Παρόντες χρήστες | 7 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 7 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| The Logia[Τελος] | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Roni Civilian
Posts : 5674 Join date : 16/09/2011 Age : 33 Location : Shin Sekai
| Θέμα: The Logia[Τελος] Κυρ Ιουλ 22, 2012 12:55 pm | |
| - Link προηγουμενης Ιστοριας:
Στην προηγουμενη ιστορια: Αφου σκοτωσα τον Saga παρεμεινα τρεις μηνες εκτως απο τα ματια του κοσμου και προπονιομουν μονος μου στο ηφαιστιο του Asuka Island. Μια απο τις μερες που ημουν εκει, ελαβα επιθεση απο τον τελευταιο ακολουθο του Saga, τον νικησα ομως ευκολα αλλα δεν τον σκοτωσα. Εκεινος παρα την εχθρα που ειχε απεναντι μου αποφασισε να μεινει μαζι μου και να προπονηθει, ετσι ωστε να μπορεσει να με νικησει στο μελλον. Τωρα: Οι τρεις μηνες ειχαν ηδη περασει και εγω βρισκομουν στον "δρομο" για την South Blue, ειχα ακουσει πως εκει βρισκοταν ενας απο τους μελλοντικους μου αντιπαλους, ονοματι Raziel. Σκοπευα λοιπον να παω και να τον αντιμετοπισω, ηθελα να δω τα αποτελεσματα της προπονησης μου και δευτερον αν εχανα, τουλαχιστον θα ειχα μια γνωμη για την δυναμη του αντιπαλου μου!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Roni στις Τρι Ιουλ 24, 2012 11:34 am, 1 φορά | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: The Logia[Τελος] Κυρ Ιουλ 22, 2012 10:32 pm | |
| Ειχα ηδη περασει στην South Blue, και κατευθυνομουν προς το νησι, ως γνωστον η θαλασσα αυτη φημιζεται για το ποσο ηρεμα ειναι τα νερα της, οποτε το ταξιδι μου ηταν πολυ ευκολο μεχρι τωρα. Εβλεπα ηδη την φιγουρα ενος νησιου στον οριζοντα, το οποιο συμφωνα με την πυξιδα μου ηταν το νησι που ηθελα. Ετσι λοιπον ειχα στερεωσει το πηδαλιο και τα πανια και ειχα αφησει τον ανεμο να με οδηγησει στον προορισμο μου. Ο Touma ειχε φυγει απο το Asuka Island, μερικες μερες πριν αποχωρησω και εγω, οποτε δεν ειχα ιδεα που μπορει να ηταν αυτη την στιγμη. Ωστοσο ειχε δειξει πολλα σημαδια βελτιωσεις, παρα το γεγονος πως οσες φορες και αν προσπαθησε, δεν καταφερε να με νικησει...Η ωρα ειχε πλεον περασει και σχεδον ειχα φτασει στο Bliss Kingdom, το οποιο εβλεπα πλεον καθαρα, γυρισα το πηδαλιο και κατευθυνθηκα προς μια ερημικη παραλια, στην οποια θα αφηνα το πλοιο μου, για να αποφυγω τυχον μη επιθυμητα βλεμματα...! | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: The Logia[Τελος] Κυρ Ιουλ 22, 2012 10:56 pm | |
| Αφου εδεσα το πλοιο μου σε ενα κορμο που βρηκα στην παραλια, κατευθυνθηκα προς τα ενδοτερα του νησιου. Βγηκα σχετικα γρηγορα στην πολη, μιας που στο παρελθον ειχα ξαναπερασει απο εδω και ετσι ηξερα εναν γρηγορο δρομο. Ειχε αρκετη κινηση και σχεδον ολα τα μαγαζια ηταν γεματα, κοιταγα για να βρω ενα μαγαζι με χαρτες και πυξιδες, ηθελα να βρω μια Log Pose, ειναι ενα ειδος πυξιδας που λειτουργει στην Grand Line, σε κατευθυνει με βαση τα μαγνητικα κυματα που εχει καθε νησι εκει. Ηξερα πως ακομα δεν ημουν αρκετα δυνατος για μια τετοια θαλασσα αλλα και παλι, ηθελα να παω και να κυνηγησω το ονειρο μου. Να γινω ο ανθρωπος με το μεγαλυτερο Bounty στον κοσμο, ηθελα ολοι να ακουν το ονομα μου και να τρεμουν απο φοβο. Υστερα απο μερικα λεπτα ψαξιματος βρηκα το μαγαζι που ηθελα, ηταν αρκετα μεγαλο και ετσι δεν ειχα αμφιβολια για το αν θα βρω αυτο που εψαχνα. | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: The Logia[Τελος] Κυρ Ιουλ 22, 2012 11:09 pm | |
| Μπηκα στο μαγαζι και κοιταξα τριγυρω, ειχε διαφορα αντικειμενα, τα περισσοτερα βεβαια δεν τα ηξερα μιας που δεν ημουν πλοηγος, αλλα ημουν σιγουρος πως το μικρο ενοχλητικο πιτσιρικι του πληρωματος μας θα τα ηξερε αρκετα καλα. Χαμογελασα με αυτες τις σκεψεις και συνεχισα να κοιταω τριγυρω, μια απο τις πωλητριες ηρθε και με ρωτησε αν ηθελα καποια βοηθεια. Της ειπα πως εψαχνα μια Log Pose, για την συνεχεια του ταξιδιου μου, με κοιταξε με ενα βλεμμα αναμεικτο. Εδειχνε οτι ηταν παραξενεμενη αλλα και λιγο τρομαγμενη, ηξερα πως καταλαβε τον λογο για τον οποιο εκανα την αγορα. Ειστε σιγουρος για αυτο που θελετε? Ο περισσοτερος κοσμος δεν θελει να παει εκει... Ειναι μια επικυνδινη θαλασσα ξερετε... Το ξερω, αυτος ακριβως ειναι και ο λογος που θελω να την επισκευτω, μην ανυσηχεις, δεν νομιζω πως θα εχω προβλημα...
| |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: The Logia[Τελος] Κυρ Ιουλ 22, 2012 11:24 pm | |
| Η κοπελα δεν απαντησε, μαλλον ειχε καταλαβει πως δεν θα μου εβαζε μυαλο και ετσι απλα μου εδωσε το αντικειμενο που ηθελα.Αφου πληρωσα, την εβαλα στον σακο μου και βγηκα απο το μαγαζι! Κατευθυνθηκα προς ενα μικρο μπαρ που ηταν εκει κοντα, ειχε τρεις μηνες να φαω μαγειρευτο φαγητο και να πιω λιγο σακε. Εφτασα στο μπαρ και μπηκα, βρηκα ενα μικρο τραπεζακι και αφου αφησα κατω τα πραγματα μου, εκατσα και φωναξα τον σερβιτορο για να παραγγειλω.Υστερα απο μερικα λεπτα απολαμβανα ενα πολυ ωραιο μεσημεριανο, μεσα στο μαγαζι δεν ειχε πολυ κινηση και ετσι ετρωγα ησυχος μιας που δεν με ειχε ενοχλησει καποιος μεχρι τωρα. Αφου εφαγα και ηπια το σακε μου, πληρωσα και ετοιμαστηκα να φυγω, δεν ειχα και πολλα να κανω μεχρι να βρω τον στοχο μου και ετσι βγηκα και αρχισα να κανω βολτες στα μαγαζια μηπως εβρισκα κατι αξιολογο... | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: The Logia[Τελος] Δευ Ιουλ 23, 2012 5:02 am | |
| Τα υπολοιπα μαγαζια του Bliss Kingdom, δεν ειχαν κατι ενδιαφερον, εψαχνα απο καιρο ενα καινουργιο μαχαιρι ομως σε οσα μαγαζια με οπλα και αν πηγα, δεν μπορουσα να βρω κατι που να με βολευει για γρηγορες κινησεις. Συνεχισα την βολτα μου σχεδον ολη την ημερα αλλα οσον αφορουσε τον αντιπαλο μου, ουτε φωνη ουτε ακροαση, καποια στιγμη το μεσημερι, βρεθηκα μπροστα σε ενα ξενοδοχειο. Ποσο καιρο ειχα να μεινω κατω απο κανονικη στεγη, ουτε και εγω ο ιδιος δεν θυμομουν, το πουγκι που ειχα πανω μου ειχε αρκετα χρηματα μεσα και ετσι αποφασισα να το ευχαριστηθω. Μπηκα στο ξενοδοχειο και κατευθυνθηκα προς τον παγκο που ηταν ο ξενοδοχος. Θελω ενα δωματιο, οτι πιο καλο εχετε, δεν με νοιαζει το ποσα θα πληρωσω! Το μονο που θελω ειναι να ειναι ευρυχωρο και να εχει θεα στο λιμανι. ειπα στον ξενοδοχο μολις εφτασα κοντα του. Εκεινος διχως να σηκωσει το βλεμμα του απο το βιβλιο με τα πρακτικα, μου ειπε πως θα επρεπε να συμπληρωσω ενα ονοματεπονυμο και πως η τιμη της βραδιας ηταν 5.000 belli. | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: The Logia[Τελος] Δευ Ιουλ 23, 2012 5:08 am | |
| 5.000?? Το καλο που σου θελω σε αυτη την τιμη να περιλαμβανεται και καμια κοπελα... Αλλιως θα εχεις σοβαρο προβλημα μαζι μου! Οσο για το ονομα, τι θα ελεγες να σου δωσω κατι παραπανω και να το συμπληρωσεις εσυ?του ειπα ειρωνικα, εκεινος γυρισε το κεφαλι του για πρωτη φορα και με κοιταξε. Ευθυς αμεσως τα ματια του γεμισαν φοβο και κρυος ιδρωτας τον εκοψε, τον κοιτουσα με ενδιαφερον, παντα μου αρεσε ο τροπος που κοιτουσε καποιος οταν φοβοταν. Χαιρομαι που καταλαβες ποιος ειμαι, θα ηταν λιγο αβολο να αρχισω να λεω το ονομα μου απο εδω και απο εκει... Λοιπον τι λες για την τιμη? Αν σου δωσω 6.000 belli, μπορεις να βαλεις εσυ ενα ονομα? τον ρωτησα! Βε..βεβαιως κυριε R..Razor. Θ..θα κανω ο..οτι μπ...μπ..μπορω, για να ειστε ευχαριστημένος. Μου ειπε ο ξενοδοχος τραυλιζωντας, του αφησα τα παραπανισια λεφτα και εκεινος συμπληρωσε ενα ψευτικο ονομα στην λιστα των πελατων. | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: The Logia[Τελος] Τρι Ιουλ 24, 2012 1:46 am | |
| Ανεβηκα στο δωματιο που μου υπεδειξε, ηταν το τελευταιο στη σειρα και ετσι ειχα την υσηχια μου, μπηκα μεσα και μια εντονη μυρωδια κλεισουρας με κατεκλυσε. Το δωματιο αυτο πρεπει να ειχε αρκετους μηνες να χρησιμοποιηθει. Ανοιξα τα παραθυρα ωστε να μπει λιγος καθαρος αερας και υστερα εκανα ενα μπανιο, ειχα καιρο να αξιοποιησω τις δυνατοτητες του πολιτισμου και ετσι αποφασισα να τις απολαυσω για λιγο. Σχεδον ολο μου το σωμα ποναγε εσωτερικα, απο την σκληρη προπονηση που ειχα ακολουθησει, ξαπλωσα στο κρεβατι και χαλαρωσα, μπορουσα να νιωσω του μυες μου να σφηγκουν και να χαλαρωνουν απο μονοι τους. Εκλεισα τα ματια μου και επεσα για υπνο, πρεπει να κοιμηθηκα σχεδον αμεσως, τα ονειρα μου σε αντιθεση με τα συνηθεσμενα, ηταν αρκετα ηρεμα. Τον τελευταιο μηνα εβλεπα μονο ονειρα που περιλαμβαναν οσους ειχα σκοτωσει, ομως για καποιο περιεργο λογο δεν ηταν εφιαλτες. | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: The Logia[Τελος] Τρι Ιουλ 24, 2012 1:54 am | |
| Ξυπνησα αργα το επομενο απογευμα, κοιμουν μια ολοκληρη μερα και κατι ακομα, οταν κατεβηκα απο το δωματιο μου, ο ξενοδοχος με κοιταγε σαν να ειχε δει φαντασμα. Μαλλον νομιζε πως ειχα πεθανει και ξαφνιαστηκα μολις με ειδε να περπαταω. Τον ρωτησα που ειχε ενα καλο μαγαζι για φαγητο και ποτο, δεν ηθελα να παω παλι στο μπαρ που ειχα φαει την πρωτη μερα. Μου υπεδειξε ενα μαγαζι, μερικα λεπτα περπατηματος πιο πανω, συμφωνα με τον ξενοδοχο ειχε πολυ ωραιο μενου, αλλα ηταν λιγο πιο ακριβο και ο κοσμος δεν το πολυπροτιμουσε. Εμενα απο την αλλη δεν με πειραζε και τοσο, ισα ισα που ηθελα να εχω και την ησυχια μου οταν τρωω... Υστερα απο μερικα λεπτα ειχα φτασει εξω απο το μαγαζι, φαινοταν αρκετα μεγαλο και προσεγμενο, πανω απο την εισοδο ειχε μια επιγραφη με ενα πιρουνι και ενα μαχαιρι σταυρωτα μεταξυ τους και απο κατω εγραφε με μεγαλα καλιγραφικα γραμματα: "Ρεστοραν Το Μαχαιρο Πιρουνο". | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: The Logia[Τελος] Τρι Ιουλ 24, 2012 1:59 am | |
| Παρα το γεγονος οτι το ονομα ηταν χαλια, αποφασισα να εμπιστευτω τον ξενοδοχο μου και μπηκα στο μαγαζι. Η χλιδη συνεχιζοταν και στα ενδοτερα, ο χωρος ηταν ιδιαιτερα καλοδιακοσμημενος και πεντακαθαρος, σε αντιθεση με οσα μαγαζια ειχα επισκευτει μεχρι τωρα. Εκατσα σε ενα τραπεζι και μερικα δευτερα μετα, ενας σερβιτορος ηρθε για να παρει την παραγγελια μου, του ειπα να μου φερει το πιατο της ημερας και ενα μεγαλο μπουκαλι με σακε. Η ωρα περασε γρηγορα και περιπου 1 ωρα αργοτερα ειχα πλεον φαει και ειχα πιει αρκετα, σηκωθηκα και αφου αφησα το αναλογο ποσο στο τραπεζι μου, εφυγα με προορισμο το ξενοδοχειο μου. Στο δρομο βρηκα μια παρεα γυναικων να χαζοπινει και να γελαει, της πλησιασα και τους επιασα την κουβεντα, υστερα απο περιπου ενα μισαωρο τους προτεινα να ερθουν απο το δωματιο μου. | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: The Logia[Τελος] Τρι Ιουλ 24, 2012 2:13 am | |
| Ειχα καιρο να παω με γυναικα και η ιδεα του να φερω στο δωματιο μου, πεντε μεθυσμενες κοπελες μου φαινοταν απλα πολυ καλη. Υστερα απο μερικα λεπτα ειχαμε φτασει στο ξενοδοχειο μου, μπηκαμε και αφου πηρα το κλειδι απο την ρεσεψιον, κατευθυνθηκαμε στο επανω πατωμα. Μπηκαμε στο δωματιο, ολα ηταν αρκετα σκοτεινα, οι κοπελες εκατσαν αλλες στο κρεβατι αλλες στον καναπε, εγω απο την αλλη εκατσα αναμεσα στις δυο που ηταν στο κρεβατι. Συντομα αρχισαν να νιωθουν πιο ανετα και σε συνδυασμο με το ποτο που ακομα επιναν, ολα εδειχναν πως θα ηταν ενα ωραιο βραδυ. Τα υπολοιπα γεγονοτα σε αυτο το σημειο δεν θα αναφερθουν μιας που περιεχουν περιεργο και σεξουαλικο περιεχομενο... - Σπόιλερ:
Το πρωι ξυπνησα στην αγκαλια τριων απο τις κοπελες, οι αλλες δυο κοιμοντουσαν γυμνες στον καναπε μου, κοιταξα γυρω μου με ενα βλεμμα ευχαριστησης. - Σπόιλερ:
| |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: The Logia[Τελος] Τρι Ιουλ 24, 2012 11:14 am | |
| Σηκωθηκα και τεντωθηκα, το κορμι μου ηταν πιασμενο απο την προηγουμενη βραδια! Με χαρα πηγα στο μπανιο και εριξα λιγο νερο στο σωμα μου, παρεα μου εκανε και μια απο τις κοπελες του προηγουμενου βραδιου... Αφου την... εκανα μπανιο, φροντισε να με ικανοποιησει για ακομα μια φορα, υστερα βγηκαμε και επιστρεψαμε στο δωματιο. Εκεινη ξαναξαπλωσε αλλα εγω αφου σκουπιστηκα, ετοιμαστηκα και αφου τις χαιρετησα βγηκα απο το δωματιο. Δεν ειχα δει πουθενα τον Raziel και ετσι ειχα αποφασισει να κανω ενα γρηγορο ταξιδι μεχρι το Torino Kingdom της South Blue. | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: The Logia[Τελος] Τρι Ιουλ 24, 2012 11:19 am | |
| Ειχα ακουσει πως εκει περα ειχε κατεβει το κινουμενο νησι των επιστημωνων, ονοματι Weatheria. Ετσι λοιπον ειπα να πεταχτω μεχρι εκει περα και να δω αυτο το θεαμα, που σιγουρα δεν ειχα ξαναδει μεχρι τωρα. Αλλωστε το Torino Kingdom, ηταν αρκετα κοντα στο Bliss Kingdom, ετσι αν πραγματι ξαναακουγα για τον Raziel, θα μπορουσα ευκολα να επιστρεψω για να τον "γνωρισω". Κατεβηκα στον κατω οροφο και πηγα απευθειας στην ρεσεψιον, ενημερωσα τον ξενοδοχο για τις κοπελες στο δωματιο μου και του ειπα να μην τις ενοχλησει για οση ωρα κοιμοντουσαν... Υστερα πληρωσα το ποσο που επρεπε και εφυγα απο το ξενοδοχειο, με προορισμο μου αρχικα την πολη και μετα το πισω μερος του νησιου, οπου και ειχα το πλοιο μου! | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: The Logia[Τελος] Τρι Ιουλ 24, 2012 11:25 am | |
| Εφτασα σχετικα γρηγορα στο κεντρο της πολης, η κινηση συνεχιζε να υπαρχει σε μεγαλα επιπεδα, πολυς κοσμος ειχε ερθει το προηγουμενο βραδυ για τουρισμο. Περασα απο το κεντρο και κατευθυνθηκα προς το δασακι, στα δεξια της πολης. Πισω απο εκει ηταν η παραλια που ειχα προσαραξει το πλοιο μου, περπαταγα αρκετα χαλαρα μιας που δεν με εβιαζε κατι αυτον τον καιρο, θα ηθελα βεβαια να βρω τον πειρατη που εψαχνα αλλα θα ειχα αυτη την τιμη και στο μελλον! Ειχα πλεον μπει στο μικρο δασος και προχωρουσα προς τα δυτικα, τα μαχαιρια μου ηταν οτι πρεπει για να ανοιξω δρομο αναμεσα στα πυκνα κλαδια. Υστερα απο ενα σχετικα συντομο χρονικο διαστημα, ειχα περασει απο το δασος και μπροστα μου βρισκοταν η παραλια που ηθελα, το πλοιο μου ηταν ακομα εκει. Απο οτι φαινοταν δεν το ειχε πειραξει κανενας, κατευθυνθηκα γρηγορα προς το μερος του και αρχισα να λυνω το σχοινι που το ειχα δεσει... | |
| | | Roni Civilian
| Θέμα: Απ: The Logia[Τελος] Τρι Ιουλ 24, 2012 11:33 am | |
| Το λυσιμο μου πηρε λιγη ωρα, καθως απο τα κυματα ο κορμος ειχε θαφτει στο χωμα και επρεπε να τον ξεθαψω πρωτα. Αφου ειχα λυσει το πλοιο μου, το εσπρωξα ξανα μεσα στην θαλασσα και ανεβηκα, πρωτου ξεκινησω, σηκωσα την σανιδα που ειχα για κρυψωνα και ελεγξα τα χρυσαφικα και τα μπελι που ειχα αποθηκευμενα, ηταν ακομα ολα εκει! Με ενα χαμογελο στα χειλει, σηκωσα πανια και εβαλα πλωρη για το Torino Kingdom, ειχα ενθουσιαστει με την επομενη μου περιπετεια, αλλωστε το Weatheria ηταν ενα νησι που πηγαινε και στην Grand Line, οποτε σιγουρα θα ειχε παρα πολλες πληροφοριες να μου προσφερει για εκεινη την επικυνδινη αλλα τοσο ελκυστικη θαλασσα...! Συμβουλευτικα τον χαρτη μου και γυρισα το πηδαλιο στην αναλογη κατευθυνση, ο καιρος ηταν καλος και ολα εδειχναν πως σε λιγοτερο απο τεσσερις ωρες, θα ειχα φτασει στον προορισμο μου! | |
| | | Heiwajima Civilian
Posts : 3337 Join date : 30/01/2012 Age : 31 Location : Δεν θες να ξέρεις
| Θέμα: Απ: The Logia[Τελος] Τρι Ιουλ 24, 2012 6:31 pm | |
| Όνομα: Roni D. Razor Haki Points: - Player of the Month Points: 6 Beli: 19.000 Bounty/Fame Points: 1.000.000 Παρατηρήσεις: Μια γρήγορη ιστορία χωρίς πλοκή και γι αυτό έχασες και αρκετά χρήματα. | |
| | | | The Logia[Τελος] | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|