.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
3 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 3 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τέλος] The bloody alliance

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
DIRK
Marines
Marines
DIRK

[Τέλος] The bloody alliance Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Τέλος] The bloody alliance   [Τέλος] The bloody alliance I_icon_minitimeΤετ Ιουλ 11, 2012 10:02 am

...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Τετ Νοε 07, 2012 12:27 am, 8 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] The bloody alliance   [Τέλος] The bloody alliance I_icon_minitimeΠεμ Ιουλ 12, 2012 5:00 am

......

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Τετ Νοε 07, 2012 12:32 am, 1 φορά
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] The bloody alliance   [Τέλος] The bloody alliance I_icon_minitimeΠεμ Ιουλ 12, 2012 5:50 am

Ήταν μακράν η μεγαλύτερη επικήρυξη που είχα δει ... Έπρεπε να είχε κάνει τρομερά πράγματα για να πάρει αυτό το ποσο για το κεφάλι του..Συνέχιζα να διαβάζω το άρθρο ωστε να μάθω περισσότερα για τον Rikkido...Ανέφερε καποια πράγματα για το πλήρωμα του, έναν άντρα με μπλέ μαλλιά, επικήρυξη 64.000.000 και όνομα Roni d razor, οπως επίσης και μια κοπέλα με ρωζ μαλλιά, επικήρυξη 38.000.000 και όνομα Mia Haynie..Τιποτα αλλο για τον Rikkido..Το ενδιαφέρον μου μετά, έπεσε στον Roni.. Σε ένα αρθρο παρακάτω έγραφε πως "επισκέφτηκε" το Ferum προκαλώντας ζημιές..
"Ποτε έγινε αυτό και εγω δεν το πήρα χαμπάρι?" αναρωτήθηκα.."Ισως να συνεργαζόμουν μαζί του για να καταστρέψουμε το Ferum"...Συνεχίζοντας την ανάγνωση του άρθρου,. έμεινα άφωνος...Η εφημερίδα ανέφερε και εμένα! χαρακτηριστικά έγραφε πως στο Ferum, λαμβάνουν χωρα βίαιες δολοφονίες απο έναν αντρα με το ψευδώνυμο "E".. Αλλα στοιχεία μου δεν είχαν..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Σαβ Ιουλ 14, 2012 6:55 am, 2 φορές συνολικά
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] The bloody alliance   [Τέλος] The bloody alliance I_icon_minitimeΠεμ Ιουλ 12, 2012 1:27 pm

Ούτε φωτογραφία ,. ούτε όνομα..Παρ όλα αυτα μου είχαν βαλει μια επικήρυξη 13.000.000...
Σιγά τα αυγά! σκέφτηκα...Και 100.000.000 να είχα, αν δεν ήξεραν το πρόσωπο μου,πως είμαι η το πως μάχομαι, δεν θα μπορούσαν να με κινηγήσουν!! Με αυτό το σύστημα θα μπορούσα ανετα να κυκλοφωρώ ακόμα και στην Shell town, μια απο τις μεγαλύτερες βασεις των Marines στην East Blue
Κάποιες ώρες αργότερα, και σύμφωνα με τον χαρτη μου, το νησί που αντίκρυσα ήταν η Shell Town .. Μια μεγάλη βαση με το σήμα των Marines δέσποζε στο κέντρο της
..Είχε φτάσει το απόγευμα ..Αρχισα να τραβάω κουπί ωστε να φτάσω γρηγορότερα στο λημάνι , δεν ήθελα να βρίσκομαι νύχτα στην θάλασσα...
Μπήκα στο λημάνι..Τα χέρια μου είχαν κουραστεί απο την έντονη "ασκηση" που προσφερε η κοπηλασία.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Ιουλ 15, 2012 11:51 am, 4 φορές συνολικά
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] The bloody alliance   [Τέλος] The bloody alliance I_icon_minitimeΠεμ Ιουλ 12, 2012 2:03 pm

Πλησίαζα με την βάρκα μου την πέτρινη αποβάθρα στην οποία ήταν δεμένες οι ψαρόβαρκες..Αριστερά υπήρχαν 3 Battleships των Marine, "Μες την φωλιά του λύκου" σκέφτηκα ενώ ένα μικρό χαμόγελο αποτυπώθηκε στο στώμα μου..
Με ένα μικρό άλμα , βρεθηκα απο την βάρκα στην σταθερή επιφάνεια της πέτρας.Τράβηξα το σκοινί και έδεσα την βαρκα στον ελεύθερο πάσσαλο ακριβώς μπροστά της...Μόλις αυτό έγινε, πήδηξα ξανα μέσα στην βαρκα ωστε να παρω λίγα χρήματα και μερικά απαραίτητα πράγματα για την διαμονή μου στο νησί..Αφού πήρα μερικα belli, εκρυψα το πουγκί σε μια κρυφή εσωχή που είχα δημιουργήσει κατω απο την θέση μου..Αφού πήρα μια αλλαξια ρούχα και τα έχωσα μέσα στο μικρό σακίδιο, το έκλεισα και το έβαλα στην πλάτη μου..Έδεσα καλύτερα την θήκη του σπαθιού μου στην ζώνη μου, στερέωσα καλύτερα τις θήκες των μαχαιριών μου, σε μπότες , στις ζώνες .

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Σαβ Ιουλ 14, 2012 6:57 am, 2 φορές συνολικά
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] The bloody alliance   [Τέλος] The bloody alliance I_icon_minitimeΣαβ Ιουλ 14, 2012 6:31 am

Πριν αφήσω την βαρκα, πήρα ένα πράσινο μήλο και άρχισα να το τρώω..Η αλήθεια ήταν πως πεινούσα αρκετά.
Με το φως των λαμπών του δρόμου φωτιζόταν όλη η πόλη . Μια ομάδα Marines με προσπέρασαν κοιτώντας με ..Έστριψα απο το πρώτο στενο..Βρέθηκα σε έναν αρκετά μεγάλο δρόμο ο οποίος είχε αρκετό κοσμο..Όλοι τους φαίνονταν φανερά αδυνατισμένοι. "Σκασίλα μου." Σκεφτηκα..δεν με ενδιέφερε η ζωή των άλλων. Περπατούσα δεξιά και αριστερά ψάχνοντας για το bar που είχα δωσει ραντεβού με τον Sparda, όμως δεν το έβρισκα..Έτσι αποφασησα να ρωτήω έναν νεαρό Marine που είδα στον δρομο...
-Συγνώμη ..Έκανα διακριτικά..Εκείνος γύρισε..είμαι νεος στην πόλη, μήπως θα μπορούσες να μου πεις που βρίσκεται το Bar , Mistral?
-Είναι δυο τετράγωνα πιο κατω, περπάτησε στην κεντρική οδο και στρίψε αριστερα στο δευτερο στενο..Θα το βρεις..Αν και δεν θα σου συνιστούσα να πας εκεί..Είναι στέκι κακόφημων παρανομων..
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] The bloody alliance   [Τέλος] The bloody alliance I_icon_minitimeΣαβ Ιουλ 14, 2012 7:01 am

-Θα προσέχω..Του είπα.Ευχαριστώ για τις οδηγίες..
Ξεκίνησα να ακολουθώ τις οδηγίες του Marine..Πήρα τον δρόμο που βρισκόταν στα δεξιά μου γιατί ήταν πιο φωτισμένος απο αυτόν που ήταν μπροστά μου , καθώς επίσης και με περισσότερο κόσμο.Υπήρχαν περιπολίες Marine σε εκείνο το δρόμο και γι αυτό αναγκάστηκα να βάλω την κουκούλα μου,ασχετα με το γεγονος οτι δεν με ήξεραν ...Ευτυχώς για μένα , υπήρχε ένα μαγαζί που πουλούσε τρόφιμα στα δέκα μέτρα και στην άλλη μεριά του δρόμου , πριν το μπαρ .Κατευθύνθηκα πρώτα προς το μαγαζί με τα τρόφιμα .Εκεί είδα πράγματα που δεν είχα ξαναδεί στην ζωή μου.Περίεργα φυτά, λουλούδια που τα χρησιμοποιούσαν για να μαγειρέψουν και άλλα τέτοια.Ευτυχώς είχε και κατσαρόλες και πιάτα.Επί τέλους θα μπορούσα να μαγειρέψω στην βάρκα.Αγόρασα μια κατσαρόλα και όσα τρόφιμα και νερό χωρούσε ο σάκος μου.Μου έκανε εντύπωση ότι πήρα πολλά πράγματα και μου είπε να πληρώσω πολύ λίγα μπέλι .Βγήκα από το κατάστημα και προχωρούσα προς το μπαρ
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] The bloody alliance   [Τέλος] The bloody alliance I_icon_minitimeΣαβ Ιουλ 14, 2012 7:06 am

Στον δρόμο μια περιπολία Marine κοντοστάθηκε για να με δει όμως προχώρησα γρήγορα προς το προορισμό μου .Δεν πρόσεξα ότι η κουκούλα είχε φύγει από το κεφάλι μου..
Άνοιξα την πόρτα του μπαρ...κοίταξα τριγύρω, όμως δεν βρήκα τον Sparda..Απογοητευμένος κάθισα στο πρώτο τραπέζι που βρήκα . Στο μαγαζί υπήρχε πολύς κόσμος και όλοι έπιναν και γελούσαν ξένοιαστοι , ο μόνος που ήταν κουρασμένος και ελαφρώς κακοδιάθετος ήμουν εγώ .Κοιτούσα τα μαχαίρια μου αμήχανος και σκεφτόμουν πόσους είχα σκοτώσει με αυτό όταν άκουσα μια γνωστή φωνή
-Ezio ! Εσύ εδώ?
Συνηθισμένος να μην ακούω το όνομά μου ,να είμαι σε επιφυλακή καθώς επίσης έμαθα να είμαι σε εγρήγορση τον τελευταίο καιρό ,τράβηξα αστραπιαία δυο μαχαίρια απο την ζώνη μου και το έστρεψα προς αυτόν που μου μίλησε
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] The bloody alliance   [Τέλος] The bloody alliance I_icon_minitimeΣαβ Ιουλ 14, 2012 7:53 am

Μόλις γύρισα και τον είδα έμεινα άφωνος
-Τι κάνεις εκεί ρε Εzio? είπε γελώντας και παίρνοντας το όπλο με μια αριστοτεχνική κίνηση από τα χέρια μου , και το έβαλε στην ζώνη μου
-Sparda...Δεν άλλαξες καθόλου..Έλα κάτσε λίγο να μιλήσουμε...Και μην με ξαναπείς Ezio...
-Πως να σε λέω τότε?
-Joker ..
-Mα γιατί?
-Έχω λόγο..
-Οπως θέλεις..Πάω την παραγκελία στο διλανό τραπέζι και έρχομαι..
Έτσι κι έγινε .Ο Sparda μετέφερε τα ποτά στο διπλανό τραπέζι και γύρισε και κάθησε στο τραπέζι μου.
-Λοιπών ,,,Πως τα πας?
-Μια χαρά ρε Ε...
Τον κοίταξα απειλητικά
-Θέλω να πω, Joker .Βρήκα δουλεία εδώ σε αυτό το μπαρ, δεν δίνει πολλά λεφτά αλλά ήταν το καλύτερο που βρήκα
-Δεν μου είχες πει πως το μπαρ είναι δικό σου ?
-Ναι, ήταν, αλλα τώρα χρεοκόπησα και το έχασα
Πως έγινε αυτό?
Είναι μεγάλη ιστορία....Έχεις χρόνο σωστά?
-Έχω..πες μου

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Ιουλ 15, 2012 3:56 am, 1 φορά
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] The bloody alliance   [Τέλος] The bloody alliance I_icon_minitimeΣαβ Ιουλ 14, 2012 8:45 am

