.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
6 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 6 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Αρχή] Who is this?

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Destro
Civilian
Civilian
Destro

[Αρχή] Who is this? Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Αρχή] Who is this?   [Αρχή] Who is this? I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 25, 2012 6:13 am

Τα ταξίδια μου στη Μ. Γραμμή συνεχίζονταν δίχως διακοπή. Προχωρούσα από νησί σε νησί, δημιουργώντας και ενίοτε λύνοντας προβλήματα που υπήρχαν σ'αυτά, κάνοντας νέους φίλους κι εχθρούς. Το πλήρωμα μου πλέον είχε αυξηθεί σημαντικά και όλα τα μέλη του ήταν άξια συγχαρητηρίων για την πρόοδο και τη σκληρή δουλειά που έκαναν από τότε που άρχισαν να συνεργάζονται μαζί μου. Ήμουν αρκετά ικανοποιημένος απ'την απόδοση τους και γι'αυτό ήμουν συνεχώς αισιόδοξος. Αυτή η νότα αισιοδοξίας που με συνόδευε, ήταν ένας φάρος για τον αγώνα που έκανα και θα συνέχιζα να κάνω. Απ'την στιγμή που άλλαξα παράταξη και εντάχθηκα στο ναυτικό, το μόνο που επιζητούσα ήταν ευκαιρίες για να αποδείξω τη δύναμη και την αξία μου.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Who is this?   [Αρχή] Who is this? I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 25, 2012 6:20 am

To πλοίο μου κυλούσε αμέριμνα στη γαλάζια θάλασσα, δίχως καμία ένδειξη κινδύνου. Η θάλασσα ήταν ήρεμη και γαλήνια και οι γλάροι μας συντρόφευαν με το τραγούδι τους. Τα αφρώδη κύματα έγλειφαν το κύτος του πλοίου μου, συμπληρώνοντας κι αυτά την μουσική πανδαισία της θαλάσσιας κοινότητας. Ο ήλιος πάνω απ'το κεφάλι μου ήταν πολύ δυνατός αλλά αυτό ήταν κάτι που δεν μ'ενοχλούσε καθόλου. Εξάλλου, αν με πείραζε η ζέστη θα ήταν κάτι το κωμικοτραγικό. Θέλοντας να απολαύσω κι άλλο αυτό το κλίμα πήρα μία ξαπλώστρα κι έβαλα το κορμί μου επάνω της [mor137] . Ζήτησα κι ένα δροσερό ποτό για να συμπληρώσω την απόλαυση και το μόνο που έκανα από κει και πέρα ήταν να κοιτάζω την απέραντη θάλασσα.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Who is this?   [Αρχή] Who is this? I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 25, 2012 6:30 am

Εκεί λοιπόν που απολάμβανα αμέριμνος το ποτό μου, κάτι εντελώς αναπάντεχο συνέβει. Βασικά, όχι και τόσο αναπάντεχο, γιατί κάθε φορά που πήγαινα να ηρεμήσω τότε πάντα κάτι γινόταν. Και δεν ήταν ποτέ καλό.
-Ρομπ, έλα γρήγορα στο δωμάτιο επικοινωνιών, πιάσαμε μία συνομιλία.
Ήταν ο πιστός μου φίλος, ο Wailord, αυτός που με πλησίασε και με φώναξε. Αμέσως παράτησα το ποτό μου στην άκρη και βρίζοντας ξεκίνησα για δωμάτιο επικοινωνιών εκεί όπου είχαν στηθεί όλοι οι σταθμοί ασυρμάτων του πλοίου μου. Μ'ένα εντελώς βαριεστημένο ύφος άρχισα να ρωτάω για να μάθω επιτέλους τι είχε συμβεί και με φώναξαν άρον άρον να παραβρεθώ στην αίθουσα.
-Ακούω. Τι είναι το τόσο σημαντικό που έγινε πάλι?? Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να έχει λίγες στιγμές ησυχίας με σας!!! Αλλά θα κάνω υπομονή. Πείτε μου....
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Who is this?   [Αρχή] Who is this? I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 25, 2012 6:36 am

-Βάλτε την κασέτα να παίξει πάλι.
-Μάλιστα.
Οι τεχνικοί του πλοίου αμέσως εκτέλεσαν την εντολή του Wailord.
-Φςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!
-Δεν ακούω κάτι πέρα από παράσιτα..
-Υπομονή. Θα ακουστεί τώρα...
-Μέχρι να γίνει αυτό θα μου δώσεις μερικές πληροφορίες....
-Λάβαμε στο ειδικό den den mushi μια συνομιλία μεταξύ δυο αντρών....Δεν ακούσαμε φυσικά όλη την συνομιλία αλλά μερικές σπαστές λέξεις....
-Τι λέξεις ακριβώς?
-Αυτό είναι που πρέπει να ακούσεις για να μας πεις και συ τη γνώμη σου.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Who is this?   [Αρχή] Who is this? I_icon_minitimeΚυρ Μαρ 25, 2012 6:58 am

-Crown island.....βοήθησα....Ο vergil που σκότωσε.... Revolutionaries ....δοκιμασία... Προσπαθω να τον βρω....
Μετά απ'αυτά ο τεχνικός κλείνει την κασέτα.
-Αυτά ήταν όλα όσα καταφέραμε να συλλέξουμε.
-Ωραία. Βάλτε την άλλη μία.
Ο τεχνικός υπακούει και ξαναβάζει την κασέτα να παίξει.
-Crown island.....βοήθησα....Ο vergil που σκότωσε..... Revolutionaries ....δοκιμασία... Προσπαθω να τον βρω....
-Ενδιαφέρον....
-Ποιο ακριβώς?
-O Vergil, είναι δικός μας. Βρίσκεται στο Crown Island και υπάρχουν και επαναστάτες ανακατεμένοι στην όλη φάση. Άρα?
-Άρα τι?
-Άρα Wailord έχουμε ότι χρειαζόμαστε για μία ωραία έρευνα. Αλλάζουμε πορεία. Νέος προορισμός το Crown Island. Ενημερώστε την γέφυρα.
Genryusai
Civilian
Civilian
Genryusai

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Αρχή] Who is this?   [Αρχή] Who is this? I_icon_minitimeΣαβ Απρ 21, 2012 4:50 pm

[Αρχή] Who is this?
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχή-Παρελθόν]Το ταξιδι προς την λυτρωση του κοσμου - Η Αρχη[Τελος]
» [Αρχη]Η εκδικηση Και η αρχη του ταξιδιου μου....(part2)[Τελος]
» [ΑΡΧΗ] Η αρχη ενος δυσκολου ταξιδιου...[ΤΕΛΟΣ]
» [Αρχή] Η αρχή μια νέας ζωής
» [Αρχή - Παρελθόν] Η αρχή μιας νέας ζωής

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: