Παρόντες χρήστες | 7 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 7 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [ΤΕΛΟΣ] Η ενηλικιωση και η πραγματικη ωριμανση... | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vasilhs6 Marines
Posts : 3259 Join date : 18/08/2011 Age : 30 Location : Athens
| Θέμα: [ΤΕΛΟΣ] Η ενηλικιωση και η πραγματικη ωριμανση... Κυρ Ιουν 24, 2012 8:06 am | |
| Στην προηγουμενη ιστορια μου διηγηθηκα τα πρωτα χρονια της ζωης μου εως τα 17,περιγραφοντας τα οσα εζησα καθως και καποιες πολυ δυσκολες στιγμες που βιωσα.Σε αυτα τα χρονια ειχα αποκτησει την βασικη εκπαιδευση που ηθελα ωστε να μπορω να αντιμετωπισω τις δυσκολιες του κοσμου μονος μου.
Τωρα λιγο πριν κλεισω τα 18 μου χρονια συνεχιζω να προπονουμαι ομως πλεον με λιγοτερη ενταση καθως αφιερωνα αρκετο χρονο στο να βγαινω εξω απο το σπιτι, να κυκλοφορω στην πολη και να κανω δουλειες ωστε να γνωρισω καλυτερα τους ανθρωπους και να μαθω διαφορα πραγματα απο την κοινωνικη συναναστροφη. Αυτο το θεωρουσε ο πατερας μου πολυ σημαντικο γιατι ενα σημαντικο μαθημα που επρεπε να μου δωσει ωστε να χτισω εναν σωστο χαρακτηρα εχει να κανει με το πως να ξεχωριζεις του ανθρωπους που θες να εχεις διπλα σου και αυτους που ειναι εχθροι σου. Ετσι λοιπον εκανα περισσοτερες βολτες στην πολη,γνωριζα πολλους ανθρωπους τους οποιους τους ηξερα μονο φατσικα και αρχισα να ''κοινωνικοποιουμαι'' με λιγα λογια μιας και τοσο καιρο δεν ειχα καμια ιδιαιτερη επαφη με το τον πολυ κοσμο,αφοτου πεθανε η μητερα μου μονο προπονουμουν και εβλεπα ελαχιστα ατομα που με ηξεραν. Oλη αυτη η κατασταση με ξεκουραζε καθως πλεον εκτος απο την προπονηση ειχα κι αλλες ασχολιες και ετσι ειχα και περισσοτερα πραγματα να κανω καθε μερα. Ευτυχως οι ανθρωποι ηταν αρκετα ευχαριστοι και καλοι στην γειτονια μου σε αντιθεση με τις αλλες γειτονιες της πολης που εμεναν οι αριστοκρατες και υπηρχε παντα κατι διαφορετικο στην ατμοσφαιρα. Βεβαια τους σεβομουν αλλα δεν μπορουσε αυτο το γεγονος να μην με ενοχλει...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vasilhs6 στις Δευ Ιουλ 23, 2012 1:59 am, 1 φορά | |
| | | vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Η ενηλικιωση και η πραγματικη ωριμανση... Τετ Ιουν 27, 2012 2:49 pm | |
| Μια μερα που ειχα αποφασισει να μην κανω προπονηση και να ξεκουραστω,ειχα ορεξη για λιγο ποτο. ΠΛησιαζα τα 18 και ετσι με τον πατερα μου πιναμε καμια φορα στο σπιτι κρασι,ηθελα λοιπον να παω να πιω εξω μια φορα να βρω λιγη παρεα να μιλησουμε. Πηγα λοιπον σε ενα μπαρ στην πολη αρκετα γνωστο και μπηκα μεσα.Ειχε αρκετο κοσμο και δυσκολευοσουν να βρεις τραπεζι. Ενω εψαχνα λοιπον να βρω καπου να καθισω ειδα σε μιαν ακρη του μαγαζιου 2 τυπους να φορανε τα ρουχα των Μαρινς. Πλησιασα σιγα-σιγα και τον εναν τον αναγνωρισα,ηταν ο Yori τον παιδι που ειχα μονομαχησει μαζι του πριν σχεδον 2 χρονια στην βαση των Μαρινς. Αφου τον ηξερα λοιπον πλησιασα με την ελπιδα να με θυμαται ωστε να καθισουμε μαζι και να συζητησουμε. Λιγα δευτερολεπτα μετα εφτασα στο τραπεζι και χτυπωντας τον ελαφρα στην πλατη του μιλησα. Yori τι κανεις???? Με θυμασαι??? Εκεινος γυρισε εκπληκτος και αφου με προσεξε καλυτερα μιλησε. Ηaru, τι κανεις??? Φυσικα και σε θυμαμαι...Ελα καθισε! Ευχαριστω,μια χαρα ειμαι.Εσυ? Και εγω καλα...Οπως βλεπεις εγινα και επισημα Μαριν δεν ειμαι πλεον εκπαιδευομενος... Συγχαρητηρια!!! Καλη τυχη σου ευχομαι... Ευχαριστω...Εσυ πως τα πας με την προπονηση??? Μια χαρα...Προπονουμαι ολο και πιο σκληρα και ελπιζω να τα καταφερω... Μια χαρα θα τα πας...Haru επειδη λογικα σε λιγο καιρο θα παρω μεταθεση,θελω πρωτα να ξανακανουμε μια μαχη,να δουμε και οι 2 ποσο εχουμε βελτιωθει.... | |
| | | vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Η ενηλικιωση και η πραγματικη ωριμανση... Τετ Ιουν 27, 2012 3:01 pm | |
| Ευχαριστως Yori,οποτε θες μπορουμε να το κανονισουμε... Πολυ ωραια...Ελα τωρα καθισε μαζι μας, να σε κερασω κατι??? Εεε οτι πινετε και εσεις... Ωραια... Και φωναξε τον σερβιτορο και παρηγγειλε.Μετα απο 2 λεπτα ο σερβιτορος ηρθε με το ποτο μου και αρχισαμε την κουβεντα με τον Yori. Και για πες πως ειναι να ανηκεις στους Μαρινς??? Πως να ειναι...Ενταξει ακομη δεν εχω δει και πολλα πραγματα ομως ενα ειναι σιγουρο...Η προπονηση ειναι αρκετα κουραστικη και δυσκολη... Ελα ενταξει οταν εχεις να αντιμετωπισεις εγκληματιες πρεπει να κανεις το καλυτερο δυνατο για να εισαι παντα ετοιμος,οποτε ειναι λογικο. Ναι σιγουρα... Εσυ Haru θελεις να μπεις στους Μαρινς??? Ναι θα το ηθελα πολυ και για μενα αλλα και για τον πατερα μου να τον κανω περηφανο!!! Ειμαι σιγουρος πως αν μια μερα το αποφασισεις και σε δεχτουν δεν θα εχεις προβλημα με την προπονηση καθως θα εισαι ηδη ετοιμος να αντιμετωπισεις το εγκλημααα!!! Χαχα το πιστευεις ε??? Μακαρι,θελω πολυ να γινω Μαριν και να πολεμαω τους εγκληματιες....Ειδικα... Ειδικα τι Haru??? Ενας απο τους λογους για τους οποιους θελω να γινω Μαριν ειναι οτι θελω να πιασω και να χωσω στην φυλακη τον Higuma,γιατι σκοτωσε την μητερα μου... | |
| | | vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Η ενηλικιωση και η πραγματικη ωριμανση... Τετ Ιουν 27, 2012 3:15 pm | |
| Τοτε ειδα στο προσωπο του να απτυπωνεται μια εκφραση λυπως καθως σιγουρα δεν περιμενε να ακουσει κατι τετοιο και εσπευσε να με παρηγορησει. Σοβαρα??? Λυπαμαι....Ποτε εγινε αυτο??? Εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε.....Ημουν μικρος ομως καταλαβαινα και ο πατερας μου μου μιλησε ανοιχτα για οτι ειχε συμβει...Απο τοτε του εδωσα μια υποσχεση πως θελω να με προπονησει και να πιασω αυτον που σκοτωσε την μητερα μου. Και αυτο κανω ακομη και τωρα,προπονουμαι για να τον πιασω.Δεν με νοιαζει αν θα ειμαι Μαριν οταν θα τον αντιμετωπισω ή οχι αλλα θελω να τον χωσω στην φυλακη!!! Λυπαμαι πραγματικα για οτι εγινε,δεν ειχα ιδεα...Ελπιζω να εκπληρωσεις ολα σου τα ονειρα και φυσικα να στειλεις αυτο το καθαρμα στην φυλακη! Οταν θα ειμαι ετοιμος θα τον αντιμετωπισω,φετος του χρονου, σε 2 χρονια καποια στιγμη δεν θα μου γλυτωσει!!! Ωραια...Λοιπον για πες τι ειδους προπονηση κανεις αυτον τον καιρο??? Δεν κανω κατι συγκεκριμενο,περισσοτερο κανω αλλου ειδους προπονηση πλεον κυριως πνευματικη..... Μαλιστα...Εεε οσο να ειναι μετραει και αυτο παρα πολυ... Ναι οντως το διαπιστωσα τα τελευταια χρονια...Και εξαλλου δεν πιστευω να περιμενες να σου αποκαλυψω τα νεα μου κολπα πριν την μαχη μας??? Χαχαχα οχι βεβαια δεν θα το ηθελα αυτο!!! Μου αρεσουν οι εκπληξεις....Αλλα εχω και εγω αρκετες νεες κινησεις οποτε μην φοβασαι... Ειμαι σιγουρος οτι θα εχεις πολλα νεα πραγματα να μου δειξεις Yori.... | |
| | | vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Η ενηλικιωση και η πραγματικη ωριμανση... Τετ Ιουν 27, 2012 3:30 pm | |
| Και ετσι μεσα σε ενα κλιμα ευφοριας συνεχισαμε το ποτο μας μιλοντας πλεον για αλλα πραγματα που δεν ειχαν να κανουν με τις μαχες και τα οπλα. Ημασταν αλλωστε νεα παιδια και ειχαμε πολλα κοινα ενδιαφεροντα απο'τι φανηκε. Εγω δεν ειχα ξαναμιλησει με κανεναν αλλον ετσι περα του πατερα μου και ενιωθα πολυ ωραια. Μαλιστα στο μπαρ καποια στιγμη ηρθαν και κατι κοπελες και ''παιξαμε'' και λιγο...Δεν ημουν καθολου ανετος με τις κοπελες,λογικο αφου δεν εβγαινα εξω, ομως συντομα ειχα ξεμπλοκαρει και ενιωθα καλυτερα. Αφου διασκεδασαμε και με τις κοπελες η ωρα ειχε περασει αρκετα και επρεπε ολοι να φυγουμε. Ανανεωσαμε το ραντεβου μας για μια αλλη μερα και ετσι κινησαμε να φυγουμε. Εγω ενω ειχαμε φτασει στην εισοδο θυμηθηκα οτι ειχα ξεχασει την ζακετα μου και γυρισα να την παρω και οι αλλοι εφυγαν. Καθως γυρναγα πισω ειδα πως το μαγαζι ειχε σχεδον αδειασει καθως ημασταν απο τους τελευταιους που φευγαμε,ο μονος που ειχε μεινει ηταν ενας τυπος στο μπαρ που επινε για ωρες και οι σερβιτοροι οι οποιοι μαζευαν τα τραπεζια. Καθως περνουσα απο κοντα στην μπαρα ακουσα τον τυπο να βριζει τον ιδιοκτητη επειδη του ειχε τελειωσει το ποτο που επινε και εκεινον να του ζηταει συγνωμη και να του λεει να πληρωσει και να φυγει. Εκεινος οχι μονο δεν σηκωθηκε να φυγει αλλα του ζητουσε και τον λογω λεγοντας του πως δεν πληρωνει. Οταν μαλιστα μερικοι σερβιτορι προσπαθησαν να τον σηκωσουν με το ζορι εκεινος τραβηξε ενα μαχαιρι και πηγε να κοψει εναν απο αυτους, ο οποιος τελικα γλυτωσε καθως τον πηρε συριζα. Ολοι οι σερβιτοροι και ο ιδιοκτητης κρατησαν μια αποσταση καθως φοβοταν για τις ζωες τους,εγω ομως δεν μπορουσα να μεινω απραγος και ετσι αποφασισα να επεμβω. Ειιι εσυ εκει στην μπαρα, ασε κατω το μαχαιρι και παραδωσου!!! Εκεινος γυρισε αποτομα και καθως με ειδε με εκοψε απο πανω μεχρι κατω με το ματι του... Ποιος εισαι εσυ που θα μου πεις τι θα κανω???? Μου ειπε με μεθυσμενη προφορα καθως σηκωνοταν και προετασε το μαχαιρι προς το μερος μου... | |
| | | vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Η ενηλικιωση και η πραγματικη ωριμανση... Τετ Ιουν 27, 2012 3:54 pm | |
| Eνας απλος πολιτης ειμαι,που μπορω να σε κανονισω και να φροντισω να μην χτυπησεις κανεναν... Χαχαχα μπορεις εσυ να τα βαλεις μαζι μου???? Ας γελασω.... Μικρε προσεχε δεν ειναι αστεια πραγματα αυτα...Αστον ειναι μεθυσμενος δεν τον βλεπεις??? Μου φωναξε ενας απο τους σερβιτορους που ειχε απομακρυνθει. Μην ανησυχεις την ελεγχω την κατασταση. Και μολις τελειωσα την φραση μου επιασα μια ξυλινη καρεκλα απο ενα διπλανο τραπεζι και περιμενα τον μεθυσμενο να επιτεθει με το μαχαιρι. Πραγματι δεν αργησε και με αγαρμπο τροπο ηρθε προς το μερος μου με το μαχαιρι στο χερι. Εγω χρησιμοποιησα την καρεκλα για να αμυνθω και καθως τεντωσε το χερι του πλαγιασα την καρεκλα περνοντας το χερι του στο σημειο οπου υπαρχει το ξυλο που ενωνει τα 2 ποδια και πριν προλαβει να αντιδρασει την εστριψα με δυναμη αναγκαζοντας τον να αφησει απο το χερι το μαχαιρι. Προτου σηκωθει πηγα γρηγορα κοντα του και του εριξα μια γονατια στο προσωπο αφηνοντας τον αναισθητο. Εντωμεταξυ ολην αυτην την ωρα ενας απο τους σερβιτορους που βρισκοταν στην κουζινα και ειδε το σκηνικο ειχε καλεσει απο την αρχη με τον den-den mushi τους Μαρινς ωστε να ερθουν να επεμβουν. Την ωρα λοιπον που ο τυπος επεφτε αναισθητος στο πατωμα μπουκαραν με τα οπλα στα χερια μεσα στο μαγαζι οι Μαρινς. Μη γνωριζοντας τι ειχε συμβει στοχευσαν εμενα, ομως αφου τους εξηγησαν οι σερβιτοροι πηγαν στον μεθυσμενο και αφου του περασαν χειροπεδες τον πηραν και εφυγαν. Αφου εφυγαν ολοι ειχε μεινει πισω μονο ενας πιο υψηλοβαθμος Μαριν και μου μιλησε. Μικρε το ξερεις οτι αυτο που εκανες ηταν πολυ επικυνδηνο ε??? Ναι το ξερω κυριε αλλα μην σας νοιαζει δεν ειμαι κανενας τυχαιος εχω προπονηθει... | |
| | | vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Η ενηλικιωση και η πραγματικη ωριμανση... Παρ Ιουλ 20, 2012 6:21 am | |
| Τι εννοεις εχεις προπονηθει μικρε??? Ποιος εισαι??? Το ονομα μου ειναι Haru Genzou... Genzou....??? Εισαι γιος του... Ναι, γιος του ειμαι! Απαντησα και ενα χαμογελο σχηματιστηκε στο προσωπο μου. Μαλιστα...Ετσι εξηγειται πως καταφερες να τον ακινητοποιησεις ενω χρησιμοποιουσε μαχαιρι. Ναι, εδω και 12 χρονια προπονουμαι καθημερινα...Μια μερα θα ηθελα να γινω και εγω μερος των Μαρινς οπως ο πατερας μου... Ξερεις οτι αυτο ειναι πολυ δυσκολο, αλλα δεν θα σε αποθαρρυνω γιατι ειναι ωραιο να βλεπω νεους που θελουν να υπερασπιστουν την δικαιοσυνη. Συνεχισε την σκληρη δουλεια και μια μερα ισως ενταχθεις στους Μαρινς. Αυτο εχω σκοπο να κανω.....Και τωρα κυριε σας αφηνω πρεπει να γυρισω σπιτι ο πατερας μου θα ανησυχει. Αντιο! Αντιο νεαρε. Βγηκαμε μαζι απο το μπαρ αλλα πηραμε χωριστους δρομους, εγω κατευθηνθηκα στο σπιτι μου και εκεινος στην βαση των Μαρινς. Μετα απο λιγη ωρα εφτασα στο σπιτι και διηγηθηκα στον πατερα μου τι ειχε συμβει ενω τρωγαμε μαζι βραδυνο. Εκεινος με ακουγε με προσοχη και φαινοταν χαρουμενος που αντεπεξηλθα καλα στην πρωτη μου μαχη με καποιον. Με συνεχαρει και με εστειλε για υπνο μιας και ημουν κουρασμενος. Εγω πηγα στο δωματιο μου και αφου αλλαξα επεσα ψοφιος στο κρεβατι και ξεραθηκα στον υπνο... | |
| | | vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Η ενηλικιωση και η πραγματικη ωριμανση... Παρ Ιουλ 20, 2012 6:49 am | |
| Το επομενο πρωι ξυπνησα σχετικα νωρις και πηγα για προπονηση στο δασος. Ειχα μιλησει με τον πατερα μου για την μαχη με τον Yori και του ζητησα να κανονισει να παμε μια μερα στο dojo ωστε να μπορεσουμε να παλεψουμε. Το απογευμα που γυρισα ο πατερας μου μου ειπε οτι κανονισε να παμε την επομενη μερα για την μαχη. Εγω ενθουσιαστηκα και αφου εφαγα μεσημεριανο και ξεκουραστηκα το απογευμα πηγα ξανα για προπονηση καθως ηθελα να ημουν απολυτα ετοιμος. Η μερα περασε και η επομενη ηρθε, μαζι και η ωρα της μαχης. Εγω ετοιμαστηκα για τον αγωνα και εφυγα με τον πατερα μου για το dojo των Μαρινς. Φτασαμε μετα απο λιγη ωρα και ο Yori μας περιμενε στην εισοδο. Καλημερα Haru, Καλημερα κυριε Genzou. Καλημερα Yori, τι κανεις? Μια χαρα, εσυ? Και γω μια χαρα, ετοιμος να σε νικησω... Χαχα ωραια, περαστε μεσα θα αρχισουμε σε λιγο. Μπηκαμε μεσα και ειδαμε πως το dojo ειχε αρκετο κοσμο. Οι Μαρινς ειχαν μαζεψει τους νεοσυλλεκτους αφου ειχαν βρει μια ευκαιρια να τους δειξουν μια μαχη που θα πλησιαζε αρκετα την πραγματικη ζωη και θα ηταν πολυ καλη εμπειρια για αυτους. Ετσι λοιπον αφου ολοι τακτοποιηθηκαν και καθισαν στις θεσεις εγω και ο Yori μπηκαμε στην μεση που υπηρχε ενας ειδικος χωρος και αφου βγαλαμε τα ρουχα που δεν χρειαζομασταν μας εδωσε ενας Μαριν ενα ξυλινο σπαθι στον καθεναν. Συγνωμη....Μηπως θα μπορουσα να εχω και ενα δευτερο???? Ολοι με κοιταξαν περιεργα και πιο πολυ ο Yori, ομως τελικα ο Μαριν πηγε και μου εφερε ενα δευτερο σπαθι και ημασταν ετοιμοι να ξεκινησουμε... | |
| | | vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Η ενηλικιωση και η πραγματικη ωριμανση... Σαβ Ιουλ 21, 2012 10:01 am | |
| Τι το θες το δευτερο σπαθι Haru??? Εσυ τι νομιζεις Yori? Εμαθα να πολεμαω και με τα δυο χερια... Αυτο θα ειναι ενδιαφερον....Για να δουμε τι μπορεις να κανεις λοιπον... Ετοιμασου να εντυπωσιαστεις.... Και χωρις παραπανω κουβεντες ξεκινησαμε την μαχη. Μπηκαμε και οι 2 με αρκετη δυναμη κρατωντας σφιχτα τα σπαθια μας. Ο Yori και οι υπολοιποι Μαρινς που παρακολουθουσαν την μαχη ειχαν περιεργια να δουν αν θα επηρεαζαν τα 2 σπαθια την ταχυτητα μου ή την τεχνικη μου, καθως ηταν σαφως πιο δυσκολο απο ενα. Παρολαυτα εγω αυτα τα χρονια ειχα κανει πολυ σκληρη προπονηση και οχι μονο δεν μειονεκτουσα αλλα ειχα καταφερει να χειριζομαι το ιδιο και τα 2 μου χερια και να δινω χτυπηματα με την ιδια δυναμη. Η μαχη κρατουσε για αρκετη ωρα, αρχικα ανταλλασαμε πιο αδυναμα χτυπηματα τα οποια απεκρουονταν πιο ευκολα. Στην συνεχεια ανεβασαμε τον ρυθμο της μαχης και την δυναμη των χτυπηματων. Ο Yori φαινοταν να εχει το πλεονεκτημα λογω εμπειριας, ουτως η αλλως ειχε δωσει αρκετες μαχες πλεον ως Μαριν.Παρα την εμπειρια του ομως, ημουν σιγουρος οτι δεν ειχε αντιμετωπισει ξανα καποιον που χρησιμοποιουσε 2 σπαθια και αυτο ειχα σκοπο να το εκμεταλλευτω. Μετα τα αρχικα χτυπηματα που επιτηδες χρησιμοποιουσα και τα 2 ξιφη μου στην ιδια μερια με αποτελεσμα να τα απεκρουει ταυτοχρονα, αρχισα να τα χρησιμοποιω ξεχωριστα και εκει ο Yori αρχισε να δυσκολευεται. Τα χτυπηματα μου ηταν διαδοχικα και προερχοταν και απο τις δυο πλευρες και εκεινος δεν ηξερε τι να απεκρουσει πρωτα. | |
| | | vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Η ενηλικιωση και η πραγματικη ωριμανση... Κυρ Ιουλ 22, 2012 12:22 pm | |
| Ημουν σιγουρος πως ο Yori ειχε ξαφνιαστει απο την τεχνικη μου και την δραστικη βελτιωση που ειχα σε αυτα τα 2 χρονια που περασαν μετα την πρωτη μας μαχη. Η αληθεια ειναι οτι ειχα πεισμωσει μετα απο εκεινη την ηττα μου και ειχα προσπαθησει παρα πολυ να προπονηθω και να γινω πολυ καλυτερος. Τωρα εκτος απο την τεχνικη και την δυναμη ομως ειχα και την πνευματικη διαυγεια να εχω καθαρο το μυαλο μου καθολη την διαρκεια της μαχης. Παρολα αυτα καθως περναγε η ωρα ο Yοri συνηθιζε να αντιμετωπιζει 2 σπαθια και αρχισε να δυσκολευεται λιγοτερο. Περασε στην επιθεση και με γρηγορες κινησεις προσπαθησε να με χτυπησει στα πλευρα. Εγω ομως χρησιμοποιοντας και τα 2 σπαθια και με παραπανω δυναμη απεκρουα τα χτυπηματα του.Εκεινη τη στιγμη σκεπτομενος αρκετα γρηγορα βρηκα την ευκαιρια και χρησιμοποιοντας τα ποδια μου του εριξα μια πολυ δυνατη κλωτσια στο δεξι πλευρο και εκεινος επεσε στο πατωμα. Ξερεις, ενας ξιφομαχος μπορει να χρησιμοποιει και αλλα μελη του σωματος του εκτος απο τα χερια... Χαχα δικιο εχεις Haru, θα το εχω κατα νου σε επομενες μαχες μου.Ετοιμασου τωρα ομως γιατι τελειωσαν τα παιχνιδια.... Με μια αποτομη κινηση πεταχτηκε απο το πατωμα ξανα ορθιος. Πηρε μια περιεργη σταση κρατωντας σφιχτα το σπαθι του και με κοιταξε στα ματια. Πριν προλαβω να κανω το οτιδηποτε ετρεξε προς το μερος μου και με χτυπησε με δυναμη με το σπαθι.Εγω ξαφνιαστηκα και προλαβα ισα ισα να βαλω τα 2 σπαθια μπροστα μου για να μην δεχτω ολοκληρο το χτυπημα ομως δεν τα καταφερα και πεταχτηκα αρκετα μετρα πισω στο πατωμα. | |
| | | vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Η ενηλικιωση και η πραγματικη ωριμανση... Δευ Ιουλ 23, 2012 1:03 am | |
| Λιγα δευτερολεπτα πιο μετα σηκωθηκα ορθιος θυμωμενος και πεισμωμενος καθως δεν ηθελα να χασω και δευτερη φορα. Κρατησα τα σπαθια μου σταυρωτα στο υψος των ωμων μου και ετρεξα προς τον Yori. Οταν εφτασα κοντα του κατεβασα με δυναμη χιαστι τα χερια μου χτυπωντας τον στο στηθος χωρις να μπορεσει να απεκρουσει και τα δυο ξιφη ταυτοχρονα. Εκεινος επεσε στο πατωμα και πριν προλαβει να σηκωθει ετρεξα κοντα του κλωτσησα το σπαθι του και τον ακινητοποιησα. Η μαχη ειχε πλεον τελειωσει και ειχα καταφερει επιτελους να κερδισω. Αμεσως αφησα τα σπαθια μου και εδωσα το χερι μου στον Yori για να σηκωθει. Μπραβο Haru εχεις βελτιωθει παρα πολυ σε αυτα τα 2 χρονια που περασαν. Ευχαριστω Yori και εσυ το ιδιο, εκανα παρα πολυ προπονηση για να τα καταφερω. Ναι αυτο φανηκε, εχεις ωριμασει πολυ. Να δουμε εγω τωρα τι τιμωρια θα εχω που εχασα απο εσενα.... Μου ειπε γελωντας και ξεκινησαμε να περπαταμε. Πριν κανουμε πολλα βηματα αναμεσα απο το πληθος ξεχωρισε ο πατερας μου και ηρθε γρηγορα προς το μερος μου. Μαζι του ηταν και ενας ανδρας των Μαρινς με καπαρντινα. Haru γιε μου σημερα με εκανες πολυ περηφανο.Ολοι οι κοποι σου σε εφεραν εδω και καταφερες να κερδισεις. Σε ευχαριστω μπαμπα που δεχτηκες να με προπονησεις.... Captain Ori τι κανετε??? Ειπε ο Yori στον αντρα με την καμπαρτινα που ειχε ερθει με τον πατερα μου μαζι. Καλα ειμαι Yori, εχε χαρη που αυριο περνεις μεταθεση αλλιως θα ειχες τιμωρια... Σας ευχαριστω κυριε δεν θα επαναληφθει, το υποσχομαι... | |
| | | vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Η ενηλικιωση και η πραγματικη ωριμανση... Δευ Ιουλ 23, 2012 1:17 am | |
| Τοτε ο Yori μας αφησε μονους και τον λογο πηρε ο πατερας μου. Haru απο εδω ο Captain Ori ειναι ο αρχηγος της βασης των Μαρινς εδω στο Dawn Island και θελει να σου μιλησει. Ευχαριστως οτι θελετε. Ειπα απευθυνομενος στον αρχηγο. Μοτο αφησε μας μονους σε παρακαλω θα ηθελα να μιλησω ιδιαιτερως με τον γιο σου. Μαλιστα, εγω θα γυρισω στο σπιτι και ελα να με βρεις μολις τελειωσεις... Ενταξει μπαμπα θα σε δω μετα... Λοιπον Haru παμε καπου πιο ησυχα να μιλησουμε? Ναι βεβαιως οπως θελετε. Και ετσι τον ακολουθησα και πηγαμε να κατσαουμε να μιλησουμε στο γραφειο του. Θα ηθελες να πιεις κατι??? Οχι ευχαριστω... Ωραια. Σιγουρα θα αναρωτιεσαι για ποιο λογο σε καλεσα εδω. Ναι αυτο ειναι αληθεια... Πριν αρκετο καιρο ο πατερας σου μου ειχε μιλησει και μου ειπε πως απο μικρος ηθελες να γινεις μελος της παραταξης των Μαρινς.Εγω αρχικα ειχα τις επιφυλαξεις μου καθως ηθελα να προστατευσω τοσο εσενα οσο και τον πατερα σου.Πολλοι ισως να ελεγαν πως βρηκες θεση εδω εξαιτιας της προυπηρεσιας του πατερα σου και αυτο θα δυσφημιζε την οικογενεια σου.Γι αυτο λοιπον πρωτα περιμενα να σε δω σε μια μαχη και επειτα να αποφασισω αν μπορεις να μπεις στην παραταξη.Η αληθεια ειναι οτι ο πατερας σου μου ειχε δωσει διαπιστευτηρια για τις ικανοτητες σου και τον βαθμο που εχεις ηδη προπονηθει,ομως αυτο που ειδα σημερα ηταν τελειως διαφορετικο.... Τι ακριβως εννοειται??? Σας απογοητευσα??? Οχι βεβαια... Το αντιθετο, εντυπωσιαστηκα!!! | |
| | | vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Η ενηλικιωση και η πραγματικη ωριμανση... Δευ Ιουλ 23, 2012 1:33 am | |
| Αληθεια το λετε αυτο???? Φυσικα. Ο Yori ηταν απο τους καλυτερους νεοσυλλεκτους που ειχαμε τα τελευταια χρονια και το γεγονος το οτι τον κερδισες ηταν εντυπωσιακο.Φαινεται πως η δικαιοσυνη κερδισε εναν σπουδαιο υπερασπιστη... Θελετε να πειτε οτι... Ναι Haru σε καλωσοριζω επισημα στο σωμα των Μαρινς! Αχ σας ευχαριστω πολυ!!!! Επ...Τωρα εισαι στρατιωτης πια, οι αντιδρασεις σου πρεπει να ειναι λιγοτερο ενθουσιωδεις. Εχετε δικιο Captain Ori, συγνωμη. Δεν πειραζει.Τωρα μπορεις να πηγαινεις, να πεις και τα καλα νεα στον πατερα σου.Και απο αυριο 8 το πρωι εδω στην βαση και ετοιμασου να μεινεις μονιμα εδω. Μαλιστα κυριε,αντιο! Ειπα περνοντας σταση προσοχης και χαιρετοντας τον με το χερι διπλα στο κεφαλι. Και ετσι βγηκα απο το γραφειο του τοσο χαρουμενος που επιτελους το ονειρο μου ξεκινουσε, ανηκα πλεον στους Μαρινς και πλεον ημουν ενα βημα πιο κοντα στο να πιασω αυτους που σκοτωσαν την μητερα μου αλλα και οσους κακοποιους τρομοκρατουν τον κοσμο. Ειχα βγει πλεον απο την βαση και γυρνουσα στο σπιτι μου. Δεν περασε πολυ ωρα και μετα απο 10 λεπτα ανοιγα την πορτα του σπιτιου μου. Μπαμπα μπηκααα μπηκαααα!!!!! Του ειπα φωναζοντας... Ναι το καταλαβα Haru ακουσα την πορτα..... Οχι μπαμπα δεν καταλαβες....Στους Μαρινς μπηκαααααα!!!!!!!! Αληθεια??? Δεν ξερεις τι μεγαλη χαρα μου εδωσες τωρα.... Αυτο με ηθελε ο αρχηγος.Και μου ειπε πως απο αυριο θα μεινω μεσα στην βαση των Μαρινς. Ναι το ξερω ετσι γινεται με τους νεοσυλλεκτους....Πρεπει λοιπον να ετοιμασουμε τα πραγματα σου. Αργοτερα αυτο, ας φαμε τωρα γιατι πεθαινω της πεινας και ας γιορτασουμε το γεγονος... | |
| | | vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Η ενηλικιωση και η πραγματικη ωριμανση... Δευ Ιουλ 23, 2012 1:46 am | |
| Πραγματι φαγαμε του σκασμου μιας και ηταν και το τελευταιο δειπνο που θα ειχαμε μαζι. Βεβαια θα τον εβλεπα συχνα αφου στην ιδια πολη θα ημασταν ομως ηταν διαφορετικα. Αφου λοιπον τελειωσαμε το φαγητο πηγα ο καθενας στο δωματιο του για να κοιμηθουμε και να ξεκουραστουμε. Εγω ομως δεν μπορουσα να κλεισω ματι, σκεφτομουν συνεχεια το τι ειχε γινει το πρωι και πως επιτελους ολα εμπαιναν σε μια σειρα.Πλεον ολα ηταν στο χερι μου και με σκληρη προπονηση θα εφτανα πολυ ψηλα! Η ωρα λοιπον περασε και ηρθε το απογευμα χωρις οι σκεψεις αυτες να εχουν αφησει το μυαλο μου εστω και για λιγη ωρα. Σηκωθηκα απο το κρεβατι και ξεκινησα να μαζευω τα πραγματα μου και να τα τοποθετω στον σακο μου.Μετα απο λιγη ωρα ηρθε και ο πατερας μου και με βοηθησε, ενω μου εδωσε και μερικες συμβουλες καθως ο ιδιος ηξερε πολυ περισσοτερα. Ημουν σιγουρος πως οσα μου ελεγε θα μου φαινοταν αρκετα χρησιμα.Ετσι κι αλλιως οτι μου ειχε μαθει μεχρι στιγμης ειχαν αποδειχτει πολυ σωστα και χρησιμα. Οταν λοιπον τελειωσαμε με το πακεταρισμα των πραγματων μου ειπε πως ηθελε να παμε μια βολτα για να μου παρει κατι. Ντυθηκαμε λοιπον και βγηκαμε στην αγορα,περασαμε απο πολλα μαγαζια αλλα σταματησαμε μονο σε ενα.Ενα μεγαζι στο κεντρο της πολης το οποιο πουλουσε τα καλυτερα σπαθια στο νησι.Μπηκαμε μεσα και ο πατερα μου μου ειπε. Haru διαλεξε 2 σπαθια οποια θες.Θα ειναι το δωρο σου που καταφερες να γινεις μελος των Μαρινς. Αληθεια μπαμπα???Σ'ευχαριστω!!!! Του ειπα και ετρεξα να ψαξω τα σπαθια. Εψαχνα για αρκετη ωρα καθως ηθελα να βρω δυο πολυ καλα σπαθια τα οποια θα ηταν ελαφρια και ευκολα στην κινηση αλλα ταυτοχρονα θα ειχαν και αρκετη δυναμη στα χτυπηματα τους. Τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα δυο σπαθια που μου αρεσαν ιδιαιτερα και τα αγορασαμε.Επισης πηραμε και δυο θηκες για να τα αποθηκευω. Μετα τα ψωνια μας γυρισαμε στο σπιτι μιας και ειχε ξεκινησει να βραδυαζει και αυριο επρεπε να σηκωθω αρκετα νωρις. Μολις φτασαμε λοιπον στο σπιτι εγω πηγα στο δωματιο μου και επεσα αμεσως για υπνο σαν πουλακι... | |
| | | vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Η ενηλικιωση και η πραγματικη ωριμανση... Δευ Ιουλ 23, 2012 1:58 am | |
| Το επομενο πρωι ξυπνησα αρκετα νωρις καθως ημουν ενθουσιασμενος που θα εντασσομουν επισημα στους Μαρινς.Ντυθηκα γρηγορα,ελεγξα οτι ειχα παρει ολα μου τα πραγματα, πηρα τα σπαθια μου και πηγα στην κουζινα να φαω πρωινο.Εκει με περιμενε ο πατερας μου,μου σερβιρε και καθισε μαζι μου να φαει.Η στιγμη ηταν καπως περιεργη καθως επειτα απο 18 χρονια θα αποχαιρετιομασταν καθως δεν θα μεναμε πλεον στο ιδιο σπιτι.Βεβαια και οι δυο ξεραμε οτι καποτε θα γινοταν κι αυτο και γι'αυτο ημασταν προετοιμασμενοι.Οταν τελειωσα το φαγητο αποχαιρετησα τον πατερα μου,πηρα τα πραγματα μου και εφυγα για την βαση.Δεν ηθελα να με συνοδευσει κανεις,ηθελα να ειμαι μονος μου σε αυτην την νεα αρχη. Λιγη ωρα αργοτερα εφτασα στην μεγαλη πυλη της βασης,η οποια ηταν κλειστη. Ποιος εισαι εσυ??? Μου ειπε ο φυλακας. Ειμαι καινουριος,μπορεις να ρωτησεις τον Captain Ori το ονομα μου ειναι Haru. Εκεινος αμεσως εσκυψε στο den-den mushi και επικοινωνησε με το εσωτερικο κτηριο.Λιγα δευτερολεπτα αργοτερα ανοιγε την πυλη λεγοντας. Μπορεις να περασεις. Οταν ανοιξε η πυλη μπηκα μεσα κατευθηνθηκα προς το κεντρικο κτηριο.Εκει εμφανιστηκε μπροστα μου ενας αλλος ανδρας με καμπαρτινα. Καλημερα ειμαι ο υπαρχηγος της βασης και το ονομα μου ειναι Gin, εσυ πρεπει να εισαι ο Haru. Μαλιστα κυριε, εγω ειμαι! Πολυ ωραια ακολουθησε με. Τον ακολουθησα και πηγαμε μεσα στο κτηριο.Αρχικα με πηγε στους κοιτωνες που κοιμοταν οι ναυτες. Εδω θα κοιμασαι μαζι με τους υπολοιπους ναυτες,αφησε να πραγματα σου σε εκεινο το κρεβατι και ελα μαζι μου. Μαλιστα! Απαντησα και πηγα να αφησω τον σακο μου στο κρεβατι που μου εδειξε.Και στην συνεχεια τον ακολουθησα. Εδω οπως ξερεις ηδη ειναι το Dojo που γινονται οι προπονησεις,στο πισω μερος υπαρχουν αποδυτηρια.Πηγαινε εκει και φορα αυτα τα ρουχα. Μου ειπε και μου εδωσε μια στολη των Μαρινς.Εγω χωρις δευτερη σκεψη πηρα την στολη και πηγα να αλλαξω. Η καριερα μου ως Μαριν ειχε αρχισει.... | |
| | | Genryusai Civilian
Posts : 11087 Join date : 01/10/2011 Age : 37 Location : Forum όλη μέρα
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Η ενηλικιωση και η πραγματικη ωριμανση... Τετ Ιουλ 25, 2012 6:04 pm | |
| Όνομα: Haru Genzou Haki Points: - Player of the Month Points: 7 Beli: 25.000 + 2.000 (παρελθόν) Bounty/Fame Points: 5.000.000 Παρατηρήσεις: Αρκετά καλή ιστορία. Λιτή. Όχι κάτι φαντασμαγορικό. Ωστόσο αληθοφανής. Δεν κατάφερες να πάρεις τα 3.000 που δίνω σε ειδικές περιπτώσεις και 2.000 λόγω έλλειψης καλών περιγραφών. Τέλος, έχεις καλυτερεύσει πάρα πολύ σε σχέση με τις παλιές σου ιστορίες.
| |
| | | | [ΤΕΛΟΣ] Η ενηλικιωση και η πραγματικη ωριμανση... | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|