-Από τότε που έφυγα από το Ferum, 9 χρονιά πριν , προσπαθούσα να βρω δουλειά..Έφτασα στο λιμάνι του Bliss Kingdom , εκεί όπου συνάντησα μερικούς δικούς μου ανθρώπους ...Εκείνοι με βοήθησαν να κάνω διάφορες μικροδουλειές όμως δεν έμενα ευχαριστημένος ...Έτσι αναζήτησα την τύχη μου στο κυνήγι πειρατών που έρχονταν στο λιμάνι ..Αυτό δούλεψε οφείλω να ομολογήσω..Για 5-6 μήνες έβγαζα αρκετά λεφτά ...κάποια στιγμή όμως συνάντησα έναν πολύ δυνατότερο από μένα ο οποίος λεγόταν Drougr και ήταν καπετάνιος ενός πειρατικού πληρώματος...Αφού νίκησα 3 άντρες του, ήρθε να με αντιμετωπίσει ο ίδιος. Αυτό μου απέφερε την ουλή στο πρόσωπο .. Μετά απ την μάχη τα παράτησα ... Αφού μου πήραν όλη την περιουσία ώστε να με αφήσουν να ζήσω, δεν μου έμενε κάτι που να μπορούσα να κάνω στο Bliss, έτσι έπιασα δουλειά σε ένα εμπορικό πλοίο..Πλήρωναν καλά..1.000belli την μέρα , φαγητό πρωί μεσημέρι βράδυ, και ένα ποτήρι ουίσκι κάθε βράδυ..Περνούσα πολύ καλά σε αυτήν την δουλειά και έτσι την έκανα για 4 χρόνια...Κάποια μέρα όμως μας επιτεθήκαν πειρατές ..αφού πήραν όλες τις προμηθιες , τους σκότωσαν όλους εκτός από μένα, που με πήραν στο πλήρωμα..Ο καπετάνιος ήταν αρκετά δυνατός, όμως μετά από 1 χρόνο βρήκε τον δάσκαλο του..Σε ένα νησί της north blue, ένας άντρας που ονομάζεται saga κατάφερε να σφάξει ολο το πλήρωμα..Έμενα με φυλάκισαν, όμως δραπετευσα ..Με δυσκολία φυσικά

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Ιουλ 15, 2012 4:01 am, 3 φορές συνολικά
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] The bloody alliance   [Τέλος] The bloody alliance I_icon_minitimeΣαβ Ιουλ 14, 2012 9:24 am

Από εκεί έκλεψα ένα πλοίο και βρέθηκα στην Shell town..με πολύ κόπο δημιούργησα αυτό το μπαρ, όμως ο Captain Morgan σύντομα κατάλαβε ποιος είμαι...Με ανάγκασε να πληρώνω υπερδιπλάσιους φόρους , και μόλις δεν μπορούσα πλέον να πληρώσω αλλο, με ανάγκασε να δουλεύω 15 ώρες εδω , να κοιμάμαι μόνο 5 και τις αλλες 4 να απειλώ τους πολίτες για να πληρώνουν τους φόρους τους...ετσι ζω εδώ και 3 χρόνια ....είπε με πικρία...Εσύ τι κάνεις από τότε που έφυγες απ το νησί?
-Προπόνηση και σχεδία
-πως έτρωγες??
-απο κυνήγι
-Και που έμενες??
-Σε σπηλιές, αναγκαστικά ...
-Δεν γύρισες καθόλου πίσω?
Ενα απόκοσμο χαμόγελο εμφανίστηκε στ πρόσωπο μου...για την ακρίβεια οσο φαινόταν κατω απ την κουκούλα ..
-Γύρισα , είναι η αλήθεια...
-Και τι έγινε? σε αναγνώρισε κανεις??
-Οχι..Μονο ο Alexander?
-Αα!! τι κάνει αυτη η ψυχη?
-Παρέα στα ψαρια..
-Τι εννοείς?
-Τον σκότωσα γιατί με πρόδωσε..
-Μα τι ? πως??
-Ωρα να σου πω κι εγω την ιστορια μου...Είπα ακουμπώντας πίσω στην καρέκλα μου και βάζωντας τα πόδια μου πανω στο τραπέζι

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Ιουλ 15, 2012 4:07 am, 1 φορά
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] The bloody alliance   [Τέλος] The bloody alliance I_icon_minitimeΣαβ Ιουλ 14, 2012 9:40 am

Μόλις με εξόρισε ο Juon, βρήκα καταφύγιο σε ένα διπλανό νησί..Εκεί όπως σου είπα,εκπαιδεύτηκα μόνος μου με τα μαχαιριά μου και το ξίφος μου, όπως επίσης και με την τέχνη του μηχανικού..Κατάφερα να κάνω πολλές εφευρέσεις χρησιμοποιώντας άπλα πράγματα που βρίσκεις στο δάσος..Βαθιά μέσα μου όμως δεν ήμουν ευχαριστημένος .Ήθελα εκδίκηση από τον Juon και κάθε πολίτη του Ferum που τότε ψηφίσαν για να με διώξουν. Μου στέρησαν μια ήρεμη ζωή, και με καταδικάσαν να γίνω ένας άνθρωπος χωρίς ιδιαίτερα αισθήματα.Έτσι σχεδίαζα την επιστροφή μου...Όχι μόνο για να γυρίσω και να δουλέψω, άλλα να καταστρέψω το νησί και μαζί με αυτό, όλους τους κατοίκους του..Διψούσα για αίμα και εκδίκηση...Σχεδίασα το τι θα κάνω προσεκτικά, και έτσι περασε ο καιρος..Τέσσερις μέρες πριν, έφτασα στο Ferum.Εκεί σχεδίαζα να γίνω ενα με την Black Claw ωστε να με προμηθεύσουν δυναμίτες..Δεν έγινε ακριβώς όπως το περίμενα η δουλειά.. Οι black claw άρχισε να με κυνηγά αφού σκότωσα 2 από τα ηγετικά τους μελη, ετσι η δουλειά μου γινόταν δυσκολότερη...Ο Alexander απ την άλλη με πρόδωσε στους Black Claw, περιμένοντας πλούτη, όμως τον εξαπάτησαν και έτσι βρεθήκαμε και οι δυο σε ένα κελί

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Ιουλ 15, 2012 4:19 am, 5 φορές συνολικά
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] The bloody alliance   [Τέλος] The bloody alliance I_icon_minitimeΣαβ Ιουλ 14, 2012 10:16 am

Παρ ολα αυτα, κατάφερα να μας ελευθερώσουν..Αυτο συνέβη καθώς έκανα τους πολίτες να αισθανθούν ανασφάλεια και δημιούργησα αναρχία στην πόλη..Έκαψα το μεγαλύτερο πλοιο του Juon, έκαψα την αποθήκη πυρομαχικών, δολοφόνησα μερικούς πολίτες και ετσι αναγκαστήκαν καλέσουν τους marines, αυτο ευτυχώς έγινε πριν με πιάσουν..Τους υποσχέθηκα οτι θα τους βοηθήσω να διώξουν τους marines λέγοντας τους ένα πολυ καλο σχέδιο το οποιο θα μας ωφελούσε όλους και κυρίως αυτους...Τους έπεισα να βάλουμε δυναμίτες κατω απ το λιμάνι, ομως οταν φτάσαμε εκει διέταξα τους άντρες μα τα βάλουν κατω απ ολη την πολη...Την επόμενη μερα εγινε ολη η δουλειά...Μολις το πλοιο των marines εφτασε το έζωσα με εκρηκτικά και κατευθύνθηκα προς το παλατι του juon για να τον δολοφονήσω...Τελικά τα κατάφερα..Μολις έφτασα εκει ,. σκότωσα 6 φρουρούς του και εβαλα τον ιδιο να παρει στα κεντρικά της βασης των marine στην south blue..τον δολοφόνησα μολις εδωσε τον κωδικό τους και τους μίλησα εγω..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Ιουλ 15, 2012 1:42 pm, 2 φορές συνολικά
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] The bloody alliance   [Τέλος] The bloody alliance I_icon_minitimeΚυρ Ιουλ 15, 2012 4:21 am

Τους προειδοποίησα οτι η εποχή μου τωρα αρχίζει και πως ειναι ανίκανοι να τα βάλουν μαζι μου..Τους εκανα και μια επίδειξη δυναμίτης εκείνη την ωρα , ενεργοποιώντας τον πυροκροτητή που ηταν για τα εκρηκτικά του καραβιού...Για να μην σε πολυκουραζω, το κατέστρεψα και μετα έφυγα απ το παλατι..Στην διαδρομή μου για το σπιτι, άρχισα να καιω. το δάσος ωστε και οι πολίτες να μην μπορούν να έρθουν εκει , αλλα και να μην μπορεί να με ακολουθήσει κάνεις απο στερια...Πριν φυγω με την βάρκα του alexander, κατέστρεψα και το σπιτι. Διέταξα τον Alexander να παει λιγα χιλιόμετρα εξω απ το λιμάνι..Ηθελα να το δω να καταστρέφετε οπως και εγινε...Μετα απο αυτο, σκότωσα τον Alexander για την προδοσία του και ήρθα εδω
Με κοιτούσε με γουρλωμένα μάτια..
-Ωστε εσύ είσαι αυτός ο Ε...
Άπλωσα το χέρι μυο και τον σταμάτησα πριν το πει..
-Οχι εδώ ,του είπα..Όχι δημόσια....
Περιμέναμε ως που να φίγει και ο τελευταίος πελάτης..Είχαμε μείνει μονο εγώ ο Sparda και ένας ακόμα αντρας που δούλευε στο Bar

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Κυρ Ιουλ 15, 2012 1:42 pm, 1 φορά
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] The bloody alliance   [Τέλος] The bloody alliance I_icon_minitimeΚυρ Ιουλ 15, 2012 6:48 am

-Αυτός δεν θα φύγει? τον ρώτησα δείχνοντας τον άλλο συναδελφο του στο μπαρ
-Οχι, είναι δικος μου...Πρώην πειρατης και καλό παιδι...
-Εντάξει....Πιστεύω για να καταλαβαίνεις γιατί δεν θέλω να με λες ''Ε'' δημόσια...Ούτε Εzio...Οχι μέχρι να σκοτώσω όσους με ξέρουν με αυτό το όνομα...
-Κι εμένα?? έκανε με παραξενεμένο βλέμμα, ενώ ο άντρας που ήταν στο bar, έβγαλε ένα μακρύ τουφέκι με το οποίο με σημάδευε..Μόλις το είδε αυτό ο Sparda, έκανε ένα σήμα με το χέρι του, και ο άλλος άντρας κατέβασε το όπλο..
-Δεν εννοώ εσένα φυσικά...μιλάω γι αυτούς που είναι μακρυα απ το φερουμ..Εδώ ήρθα για να σε πείσω να έρθεις να ταξιδέψεις μαζί μου...Θα γίνω πειρατής...
-Το έχεις σκεφτεί καλα μικρέ?..Αλλα θα μου πεις, ότι κατέστρεψες ολόκληρο νησί...Έμεινε σκεπτικός..
-Θα πάμε στην μεγάλη γραμμή κάποτε...Αυτό που πάντα επιθυμούσες....
-Δέχομαι τοτε...Αλλα μόνο υπο έναν όρο...
-Ποιον?
-Να έρθει ο Leon μαζί μας..
Μετά απο έναν σύντομο συλογισμό απάντησα
-Εντάξει...

Σηκωθήκαμε δίνοντας τα χέρια....Μια κίνηση ακόμα για να ολοκληρωθεί το όνειρο μου , είχε ολοκληρωθεί

Την ίδια ώρα στο ferum
,

Έφτασαν οι δυνάμεις των marines..Είδαν πως δεν είχε μείνει τίποτα όρθιο απ όλο το νησί...Άνθρωποι,, ζώα , κτήρια , δέντρα τα πάντα είχαν χαθεί....Οι προσπάθειες συνεχίζονταν μήπως και βρουν τους επιζώντες...Ο επικεφαλής της ομάδας διάσωσης καταργιόταν απο μέσα του αυτόν τον κακοποιό με το κωδικό όνομα E, γιατί ότι του είχε πει, ήταν αλήθεια..Είχε καταστρέψει στην πραγματικότητα ένα ολόκληρο νησί

????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] The bloody alliance   [Τέλος] The bloody alliance I_icon_minitimeΔευ Ιουλ 16, 2012 9:20 am

Όνομα: Ε
Haki Points: -
Player of the Month Points: 7
Beli: 26.000
Bounty/Fame Points:3.000.000
Παρατηρήσεις: Μια χαρα... μονο που δεν ειχε πολυ δραση, μου αρεσε ωστοσο που εκανες και μια τετοια ιστορια, βοηθαει στην κατανοηση των επομενων! Οσο για το bounty πιστευω πως αυτο περνεις αν θυμωνεις τους Μαριν. tongue
Τα αρνητικα της υποθεσης τωρα: σε καποια σημεια μου φανηκε πως βιαζοσουν λιγο να την ξεπεταξεις, περαν αυτου ειχες και λιγο γρηγορη πλοκη, πραγμα που δεν με ενθουσιασε...! Αν φτιαξεις αυτα για μενα μια χαρα!

[Τέλος] The bloody alliance
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τέλος] A Failed Performance! The Bloody Circus! [Part 1]
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» Το Ταξίδι Της Εκδίκησης Φτάνει Στο Τέλος[Τέλος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: