.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
29 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 29 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

A new Nakama, the destruction of the Marines[Τελος]

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
johnny13
Pirate
Pirate
johnny13

A new Nakama, the destruction of the Marines[Τελος] - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: A new Nakama, the destruction of the Marines[Τελος]   A new Nakama, the destruction of the Marines[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Μάης 23, 2012 9:59 am

Συνεχισε να με βομβαρδιζει με ερωτησεις μεχρι που η ωρα περασε. Φαινοταν πολυ περιφανος για να ρωτησει...το εβλεπα στα ματια του. Δεν ηθελε να ζητησει βοηθεια. Γιαυτο και γω αποφασισα να τον ρωτησω ευθεως.
-Τι θα ελεγες να εμπενες στο πληρωμα μου...τους Ironskull Pirates???
Εκεινος με κοιταξε λιγο αλλα δεν μιλησε.
Δεν με ξερεις σαν ατομο αλλα ειμαι και εγω πολυ φιλοδοξος. Δεν εχω καταφερει ουτε τα μισα απο αυτα που θελω να καταφερω στην ζωη μου. Ομως...δεν μπορω μονος μου...μονο αν εχω μαζι μου αξιους συντροφους μπορω να πετυχω ολα αυτα που θελω...Να γινω ο βασιλιας....και να αλλαξω μια για παντα αυτο το καθεστως της αδικιας...
Δεν ειπα πολλα...παρα απλωσε το χερι του και ειπε ενα ξερο...-Δεχομαι...
Αυτο ηταν οντως ευχαριστο να το ακουω...
Τωρα πλεον το μονο που μιλουσαμε ηταν για το πληρωμα μου και τους στοχους μου...
Του μιλησα και για την Μια αλλα και για τον Vincent...αλλα και για το ποια τα σχεδια μου σε αυτες τις θαλασσες εδω...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: A new Nakama, the destruction of the Marines[Τελος]   A new Nakama, the destruction of the Marines[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Μάης 23, 2012 10:22 am

Μου ειπε αυτο που ηθελα να ακουσω αλλα η περηφανια μου με απετρεπε απο το να το κανω, μου ζητησε με ενα χαμογελο να μπω στο πληρωμα. Τον κοιταξα λες και τον εκοβα, η αληθεια ειναι πως δεν ειχα τι ακριβως να πω, ηθελα να χαμογελασω αλλα δεν το εκανα, δεν μου το επετρεπε το μυαλο αλλα ουτε και ο χαρακτηρας μου. Αρκεστηκα στο να παρω το πιο σοβαρο μου υφος και να του πω ενα ξερο... <Δεχομαι>...
Με κοιταξε και χαμογελασε, μου ειπε για δυο ακομα ατομα που ηταν στο πληρωμα, την Μια και τον Vincent... Απο οτι ακουγα απο τα λεγομενα του Rikkido ειχαν αρκετο γελιο, αν και η Μια ηταν μικρη ηλικιακα ο Rikkido μου ειπε πως την θεωρουσε ηδη ενα σημαντικο μελος του πληρωματος μας, μου ειπε πως ηταν η πλοηγος μας. Για τον Vincent δεν μου ειπε και πολλα μονο οτι ειναι χρηστης Logia φρουτου...
Θα ειναι ενας καλος αντιπαλος για σενα, ετσι ωστε να μαθεις να χειριζεσαι καταλληλα το Haki...! μου ειπε...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: A new Nakama, the destruction of the Marines[Τελος]   A new Nakama, the destruction of the Marines[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Μάης 23, 2012 10:29 am

Τον κοιταξα με ενα απορρημενο υφος, μου εξηγησε πως απο την στιγμη που καποιες φορες μπορουσα να εμφανισω δειγματα Haki απο εδω και περα ηταν καθαρα θεμα χρονου, προπονησης και μαχων για να μαθω να το χρησιμοποιω οπως και οποτε θελω...
Σηκωθηκα ξαφνικα και πηγα διπλα στη θαλασσα, εκατσα εκει και κοιταγα μπροστα το απειρο γαλαζιο, σκεφτομουν πως απο εδω και περα ανηκα σε ενα πληρωμα. Ειχε πραγματι περασει πολυς καιρος απο τοτε που ειχα εγω ενα πληρωμα, βεβαια δεν ειχε κρατησει πολυ λογο του τραγικου θανατου του, αλλα ακομα και τωρα σκεφτομουν τον πρωην Νακαμα μου. Οι σκεψεις αυτες ομως εφυγαν γρηγορα απο το μυαλο μου, γυρισα και κοιταξα τον καπετανιο μου, με παρακολουθουσε ολη αυτην την ωρα διχως να μιλαει. Ηξερε πως κατι ηθελα να πω και απλα με περιμενε...
Πρεπει να μου υποσχεθεις ενα πραγμα ομως!!! Ποτε μα ποτε δεν θα με αποτρεψεις απο μαχη! του ειπα γελωντας!
Συμφωνησε κανοντας ενα νευμα με το κεφαλι του καθως μου επεστρεφε το χαμογελο!...
Σηκωθηκε και φυγαμε προς το μερος που ειχε το πλοιο του, το μονο που του ειπα στον δρομο ηταν πως ηθελα καποιον καιρο για να "κλεισω" καποιους ανοικτους λογαριασμους και υστερα θα βρισκομασταν και το ταξιδι μας θα ξεκινουσε!
johnny13
Pirate
Pirate
johnny13

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: A new Nakama, the destruction of the Marines[Τελος]   A new Nakama, the destruction of the Marines[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Μάης 23, 2012 11:10 am

Συμφωνησα μαζι του χωρις δευτερη κουβεντα. Εξαλλου και εγω επρεπε να κλεισω καποιες υποχρεωσεις που ειχα...
Για να το γιορτασουμε τον προσκαλεσα στο πλοιο για να του κανω μια ξεναγιση αλλα και να φαμε τιποτα καθως ειχα πεθανει της πεινας.
Δεν ηθελα να μπω στον κοπο να μαγειρεψω εξαρχης αλλα αν το ειχα κανει και εμενα στο πλοιο μου δεν θα γνωριζα τον Ρονι.
Στον δρομο προς το πλοιο μου ειπα πως θα ηθελε να ειναι ο επισημος σκοπευτης του πληρωματος μας. Αν ηταν σε κατι τελειος...τοτε αυτο ηταν το σημαδι μου ειπε αστειευομενος...
Αλλη μια θεση λοιπον στο πληρωμα μου βρηκε τον κατοχο της.
Μερτα απο λιγο περπατημα φτασαμε στην παραλια οπου με την βαρκα μου φτασαμε στο καραβι.
Μολις ανεβηκε πανω ξετρελαθηκε...Δεν ειχε δει ποτε τοσο "λειτουργικο" καραβι σαν το δικο μου...
johnny13
Pirate
Pirate
johnny13

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: A new Nakama, the destruction of the Marines[Τελος]   A new Nakama, the destruction of the Marines[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Μάης 23, 2012 11:16 am

Τον ξεναγησα σε ολες τις καμπινες. Του εξηγησα οτι ο Vincent το κατασκευασε ετσι το πλοιο ωστε να μπορει αν ταξιδεψει μεσα απο το Καλμ μπελτ στην μεγαλη γραμμη. Οπως και επισης με την χρηση της φωτιας να περνει ωθηση οταν δεν εχει καθολου ανεμο. Εδειχνε να το απολαμβανει...
Στο τελος καταληξαμε στην κουζινα και φτιαξαμε εκει κατι προχειρο...Εβγαλα και το καλο το ρουμι και το γιρτασαμε για τα καλα...
Την επομενη το πρωι εφτασε η μερα να χωριστουμε. Εφερα απο το δωματιο επικοινωνιας ενα μικρο ντεν ντεν μουσι το οποιο συνδεοταν με το μεγαλο σε κεινη την καμπινα. Του ειπο πως ολοι εχουν απο ενα κλαι μολις τους καλεσω ολους θα πρεπει να εμφανιστουν...
Αφου τον πηγα μεχρι την βαρκα του τον αποχαιρετησα και του ειπα να προσεχει...
Εκεινος απλα χαμογελασε και απομακρυνθηκε...
Τωρα ηταν η ωρα να γυρισω επιτελους στην πατριδα μου...

THE END
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: A new Nakama, the destruction of the Marines[Τελος]   A new Nakama, the destruction of the Marines[Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ Ιουν 02, 2012 3:02 pm

Όνομα: Roni D. Razor-Rikkido Metaru
Haki Points: --
Player of the Month Points:6-7
Beli: 20.000 +22.000
Bounty/Fame Points: +1.000.000(και οι δυο)
Παρατηρήσεις: Επίδειξη δύναμης από τον Rikkido Metaru!Ωραία ιστορία,κλασική θα έλεγα,αλλά μου άρεσε η δύναμη του Metaru πάρα πολύ.
http://www.onepiecegr-rpg.com

A new Nakama, the destruction of the Marines[Τελος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τελος]Nakama? You?
» Okama nakama!?[Τελος]
» Ο πρωτος nakama (ΤΕΛΟΣ)
» The Time Has Come: Total Destruction[Τελος]
» [Τέλος] Marines?

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: