.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
34 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 34 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τελος]Nakama? You?

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
StoryTeller
Story Teller
Story Teller
StoryTeller

[Τελος]Nakama? You? - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Nakama? You?   [Τελος]Nakama? You? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Ιουν 06, 2012 10:20 am

Ο Sanrin οίταζε αγχωμένος και καταφανέστατα στεναχωρημένος τους συντρόφους του έναν έναν να πέφτουν νεκροί ή αναίσθητοι στο πεδίο της μάχης. Είχε υπολογίσει πως ο Roni D. Razor δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος κι είχε προειδοποιήσει τους υπόλοιπους πως ίσως η σύλληψή του κόστιζε πολύ σε ανθρώπινες ζωές. Άλλα ήταν Κυνηγοί κι ως τέτοιοι ήταν προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Όλοι όσοι είχαν έρθει εδώ είχαν ήδη ετοιμάσει τους εαυτούς τους για όλα τα σενάρια. Αλλά και πάλι μια τόσο συντριπτική ήττα δεν ήταν κι εύκολο γεγονός. Ο Sanrin στεκόταν και κοιτούσε ανήμπορος να βοηθήσει και πολύ. Το κορίτσι που παραλίγο να κατάφερνε να συλλάβει του ξέφευγε μέσα από τα χέρια του. Στο τέλος έμεινε μόνος. Μόνος να έχει ν' αντιμετωπίσει δύο πειρατές. Η μια ήταν αρκετά τραυματισμένη κι η πληγή είχε ανοίξει από τις αποτομες κινήσεις της μάχης. Αυτή μπορούσε να τη νικήσει εύκολα και μόνος του. Αλλά ο Roni είχε μόνο διάφορες αμυχές κι ελαφρά τραύματα τα οποία ως δια μαγείας γιτρέυονταν μόνα τους αυτόματα. Αυτόν δεν ήξερε αν κατάφερνε να τον νικήσει μόνος του. Για μια στιγμή φόβος τον κυρίευσε για τη ζωή του. Αλλά την επόμενη στιγμή ανέκτησε τον έλεγχο. Ήταν Κυνηγός κι ως τέτοιος θα συναντούσε τη μοίρα του. Κράτησε το σπαθί του σε θέση μάχης κι όρμησε στο δίδυμο. Δεν επιτέθηκε στην τραυματισμένη κοπέλα, αυτήν την άφησε ήσυχη σε όλη τη διάρκεια της μάχης. Στόχος του ήταν ο Roni. Αυτόν έπρεπε να νικήσει πρώτο. Η μάχη δεν κράτησε πολύ. Όπως κάθε μάχη δύο ανθρώπων που ξέρουν καλά την τέχνη του σπαθιού. Συνήθως μερικές κινήσεις αργότερα τα πάντα έχουν ήδη κριθεί. Κι έτσι κι εδώ τα παντα κρίθηκαν γρήγορα. Κι απλά. Ο Sanrin έπεσε αναίσθητος, Μια κραυγή ακούστηκε. Ένας άντρας είχε συνέλθει και είχε ουρλιάξει στη θέα του αρχηγού του να πέφτει στο έδαφος. Ο ROni δεν είχε δώσει ακόμα το χαριστικό χτύπημα στον αντίπαλο του. Στεκόταν με το όπλο του από πάνω του όταν άκουσε το ουρλιαχτό. Ο άντρας όρμησε με όση δύναμη είχε κι άρπαξε ένα σπαθί. Ο Roni ετοιμάστηκε ν' αμυνθεί. Αλλά ο άντρας δεν έφτασε ποτέ σε αυτόν. Σταμάτησε πάνω από την Mia και ετοίμασε το σπαθί του για να δώσει σε εκείνη τη χαριστική σπαθιά. Η Mia είχε παγώσει από την έκπληξη και τον φόβο. Δεν αντέδρασε καθόλου, σαν ο χρόνος να είχε παγώσει για εκείνη. Το μόνο που έβλεπε ήταν μια λεπίδα να κατεβαίνει προς το στήθος της.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Nakama? You?   [Τελος]Nakama? You? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Ιουν 06, 2012 1:20 pm

Τον κοιταζα να τρεχει προς τα πανω μας, ημουν σιγουρος πως θα μου επιτεθει για να με σταματησει και να μην σκοτωσω τον αρχηγο του, αλλα εκανα λαθος, εφτασε στην Μια και πηγε να της καρφωσει ενα κατανα στηθος... Ολα εγιναν σε δευτερολεπτα, ειδα την λεπιδα να πλησιαζει ολο και περισσοτερο το στηθος της Μια, ημουν αρκετα μακρια, σιγουρα δεν θα προλαβαινα ακομα και αν πεταγα προς το μερος τους...
ΟΧΙ... ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ!!! του φωναξα με ολη μου την δυναμη...
Υστερα ολα σκοτεινιασαν, δεν ηξερα τι ειχε γινει, αλλα και οι δυο αντιπαλοι μου ηταν αναισθητοι στο εδαφος. Η Μια εντρομη με κοιταζε σαν χαμενη.
Τι εκανες? Ειχε και αλλες ιδιοτητες το φρουτο σου?
Δεν... Δεν ηταν το φρουτο μου, αλλα δεν ξερω τι ηταν. Ενιωσα μια ανυσηχια να με κυβερναει και μετα ολα σκοτεινιασαν... Λυπαμαι δεν μπορω να σου εξηγησω τι εγινε...
Αυτη ηταν και η αληθεια, δεν ειχα ουτε την παραμικρη ιδεα για το τι ειχε συμβει, το μονο που ηξερα ηταν πως η μικρη ηταν ασφαλεις πλεον!
Κατεβασε το βλεμα της και απλα ψελισε ενα "Ευχαριστω", μαλλον δεν ηθελε να μαθει κατι αλλο, ειχα καταλαβει την βασικη διαφορα μας, η Μια δεν θα σκοτωνε ποτε καποιον, απλα τον τραυματιζε βαρια και ετσι ελειγε τις μαχες τις... Εγω απο την αλλη δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα να αφαιρεσω καποια ζωη, ειδικα αν αυτη απειλουσε εναν απο τους συντροφους μου.
Την βοηθησα να σηκωθει και γυρισα στον Sanrin, ηταν ακομα πεσμενος κατω, η πληγη που του ειχε δημιουργησει το μαχαιρι μου εβγαζε ακομα αιμα...
Εχασε, δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει αυτη η μαχη, παμε να φυγουμε απο εδω... μου ειπε η Μια, η αληθεια ειναι πως ηθελα να τον σκοτωσω, αλλα βαθεια μεσα μου ηξερα πως η μικρη ειχε δικιο...
tsitakos
Pirate
Pirate
tsitakos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Nakama? You?   [Τελος]Nakama? You? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΤετ Ιουν 06, 2012 11:45 pm

Όλα είχαν τελειώσει και μου φάνηκε πως δεν είχε περάσει καθόλου χρόνος από την αρχή της μάχης. Πλέον ο ήλιος είχε δύσει, και εγώ μα τον Roni είχαμε επιστρέψει στο ξενοδοχείο. Θα μπορούσαμε να χαλαρώσουμε για λίγο μέχρι να συνέλθουν οι υπόλοιποι και να μας εντοπίσουν ξανά. Καθίσαμε στο δωμάτιο μου και, με την βοήθεια του Roni, περιποιήθηκα το τραύμα μου, δένοντας το προσεχτικά. Η διάθεση μου απέναντί του είχε αλλάξει, δε μου ερχόταν πλέον να θυμώσω. Μόλις με είχε σώσει! Δεν του εξήγησα βέβαια τι με είχε ωθήσει να επιτεθώ στους κυνηγούς, είχα ακόμα αρκετό εγωισμό. Αλλά πλέον ήξερα ότι παρά τις τεράστιες διαφορές μας, μπορούσαμε να λειτουργήσουμε καλά σε πεδίο μάχης. Και πάνω απ όλα ότι ο Roni είχε έντονο ένστικτο να προστατεύει τους nakama του. Αναρωτήθηκα αν κάτι τέτοιο είχε παρατηρήσει ο Rikkido σε αυτόν εξαρχής. Αυτό που δεν κατάφερα εγώ να δω παρά μόνο όταν κινδύνεψα να πεθάνω! Μου εξήγησε ότι, όπως και στην περίπτωση μου, ήθελε να ολοκληρώσει κάποιες δουλειές πριν επιστρέψει στο πλήρωμα. Έμεινα για λίγο σκεπτική. Οι δικές μου δουλειές είχαν σχεδόν τελειώσει, όμως ακόμα δεν ένιωθα έτοιμη και αρκετά δυνατή για να τους βγάλω ασπροπρόσωπους!
tsitakos
Pirate
Pirate
tsitakos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Nakama? You?   [Τελος]Nakama? You? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιουν 07, 2012 12:01 am

-Πρέπει να γίνω καλύτερη, παραδέχτηκα αρκετά δυνατά για να με ακούσει και ο Roni.
-Ναι πρέπει! συμφώνησε γυρίζοντας πλευρό για να με δει. Θύμωσα λιγάκι από το ύφος του όμως συγκρατήθηκα. Πάντως, αν μάθεις να χειρίζεσαι το φρούτο σου καλύτερα, υπάρχει περιθώριο, συμπλήρωσε με τον ίδιο τόνο.
Ήταν το καλύτερο που μπορούσε να κάνει για θετικό σχόλιο όμως το δέχτηκα. Του εξήγησα ότι σαν πλήρωμα, θα έπαιρνα τη θέση του πλοηγού.
-Βέβαια δεν έχω ιδέα πώς είναι η θάλασσα στην Grand Line. Τουλάχιστον θα είμαι μαζί με όλους, οπότε μάλλον δεν χρειάζεται να ανησυχώ!
Ο Roni έπεσε πίσω σε μια καρέκλα νωχελικός με τα χέρια πίσω από το κεφάλι και κοίταξε το ταβάνι ψιλοαδιάφορος.
-Βασικά, αν θες να αποκτήσεις λίγη περισσότερη πείρα, καλύτερο θα είναι να ταξιδέψεις λίγο ακόμα. Να δεις λίγο περισσότερο από αυτές τις θάλασσες πριν μπεις στα "βαθιά"! Και να δυναμώσεις λιγάκι γιατί δεν θα είμαστε εμείς εκεί πάντα για να σε προστατεύουμε!
-Ωραία ω παντοδύναμε, είπα ειρωνικά μην αντέχοντας άλλο, τι προτείνεις;
Γύρισε το κεφάλι του βαριεστημένος και είπε:
-Γιατί δεν πας στην North Blue;
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Nakama? You?   [Τελος]Nakama? You? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιουν 07, 2012 12:58 pm

Με κοιταζε με περιεργεια και ετσι τις εξηγησα πως απο εκει καταγωμαι, της μιλησα αρκετη ωρα για την πανεμορφη North καθως και για το Lyneel απο το οποιο καταγωμαι και φυσικα για τον φιλο και σχεδον πατερα μου, Raikou. Με παρακολουθουσε με ενδιαφερον, φαινοταν καθαρα πως ειχε αρχισει να με βλεπει με αλλο ματι, δεν μπορω να πω πως με λατρευε αλλα σιγουρα δεν ηθελε να με σκοτωσει οσο πριν...!
Ενα πραγμα πρεπει να ξερεις για την North, ειναι ισως η πιο δυνατη απο τις αρχικες θαλασσες, πραγμα που ειναι καλο μιας που θα σε βοηθησει στην προπονηση σου...
Τι ακριβως εννοεις "θα με βοηθησει στην προπονηση σου"? με ρωτησε με ενα υφος αναμεικτης περιεργειας και ειρωνιας η Μια...
Της ειπα πως εκει υπηρχαν αρκετοι εως πολλοι δυνατοι αντιπαλοι και πως ηταν ενας πολυ καλος προορισμος για να δοκιμασει λιγο το φρουτο της!!!
Προσεξε μονο να μην πεθανεις μικρη! Θελω καποιον να με βοηθαει στην πλοηγηση γιατι συνηθως χανομαι...! της ειπα με ενα χαλαρο χαμογελο...
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Nakama? You?   [Τελος]Nakama? You? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Ιουν 07, 2012 1:10 pm

Η αληθεια ειναι πως κατα βαθος ενδιαφερομουν για την Μια, καθως και για ολους τους Nakama μου που ειχα γνωρισει μεχρι τωρα, δεν ειχα καταλαβει γιατι συνεβαινε αυτο, μιας που παντα ειχα μονο τον εαυτο μου να προσεξω, τωρα ξαφνικα νοιαζομουν για πολλα ατομα...
Φανηκε να μην καταλαβε την πραγματικη εννοια των λεξεων μου, ετσι δεν το συνεχισα, μιας που μου αρεσε που με θεωρουσε ακομα κακο παιδι...!
Ηξερα πως γνωριζε οτι ακομα και αν την ειρωνευομουν ή ημουν λιγο εως πολυ παρατολμος, θα μπορουσε να βασιστει πανω μου αν το χρειαζοταν... Αλλα δεν ηθελα να το κανει, το φρουτο της Μια αλλα και ο χαρακτηρας της, ηταν πολυ δυνατα για να βασιζεται σε αλλους, ενιωθα μια αναγκη να την σκληραγωγισω λιγο και να την κανω να "ανεβει" στο επομενο "επιπεδο"... Αλλωστε μπορει να ηταν αρκετα πιο αδυναμη απο μενα, αλλα ακομα και τωρα μπορουσα να νιωσω εναν ελαφρυ πονο απο τα χτυπηματα της... Το βραδυ περασε γρηγορα και το πρωι ημασταν και παλι στο λιμανι, την συνεδευσα μεχρι την βαρκα της...
Το δικο σου πλοιο που ειναι? Ή πετας απο νησι σε νησι? με ρωτησε κοροιδευτικα...
Εεε... χεχε... η δικια μου δυστυχως διαλυθηκε, αλλα νομιζω πως θα αγορασω αυτην εδω... της ειπα, ενω πηδουσα μεσα σε μια ψαροβαρκα. Με μια κινηση τα διχτυα ειχαν πεσει μεσα στην θαλασσα και εγω εφευγα, απο πισω μου η Μια με ακολουθουσε φωναζωντας μου και βριζωντας με για αυτο που ειχα μολις κανει...
Οοο μη γκρινιαζεις... Αλλωστε ειμαι... Πειρατης!!! της φωναξα χαμογελαστα και ανοιξα πανια...
Ετσι και σε πιασω θα σε....!!! μου φωναξε αλλα σταματησε, γυρισα και την κοιταξα και ειδα πως με χαιρεταγε... Βεβαια το εκοψε μολις με αντιληφθηκε αλλα οπως και να εχει την χαιρετησα και γω και χωρισαμε...
Την επομενη φορα που θα βρισκομασταν θα ημασταν και οι δυο πολυ πιο δυνατοι και θα μπορουσαμε να υπερασπιστουμε τον Rikido οποιαδηποτε στιγμη...!

The end...!
Genryusai
Civilian
Civilian
Genryusai

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος]Nakama? You?   [Τελος]Nakama? You? - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΚυρ Ιουν 10, 2012 3:24 pm

Όνομα: Mia Haynie/Roni D. Razor
Haki Points: -/-
Player of the Month Points: 9/9
Beli: 25.000/25.000
Bounty/Fame Points: 3.000.000/5.000.000
Παρατηρήσεις: Καλή ιστορία. Ψιλοδέσατε. Έπεσε και το ποστ του Τέλλερ. Καλές μάχες,καλές κόντρες. Μου άρεσε ο τρόπος που βρεθήκατε και που χωριστήκατε.

[Τελος]Nakama? You?
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» Okama nakama!?[Τελος]
» A new Nakama, the destruction of the Marines[Τελος]
» [Τέλος] Είναι αλήθεια το τέλος;
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: