Παρόντες χρήστες | 3 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 3 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DIRK Marines
Posts : 8164 Join date : 31/10/2011 Age : 31 Location : Θεσσαλονίκη
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Παρ Απρ 06, 2012 4:40 pm | |
| Απο τις δυο μεριές του τοίχους , άρχισαν να ακούγονται βήμματα... -Εσυ απο αριστερά και εγω δεξια, είπε ο Rob.. -Εντάξει , του είπα ενω ετοιμαζόμουν για μάχη .. Μας είχαν περικυκλώσει.. -Νομίζεται οτι μπορειτε να τα βαλετε με την δικαιοσύνη άθλια αποβράσματα? είπε ο Rob.. Έκανε μια τεράστια μπουνια απο λαβα , η οποια ηταν η προέκταση του δεξιου του χεριου και επιτέθηκε με αυτη στους φρουρους.. -Πρεπει να μπω στο κτήριο, του είπα... Θα χαλάσει η αποστολή μας -Σου δίνω 5 λεπτα για να βρεις αυτα που χρειαζόμαστε, μου είπε... Μετα απο αυτα τα λεπτα, θα καταστρέψω όλο το χωριο ! Ένα σατανικό χαμόγελο εμφανίστηκε στο πρόσωπο του οπως και στο δικό μου -Ακούγεται λογικο, του είπα.. Άρχισα να τρέχω προς το μέρος των φρουρων -Αυτο θα κάνει τα πράγματα πιο γρήγορα, είπα ετοιμάζοντας την τελευταία επίθεσι μου πριν μπω στο κτήριο -Head Gattling!! aaand Storm of justice! Τα κεφάλια μου άρχισαν να χτυπούν αστραπιαία τους φρουρούς και να επιτίθενται αυτόβουλα στον επόμενο στοχο τους.. Τα χέρια μου που είχαν τα ισχυρά νύχια , πετσόκοβαν ότι βρισκόταν μπροστα μου, και τέλος, η ουρα φιδι που είχα, έκανε την αναισθητοποίηση των "θυμάτων" πιο εύκολη
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Σαβ Απρ 07, 2012 2:23 pm, 2 φορές συνολικά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Παρ Απρ 06, 2012 4:56 pm | |
| Η ανάσα μου είχε βαρύνει.. ειχα νικήσει τουλάχιστον 30 άτομα.. Απορούσα μέσα μου..πως μας κατάλαβαν οτι μπήκαμε?? Η μπουνιά μου ακουμπούσε στο έδαφος ... Πίσω μου άκουσα βήματα εκτως απο τις κραυγιες που εβγαζαν οι κακομοίρηδες που τα βαζαν με τον Rob... Μα πως?? δεν τους νίκησα όλους? Γύρησα απότομα και είδα 6 άτομα να τρέχουν προς το μέρος μου, 2 Απο τα πλάγια και 4 απο μπροστά.. Με το δεξι χερι μου χτύπησα αυτον που ερχόταν απο τα αριστερά, καρφώνοντας τα νυχια μου στο σωμα του.. Εκείνος που ερχόταν απο αριστερά , πήγε να με χτυπήσει με το σπαθί του, όμως απέκρουσα την επίθεση με τα νύχια του αριστερού μου χεριου και τον δάγκωσα με την ουρά φιδι.... Τους τρεις απο τους τέσσερις που έμειναν τους σκότωσα δαγκώνοντας τους με τα 3 κεφάλια μου ενω τον τελευταίο τον ειχα ακινητοποιήσει πιάνοντας τον και σφίγγοντας τον με την ουρα μου.. Μολις ήρθε η σειρά του έφερα την ουρά μου μπροστά μου και τον σκότωσα χτυπώντας τον με τα νύχια μου στο στήθος.. Όταν το νεκρο του σώμα είχε πέσει στο έδαφος, εγώ πήδηξα στον αέρα και έσπασα ένα παράθυρο ωστε να μπορέσω να μπω στο κτήριο... Μόλις προσγειώθηκα εκει, για καλη μου τύχη είδα 3 αγουροξυπνημένους άντρες να ψάχνουν ενα γραφείο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Παρ Απρ 13, 2012 11:15 am, 3 φορές συνολικά | |
| | | Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Σαβ Απρ 07, 2012 1:19 am | |
| Δουλειά του Vergil πλέον ήταν να μπει στο κτήριο και να πάρει αυτά που χρειαζόμασταν...Δεν είχε πολύ χρόνο όμως στη διάθεση του. Μόλις τρία λεπτά είχαν απομείνει απ'τα συνολικά πέντε που του είχα δώσει. -Αν ο σκύλος δεν κάνει γρήγορα, φοβάμαι πως θα καεί κι αυτός στην πύρινη κόλαση που θα εξαπολύσω. Μονολογούσα ενώ παράλληλα, σκότωνα τους τελευταίους φρουρούς που είχαν απομείνει και σκεφτόμουν αν ο σκύλος θα προλάβει να τα καταφέρει και να πάρει τις πληροφορίες που χρειαζόμασταν. -Δεν πρέπει να τον υποτιμώ, είναι καλός...Ίσως του προτείνω να μπει στο πλήρωμα μου. Αν το καλοσκεφτείς δεν έχω κάποιο κατοικίδιο....Βέβαια υπάρχει ο Wailord, αλλά ένας σκύλος είναι πάντα καλύτερος από έναν ψαράνθρωπο. Και γελώντας δυνατά μόνος μου περίμενα τον Vergil να ολοκληρώσει την δουλειά για να μπορέσω επιτέλους να περάσω στη φάση της καταστροφής. | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Κυρ Απρ 08, 2012 12:37 am | |
| Οι 2 απο τους 3 γύρισαν για να δουν τι ήταν αυτό που έσπασε το τζάμι.. Μόλις αντίκρισαν την τρομερή μου όψη, έπεσαν κάτω έχοντας μια έκφραση απόλυτης έκπληξης και τρόμου.. Τα χαρτιά που κρατούσαν στα χέρια τους έπεσαν στο πάτωμα και διασκορπίστηκαν.. Σηκώθηκα και πλησίασα με αργα βήματα έχοντας πάρει την ανθρώπινη μορφή μου.. -Καλησπέρα σας κύριοι, είπα και στο πρόσωπο μου σχηματίστηκε ένα σατανικό χαμόγελο Ένας απο τους δυο που ήταν στο έδαφος έβγαλε ένα πιστόλι για να με πυροβολήσει , όμως τράβηξα έναν απο αυτούς σαν ασπίδα και έβγαλα το κατανα μου απο την θήκη του , βάζοντας το στον λαιμό του.. -Αν δοκιμάσετε τίποτα αστείο, θα πεθάνετε και οι τρεις..Πετα το όπλο κατω, φώναξα επιβλητικά.. Εκείνος πέταξε διστακτικά το όπλο του προς τα πίσω.. -Ωραία τώρα ας πιάσουμε δουλειά Χτύπησα αυτον που κρατούσα στο στομάχι και εκείνος διπλώθηκε στα δυο.. Αμέσως μετα όρμηξαν προς τους άλλους και τους χτύπησα στα κεφάλια ωστε να αναισθητοποιηθούν... Μόλις τελείωσα με εκείνους, γύρισα προς τον άντρα που είχα χτυπήσει στο στομάχι.. -Ποιος είναι ο δήμαρχος? είπα περπατώντας προς το μέρος του και κρατώντας απειλητικά το κατανα μου ωστε να τον φοβίσω.. Σήκωσε το χέρι του διστακτικά δείχνοντας έναν απο τους 2 που είχα αναισθητοποιήσει.. -Μάλιστα... Τώρα μάζεψε και δώσε μου τα χαρτια που μαζεύατε...τον κλώτσησα στο δεξί πλευρό....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Απρ 08, 2012 3:29 am, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Κυρ Απρ 08, 2012 1:27 am | |
| Μέτα από πολλές απειλές και χτυπήματα , μάζεψε αρκετά χαρτιά και μου τα έδωσε.. Με μια πρόχειρη μάτια είδα ότι επρόκειτο περί συμβολαίων, συμφωνιών και άλλων σημαντικών εγγράφων.. Μόλις τελείωσε το μάζεμα, τον χτύπησα στο κεφάλι και τον αναισθητοποίησα και αυτόν.. Έβαλα τα χαρτιά σε μια βαλίτσα.. Πήρα την μορφή υβριδίου του κέρβερου και με τα 3 κεφάλια μου δάγκωσα τα ρούχα των 3ων άντρων ώστε να μπορώ να τους σηκώσω και με το αριστερό χέρι πήρα την βαλίτσα.. Κατευθύνθηκα προς το παράθυρο και πήδηξα.. Κάτω είδα τον Rob να αποτελειώνει και τον τελευταίο αντίπαλο που είχε μείνει.. -Φεύγουμε , του είπα με δυσκολία καθώς δεν μπορούσα να μιλήσω καθαρά(δάγκωνα τους άλλους) Εκείνος έγνεψε καταφατικά -Πρέπει να σου ομολογήσω πως είσαι αρκετά επιδέξιος και ικανός μαχητής ... Γύρισε προς τον τοίχο.. -"Inferno Punch" Έκανε μια μπουνιά απο λάβα και κατέστρεψε ένα μεγάλο κομμάτι τοίχου ,. δημιουργώντας ένα πέρασμα... -Γρήγορα από εδώ , φώναξε .. Αρχίσαμε να τρέχουμε μες την νύχτα προς το σημείο που μας είχε πει ο Bart με τους marines του Rob ότι θα είναι... -Ένα λεπτό... Είπε ο Rob σταματώντας απότομα... Θέλω να δώσω την ανταμοιβή στον τόπο αυτό για την απλόχερη διασκέδαση που μας πρόσφερε... Άφησα έναν να πέσει κάτω(αυτόν που κρατούσα με το μεσαίο κεφάλι) και τον έπιασα με το ελεύθερο χέρι , ώστε να μπορώ να μιλάω καθαρά Ένα σατανικό γέλιο ξαναεμφανιζόταν στο πρόσωπό μου.. -Συμφωνώ απόλυτα Rob .. Πρέπει να μην μείνουν έτσι, χωρίς ουτε να τους ευχαριστήσουμε!! -Μου αρέσει που συμφωνείς... Γύρισε προς την μερια του χωριού... -Δες την πραγματική δύναμη του φρούτου μου..μου είπε Σήκωσε τα χέρια του ψηλά προς τον ουρανό και φώναξε "Ryuusei kazam" (volcano rain)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Απρ 08, 2012 3:00 am, 1 φορά | |
| | | Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Κυρ Απρ 08, 2012 2:56 am | |
| Μετά απ'αυτή την επίθεση το μόνο που είχε μείνει ήταν ένα φλεγόμενο τοπίο. Η μυρωδιά του θανάτου και της καταστροφής κυριαρχούσε στην ατμόσφαιρα... -Το μυρίζεις αυτό Vergil?? Είναι η μυρωδιά της Δικαιοσύνης!! Όσοι δεν την γνωρίζουν, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την μάθουν!! -Αυτό ήταν κάπως ποιητικό μπορώ να πω... -Μη μου πεις ότι συγκινήθηκες κιόλας? -Η αλήθεια είναι πως με διαπέρασε ένα ρίγος!!! -ΧΑχαχαα, με κάνεις και γελάω!! Να σε ρωτήσω με την ευκαιρία....Δεν είδα να έχεις κάποιο πλήρωμα μαζί σου....Θα ήθελες να γίνεις μέλος του δικού μου? -Το κεφάλι μου είναι βαρύ και δεν θυμάμαι αλλά κάτι μέσα μου, μου λέει πως πρέπει να δεχτώ την πρόταση σου!! -Χαίρομαι γι'αυτό που ακούω....Παρέδωσε τους άντρες και τα χαρτιά στον Bart. Εγώ θα πάρω τους άντρες μου και θα φύγω γιατί έχω κάποιες δουλίτσες να τακτοποιήσω. Από σήμερα θέλω να ξέρεις ότι σε θεωρώ έναν απ'τους δικούς μου! Εις το επανιδείν!!! Πριν προλάβει να απαντήσει ο Vergil μετέτρεψα τα πόδια μου σε λάβα και σαν ένα ηφαίστειο που εκρύγνυται πετάχτηκα προς τη μεριά που είχε δέσει το πλοίο μου.... | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Κυρ Απρ 08, 2012 11:49 am | |
| -Θα ηθελα να συνεργαστούμε, και επειδή εχεις μεγάλο βαθμο, θα χαρω να ακολουθώ τις διαταγές σου! του φώναζα καθώς έφευγε... Είχα μείνει με τον Bart... -Τώρα τι θα κάνω εγω? του είπα.. -Αρχικά θα σου δώσω ενα den den mushi ωστε να μπορείς να επικοινωνήσεις με τους ανωτέρους σου, και ειδικά με τους Captains Smoker ,Shu και Very Good που είχες συνεργαστεί στο παρελθόν .. Έβαλαν λυτούς και δεμένους να ψάξουν για σένα.. Ακόμα και με τον Vice Admiral Garp μίλησαν ωστε να επικοινωνήσει με τις Cp... Με είδε που κορδωνόμουν και αποφάσισε να μου κόψει τον αέρα -Μην κορδώνεσαι... Δεν το έκανε ο Garp επειδή ήσουν εσυ... Αλλα για τον λογο που σου εξήγησα πριν, δηλαδή οτι εξαφανίζονταν και άλλοι νεοι και φιλόδοξοι Marines σαν και σενα απο την οργάνωση αυτη...Λοιπον, σε αφήνω.. Ειδοποίησα ένα Battleship που ηταν κοντα να έρθει να σε μαζέψει... Χάρηκα για την συνεργασία, ειπε δίνοντας μου το χερι του -Και εγω χάρηκα...Ειπα ανταποδίδοντας την χειραψία Άρχισα να οδεύω προς την κατεύθυνση που μου είχε υποδείξει... Στην διαδρομή σκεφτόμουν πως η περιπέτεια στο νησι, μου ειχε διδαξει αρκετά εκτός απο τις νεες γνωριμίες που έκανα... | |
| | | Genryusai Civilian
Posts : 11087 Join date : 01/10/2011 Age : 37 Location : Forum όλη μέρα
| Θέμα: Απ: [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice Σαβ Απρ 21, 2012 5:02 pm | |
| Όνομα: Vergil/Rob Greywind Haki Points: 0/0 Player of the Month Points: 9/7 Beli: 75.000/23.000 Bounty/Fame Points: 5.000.000/5.000.000 Παρατηρήσεις: Πολύ ωραία πλοκή Dirk, είχε αγωνία. Τα ποστ σου μεγαλύτερα από ότι συνήθως αλλά πάλι εγώ απαιτώ λίγο μεγαλύτερα. Όχι ότι από άποψη ποιότητας ιστορίας απογοητεύτηκα. Πολύ καλή και η συνδρομή του Destro, από τον οποίο έχω ζητήσει στο παρελθόν να βάζει λίγο πλοκή στις ιστορίες του, να μην είναι τόσο άμεσος (όχι ότι δεν μου αρέσει το στυλ). Πολύ βία και ωραία πλοκή. Χάρηκα που την διάβασα.
| |
| | | | [Τελος] The ultimate Marine team ! Inferno of Justice | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|