Παρόντες χρήστες | 4 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 4 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| Το τελος του Πολεμου[Τελος] | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Roni Civilian
Posts : 5674 Join date : 16/09/2011 Age : 33 Location : Shin Sekai
| Θέμα: Το τελος του Πολεμου[Τελος] Παρ Μάης 11, 2012 11:57 pm | |
| Ο θανατος του Krieg ειχε σημανει την αρχη της νικης απενταντι στους αντιπαλους πειρατες, το θαρρος και η δυναμη των μαγειρων του εστιατοριου ειχε επιστρεψει και συντομα ολη η τραπεζαρια αλλα και το εξωτερικο του εστιατοριου ειχε μεταμορφωθει σε ενα μετωπο πολεμου... Ο Zef πολεμουσε τρεις ή τεσσερις πειρατες μαζι, αλλα δεν φαινοταν να τα βρισκει σκουρα, ηταν πραγματι παρα πολυ καλος στις μαχες του οπως ειχα ακουσει παλια... Ηταν ενας απο τους πειρατες που θαυμαζα, πολεμουσε με την δυναμη του, δεν βασιζοταν σε μηχανισμους και πανοπλιες... Δυο πειρατες μου επιτεθηκαν για να με σκοτοσουν, ωστε να παρουν εκδικηση για τον Krieg... Αλλα ηταν αρκετα ευκολο να τους αποφυγω, ποσο μαλλον να τους νικησω... Προσπαθησα να φτασω τον Gin, αν μπορουσα να νικησω και αυτον τοτε οι υπολοιποι πειρατες δεν θα ειχαν καμια δυναμη να συνεχισουν και η νικη θα ηταν δικη μας...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Roni στις Σαβ Μάης 12, 2012 5:23 am, 1 φορά | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Το τελος του Πολεμου[Τελος] Σαβ Μάης 12, 2012 12:40 am | |
| Συνεχισα να προχοραω προς τον Gin πολεμωντας οποιον εβρισκα μπροστα μου, αλλα ολο και πιο πολυ πειρατες μου επιτηθονταν, προσπαθωντας μανιωδος να με σκοτωσουν για αυτο που ειχα κανει... Οι μαγειρες απο την αλλη εδειχναν την δυναμη τους ολο και πιο πολυ νικωντας τους αντιπαλους τους... Τρεις απο τους μαγειρες μπηκαν μπροστα μου και αρχισαν να πολεμουν για μενα ανοιγοντας μου τον δρομο για να φτασω οσο το δυνατον πιο γρηγορα στον αντιπαλο μου... Αστους πανω μας, εσυ πρεπει να εισαι οσο πιο ξεκουραστος γινεται, πρεπει να νικησεις... μου ειπε ενας απο τους τρεις... | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Το τελος του Πολεμου[Τελος] Σαβ Μάης 12, 2012 12:45 am | |
| Ο Zef νικουσε τον ενα εχθρο μετα τον αλλο, κυριολεκτικα τους αλλαζε τα φωτα με τις κλωτσιες του... "Ωστε αυτη ειναι η δυναμη της Grand Line" σκεφτηκα με θαυμασμο... Ηταν αληθεια, ο Zef οταν ηταν ακομα ενεργος πειρατης ειχε παει στην Grand Line και μαλιστα ειχε αντιμετωπισει πολλους εχθρους και δεν ειχε χασει απο κανεναν... Επελεξε να γυρισει ομως για να ζησει το ονειρο του, ηθελε να γινει σεφ και να εχει το δικο του εστιατοριο, ομως ενα ατυχημα εγινε και εχασε το πληρωμα και το ποδι του, ετσι λοιπον οταν επιβιωσε ανοιξε το εστιατοριο του στην θαλασσα και ειχε πελατη οποιον και αν πινουσε... Εεε μικρε, προσεχε λιγο και την μαχη ομως... μου φωναξε ο μαγειρας μπροστα μου καθως απεκρουε ενα χτυπημα που προοριζοταν για μενα... Εεε ναι συγγνωμη αφαιρεθηκα... ειπα και καθαρισα τον αντιπαλο μας... | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Το τελος του Πολεμου[Τελος] Σαβ Μάης 12, 2012 12:51 am | |
| Ξαφνικα ενας τυπος με μια πολυ μεγαλη αλλα και παρα πολυ περιεργη πανοπλια εμφανιστηκε απο το πουθενα μπροστα μας...!!! Με λενε Pearl, Roni D. Razor εγω θα ειμαι ο αντιπαλος σου... φωναξε... Απο οτι καταλαβα ηταν και αυτος υψηλοβαθμος μεσα στο πληρωμα, κατι σαν τον Gin αλλα μαλλον λιγο πιο κατω... Ο Pearl μας επιτεθηκε, αλλα μια δυνατη κλωτσια στη μουρη απο τον Zef τον εστειλε αρκετα μετρα πισω... Εγω θα ειμαι ο αντιπαλος σου μικρε... Για αυτο προσεχε τις κινησεις σου, μπορει και να πεθανεις εδω περα... του ειπε χαιρεκακα... Θα αναλαβω εγω αυτον τον μπελα... Εσυ πηγαινε για τον Gin... Και προσεχε μικρε, δεν μου αρεσει να χανω πελατες απο το μαγαζι μου!!! ειπε με ενα χαμογελο, γυρνωντας προς το μερος μας... | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Το τελος του Πολεμου[Τελος] Σαβ Μάης 12, 2012 12:57 am | |
| Συμφωνησα κανοντας ενα νευμα με το κεφαλι μου και εφυγα τρεχωντας για τον αντιπαλο μου, δεν ειχα πολλες δυναμεις απο την προηγουμενη μαχη μου και ετσι θα επρεπε να τελειωσω την μαχη με τον Gin οσο πιο γρηγορα μπορουσα... Επιτελους υστερα απο λιγη ωρα τον ειχα φτασει, πολεμουσε τρεις μαγειρες ταυτοχρονα και σαν να μην εφτανε αυτο τους νικουσε και πανευκολα... Ημουν πλεον σιγουρος πως ειχε την ιδια περιπου δυναμη με τον καπετανιο του, οποτε επρεπε να προσεχω τις κινησεις μου... Ειπα στους μαγειρες μπροστα μου να κατσουν πιο πισω και του επιτεθηκα διχως δευτερη σκεψη... Gin ετοιμασου να χασεις και εσυ!!! του φωναξα καθως τον πλησιαζα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Roni στις Σαβ Μάης 12, 2012 4:38 am, 1 φορά | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Το τελος του Πολεμου[Τελος] Σαβ Μάης 12, 2012 4:24 am | |
| Η μαχη με τον Gin ξεκινησε αμεσως, τα λογια ηταν περριτα και απο τις δυο μεριες, εγω ηθελα να νικησω για να τους διωξω και να προστατεψω καποιους αθωους ανθρωπους που δεν εφταιγαν σε κατι και αυτος απο την μερια του ηθελε να με ξεκανει για να παρει εκδικηση για τον καπετανιο του... Ομως υπηρχε και κατι αλλο στο βλεμμα του, καλα κρυμμενος πισω απο τα συναισθηματα του υπηρχε ο φοβος του για μενα, ηξερε πως για να εχω νικησει τον ανθρωπο που ακολουθει σιγουρα θα ημουν πολυ δυνατος και σκεφτοταν πως οι πιθανοτητες του για νικη ηταν απο λιγες εως ελαχιστες... | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Το τελος του Πολεμου[Τελος] Σαβ Μάης 12, 2012 4:31 am | |
| Χρησιμοποιουσε δυο μεγαλα σιδερενια γκλοπ για οπλο, στην ακρη τους ειχαν μια σιδερενια μπαλα, η οποια δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να με χτυπησει στην κατασταση που ημουν... Ετσι λοιπον βασιστηκα στην ταχυτητα μου για να αποφευγω τα χτυπηματα του και να κανω αντεπιθεσεις... Το καλο με τον Gin ειναι πως δεν ειχε πανοπλια για να κινειτε πιο γρηγορα, πραγμα ομως που μου εδινε την δυνατοτητα να του προκαλω μεγαλες ζημιες με καθε χτυπημα μου... Ετσι λοιπον η μαχη μας συνεχιστηκε σε πολυ γρηγορο ρυθμο, φαινοταν αλλωστε πως αυτη θα ηταν μια συντομη μαχη αναμεσα σε δυο ανθρωπους με πολυ μεγαλη αποφασιστικοτητα για την νικη...!
| |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Το τελος του Πολεμου[Τελος] Σαβ Μάης 12, 2012 4:36 am | |
| Ειδα ενα κενο και εκανα μια επιθεση αλλα τοτε εγινε το αναπαντεχο, ο Gin ειχε αφησει επειτηδες το κενο εκεινο και με περιμενε... Οταν εκανα την επιθεση μου ηταν πλεον πολυ αργα, το ροπαλο του με βαρεσε δυνατα στο προσωπο πετωντας με πισω... Αρχισα να ζαλιζομαι και να τα βλεπω ολα θολα, ειχα δυσκολια να σταθω ποσο μαλλον να πολεμησω... Επρεπε να το τελειωσω με αυτην εδω την κινηση, αλλιως κατα πασα πιθανοτητα δεν θα αντεχα για να ξαναεπιτεθω, αλλα ουτε και να αμυνθω... Σηκωθηκα τρεκλιζωντας και ετοιμαστηκα για την τελευταια μου επιθεση, η οραση μου ειχε χαθει σχεδον εντελως, τον ειδα θαμπα να ερχεται προς το μερος μου τρεχωντας... Περιμενα την καταλληλη στιγμη, επρεπε να κανω μια επιθεση που θα μετρησει... | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Το τελος του Πολεμου[Τελος] Σαβ Μάης 12, 2012 4:42 am | |
| Ο Gin μου πεταξε το ενα γκλοπ για να με απασχολησει αλλα το απεφυγα, ειχε ερθει η ωρα ηταν πλεον αρκετα κοντα μου, μεταμορφωσα τα ποδια μου και αρχισα να τρεχω πιο γρηγορα αποφευγωντας τα χτυπηματα του... Πηδηξα ψηλα στον αερα και πεταξα, κρυβωντας τον εαυτο μου μεσα στον καπνο της μαχης γυρω μας και υστερα απο λιγο επιτεθηκα πετωντας προς τον αντιπαλο μου, δεν προλαβε να δει την επιθεση μου και εφαγε ενα χτυπημα απο το ποδι μου στα πλευρα του... Ηταν τοση πολυ η ταχυτητα και η δυναμη του χτυπηματος που τον "εσπρωξε" περα, οπου εγινε το μοιραιο, ο Gin καρφωθηκε πανω σε ενα σπασμενο σανιδι και εχασε την ζωη του σχεδον ακαριαια... | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Το τελος του Πολεμου[Τελος] Σαβ Μάης 12, 2012 4:47 am | |
| Εγω απο την αλλη δεν ημουν σε καλυτερη κατασταση, αυτο ηταν το τελευταιο πραγμα που ειδα απο την μαχη αυτη... Υστερα απο λιγες μερες ξυπνησα μεσα σε ενα ομορφο δωματιο που εβλεπε κατευθειαν στον καταγαλανο ουρανο... Ο Zef ηταν εκει και με κοιτουσε χαρουμενος! Χαιρομαι που εισαι καλα μικρε! Καλως ηρθες πισω σε μας! Ζef? Τι εγινε με την μαχη? Τελειωσε? Νικησαμε? Χαχα! Ναι μικρε μου φιλε! Νικησαμε χαρη σε σενα, το τελευταιο σου χτυπημα "σκοτωσε" τον Gin... Ολα τα υπολοιπα ηταν ευκολα, νικησαμε τους πειρατες και τους αναγκασαμε να μας ξαναφτιαξουν το εστιατοριο... Εννοεις πως ολα ειναι καλα τωρα?? Ναι! Εκτος απο εσενα... Πρεπει να μεινεις ξαπλωμενος για αρκετες μερες ακομα για να αναρωσεις τελειος...! | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Το τελος του Πολεμου[Τελος] Σαβ Μάης 12, 2012 4:53 am | |
| Υστερα απο λιγο ο Zef βγηκε εκτος του δωματιου και μεσα μπηκε ενας γιατρος, ο οποιος με εξετασε για να δει αν ολα πηγαιναν καλα... Ολα ειναι μια χαρα νεαρε!! Δυο μερες ξεκουραση και καλο φαγητο θα ειναι οτι πρεπει για να σταθεις και παλι στα ποδια σου... Ευχαριστω πολυ γιατρε! Για ολα!! Θα φροντισω να ξεκουραστω αρκετα... Ο γιατρος εφυγε και ετσι εμεινα μονος μου στο δωματιο και κοιτουσα τον ουρανο απο πανω μου... Ολα ηταν τοσο ομορφα και γαληνια λες και δεν ειχε γινει ποτε το προηγουμενο γεγονος...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Roni στις Σαβ Μάης 12, 2012 5:15 am, 1 φορά | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Το τελος του Πολεμου[Τελος] Σαβ Μάης 12, 2012 4:58 am | |
| Η υπολοιπη μερα περασε πολυ υσηχα και ηρεμα, ημουν σχεδον ολη την ωρα ξαπλωμενος αλλα δεν με πειραζε και τοσο, ημουν ακομα αρκετα κουρασμενος απο την μαχη και ετσι χρειαζομουν αφθονο υπνο... Ετσι λοιπον σιγα σιγα ξημερωσε το επομενος πρωινο, ενιωθα ηδη πολυ καλυτερα και ετσι παρα τις ολες ανυσηχιες του γιατρου σηκωθηκα και βγηκα εξω απο το δωματιο για να απολαυσω τον ζεστο πρωινο ηλιο... Προς εκπληξη μου ο Zef με περιμενε σε μια ξαπλωστρα στο καταστρωμα και οπως ειπε ηταν σιγουρος πως δεν θα καθομουν πολυ μεσα...! Εκατσα στην ξαπλωστρα διπλα στον Zef και αφου φαγαμε πρωινο, μιλησαμε για τα γεγονοτα που εχασα απο την ολη μαχη... | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Το τελος του Πολεμου[Τελος] Σαβ Μάης 12, 2012 5:06 am | |
| Η αληθεια ηταν πως δεν ειχα χασει και παρα πολλα οπως μου ειχε πει και την προηγουμενη ημερα, απλα πεθαινα να μαθω τις λεπτομεριες που δεν μου ειχε πει... Υστερα απο τον θανατο του Gin οι πειρατες ειχαν παραδωθει και αφου "βοηθησαν" στις επισκευες, ενα καραβι των Μαριν ηρθε και τους παρελαβε, προορισμος τους ηταν οι φυλακες σε μια βαση των Μαριν... Εμενα απο την αλλη φροντισαν να με κρυψουν πριν φτασουν οι Μαριν, οποτε γλυτωσα το "ταξιδακι"... Επεισης εμαθα πως κοιμουν τεσσερις μερες συνεχομενα υστερα απο την μαχη. Ο Zef μου ειπε πως η βαρκα μου ηταν κρυμενη στην πισω μερια του πλοιου-εστιατοριου, ετσι ωστε να μην δουν την σημαια μου οι Μαριν και καταλαβουν πως καποιον "ξεχασαν"... Το Bounty σου ειναι αρκετα πιθανο να ανεβει, ενας απο τους πελατες εκεινη την μερα ηταν ρεπορτερ... Δεν ξερω γιατι δεν ειπε στους Μαριν πως εισαι εδω, αλλα δεν νομιζω πως θα κρατησει το στομα του κλειστο για το ποιος νικησε τον Don Krieg... ειπε στο τελος ο Zef... | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Το τελος του Πολεμου[Τελος] Σαβ Μάης 12, 2012 5:13 am | |
| Παρολο που ηθελα να κατσω και αλλο, ο γιατρος ειχε δικιο και συντομα μετα την κουβεντα μας αρχισα να νιωθω εξουθενομενος... Ετσι σηκωθηκα και ξανακατευθυνθηκα προς το δωματιο που εμενα αυτες τις μερες... Δεν προλαβα καλα καλα να ξαπλωσω και ειχα ηδη κοιμηθει, ξυπνησα καποια στιγμη το βραδυ και βρηκα διπλα μου σουπα και λιγο ψωμι, αφου εφαγα εκατσα λιγο και σκεφτηκα οσα μου ειπε ο Zef, η αληθεια ειναι πως το ενδεχομενο να ανεβει και αλλο το Bounty μου δεν ηταν και τοσο ασχημη αλλα καλο θα ηταν να ειμαι ετοιμος συντομα για να μπορω να με υπερασπιστω αν χρειαστει... Με τις σκεψεις αυτες με ξαναπηρε ο υπνος μεχρι το πρωι... | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: Το τελος του Πολεμου[Τελος] Σαβ Μάης 12, 2012 5:22 am | |
| Την επομενη μερα ολα ηταν μια χαρα η δυναμη μου ειχε επανελθει και μπορουσα πλεον να χρησιμοποιησω και παλι το φρουτο μου διχως να υποφερει το σωμα μου... Ετσι αφου "γιατρεψα" καποιες μικρο πληγες που ειχαν μεινει βγηκα απεξω και κατεβηκα στο εστιατοριο... Εκει οπως παντα ειχε πολυκοσμια και μια μικρη βαβουρα, εκατσα σε ενα τραπεζι και εφαγα το πρωινο μου... Υστερα βγηκα απ'εξω και πηγα στο πισω μερος να βρω την βαρκα μου, εκει ηταν και ο Zef, ο οποιος μου την ειχε ετοιμασει με τροφιμα και οτι αλλο μπορει να χρειαζομουν στο ταξιδι μου... Χαμογελαστος με καλημερισε, αφου τα ειπαμε λιγο ξαναπηγα μεσα και χαιρετησα τους μαγειρες, επεστρεψα και αφου χαιρετησα και τον Zef μπηκα μεσα στην βαρκα μου και ξεκινησα για τον επομενο προορισμο μου, την Shell Town... | |
| | | Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: Το τελος του Πολεμου[Τελος] Σαβ Μάης 26, 2012 5:38 pm | |
| Όνομα:Roni D. Razor Haki Points: - Player of the Month Points: 5 Beli: 15.000 Bounty/Fame Points: +1.000.000 Παρατηρήσεις: Μικρή ιστορία και καθόλου καλή. Η ιστορία σου βασίστηκε στην μάχη σου με τον Pearl και ήταν αρκετά μικρή και γρήγορη άσχετα αν κάλυψες τις 5 σειρές που χρειάζεται.
| |
| | | | Το τελος του Πολεμου[Τελος] | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|