Παρόντες χρήστες | 2 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 2 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Τέλος] A Failed Performance! The Bloody Circus! [Part 1] | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Phoenix Marco Administrator
Posts : 4130 Join date : 05/03/2010 Age : 29 Location : Jigoku
| Θέμα: Απ: [Τέλος] A Failed Performance! The Bloody Circus! [Part 1] Τετ Ιουλ 04, 2012 3:30 am | |
| Έσκυψα απότομα, αφήνοντας την λεπίδα να περάσει ξυστά πάνω από τα μαλλιά μου και ταυτόχρονα, με ένα μίνι άλμα στο ύψος των λυγισμένων γονάτων μου, εκτόξευσα μπροστά τα πόδια μου, καταστρέφοντας έτσι την μόνη ρόδα του μονόκυκλού του. Ο ανισόρροπος εκείνη τη στιγμή αντίπαλος έπεσε με την πλάτη κάτω από την πλατφόρμα που είχε ύψος τουλάχιστον 2 μέτρα. Η κραυγή του παρέδοσε συναίσθημα φόβου στους υπόλοιπους θεατές, οι οποίοι είχαν δεδομένη την νίκη του. Εγώ απλά έσκυψα για να λύσω τα δεμμένα πόδια μου και όταν τελείωσα, αποφάσισα να παρουσιαστώ μπροστά στον κλόουν τους. Γύρισα το κεφάλι μου προς τον θρόνο του αλλά ήταν πολύ αργά για να αντιδράσω στο αντικείμενο που πετούσε προς τα πάνω μου. Γραμπώθηκε στον λαιμό μου και με έσφιξε με τιτάνια δύναμη. Δεν μπορούσα παρά να βήξω και να κάνω τα αδύνατα δυνατά για να αναπνεύσω ξανά. Ένιωσα τα πόδια μου να μουδιάζουν όταν αντίκρυσα τι ασκούσε τόση δύναμη πάνω μου. Ήταν ένα κομμένο χέρι που κινούταν φυσιολογικά. Και πίσω από το κομμένο άκρο του, φάνηκε να γελάει ο κλόουν στον θρόνο του, με το ένα του χέρι να έχει στραφεί προς το μέρος μου. Αλλά ήταν και εκείνο κομμένο. Τότε όλα ήρθαν στο μυαλό μου σαν μία αλυσιδωτή αντίδραση. Ήταν και αυτός χρήστης φρούτου. Θα χρησιμοποιούσα τις δυνάμεις μου και εγώ με την σειρά μου για να ξεφύγω αλλά η λαβή του χεριού του δεν με άφηνε. Τελικά ένιωθα να ανασηκώνομαι και τα πόδια μου να χάνουν επαφή με το έδαφος. | |
| | | Phoenix Marco Administrator
| Θέμα: Απ: [Τέλος] A Failed Performance! The Bloody Circus! [Part 1] Σαβ Ιουλ 07, 2012 1:03 am | |
| Με είχε σηκώσει στον αέρα και με μετέφερε. Η απόσταση μεταξύ του αρχηγού τους και εμένα γινόταν όλο και πιο μικρή, μέχρι που βρεθήκαμε πρόσωπο με πρόσωπο. Γέλασε και μου έριξε μια δυνατή γροθιά. Και δεν σταμάτησε στην πρώτη. Συνέχισε να με γροθοκοπάει για κάμποση ώρα μέχρι που ο Cabaji σηκώθηκε πάλι πάνω στην πλατφόρμα χωρίς το δίκυκλό του. Το βλέμμα του μου έλεγε πως είχε νευριάσει για τα καλά. Ο κλόουν με πέταξε σε μία άκρη, από την οποία, πιο μπροστά ήταν απλά γκρεμός που κατέληγε στην θάλασσα. Δύσκολα θα επιβίωνα αν με πετούσαν από τόσο ύψος χωρίς την ικανότητά μου να μετατραπώ σε καπνό. Η λαβή του χεριού του δεν είχε χαλαρώσει στο ελάχιστο. -Μην φοβάσαι... δεν θα κάνω κάτι τόσο απλό σαν να σε πετάξω από έναν γκρεμό. Δεν ξέρω πως επιβίωσες στην καταστροφή του πλοίου σου πάντως τώρα δεν υπάρχει ελπίδα. Cabaji, δέσ'τον. Εκείνος ήρθε προς το μέρος μου και με πέρασε κυκλικά με ένα παχύ σχοινί, εκείνο που χρησιμοποιούν στα πλοία και τα λιμάνια. Ακόμα και η μηδαμινή αντίσταση που κρατούσα στην λαβή του με τα χέρια μου εξουδετερώθηκε στο δέσιμο. Και τότε είδα ένα κανόνι να με σημαδεύει στα 2 μέτρα μακριά από εμένα. -Ολόκληρο κανόνι για την πάρτι μου? Δεν χρειαζόταν.... -Και τι κανόνι! Είναι το καλύτερο στον κόσμο. Και με την προσωπική οβίδα μου θα δούμε πολλά πυροτεχνίματα από το μέρος σου. Για να σου δώσω μία γεύση, δες... Γέμισαν το κανόνι με μία οβίδα και άναψαν το φυτίλι. | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος] A Failed Performance! The Bloody Circus! [Part 1] Τετ Ιουλ 11, 2012 4:46 am | |
| Το έστριψαν και ο στόχος απομακρύνθηκε από το μέρος μου. Τον έστρεψαν πάνω σε ένα μικρό βουνό του νησιού. Μόλις το φυτίλι κάικε εντελώς, ένας εκωφαντικός ήχος έκανε αρκετούς να πέσουν κάτω από τον πόνο και άλλους απλά να ματώσουν από τα αυτιά. Κάτι παρόμοιο έγινε και με εμένα που αδυναμούσα να καλύψω τα αυτιά μου. Ένιωσα το αίμα να κυλάει προς τον λαιμό μου ενώ ταυτόχρονα το κεφάλι μου στριφογυρνούσε από την ζάλη. Η ακοή μου βούλωσε αρκετά. Και τότε ακούστηκε ο ήχος της πρόσκρουσης. Γύρισα για να κοιτάξω το αποτέλεσμα, μία κίνηση που δεν θα ήθελα υπό καμία περίπτωση να κάνω αν ήξερα τι θα έβλεπα. Το βουνό είχε εξαφανιστεί και στην θέση του, βρίσκονταν άπειρες γλώσσες φωτιάς και ντουμάνια καπνού. -Και τώρα ήρθε η σειρά σου. Το κανόνι ξαναστράφηκε προς το μέρος μου και ξαναγέμισε. Τοποθέτησαν και το φυτίλι και όλοι ετοιμάστηκαν. Το είδα να ανάβει σιγά σιγά και να φτάνει προς το τέλος του. Όμως κάτι άλλο μου που είδα μου κίνησε την περιέργεια. Πίσω από τον θρόνο του κλόουν, ένα ξίφος εμφανίστηκε και πλησίαζε αργά τον κρόταφό του. Αναγνώρισα αμέσως αυτό το ξίφος. Μόλις ξεπετάχτηκε και το κεφάλι εκείνου που κρατούσε το ξίφος, κίνησα άγρια το κεφάλι μου δεξιά αριστερά, ως προς ένδειξη άρνησης. Η σκιά που βρισκόταν εκεί φάνηκε να κατάλαβε. -Όλα ξεκινούν λίγο μετά το μπαμ...... Jaggerjaw!! | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος] A Failed Performance! The Bloody Circus! [Part 1] Τετ Ιουλ 11, 2012 10:57 am | |
| Η φωνή μου καλύφθηκε πλήρως στο τέλος από την εκτόξευση της κανονόμπαλας. Όλα πήγαιναν τόσο αργά για κάποιο χρονικό διάστημα καθώς έβλεπα ακόμα και την καταστροφική μπάλα να φτάνει προς το στήθος μου. Όμως περίμενα χωρίς να κάνω κάτι μέχρι που έφτασε η στιγμή. Ένιωσα την λαβή του χεριού του κλόουν να χαλαρώνει, έως ότου χάθηκε εντελώς. Θα ήταν χαζός αν δεν έβγαζε το χέρι του από πάνω μου στην έκρηξη. Θα το έχανε επί τόπου. Πάσχισα αυτά τα κλάσματα δευτερολέπτου να αναπνεύσω αρχικά και μετά να ξεφύγω. Όμως η μπάλα είχε φτάσει ήδη πολύ κοντά. Μιας και ελευθερώθηκα από τον μόνο περιορισμό των δυνάμεών μου, εκτέλεσα την επόμενή μου κίνηση, που ήταν να μετατραπώ σε καπνό. Το θέμα ήταν ότι ακόμα και με την μετατροπή μου σε αυτόν, η κανονόμπαλα είχε ήδη πυροδοτηθεί και εκρύγνει, πάνω στο σχοινί που με είχαν δέσει. Ήταν λίγο πριν μετατραπώ σε καπνό, μια στιγμή όπου ασκούσα μηδαμινή δύναμη πίσω στην μπάλα και έτσι την ανάγκασα να εκραγεί. Η ορμή της έκρηξης πέρασε κάθε μου προσδοκία. Ένιωσα το σώμα μου να διασκορπίζεται σε μία τεράστια περιφέρεια στον αέρα. Όμως δεν είχα πεθάνει. Όλοι οι πειρατές από κάτω συνέχιζαν να φωνάζουν. -Fufufufu, νομίζεται πως μπορείτε να με σκοτώσετε? Κάτι τέτοιο θα ήταν θαύμα για εσάς άχρηστοι! Χωρίς να σταυρώσουν λέξη, άρχισαν να κοιτάζουν γύρω τους. Δεν ήξεραν ότι όπου και να κοιτάξουν με έβλεπαν. Δεν ήξεραν ότι ο καπνός που τους περιτριγύριζε είμουν εγώ και όχι μόνο αυτός της έκρηξης. Άρχισα να παίρνω σχήμα ξανά πίσω από τον Cabaji. -Είσαι νεκρός! | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος] A Failed Performance! The Bloody Circus! [Part 1] Παρ Ιουλ 13, 2012 5:40 am | |
| Έχωσα το ίδιο του το σπαθί, αφού πρώτα το έκλεψα χωρίς να το πάρει είδηση, βαθιά στην πλάτη του και τον έκανα να βογκήξει, στριφογυρίζοντάς το στην πληγή. Γονάτισε. Έκανα να βγάλω το σπαθί και τότε γύρισε ξαφνικά με μία γρήγορη επίθεση. Κρατούσε ένα στιλέτο το οποίο το πέταξε πάνω μου. Κατάφερα να στρίψω προς τα δεξιά για να το αποφύγω αλλά τελικά με γρατζούνισε στο στήθος. Έδοσα φόρα στο σπαθί και τότε με μία οριζόντια κίνηση, χώρισα το άσχημο και ματωμένο κεφάλι του από το υπόλοιπο σώμα. Κοίταξα τον Jaggerjaw για να δω αν είχε σκοτώσει τον κλόουν. Είχε περικυκλωθεί από πολλούς. Μάλλον κάποιος τον είδε και η προσπάθειά του απέτυχε. Έγινα καπνός και πήγα προς το μέρος του. Όταν ο αέρας γύρω του γέμισε με τον καπνό μου, τότε τον πύκνωσα ώστε να αποκρύψω την όραση των πειρατών. Όταν ξέφυγε από τον προσωρινό κίνδυνο, μου είπε πως έπρεπε να κατευθυνθούμε προς το δάσος. Έτσι και κάναμε. Πηδήξαμε πάνω στην πλατφόρμα της παράστασης και μετά τρέξαμε μέσα στην πόλη. Η άκρη του ματιού μου πήρε τον τύπο με το σπαθί μου. Πήγα προς το μέρος του και με μία κλοτσιά στον σβέρκο τον έριξα κάτω. Το ξαναπήρα πίσω και φύγαμε. Όποιος βρισκόταν μπροστά μας, ξεψυχούσε στην στιγμή, αν και δεν ήταν πολλοί αυτοί που προσπάθησαν. -Πίστεψες ότι είχα πεθάνει ε? Είμαι αθάνατος σου είπα. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να με σταματήσει! -Τουλάχιστον ελπίζω να έχεις βρει έναν τρόπο να φύγουμε από εδώ. -Γιατί νομίζεις ότι καθυστέρησα τόσο να εμφανιστώ? Με το που έφτασα στην στεριά, πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να βρώ υλικά για να μας φτιάξω ένα μεταφορικό μέσο. Σε λίγο θα το φτάσουμε... | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος] A Failed Performance! The Bloody Circus! [Part 1] Παρ Ιουλ 13, 2012 5:57 am | |
| Δεν είχαμε ξεφύγει όμως εντελώς. Οι πειρατές συνέχισαν να μας ακολουθούν μέχρι τέλους. Μπήκαμε στο δάσος όπου μας επιτήθονταν από παντού. Πολλοί με όπλα, άλλοι με βέλη. Ο Jaggerjaw είχε ήδη πυροβοληθεί 3 φορές και είχε ένα βέλος χωμένο στο γόνατο. -You took an arrow in the knee!Η έκπληξή μου κορυφώθηκε όταν τον είδα να τρέχει χωρίς πρόβλημα. -Immortal Body!- Σπόιλερ:
Η θάλασσα φάνηκε. Μου έδειξε το μέρος με την βάρκα που είχε φτιάξει. Μπορούσε να μας φτάσει μέχρι τον επόμενο προορισμό πριν βουλιάξει. Πηδήξαμε μέσα και ασκήσαμε δύναμη στην άμμο για να ξεκινήσουμε. Δύο πειρατές βούτηξαν μέσα στην βάρκα και έβγαλαν τα σπαθιά τους. Το ίδιο κάναμε και εμείς. Κάθετό κόψιμο από μέρους μου στον έναν και κλοτσιά για να πεταχτεί στην θάλασσα. Ο αντίπαλος του Jaggerjaw είχε ήδη εξαφανιστεί πριν προλάβω να δω το αποτέλεσμα. Η βάρκα κουνήθηκε βίαια καθώς άλλος ένας αγκομαχούσε να ανέβει. Και ταυτόχρονα ένας έντονος ήχος από κάπου μακριά. Κοίταξα προς το μέρος της πόλης και είδα μία οβίδα να φτάνει στο μέρος μας. Ενστικτωδώς έπιασα από το χέρι τον πειρατή και μισός καπνός πλέον, πέταξα προς το μέρος της οβίδας. Λίγο πριν την πρόσκρουση τον πέταξα πάνω της και επέστρεψα πίσω. Με την έκρηξη, ο πειρατής έπαψε να υπάρχει από τον κόσμο, ακόμα και ως σκέψη ή ανάμνηση. Έχοντας την έκρηξη ως αναμνηστικό πλέον, αφήσαμε πίσω μας το αναστατωμένο τσίρκο... Τέλος A Failed Performance! The Bloody Circus! [Part 1] | |
| | | ???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: [Τέλος] A Failed Performance! The Bloody Circus! [Part 1] Σαβ Ιουλ 14, 2012 10:25 am | |
| Όνομα: Takasuki Sinsuke Haki Points: - Player of the Month Points: 8 Beli: 50.000 Bounty/Fame Points: 2.000.000 Παρατηρήσεις: To μονο που εχω να σχολιασω ειναι το bounty πηρες 2.000.000 λογω υπερβολικων σφαγων. Γενικα μου αρεσε και αν και με μεγαλη δεν με κουρασε καθολου! Keep it up! |
| | | | [Τέλος] A Failed Performance! The Bloody Circus! [Part 1] | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|