.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
6 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 6 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

(Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

(Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου   (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου I_icon_minitimeΠαρ Απρ 27, 2012 6:51 am

Μια νεα μερα ξυμερωνε σημερα.Το φως του ηλιου με χτυπησε καταμουτρα και ετσι ξυπνησα.Τα πλευρα μου με ποναγαν ακομα μετα απο την τελευταια μου μαχη με τον γυγαντιο καβουρα.Τουλαχιστον μπορουσα να περπατισω χωρις μεγαλη δυσκολια.Μετα απο οσα εγιναν το ξανασκεφτηκα και αποφασησα να φυγω κατα το απογευμα.

-Η ζουγκλα εχει πολους κυνδινους και δεν μπορω αν τους αντιμετοποισω ολους.Θα περιμενω μεχρι την δυση του ηλιου και επιτα θα βαλω πλορη για αλλο μερος.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kira96 στις Σαβ Απρ 28, 2012 1:27 pm, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου   (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου I_icon_minitimeΠαρ Απρ 27, 2012 7:11 am

Βγηκα απο την σπυλια και ξεκινησα να κανω το τελευταιο μου ταξιδι μεσα στο δασος μηπως και καταφερω και βρω τιποτα μεσα σε αυτο το ερημομενο νησι.Καθως προχωρουσα μεσα στο δασος ειδα πολλα ακι διαφορων αναμιξεων ζωα αν ειναι αμζεμενα σε ενα μονο σημειο.Πηγα να δω τι στο καλο κανανε εκει.Φτανω και βλεπω να κοιτανε το κουφαρι του γουρουνιου που ειχα σκοτωσει εχτες.Συγα συγα απο το βαθος αχνοφενοταν η σκια ενος μικροσκοπικου ανθρωπου να ερχεται πρως το μερος μου.

-Τελικα αυτο το νησι δεν ειναι ακατικοιτο????

Εφτανε ολο και ποιο κοντα σε εμενα στο τελος ηταν μπροστα στα ματι μου.Ηταν ενας μικροσκοπικος ανθρωπακος κολλημενος σε ενα σεντουκι με κοιταζε με ενα βλεμα γεματο μοισος και αιδεια.
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου   (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου I_icon_minitimeΠαρ Απρ 27, 2012 7:17 am

-Εσει σκοτωσες αυτον τον γουρουνολιονταρο????

-Ναι εγω.Δεν ειναι ομως δικο μου το φτεξιμο,αυτο μου ορμη...

-Σκασε υληθιε!!!Νομιζεις πως μπορεις να σκοτωνεις τα ζωα αυτου του νησιου με το ετσι θελω????Θα σε κανω να μετανιωσεις την ωρα και τη στιγμη που πατησες το ποδι σου στο νησι μας

-Μα σου ειπα δεν φτεω εγω,αυτο μου επιτεθηκε εγω δεν...

Δεν με ενδοιαφερουν οι απολογιες σου!!!(Μπαμ)

Αυτο το ατομο δεν ειχε φιλικες διαθεσεις,μολις κρατουσε στα χερια του ενα οπλο και και ηταν ετοιμος να με σκοτωσει.Νιωθοντας απειλη τραβηξα εξω τοις katana μου και ειμουν ετοιμος για ολλα.

Ελα να παιξουμε πιθηκανθρωπε,δεν με φωβιζεις!!!
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου   (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου I_icon_minitimeΣαβ Απρ 28, 2012 3:11 am

Στοχευει πρως το μερος μου και συγκεκρημενα πρως το κεφαλι.Ειναι ετοιμος να μου τοιναξει τα μυαλα στον αερα.Πυροβολαει,αλλα αποφευγω την σφερα με τεραστια ευκολια.-

-Νομιζεις πως θα μου ξεφυγεις???Θα σε κανω κοσκινο,μηδαμινο υποκειμενο!!!

Μου ξανα ριχνει αυτη την φορα πυροβολει τρεις φορες.Αποκρουω της σφερες του με τοις katana μου και τρεχω πρως το μερος του.

-Πρεπει αν βρω εναν τροπο να τον πλησιασω!!!

