Παρόντες χρήστες | 28 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 28 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Τέλος-αποστολή] Admiral Kizaru and the food festival! | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DIRK Marines
Posts : 8164 Join date : 31/10/2011 Age : 31 Location : Θεσσαλονίκη
| Θέμα: [Τέλος-αποστολή] Admiral Kizaru and the food festival! Τρι Απρ 24, 2012 12:00 pm | |
| - περαιτέρω πληροφορίες:
Η ομάδα μου αποτελείτε απο την Eona(ξιφομάχος), μία πρώην πριγκίπισσα απο το Illusia της West Blue, τον ψαράνθρωπο ''Gunslinger'' Spawn- Σπόιλερ:
( σκοπευτής) και τον παιδικό μου φίλο Squall Leonheart- Σπόιλερ:
, ο οποίος είναι Marine lieutenant, και χρήστης του zoan φρούτου Neko Neko no mi : model White Tiger ..Η καταγωγή του είναι απο το kingdom of hesclusia όπως και η δικιά μου
Ξύπνησα μετά την εγχείρηση ξαπλωμένος στο ιατρείο του πλοίου. Κοίταξα τριγύρω και δεν είδα κανέναν.Έτσι αποφάσισα να ξαπλώσω λίγο παραπάνω ..Κοιτούσα την ξύλινη οροφή και σκεφτόμουν τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκα ως εδώ.Για την ακρίβεια όσο μπορούσα.Τόσα χρόνια σκληρής προπόνησης και σκληραγώγησης και τι κατάφερα? Να είμαι ανέτοιμος ....Δεν περίμενα να είμαι τέλειος αλλά επίσης δεν περίμενα και να έχω τόσο αδύναμο οργανισμό..Αυτό αποδεικνύει οτι είμαι αδύναμος...Πρέπει να προπονηθώ κι άλλο αν θέλω να γίνω Admiral.Αυτό συμπεριλαμβάνει ψυχική και σωματική ετοιμότητα ....Αλλά δεν φτάνει μόνο η προπόνηση ...Χρειάζεται να μάθω και μερικές νέες τεχνικές ωστε να μπορώ να προστατεύω τους φίλους μου εαν χρειαστεί, όχι όπως στην προηγούμενη μάχη Ξαφνικά εκεί που σκεφτόμουν , την ησυχία μου χάλασε ο ήχος της πόρτας που ανοίγει και αμέσως μετά ενός βηματισμού ...που απ ότι διέκρινα πρέπει να ήταν τακούνια η τα μεταλικά παπούτσια της Eona....Μόλις άνοιξαν οι κουρτίνες γύρω απο το κρεβάτι μου έμεινα κάπως έτσι και στο τέλος κατέληξα έτσι Μόλις συνήλθα μετά απο λίγη ώρα είδα την νοσοκόμα του καραβιού που είδα πριν ,να στέκεται απο πάνω μου με τον εσωτερικό την κόσμο να , να βγαίνει σε κοινή θέα και τότε αναρωτήθηκα Μήπως είμαι στον παράδεισο ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Τετ Απρ 25, 2012 8:42 am, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-αποστολή] Admiral Kizaru and the food festival! Τρι Απρ 24, 2012 1:21 pm | |
| | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-αποστολή] Admiral Kizaru and the food festival! Τρι Απρ 24, 2012 1:29 pm | |
| | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-αποστολή] Admiral Kizaru and the food festival! Τρι Απρ 24, 2012 1:38 pm | |
| Πρέπει να μου έκανε πλάκα..Δεν είναι δυνατον ... Μα πως γίνεται αυτό? Μπορεί να φταίει και το φρούτο του διαβόλου , σκέφτηκα... -Τώρα είσαι μια χαρά.. Μπορείς να φορέσεις την στολή σου και να ανέβεις στο κατάστρωμα . Ξύπνησες πάνω στην ώρα μικρέ.. Φτάνουμε στo Pucci σε λίγη ώρα και σας θέλει επάνω όλους ο Admiral Kizaru .. -Ευχαριστώ Auron..τα λέμε επάνω.. Είπα καθώς του έσφιξα το χέρι . -Τίποτα, είπε και ξαναγύρισε στο γραφείο του. Εγώ έψαξα τριγύρω για να δω που είναι η μπλούζα και το καπέλο όπως επίσης και η στολή.Ήταν σιδερωμένα και έτοιμα επάνω σε μια καρέκλα στα αριστερά , μαζί με το katana μου.Τα φόρεσα γρήγορα καθώς ανυπομονούσα να συναντήσω τον Admiral !Άρχισα να προχωράω για να βγω έξω και κοιτάζοντας το ιατρείο πίσω μου καθώς έκλεινα την πόρτα , θυμήθηκα την νοσοκόμα ..Τι να έκανε αυτή η ψυχή άραγε ? ..Περπατούσα αργά αργά προς το κατάστρωμα ενώ έψαχνα τις τσέπες μου για να δω αν μου έπεσαν κατά την διάρκεια της μάχης..Ευτυχώς τα 500 μπελι που μου είχαν μείνει , ήταν ακόμα στην τσέπη μου.! Αν έβρισκα ευκαιρία στο Pucci θα πήγαινα να πάρω 1-2 πράγματα που χρειαζόμουν.. Όταν έφτασα στο κατάστρωμα , είδα οτι ήταν μάλλον μεσημέρι , λόγω της θέσης του ήλιου. Περπάτησα απαρατήρητος ανάμεσα απο τους συναδέλφους μου μέχρι που o Squall ήρθε και με τράβηξε προς το μερος των υψηλόβαθμων Marines που ήμασταν εγώ, ο Squall, και ο Auron, ..Μετά απο λίγη ώρα , έφτασε στο κατάστρωμα ο Admiral Kizaru, ένας άντρας λίγο πιο ψηλός απο μένα, και πολύ αδύνατος ,μαζί με 2 άντρες που κουβαλούσαν 2 βαρέλια γεμάτα με όπλα και σφαίρες ..Διέταξε τους Marines, να σχηματίσουν γραμμές, όπως και έγινε | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-αποστολή] Admiral Kizaru and the food festival! Τετ Απρ 25, 2012 1:56 am | |
| -Marines, θα ήθελα την προσοχή σας για λίγο.. Είπε ο Commander Auron..Όλοι γύρισαν να τον κοιτάξουν, για την ακρίβεια, όσοι κοιτούσαν τον Kizaru .. Θα σας μιλήσει ο Admiral Kizaru σχετικά με την διοργάνωση της γιορτής αλλα και τα πόστα που θα αναλάβετε..κύριε Admiral, είπε δίνοντας τον λόγο στον Kizaru .. -Καλησπέρα σας και απο μένα.. είπε με έναν αργό τόνο... κατ αρχάς θα ήθελα να μάθω ποιοι απο εσάς, είναι χρηστες φρούτων του διαβόλου.. Κανείς δεν σήκωσε το χέρι του.. Αμέσως μετά , σήκωσα εγώ το δικό μου, όπως και ο Squall αλλα και προς μεγάλη μου έκπληξη, και ο Auron.. Ποιο φρούτο να είχε άραγε?? -Ωραία ! είπε..Βλέπω πως κατέχουν την δύναμη των φρούτων αξιωματούχα στελέχη μας.. Θα σας αναθέσω κάποια μεγάλης βαρύτητας πόστα αφού σας μιλήσω για την αποστολη μας... Στην Gourmet City του νησιού Pucci θα διοργανωθεί για πρώτη φορά φέτος μια γιορτή ..Όπως ξερετε πιθανόν, σε αυτό το νησί κατοικούν σημαντικοί και πλούσιοι άνθρωποι και προστατεύονται απο την κυβέρνηση... Σε αυτή τη γιορτή λοιπόν, κάλεσαν και μένα..Εκεί , η γιορτη θα μεταδίδεται ζωντανά σε αρκετά μέρη του κόσμου μέσω τηλεοπτικού Den den mushi ,ωστε να δείξουμε το κύρος της κυβέρνησης, πως η ασφάλεια που παρέχουμε στους πολίτες και στις εκδηλώσεις τους είναι άριστη και φυσικά να φροντίσουμε για την "ομαλή διεξαγωγή" της
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Απρ 29, 2012 5:40 am, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-αποστολή] Admiral Kizaru and the food festival! Τετ Απρ 25, 2012 2:13 am | |
| -Τώρα θα σας αναθέσω τις δουλειές σας.. Lieutenant Squall.. είπε και ο Squall πήγε ένα βήμα μπροστά..Εν το μεταξύ, στο μυαλο μου ήρθαν ο Spawn και η Eona.. Που να ήταν άραγε? -Θα είσαι υπεύθυνος ελέγχου της εισόδου..Θα τσεκάρεις κάθε έναν που είναι να μπει.. Γι αυτή τη δουλειά , σου δίνω και 10 Marines εξοπλισμένους με όπλα και ξίφη..Έπειτα διάλεξε 10 marines τους οποίους έστειλε να πάρουν όπλα απο τα βαρέλια τα οποία είχε φέρει και τους είπε να περιμένουν στα αριστερά του καταστρώματος μαζί με τον Squall.. Commander Auron.. εσείς θα είστε υπεύθυνος για την ασφάλεια των επισήμων , όπ ς και εγώ.. Γι αυτή τη δουλειά , την περιφρούρηση του μέρους , καθώς και την φύλαξη στις σκοπιές θα χρειαστούν 40 Marines.. Αφού έφυγαν απο το πλήθος ο Kizaru συνέχισε -οι 250. marines που έμειναν θα χωριστούν ως εξής.. 100 για να φυλούν το λιμάνι.. 50 Θα είναι σκορπισμένοι στις γύρω περιοχές του νησιού χωρισμένοι σε 5 ομάδες των 10 , και οι άλλοι 100 θα σκορπιστείτε στην πόλη σε 25 ομάδες των 4ρων για την καλύτερη δυνατή περιφρούρηση του νησιού...Προσοχή.. Έχουμε πληροφορίες πως επαναστάτες θα εισχωρήσουν στην γιορτή με σκοπό την βεβήλωση της, διάφορες αναταραχές και διατάραξη της εικόνας της κυβέρνησης..Γι αυτό σας θέλω σε επιφυλακή...Ελεύθεροι Προς στιγμην νόμιζα πως με είχε ξεχάσει, όμως κάθε άλλο.. Μόλις το πλήθος άρχισε να διαλύεται, με πήρε στην άκρη και άρχισε να μου μιλάει.. -Είσαι ο Vergil σωστά?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Τετ Απρ 25, 2012 5:20 am, 2 φορές συνολικά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-αποστολή] Admiral Kizaru and the food festival! Τετ Απρ 25, 2012 2:31 am | |
| -Μάλιστα κύριε Admiral..είπα ενθουσιασμένος.. -Έχω ακούσει κάποια πράγματα για σένα απο τις CP , τους Captain Smoker, Shu και Very Good, αλλα κυρίως με ενδιέφεραν αυτά που μου είπε ο Bart.. Το γεγονός οτι ήξερε τον Bart, ήταν καλό για μένα ! ο Bart είναι ένα μέλος της CP 5 , με τον οποίο συνεργάστηκα στο Crown Island με σκοπό το ξεσκέπασμα μιας οργάνωσης που αποδείχτηκε παγκόσμιας εμβέλειας.. -Ακουσα πως συν εργάστηκες άψογα με τις cp5 στο πρόσφατο παρελθόν και με τον jerry της cp6 παλιότερα στην South Blue.. Έτσι αποφάσισα να σου δώσω ένα ποστο με μεγαλύτερη ευθύνη και μυστικότητα.. -Ποιο είναι αυτό κύριε? -Θα εισχωρήσεις στην γιορτή σαν καλεσμένος και θα φροντίσεις να μας "απαλλάσσεις" απο κάθε ατομο με περίεργη-ύποπτη συμπεριφορά ..Κατανοητό? -Μάλιστα κύριε.. -Το κοστούμι που θα φορέσεις σε περιμένει στην καμπίνα 233 μαζί με την πριγκίπισσα Eona η οποία ζήτησε να έρθει μαζί σου.. Αυτό συμφέρει την αποστολή καθώς γύρω στις 9:30 το βράδυ θα λάβει χώρα ένας χορός στον οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, είναι η ώρα στην οποία θα προσπαθήσουν να εισχωρήσουν κρυφά οι επαναστάτες.. -Μάλιστα κύριε.. Είπα.. Τον χαιρέτησα και άρχισα να προχωρώ προς τις καμπίνες..Ήθελα να δω τι κάνουν οι φίλοι μου αλλα και να ετοιμαστώ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Απρ 29, 2012 5:17 am, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-αποστολή] Admiral Kizaru and the food festival! Τετ Απρ 25, 2012 3:23 am | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Απρ 29, 2012 5:19 am, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-αποστολή] Admiral Kizaru and the food festival! Τετ Απρ 25, 2012 6:34 am | |
| Σύμφωνα με τις περιγραφές, ήταν ένα νησί στο οποίο κατοικούσαν ευκατάστατοι , εως πλούσιοι άνθρωποι.. Βγαίνοντας απο τον διάδρομο των καμπίνων, ανεβήκαμε στο κατάστρωμα..Εκεί οι mArines άρχισαν να σφυρίζουν επιδοκιμαστικά και να κάνουν σχόλια για την εμφάνιση της Eona... Έβγαλα τα δυο πιστόλια που είχα στις ειδικές θήκες κατω απο τις μασχάλες και σημάδεψα τυχαία δυο απο ολο το πλήθος... -Είπατε τίποτα? ρώτησα ενώ ένα σκοτεινό βλέμμα χαράχτηκε στο πρόσωπο μου... Απάντηση δεν πήρα, έτσι τοποθέτησα τα όπλα στις θήκες τους και έπιασα την Eona αγκαζέ... Αφού κατεβήκαμε απο το πλοίο, συνάντησα τον Squall.. -Πω πω πω.. Φτου μη σας ματιάσω..Στις ομορφιές σας είστε και οι δυο! -Τι χάρη θες ? ρώτησα περιμένοντας τα χειρότερα... Άρχισε να γελάει -Δεν θέλω χάρη απλά έκανα σχόλιο! -Πότε αρχίζει η γιορτή μαγειρικής? ρώτησα.. -Στις 6 το απόγευμα.. -Τώρα τι ώρα είναι? -6 παρα είκοσι -Ας ξεκινήσουμε τοτε να ανηφορίζουμε, είπα στον Squall.. Έτσι κι έγινε.. Μετα απο λίγη ώρα περπατήματος, φτάσαμε στην κεντρική πύλη , απο την οποία ξεκινούσε η μεριά των εστιατορίων... Αφού χαιρετήσαμε τον Squall, περπατούσαμε με την Eona σε εκείνη την μικρή πλατεία...Το μάτι μου έψαχνε μανιωδώς το κάθ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Απρ 29, 2012 5:24 am, 2 φορές συνολικά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-αποστολή] Admiral Kizaru and the food festival! Τετ Απρ 25, 2012 6:48 am | |
| Στις οροφές των γύρω κτηρίων, είδα σκοπευτές μας , να κοιτάζουν διακριτικά το πλήθος..Ώρες ώρες , τους είδα να μιλούν και μέσω Den den mushi... Επιτέλους εντόπισα τον Admiral Kizaru.. Περπάτησα προς αυτόν καθώς μου έκανε σήμα.. -A Vergil, πάνω που σε έψαχνα.. -Πως θα μπορούσα να σας φανώ χρήσιμος? ρώτησα -Αυτοί οι δυο, είπε δείχνοντας μου δυο μυώδης κουστουμάτους άντρες, θα σε βοηθήσουν στην σημερινή δουλειά σου.. Οι κωδικοί τους είναι οι εξης στο Den den mushi του Crusoe είναι 34 32 6 και του Gatel 34 32 7 δουλεύουν για την CP2.. Μου είπε.. Καλή επιτυχία..Αα είπε για να προσθέσει.. Μην έρθετε κοντά μου για κανέναν λογο..Μην ψηλιαστούν τίποτα. -Μάλιστα κύριε, είπα χαιρετώντας, όπως και οι άλλοι Μετά στράφηκα προς τον Crusoe και τον Gatel.. -Εαν παρατηρήσετε οτιδήποτε το ασυνήθιστο, καλέστε με. Και εφυγα προς ένα μαγαζί... Εκεί δίπλα, ήταν στημένο το Den Den mushi που θα μετέδιδε εικόνα.. Το φρουρούσαν 5 Marines.. Γύρω στις 7:30, η γιορτη είχε αρχίσει για τα καλά! Όλοι, έπιναν, έτρωγαν και τραγουδούσαν... Τίποτα δεν πήγενε στραβά.. Κατα την διάρκεια του φαγωποτιού, έγιναν διάφορες ομιλίες απο τους επισήμους.. Όλα δούλευαν ρολόι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Απρ 29, 2012 5:33 am, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-αποστολή] Admiral Kizaru and the food festival! Τετ Απρ 25, 2012 7:14 am | |
| Είχε έρθει η ώρα του χορού... Μια μεγάλη πίστα που είχε στηθεί στο κέντρο της πλατείας, είχε σχεδόν γεμίσει απο ζευγάρια, έτσι, είπα να πάω. και εγω με την Eona... Καθως προχωρούσαμε κάποιος έπεσε επάνω μου και κατα την πτώση μου ένιωσα το πουκάμισο κάτω απο το σακάκι να υγραίνεται.. Επίσης άκουσα σπάσιμο γυαλιού, κατι που δεν ακούστηκε στο σύνολο των ανθρώπων λόγο της μουσικής που άρχισε να παίζει η μπάντα των μουσικών... -Καλα δεν προσέχεις που πατας? ρώτησε με αυθάδεια ο άντρας... Εγώ σηκώθηκα τινάζοντας το σακάκι μου..Περπάτησα προς το μέρος του και στάθηκα ακριβώς μπροστά του... -Στην θέση σου σερβιτόρε θα πρόσεχα τα λόγια μου απέναντι σε έναν Sir
- Σπόιλερ:
-Δεν δίνω δεκάρα... Έτσι κι αλλιώς ... είπε και το έκοψε εκεί... Σηκώθηκε και εφυγε περπατώντας προς ένα μαγαζί... Η συμπεριφορά του ήταν σίγουρα περίεργη.. Έβγαλα το Den den mushi και ειδοποίησα τους σκοπευτές αλλα και τους Cp2... Άρχισα να τον ακολουθώ σπρώχνοντας λίγο κοσμο... Κατευθυνόταν προς ένα στενό.... Μόλις είδα την Eona να με ακολουθεί,. της είπα να σταματήσει καθως τα τακούνια της έκαναν θόρυβο Το δρομάκι αυτό κατέληγε σε κάτι θάμνους... Αφού βεβαιώθηκε πως δεν τον ακολουθεί κανείς (ήμουν κριμένος) , έσκηψε μες τους θάμνους και πήρε κάτι... Αμέσως μετά έστριψε στα αριστερά, κατευθυνόμενος προς την γιορτή
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Απρ 29, 2012 5:38 am, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-αποστολή] Admiral Kizaru and the food festival! Τετ Απρ 25, 2012 7:28 am | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Απρ 29, 2012 5:45 am, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-αποστολή] Admiral Kizaru and the food festival! Τετ Απρ 25, 2012 7:48 am | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Απρ 29, 2012 5:51 am, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-αποστολή] Admiral Kizaru and the food festival! Τετ Απρ 25, 2012 8:22 am | |
| -Η ακρίβεια ήταν πως υπήρχε ένα μικρο πταίσμα αλλα η υπόθεση λύθηκε χάρη στον Vergil, είπαν οι άντρες της CP 2. -Μάλιστα μάλιστα, είπε ο Kizaru... Μπράβο σου Marine.. καλή δουλειά, είπε βάζοντας το χερι του στον ώμο μου.. Μετά απο αυτό επιβιβάστηκε στο Battleship και έφυγε απο το νησί... Γύρισα προς τον Squall την Εοna και τον Auron, το νέο μέλος της ομαδας μας.. -Είδε κανεις σας τον Spawn? -Ναι , απάντησε ο Auron.. Βρίσκεται στο Cactus ακόμα.. -Αλήθεια? γιατί? -Δεν γνωρίζω.. Πρέπει να προσπαθεί να επισκευάσει το πλοίο μας.. Αλλα δεν είμαι σίγουρος.. --τότε πρέπει να ξαναγυρίσουμε στο Cactus, είπα αποφασισμένος.. -Πρέπει να βρούμε ένα πλοίο,. είπε ο Auron... -Δεν χρειάζεται, είπε ο Crusoe..Θα σας μεταφερουμε εμείς μέχρι το Cactus.. Έχουμε πλοίο.. -Σας ευχαριστούμε, είπα.. Έτσι ξεκινήσαμε να τους ακολουθούμε μες την νύχτα, κουβαλώντας τα πράγματα μας
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Απρ 30, 2012 2:01 pm, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-αποστολή] Admiral Kizaru and the food festival! Τετ Απρ 25, 2012 8:32 am | |
| Όταν επιβιβαστήκαμε, το Den den mushi που είχα, άρχισε να ηχεί.. -Εδώ Vergil.. -Έλα Κέρβερε! εδω Rob -Ωπ! τι λεει Rob? όλα καλα? -Μια χαρα ρε σκύλε! Ήθελα να σου ζητήσω 1 χάρη -Πες μου! - Μπορείς να ερθεις στο Cactus Island? τα κεντρικά μου είπαν πως είναι επικίνδυνη αποστολή και έτσι σκέφτηκα εσένα..Κάναμε πολύ καλη συνεργασία! -Ναι , φυσικά θα έρθω! η Inferno of jusctice θα χτυπήσει ξανα! -Ευχαριστώ που δέχτηκες! Σε περιμένω στα ανοιχτά του νησιου.. -Οκ over..Είπα και τι κλείσαμε.. Για ακόμα μια φορά θα συναντιόμασταν με τον Rob για αποστολή απο τα κεντρικά! Την προηγούμενη φορα τα είχαμε βάλει και είχαμε ισοπεδώσει πάρα πολλά ατομα..Το καλό ηταν πως είχαμε τα ίδια πιστεύω με τον Rob ,. κάτι που έκανε την επικοινωνία και την συνεργασία πιο εύκολη.. Ευτυχως για μένα, το μέρος που μου ζητησε να πάω, είναι ο προορισμός μου... Εκεί που ακομα είναι ο Spawn.. Για ακόμα μια φορά η Inferno of justice, θα παλέψει υπέρ της απόλυτης δικαιοσύνης..
| |
| | | Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: [Τέλος-αποστολή] Admiral Kizaru and the food festival! Τρι Μάης 01, 2012 2:24 pm | |
| Όνομα: Vergil Haki Points: - Player of the Month Points:8 Beli: 25.000 + 7.000 Bounty/Fame Points: +1.000.000 Παρατηρήσεις: Εύκολη αποστολή αλλά θα μπορούσες να την αναπτύξεις πιο πολύ και να το κάνεις πιο ωραίο.Εγώ περίμενα κάτι διαφορετικό αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα τελικά.Επίσης μην βάζεις troll εικόνες γιατί προσωπικά εγώ πιστεύω ότι έχει πολύ πλάκα αλλά χαλάνε την ''σοβαρότητα'' της ιστορίας.Με τα Emoticon δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα,αν τα συνδυάσεις με τον διάλογο.Και προσπάθησε να κάνεις μεγαλύτερες ιστορίες όταν είναι για αποστολή ή περισσότερη ανάπτυξη στα πόστ. | |
| | | | [Τέλος-αποστολή] Admiral Kizaru and the food festival! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|