.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
34 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 34 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Destro
Civilian
Civilian
Destro

[Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale   [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale I_icon_minitimeΚυρ Ιουν 10, 2012 3:07 pm

Η συμφωνία μεταξύ εμού και του Foxy ήταν απλή. Τρία αγωνίσματα. Κωπηλασία, σκοποβολή και ποδόσφαιρο. Από ένα άτομο το κάθε πλήρωμα στα δύο πρώτα αγωνίσματα ενώ πέντε άτομα από κάθε πλήρωμα θα συμμετέχουν στον αγώνα ποδοσφαίρου. Στην κωπηλασία ο Wailord, στην σκοποβολή ο Dave και στο ποδόσφαιρο οι δύο προαναφερθέντες, η Cathy, η Άννα κι εγώ. Επειδή όμως ουδεμία εμπιστοσύνη έχω στον πειρατή και το πλήρωμα του, διέταξα τον Ματ μαζί με μία ντουζίνα ένοπλους άντρες να έχουν το νου τους για τυχόν παρατυπίες που πιθανόν να κάνουν οι πειρατές.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Τρι Ιουλ 17, 2012 2:18 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale   [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale I_icon_minitimeΔευ Ιουν 11, 2012 7:13 am

-Όλα έτοιμα απ'την πλευρά μας Foxy.....Είμαστε όλοι εδώ.....
Είπα με αποφασιστικότητα κοιτάζοντας τον κοντό πειρατή.
-Αργήσατε! Αλλά δεν πειράζει. Η ώρα της μάχης έφτασε!!!
Είπε ο αντίπαλος καπετάνιος δείχνοντας το ρολόι του.
-Ποιοι θα συμμετέχουν απ'το πλήρωμα σου στο κάθε αγώνισμα?
-Ο Hamburg στην κωπηλασία.....Ο Pickles στην σκοποβολή.....Και στο ποδόσφαιρο αυτοί οι δύο, συν την αφεντιά μου, τον Big Pan και φυσικά αυτό εδώ το καταπληκτικό μαραφέτι...
Είπε ο Foxy δείχνοντας ένα μεγάλο ρομπότ που έμοιαζε αρκετά με ιππότη.
-Τι είναι αυτό?? Αυτό δεν είναι καν άνθρωπος!!
Ένιωθα ότι με κοροϊδεύει κι έτσι αντέδρασα έντονα.
-Και λοιπόν? Είπαμε μέλη του πληρώματος. Δεν είπαμε ότι θα είναι μόνο άνθρωποι τα μέλη αυτά!!!!
Κι άρχισε να γελάει μ'ένα σπαστικό γέλιο.
-Ύπουλη νυφίτσα!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale   [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale I_icon_minitimeΔευ Ιουν 11, 2012 10:12 am

-Χαχαχαχα!! Δεν πρόκειται να με πτοήσουν τα λεγόμενα σου!! Η νίκη θα είναι δική μου!!!
-Αυτό θα το δούμε!!!
Ήμουν πλέον αποφασισμένος να τσακίσω αυτόν τον τύπο όπως και το ανόητο πλήρωμα του. Δεν θα επαναπαυτώ στιγμή μέχρι να τους τσακίσω όλους. Θα πρέπει όμως να σιγουρευτώ για τη νίκη μας και να μην δώσω κανένα περιθώριο αντίδρασης στους πειρατές.
-Το πρώτο αγώνισμα θα ξεκινήσει σε μισή ώρα. Οι διαγωνιζόμενοι να ετοιμάζονται!!
Τον λόγο πήρε ένας ηλικιωμένος άντρας απ'το πλήρωμα του Foxy τον οποίο κουβαλούσαν στους ώμους τους τέσσερις άλλοι πειρατές. Ο γέρος δεν έμοιαζε ότι θα κατάφερνε να ζήσει μέχρι να αρχίσει η κούρσα. Εγώ απ'την άλλη ήμουν έτοιμος να βάλω σε εφαρμογή ένα μικρό σχεδιάκι που είχα στα σκαριά.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale   [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale I_icon_minitimeΔευ Ιουν 11, 2012 10:17 am

Ενώ οι δύο αγωνιζόμενοι θα ετοιμάζονται εγώ θα έκανα μία μικρή επίσκεψη στον έναν εξ'αυτών. Έτσι λοιπόν χωρίς να με πάρει είδηση κανείς απ'τους δικούς μου, φόρεσα μία μακριά μαύρη καμπαρντίνα που έκρυβε πλήρως τα χαρακτηριστικά μου και κινήθηκα προς την σκηνή που είχαν στήσει οι πειρατές, μέσα στην οποία βρισκόταν ο αντίπαλος του Wailord, στην κωπηλασία ο Hamburg. Έξω απ'την σκηνή υπήρχαν τέσσερις πειρατές που από φαίνεται την φυλούσαν. Έπρεπε να ξεφορτωθώ πρώτα αυτούς για να μπορέσω να μπω μέσα στη σκηνή αλλά τότε σκέφτηκα ένα εναλλακτικό σχέδιο δράσης.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale   [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale I_icon_minitimeΔευ Ιουν 11, 2012 10:22 am

Άρχισα να μετατρέπω τον εαυτό μου σε λάβα και να μπαίνω μέσα στην γη. Αποφάσισα να επισκεφτώ τον Hamburg, υπογείως. Έτσι δεν θα μπορούσε κανένας να υποθέσει πως ήμουν εγώ αυτός που έκανε την δολιοφθορά. Κινήθηκα κάτω απ'την γη κι όταν σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου ήμουν κάτω απ'την σκηνή του Hamburg, άρχισα να βγαίνω σιγά σιγά και να σχηματίζομαι ολόκληρος. Ο Hamburg κοιμόταν και δεν πήρε είδηση απ'την είσοδο μου στη σκηνή. Το μόνο που είπε μέσα στον ύπνο του, ήταν...
-Άρχισε να κάνει υπερβολική ζέστη εδώ μέσα.....
-Και που να δεις τι έχει να γίνει στη συνέχεια.....
Σχολίασα και αμέσως τον άρπαξα, κλείνοντας του πρώτα το στόμα για να μην ουρλιάξει.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale   [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale I_icon_minitimeΤρι Ιουν 12, 2012 3:18 am

Δεν πρόλαβα να καταλάβει τι τον χτύπησε, μιας και βρισκόταν σ'ένα ωραίο ύπνο μέχρι την στιγμή που έφτασα κοντά του. Τον φίμωσα, του έκλεισα τα μάτια και τον έδεσα. Όσο τον είχα έτσι ευάλωτο μπροστά μου, απ'το μυαλό μου πέρασαν εκατοντάδες σενάρια για το τι θα μπορούσα να του κάνω. Καθώς σκεφτόμουν, όμως αποφάσισα πως αυτό που έκανα ως τώρα, να τον δέσω και να τον φιμώσω, ήταν αρκετό. Το μήνυμα εστάλη. Έτσι αφού αποφάσισα να μην κάνω κάτι παραπάνω έφυγα απ'την σκηνή του τύπου κι επέστρεψα στη δική μας, δίχως να γίνω αντιληπτός από κανέναν.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale   [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale I_icon_minitimeΤρι Ιουν 12, 2012 3:40 am

-Η ώρα για να αρχίσει το πρώτο αγώνισμα έφτασε!! Παρακαλούνται οι αγωνιζόμενοι να προσέλθουν στις θέσεις!!
Η φωνή του εκφωνητή ακούστηκε δυνατά σ'όλο τον χώρο. Ο Wailord απ'την πλευρά μας και ο Hamburg απ'την πλευρά των πειρατών, είχαν ήδη πάρει θέση ο καθένας μέσα στην βάρκα του. Κρατούσαν στο κάθε χέρι του από ένα κουπί κι ήταν έτοιμοι για το σύνθημα της έναρξης.
-Θα έχει ενδιαφέρον αυτή η κούρσα....
Μου ψιθύρισε ο Ματ ο οποίος καθόταν ακριβώς δίπλα μου....
-Ναι κι εγώ περιμένω με αγωνία για να δω την έκβαση του αγώνα....
Οι δύο αγωνιζόμενοι ήταν πανέτοιμοι. Ο Wailord ήταν αρκετά ψύχραιμος σε αντίθεση με τον πίθηκο που άρχισε να ιδρώνει....Το μήνυμα που του έστειλε μάλλον έπιασε τόπο....
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale   [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale I_icon_minitimeΤρι Ιουν 12, 2012 3:54 am

Ο γεράκος απ'το πλήρωμα του Foxy, ο οποίος θα έχει ρόλο διαιτητή σ'όλα τα αγωνίσματα, είχε πάρει κι αυτός θέση. Στο χέρι του κρατούσε ένα περίστροφο. Μόλις πυροβολούσε ο αγώνας θα ξεκινούσε. Λοξές ματιές και των δύο αγωνιζόμενων έδιναν κι έπαιρναν προς τη μεριά του γέρου. Και τότε ακούστηκε το σήμα για την έναρξη της κούρσας. "ΜΠΑΜ"! Μετά τον πυροβολισμό και οι δύο αγωνιζόμενοι έδιναν τα πάντα για την νίκη. Χτυπούσαν τα κουπιά με μανία και πολύ δύναμη. Οι κυκλικές κινήσεις των χεριών τους γίνονταν όλο και πιο γρήγορες όλο και πιο δυνατές. Απ'ότι έδειχνε η κούρσα αυτή είχε ακόμα πολύ ψωμί.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale   [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale I_icon_minitimeΤρι Ιουν 12, 2012 3:59 am

Την καλύτερη εκκίνηση είχε κάνει ο Wailord, έχοντας ένα ελαφρύ προβάδισμα τριών-τεσσάρων μέτρων απ'τον αντίπαλο του .
-Φάε την σκόνη μου πειρατάκο!! Ή καλύτερα φάε τον αφρό μου!! Χεχεχε!!
Ο πιθηκομούρης όμως πειρατής ήταν πεισματάρης και δεν έδειχνε πρόθυμος να εγκαταλείψει αυτόν τον αγώνα.
-Μίλα όσο θες, η κούρσα όμως έχει ακόμα δρόμο!!!
Η διαδρομή ήταν επτακόσια μέτρα και ήδη είχανε διασχίσει τη μισή εξ' αυτής με τον Wailord να προπορεύεται καθ'όλη την διάρκεια της μέχρι τώρα κούρσας, με μία σταθερή απόσταση.
-Μην ελπίζεις ότι μπορείς να με φτάσεις!!!!
Κανένας εκ των δύο αγωνιζόμενων δεν έδειχνε να κουράζεται. Αντιθέτως το πάθος και των δύο αυξανόταν διαρκώς με το πέρας του χρόνου.
-Δεν τα παρατάω εύκολα!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale   [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale I_icon_minitimeΤρι Ιουν 12, 2012 4:08 am

Ο αγώνας έμοιαζε να βαδίζει προς εμάς όλο και περισσότερο....
-Ο Wailord τα πάει περίφημα.....Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρει!!!! Δώσε Wai!!!!!~
-Cathy, δεν θέλω να σου κόψω την χαρά αλλά έχω μία μικρή επιφύλαξη. Οι πειρατές ακόμα δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση. Αν είναι τόσο έντιμοι, το αποτέλεσμα είναι τετελεσμένο....
-Δεν υπάρχει πιθανότητα να χάσουμε σε δίκαιο αγώνα.....
-Συμφωνώ. Γι'αυτό κι έχω τις επιφυλάξεις μου.......
Την ίδια ώρα στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Foxy με το πλήρωμα του, κάνουν τα δικά τους σχέδια....
-Η διαφορά που έχουν μεταξύ τους είναι μικρή, η κούρσα έχει ακόμα διακόσια μέτρα μέχρι να τελειώσει.... Θα χτυπήσουμε είκοσι μέτρα πριν τον τερματισμό.....Έτσι δεν θα έχουν κανένα περιθώριο αντίδρασης και η νίκη θα είναι δική μας!!! Fufufu~~~
-Καπετάνιε είσαι τόσο έξυπνος....
-Το ξέρω... [mor136]
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale   [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale I_icon_minitimeΔευ Ιουλ 16, 2012 2:39 am

O Foxy αμέσως κινήθηκε δίχως άλλες χρονοτριβές παράλληλα με την διαδρομή της κούρσας, πάντα στην ξηρά, σ'ένα σημείο περίπου πενήντα μέτρα πριν τον τερματισμό.
-Εδώ είναι.... Αυτή είναι η ιδανική θέση για το καρτέρι.....
Σιγοψιθύρισε στους συνεργάτες τους. Ο Wailord είχε ακόμα το πλεονέκτημα λίγων μέτρων κι απ'ότι έδειχναν τα πράγματα δεν επρόκειτο να το χάσει με κανένα τρόπο. Αυτός θα ήταν ο τελικός νικητής της κούρσας και η πρώτη νίκη θα ερχόταν για το πλήρωμα μου πιο εύκολα απ'ότι ήμουν σε θέση να πιστέψω... Ενώ το ηθικό μου είχε αναπτερωθεί απ'το αποτέλεσμα που θα ερχόταν σ'αυτήν την πρώτη δοκιμασία, έλαβα μία ανησυχητική αναφορά που μου χάλασε αμέσως τη διάθεση και μ'έκανε να αισθανθώ περίεργα.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale   [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale I_icon_minitimeΔευ Ιουλ 16, 2012 2:47 am

Οι κατάσκοποι στους οποίους είχα αναθέσει την παρακολούθηση του Foxy, μου μετέφεραν μία αναφορά για κινητικότητα του πειρατή. Τον είδαν να μετακινείται μερικά μέτρα πριν την γραμμή του τερματισμού. Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι καλό. Καθόλου καλό. Απ'την αρχή δεν είχαν εμπιστευτεί αυτή την πονηρή αλεπού κι είχα τους λόγους μου. Και μάλλον οι λόγοι αυτοί επιβεβαιώνονται προς κακή μου τύχη.
-Καπετάνιε, τι τρέχει, τι σου είπαν οι κατάσκοποι?
Ρώτησε γεμάτος αγωνία ο πιστός μου φίλος και δεύτερος στη διοίκηση του πληρώματος μετά από μένα, ο Ματ.
-Η αλεπού έκανε κίνηση....Και αυτό δεν μ'αρέσει...Κάτι ετοιμάζει....
Ήταν η λιτή απάντηση που έδωσα στον Ματ. Τώρα δεν ήμουν μόνο εγώ ανήσυχος.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale   [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale I_icon_minitimeΤρι Ιουλ 17, 2012 1:54 am

Ο Ματ είχε κοκκινίσει ολόκληρος κι έμοιαζε έτοιμος να εκραγεί...
-Δεν γίνεται να περιμένουμε την αλεπού...Πρέπει να κινηθούμε πρώτοι...Να τον προλάβουμε....Δώσε μου μερικούς άντρες κι άσε με να τον βάλω στη θέση του...
-Και τι θα γίνει μετά? Θα μας πει και θα έχει δίκιο ότι δεν έκανε κάτι για να του φερθούμε έτσι και έμεις είμαστε υπεύθυνοι για το σπάσιμο της συμφωνίας που είχαμε κάνει. Αυτό δεν θα το επιτρέψω. Ο λόγος μου έχει μία βαρύτητα που θέλω να την διατηρήσω. Δεν θα αφήσω αυτόν τον πειρατή να μου την χαλάσει με τους ισχυρισμούς του.
-Και λες δηλαδή να τον αφήσουμε να δράσει ανενόχλητος? Δεν πιστεύω ότι ακούω κάτι τέτοιο από σένα Ρομπ.....
-Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Έδωσα τον λόγο μου ότι δεν θα γίνει καμία κίνηση εναντίον τους όσο τα αγωνίσματα είναι σε εξέλιξη. Δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό.
-Δεν μ'αρέσει....Δεν μ'αρέσει καθόλου.....
Είπα με μια δόση απογοήτευσης στη φωνή του ο Ματ....
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale   [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale I_icon_minitimeΤρι Ιουλ 17, 2012 2:07 am

Ενώ ο Ματ κι εγώ συζητούσαμε ακόμα για το περιστατικό με τον Foxy, o πειρατής είχε φτάσει σ'ένα σημείο λίγο πριν τον τερματισμό κι ένα σατανικό χαμόγελο είχε ζωγραφιστεί στο πρόσωπο του.....
-Λίγο ακόμα, λίγο ακόμα.....
Ο Wailord προχωρούσε ακάθεκτος προς την γραμμή τερματισμού και ο αντίπαλος του, τον ακολουθούσε όχι πολύ πίσω του αλλά με διαφορά αρκετή για να κάνει τον Wailord φαβορί και να τον κάνει να βρίσκεται ένα βήμα πριν τη νίκη του...Ο Ματ παρόλο που ο Wailord κέρδιζε συνέχιζε να λέει ότι έπρεπε να κινηθούμε προς τον Foxy για προληπτικούς λόγους...
-Έστω να σταθούμε δίπλα, έτσι δεν θα τολμήσει να κάνει τίποτα....
-Μην επιμένεις Ματ, η απόφαση μου είναι οριστική....Αν δεν κάνει κάτι που θα σπάσει την συμφωνία μας δεν πρόκειται να κάνουμε κι εμείς το οτιδήποτε.....
Ο Wailord με την βάρκα του είχχε φτάσει στο ύψος που βρισκόταν ο Foxy και μόλις τον είδδε, άρχισε να τον ειρωνεύεται και να τον βρίζει....
-Θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος ψαράκι....Noro noro beam!!!
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale   [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale I_icon_minitimeΤρι Ιουλ 17, 2012 2:18 am

O Foxxy εξαπέλυσε τις δυνάμεις του εναντίον του Wailord κι εκεί που ο σύμμαχος μου προηγούταν ξαφνικά βρέθηκε πίσω στην κούρσα μιας και ο αντίπαλος του τον πέρασε εκμεταλλευόμενος την απώλεια ταχύτητας που προκάλεσε ο Foxy στον Wailord....Λίγα μέτρα είχαν μείνει ακόμα κι αυτός που έκοψε πρώτος το νήμα στην γραμμή τερματισμού ήταν ο πειρατής του Foxy......
-ΧΑΧΑΧΑχαχα, νικήσαμε!!!!!!
Πανηγύριζαν οι πειρατές γύρω μαζί με τον καπετάνιο τους. Εγώ κι ο Ματ είδαμε την σκηνή έκπληκτοι....
-Το είδες αυτό ο Ρομπ???? Η εμπιστοσύνη που τους έδειξες προδόθηκε ήδη.....
Είπε με οργή στη φωνή του ο Ματ....
-Άντρες!!!!! Στα όπλα!!!! Συλλάβετε όλους τους πειρατές!!! Τώρα!!!
-Αυτή είναι η γλώσσα που καταλαβαίνω απόλυτα!!! Τι κοιτάται κωθώνια, ακούσατε τον καπετάνιο, ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!!!
Οι άντρες που ξεχύθηκαν κατά των πειρατών όπως έκανα κι εγώ. Κινήθηκα προς τον Foxy o οποίος μόλις με είδε μπροστά του, έντρομος έπεσε στο έδαφος....
-Κα-κάναμε μία συμφωνία....
-Την οποία έσπασες!!!
Κάπου εκεί η κουβέντα μας τελείωσα... Έφτιαξα ένα κλουβί από μάγμα γύρω από τον Foxy και τους άντρες που τον συνόδευαν...Στο μεταξύ μόλις ο καπετάνιος του πιάστηκε αιχμάλωτος σχεδόν όλοι οι άντρες του παραδόθηκαν....
-Ειδοποιήστε τα κεντρικά.....Έχουν πελατεία.....
Genryusai
Civilian
Civilian
Genryusai

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale   [Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale I_icon_minitimeΔευ Ιουλ 23, 2012 5:05 pm

Όνομα: Rob Greywind
Haki Points: -
Player of the Month Points: 6
Beli: 19.000
Bounty/Fame Points: 3.000.000
Παρατηρήσεις: Πολύ απλή ιστορία, αν και στο τέλος μου άρεσε. Δεν πήρες τα 3.000 που δίνω σε ειδικές περιπτώσεις και έχασες 8.000 λόγω έλλειψης πλοκής, λόγω Dave Fight μεταξύ Μαρίνς και Πειρατών ενώ είναι αποκλειστικά έθιμο Πειρατών (αν στις προηγούμενες το εξηγείς συγνώμη, για αυτόν τον λόγο έχασες μόνο 2.000) και λόγω των μικρών ποστς, παρά την καλή εμφάνιση και τρόπο γραφής σου.

[Τέλος] Dave back...What?? Part 4 Stories Finale
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τέλος] Dave back...What?? Part 2
» [Αρχή] Dave back...What?? Part 3
» [Τέλος] Dave back...What??
» [Τελος]The Cursed Sword Part 3:Back to Asuka,The Final Battle
» Stories!!![Τέλος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: