Παρόντες χρήστες | 2 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 2 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| Pucca at Pucci[Τέλος] | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
teomessi10 Pirate
Posts : 7907 Join date : 10/09/2010 Age : 31 Location : In the middle of nowhere
| Θέμα: Απ: Pucca at Pucci[Τέλος] Παρ Ιουν 15, 2012 5:26 pm | |
| Τα εσωτερικά τους όργανα πλέον αντίκριζαν το χώμα και τις πέτρες που είχε ο δρόμος από κάτω μας αλλά αυτό το θέαμα αυτή την στιγμή με ευχαριστούσε όσο τίποτα άλλο. Το μόνο που ήθελα ήταν να πεθάνουν όλοι όσοι ήταν μπλεγμένοι στην υπόθεση, είτε έφταιγαν είτε όχι. Επίσης έπρεπε να βρω τον Sir Trilion. Κάτι μου έλεγε ότι αυτός βρίσκεται πίσω από αυτή την επίθεση των marines που κάθε άλλο παρά τυχαία μου φαινόταν. Ξαναμπήκα μέσα στην βάση και αφού κάλυψα τα πτώματα με σεντόνια άρχισα να ψάχνω για τον Sir Trillion. Έκανα άνω κάτω όλη την βάση, αλλά δεν τον βρήκα πουθενά. Μετά από λίγο εγκατέλειψα την προσπάθεια και αποφάσισα να πάω στο πλοίο για να δω τι του είχαν κάνει οι marines και τι είχαν πάρει όσο παρακινδυνευμένο και αν ήταν με δύο πλοία των marines να βρίσκονται κοντά του. Μετά από λίγα λεπτά είχα φτάσει ένα στενό πριν βγω στο μέρος που ήταν αγκυροβολημένα τα 3 πλοία και μου μύρισε κάτι σαν να καίγεται. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία και συνέχισα να κινούμε προσεκτικά αλλά μόλις κοίταξα προς τα πλοία δεν μπόρεσα παρά να δώσω όλη μου την σημασία σε αυτό που καιγόταν. Ήταν το πλοίο μου που οι marines, αφού είχανε πάρει ότι πολύτιμο βρήκαν, του έβαλαν φωτιά. | |
| | | teomessi10 Pirate
Posts : 7907 Join date : 10/09/2010 Age : 31 Location : In the middle of nowhere
| Θέμα: Απ: Pucca at Pucci[Τέλος] Παρ Ιουν 15, 2012 6:05 pm | |
| Εκείνη την στιγμή που το αντίκρισα, μισούσα τόσο πολύ τους marines για όσο κακό έχουν κάνει μέχρι τώρα σε εμένα και τα πιο κοντινά μου άτομα. Ένοιωθα ότι το μίσος μου ξεχείλιζε3 από μέσα μου και απορούσα πώς είναι δυνατόν να μην το έχουν νοιώσει ακόμα οι marines που ήταν λίγο πιο πέρα συγκεντρωμένοι γύρω από κάτι. Θέλοντας να δω τι είναι αυτό το «κάτι» σκαρφάλωσα σε μια κολώνα που υπήρχε στο στενό που ήμουν κρυμμένος και τότε κατάλαβα. Ένας υψηλόβαθμος marine καθόταν μαζί με τον Sir Trillion. - Sir Trillion!!!!!!!!! Φώναξα καθώς πετάχτηκα από την κολώνα και έτρεχα προς την μεγάλη ομάδα των marines, χωρίς να με νοιάζει. - Είναι που… θα κρατούσες… την συμφωνία… μας παλιο%^$^$^η! του έλεγα καθώς χτυπούσα όποιον marine έβλεπα στον δρόμο μου. Εκείνοι δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά για να με σταματήσουν. Η μόνη τους χρήση ήταν να με καθυστερούν. - Το bounty σου και των δικών σου ήταν πολύ δελεαστικό για να σας αφήσω να ξεφύγετε έτσι! - Το bounty μας? - Ναι 280 εκατομμύρια εσύ και από άλλα 5 ο κάθε έναν από τους δικούς σου! Μάλλον δεν το ήξερες για να τους παραδώσεις εσύ ε? Δεν πειράζει τώρα τα λεφτά είναι δικά μου! Είπε ευτυχισμένος και άρχισε να γελάει. Αυτός ο άνθρωπος έκανε την θέση του χειρότερη όσο περνούσε ο χρόνος. Πλέον είχα λόγο να τον σκοτώσω και εκείνος συνέχιζε να με προκαλεί.
| |
| | | teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Pucca at Pucci[Τέλος] Παρ Ιουν 15, 2012 6:21 pm | |
| Εγώ συνέχιζα να σφάζω τους marines τον ένα μετά τον άλλο και να πλησιάζω όλο και πιο πολύ κοντά του. Κάποια στιγμή έφτασα πάρα πολύ κοντά και ο Marine που μιλούσε νωρίτερα με τον Sir Trillion μπήκε στην μέση για να με σταματήσει. - Sir, πηγαίνετε στο αριστερό πλοίο και πείτε τους ότι ο Captain Achimaru διέταξε να σας πάνε όπου θέλετε εσείς. - Εντάξει, Captain! Είπε εκείνος γεμάτος ευχαρίστηση και έφυγε για το πλοίο. Ναύτες! Εσείς ελάτε μαζί μου! Θα σας χρειαστώ μέχρι να φτάσουμε στο Dawn Island. είπε στους υπόλοιπους marines εκτός του Captain κι εκείνος τους έκανε νόημα ότι θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα μόνος του οπότε ακολούθησαν τον Sir Trillion. - Δεν θα σε αφήσω να φτάσεις μέχρι εκεί! Του φώναξα αλλά δεν μου έδωσε σημασία! Ανέβαινε την σκάλα του πλοίου κι εγώ προσπαθούσα να ξεφύγω από τον Captain χωρίς αποτέλεσμα. Ήταν αρκετά καλός και δεν είχα την προσοχή μου στραμμένη εξολοκλήρου πάνω του για να τον νικήσω στα γρήγορα. - Σου έδωσα μία υπόσχεση και θα την τηρήσω! Όπου και αν πας να κρυφτείς εγώ θα σε βρω και θα κάνω φαγητό για τους καρχαρίες! Καλό θα είναι να το βάλεις καλά στο μυαλό σου! Του φώναξα καθώς κουνούσε το χέρι του χαιρετώντας με ειρωνικά. Το πλοίο του σάλπαρε κι εγώ έπρεπε να βιαστώ για να τον ακολουθήσω αμέσως.
| |
| | | teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Pucca at Pucci[Τέλος] Σαβ Ιουν 16, 2012 4:58 am | |
| Ο νέος μου εχθρός ήταν ένας Captain. Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω κάποιον σαν και αυτόν να μου σταθεί εμπόδια, έστω και αν αυτός φαινόταν πιο δυνατός σε σχέση με άλλους Captains που είχα αντιμετωπίσει. Ίσως μου φαινόταν πιο δυνατός λόγω της κούρασης αλλά και πάλι δεν θα έχανα από αυτόν. - Shouhen Kurosu φώναξα καθώς του επιτιθόμουν με τα χέρια μου σε σχήμα σταυρού και όταν έφτασα μπροστά του τα άνοιξα με δύναμη για να τον κόψω. Αυτός όμως έβαλε τα 2 του σπαθιά μπροστά και απέκρουσε την επίθεση. Όμως δεν μπορούσε να αποκρούσει την επίθεση που του έκανα με το γόνατό μου. Με μια ατσάλινη γονατιά τον λύγισα στα 2 και με τα 2 χέρια του έκοψα τον λαιμό στα 2. Ο αντίπαλος μου είχε εξουδετερωθεί. Ο βασικός μου στόχος όμως έπλεε μακριά μου, με προορισμό τη γενέτειρα μου. Έπρεπε να τον ακολουθήσω πάση θυσία και να τον σκοτώσω. Το μόνο διαθέσιμο πλοίο που έβλεπα μπροστά μου ήταν το δεύτερο πλοίο των marines το οποίο πρέπει αν ήταν της ομάδας των marines που σκότωσα έξω από την βάση αφού το έβλεπα άδειο από εδώ που βρισκόμουν.
| |
| | | teomessi10 Pirate
| Θέμα: Απ: Pucca at Pucci[Τέλος] Σαβ Ιουν 16, 2012 6:46 am | |
| Έτρεξα κατευθείαν πάνω σε αυτό και το ετοίμασα όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να σαλπάρει. Βρισκόμουν στα όριά μου από την υπερπροσπάθεια που έκανα τις τελευταίες ώρες να καταφέρω να εκπληρώσω κάθε νέο στόχο που έβαζα. Από την δολοφονία του Dekita, μέχρι το να ετοιμάσω το καράβι για να ακολουθήσω τον Sir Trillion. Όταν το είχα σχεδόν ετοιμάσει πάγωσα γιατί θυμήθηκα ότι τα πτώματα των Yumi, Kiyoshi και Makoto τα είχα αφήσει στην βάση του Sir Trillion. Μετά από αρκετή σκέψη συνειδητοποίησα ότι αφού ήξερα το νησί που πήγαινε το πλοίο με τον Sir Trillion θα μπορούσα να πάω εκεί χωρίς τον ακολουθήσω. Οπότε κατέβηκα από το πλοίο και γύρισα στην βάση. Παίρνοντας ένα πτώμα την φορά, τα ανέβασα και τα 3 στο πλοίο μετά από περίπου μία ώρα και μετά από αυτό σάλπαρα. Ήταν από τις λίγες φορές που δεν κοίταξα το νησί που άφηνα πίσω μου αλλά ούτε και κάποια Log Pose. Αυτή την φορά κοιτούσα μόνο μπροστά και ο προορισμός μου ήταν ένα νησί της East Blue. Με αυτό το πλοίο των marines θα μπορούσα σίγουρα να περάσω μέσα από την Calm Belt και να βγω στις αρχικές και αυτό σκόπευα να κάνω. Μετά από αρκετούς μήνες ταξιδιού, είχα χάσει πια την αίσθηση του χρόνου, θα γυρνούσα στο νησί όπου γεννήθηκα και όπου μεγάλωσα για να πάρω εκδίκηση για κάτι που προέκυψε μέσα στα ταξίδια μου. Δεν ξέρω πόσο πιθανό θα το θεωρούσα αν με ρωτούσε κάποιος πριν κάποιο χρονικό διάστημα αλλά σίγουρα δεν είναι τυχαίο…
ΤΕΛΟΣ | |
| | | ???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Pucca at Pucci[Τέλος] Τρι Ιουν 19, 2012 5:08 am | |
| Όνομα: Messi D. Teo Haki Points: - Player of the Month Points: 7 Beli: 48.000 Bounty/Fame Points: 4.000.000 Παρατηρήσεις: Αρχικα να σου πω πως καθαρισες τον μισο στολο των Μαριν σε μια ιστορια...! Περαν αυτου ηταν λιγο υπεροπτικη αλλα δεν με χαλασε, λογω του οτι εισαι Supernova...! Αυτα γενικα, ισως να μπορουσες να αναπτυξεις τον θανατο των μελων σου λιγο πιο πολυ! |
| | | | Pucca at Pucci[Τέλος] | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|