Παρόντες χρήστες | 14 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 14 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Τέλος] Motivation | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DIRK Marines
Posts : 8164 Join date : 31/10/2011 Age : 31 Location : Θεσσαλονίκη
| Θέμα: [Τέλος] Motivation Κυρ Αυγ 05, 2012 1:51 pm | |
| - Κύριοι χαρακτήρες- σημαντικο:
link προηγούμενης http://www.onepiecegr-rpg.com/t6158-topic (Clockwork Island -South Blue) - "Περίληψη Προηγούμενων-πληροφορίες για την ιστορία":
Κατευθυνθήκαμε προς το clockwork island της south blue με πρόθεση να απαντήσουμε στην πρόσκληση του bear king..Δεν βρισκόταν όμως εκεί, και έτσι βαλαμε πλώρη για το σύμπλεγμα conomi, στην East Blue Επάνω στο πλοίο, είχα βάλει τους ναύτες να κάνουν τις καθημερινές δουλειές τους..Τρεις απο αυτούς έπλεναν το κατάστρωμα ..Υπήρχαν αρκετοί κουβάδες με νερό και αρκετές σφουγγαρίστρες...Ένας γυάλιζε τα κανόνια , ενω ο άλλος, ήταν στο παρατηρητήριο...Ο Drake βρισκόταν στο πηδάλιο ....Ανέβηκα σιγά σιγά τα σκαλιά ..Πρόσεξα , οτι ο drake είχε ένα τραπεζάκι δίπλα στο πηδάλιο στο οποίο είχε απλωμένο τον χάρτη της east blue.... Πως πάει η πορεία? είπα εξετάζοντας τον χάρτη Αρκετά καλα, λόγο του καιρού... βρισκόμαστε λίγα μίλια έξω απο το πρώτο νησί του συμπλέγματος .. Γρίλησα δείχνοντας του οτι τον άκουσα... Κατέβηκα απο εκει και άρχισα να κατευθύνομαι προς το αμπάρι του πλοίου, στο οποίο είχε κλειστεί η Lightnong...Κρατούσε μούτρα απο τότε που την είχαμε αφήσει πίσω στο Clockwork Island..Αυτό το κορίτσι, δεν μπορούσε να καταλάβει πως έκανα ότι έκανα για το καλό του
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Αυγ 06, 2012 2:54 pm, 6 φορές συνολικά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Motivation Δευ Αυγ 06, 2012 2:44 am | |
| Κατέβηκα με γρηγοράδα στο αμπάρι, κλείνοντας το σκέπαστρο πίσω μου. ..Καθόταν σε μια γωνία, κουλουριασμένη και κοιτούσε την θάλασσα...Έμοιαζε απορροφημένη και απόμακρη, παρ όλα αυτα, δεν έπαυε να είναι όμορφη ... Μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία μου, γύρισε ρίχνοντας μου μια ματιά μίσους, πριν συνεχίσει να κοιτάζει έξω απο το παράθυρο...Αυτό με έκανε να αισθανθώ λύπη, καθώς δεν ήθελα να την βλέπω έτσι, όμως μέσα μου ήξερα οτι το έίχα κάνει για καλό..Εαν ο Bear King βρισκόταν στο παλάτι, και κάτι πήγαινε στραβά, θα μπορούσαμε να έχουμε διαφορετική κατάληξη... Οτιδήποτε θα μπορούσε να της συμβεί, παρ όλα αυτά δεν έδειχνε να το καταλαβαίνει...Αυτό το πείσμα των γυναικών που πάντα νομίζουν οτι τα γνωρίσουν όλα και πως πάντα είναι αλάνθαστες, με νευρίασε αρκετά, ΄΄ομως δεν μπορούσα να κάνω κάτι ανάρμοστο σε αυτήν, όσο ζούσαμε μαζί κάτω απο την πειρατική σημαία μου ...Αφού είχε δηλώσει υποταγή σε εμένα, κάθε άλλο παρα να την βλάψω ήθελα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Αυγ 06, 2012 2:54 pm, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Motivation Δευ Αυγ 06, 2012 4:23 am | |
| Την πλησίασα με αργά βήματα ...Στάθηκα δίπλα της... Τί θέλεις πάλι, μου είπε ψυχρά, συνεχίζοντας να κοιτά έξω... Ξέρεις, αυτό δεν θα σε βγάλει πουθενά...Δεν οφελεί να κρατάς μούτρα ..Κάνεις κακό στον εαυτό σου έτσι..στο κάτω κάτω, εγώ να σε προστατέψω ήθελα... Υπονοείς οτι δεν ξέρω να πολεμώ? απάντησε ρίχνοντας μου ένα βλέμμα σκέτο δηλητήριο Δεν λέω αυτό...Λέω πως εγώ δεν ξερω εαν θα μπορώ να σας προστατέψω σε περίπτωση που τα πράγματα ξέφευγαν Με διέκοψε, ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής της.. Ε τότε να παραιτηθείς απο καπετάνιος...Τζάμπα είσαι σε αυτήν την θέση εαν δεν μπορείς να προστατέψει κανένα .. Άρχισα να νευριάζω...Το αίμα είχε ανέβει αστραπιαία στο κεφάλι μου, κάνοντας με να θολώσω....Για να μην κάνω όμως κάτι που δεν ήθελα να κάνω κάτι για το οποίο θα μετάνιωνα αργότερα.... Γύρησα την πλάτη μου στην γυναίκα, και άρχισα να περπατώ προς την σκάλα που οδηγούσε στο επάνω μέρος του καραβιού , το κατάστρωμα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Αυγ 06, 2012 2:55 pm, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Motivation Δευ Αυγ 06, 2012 4:36 am | |
| Έκλεισα την καταπακτή με τόση ορμή και δύναμη, μου έσπασε...Δημιουργήθηκε ένα ρήγμα κοντά στο πλαίσιο της καταπακτής το οποίο είχε σπάσει περίπου 3-4 ξύλα...Θραύσματα πετάχτηκαν προς τα πάνω αλλα και δίπλα...Ένα απο αυτέ με χτύπησε στο χέρι , όμως δεν με ενδιέφερε. Σκόνη σηκωνόταν απο το μέρος που έγινε το περιστατικό... όδευσα προς την καμπίνα μου ....Το μυαλό μου είχε θολώσει...Ολο μου το σώμα είχε κατακλυστεί απο νεύρα, περίσσια δύναμη και μίσος... Λίγο πριν λείσω την πόρτα κάποιο χέρι με έπιασε απο τον ώμο...Ενεργοποίησα τον μηχανισμό των μαχαιριών του δεξιού χεριού και γύρια απότομα.....Η λεπίδα μου σταμάτησε χιλιοστά μπροστά απο τον λαιμό του ξαφνιασμένου ναύτη....Η ανάσα μου ήταν βαριά.... Ότι και αν γίνει καπετάνιε, εμείς θα σε ακολουθούμε ως το τέλος μας....Είπε κρατώντας το ξαφνιασμένο βλέμμα του.... Δεν περίμενα κάτι τέτοιο...Με το αριστερό μου χέρι του έπιασα τον ώμο, και τον χτύπησα φιλικά, χωρίς να του μιλήσω .. Απενεργοποιώντας τον μηχανισμό των μαχαιριών, μπήκα μέσα στο δωμάτιό μου
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Αυγ 06, 2012 2:55 pm, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Motivation Δευ Αυγ 06, 2012 4:46 am | |
| Κάθισα το κρεβάτι μου με τους αγκώνες να ακουμπούν στα γόνατα...Οι παλάμες μου κάλυπταν το πρόσωπό μου...Είχε δίκιο η Lightning όσο και αν αυτό με νευρίασε...Ήταν διαφορετικό το συναίσθημα να το σκέφτεσαι μόνος σου, και διαφορετικό να σου το χτυπάει κάποιος άλλος, για τον οποίο έχεις υποσχεθεί να μην βλάψεις. Αυτή η σκέψη ερχόταν σε αντίθεση με α λόγια του ναύτη...Αυτός πραγματικά εννοούσε πως θα με ακολουθούσε, όπως και οι άλλοι..Και πως τους αντάμειψα?? φέρνοντας του την λεπίδα μου στον λαιμό...Τι ηλίθιος που ήμουν.....Κάτι έπρεπε να αλλάξει σε αυτό..Αν συνέχιζα έτσι, θα έχανα και την εμπιστοσύνη των αντρών μου...Τι έπρεπε να κάνω..? Η πόρτα χτύπησε 3 φορές.. Περάστε...φώναξα ενώ συνέχισα να κρατώ το πρόσωπό μου.... Η πόρτα άρχισε να ανοίγει με το γνωστό αποκρουστικό τρίξιμο της...Αργά, ελαφριά βήματα, συνέχισαν αυτήν την μονοκόμματη ησυχία που επικρατούσε δευτερόλεπτα πριν
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Αυγ 06, 2012 2:56 pm, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Motivation Δευ Αυγ 06, 2012 4:57 am | |
| Τα βήματα σταμάτησαν λίγο πιο πέρα απο εμένα, όμως δεν σήκωσα το κεφάλι μου..Ένα λεπτό χέρι με ακούμπησε στον ώμο.. Συγγνώμη....ήταν η φωνή της Lighting..ήταν τόσο δυνατή και συνάμα λεπτή και όμορφη..Απομάκρυνα τα χέρια μου απο το πρόσωπό μου...Άνοιξα τα μάτια μου, και τα κάρφωσα απευθείας σε αυτά της κοπέλας...Πρώτη φορά την κοιτούσα στα μάτια...ήταν γαλανά...ήταν κάτι πραγματικά.....πραγματικά όμορφο... ήταν λες και όλος μου ο θυμός έφυγε όταν τα είδα... Αποσβολωμένος συνέχισα να την κοιτώ... Συγγνώμη, επανέλαβε...Δεν ήθελα να....Δεν ήθελα να σε πληγώσω Ezio... Έκλεισα τα μάτια μου για μια στιγμή.... Όσα νεύρα μου είχαν απομείνει, κατάφερα να τα αποβάλω απο επάνω μου...Σαν καπετάνιος, έπρεπε να συγχωρώ τους nakama μου...Έπρεπε να φερθώ σωστά...Παρ όλα αυτά, ήταν διαφορετικά μαζί της...Ένιωθα άλλος άνθρωπος μαζί της . Δεκτή...της απάντησα λακωνικά...Τώρα μπορείς να αποχωρήσεις σε παρακαλώ ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Αυγ 06, 2012 2:56 pm, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Motivation Δευ Αυγ 06, 2012 5:18 am | |
| Χωρίς να μιλήσει γύρισε και αποχώρησε απο το δωμάτιο....Τα συναισθήματα μου είχανε μπλεχτεί....Το τέρας μέσα μου που ζητούσε εκδίκηση και αίμα, δεν με άφηνε σε ηρεμία...Αυτό το περιστατικό, αποδείκνυε πόσο μαλθακός ήμουν....Έπρεπε να πάρω μερικές αποφάσεις, σχετικά με το πως θα έπρεπε να προσχωρήσω...Πρώτα όμως, θα έπρεπε α φύγει ο θυμός μου...Ανέβηκα απο τις σκάλες... Πάνω επικρατούσε σιγη...Οι ναύτες συνέχιζαν τις δουλειές τους και η Lightning καθόταν στην πλώρη...Μπροστά μας , υπήρχε ένα μεγάλο με΄ρος γης ...Κατευθύνθηκα προς το με΄ρος του drake.. Ποιο είναι το Commi Island...? Σήκωσε το χέρι του και μου έδειξε ένα νησί στα αρσιτερά.. Εκεί θα πάμε...Του είπα αποφασιστικά....Μετά περπάτησα δυο βήματα μπροστά και άρχισα να μιλώ στους ναύτες... Ακούστε με .... Σήκωσαν τα κεφάλια τους... Παρατήστε ότι δουλειά έχετε και πάντε φορέστε τα όπλα σας...Σήμερα θα γλεντήσουμε...Ένα σατανικό γέλιο ικανοποίησης σχηματίστηκε στο πρόσωπό μου Και οι πέντε τους άρχισαν να ζητωκραυγάζουν, ενώ πήγαιναν προς το μικρό δωμάτιο του οπλοστασίου
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Αυγ 06, 2012 2:57 pm, 2 φορές συνολικά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Motivation Δευ Αυγ 06, 2012 5:34 am | |
| Δέκα λεπτά αργότερα μαζεύτηκαν όλοι πάλι επάνω... Κύριε Snakes, υψώστε την σημαία.. του είπα....Απευθείας , όρμησε προς τα σκοινιά..Μαζί του , ακόμα 2 ναύτες...Λίγα δευτερόλεπτα μετά, η σημαία μου κυμάτιζε περήφανη επάνω στο κατάρτι του πλοίου μας- Σπόιλερ:
Στην παραλία, μας περιμένει ο Kisame, τους ενημέρωσα.. μετά την συνάντηση θα επιτεθούμε στο κοντινότερο χωριό..Δυο πράγματα θα σας ζητήσω κύριοι...Όχι αιχμαλώτους και όχι έλεος.... Πάρτε ότι μπορείτε, λεφτά, χρυσαφικά τρόφιμα...Μην αφήστε κανέναν ζωντανό...Σήκωσα την γροθιά μου ψηλά, μαζί μου και οι άλλοι... Λίγες ώρες μετά, ρίξαμε άγκυρα....Με την βάρκα φτάσαμε ως το νησί, οπου μας περίμενε ο Kisame.. Του έδωσα το χέρι μου... Πως πάει παλιόφιλε? Μια χαρα Ezio.. Παρ όλα αυτά, δεν έδειχνε τόσο καλά΄όπως στην τελευταία φορά... Συνέβη τίποτα? τον ρώτησα πρόθυμος να τον βοηθήσω...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Αυγ 06, 2012 2:58 pm, 2 φορές συνολικά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Motivation Δευ Αυγ 06, 2012 9:44 am | |
| Η αλήθεια είναι πως ναι...O Arlong έχει μυριστεί πως κάνω δουλειές πίσω απο την πλάτη του...Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σε συναντήσω ξανα μετα το σημερινό...Ε΄κτός εαν τον αντιμετωπίσεις εσύ ο ίδιος και τελειώσει η κούραση Θα τον αντιμετωπίσω εγώ...του είπα... μην έρθεις ξανα σε επαφή μαζί μου, επειδή όπως είπες, είναι επικίνδυνο, το μόνο που θα σου ζητήσω, θα είναι να να σταθείς μαζί μου στο πεδίο της μάχης.. Αυτό είναι σίγουρο αδερφέ..Δεν θα ξεχάσω ποτε το καλό που μου είχες κάνει τότε.. Ξαναδώσαμε τα χέρια....Διέταξα τους άντρες να μετακινηθούν με μια κίνηση του χεριού μου, ενώ ο Kisame έμπαινε μέσα στο νερό.. Τα όπλα μας έβγαζαν έναν μεταλλικό ήχο καθώς συγκρούονταν ελαφρά με τα σώματά μας...Η διαδρομή μας ήταν περίπου λίγα χιλιόμετρα....Στον αέρα πλανιόταν ένα ελαφρύ ωραίο αεράκι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Αυγ 06, 2012 2:58 pm, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Motivation Δευ Αυγ 06, 2012 10:07 am | |
| Λίγα λεπτά μετά βρεθήκαμε έξω απο ένα χωριό... ήταν αρκετά μικρό και φαινόταν κατεστραμμένο...Οι κάτοικοι, μας κοιτούσαν περίεργα καθώς περνούσαμε ενδιάμεσα τους.... Τώρα! καταστρέψτε τα πάντα! τους φώναξα και κάτω απ την καπα μου εμφάνισα δυο πιστόλια.. Σημάδεψα δυο μεσήλικες...Πίεσα την σκανδάλη του κάθε όπλου και οι δυο τους, βρέθηκαν νεκροί..Με μια γρήγορη κίνηση, οι ναύτες έκαναν το ίδιο (ο drake και η lightning έμειναν στο πλοίο) Με τις καραμπίνες τους ξεχύθηκαν σε σπίτια και πανικός άρχισε να επικρατεί....Φωνές ακούγονταν απο παντού..Άλλοι κλείνονταν μέσα στα σπίτια τους, ενώ άλλοι, πιο γενναίοι, πήραν μερικά μαχαίρια και μερικές τσουγκράνες και άρχισαν να τρέχουν προς τα πάνω μου...Ενεργοποίησα τους μηχανισμούς που βγάζουν τα μαχαίρια κάτω απο τους καρπούς μου Απέφυγα το κάρφωμα που πήγε να μου κάνει με την τσουγκράνα του ένας χωρικός , και τον κάρφωσα στο χέρι...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Αυγ 06, 2012 2:59 pm, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Motivation Δευ Αυγ 06, 2012 10:16 am | |
| Με το πόδι μου, έσπρωξα προς τα πίσω τα δικά του, και μετακίνησα το σώμα του, έτσι ωστε να δεχτεί το χτύπημα που προοριζόταν για εμένα .. Πετώντας το άψυχο σώμα του, κα΄τω, έπιασα την πεσμένη τσουγκράνα και την κάρφωσα με δύναμη στο στέρνο του άντρα που σκότωσε τον συγχωριανό του......Με το πόδι μου , κλώτσησα το σώμα του ξεκαρφώνοντας το απο το γεωργικό εργαλείο.. Απέκρουσα μια επίθεση απο τα αριστερά με το μέσο της τσουγκράνας ...Το χτύπημα ήταν δυνατό και έτσι αναγκάστηκα να υποχωρήσω κάνοντας μερικές τούμπες προς τα πίσω...Είχε σπάσει στην μέση...Σήκωσα το βλέμμα μου και αντίκρισα έναν ψηλό άντρα...Για την ακρίβεια, έναν ψαράνθρωπο...Αυτός, φορούσε μια σκούρα στολή του καρατε, με μια μαύρη ζώνη να διακοσμεί την μέση του,στα πόδια του , φορούσε σανδάλια ενώ το ΄δεξί του στήθος, διακοσμούσε ένα τατουαζ που απεικόνιζε ακτίνες....Σίγουρα κάτω απο την στολή θα κρυβόταν κάποιος ήλιος,,,
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Αυγ 06, 2012 2:59 pm, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Motivation Δευ Αυγ 06, 2012 12:51 pm | |
| Σηκώθηκα και τινάχτηκα...Ο αντίπαλος αυτός φαινόταν ιδιαίτερα δυνατός, και σκόπευα να τον αντιμετωπίσω με εξυπνάδα... Ποιος είσαι εσυ ? Δεν χρειάζεται να δίνω λογαριασμό σε έναν άνθρωπο... Τράβηξα ένα πιστόλι και τον πυροβόλησα, όμως ήταν αρκετά γρήγορος για να το αποφύγει κάνοντας δυο άλματα προς τα πλάγια... Μόλις σταθεροποιήθηκε , όρμησε προς τα πανω μου με την γροθια του υψωμένη ....Δεν πρόλαβα να αποφύγω το χτύπημα ... Η γροθιά του έπεσε με δύναμη στο στομάχι μου πετώντας με επάνω σε ένα κτήριο .Ο τοίχος του κτηρίου έσπασε, και γύρω μου γέμισε συντρίμμια... '' τότε να παραιτηθείς απο καπετάνιος...Τζάμπα είσαι σε αυτήν την θέση εαν δεν μπορείς να προστατέψεις κανένα ..'' Τα λόγια της Lightnιng γέμισαν το μυαλό μου... Είχε δίκιο...όμως δεν θα το άφηνα έτσι Captaiiiiiiiin !! Ακούστηκαν οι φωνές των ναυτών .. Αμέσως μετά, δυο απο αυτές διακόπηκαν απο βίαια χτυπήματα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Αυγ 06, 2012 2:54 pm, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Motivation Δευ Αυγ 06, 2012 1:10 pm | |
| Σηκώθηκα όρθιος τινάζοντας απο πάνω μου τα χαλάσματα ...Μπροστά μου ο ψαρανθρωπος είχε μόλις χτυπήσει θανάσιμα 2 ναύτες μου και πήγαινε για τον τρίτο...Κινήθηκα με υπερβολική ταχύτητα και σταμάτησα την επίθεσή του...Έπιασα το δεζί το χέρι στον αέρα σταματώντας τον....Η προσπάθειά του για να ξεπεράσει την δύναμή μου ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό ττου..ίδρωνε συνέχεια και απο μέσα του έβγαιναν επιφωνήματα προσπάθειας...Παρ όλα αυτά δεν μπορούσε...Η δύναμη μου προερχόταν απο τν θέληση μου να προστατέψω τους nakama μου ...Με το ελεύθερο χέρι του πήγε να με χτυπήσει στο πρόσωπο...Έπιασα και αυτό το χέρι του... Παραδώσου όσο είναι καιρός...Δεν έχεις ελπίδα... Με το πόδι του, προσπάθησε να με χτυπήσει στο στομάχι, όμως κρατώντας τον απ τα χέρια, τον σήκωσα στον αέρα και τον πέταξα με φόρα στο απέναντι σπίτι... Ο τοίχος καταστράφηκε ακαριαία... Πάρτε τους 2 τραυματίες και τρέξτε προς το πλοίο! φώναζα στους 3 ναύτες που ήταν υγειείς
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Αυγ 06, 2012 2:53 pm, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Motivation Δευ Αυγ 06, 2012 1:28 pm | |
| Ενεργοποίησα τους μηχανισμούς που βγάζουν τα μαχαίρια , ενώ έτρεχα προς τα συντρίμμια και τον ψαράνθρωπο.... Πριν προλάβω να καρφώσω το κεφάλι του στο έδαφος, έφυγε με ένα άλμα ...Το κομμάτι της πέτρας που χτύπησα έσπασε στα δυο... Γύρισα και με το αριστερό μου χερι απέκρουσα την κλωτσιά του Ψαρανθρώπου...Με το άλλο χέρι, τον κάρφωσα στο στομάχι , ενω με το χτύπημα τον απώθησα μερικά μέτρα..Πάτησα γερά στο έδαφος και εκτοξεύτηκα προς τα πάνω του...Απέκρουσε το πρώτο μου χτύπημα με το πόδι, και μου ανταπέδωσε με μια γροθιά...Έσκυψα αποφεύγοντας την και προσπάθησα να τον ρίξω , παίρνοντάς του τα πόδια με ένα γυριστό χτύπημα... Πηδώντας, το απέφυγε, όμως του έπιασα το πόδι, και τον έφερα με΄φόρα στο έδαφος....Σκόνη και χώμα σηκώθηκε απο το σημείο της σύγκρουσης ....Δίχως να χάσω χρόνο , πήδηξα επάνω του...Η λεπίδες των μαχαιριών μου καρφώθηκαν δεξιά και αριστερά στον λαιμό του....ήταν το μοιραίο χτύπημα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Δευ Αυγ 06, 2012 2:52 pm, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Motivation Δευ Αυγ 06, 2012 1:43 pm | |
| Έφτυσα επάνω στον ψαρανθρωπο την ώρα που ξεψυχούσε...Τίναξα τα μαχαίρια μου και άρχισα να φεύγω απο εκείνο το μέρος...Στο μυαλό μου υπήρξε μονο ο θυμός....Πως μπορούσα και φάνηκα τοσο αδύναμος? Αίμα βγήκε απο το στόμα μου λογο του χτυπήματος στο στομάχι...Αφου το σκούπισα με τνα μαντίλι, το πέταξα πίσω μου.... Λίγες στιγμές μετά έφτασα στο καράβι..Η ατμόσφαιρα που επικρατούσε, ήταν βαριά... Οι δυο χτυπημένοι ναύτες δέχονταν τις πρώτες βοήθειες απο την lightning και τους άλλους 3 ναύτες... Έδωσα την εντολή να σαλπάρουμε ...Πλησίασα τον drake και του είπα πως θα πάω στο organ island για λίγο καιρό, και τους είπα να πάνε στο κατεστραμμένο ferum για να βρούνε καταφύγιο μέχρι που να επικοινωνήσω μαζί τους.. Με μεγάλη απογοήτευση δέχτηκε...Έτσι μου κατέβασαν την βάρκα, μου έδωσαν έναν χάρτη, και άρχισα να απομακρύνομαι απο το πλήρωμα μου , ενω σκέψεις κατέκλυζαν το μυαλό μου | |
| | | ???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Motivation Τετ Αυγ 08, 2012 12:08 am | |
| Όνομα: Ε Haki Points: - Player of the Month Points: 8 Beli: 27.000 Bounty/Fame Points: 3.000.000 Παρατηρήσεις: Μετα τις χαλαρωτικες ψιλο τρολ επιστρεφεις στα κλασσικα.. υ.γ. εκανες πολυ φλωρο τον Εzzio...! |
| | | | [Τέλος] Motivation | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|