Καταλαβενει πως ειμαι ετοιμος να του επιτεθω και ξαναριχει πρως το μερος μου.Αποφευγω τοις σφερες και ειμαι ετοιμος να τον κοματιασω!!!
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου   (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου I_icon_minitimeΣαβ Απρ 28, 2012 3:25 am

-Παω κατα πανω του,πειδαω και γαι να τον φωβησω του κοβω το μαλλι του ειχε σχημα θαμνου.Απο τον φωβο του πεφρει κατω.Λογο του σεντουκιου που του ειχε κολησει στοον πισυνοδ εν μπορουσε να σικωθει.

-Αποφασησα να στην ζρισω ανθρωπ τον σπυλεων!!!

-Σου ξαναλεω πως δεν ειμαι υπευθυνος εγω για τον θανατο αυτου του γουρουνιου.

-Αυτο μου επιτεθηκε πρωτο ετσι και εγω αμυνθηκα.

-Σου ξανα λεω πως δεν με νοιαζουν οι απολογιες σου.Δεν εχεις το δικαιομα να αφερεις την ζωη ενος ζωου με το ετσι θελω.Αν ειχα την δυναμη θα σε εκανα να μετανιωσεις την ωρα και την στιγμη που γενηθηκες!!!

Το ξερεις πως τα ζωα σε αυτο το νησι ειναι η οικογενεια μου???Σκοτωνοντας ενα ζωο σκοτωνεις ενα δικο μου ανθρωπο!!!Εναν φιλο μου!!!
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου   (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου I_icon_minitimeΣαβ Απρ 28, 2012 3:28 am

Ειχα κανει εναν ανθρωπο πολυ δυστιχησμενο.Οταν μου ελεγε τοις παραπανω φρασεις ειχε βουρκοσει.Για καθε λεξη που ελεγε βουρκωνε ολο ακι περισσοτερο.στο τελος ξεσπασε σε καλαματα.

-Που να σε παρει.Γιατι το εκανες αυτο????

Τωρα αρχηζα να καταλαβενω τη σχεση ειχε αυτος ο ανθρωπος με τα ζωα αυτου του νησιου.Ηταν η μοναδικη οικογενεια που ειχε.Και εγω μολης ειχα σκοτωσειε να μελος της οικογενειας του.
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου   (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου I_icon_minitimeΣαβ Απρ 28, 2012 3:36 am

-Το ονομα μου ειναι Thunder D. Mike ξενε.Σου ζηταω συγνωμη για οτι εκανα.Δεν ηξερα τα συενσθηματα σου για αυτα τα ζωα.Σου ζηταω ταπηνα συγνωμη.Ξερω πως με ενα απλο συγνωμη δεν ξεμπερδευω αλλα ειναι το μονο που μπορω να πω σε αυτου του ειδος περιπτωσεις.

-Νομιζεις πως ειναι τοσο ευκολο να σε συνχωρεσσω γαι αυτο που εκανες?????

-Σε παρακαλω συνχωρεσε με,ζηταω συγνωμη μεσα απο την καρδια μου.Ξερω οτι ζηταω πολλα αλλα σε παρακαλω κανε μια προσπαθεια.

-Πολυ καλα ξενε θα σε συνχωρεσω υπο εναν ορο.θελω να πας ακι αν θαψεις το κουφαρι αυτου του λιονταρογουρουνου.Τωρα αμεσος.

-Πολυ καλα.Αν με αυτη μου την πραξη μπορεις να με συνχωρεσεις θα το κανω.
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου   (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου I_icon_minitimeΣαβ Απρ 28, 2012 4:15 am

Πηρα λοιπον το πτωμα του γουρουνολιονατρου,και το εθαψα κοντα στην θαλασσα.Μετα την λογομαχια μου με τον ξενο εσθανομουν ασχημα για αυτο που εκανα στο κακομυρο το ζωο.Εσθανομουν ομως ασχημα και επειδη ειχα κανει μεγαλο κακο στον ξενο.

-Ακομα δεν μου εχει πει το ονομα του το πρωτο πραγμα που θα ρωτεισω οταν γυρισω πισω ειναι να τον ρωτησω πως τον λενε???Και θελω να τον ρωτησω πως κατεληξε σε αυτο εδω το περιεργο νησι.
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου   (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου I_icon_minitimeΣαβ Απρ 28, 2012 4:21 am

Γυριζοντας πισω,ειδα τον ξενο αν καθετε σε μια πετρα και αν αγναντευει την καταγαλανη θαλασσα.

-Ολα ενταξει με την ταφη του γουρουνολιονταρου.

-Τhunder.Μετανιωσες για οσα εκανες????θελω αν μου απαντησεις ηληκρινα.

-Μαλιστα ξενε μετανιωσα.Σου ξαναζυταω ταπηνα συγνωμη.Τωαρ το αν την δεχτεις ειναι δικο σου θεμα.

-Την δεχομαι,Thunder.Tην δεχομαι γιατι ξερω πως το μετανιωσες.Το βλεπω στα ματια σου.

-Σε ευχαριστω ξενε.Ξενε μπορω αν σε ρωτησω κατι????
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου   (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου I_icon_minitimeΣαβ Απρ 28, 2012 4:30 am

-Ρωτα οτι θες.

-Θελω να σε ρωτησω δυο πραγματα.Πρωτον πως σε λενε και δευτερον πως κατεληξες σε αυτο το νησι???

-Το ονομα μου ειναι Gaimon.Το πως κατεληξα εδω ειναι μεγαλη ιστορια θες να την ακουσεις νεαρε????

-Μαλιστα.Μου εχεις κινησει το ενδοιαφερον σαν ανθρωπος και θα ηθελα να μαθω την ιστορια σου.

-Oλα ξεκινησαν πριν πολλα χρονια.Ειμουνα πειρατης σε ενα πειρατικο πληρωμα και ταξιδευαμε για την Grand Line.Καναμε μια σταση σε αυτο το νησι για να μαζεψουμε προμηθιες.Ειχα ακουσει πως σε αυτο το νησι κρηβοταν ενας πολυ σπουδαιος θυσαυρος.Καθως εψαχνα για τον θησαυρο μου,το πληρωμα εφιγε χωρις εμενα.Και ετσι εμεινα μονος και ερημος σε αυτο το νησι.Ομως ειχα για παρεα μου την συντροφια των ζωων αυτου του νησιου και ετσι αρχσζα να συνηθιζω εδω.Εσει thunder πως και κατεληξες εδω????
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου   (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου I_icon_minitimeΣαβ Απρ 28, 2012 4:36 am

-Πριν δυο μερες εγηγα απο την πατριδα μου την Loegtown.Και αποφασησα για αρχη αν επισκευθω αυτο το νησι μπας και ανακαλυψω τιποτα ενδοιαφερον.Και πραγματι ανακαλυψα ενα πολυ ωραιο νησι με τοσο περιεργα αλλα αξιοθαυμαστα ζωα.

-Πραγματι ειναι ενα πολυ σπουδαιο νησι.

-Gaimon σκεφτομαι κατα το απογευμα αν βαλω πλορη για αλλον προορισμο.θες να σε παω πισω στην πατριδα σου???

-Οχι Thunder προτειμω να μεινω εδω.ουτος η αλλος δεν εχω καποιον πισω να με περιμενει.Και πιστευω πως εδω στο νησι ειναι καλυτερα απο οτι στη πολη.Θα συνεχεισω λοιπον να μενω εδω.
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου   (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου I_icon_minitimeΣαβ Απρ 28, 2012 4:42 am

-Εχω φτοιαξει ενα εξερετικο φρουτοποτο.θα θελες να δοκιμασεις λιγο.Ειμαι πραγματικα εξρετικο.

-Ναι γιατι οχι.Βαλε να πιουμε.

Εβαλε το φρουτοποτο μεσα σε μια κουπα φτοιαγμενη απο καριδα και καθως πιναμε αρχιζε να μου εξιστορει ολλες τοις περιπετειες που ειχε περασει με το αγαπητο του πληρωμα.

