Παρόντες χρήστες | 13 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 13 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Τέλος] Search | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: [Τέλος] Search Δευ Μαρ 19, 2012 8:17 am | |
| Στην προηγούμενη ιστορία...
Βρέθηκα στο Ukkari Hot-Spring, ένα νησί που βρίσκεται στο πρώτο μισό της Μεγάλης Γραμμής. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες που είχε στα χέρια του, ο πολύμπειρος και μέλος του πληρώματος μου, Ματ, υπήρχε μία ομάδα πειρατών η οποία είχε στην κατοχή της ένα σημαντικό αριθμό όπλων, τα οποία είχε κλέψει από πλοίο του ναυτικού, το οποίο είχε προσκρούσει σε ύφαλο κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Οι πληροφορίες αυτές, ελέγχθηκαν άμεσα και διαπιστώθηκε ότι ήταν ορθές. Έτσι, μετά από ανίχνευση που κάναμε, βρήκαμε το κρυσφήγετο των ληστών και ετοιμάσαμε ένα σχέδιο για να τους πιάσουμε. Όλα ήταν έτοιμα και το σχέδιο είχε τεθεί πλέον σε εφαρμογή.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Τετ Μαρ 21, 2012 11:28 am, 1 φορά | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Search Δευ Μαρ 19, 2012 8:27 am | |
| -Λοιπόν άντρες ακούστε με καλά. Έχω ένα σχέδιο αλλά είναι αρκετά παράτολμο και θα χρειαστεί φοβερό συντονισμό. Θα φτιάξω μερικές βόμβες, εμπλουτισμένες με καυτή λάβα. Μόλις τις πετάξετε, αυτές θα σκάσουν και θα σκορπίσουν την λάβα πάνω στους ληστές. Αλλά για να πετύχει αυτό πρέπει να τους κυκλώσουμε. Βορρά, νότο, ανατολή, δύση. Επίθεση απ'όλα τα σημεία εκτός αυτού εδώ. -Γιατί όχι? -Γιατί εδώ θα βρίσκομαι εγώ. Εσείς θα πετάξετε τις βόμβες κι αυτοί θα πάνε στο μοναδικό σημείο που δεν θα απειλούνται. Τότε θα αναλάβω εγώ... Κι ένα σατανικό χαμόγελο απλώθηκε στα χείλη μου... | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Search Δευ Μαρ 19, 2012 8:33 am | |
| -Εκτός απ'αυτά έχω και μία ακόμα μικρή έκπληξη, αλλά δεν είναι της παρούσης. Ετοιμαστείτε. Το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή. Το παράτολμο σχέδιο μου έγινε αποδεκτό απ'τους αξιωματούχους μου. Και πως να μην γινόταν αυτό μετά την ψυχολογική βία που ασκήθηκε εμμέσως σ'όλους έπειτα απ'τον αποκεφαλισμό του κατασκόπου, που μας είχε ανακαλύψει αλλά δεν πρόλαβε ποτέ να μιλήσει.. Κανείς δεν τόλμησε να έρθει σε ανοιχτή κόντρα μαζί, ακόμα κι αν διαφωνούσε. "Πέτυχα αυτό που ήθελα πολύ πιο εύκολα απ'ότι πίστευα" σκέφτηκα. Το πρώτο βήμα για την ενδυνάμωση της κυριαρχίας μου στην παράταξη του ναυτικού μόλις είχε ξεκινήσει. Συγχρόνως το σχέδιο μου τέθηκε σε εφαρμογή. Οι άντρες μου είχαν πάρει θέση σ'όλα τα σημεία που έπρεπε και περίμεναν το σήμα μου για να αρχίσουν να βαράνε. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Search Δευ Μαρ 19, 2012 8:38 am | |
| Είχε έρθει η ώρα να τους δώσω αυτό το σήμα και παράλληλα να ετοιμάσω και την έκπληξη που είχα υποσχεθεί. Αρχικά, πήρα το σώμα του κατασκόπου που είχα πριν αποκεφαλίσει. Πέρασα γύρω του ένα γιλέκο με εκρηκτικά που είχα φτιάξει και τον έδεσα σ'ένα απ'τα άλογά μας. Μόλις τελείωσα πήγα πίσω απ'το άλογο και το βάρεσα για να τρέξει. -Φύγε, αγόρι, πάνε σκόρπισε τον θάνατο στους βρωμερούς ληστές. Το άλογο με το πτώμα και τα εκρηκτικά κατευθύνθηκε προς τους ληστές. Μόλις έφτασε στην κατάλληλη απόσταση οι σκοπευτές άνοιξαν πυρ. Τα εκρηκτικά έσκασαν και μια μεγάλη έκρηξη έγινε στον πυρήνα των εχθρικών γραμμών. Ο αιφνιδιασμός που στόχευα πέτυχε πλήρως. Οι μισθοφόροι άρχισαν να υποχωρούν και όσοι απ'τους ληστές ζούσαν ήταν εύκολη λεία για τους άντρες μου, οι οποίοι ήταν εφοδιασμένοι με πληθώρα εκρηκτικών, τα οποία ήταν γεμάτα καυτή λάβα. | |
| | | Destro Civilian
| | | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Search Δευ Μαρ 19, 2012 8:49 am | |
| Αφού είχε φτάσει στην κατάλληλη απόσταση ήταν έτοιμος να αρχίσει τη δουλειά του. Μ’ ένα αυστηρό βλέμμα τον ρώτησε. -Πού είναι τα όπλα?? Ο λήσταρχος την κοίταξε και δεν απάντησε σφραγίζοντας τα χείλη του πεισματικά. -Δεν θα ρωτήσω δεύτερη φορά.. Είπε ο Ματ και πήγε να βγάλει το πιστόλι του απ’ την θήκη, περνώντας αμέσως στο σκληρό παιχνίδι. Με μία γρήγορη κίνηση του έπιασα το χέρι και το κράτησα κάτω προτού αυτό σηκωθεί όρθιο. -Άστο σε μένα. Θα το αναλάβω εγώ. Έχω τον τρόπο μου να τον πείσω. Είπα στον Ματ και μετά κοίταξα τον ληστή. Ο Ματ έκανε πίσω αλλά δεν το πήρε και πολύ καλά. Τώρα ήταν σειρά μου να μιλήσω με τον αρχιληστή. -Θα σ’αφήσω να φύγεις… Αν πρώτα βέβαια με κερδίσεις σε μονομαχία. Αν χάσεις θα μου πεις που είναι τα όπλα. Συμφωνείς με τους όρους μου? -Θα προτιμούσες να ήμουν νεκρός μετά απ’αυτό φιλαράκο. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Search Δευ Μαρ 19, 2012 9:09 am | |
| Αυτό ήταν και το τέλος του. Η λέξη αυτή ήταν αρκετή για να με κάνει να σκύλιασω. Έτσι λοιπόν ελευθέρωσα τον ληστή κι η μάχη άρχισε. Ο Chi προσπαθούσε με γροθιές να με κερδίσει αλλά όλες του οι προσπάθειες ήταν μάταιες. Απέφευγα τα χτυπήματα του πολύ εύκολα. Ο ληστής σε μια απονενοημένη ενέργεια προσπάθησε να με γρονθοκοπήσει στο πρόσωπο, αλλά δεν ήμουν εύκολο θύμα. Με μια λαβή άρπαξα το χέρι του, έγειρε προς τα αριστερά και με τα’άλλο χέρι έβγαλα το ξίφος μου και το κάρφωσα στην πλάτη του ληστή. -Έχασες…. Τώρα θέλω αυτό που μου υποσχέθηκες… Είπα στριφογυρίζοντας το ξίφος μου μέσα στον ληστή κάνοντας τον να πονάει ακόμα πιο πολύ. -Δυ…. Δυτική ακτή…. Μικρό πλοιάριο…. 10 φρουροί….. -Σ’ευχαριστώ…. Είπα τραβώντας πίσω το σπαθί μου, βγάζοντας το απ’την πλάτη του ληστή και παίρνοντας το κεφάλι του με μία μόνο κίνηση.
| |
| | | Destro Civilian
| | | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Search Τετ Μαρ 21, 2012 7:39 am | |
| Με το κλίμα να είναι ιδιαιτέρως ευχάριστο τίποτα δεν φαινόταν ότι θα μπορούσε να το χαλάσει. Ή καλύτερα σχεδόν τίποτα. -Αρχηγέ, αρχηγέ….Έρχοντααι….Έρχονται!!!!! -Ηρέμησε!!! Ποιοι έρχονται?? -Ένα πλοίο…ένα πλοίο…πειρατές....πολλοί...οπλισμένοι….έρχονται προς το νησί!!! Όλοι πάγωσαν στο άκουσμα αυτής της είδησης. Κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο τόσο νωρίς. Δεν ήταν έτοιμοι για μία τέτοια κατάσταση. Εγώ έδειχνα ιδιαίτερα σκεπτικός. «Τι θα κάνω τώρα?? Δεν είμαι έτοιμος ακόμα. Αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Πρέπει να δοκιμάσω» σκέφτηκα κι αμέσως πήρα τον λόγο, θέλοντας να δώσω κατευθύνσεις για αυτό που επρόκειτο να συμβεί..
| |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Search Τετ Μαρ 21, 2012 7:46 am | |
| -Μάλλον ήρθε ο καιρός να αλλάξουμε στέκι. Είπα ορθά-κοφτά…. -Τι είναι αυτά που λες?? Είπε εξοργισμένος ο Wailord, που μέχρι τότε είχε μείνει στο παρασκήνιο. Δεν πρόκειται να φύγω με την ουρά στα σκέλια! Δεν θα δειλιάσω μπροστά σ'ένα μάτσο πειρατές του γλυκού νερού! Θα παλέψουμε όπως κάναμε πάντα.. Εγώ και το πλήρωμά… -Εσύ μπορεί, γιατί αν επιμείνεις σ’ αυτό δεν θα έχουμε πλήρωμα μετά! Είτε θα τους πιάσουν στην καλύτερη είτε θα τους κρεμάσουν όλους! Η μάχη με τους ληστές μας εξουθένωσε όλους. Μία ακόμα μάχη και κάτω από τέτοιες συνθήκες θα είναι αυτοκτονία! Ο Wailord χωρίς να πει τίποτα έδωσε μία δυνατή σφαλιάρα στον εαυτό του που έκανε ακόμα και τους παρευρισκόμενους να πονέσουν! Έπειτα γύρισε την πλάτη του σε μένα κι απομακρύνθηκε. «Αυτό ήταν. Πέτυχε. Θα φύγουμε χωρίς άλλα παρατράγουδα» Σκέφτηκα κι ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπό μου. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Search Τετ Μαρ 21, 2012 7:54 am | |
| -Μα καλά σε αμφισβήτησε μπροστά σ'όλους κι εσύ γελάς? Ρώτησε ένας άντρας. «Αυτό μόλις σου έσωσε τη ζωή παλιό ανόητε» ήθελα να του φωνάξω κατάμουτρα αλλά η λογική με συγκράτησε. Ήδη είχα χάσει πόντους στο πλήρωμα μετά τον αποκεφαλισμό και την αντιμετώπιση στο πτώμα του Τζον, ενός ανόητου κατ'εμέ μαριν. Δεν ήθελα να δημιουργήσω κι άλλα προβλήματα κι έτσι αποχώρησα δίχως να πω τίποτα. Ο Ματ στο μεταξύ είχε διατάξει να ξεκινήσουν προετοιμασίες για αναχώρηση. Μόλις νύχτωνε θα έπρεπε να αποπλεύσουν. Ακόμα κι ο Wailord συμφωνούσε σ’ αυτό. «Επιτέλους o γέρος έδωσε μία σωστή διαταγή» σκεφτόταν ενώ γευμάτιζε μόνος του καθισμένος επάνω σ’ ένα βράχο που έβλεπε στη θάλασσα. Του άρεσε να το κάνει αυτό εδώ και χρόνια. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Search Τετ Μαρ 21, 2012 7:59 am | |
| Τα πάντα ήταν έτοιμα κι όλοι περίμεναν εμένα να δώσω την διαταγή για να ξεκινήσουν. Μόλις αυτό έγινε οι πάντες κοίταξαν για τελευταία φορά το νησί που αφήναμε πίσω μας. Ποιος ήξερε πότε θα το ξανάβλεπαν ή αν θα το ξανάβλεπαν ποτέ. «Επιτέλους φεύγω από δω. Τώρα ξεκινάει. Η στιγμή της δόξας μου ξεκινάει.» Μέσα στην άγρια νύχτα το πλοίο απομακρύνθηκε. Εγώ είχα για παρέα πλέον τον παφλασμό των κυμάτων και το τραγούδι των γλάρων. Δεν είχα σχεδιάσει τον επόμενο προορισμό στο μυαλό του. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν που έφευγα. Είχα πάρει ένα μικρό πλοίο και ένα σχετικά άπειρο πλήρωμα, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Πίσω στο πλοίο είχε δέσει την μικρή βάρκα με την οποία ξεκίνησα τα ταξίδια μου. Όταν ήμουν μικρότερος συνήθιζα να πηγαίνω μαζί με τον παππού για ψάρεμα μ’ αυτή τη βάρκα. Τώρα πια αποτελούσε μία ανάμνηση. Σ’ αυτήν έτρωγα, σ’ αυτήν κοιμόμουν, σ’ αυτήν σκεφτόμουν, όταν είχα τις μαύρες μου. Πήγαινα στο πλοίο πλέον μόνο για τα συμβούλια. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Search Τετ Μαρ 21, 2012 11:15 am | |
| -Ο Taishi… ένας κυνηγός επικηρυγμένων που κατοικεί στο νησί και έχει πιάσει αρκετά γνωστούς πειρατές του παρελθόντος με μεγάλο Bounty που κυριαρχούσαν και προέρχονταν από διάφορα νησιά. Είναι μοναχικός τύπος και ανεξάρτητος από δεσμεύσεις της οικογενείας. Δεν εμπιστεύεται κανένα και κοιτάζει μόνο πως θα βγάλει χρήματα. Μισεί τους πειρατές και οποιοδήποτε αναρχικό στοιχείο. Αλλά τελευταία έχουμε πληροφορίες ότι αυτές του οι πεποιθήσεις έχουν αλλάξει. -Συνεπώς για να καταλήξουμε... Αποστολή μας είναι να εντοπίσουμε τον άντρα αυτόν και να εξετάσουμε κατά πόσο αυτές οι πληροφορίες αληθεύουν. Από κει και πέρα, ανάλογα απ'το αποτέλεσμα της έρευνας μας θα δράσουμε αναλόγως. Κατανοητό? | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Search Τετ Μαρ 21, 2012 11:20 am | |
| Οι αξιωματούχοι του πληρώματος μου έγνεψαν καταφατικά και συμφώνησαν μαζί μου κουνώντας συγκαταβατικά τα κεφάλια τους. Είχε πλέον αποφασιστεί. Επόμενος προορισμός μας ήταν το Papanapple Island, όπου εθεάθει τελευταία φορά ο Taishi. Ένα ερημικό νησί της Μεγάλης Γραμμής. Από μακριά μοιάζει να έχει το σχήμα ενός γιγάντιου ανανά. Η αλήθεια είναι ότι η βλάστηση του νησιού εκτός από διασπαρμένα αγριόχορτα και ελάχιστα δέντρα, βασίζεται κυρίως στον ανανά για αυτό και το ονομά του είναι εμπνευσμένο απο το συγκεκριμένο φρούτο.Η πανίδα του νησιού είναι ελάχιστη και περιλαμβάνει την ύπαρξη μόνο πρωτευόντων, μαιμούδων. Επιπλέον μπορεί κανείς να βρει στο κέντρο του νησιού μια μεγάλη κρυστάλλινη υδάτινη λίμνη γύρω από την οποία εκτείνεται μια πανεμόμορφη και άκρως παράξενη πεδιάδα. Η πεδιάδα αυτή αποτελείται από ένα πελώριο πλέγμα τροπικών δένδρων στα οποία εκφύονται ξεχωριστοί ανανάδες. Η καλλιέργεια αυτών των δένδρων τελείται με τέτοιο τρόπο ώστε οι συγκεκριμένοι καρποί τους έχουν παραδόξως λάβει τεράστιες διαστάσεις και υπέροχη γεύση, αποτελούν ένα γαστρονομικό θαύμα! Φημολογείται χαρακτηριστικά από τους ταξιδιώτες που έχουν περάσει κατά καιρούς ότι τα φρούτα που βλαστάνουν σ'αυτό το νησί έχουν καταπραϋντικές και αναζωογονητικες ιδιότητες. Το νησί αυτό λοιπόν που έχει λάβει όπως αναφέρω παραπάνω το σχήμα και την όψη ενός ανανά αποτελεί επίγειο παράδεισο για τους ταξιδιώτες καθώς χαρακτηρίζεται από εκείνους ως ιδανικό νησί για να προμηθευτούν όσα χρειάζονται για το ταξίδι τους. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Search Τετ Μαρ 21, 2012 11:27 am | |
| -Με τους μαριν που υπάρχουν εκεί τι θα κάνουμε? Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι ήδη έχει σταλεί μία παρόμοια ομάδα με τη δική μας και δεν ανέφερε τίποτα. -Μην ανησυχείς Wailord. Έχω κι εγώ το σχέδιο μου. Είπα κι έβγαλα ένα χαρτί μέσα απ’ την τσέπη του παντελονιού μου. -Lieutenant Gross, είναι ο υπεύθυνος της ναυτικής αποστολής στο νησί και έχει προήχθη σε αυτήν την θέση πρόσφατα. Έφτασε στο νησί με τις καλύτερες συστάσεις με σκοπό να σταματήσει την μεγάλη πειρατική κίνηση που έχει σημειωθεί στο νησί τελευταία και να βρει τον κυνηγό. Λόγο του ανεξάρτητου πνεύματος που τον διακατέχει αλλά και της οξύθυμης προσωπικότητας του βρίσκετε σε διαρκή αντιπαράθεση με τον Fritz, τον δεύτερο στην ιεραρχία της αποστολής τους, και αυτό παρεμποδίζει συχνά τα καθήκοντα του. Επίσης γνωρίζω ότι ο Fritz συχνά βοηθά τους μαριν που περνάνε από κει με τα προβλήματα που συναντάνε με πειρατές αν και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί τους εκτός από όταν λαμβάνει εύσημα.
Ο επόμενος σταθμός μου είχε πλέον αποφασιστεί. | |
| | | [Aeolus] Civilian
Posts : 3494 Join date : 02/10/2011 Age : 32 Location : Στα ΤΡΕΝΑ!!!
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Search Δευ Μαρ 26, 2012 5:08 am | |
| Όνομα: Rob Greywind Haki Points: - Player of the Month Points: 8 Beli: 23.000 Bounty/Fame Points:+1.000.000 Παρατηρήσεις: Δεν ειχε τιποτα το ιδιαιτερο σας ιστορια. Αφιερωσε λιγο παραπανω χρονο στις ιστοριες σου.
| |
| | | | [Τέλος] Search | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|