεση, βρισκόταν στο έδαφος νεκρός, με ένα βαθύ κόψιμο που άρχιζε απο τον αριστερο τραπεζοειδή και έφτανε ως το στομάχι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Απρ 02, 2012 2:29 pm, 2 φορές συνολικά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Πεμ Μαρ 22, 2012 7:41 am | |
| -Ho...hotdog samaaa φωναξε ο ψηλός... και άρχισε να τρέχει προς τα πάνω μου... -Hearby σταμάτα... Είπε ο αντρας με την κάπα -Μα Butler san, σκότωσε τον Hotdog.. -Ναι αλλα τον σκότωσε με μόλις δυο κινήσεις....Πρέπει να τον υποτιμήσαμε...Συνήθως τους φέρνουν αδύναμους... -Τι εννοείτε? φώναξα -Να μην σε νοιάζει,. ειπε ο Butler και συνέχισε να μιλάει στον Hearby.. Αν δεν ήταν εκείνος ο άντρας που του έφερε την πέτρα θα αναγκαζόταν να υποκύψει στην δοκιμασία... -Για τι πράγμα μιλάτε? δεν θα ξαναρωτήσω τρίτη φορα... -Τώρα φοβηθήκαμε....είπε ο hearby
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Απρ 09, 2012 11:28 am, 2 φορές συνολικά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Παρ Μαρ 23, 2012 3:43 am | |
| -Θες να δοκιμάσεις αν είναι κοφτερό το katana μου μήπως??οπως ο χοντρος φίλος σου -Temeee...Αν τον ξαναπιάσειs στο στόμα σου θα σε σκοτώσω... -Πολυ θα ήθελα να το δω αυτο.... Με την άκρη του ματιού μου είδα πως στην τσέπη του , ο τυπος που είχα σκοτώσει είχε ενα πακετο με τσιγαρα..Χωρις να παρω τα μάτια μου απο αυτους, έσκυψα και τα πήρα.. -kisamaa...Άς τα κάτω.. -Δεν θα τα χρειαστεί..είπα βάζοντας ένα στο στόμα μου .. -Θα το πληρώσεις.... -Συγγνώμη που σε απογοητεύω αλλα δεν έχω λεφτα για πέταμα...Άναψα το τσιγάρο και έβαλα το κουτι τους στην τσέπη ...Έσφιξα το katana καλα στο δεξί χέρι καθως ερχόταν προς τα πάνω μου
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Απρ 09, 2012 11:30 am, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Παρ Μαρ 23, 2012 3:48 am | |
| -Ittu ryu iai karasu sonson Στριφογύρισα το κατανα μου με τόσο γρήγορο ρυθμό που αυτό δημιούργησε μια ριπή αέρα, τόσο δυνατή που έκοβε ακόμα και ανθρώπινο δέρμα..Έτσι το χτύπημα του επέφερε ένα μεγάλο διαγώνιο χτύπημα στην κοιλιακή χώρα... Το ρούχο του σε εκείνη την περιοχή σκίστηκε και απο εκεί πετάχτηκε αίμα, όμως εκείνος συνέχισε απτόητος..Αυτό με ξάφνιασε Τράβηξε το σπαθί του και προσπάθησε να μου επιτεθεί με αυτό όμως το απέκρουσα φέρνοντας τοο σπαθί μου κάθετα μπροστά απο το κεφάλι μου...Ξαφνικά , με το ελεύθερο χέρι του τράβηξε ένα μικρό μαχαίρι και το έφερε με μεγάλη ταχύτητα προς το μερος μου, όμως σήκωσα το πόδι μου και του κλώτσησα το χερι ωστε να του πέσει
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Απρ 09, 2012 11:30 am, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| | | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Παρ Μαρ 23, 2012 4:00 am | |
| Όπως ήμουν στο έδαφος, σήκωσα αστραπιαία το κατανα μου και πήγα να τον καρφώσω στο στομάχι, όμως ο butler ήρθε και απέκρουσε με το σπαθί του του , το δικό μου, σώζοντας τον δικό του.. -όχι τόσο εύκολα, είπε. Εγώ έκανα μια τούμπα προς τα πίσω για να σταθώ και πάλι στα πόδια μου... Ο Heaby και ο Butler ήταν απέναντι μου έτοιμοι να επιτεθούν..Τα πράγματα θα ήταν ποιο δύσκολα αν έπρεπε αν τους αντιμετωπίσω και τους δύο... Έσφιξα το κατανα μου όσο πιο πολύ μπορούσα..όρμηξα προς τα πάνω τους...Πρώτα απ ότι φαινόταν, θα αντιμετώπιζα τον butler καθως προπορευόταν περίπου ενάμιση με δύο μέτρα απο τον heaby
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Απρ 02, 2012 2:03 pm, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Κυρ Μαρ 25, 2012 8:55 am | |
| -Ittu ryu iai.... Ningen giri Κρατούσα το katana μου πάνω απο το κεφάλι μου...Πίεσα με τα πόδια μου στο έδαφος πριν αρχίσω να τρέχω ωστε να έχω μεγαλύτερη ορμή και επιτάχυνση.... Μέτρα πριν φτάσουμε σώμα με σώμα, έφερα το katana πίσω απο το κεφαλι μου ωστε να έχει περισσότερη δύναμη το χτύπημα...Καθώς πήγαινα να τον χτυπήσω με το κατανα μου , αυτος κοντοστάθηκε και έφερε το σπαθι του κάθετα, σε αμυντική θέση.. Αυτο όμως δεν ήταν αρκετό για να με σταματήσει...Χιλιοστά πριν ακουμπήσουν τα σπαθια μας ,. έσφιξα το katana όσο πιο πολυ μπορούσα με τα δάχτυλά μου..Το χτύπημα θα ήταν υπερβολικά ισχυρο... Μόλις ακούστηκε ο μεταλλικός ήχος της σύγκρουσης των 2 σπαθιών μας, ήταν και η ώρα που ο άλλος έχασε την μάχη...Το σπαθι μου δεν σταμάτησε απο το δικο του, αλλα το έκοψε στο σημείο της σύγκρουσης σε 2 κομμάτια, ενα που κρατούσε, και ενα που πλέον βρισκόταν στο έδαφος.. Μετα απο αυτό, το κατανα συνέχισα καθως η ορμη του σπαθιου ήταν ασταμάτητη..Του επέφερα ένα θανάσιμο χτύπημα στην περιοχή πάνω απο το στήθος και λίγο πιο κάτω απο τον λαιμό , κόβοντας του στα δυο το κόκαλο του θώρακα (καθετα)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Απρ 02, 2012 1:58 pm, 2 φορές συνολικά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Κυρ Μαρ 25, 2012 9:14 am | |
| Μ αυτα και μ αυτα είχαμε απομακρυνθεί απο τον χώρο του πανδοχείου...Ήμασταν ομως κοντα του... Ο Butler επεσε κάτω νεκρος...Ο μονος που έμενε ήταν ο Heaby... Τα είχε χάσει... Κοιτούσε με ένα απλανές βλέμμα τρόμου...Άρχισε να τρέχει προς τα βουνά απο τα οποία είχα έρθει.. Του πεταξα το κατανα μου...Εκείνο έσκιζε τον αέρα καθως περιστρεφόταν προς αυτόν...Τον κάρφωσε στην πλάτη.... Μόλις έβγαλα το κατανα απο το σώμα του,. ήταν ηδη νεκρος... Το τίναξα απότομα στον αέρα ωστε να φύγει το αίμα απο πάνω του...Αμέσως μετα το έβαλα στην θήκη του... Με το βλέμα μου έψαχνα το πανδοχείο....Μόλις το εντόπισα, άρχισα να περπατω προς το μέρος του... Για μια ακόμη φορα, λιγο πριν φτάσω στην εξώπορτα του, άκουσα βηματισμούς..Αυτη την φορα απο 2 μεριές...Απο την μια ήταν ένας άντρας με κουκούλα , μες τα μαύρα, και απο την άλλη μια ομάδα Marines με έναν άντρα ψηλότερο απο εκείνους, αξιωματούχο αν έκρινα απο την αμφίεση, να έρχονται προς το μέρος μου..Το μονο που δεν ηξερα , ηταν αν ερχονταν για εμενα η για το πανδοχειο... Οι marines πιο πιθανο ηταν να έρχονται για μένα...Απ οτι είχε πει ο Mukune, πρεπει να ημουν επαναστάτης....Δεν ένιωθα ομως κάτι μέσα μου οπως απέχθεια για τους Marines....Αντιθέτως, σαν να χαιρόμουν που τους έβλεπα... Γύρισα το κεφάλι μου για να δω που ήταν εκεινος ο αντρας με τα μαυρα που πλησίαζε..Στεκόταν ακριβως διπλα μου...Ήταν αρκετα ψήλος....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Απρ 02, 2012 1:59 pm, 1 φορά | |
| | | Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Πεμ Μαρ 29, 2012 3:32 am | |
| http://www.onepiecegr-rpg.com/t5205-topicσυνέχεια από δω... Το πλοίο μου είχε αλλάξει κατεύθυνση και κατευθυνόταν προς το crown island που σύμφωνα με το σήμα που είχαμε λάβει, υπάρχει η πιθανότητα να βρίσκεται ένα μέλος της παράταξης μας, ο Vergil. Το Crown Island, είναι ένα νησί της Μεγάλης Γραμμής, που κατοικείται κυρίως από περίεργα ζώα. Το φαινόμενο που δικαιολογεί την ονομασία του νησιού, μπορούν να το καταλάβουν όσοι βλέπουν την τελετή του νέου βασιλιά των ζώων. Κάθε φορά που εκλέγεται ένας νέος βασιλιάς, μια σειρά από πηγές που υπάρχουν περιμετρικά του νησιού, εκρήγνυνται και σχηματίζουν βασιλικό στέμμα. Το έδαφος του είναι αρκετά έφορο και χάρης στην πλούσια χλωρίδα, τα ζώα μπορούν να επιβιώσουν. Δεν το πλησιάζουν οι άνθρωποι γιατί φοβούνται, αλλά γενικά τα ζώα είναι πολύ φιλικά και τα περισσότερα δεν είναι καν σαρκοφάγα. Στο νησί μπορεί άνετα κάποιος ταξιδιώτης να μαζέψει προμήθειες για το ταξίδι του, αρκεί να μην ενοχλήσει τα ζώα. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Πεμ Μαρ 29, 2012 3:49 am | |
| Μόλις δέσαμε στο νησί, ήταν η στιγμή που άρχιζαν τα δύσκολα. Γιατί πέρα απ'τις κομμένες λέξεις που είχαμε αποσπάσει, δεν γνωρίζαμε καμία άλλη πληροφορία για το που θα μπορούσε να βρίσκεται ο Vergil και ακόμα χειρότερα αν αυτό που ακούσαμε ήταν αληθινό ή κάποια παγίδα που μου έστησαν οι εχθροί μου. Το θέμα πλέον είναι ότι φτάσαμε σ'ένα σημείο όπου πλέον δεν μπορούσαμε να κάνουμε πίσω. Απ'την στιγμή που μπήκαμε στον χορό έπρεπε και να χορέψουμε κιόλας. -Θέλω όλους τους ανιχνευτές σε μία ώρα έτοιμους μπροστά μου. -Μάλιστα κύριε! Έδωσα το απαραίτητο χρονικό περιθώριο στους άντρες μου να ετοιμαστούν και έπειτα τους δώσω τις οδηγίες που θα χρειαστούν για την επικείμενη αποστολή τους. Την προκαθορισμένη ώρα όλοι είχαν μαζευτεί και βρίσκονταν στις θέσεις τους. -Μαζευτήκαμε όλοι εδώ γιατί έχω να σας αναθέσω μία αποστολή μείζονος σημασίας. Θέλω να χτενίσετε το νησί και να βρείτε ότι στοιχείο είναι ανθρωπίνως δυνατό, για την ακριβή θέση του Vergil στην περιοχή ή οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να σταθεί ικανό έτσι ώστε να μας βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση. Έγινα κατανοητός? -ΜΑΛΙΣΤΑ!!! -Υπάρχει καμιά απορία? -.... -Ωραία. Ξεκινήστε!!! | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Πεμ Μαρ 29, 2012 4:04 am | |