Ωστε και εσει πιρατης εισαι???Χερομαι να βλεπω νεα δυνατα παλικαρια να ανοιγονται στην θαλασσα και να κανουν τα ονειρα τους πραγματικοτητα.Ποιο ειναι το ονειρο σου μικρε???
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου   (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου I_icon_minitimeΣαβ Απρ 28, 2012 4:47 am

-Θελω να γινω ο δυνατοτερος ξυφομαχος ολλων τον θαλασσων και ολλων τον υπειρων.Και θα προσπαθεισω να εκπληρωσω το ονειρο μου ακομα κιαν χρειαστει αν πεθανω.Το υποσχεθηκα σε εναν φιλο.

-Σπουδαιος στοχος αλλα δυσκολος.Υπαρχουν πολυ δυνατοι ξυφομαχοι εκει εξω.Να προσεχεις.Σου ευχομαι ομως να εκπληρωσεις το ονειρο σου και να σου πανε ολλα καλα στο ταξιδι σου.Αλλα να προσεχεις γαιτι η θάλασσα εκτος απο δυνατους ξυφομαχους κρυβει ακι πολλους ιδατινους κινδυνους να εχεις τα ματια σου δεκατεσσερα νεαρε μου.
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου   (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου I_icon_minitimeΣαβ Απρ 28, 2012 11:34 am

Περνουσε η ωρα και σιγα σιγα μεσημεριαζε.

-Νομιζω πως ηρθε η ωρα να φιγω Gaimon,σε ευχαριστω για την φυλοξενια σου.Εχω αραξει την βαρκα μου στην πισινη μερια του νησιου,οποτε θα μου παρει λιγη ωρα για να φτασω στο πισω μερος του νησιου.

-Σου εχομαι να εχεις καλο ταξιδι,και αν κανεις το ονειρο σου πραγματικοτητα.Και οπως σου ειπα να εχεις τα ματια σου δεκατεσσερα Thunder!!!

-Ενταξει θα ειμαι προσεκτικος.Σε ευχαριστω και παλι,ισως μια μερα ξανασυναντιθουμε.

-Μπορει,ποτε δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη.Αντιο Τhunder!!!

-Aντιο Gaimon,δεν θα σε ξεχασω ποτε!!!
Kira96
Pirate
Pirate
Kira96

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου   (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου I_icon_minitimeΣαβ Απρ 28, 2012 11:50 am

Καθως απομακρινομουν απο τον Gaimon,πειρα τον δρομο που οδηγουσε στη πισω πλευρα του νησιου.Δεν εκανα αρκετη ωρα να βρω το raft μου.Την ελησα απο τον κορμο του δεντρου οπου την ειχα δεσει,και στην συνεχεια επιβηβαστηκα.Ηθελα να φτασω στον επομενο προορισμο μου πριν νυχτωσει.Ανοιξα τον χαρτι μου για να αποφασισω ποιο νησι θα επισκευτω στην συνεχεια.Δεν αργησα πολυ να αποφασισω ομως.Ο επομενος προορισμος μου ηταν το Commi Island.Απο οτι εδιχνε ο χαρτης μου δεν ηταν και πολυ μακρια απο το νησι οπου βρισκομουν τωρα αρα λογικα θα φτασω εκει πριν νυχτωσει.

-Πολυ καλα λοιπον Commi Island σου ερχομαι!!!

Τελος
Raijin
Civilian
Civilian
Raijin

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου   (Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου I_icon_minitimeΤρι Μάης 01, 2012 1:40 pm

Όνομα: Thunder D. Mike
Haki Points: ---
Player of the Month Points: 6
Beli: 20.000
Bounty/Fame Points: +1.000.000
Παρατηρήσεις: Καλος διαλογος αλλα μονο αυτο ειχε η ιστορια.

(Tελος-Παρον)Ο προστατης του νησιου
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ο μασκοφόρος προστάτης μου[ΤΕΛΟΣ]
» [Τελος] Το παρελθον και το παρον μου
» (Τελος-Παρον)Ενα πολυ παραξενο νησι
» [Αρχή-παρόν] το ξεκίνημα μιας ιστορίας [ΤΕΛΟΣ]
» [Tελος] An Old Friend

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: