| [Τελος]The dragons are here!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
metalgunner Civilian
| Θέμα: [Τελος]The dragons are here!!! Δευ Ιουλ 30, 2012 12:44 pm | |
| - "Link προηγούμενης ιστορίας":
[url=(http://www.onepiecegr-rpg.com/t6093-topic](Warship Island-East Blue)[/url]
- "Περίληψη Προηγούμενων":
Στην προηγουμενη ιστορια γνωρισα την μικρη Apis,την εγγονη του αρχηγου του χωριου,η οποια με οδηγησε στην σπηλια του μεγαλου δρακου Ryuuji.Eκει συνατησα για πρωτη φορα αυτο το εκπληκτικο πλασμα και εμεινα ενθουσιασμενος.Οταν επιστρεψαμε στο χωριο βρηκαμε αρκετα απο τα σπιτια να καιγονται και τους χωρικους να ειναι υπο την απειλη των οπλων των marines.Ο λογος ηταν οτι ο αρχηγος τους,ενας πληρωμενος στρατιωτης ονοματι Erik,εψαχνε να βρει την Apis για να τους οδηγησει στον δρακο.Tελικα η μικρη τους οδηγησε αφου ετσι την συμβουλεψα και μεσα στην σπηλια σκοτωσα ολους τους marines μαζι με τον Erik υστερα απο μια συντομη μαχη.Η ιστορια τελειωσε την στιγμη που βγαιναμε απο την σπηλια για να επιστρεψουμε ξανα στο χωριο
- Xρωματα διαλογων:
-Εγω -Συμμαχοι,συντροφοι,φιλοι -Marines -Eχθροι γενικοτερα -Υπολοιποι
Κοιταξα προς το λιμανι και τοτε τα ειδα για πρωτη φορα.Προηγουμενως ηταν κρυμμενα στο βαθυ σκοταδι ομως τωρα που ο ηλιος εκανε σιγα σιγα την εμφανιση του,μας αποκαλυπτε ολα τα μυστικα της νυχτας.Εκει,διπλα στο καραβι των marines που με ειχε μεταφερει ως κρατουμενο την προηγουμενη μερα και που τελικα ειχα καψει,βρισκοταν αλλα δεκα νεα πλοια.Το μεγαλυτερο απο αυτα ειχε τεραστιο πλατος και στο καταστρωμα του υπηρχαν τρεις πυργοι ενω στην πλωρη του ηταν σκαλισμενο ενα αγριεμενο προσωπο.Tα καταρτια του ηταν τεραστια και στα πανια υπηρχε σχεδιασμενος ο αριθμος οκτω. - Σπόιλερ:
Η Apis δεν τα ειχε προσεξει ακομα και ετσι σιγοτραγουδουσε ανεμελη.Δυστυχως ομως επρεπε να της χαλασω την διαθεση. -Apis μπες γρηγορα μεσα στην σπηλια της ειπα επιτακτικα. -Μα γιατι?με ρωτησε ξαφνιασμενη? -Γιατι ειχα αδικο.Τα προβληματα μας δεν τελειωσαν.Ισα ισα...τωρα αρχιζουν.-Τι εννοεις?με ρωτησε με την ανησυχια φανερη πλεον στην φωνη της.Δεν της απαντησα αλλα απλως της εδειξα με το χερι.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την metalgunner στις Τετ Αυγ 01, 2012 12:30 pm, 1 φορά | |
|
| |
metalgunner Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The dragons are here!!! Δευ Ιουλ 30, 2012 12:55 pm | |
| Η μικρη εμεινε για λιγο να κοιταει εντρομη τα πλοια.-Αν θελουμε ο δρακος να την γλιτωσει πρεπει γρηγορα να κανουμε κατι της ειπα με δυναμη για να την επαναφερω. -Ναι...ναι καταφερε να ψελλισει τελικα με δυσκολια. -Για τωρα,θελω εσυ να επιστρεψεις στον Ryuuji και εγω κατι θα σκεφτω.Συμφωνοι? -Μαλιστα απαντησε αλλα εδειχνε σαν μην ειχε ακουσει τιποτα απ'οσα της ειχα πει.Τελικα μετα απο αρκετα λεπτα,κατα τα οποια δεν εβγαλε αχνα,σηκωθηκε και εφυγε τρεχωντας για το εσωτερικο της σπηλιας.Εμεινα μονος μου εξω να αγναντευω τον οριζοντα προσπαθωντας να βρω καποια καλη ιδεα.Ομως τιποτα δεν μου ερχοταν.Αγανακτησα και κλωτσησα με δυναμη μια πετρα.Την παρατηρησα να κατεβαινει με φορα σχεδον ολη την πλαγια και τοτε μου ηρθε.-Εμπνευση σκεφτηκα και χαμογελωντας προχωρησα μερικα μετρα προς τα κατω οπου βρισκοταν ενα μικρο δασακι με μεγαλα δεντρα.
| |
|
| |
metalgunner Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The dragons are here!!! Τρι Ιουλ 31, 2012 4:59 am | |
| Παρατηρησα προσεκτικα ολα τα δεντρα και οταν βρηκα τα καταλληλα για τον σκοπο που τα ηθελα αρχισα να τα ριχνω ριχνωντας μεγαλες ακτινες φωτος στο καθενα.Οταν εριξα τρια που ειχαν μεγαλους και δυνατους κορμους εβγαλα τα σπαθια μου.Με πολυ γρηγορες κινησεις ξεκινησα να κοβω τους κορμους σε μιρκοτερα κομματια δινωντας τους το σχημα που ηθελα.Μετα απο μολις μερικα λεπτα ειχα τελειωσει και ειχα φτιαξει μια προχειρη σχεδια.Την εσυρα μεχρι την εισοδο της σπηλιας και την αφησα εκει ενω εγω προχωρησα μεσα.Εφτασα στο λημερι του δρακου και ειδα την Apis να τον χαϊδευει και να του μιλαει. -Μου λεει οτι αισθανεται καλυτερα μου ειπε οταν με ειδε να μπαινω. -Θες να πεις οτι καταλβαινεις οτι αισθανεται καλυτερα.-Οχι.Μου το λεει ο ιδιος ξαναειπε σαν να ηταν το πιο φυσιολογικο πραγμα στον κοσμο. -Μα πως γινεται να στο λεει?Ειναι ενας δρακος και οι δρακοι δεν μιλανε.Τουλαχιστον σε ανθρωπινη γλωσσα της απαντησα σοβαρα.Η μικρη με κοιταξε για λιγο και μετα γελασε. -Χαχαχα!!!Τι ανοητη που ειμαι.Εχεις δικιο.Συγγνωμη που δεν στο ειχα πει νωριτερα αλλα εχω φαει ενα φρουτο και μπορω να μιλαω με τα ζωα.-Ενα φρουτο? Εννοεις...ενα φρουτο του διαβολου?ρωτησα ξαφνιασμενος. -Ναι μου απαντησε απλα και συνεχισε να γελαει.Αυτη η μικρη τελικα εκρυβε περισσοτερα απο οσα εδειχνε.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την metalgunner στις Τρι Ιουλ 31, 2012 8:17 am, 1 φορά | |
|
| |
metalgunner Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The dragons are here!!! Τρι Ιουλ 31, 2012 5:28 am | |
| -Λοιπον σκεφτηκες τιποτα ωστε να σωσουμε τον Ryuuji?με ρωτησε. -Ναι αλλα θα χρειαστουμε πολυ τυχη για να πετυχει.Εφτιαξα μια πολυ προχειρη σχεδια με την οποια θα κατεβασουμε τον Ryuuji απο το βουνο και θα τον οδηγησουμε σε μια ερημικη παραλια που ειδα οτι ειναι κρυμμενη απο απο βλεμματα των marines.Μολις φτασουμε εκει θα βοηθησουμε τον Ryuuji οσο μπορουμε ωστε να πεταξει μακρια απο εδω.Οπως καταλαβαινεις το σχεδιο μου εχει αρκετα προβληματα.Πρωτον πρεπει να αντεξει η σχεδια,πραγμα που αμφιβαλλω,δευτερον πρεπει ο δρακος να καταφερει να πεταξει,αν και απ'οτι μου ειπες αισθανεται καλυτερα οποτε εχουμε καποιες ελπιδες να συμβει αυτο,και τριτον πρεπει να μου πεις εσυ αν εισαι προετοιμασμενη να εγκαταλειψεις για παντα τον Ryuuji.Στην τελευταια μου φραση εδωσα λιγο δραματικο τονο στην φωνη μου για να δωσω στην μικρη να καταλαβει την σοβαροτητα της αποφασης της.Η μικρη με κοιταξε ετοιμη να βαλει τα κλαμματα. -Μα δεν θελω να χασω τον καλυτερο μου φιλο ειπε μυξοκλαιγωντας. -Το καταλαβαινω της ειπε συμπονετικα.-Ομως αν πραγματικα θελεις το καλο του θα πρεπει να τον βοηθησεις να φυγει.Αλλιως ειναι πολυ πιθανον να τον πιασουν και να τον σκοτωσουν!!! | |
|
| |
metalgunner Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The dragons are here!!! Τρι Ιουλ 31, 2012 5:48 am | |
| Μετα απο μερικες στιγμες απολυτης σιγης η μικρη συμφωνησε βουβα και εγω εφερα την σεχδια μεσα στην σπηλια.Με πολυ μεγαλη δυσκολια καταφεραμε να ανεβασουμε το θηριο στην σχεδια η οποια φανηκε να υποχωρει κατω απο το βαρος του.Ομως τελικα αντεξε και ξεκινησαμε να την σερνουμε εξω.Το εργο μας αποδειχτηκε τρομερα δυσκολο και μετα απο μια ωρα κοπου ειχαμε καταφερι να φτασουμε μολις μεχρι τα μισα της διαδορμης.Η Apis εδειχνε ετοιμη να τα παρατησει ομως μετα απο την παρακινηση μου συνεχισε.Ουσιαστικα βεβαια τιποτα δεν αλλαξε καθως ετσι κι'αλλιως μονος μου κουβαλουσα την σχεδια γιατι δεν μπορουσα να αφησω ενα μικρο κοριτσακι να σηκωσει ενα τοσο μεγαλο βαρος.Αλλα εδειχνε πολυ χαρουμενη που "βοηθουσε" και ετσι δεν μπορουσα να την αφησω να εγκαταλειψει.Βαζωντας ολη μου την δυναμη και καταβαλλωντας υπερανθρωπη προσπαθεια καταφερα τελικα να τραβηξω την σχεδια εξω.Ο ηλιος πλεον βρισκοταν ψηλα στον ουρανο,φωτιζωντας το ομορφο τοπιο που απλωνοταν μπροστα μας και δινωντας μας μεγαλυτερες ελπιδες για την επιτυχια του σχεδιου μας. | |
|
| |
metalgunner Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The dragons are here!!! Τρι Ιουλ 31, 2012 7:12 am | |
| Λιγη ωρα πριν στην ναυαρχιδα που βρισκεται στο λιμανι -Mα που ειναι επιτελους ο Erik???oυρλιαξε ο Commodore Nelson Royale ενω καταβροχθιζε ενα μεγαλο κομματι κοτοπουλο.Ειχε στελει πριν αρκετες ωρες τον μισθοφορο μαζι με μια ομαδα ναυτων για να του φερουν το "δωρο" του και κανεις τους δεν ειχε επιστρεψει ακομα.Εκτος αυτου ειχαν και οποιαδηποτε επαφη μαζι τους και αυτο εκνευριζε ακομα περισσοτερο τον απληστο και ανυπομονο Commodore.-Captain Teigo!!!Οταν ξημερωσει,αν δεν εχει επιστρεψει ο Erik,θελω να γκρεμιζετε ολο το νησι.Σκοτωστε οσους χρειαστει για να μαθουμε την κρυψωνα του δρακου!!!φωναξε στον νεαρο Captain του ο οποιος μολις ακουσε την τελευταια φραση του διοικητη του εμεινε να τον κοιταζει εντρομος.Ειχε λιγο καιρο που ειχε μπει στο σωμα αλλα παρ'ολα αυτα ειχε γρηγορα ανεβει τις βαθμιδες καθως ειχε αποδειξει πολλες φορες την αξια του.Ομως ειχε ενταχθει στους marines με σκοπο να πιανει πειρατες οχι να σκοτωνει αθωους πολιτες για να εξυπηρετει τα απληστα σχεδια των διεφθαρμενων ανωτερων του.H τελευταια διαταγη δεν του αρεσε καθολου και αποχωρησε απο το δωματιο ελπιζωντας οτι δεν θα χρειαστει να την εκτελεσει. | |
|
| |
metalgunner Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The dragons are here!!! Τρι Ιουλ 31, 2012 8:04 am | |
| Εμεινε στο καταστρωμα για αρκετες ωρες και παροτι ειχε ηδη ξημερωσει ειχε αποφυγει την εκτελεση της διαταγης καθυστερωντας την με διαφορες δικαιολογιες.Ομως πλεον ο ηλιος ηταν ψηλα στον ουρανο και η υπομονη του διοικητη του ειχε εξαντληθει πληρως.Δεν ειχανε κανεναν νεο απο τον Erik και την ομαδα του και ετσι επρεπε να υποθεσουν οτι κατι ειχε παει στραβα.Εδωσε διαταγη να ετοιμαστουν τα κανονια με ενα βαρος στην καρδια του.Κοιταξε μεσα απο τα κυαλια του για να βρει στοχους που θα εκαναν μικροτερη ζημια και ξαφνικα ανακαλυψε κατι πολυ καλυτερο.Εξω απο μια σπηλια,κοντα στην κορυφη του βουνου,στεκοταν ενας νεαρος αντρας,που κατι του θυμιζε,και ενα μικρο κοριτσι.Πισω τους υπηρχε μια σχεδια πανω στην οποια βρισκοταν ενα τεραστιο πρασινο πλασμα.Ηταν ο δρακος που εψαχνε ο Commodore Nelson Royale.Παρατηρησε λιγο καλυτερα τον αντρα και τελικα τον αναγνωρισε.Ηταν ο Swiftblades Jim.Eνας πειρατης απο την South Blue.Aμεσως φωναξε να στραφουν τα κανονια προς τα εκει και την επομενη στιγμη εδωσε διαταγη για να αρχισει ο βομβαρδισμος. | |
|
| |
metalgunner Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The dragons are here!!! Τρι Ιουλ 31, 2012 8:56 am | |
| Eξω απο την σπηλια Ξαφνικα,και ενω ειμασταν ετοιμοι να αρχισουμε την καταβαση μας,ακουσαμε τον ηχο που κανουν τα κανονια οταν ριχνουν.Κοιταχτηκαμε ξαφνιασμενοι και την επομενη στιγμη δυο κανονιομπαλες εσκασαν κοντα μας.Μετα ακολουθησαν κι'αλλες,κι'αλλες.Ευτυχως προλαβα τελευταια στιγμη και αρπαξα την Apis και την πεταξα μακρια ωστε να μην παθει τιποτα.Ομως δεν προλαβα να κανω τιποτα για να προστατευσω τον δρακο.Μια μπαλα εσκασε πολυ κοντα στην θεση του,καταστρεφωντας ολοκληρωτικα την σχεδια και τιναζωντας το κτηνος μερικα μετρα μακρια.Οι λιγοστες ελπιδες που ειχαμε να πετυχει το σχεδιο μας εξανεμιστηκαν σε μερικα δευτερολεπτα.Δεχομασταν επιθεση και ο δρακος ειχε τραυματιστει στο φτερο που ηταν ηδη χτυπημενος. | |
|
| |
metalgunner Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The dragons are here!!! Τρι Ιουλ 31, 2012 12:21 pm | |
| H Apis εκανε να πλησιασει προς τον δρακο ομως ενα αυστηρο βλεμμα μου ηταν αρκετο να την κανει να αλλαξει γνωμη.Προσπαθουσα να βρω μια λυση αλλα η κατασταση ηταν τοσο τραγικα εναντιον μας που δεν μπορουσα να βρω τιποτα αρκετα ικανοποιητικο.Μονο ενα πραγμα μου εμενε να κανω.Σηκωθηκα ορθιος και κοιταξα προς τα πλοια ενω εφερνα τα χερια μου κοντα στις λαβες των σπαθιων. -Οτι και να γινει μεινει κρυμμενη εδω φωναξα στην Apis και πεταχτηκα μπροστα.Ετρεχα οσο πιο γρηγορα μπορουσα ενω παραλληλα προσεχα να μην με πετυχει καμια απο τις βολες των marines.Mετα απο λιγα μολις λεπτα εφτασα στο λιμανι και σταθηκα μπροστα απο τα πλοια τα οποια ειχαν σταμτησει την πρωτη ομοβροντια και ετοιμαζοταν για δευτερη.Τα κοιταξα με μισος και υστερα εφερα το δεξι χερι μου πισω και πηρα φορα. | |
|
| |
metalgunner Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The dragons are here!!! Τρι Ιουλ 31, 2012 12:40 pm | |
| Μια τεραστια ακτινα φωτος εφυγε και γκρεμισε τα κανονια τεσσαρων πλοιων.Μια κραυγη εκπληξης ακουστηκε απο ολους τους marines που δεν ηξεραν πως να αντιδρασουν.Ο Commodore φωναξε -Αφηστε τον αυτον!!!Δεν ειναι παρα ενα σκουπιδι που θα εχουμε χρονο να ασχοληθουμε μαζι του αργοτερα.Τον δρακο!!!Σημαδεψτε τον δρακο!!!Μονο αυτο με νοιαζει!!!Ο νεαρος Captain του τον κοιταξε για ακομα μια φορα με αηδια.Η απληστια αυτου του ανθρωπου δεν ειχε τελος.Μπροστα τους βρισκοταν ενας αντρας που φαινοταν να εχει αρκετη δυναμη ωστε να καταστρεψει μερικα πλοια μονος του,και αυτος νοιαζοταν μονο για το πως θα αποκτησει τα κοκκαλα του δρακου.Aπηυδισμενος εδωσα εντολη σε οσα πλοια ειχαν ακομα τα κανονια τους να συνεχισου να ριχνουν προς τον δρακο και να αγνοησουν πληρως τον νεαρο πειρατη. | |
|
| |
metalgunner Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The dragons are here!!! Τρι Ιουλ 31, 2012 1:05 pm | |
| Εριξα την ακτινα μου με σκοπο να τραβηξω την προσοχη των πλοιων ομως απετυχα παταγωδως.Οχι μονο με αγνοησαν ολοκληρωτικα αλλα εστρεψαν και τα κανονια τους προς τα εκει που βρισκοταν η Apis και Ryuuji για δευτερη φορα. -Αφου το θελετε ετσι!!!γρυλισα και την επομενη στιγμη μετατραπηκα σε φως και βρεθηκα στον αερα.Σταυρωσα τα χερια στα υψος των ωμων μου και ενωσα τον αντιχειρα με τον μεσο στο καθενα,αντιγραφωντας την κινηση που ειχα χρησιμοποιησει μολις μια μερα πριν για να καταστρεψω το πλοιο που με μετεφερε στο νησι.Αρχισα να εκτοξευω δεκαδες ακτινες φωτος που οσο περνουσε η ωρα γινοντουσαν ολο και περισσοτερες.Μ'αυτον τον τροπο καταφερα να διαλυσω ολοκληρωτικα δυο πλοια και να σκοτωσω πολλους ναυτες που βρισκοταν στα υπολοιπα.Ομως αυτη η επιθεση μου με αναγκασε να ξοδεψω πολλη ενεργεια και μετα απο λιγα λεπτα προσγειωθηκα ξεπνοος.Ενω προσπαθουσα να ανακτησω τις δυναμεις μου αισθανθηκα μια απειλη και σηκωνοντας το βλεμμα μου ειδα εναν marine με στολη αξιωματικου να "πεταει" προς το μερος μου με το σπαθι του σηκωμενο... | |
|
| |
metalgunner Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The dragons are here!!! Τρι Ιουλ 31, 2012 1:31 pm | |
| Τραβηξα πολυ γρηγορα δυο απο τα σπαθια μου και σχηματιζωντας ενα Χ μπροστα μου καταφερα να αποκρουσω την επιθεση του.Κοιταχτηκαμε εντονα για μερικες στιγμες και καταλαβα οτι απεναντι μου ειχα εναν αξιο αντιπαλο. -Ο Captain Taigo πολεμαει με τον πειρατη!!! ακουστηκε μια δυνατη φωνη απο τα πλοια και την ακολουθησαν επευφημιες.Γελασα σιγα για λιγο και ειπα με εκπληξη -Captain?Και δεν εισαι παρα ελαχιστα χρονια μεγαλυτερος μου.Ειμαι σιγουρος οτι κερδισες την θεση με την αξια σου-Ειμαι ο πιο νεος Captain στην ιστορια των marine και κερδισα καθε αξιωμα με το σπαθι μου.Κυριολεκτικα!!!μου απαντησε χαμογελωντας ενω εβαζε μεγαλυτερη πιεση στο σπαθι μου. Απαντησα βαζωντας ακομα μεγαλυτερη ωσπου τελικα πεταχτηκαμε και οι δυο πισω.Στο μεταξυ τα κανονια αρχισαν την δευτερη ομοβροντια τους.Κοιταξα ακομα πιο νευριασμενος τα πλοια. -Λυπαμαι αλλα δεν θα τελειωσουμε την μαχη μας.Εχω κατι αλλες δουλειες να κανονισω πρωτα ειπα στον αντιπαλο μου και ετοιμαστηκα να μετατραπω για ακομα μια φορα σε φως.Ομως ο νεαρος Captain ειχε αλλα σχεδια.Μου ορμηξε ξανα με μεγαλη φορα και αναγκαστικα να πεσω και να κυλιστω στην αμμο ωστε να αποφυγω την επιθεση του. -Ακου φιλε.Μπορει αυτος ο χοντρος να θελει τον δρακο ομως εμενα ειναι το τελευταιο που με αφορα.Εγω μπηκα στο σωμα με σκοπο να πιανω πειρατες και αυτο θα κανω παση θυσια!!!μου φωναξε και επιτεθηκε για ακομα μια φορα. | |
|
| |
metalgunner Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The dragons are here!!! Τετ Αυγ 01, 2012 6:34 am | |
| Απεφυγα την επιθεση του πηδωντας στα πλαγια ενω με το σπαθι που ειχα στο δεξι χερι προσπαθησα να τον χτυπησω.Εσκυψε ομως και τελευταια στιγμη καταφερε να αποφυγει την επιθεση μου.Ετσι οπως ηταν σκυμμενος δοκιμαζε να μου κοψει τα ποδια ομως πηδηξα ψηλα και την γλιτωσα.Προσγειωθηκα και του επιτεθηκα με μεγαλη ταχυτητα ομως για ακομα μια φορα με προλαβε.Ηταν πολυ γρηγορος και ικανος ξιφομαχος.Με μια κινηση του σπαθιου του καταφερε να "σπασει" την επιθεση μου και να φτασει πολυ κοντα στο να με τραυματισει.Ευτυχως ειμουν και εγω γρηγορος και καταλαβα την κινηση του αρκετα εγκαιρα ωστε να την αποφυγω.Η μαχη ηταν εντονη και με πολυ γρηγορο ρυθμο.Στο μεταξυ τα πλοια ειχαν σταματησει τις βολες τους και πλεον τα πληρωματα παρακολουθουσαν την μαχη μας παρα τις δυνατες φωνες του Commodore Nelson Royale.Ξαφνικα και ενω η μαχη μας εδειχνε να αργει να τελειωσει η γη αρχισε να τρεμει.Και μετα ακολουθησε το πιο απιστευτο θεαμα... | |
|
| |
metalgunner Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The dragons are here!!! Τετ Αυγ 01, 2012 7:28 am | |
| Πρωτα ακουσαμε ενα δυνατο κρωξιμο και μετα απο λιγα δευτερολεπτα ειδαμε τον Ryuuji να πεταει ψηλα στον ουρανο.Σαν απαντηση ηρθαν εκαντοταδες αλλα κρωξιματα απο μακρια και εμφανιστηκαν μεγαλοι δρακοι ιδιοι με τον Ryuuji!!!Ο Nelson αμεσως εδωσε διαταγη ολα τα κανονια να ριξουν προς το μερος τους ομως καμια κανονιομπαλα δεν μπορουσε να τους φτασει.Ο Commodore κοντευε να σκασει απο τα νευρα του και σε λιγο τα πραγματα εγιναν χειροτερα.Απο την θαλασσα βγηκα ενα μεγαλο τμημα στεριας που κατεστρεψε τα περισσοτερα πλοια.Οι marines τα ειχαν χαμενα οπως και εγω.Ο Captain Teigo με τον οποιον πολεμουσα ειχε βρεθει στο εδαφος.Τον κοιταξα για λιγο και σκεφτηκα να εκμεταλλευτω την κατασταση του.-Ελπιζω να ξανασυναντηθουμε οταν θα εχουμε γινει δυνατοτεροι και οι δυο του ειπα και αντι να του καρφωσω το σπαθι μου και να τελειωσω την ζωη του,του εδωσα απλως μια δυνατη κλωτσια κανωντας τον να λιποθυμησει. | |
|
| |
metalgunner Civilian
| Θέμα: Απ: [Τελος]The dragons are here!!! Τετ Αυγ 01, 2012 12:29 pm | |
| Στο μεταξυ ολοι οι κατοικοι του χωριου ειχαν ερθει στην παραλια και κοιτουσαν το θαυμα που εξελισσοταν μπροστα στα ματια τους.Αναμεσα τους ηταν και η Apis που εδειχνε τρομερα χαρουμενη και εκπληκτη.-Δρακοι!!!Οι δρακοι ειναι εδω!!!φωναζαν ολοι μαζι αγνοωντας πληρως τα κατεστραμενα πλοια των marine που βρικοταν μπροστα τους.Οι δρακοι εφτασαν κοντα μας και προσγειωθηκαν στο νεο τμημα γης που ειχε βγει απο την θαλασσα.Ηταν πολλοι περισσοτεροι απ'οτι ειχα πιστεψει αρχικα και εδειχναν νεοτεροι απο τον Ryuuji,o oποιος μολις τους ειδε εσπευσε να τους συναντησει.Παρατηρωντας το ολο θεαμα καταλαβα και εχωντας θυμηθει την ιστορια του Bokuden για το Lost Island καταλαβα τι ειχε συμβει.Το νησι που αναδυθηκε απο τα κυματα ηταν το θρυλικο Lost Island και οι δρακοι επεστρεφαν σε αυτο καθε 1000 χρονια.Hμουν μαρτυρας ενος μοναδικου θεαματος και δεν μπορουσα παρα να αισθανομαι χαρουμενος.Ομως καποιος ειχε σκοπο να χαλασει την καλη διαθεση ολων.Ο Commodore Nelson Royale ειχε πεσει απο τον κοκκινο θρονο του,οταν διαλυθηκε η φρεγατα του,και ειχε πεσει αναμεσα στους δρακους.Ηταν η καλυτερη ευκαιρια που του ειχε δοθει για να αποκτησει αυτο που ηθελε.Εβγαλε ενα μεγαλο πιστολι απο το παντελονι του και σημαδεξε τον γερο-Ryuuji.Κανεις εκτος απο εμενα δεν αντεληφθει την κινηση του.Τραβηξα ταχυτατα το αγαπημενο μου σπαθι με την λευκη αναγλυφη λαβη που κατεληγε σε κεφαλι δρακου και ετρεξα προς το μερος του.Με κοιταξε ξαφνιασμενος και πατησε αυθορμητα την σκανδαλη.Ειμουν προετοιμασμενος για μια κινηση και ετσι η σφαιρα περασε απλως απο μεσα μου αφηνωντας με αθικτο.Την επομενη στιγμη βρεθηκα μπροστα του και εχωσα το σπαθι στον χοντρο λαιμο του βαζωντας ολο μου το μισος.Η λεπιδα τρυπησε τον λαιμο,περασε στο στομα και τελικα κατεληξε στην πανω πλευρα του κρανιου του.Ολοι ειχαν γυρισει σε εμας και παρακολουθουσαν την σκηνη.Οταν ακουστηκε το η ηχος που εκανε το σπαθι οταν διαπερνουσε το κρανιο του ολοι βγαλαν μια φωνη αηδιας και στρεψαν τα κεφαλια τους αλλου.Οι marines που τα ειχαν ετσι κι αλλιως χαμενα,μετα τον θανατο του διοικητη τους βρεθηκαν σε ακομα πιο δυσχερη κατασταση.Εκμεταλλευομενος ολη την συγχυση ανεβηκα στο μοναδικο πλοιο των marines που ειχε μεινει ανεπαφο και εγκατελειψα γεματος βιασυνη το Warship Island.Ωστοσο πριν απομακρυνθω αρκετα καταφερω να ακουσω πρωτα την Apis να φωναζει ευχαριστω και λιγο αργοτερα μια ανδρικη φωνη να φωναζει -Θα ξανασυναντηθουμε πειρατη!!!Ειχα αποκτησει μια καινουργια φιλη και εναν καινουργιο αντιπαλο. | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: [Τελος]The dragons are here!!! Πεμ Αυγ 02, 2012 10:03 pm | |
| Όνομα:Swiftblades Jim Haki Points:- Player of the Month Points:7 Beli: 26.000 Bounty/Fame Points:2.000.000 Παρατηρήσεις:Γρηγορη ιστορια και ισως οχι το τελος που θα ηθελα να δω, μιας που ειχα διαβασει τις αλλες περιμενα λιγο πιο εντυπωσιακο φιναλε... Ελπιζω τον μαριν που δημιουργησες να τον χρησιμοποιησεις στο μελλον και παλι!
|
|
| |
| [Τελος]The dragons are here!!! | |
|