| Έτσι όλοι μου οι ανιχνευτές είχαν ξεχυθεί στο νησί για να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο της ύπαρξης του Vergil και να μου το αναφέρουν. Ήταν άπαντες εξοπλισμένοι με baby den den mushi έτσι ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε ανά πάσα στιγμή. Οι ώρες περνούσαν και δεν είχα καμία αναφορά για το θέμα που με ενδιέφερε. -mushi...mushi....Ήλιος από Γεράκι με λαμβάνεις?? Έτοιμος. -Γεράκι από Ήλιος, σε λαμβάνω καθαρά και δυνατά. Έτοιμος. -Το ίδιο κι εγώ. Εντοπίσθηκε το Φρούτο, επαναλαμβάνω, εντοπίσθηκε το Φρούτο...Έτοιμος. -Καλώς Γεράκι, δώσε μας θέση...Έτοιμος. -Τέσσερις βράχοι δεξιά του Καρότου, δύο βράχοι βόρεια....Επαναλαμβάνω...Τέσσερις βράχοι δεξιά του Καρότου, δύο βράχοι βόρεια...Έτοιμος. -Καλώς Γεράκι, συνέχισε να κρατάς οπτική επαφή με το Φρούτο, διακριτικά και ανέμενε οδηγίες...Έτοιμος. -...Κατανοητό Ήλιε....Έτοιμος. -Προς όλες τις μονάδες, το Φρούτο εντοπίσθηκε. Κινηθείτε διακριτικά προς τον τόπο εντοπισμού του. Αναφέρετε οποιαδήποτε παράξενη κίνηση. Μην εμπλακείτε δίχως άδεια. Αναμένετε περαιτέρω οδηγίες. Τέλος. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Πεμ Μαρ 29, 2012 4:11 am | |
| -Κύριε, έχουμε την ακριβή θέση του Vergil. -Τι? Επιτέλους... -Μάλιστα, μόλις ήρθε αναφορά στον κέντρο ελέγχου. Έχουμε ήδη στείλει διαταγή σ'όλες τις μονάδες που είναι έξω να κινηθούν διακριτικά προς το σημείο και να μην κάνουν καμία ενέργεια δίχως έγκριση. -Ωραία Άννα, σ'ευχαριστώ. Ετοίμασε μια μικρή συνοδεία. Ξεκινάω κι εγώ για το σημείο. -Μάλιστα κύριε! -Εσύ θα παραμείνεις εδώ με τον Ματ για να συντονίζεται την επιχείρηση. Θα πάρω μαζί μου και τον Wailord. Βρες τον και ενημέρωσε τον. -Όπως διατάξετε!! Αμέσως η Άννα εκτέλεσε τις διαταγές μου και μου είχε ετοιμάσει ότι ακριβώς της ζήτησα. Έτσι λοιπόν, ξεκίνησα για το σημείο που βρήκαν τον Vergil. Λίγη ώρα μετά, είχαμε φτάσει. Είδα αρκετή κίνηση εκεί. Απ'ότι φαίνεται είχε γίνει κάποια μάχη και ο Vergil είχε συμμετάσχει σ'αυτήν. Μόλις τον είδα άρχισα να πλησιάζω μαζί με τους άντρες μου... | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Δευ Απρ 02, 2012 1:08 pm | |
| - Σπόιλερ:
χρώματα διαλόγων απο εδω και πέρα Vergil Rob Greywind CP5 Member -Bart
-Έλα μαζί μου Έπιασα το κατανα μου σφιχτά ..Δεν απάντησα κατευθείαν όμως ήμουν έτοιμος για παν ενδεχόμενο...Η μέχρι στιγμής εμπειρία μου μου είχε διδάξει πως δεν πρέπει να εμπιστεύομαι τον κάθε ένα... -Ποιος είσαι? - Bartholomew Roberts η αλλιώς Βart της CP5..Με μια γρήγορη κίνηση μου έδειξε ένα σήμα , ήταν αδιαμφισβήτητα της παγκόσμιας κυβέρνησης... -Τι θέλεις απο εμένα ? -Είναι πολλά αυτά που πρέπει να σου εξηγήσω .... Θα μπούμε εδώ για να οργανωθούμε είπε δείχνοντας το ξενοδοχείο στο οποίο πήγαινα...Περίμενε εδώ, είπε προχωρώντας προς του;ς Marines οι οποίοι έρχονταν προς το μέρος μας Άρχισε να μιλάει στον άντρα που είχε τον υψηλότερο βαθμό...Μετά απο λίγα λεπτά, άρχισαν να έρχονται προς το μέρος μου αφήνοντας τους υπόλοιπους πίσω .. Ο βαθμοφόρος Marine μου έδωσε το χέρι του -Rob Greywind Δίνοντας το δικό μου είπα με δυσπιστία -Vergil, χάρηκα Ο Άντρας της Cp5 άρχισε να προχωράει προς το κτήριο... Εγω με τον Rob περπατούσαμε μαζί του αμίλητοι...Άνοιξε την πόρτα..Μέσα υπήρχε μόνο ένας άντρας ο οποίος καθάριζε ένα ποτήρι με ένα βρώμικο πανί ... Ο Bart έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε αυτόν τον άντρα στο κεφάλι . Τον κοίταξα με γουρλωμένα μάτια... Γιατι το είχε κάνει αυτό ? -Επαναστάτης, είπε μονολεκτικά... Καθίσαμε σε ένα τραπέζι και άρχισε να μας μιλάει
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Απρ 02, 2012 1:55 pm, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Δευ Απρ 02, 2012 1:48 pm | |
| -Το νησί στο οποίο βρισκόμαστε κατοικείται αποκλειστικά απο επαναστάτες , bounty hunters που συνεργάζονται άκρως διεφθαρμένους Marines.Αυτοί είναι τα πιόνια των πλουσίων αντρών του κόσμου....όλοι εδω άντρες γυναίκες και παιδιά ανήκουν σε αυτό το καλοστημένο κύκλωμα.... Σε αυτό το νησί δεν υπήρχε τίποτα μέχρι πριν απο 3 χρόνια..Τότε έφτιαξαν εδώ 2 χωριά ..Αυτά τα χωριά έγιναν για έναν και μόνο λόγο... Να καθαρίσουν τους χαμηλόβαθμους marines που ακολουθούν τυφλά την απόλυτη δικαιοσύνη πριν αναπτυχθούν και μπορούν να τους πειράξουν..Μέχρι στιγμής, τα κατάφερναν καλά, όμως πριν λίγο καιρό, όταν ο Captain Smoker ειδοποίησε τα κεντρικά οτι ο Vergil δεν έχει δώσει σημεία ζωής μετά το συμβάν του Ruluka island ...Η Παγκόσμια κυβέρνηση ήθελε να φτάσει στο τέλος αυτού του μυστηρίου και έτσι έστειλε εδώ εμένα και ένα ακόμα μέλος της CP5 , με τον οποίο έχασα κάθε επικοινωνία πριν ώρα ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Απρ 02, 2012 1:56 pm, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Δευ Απρ 02, 2012 1:54 pm | |
| Γύρισε προς το μέρος μου -Το μόνο που θυμάσαι είναι απο την στιγμή που ξύπνησες και μετά σωστά? -Ναι αλλα γιατί? - Έτσι κάνουν σε όλους...Τους δίνουν ένα εξαιρετικά ισχυρό φάρμακο που προκαλεί απώλεια μνήμης με στόχο να διαπράξουν κάποιο έγκλημα τα θύματα και απο υποστηρικτές της δικαιοσύνης άρα αντιμαχόμενοι των διεφθαρμένων, να γίνουν εγκληματίες....Μόλις διαπράξεις κάποιο έγκλημα, συ συλλαμβάνουν και σε στέλνουν στο Impel down οι κριμένοι marines που βρίσκονται στο νησί ...Πάλι καλά που μου είχε πέσει εκείνη η πέτρα απο την τσέπη καθως πάλευα για να σε πάρουμε, και μπόρεσες να την πουλήσεις ....Ο άντρας που την αγόρασε ήταν το άλλο μέλος της cp5 που παρακολουθούσε καιρό το νησί , όμως πρέπει αν τον σκότωσαν γιατί λογικά τον αντιλήφθηκαν -Για καλή μας τύχη, τώρα έχουμε την ενίσχηση της μονάδας των marines του lieutenant commander Rob Greywind...Οι εντολές της κυβέρνησης ήταν απλές μετά την αναφορά..Κάψτε και σκοτώστε τα πάντα στο νησί εκτος απο τον απαραίτητο αριθμό ατόμων για ανάκριση . Κοίταξα τον Rob με ένα σατανικό χαμόγελο να είναι ζωγραφισμένο στο πρόσωπό μου,Ακριβώς το ίδιο είχε και εκείνος
| |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Δευ Απρ 02, 2012 10:52 pm | |
| "Οι εντολές της κυβέρνησης ήταν απλές μετά την αναφορά..Κάψτε και σκοτώστε τα πάντα στο νησί εκτος απο τον απαραίτητο αριθμό ατόμων για ανάκριση ." Τα λόγια του CP5 Bart, ήχησαν σαν θεία μελωδία στα αυτιά μου. -Αυτό θα είναι εύκολο.... Το χαμόγελο που είχε ζωγραφιστεί στα χείλη μου δεν έλεγε να σβήσει. -Αλλά πρώτα έχω μια ερώτηση να κάνω.... Ο Bart και ο Vergil με κοίταξαν απορημένοι περιμένοντας να ακούσουν τι είχα να πω. -Υπάρχει ένα πρόβλημα που ίσως αντιμετωπίσουμε. Η μνήμη του Vergil. Πώς ξέρουμε ότι δεν θα τον επηρεάσει άλλο? Τι θα γίνει αν στραφεί εναντίον μας? Και πως θα την επαναφέρουμε αν υποθέσουμε ότι όλα πήγαν καλά? -Ναι...εεε..Αυτό....Δεν μπορούμε να το ξέρουμε...Αν πάει κάτι στραβά.... -Δεν θα ζήσει....Το έχουμε καταλάβει όλοι ότι τελεί υπό επιτήρηση, δεν ρωτάω αυτό. Αν πιστεύεις ότι δεν υπάρχει λύση, ας δώσουμε ένα τέλος εδώ και τώρα... Είπα και τράβηξα το σπαθί μου... | |
| | | Destro Civilian
| | | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Δευ Απρ 02, 2012 11:43 pm | |
| -Αν και η μνήμη μου δεν με βοηθά ιδιαίτερα σ'αυτό νομίζω πως μπορώ να σου απαντήσω. Τα μάτια του τότε έγιναν με μιας κόκκινα και το πρόσωπο του σκοτείνιασε. Η δύναμη του φρούτου του ήταν πραγματικά τρομακτική. Αυτό που αντίκρισα με εντυπωσίασε. Δεν είχα ξαναδει στη ζωή μου κάτι παρόμοιο. -Inu Inu no Mi, Model: Cerberus!!! -Αυτό είναι.... Δεν πίστευα στα μάτια μου...
- Σπόιλερ:
-Είμαι ο Φύλακας του Κάτω Κόσμου, ο άυπνος φρουρός της Δικαιοσύνης, ο τρόμος όλων των κακών.... -Μ'αρέσεις!! Εμείς οι δύο ταιριάζουμε αρκετά.... Είπα κι άρχισα να βγάζω ποσότητες λάβας απ'το σώμα μου.... -Έχω φάει το Magu magu no mi και μπορώ να δημιουργώ και να διαχειρίζομαι την λάβα, έχω την οργή των ηφαιστείων και την θερμοκρασία της κόλασης. Όποιος έρθει αντιμέτωπος με την Απόλυτη Δικαιοσύνη θα λιώσει σαν κεράκι μπροστά μου....
- Σπόιλερ:
Η απόλυτη ομάδα καταστροφής και πύρινης λαίλαπας είχε μόλις δημιουργηθεί και ξεκινούσε | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Πεμ Απρ 05, 2012 5:19 am | |
| Παίρνοντας την ανθρώπινη μορφή μου, είδα πως αυτο που μόλις είχε γίνει, ήταν αυθόρμητο ... Στην μάχη που είχα κάνει με τους Butler , Heaby και Hotdog δεν χρησιμοποίησα την δύναμη του φρούτου μου..Ίσως αυτο έγινε καθως δεν χρειάστηκε .. Ομως αναρωτιόμουν τι ήταν αυτο που με ώθησε να μεταμορφωθώ αυτη τη φορά... Απο την άλλη , με απασχολούσε αυτο που είχα ακούσει απο τον Bart.. Αν δεν ξανάβρισκα την μνήμη μου τι θα γινόταν?... Θα μπορουσα να ανακτήσω πλήρως την μνήμη μου αραγε? Ο Bart με σκούντησε - Ακους τι λεω τοση ώρα? Μάλλον θα είχα αφαιρεθεί οσο μιλούσε.. -Οχι, σκεφτόμουν.. Ο Bart έφερε το χέρι του στο κεφάλι του για λίγα δευτερόλεπτα... -Επαναλαμβάνω... Θα πάτε στο χωριο απο την μερια της ρεματιάς και θα μπειτε στο κτήριο του δημάρχου ... Θα μπείτε οσο πιο αθόρυβα μπορείτε γιατι αν σας πάρουν χαμπάρι, ισως καταστρέψουν μερικα στοιχειά που χρειαζόμαστε... Θα πάτε μέχρι το γραφειο του που βρίσκεται στον τριτο οροφο και θα ψαξτε τα παντα. χαρτια , χαρτες εικόνες ,. οτι υπάρχει εκει.. Μετα απο εκει , θα απαγάγεται τον δήμαρχο και τοθς σύμβουλους του μεσα απο τα υπνοδωμάτια του και θα μας κάνεται σημα για να αρχίσουμε την καταστροφή του χωριου.. Α και κατι ακομα..Οπως ειπα και πριν, θα υπαρχουν marines εκει.. Μην δυστασεται να τους σκοτωσεται, συνεργαζονται με επαναστάτες -Εντάξει, ειπε ο Rob και σηκώθηκε απο την καρεκλα του... Θα μιλήσω στους Marines πρωτα για να τους πω αυτα που μου ειπες .. μετα γυρησε προς το μερος μου.. - Θα σε περιμένω δίπλα στον παλιο σταβλο για να ξεκινησουμε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Απρ 09, 2012 11:37 am, 1 φορά | |
| | | Destro Civilian
| | | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Πεμ Απρ 05, 2012 8:08 am | |
| Τι ήταν όμως η επιχείρηση "Inferno"? Αυτό η΄ταν ένα απ'τα καλύτερα σχέδια μου. Απλό και καταστροφικό. Το είχα σχεδιάσει μαζί με τον Ματ, για συνθήκες πολιορκίας. Η συγκεκριμένη αποστολή δεν ήταν ακριβώς πολιορκία αλλά το σχέδιο "Inferno" ταίριαζε γάντι. Οι σιδηρουργοί μας είχαν κατασκευάσει τεράστιες μπάλες από σίδερο που μέσα σ'αυτές είχα βάλει ποσότητες λάβας αρκετές για να λούσουν ένα μικρό χωριό και να το αφανίσουν τελείως. Αυτές οι μπάλες θα εκτοξεύονταν από τέτοια απόσταση και στο κατάλληλο χρονικό σημείο ώστε η καταστροφή που θα γινόταν να ήταν ολοκληρωτική. Αφού είχα το σχέδιο αυτό στο μυαλό μου, η ώρα για να πάω στον στάβλο και να συναντήαω τον Vergil είχε φτάσει. Μόλις πήγα εκεί τον είδα στημένο να με περιμένει. -Βλέπω ότι είσαι κύριος στα ραντεβού σου. -Δεν ήθελα να αργήσω και να με περιμένεις. -Και καλά έκανες. Ένα πράγμα που μισώ είναι η αναμονή και το στήσιμο. -Σε καταλαβαίνω. -Τέρμα τα λόγια τώρα. Έχουμε μια αποστολή να ολοκληρώσουμε!! -Φύγαμε! | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Παρ Απρ 06, 2012 1:52 pm | |
| Περπατούσαμε με τον Rob μέσα στην νύχτα προς την ρεματια η οποια κοίταζε το χωριο απο την ανατολική πλευρά του.. Πριν ξεκινήσουμε, ειχα πει στον Rob να αποχωριστει την καπα των marines καθως το λευκο χρώμα θα πρόδιδε την θέση μας μες την νύχτα..Εκείνος, χωρις αντίρρηση την έβγαλε και την έδωσε σε έναν απο τους άντρες του... Μπροστά μας είχαμε τα φώτα μερικών σπιτιών του χωριού..Κοιτάζοντάς τα σπίτια καθως προχωρούσαμε σκυφτοί προς τον λόφο στον οποίο υπήρχε η έπαυλη του δημάρχου, στο μυαλό μου ήρθε η τύχη του άλλου μέλους της CP5 που με είχε βοηθήσει... Επίσης, σκέφτηκα πως εκείνη η κοπέλα που είχαμε δει, ήταν με το μέρος του και όχι του κρεοπώλη, αν και ηταν κόρη του.. Τοτε απο το μυαλό μου πέρασε πως ο Bart ήταν κάποιος απατεώνας η πως οι επαναστάτες είχαν πιάσει το πραγματικό μέλος της CP5 και τώρα μας έστελναν στο "στόμα του λύκου".. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν είχαν υπολογίσει 2 σοβαρά πράγματα... Την άφιξη του Rob στο νησί και την μερική επαναφορά της μνημης μου, η ακόμα καλύτερα , το γεγονός οτι δεν θα ξεχνούσα ποτε το τι δυνάμεις έχω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Απρ 09, 2012 11:40 am, 2 φορές συνολικά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Παρ Απρ 06, 2012 2:11 pm | |
| Όπως ήρθε η σκέψη του γεγονότος αυτοί, έφυγε καθώς δεν πρόλαβα να την αναλύσω παραπάνω.. Δυο marines περιπολούσαν κατα μήκος ενός μικροί μέρους γης που καλυπτόταν απο μικρούς θάμνους, ακριβώς στους πρόποδες του λόφου που ηταν χτισμένη η έπαυλη... Κρυφτήκαμε πίσω απο έναν θάμνο... -Ας τους σε εμένα είπα χαμηλόφωνα.. Αν εκτοξεύσεις λάβα θα δουν απο μακρυά τον φωτισμό που βγάζει.. -Έχεις δίκιο.. Είπε ο Rob σχετικά απογοητευμένος Έτσι άρχισα να προχωρώ οσο πιο αθόρυβα μπορούσα απο θάμνο σε θάμνο.Παρατηρούσα το δρομολόγιο που έκαναν καθως και το κάθε πόσο κοιτούσαν προς την μεριά μας οι φρουροί που ήταν επάνω στην πύλη..Μόλις γύρισαν την πλάτη τους την τεταρτη φορά , ήταν η ώρα που θα αναλάμβανα δράση.. -Hybrid Cerberus είπα παίρνοντας την αντίστοιχη μορφή.... Πήδηξα ψηλά στον αέρα καθώς έδωσα μεγάλη ώθηση με τα πόδια μου και προσγειώθηκα ακριβώς πίσω τους... Με τα πλαϊνά κεφάλια μου, δάγκωσα και έκοψα το δικά τους κάνοντάς τους να πεθάνουν αστραπιαία.. Η γεύση του αίματος με έιχε κάνει να νιώθω περίεργα.. Απο την μία απολάμβανα την σφαγή αλλα απο την άλλη δεν μου αρεσε ο τροπος που τους σκότωσα... Έφτυσα τα κεφάλια τους στο έδαφος και πήρα πάλι την ανθρώπινη μορφή μου...Έκανα νόημα στον Rob να έρθει κοντα μου.. Βρισκόμουν ακριβώς έξω απο τον ανατολικό τοιχο..Πήρα την μορφή απλού κέρβερου και είπα στον Rob.. -Ανέβα στην πλάτη μου.. Θα μπούμε απο την "πίσω πόρτα" Ετσι και έγινε.. ο Rob ανέβηκε και με ένα άλμα μου, περάσαμε τον 3μετρο τοίχο ... Μπήκαμε στην αυλή.. Ο στοχος μας ηταν κοντα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Απρ 08, 2012 3:38 am, 1 φορά | |
| | | Destro Civilian
| | | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Παρ Απρ 06, 2012 4:27 pm | |
| Μόλις ο Rob έριξε λάβα προς τα πάνω τους , άρχισαν να ουρλιάζουν απο τον πόνο. -Μπραβο σου ξυπνοπούλι... Τώρα θα μας πηραν χαμπάρι ολοι οι φρουροι..... Κοίταξα τριγύρω... Μπορει και όχι, ειπα σκεπτόμενος της επόμενη κίνηση μας...Κοίταξα την σειρήνα που ετοιμαζόταν να χτυπήσει ένας άντρας... Χωρίς να το σκεφτώ πολύ , πήρα δραστικά μέτρα.. -Hybrid Cerberus! .. Με την μορφη υβριδίου πήδηξα στον αερα και βρέθηκα ακριβώς δίπλα στον αντρα που πήγαινε στην σειρήνα...Σχεδον την ακουμπούσε.. Ξαφνικά ακούστηκαν δυο φωνές... Μια η δικια μου , και μια που ερχόταν απο το έδαφος.. "DEATH CLAWS". "INFERNO PUNCH" το χτύπημα που έκανα με τα νύχια μου στον άντρα ηταν θανατηφόρο.. Τον πέτυχε στο δεξί πλευρό... Καθως έπεφτα παρατήρησα οτι η σειρήνα είχε λιώσει! Πρέπει να ήταν δουλειά του Rob.. Προσγειώθηκα χτυπώντας την δεξιά μου γροθιά στο κεφάλι ενως φρουροί... -Ωραιο σημάδι , είπα στον Rob - Το κατα δύναμιν κάνω, μου απάντησε ενω αποκεφάλιζε έναν φρουρό
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Απρ 08, 2012 3:34 am, 1 φορά | |
| | | | [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|