Παρόντες χρήστες | 27 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 27 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Τέλος] Their Anatomy... So Intriguing! [Part 1] | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Phoenix Marco Administrator
Posts : 4130 Join date : 05/03/2010 Age : 29 Location : Jigoku
| Θέμα: [Τέλος] Their Anatomy... So Intriguing! [Part 1] Δευ Ιουλ 30, 2012 7:06 am | |
| - "Link προηγούμενης ιστορίας":
~~~Περίληψη Μέχρι Εδώ~~~Φτάνοντας στο Big Bird Island, μας επιτέθηκαν αμέσως τα γιγαντιαία πουλιά του νησιού. Με τον Jaggerjaw ξεφύγαμε τις επιθέσεις τους και αφού εκείνα έφυγαν, ξεκινήσαμε την περιήγησή μας στο νησί. Οι τέσσερεις στύλοι που υπήρχαν στις άκρες του νησιού μας έλκυσαν και τους πλησιάσαμε. Τότε δεχτήκαμε και άλλες επιθέσεις από τα πτηνά μέχρι που μας βρήκε μία κοπέλα η οποία έμενε στο νησί. Μας πήρε στο σπίτι της και μας έδοσε μια βάρκα και πολύ χρυσό. Εκεί αποφασίσαμε με τον Jaggerjaw τι θα κάναμε στο μέλλον. Αμέσως μετά, φύγαμε προς την θάλασσα και την χρησιμοποιήσαμε ως δόλωμα στα πουλιά για να τους τραβήξει την προσοχή. Η επιβίβασή μας στην βάρκα ήταν επιτυχής και έτσι φύγαμε. ~~~Τέλος Περίληψης~~~-Βγάζω τον επίδεσμο.. -Μην το κάνεις ακόμα. Η πληγή δεν έχει κλείσει πλήρως και αν την πιέσεις κι'άλλο τότε όχι μόνο θα ανοίξει, αλλά θα διογκωθεί. -Πόσο ακόμα χρειάζεται μέχρι να γιατρευτεί εντελώς? -Τουλάχιστον 2-3 μέρες ακόμα. Μέχρι τότε θα έχουμε βρει και νησί. Προς το παρόν, πρέπει να μείνεις σε αυτήν την κατάσταση.Ξάπλωσα πίσω και κοίταξα τον ουρανό. Συννεφιασμένος από την πρώτη μέρα που φύγαμε από το τελευταίο νησί. Δεν είχαμε δει ήλιο εδώ και μία εβδομάδα. Όμως σήμερα είχε και πολύ αέρα. Τα κύματα δεν ήταν για να τα υποτιμήσεις, αλλιώς θα σε παρέσυραν μαζί τους αιώνια. Ο Jaggerjaw σηκώθηκε όρθιος και κοίταξε πίσω του. -Δεν είμαστε σε καλό σημείο. Από στιγμή σε στιγμή θα μας φτάσει η καταιγίδα. -Καταιγίδα? Τόσες μέρες είμαστε με τέτοια σύννεφα και δεν βρήκαμε τίποτα μπροστά μας. -Τόσο καιρό μας κυνηγούσε η καταιγίδα! Εμείς απλά είμασταν λίγο πιο γρήγορη έχοντας τα κύματα και τον αέρα με το μέρος μας. Σε μία ώρα θα είναι εδώ---Ένας κεραυνός έσκισε τον αέρα και υπερίσχυσε της φωνής του Jaggerjaw, πέφτοντας λίγα μέτρα δίπλα από την βάρκα μας. -Ήρθε...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Phoenix Marco στις Κυρ Αυγ 12, 2012 9:40 am, 3 φορές συνολικά | |
| | | Phoenix Marco Administrator
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Their Anatomy... So Intriguing! [Part 1] Τετ Αυγ 01, 2012 2:27 am | |
| Αμέσως σηκώθηκα και πιάστηκα από οτιδήποτε σταθερό μπόρεσα να βρω. Η βάρκα μας άρχισε τις αναταράξεις. Στο επόμενο δευτερόλεπτο, καβάλησε ένα κύμα αρκετά μεγάλο ώστε να μας πετάξει στον αέρα και να βρεθούμε κατακόρυφα για κάμποση ώρα. Οι επιλογές μας είχαν είχαν μειωθεί σε μία και μόνο. Να επιβιώσουμε την καταιγίδα! Πήραμε ένα μεγάλο ρίσκο, έχοντας κατεβασμένα τα πανιά κατά την διάρκεια της μάχης μας με την θάλασσα και τους ουρανούς. Το τιμόνι δεν δούλευε όπως και να το έκανε κανείς με τα κύματα για αντιπάλους και τα πανιά ήταν έτοιμα να παραιτηθούν από την δουλειά τους και να πετσοκοφτούν από τον βίαιο άνεμο. Οι πρώτες σταγόνες άρχισαν να πέφτουν σιγά σιγά, ενώ μέσα στο ιδιο λεπτό, η ένταση της βροχής ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Όχι μόνο γέμιζε η βάρκα μας από θαλασσινό νερό, αλλά και από την βροχή. Έπρεπε παράλληλα στο να σταθούμε όρθιοι και να μην πέσουμε στην θάλασσα, να αδειάσουμε με ότι τρόπο βρίσκαμε, το νερό. Κουβάδες δεν είχαμε, άρα τα χέρια μας έγιναν το εργαλείο που ψάχναμε. | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Their Anatomy... So Intriguing! [Part 1] Τετ Αυγ 01, 2012 2:45 am | |
| Το μαρτύριο κράτησε αρκετές ώρες και συνεχιζόταν. Πλέον σκοτάδι κυρίευε τον περίγυρό μας και δεν βλέπαμε τίποτα. Λειτουργούσαμε με το ένστικτο και την θέλησή μας να ξεφύγουμε από την καταστροφική μοίρα που έμελε σε τέτοια κατάσταση. Νιώθαμε τους μυς μας κουρασμένους, πονεμένους αλλά και ταυτόχρονα μουδασμενους ως προς τις κινήσεις. Το σώμα μου δεν υπάκουε σε όλες τις διαταγές μου και τα βλέφαρά μου άρχισαν να βαραίνουν. Έκατσα στο κατάστρωμα το οποίο είχε πλυμμηρίσει μέχρι την μέση. Μένοντας μέσα στο νερό ένιωθα τις δυνάμεις μου να με εγκαταλείπουν κι άλλο. Ακούμπησα το κεφάλι μου στο τοίχωμα της βάρκας και έπιασα με το δεξί μου χέρι την πληγή του αριστερού μου ώμου. Πάει ώρα που σταμάτησα να νιώθω πόνο στο σημείο αυτό. Κοίταξα το δεξί μου χέρι το οποίο είχε λουστεί στο αίμα. Οι φόβοι μου για την πληγοί μόλις βγήκαν αληθινοί. Προσπάθησα να ξεχωρίσω τον Jaggerjaw μέσα στο σκοτάδι αλλά δεν φαινόταν, ούτε ακουγόταν κάτι... | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Their Anatomy... So Intriguing! [Part 1] Τετ Αυγ 01, 2012 3:45 am | |
| Ήταν τόσο εύκολο να τα παρατήσω. Να ενδώσω στην κούρασή μου και να κλείσω τα μάτια μου. Ότι συσχετιζόταν με την ξεκούρασει φαινόταν τόσο ελκυστικό. Ξαφνικά, έπιασα με το δεξί μου χέρι την άκρη της βάρκας και στηρίχτηκα πάνω του. Τα πόδια μου είχαν λίγες δυνάμεις ακόμα και δεν θα τα παρατούσα. Είχα τόσα πράγματα να γευτώ ακόμα και η ξεκούραση ήταν η τελευταία στην λίστα. Πήρα βαθιές ανάσες και ξεκίνησα να αδειάζω την βάρκα από τα νερά. Οι παραμικρές κινήσεις του κεφαλιού μου μου προκαλούσαν ζαλάδα αλλά συνέχιζα ακάθεκτος. Αν έβρισκα τον θάνατο εδώ, πως θα έβρισκα την απάντηση για τα ερωτήματα του παρελθόντος μου? Δεν θα σταματούσα μέχρι να έφευγε η καταραμένη καταιγίδα. -Jaggerjaw!! Ζεις ακόμα έτσι? Δεν πιστεύω να πέθανες σε μία τόσο μικρή καταιγίδα! Δεν φαντάζεσαι τι μας περιμένει σε άλλες θάλασσες! -Χαχαχα! Takasugi, τελικά είσαι σκληρός μπάσταρδος! Ας ξεφύγουμε από εδώ και ας πάμε να πιούμε καμιά μπύρα στο επόμενο νησί! | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Their Anatomy... So Intriguing! [Part 1] Τετ Αυγ 01, 2012 8:19 am | |
| Γνωρίζοντας πλέον ότι δεν είμουν μόνος, συνέχισα με όσες δυνάμεις μου απέμεναν. Ο αέρας παραήταν δυνατός τελικά για να τον συγκρατήσουν τα πανιά μας και το αναπόφευκτο έφτασε. Σκίστηκαν στην μέση με έναν εκωφαντικό ήχο και άρχισαν να ανεμίζουν σαν σημαίες. Μία ώρα περίπου αργότερα, μία τυφλωτική λάμψη από κεραυνό με έκανε να κλείσω τα μάτια. Η βάρκα μας σείστηκε βίαια και με έριξε κάτω. Το κεφάλι μου χτύπησε στο κατάστρωμα με δύναμη. Το αποτέλεσμα ήταν φανερό. Δεν υπήρχε περίπτωση να ξυπνούσα σύντομα αφού έχανα την συνείδησή μου. Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο από εκείνο το βράδυ. Το επόμενο πράγμα που είδα, ήταν να μετακινούμαι από κάποιον. Είδα το λεπτό του χέρι να με τραβάει στην ακτή. Αλεπάλληλα χτυπήματα στο στήθος μου. Ένιωσα το νερό να ανεβαίνει στο στόμα μου από τους πνεύμονες και να το φτύνω στο πλάι. Όλα ήταν ακόμα θαμπά στα μάτια μου. Ήταν όνειρο ή με κάποιον τρόπο γλύτωσα από τον θάνατο? | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Their Anatomy... So Intriguing! [Part 1] Παρ Αυγ 03, 2012 9:02 am | |
| Ήθελα να σηκωθώ και να ψαχτώ αλλά δεν είχα τις δυνάμεις για να το κάνω. Γύρισα στο πλάι το κεφάλι και παρατήρησα την σιλουέτα του αγνώστου. Ήταν μία γυναίκα με περίεργο χρώμα μαλλιών. Ήταν ανοιχτό μπλε και κοντά, περασμένα με μία κορδέλα σε ένα σημείο. -Δόξα τω Θεό! Είσαι καλά. Φοβήθηκα όταν είδα ένα σώμα να έχει παρασυρθεί στην παραλία χωρίς να αντιδρά. Ειδικά μετά από την φοβερή καταιγίδα που έφτασε στο νησί μας. Προσπάθησα να μιλήσω αλλά το νερό μπλόκαρε την φωνή μου. Αντί για ήχο, ξαναέβγαλα νερό. -Μην προσπαθείς να μιλήσεις. Δεν είσαι στην κατάσταση ακόμα. Κλείσε τα μάτια και θα σε περιποιηθώ εγώ. Χωρίς να διαμαρτυρηθώ, έκανα αυτό που μου είπε. Ξύπνησα σε ένα φωτισμένο δωμάτιο. Δίπλα είχα ένα τραπεζάκι με μία κανάτα νερό γεμάτη πάγο και ένα ποτήρι. Είμουν σκεπασμένος σε ένα αρκετά βολικό κρεβάτι. Σήκωσα την μέση μου και κοίταξα γύρω μου. Δεν ήταν κανείς μέσα στο δωμάτιο. Έψαξα το σπαθί μου αλλά δεν βρέθηκε πουθενά. Μάλλον θα χάθηκε στην καταιγίδα μαζί με τα πάντα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Phoenix Marco στις Παρ Αυγ 03, 2012 11:37 am, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Their Anatomy... So Intriguing! [Part 1] Παρ Αυγ 03, 2012 9:15 am | |
| Τεντώθηκα και γέμισα το ποτήρι μου με νερό. Το ακούμπησα στο στόμα μου αλλά μόνο και μόνο η σκέψη του με έφερε σε ζαλάδα. Η καταιγίδα και το πνίξιμο μου απέφερε τραυματικές εμπειρίες. Τα έδιωξα από το μυαλό μου και άρχισα να ξεθυμαίνω την δίψα μου. Εκείνη την στιγμή, η πόρτα άνοιξε και βρέθηκα σε αμυντική στάση. Το ποτήρι έπεσε από τα χέρια μου και έσπασε. Από την πόρτα μπήκε η κοπέλα που με είχε βρει στην παραλία. Έχασα τα λόγια μου αμέσως με την παρουσία της. -Είσαι καλύτερα βλέπω. -Ναι... Εμμ, θα τα μαζέψω αμέσως. Ήταν λάθος μου, καταλάθος μου έπεσε το ποτήρι και... -Χαχαχα δεν χρειάζεται. Θα το κάνω εγώ. Στην αρχή νόμιζα ότι είσουν αρκετά τρομακτικός αλλά δεν είναι έτσι τελικά. Φαίνεσαι καλό άτομο... Που να ήξερε τι έκρυβε το ιστορικό μου. Γεμάτο σφαγές ανθρώπων, ολοκληρωτική απουσία ελέους και τεράστιο μίσος. Ένας τέτοιος άνθρωπος σίγουρα δεν θεωρείται καλός. Κανονικά θα ντυνόμουν και θα έφευγα, αφήνοντάς την πίσω, αλλά για κάποιον λόγο δεν μπορούσα να το κάνω. -Δεν είμαι αυτός που νομίζεις. Κρύβω πολλά πράγματα. Παρ'όλ'αυτά, άσε με να καθαρίσω εγώ το πάτωμα. Εγώ το προκάλεσα και θα νιώσω άσχημα αν δεν το διορθώσω. | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Their Anatomy... So Intriguing! [Part 1] Παρ Αυγ 03, 2012 11:49 am | |
| -Βλέπεις? Τελικά είσαι καλός άνθρωπος. Το όνομά μου είναι Nojiko. -Shinsuke. Takasugi Shinsuke. -Λοιπόν Shinsuke, πως εμφανίστηκες τότε στην παραλία? -Τότε? Πόσος καιρός έχει περάσει? -Από την παραλία έχουν περάσει 3 μέρες. Ο γιατρός του χωριού μας είπε πως θα ξυπνούσες τις επόμενες μέρες. Αν δεν ήταν αυτός, θα σε είχα για νεκρό. -Μας βρήκε η καταιγίδα. Δεν μπορέσαμε να την ξεπεράσουμε φαίνεται με τον σύντροφό μου και έτσι κάπως βρέθηκα εδώ. Το πιο πιθανό είναι, να ήμασταν σχετικά κοντά στο νησί αλλά η καταρρακτώδης βροχή να μας έκοβε το οπτικό πεδίο. Είναι θαύμα το πως δεν κατέληξα στον πάτο της θάλασσας. Τα κύματα θα με βοήθησαν να αποβιβαστώ σώος στο νησί. -Από πού ήρθατε? Είστε έμποροι? Το μυαλό μου κόλλησε. Αν της αποκάλυπτα ότι ήμουν απλά ένας παράνομος τότε υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να με απέφευγε και να με φοβόταν. Αλλά γιατί με ένοιαζε αυτό? Ίσα ίσα που αν με φοβόταν, θα την ξεφορτωνόμουν ακόμα πιο γρήγορα. -...ναι. Ήμουν έμπορος φρούτων. Φέρναμε μπόλικα φρούτα πολλών ειδών σε διάφορα νησιά. Όμως από ότι φαίνεται ο σύντροφός μου χάθηκε. Με την ευκαιρία, βρήκες στην παραλία κάποιο σπαθί? -Κάτι πήρε το μάτι μου να γυαλίζει πάνω στην άμμο. Δικό σου ήταν? | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Their Anatomy... So Intriguing! [Part 1] Παρ Αυγ 10, 2012 1:06 am | |
| -Μάλλον ναι. Είναι πολύ σημαντικό αντικείμενο για εμένα και πρέπει οπωσδήποτε να το βρω. Αν με οδηγήσεις και στην παραλία που με βρήκες θα σου είμουν ευγνώμων. -Δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά πρέπει πρώτα να καλυτερέψεις. Δεν είσαι σε κατάσταση να σηκωθείς ακόμα. -Είμαι αρκετά καλά! Μπορώ ήδη να σηκωθώ. Σηκώθηκα όρθιος και τραβήχτηκα. Προχώρησα έτσι προς την πόρτα και βγήκα έξω αφού της έκανα νόημα να βγει και εκείνη. Με ακολούθησε και ξεκινήσαμε προς την παραλία. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα το χωριό που έμενα. Υπήρχαν αρκετά σπίτια και πολλοί κάτοικοι. Όλοι φαίνονταν να γνωρίζουν την Nojiko και να έχουν καλές σχέσεις μαζί της. Όσο προχωρούσαμε, τα σπίτια άρχισαν να αραιώνουν και να λιγοστεύουν. Φτάναμε στην έξοδο. Εκεί όμως υπήρχε κάτι παράξενο. Οι περαστικοί είχαν μαζευτεί στις άκρες, λες και έκαναν δρόμο να περάσει κάποιος άλλος. Στην συγκεκριμένοι περίπτωση, ήταν "οι" άλλοι. Τρεις ψηλοί άντρες περνούσαν ανάμεσά τους και γελούσαν ενώ ταυτόχρονα μπορεί και να χτυπούσαν και κάποιον. Η έκφραση της Nojiko άλλαξε απότομα με το που τους είδε. Καθώς πλησίαζαν ακόμα περισσότερο προς το μέρος μας, διέκρινα κάποια διαφορετικά στοιχεία πάνω τους. Το δέρμα τους ήταν ανοιχτό μπλε, ενώ όλοι τους είχαν αρκετά περίεργα χαρακτηριστικά πάνω τους. | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Their Anatomy... So Intriguing! [Part 1] Παρ Αυγ 10, 2012 1:41 am | |
| -Όταν έρθουν κοντά μας, κάνε στην άκρη να περάσουν. Δεν είναι να τα βάζεις μαζί τους. Και μην τολμήσεις να τους αντιμιλήσεις. Δεν θα τους έκανα χώρο για να περάσουν. Αυτό έλειπε. Συνέχισα να προχωρώ μαζί με την Nojiko μέχρι που εκείνη μου έκανε νόημα και πήγε στην άκρη. Θα συνέχιζα τον δρόμο μου αλλά μου τράβηξε το χέρι και με έφερε στο πλάι της. Οι άσχημοι πέρασαν από μπροστά μας και με κοίταξαν με μισό μάτι. Ο προπορευόμενος σταμάτησε όταν με είδε. -Εσύ είσαι καινούριος. Δεν ανήκεις στο νησί αυτό. Και είμαστε σίγουροι ότι κανένα πλοίο δεν έφτασε σε αυτό το νησί από την περασμένη εβδομάδα μέχρι σήμερα. Ποιός είσαι!? -Είναι καλεσμένος μου. Έμενε σπίτι μου και δεν είχε βγει καθόλου από εκεί για πολύ καιρό. -Η κόρη της ηλίθιας Bellemere ε? Ώστε έκρυβες και άτομο στο σπίτι σου από εμάς. Κατευθείαν της έσκασε ένα δυνατό χαστούκι, ρίχνοντάς την κάτω. Μετά άρχισε να την κλοτσάει ανελέιτα. Πλησίασα γεμάτος θυμό για να τον σκοτώσω αλλά οι άλλοι 2 μπήκαν στο δρόμο μου. -Πού πας φίλε? Δεν νομίζω ότι χρειάζεται βοήθεια η κοπέλα. Αντιθέτως εσύ χρειάζεσαι να διορθωθείς από εμάς. Σήκωσε το χέρι του και ετοίμασε την γροθιά του, στέλνοντάς την στο στομάχι μου. Έπιασα το χέρι του από τον καρπό και το έσφιξα. Ο πόνος σχηματίστηκε στο πρόσωπό του. | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Their Anatomy... So Intriguing! [Part 1] Παρ Αυγ 10, 2012 1:54 am | |
| -Δεν νομίζεις ότι το να χτυπάς μία κοπέλα αρμόζει μόνο στα σκουπίδια και στους αδύναμους? Ζω για να καθαρίσω τον κόσμο από τέτοια πλάσματα!!! Έριξα κλοτσιά στο γόνατο του αντιπάλου μου, λυγίζοντας έτσι πλάγια το πόδι του και κάνοντάς τον να χάσει την ισορροπία του. Έπεσε κάτω σφαδάζοντας από τον πόνο. Ο φίλος του με μία απότομη κίνηση, έσκυψε και προσπάθησε να μου καταφέρει στριφογυριστή κλοτσιά στα πόδια. Πήδηξα την τελευταία στιγμή στον αέρα και απέφυγα το πόδι του. Με το που ξανακούμπησα έδαφος, εκείνος είχε ήδη αναρώσει την στάση του και ετοίμασε νέα επίθεση με ολόκληρο το σώμα του. Πήρε φόρα και έτρεξε καταπάνω μου, χτυπώντας με στο στήθος με δύναμη. Θα είχα δεχτεί τεράστια ζημιά εάν δεν είχα βάλει μπροστά τα χέρια μου για να αμυνθώ. Πετάχτηκα, παρ'ολ'αυτά, στον τοίχο του κτηρίου στην πλάτη μου. Δεν σταμάτησε τις επιθέσεις του. Τις περισσότερες τις μπλόκαρα με τα χέρια μου καθώς η αποφυγή τους ήταν δύσκολη υπόθεση. Η θέση μου δεν είχε μετακινηθεί, έχοντας τον τοίχο πίσω μου. Με το δεξί μου χέρι βρήκα την κατάλληλη στιγμή και αποπροσανατόλισα την αντίστοιχη δεξιά γροθιά του, χτυπώντας το χέρι του στην περιοχή λίγο πίσω από τον καρπό του. Το ανάλογο σπρώξιμο, έκανε την επίθεσή του να χτυπήσει και να τρυπήσει τον τοίχο. Χωρίς να χάσω χρόνο προετοιμάστηκα για να τον αποτελειώσω. | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Their Anatomy... So Intriguing! [Part 1] Παρ Αυγ 10, 2012 4:24 am | |
| Η επίθεσή μου ήταν γρήγορη και αποτελεσματική. Χτύπησα τον αντίπαλο με την παλάμη μου στα πλευρά νιώθοντας έτσι τον χαρωπό ήχο που έβγαινε από τα κόκαλα που έσπαγαν. Έφτυσε αίμα το επόμενο δευτερόλεπτο και κατέρρευσε στο έδαφος. Η γροθιά του όμως είχε μείνει στην τρύπα που δημιούργησε πάνω στον τοίχο και έτσι βρέθηκε να κρέμεται από εκεί, αδυναμώντας να κάνει κάτι. Έτρεξα προς εκείνον που χτυπούσε την Nojiko, αλλά ο πρώτος που βρισκόταν ξαπλωμένος με έπιασε από το πόδι, κάνοντάς με να χάσω την ισορροπία μου. Γεμάτος θυμό, σηκώθηκα και άρχισα να ποδοπατώ το πρόσωπό του, ανοίγοντάς του παντού πληγές και παραμορφόνοντας την άσχημη φάτσα του. Η λαβή του στο πόδι μου είχε σταματήσει εντελώς. Γύρισα για να κοιτάξω τον τρίτο αλλά αντί γι'αυτό, το φως χάθηκε στιγμιαία από τα μάτια μου, ενώ ένιωσα το σώμα μου να παίρνει αρκετές στροφές. Άρχισα να γεύομαι αίμα να κυλά στο στόμα μου. Με την άκρη του ματιού μου είδα ότι ο τρίτος είχε γυρίσει προς εμένα και με είχε χτυπήσει. Πλέον δεν υπήρχε άλλος να μας διακόψει. Θα τον σκότωνα! Πετάχτηκα με άλμα προς τα πάνω του και άρχισα να τον γροθοκοπώ. Εκείνος είχε σηκώσει τα χέρια του ώστε να αμυνθεί πλήρως. Το μόνο που χρειαζόμουν ήταν ένα άνοιγμα στην άμυνά του. Φάνηκε όμως ότι και εκείνος έκανε το ίδιο. Απέφυγε με ταχύτητα την επόμενο μπουνιά μου και μείωσε την απόστασή μας σε λίγα εκατοστά με μόνο ένα βήμα. Το γόνατό του χώθηκε γερά στην κοιλιά μου και με πέταξε πίσω. | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Their Anatomy... So Intriguing! [Part 1] Κυρ Αυγ 12, 2012 8:37 am | |
| Με είχε ακινητοποιήσει προς το παρόν από τον πόνο. Το στόμα μου παρέμεινε ανοιχτό και έτσι το σάλιο μου σιγά σιγά άρχισε να στάζει. Με το γλοιώδες χέρι του με έπιασε από τον λαιμό και με σήκωσε στον αέρα. -Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι είμαστε. Τα περίεργα στα μάτια σου χαρακτηριστικά μας σου προκαλούν εντύπωση ε? Ή μήπως φόβο? Από τα μάτια σου θα συμφωνήσω με το δεύτερο. Μας φοβάσαι γιατί σου είναι άγνωστο γιατί είμαστε δομημένοι έτσι. Πριν πεθάνεις, θα στο πω. Είμαστε ψαράνθρωποι. Γεννημένοι στα βάθη της θάλασσας, έχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ζούμε και να πολεμάμε μέσα στο νερό, αλλά και στην στεριά. Γι'αυτόν τον λόγο είμαστε και ανώτεροι από εσάς. Οι δυνατότητές σας είναι μειωμένες στο νερό έτσι δεν είναι? Εμάς όμως εκεί μας ανοίγονται μεγαλύτερες ευκαιρίες. Θα φανταζόσουν ποτέ ότι θα πέθαινες από ένα τέτοιο πλάσμα σαν και εμένα? ΌΧΙ! Ποτέ σου, γιατί αγνοούσες την ύπαρξή μας. Έτσι και εμείς λοιπόν θα δώσουμε στους ανθρώπους να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να μας υποτιμούν, αλλά να μας φοβούνται όπως ακριβώς και εσύ. Παραδέξου το και θα σου χαρίσω ανώδυνο θάνατο. Φοβάσαι.... -Fufufu... Δεν είναι φόβος αυτό που νιώθω αλλά έκπληξη και ενθουσιασμός. Είμαι ενθουσιασμένος που σήμερα κιόλας θα μπορέσω να ανακαλύψω έναν διαφορετικό τύπο δομής στον κόσμο της ανατομίας. Και εσύ θα είσαι το θύμα μου!! | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Their Anatomy... So Intriguing! [Part 1] Κυρ Αυγ 12, 2012 9:21 am | |
| Με το χέρι μου έκλεισα το πεταχτό στόμα του και το έσφιξα. -Έχεις καπνίσει ποτέ? Μάλλον όχι. Φυσικά και όχι... Ποιος έχει ακούσει ψάρι να καπνίζει!? Λοιπόν, θα σου δώσω μία γεύση από τον καπνό μου. Πρόσεχε όμως, γιατί ο δικός μου καπνός είναι πιο βαρύς και είναι λογικό η πρώτη φορά να σου φανεί δύσκολη. Θα πνιγείς, θα βήξεις... αλλά στο τέλος θα το συνηθήσεις! Καπνός άρχισε να βγαίνει και να αιωρείται από κάποια σημεία του σώματός μου, χωρίς όμως να μετατραπώ ο ίδιος σε αυτόν. Δεν μπορούσα να τον ελέγξω σε τέτοιο βαθμό ώστε να μετατρέψω ένα μέλος μου μόνο και δεν με πείραζε αν ξέφευγε λίγος από τα ρούχα μου. Δεν θα καταλάβαιναν οι περαστικοί πολλά. Όταν ένιωσα έτοιμος, εκτόξευσα καπνό από το χέρι, με το οποίο του είχα κλείσει το στόμα. Ο καπνός εισχώρησε στο στόμα του και κάλυψε κάθε χιλιοστό του αναπνευστικού του συστήματος. Τα πνευμόνια του γέμισαν μόνο και μόνο από αυτόν. Μη έχοντας άλλο χώρο, ο καπνός διέφυγε και προς τα πάνω, καταλήγοντας να βγαίνει από τα ρουθούνια του. Οι άνθρωποι του χωριού είχαν τρομάξει αλλά δεν κατάλαβαν πως συνέβαινε αυτό. Ο Ψαράνθρωπος είχε αγανακτήσει. Δεν είχε την δυνατότητα να αναπνεύσει όσο και να προσπαθούσε μέχρι που λιποθύμισε. -Ουπς, τελικά οι ψαράθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν το κάπνισμα. Επίσης δεν μπορούν σε ομάδες των τριών να σκοτώσουν έναν άνθρωπο. Με τέτοια μειονεκτήματα δεν βλέπω πως είστε ανώτεροι από το "είδος" μας... | |
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Their Anatomy... So Intriguing! [Part 1] Κυρ Αυγ 12, 2012 9:39 am | |
| Τράβηξα τον καπνό από το σώμα του, μέχρι που καθάρισε εντελώς. Αίμα βγήκε από το στόμα και την μύτη του αλλά δεν συνέχισε να τρέχει. *Τς, πέθανε αλλά οι πνεύμονές του μάλλον δεν άντεξαν την πίεση και καταστράφηκαν. Αυτό εξηγεί και την αιμορραγία από το αναπνευστικό σύστημα. Το γεγονός ότι η αιμορραγία σταμάτησε απότομα, σημαίνει ότι πέθανε. Και προσπάθησα τόσο πολύ να μην του προκαλέσω ζημιές στο σώμα του. Τώρα θα έχω δυσκολία να τον εξετάσω σε σχέση με το είδος του. Δεν πειράζει όμως, είναι αρκετός πιστεύω.* Κοίταξα πίσω μου τους άλλους 2. Ο ένας λιπόθυμος ακόμα αλλά ο τύπος με το σπασμένο πλευρό είχε αναρρώσει από τον πόνο και με κοιτούσε. -Γελοίε άνθρωπε!! Μπορεί να σκότωσες τον Chew-san με κάποιον περίεργο τρόπο αλλά αυτό δεν θα αρκέσει πάνω στον Arlong-san. Θα σε διαλύσει πριν προλάβεις να τον κοιτάξεις! Και μετά από το σημερινό συμβάν, δεν θα κάτσει ήρεμος. Θα σε πιάσει και θα σε-- Έπιασα το κεφάλι του και του το βάρεσα στον τοίχο. -Νομίζεις ότι θα κρατήσω τόσα ονόματα και ότι με ενδιαφέρουν? Όποιος άλλος θέλει να γευτεί τις δυνάμεις μου τότε θα κάνει καλά να μην κλέψει σειρά από τους υποψήφιους. Όλοι θα πάρουν το ίδιο "πακέτο" χωρίς διακρίσεις. Αν και τώρα που σας βλέπω καλύτερα, μπορεί και να σας δώσω ένα μπόνους εσάς στους ψαρανθρώπους. Θα σας περιμένω σε αυτό το χωριό αν θέλετε να με επισκεφτείτε!
Τέλος Their Anatomy... So Intriguing! [Part 1] | |
| | | ???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Their Anatomy... So Intriguing! [Part 1] Κυρ Αυγ 12, 2012 8:59 pm | |
| Όνομα: Takasugi Sinsuke Haki Points: - Player of the Month Points: 9 Beli: 30.000 Bounty/Fame Points: 1.000.000 Παρατηρήσεις: Απλα παρα πολυ καλη... Δεν εχω να πω κατι... Ελπιζω το Β' μερος να ειναι εξισου καλο με το Α'...!
|
| | | | [Τέλος] Their Anatomy... So Intriguing! [Part 1] | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|