| [ΤΕΛΟΣ] Ο δικτατορας! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vasilhs6 Marines
Posts : 3259 Join date : 18/08/2011 Age : 30 Location : Athens
| Θέμα: [ΤΕΛΟΣ] Ο δικτατορας! Δευ Αυγ 06, 2012 6:50 am | |
| Λινκ προηγουμενων : http://www.onepiecegr-rpg.com/t6171-topic- Περιληψη Προηγουμενων:
Μολις ειχα τελειωσει την πρωτη μου αποστολη χωρις ομως απολυτη επιτυχια καθως το εργο μου ολοκληρωθηκε αδοξα αφου στο νησι που βρισκομουν συναντησα την επικινδυνη πειρατινα Sakura. Ομως επειδη δεν ειχα την δυναμη να την αντιμετωπισω εγκατελειψα αμεσως το νησι και τωρα πηγαινω στην Shell Town να αναφερω το περιστατικο και να ζητησω επεμβαση.
Ειχα αφησει πλεον πισω μου το Big Bird Island και εδω και 1.5 μερα ημουν στην θαλασσα πλεοντας προς την Shell Town. Στην τοπικη βαση αρχηγος ηταν ο Captain Morgan, ενας σκληρος και ακαρδος Μαριν ο οποιος φεροταν με παρομοιο τροπο τοσο στους πειρατες οσο και στους απλους πολιτες. Μαλιστα αναγκαζε τους πολιτες να του πληρωνουν δυσβασταχτους φορους υπο την απειλη να χασουν το σπιτι τους και την περιουσια τους. Τους φορους αυτους τους εκμεταλλευοταν ο ιδιος χτιζοντας αγαλματα ή αλλα εργα τεχνης που να απεικονιζουν τον ιδιο και τα τοποθετουσε σε κεντρικα σημεια της πολης ωστε να θυμιζει στους πολιτες ποιος ειχε την εξουσια σε αυτο το νησι. Επισης με τον ιδιο ασχημο και βιαιο τροπο φεροταν και στους εκπαιδευομενους Μαρινς της βασης ωστε να αποκτησουν την απαραιτητη σκληροτητα και βιαιοτητα που αρμοζει, συμφωνα με τον ιδιο, σε εναν πολεμιστη της δικαιοσυνης.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vasilhs6 στις Δευ Αυγ 13, 2012 10:55 am, 1 φορά | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Ο δικτατορας! Τρι Αυγ 07, 2012 2:16 pm | |
| Καθως,λοιπον βρισκομουν μεσα στην βαρκα και ελεγχα τον χαρτη για να δω εαν βρισκομαι στην σωστη πορεια ειδα στον οριζοντα να αχνοφαινεται μια σκια. Λιγα μετρα πιο μετα καταλαβα πως επροκειται για νησι και συγκεκριμενα το νησι στο οποιο κατευθυνομουν, την Shell Town. Αφησα αμεσως τον χαρτη απο τα χερια μου και ετοιμαστηκα σιγα σιγα για αποβιβαση. Ετοιμασα το σακιδιο μου, συγυρισα λιγο το πλοιο και λιγα λεπτα μετα εριχνα αγκυρα στο λιμανι του νησιου. Εδεσα την βαρκα στο μωλο και κατεβηκα με το σακιδιο μου στην πλατη. Το λιμανι βρισκοταν σε ενα πολυσυχναστο δρομο του χωριου γεματο μικρα μαγαζακια απο τα οποια ψωνιζαν τοσο οι επισκεπτες οσο και οι κατοικοι του νησιου. Παρα την κινηση που ειχε η αγορα η προσβαση μου στον δρομο ηταν πολυ ευκολη καθως οι πολιτες βλεποντας με με την στολη των Μαρινς εκαναν στην ακρη να περασω. Βεβαια το γεγονος αυτο μου εκανε μεγαλη εντυπωση καθως δεν το ειχα συναντησει στο Dawn Island, αλλα μαλλον ηταν οι συνεπειες της συμπεριφορας του Captain Morgan απεναντι στους πολιτες και ο φοβος που τους προκαλουσε. Το ολο σκηνικο αυτο παρολα αυτα δεν μου αρεσε καθολου, κι ας ημουν ωφελιμενος γι'αυτο και οταν ενας ανδρας κανοντας μια αποτομη κινηση ωστε να μου ανοιξει δρομο σκονταψε, με μια γρηγορη κινηση τεντωσα το χερι μου και τον επιασα. Μα καλα γιατι δεν περπατατε πιο προσεχτικα? Εχετε δικιο με συγχωρειτε.... Ειπε ενοχα και ετοιμαστηκε να φυγει. Οχι δεν καταλαβατε. Θελω να πω να ειστε πιο προσεκτικος γιατι θα χτυπησετε. Για ποιο λογο να κανετε στην ακρη οταν περνανε Μαρινς??? Εκεινος τοτε γυρισε και με κοιταξε απορημενος με ενας περιεργο βλεμμα.... | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Ο δικτατορας! Τρι Αυγ 07, 2012 2:35 pm | |
| Απο που ειστε??? Με ρωτησε αμεσως. Με λενε Haru και ειμαι απο το Dawn Island.Πες το βρε αγορι μου και μου πηγε η ψυχη μου στην κουλουρη!!! Μα γιατι το κανετε αυτο με τους Μαρινς???Δεν εχεις ακουσει τι συμβαινει σε αυτο εδω το νησι με τον Morgan???Ναι εχω ακουσει, αλλα δεν περιμενα να υπαρχουν τετοιες απαιτησεις...Εδω μας απειλει να μας παρει τα σπιτια μας, να κανουμε στην ακρη οταν περνανε ειναι το λιγοτερο.Και παλι δεν ειναι σωστο...Ειναι δεν ειναι το εχουμε συνηθισει και δεν θελουμε μπλεξιματα, και το ιδιο συμβουλευω και εσενα να κανεις μιας και εισαι καινουριος!Μου ειπε και στην συνεχεια απομακρυνθηκε γρηγορα καθως χαθηκε στον κοσμο. Εγω εμφανως παραξενεμενος συνεχισα την πορεια μου ψαχνοντας την τοπικη βαση. Προτου φτασω ομως στην βαση ενιωσα την κοιλια μου να γουργουριζει και ετσι εψαξα να βρω ενα εστιατορειο ή μπαρ για να φαω κατι πρωτα. Καθως προχωρουσα λοιπον ειδα σε ενα στενακι μια μικρη παμπ και αποφασισα να παω εκει. Μπαινοντας μεσα αμεσως ενιωσα ολα τα ματια να ειναι στραμμενα επανω μου και να αναμενουν την επομενη κινηση μου. Εγω εκεινη τη στιγμη θελησα να τους δειξω πως δεν εχω καμια σχεση με τους ντοπιους Μαρινς και οτι δεν υπηρχε λογος να φοβουνται. | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Ο δικτατορας! Τρι Αυγ 07, 2012 3:59 pm | |
| Καλησπερα σας!!! Με λενε Haru ειμαι απο το Dawn Island, δεν ενστερνιζομαι τις αποψεις του Morgan και δεν υπαρχει λογος να φοβαστε δεν θα σας χτυπησω.Ευχαριστω! Ειπα κανοντας μια υποκλιση. Ολοι μεσα στο μαγαζι ηταν καπως ετσι.... Συγνωμη παιδια αλλα μονο αν εκανα αυτον τον προλογο θα με αντιμετωπιζατε ως απλο ανθρωπο...Πολλοι μεσα στο μαγαζι γελασαν ενω αλλοι ηταν ακομη κοκκαλωμενοι.Παρολα αυτα η σερβιτορα ηρθε να μου παρει παραγγελια. Σορρυ για το προηγουμενο αλλα εχω ακουσει διαφορα και δεν ηθελα να σας αναστατωσω.ΕΝταξει δεν πειραζει. Λοιπον τι θα παρεις?Οτι καλυτερο εχετε, πειναω πολυ!Πολυ ωραια θα ερθουν σε λιγο.Μου ειπε με ενα χαμογελο στα χειλη και απομακρυνθηκε.Εγω εμεινα στο τραπεζι και κοιτουσα χωρις να θελω να ενοχλησω κανεναν δεξια κι αριστερα να επεξεργαστω το μερος.Ηταν μια ωραια παμπ οπως αυτες στο Dawn Island που πηγαινες να φας και να πιεις το ποτο σου. Ηταν ησυχο μερος και σχετικα χαλαρωτικο, καθως μαζευταν διαφοροι κατοικοι για κουβεντα και καποιον μεζε. Μετα απο λιγη ωρα ηρθε το φαγητο και η Rikika, το ονομα της σερβιτορας, μου αφησε τα πιατα και εκατσε μαζι μου να με ρωτησει καποια πραγματα. | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Ο δικτατορας! Πεμ Αυγ 09, 2012 1:26 pm | |
| Ωστε εισαι απο το Dawn Island και εισαι Μαριν ε?? Ναι ειμαι Μαριν. Δεν ξερω ποσο κακη γνωμη εχετε για τους Μαρινς στην βαση εδω ομως δεν ειναι ολοι ετσι. Εμεις ημαστε εδω για να βοηθαμε και να προστατευουμε τους πολιτες! Η αληθεια ειναι πως φοβομαστε περισσοτερο τους Μαρινς παρα τους πειρατες. Κυριως λογω του Morgan καθως δεν ειναι ολοι οι Μαρινς κακοι. Αυτο που λες ειναι πολυ θλιβερο. Οι Μαρινς και οι πολιτες θα επρεπε να συνεργαζονται και να εχουν αψογες σχεσεις και οχι να εκβιαζουν ο ενας τον αλλον... Τι να κανουμε τωρα, συνηθισαμε με τον Morgan... Δεν πρεπει να συμβιβαζεσαι με καταστασεις που σε πιεζουν...Αυτο να το θυμασαι! Χαχα οκ σοφος μου βγηκες εσυ. Αντε σε αφηνω να φας. Ειπε και σηκωθηκε απο το τραπεζι και με αφησε να απολαυσω το φαγητο, το οποιο παρεπιμπτοντως ηταν παρα πολυ γευστικο. Αφου λοιπον ευχαριστηθηκα το φαγητο, πληρωσα και σηκωθηκα για να παω στην τοπικη βαση. Εκει ειχα σκοπο απλα να ενημερωσω τον Captain Morgan για την παρουσια της Sakura στο Big Bird Island και να αποχωρησω απο το νησι χωρις περαιτερω διενεξεις με οποιονδηποτε... | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Ο δικτατορας! Πεμ Αυγ 09, 2012 1:59 pm | |
| Προχωρουσα λοιπον στο δρομο για την βαση. Οταν βγηκα απο την παμπ ειχα ρωτησει ποιο δρομο να παρω ωστε να βρεθω εκει και ακολουθουσα τις οδηγιες του περαστικου. Καποια στιγμη ειδα σε εναν μικρο λοφο απεναντι ενα ψηλο κτηριο και γυρω γυρω ενα μεγαλο τειχος. Καταλαβα αμεσως πως προκειται για την βαση και ετσι επιταχυνα το βημα μου για να φτασω πιο γρηγορα στην βαση και να τελειωνω την δουλεια. Μετα απο λιγη ωρα εφτασα στην πυλη. Ποιος εισαι εσυ???Τι θελεις? Μου ειπε ο φυλακας μολις με ειδε. Haru Genzou απο την βαση του Dawn Island, επιθυμω να συναντησω τον Captain Morgan. Μισο λεπτο... Μου ειπε και τον ειδα να σκυβει στο den den mushi και να μεταφερει το αιτημα μου.. Πολυ καλα, μπορεις να περασεις! Ειπε και μου ανοιξε την πυλη να περασω. Οταν μπηκα μεσα ειδα μια τεραστια αυλη που γινοταν οι προπονησεις η οποια ηταν γεματη με χαλικια. Εγω ακολουθησα το δρομακι που θα με οδηγουσε στο κτηριο και κατα συνεπεια στο γραφειο του Morgan. Περασα λοιπον την εισοδο του κτηριου και λιγα δευτερολεπτα αργοτερα χτυπουσα την πορτα στο γραφειο του Morgan... | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Ο δικτατορας! Παρ Αυγ 10, 2012 1:35 am | |
| | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Ο δικτατορας! Παρ Αυγ 10, 2012 1:57 am | |
| Πολυ ωραια, πες μου λοιπον τι θες. Μαλιστα. Πριν μερικες ημερες μου ειχε ανατεθει μια αποστολη στο Big Bird Island και καθως προσπαθουσα να την ολοκληρωσω στο νησι εμφανιστηκε η επικυνδηνη πειρατινα Sakura. Οι εντολες που μου ειχαν δοθει ελεγαν να εκτελεσω την αποστολη με απολυτη μυστικοτητα και αν υπαρχει κι αλλος κοσμος στο νησι να αποσυρθω, πραγμα το οποιο εκανα. Ηρθα εδω λοιπον να αναφερω την παρουσια της Sakura στο συγκεκριμενο νησι, καθως θα ηταν μια καλη ευκαιρια να την αιφνιδιασουμε και να την συλλαβουμε. Ειδικα τωρα που ειναι κουρασμενη και τραυματισμενη επειτα απο την μαχη της με τον Lieutenant Commander Rob Greywind. Ναι ναι ισως ειναι καλη ευκαιρια...Καλα θα το σκεφτω και θα δω τι θα κανω... Εεεε μηπως θα επρεπε να ενημερωσουμε τον Captain Smoker απο την Loguetown που εχει περισσοτερη εμπειρια και δυναμη για να χειριστει αυτην την κατασταση???? Τι ειπες???? Πως τολμας να μπαινεις μεσα στο αρχηγειο μου και να μου ζητας να ενημερωσω καποιον αλλον να αναλαβει μια υποθεση???? Σε ποιον νομιζεις οτι μιλας? Οχι δεν ειπα κατι, απλα.... Απλα τιποτα!!! Περασε εξω αθλιε Μαριν! Και μην ξαναπατησεις στο γραφειο μου! Μα εγω.... Εξω ειπα τωρα! Χωρις να προσπαθησω να μιλησω αλλο γυρισα την πλατη μου και βγηκα εξω απο το γραφειο. Λιγα λεπτα ακομη να καθομουν και να ακουγα τις βλακειες που μου ελεγε θα του ειχα επιτεθει και δεν ξερω και εγω τι θα μπορουσε να χει συμβει. | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Ο δικτατορας! Παρ Αυγ 10, 2012 5:16 am | |
| Βγηκα λοιπον απο το γραφειο και πηρα τον δρομο για να εγκαταλειψω την βαση και γενικοτερα το νησι καθως δεν υπηρχε κατι αλλο που θα μπορουσα να κανω εδω. Παρολα αυτα θα πηγαινα πρωτα στην αγορα να παω καποια πραγματα τα οποια θα μου ηταν απαραιτητα στο ταξιδι μου. Αφου χαιρετησα τον ενοχλητικο και περιεργο φυλακα στην πυλη πηρα τον δρομο για το κεντρο της πολης εκει που βρισκοταν η αγορα. Ηταν απογευμα και κυκλοφορουσε αρκετος κοσμος στην πολη κανοντας τα ψωνια του ή απλα χαζευοντας τα προιοντα στα μαγαζια. Εβλεπες στα σπιτια τις γυναικες να κανουν δουλειες και τα παιδια να παιζουν πανω στο δρομο. Επισης τα καφενεια ηταν γεματα απο ανδρες οι οποιοι αφου τελειωσαν την πρωινη δουλεια τους και τον μεσημεριανο τους υπνο πηγαιναν να χαλαρωσουν και να ξεκουραστουν πινοντας ενα ποτο με τους φιλους τους και παιζοντας χαρτια. Ηταν εικονες που δυσκολα συναντουσα στο Dawn Island καθως τα καφενεια για τους μη ευγενεις ηταν ελαχιστα και οι ανθρωποι δεν ειχαν την πολυτελεια να ξεκουραζονται τα απογευματα, αλλα δουλευαν απο το πρωι ως το βραδυ για να συντηρησουν την οικογενεια τους. Στο κυριο κομμαι της πολης δεν μπορουσες να κυκλοφορησεις αν δεν ειχες αδεια και παλι ομως επρεπε να ησουν πολυ προσεκτικος, καθως μονο και μονο αν ακουμπουσες καποιον απο τους αριστοκρατες ηταν ικανοι να επιβαλλουν στους Μαρινς να σε συλλαβουν. Η ζωη εδω στην Shell Town ηταν τοσο ομορφοτερη απο'τι στην πατριδα μου. Η απλοτητα των ανθρωπων και της καθημερινοτητας τους μπορουσε να σε ενθουσιασει.Ωστοσο δεν ξεχνουσα τι τραβουν αυτοι οι ανθρωποι καθημερινα απο τον Morgan και ετσι τα πραγματα καπως ισορροπουν... | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Ο δικτατορας! Σαβ Αυγ 11, 2012 5:31 am | |
| Αρχισα λοιπον να κανω τα ψωνια μου. Στην περασα απο ενα μαναβικο στην συνεχεια ενα κρεοπωλειο και ενα ιχθυοπωλειο. ΟΙ ανθρωποι με εξυπηρετουσαν με ευχαριστηση καθως εβλεπαν πως η συμπεριφορα μου ηταν εντελως διαφορετικη απο αυτη των ντοπιων Μαρινς. Μερικοι μαλιστα μου χρεωναν λιγοτερα τα προιοντα που αγοραζα σε ενδειξη χαρας. Αφου τελειωσα τα ψωνια με το φαγητο τωρα εψαχνα ενα καλο σιδεραδικο για να τροχισω τα σπαθια μου. Ρωτησα αρκετα ατομα και μετα απο λιγη ωρα κατεληξα στο καλυτερο σιδεραδικο της πολης. Καλημερααα! Ειπα ανοιγωντας την πορτα. Καλημερα νεαρε Μαριν. Σε τι θα μπορουσα να βοηθησω??? Θα ηθελα να τροχισω τα σπαθια μου αν γινεται... Βεβαιως δωστα μου εδω. Αμεσως εβγαλα απο την θηκη τα 2 σπαθια μου και του τα εδωσα. Εκεινος τα κοιταξε για λιγο και τα επεξεργαστηκε στα χερια του κανοντας ενα σιγανο χμμμ. Αμεσως μετα πηγε στο πισω μερος του μαγαζιου για να κανει οτι χρειαζοταν. Εγω οση ωρα περιμενα να τελειωσει ο ειδικος εριχνα μια ματια στα σπαθια που υπηρχαν στο μαγαζι. Μερικα τα εβγαζα απο τις θηκες τους για να τα επεξεργαστω και να τα κουνησω λιγο στον αερα. Καποια απο αυτα ηταν πολυ ακριβα και σιγουρα πολυ καλης ποιοτητας σπαθια και σιγουρα ακομη δεν ειχα την οικονομικη αλλα και τεχνικη ικανοτητα να τα αποκτησω και να τα χειριστω... | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Ο δικτατορας! Κυρ Αυγ 12, 2012 6:10 am | |
| Ενω περιμενα λοιπον τον τεχνιτη να τελειωσει την δουλεια με τα σπαθια μου ακουσα θορυβο και φωνες απο τον δρομο. Βγηκα εξω να δω τι συμβαινει και ειδα πληθος κοσμου να κατευθυνεται με γοργο βημα κρατωντας διαφορα οπλα προς το μερος που βρισκοταν η βαση. Αμεσως γυρισα μεσα στο μαγαζι και ειπα στον τεχνιτη να βιαστει γιατι κατι συμβαινει. Εκεινος πραγματι δεν αργησε πολυ και αφου τον πληρωσα εφυγα και εγω τρεχοντας πισω απο τους κατοικους. Καθως προχωρουσαν ειδα πως επαληθευτηκαν οι σκεψεις μου και τελικα κατευθυνοταν προς την βαση και ημουν πολυ περιεργος να δω τι ειχε συμβει και ξεσηκωθηκαν ολοι. Μετα απο λιγη ωρα φτασαμε στην βαση αλλα δεν μπορουσα να δω γιατι υπηρχε παρα πολυς κοσμος στην εισοδο. Ετσι προσπαθησα οσο πιο ευγενικα μπορουσα να σπρωξω τους πολιτες για να περασω μπροστα. Μετα απο πολυ προσπαθεια και πολλα σπρωξιματα καταφερα να βγω μπροστα. Εκει ειδα την Rikika να ειμαι γονατισμενη μπροστα σε εναν μαυροφορεμενο ανδρα με ενα σκερπανι και να τον παρακαλαει για κατι που δεν μπορουσα να ακουσω. Καποια στιγμη και ενω η Rikika σχεδον εκλαιγε ενω παρακαλουσε τον ανδρα εκεινος της φωναξε και της εδωσε ενα χαστουκι. Αμεσως ολοι οι πολιτες εβγαλαν μια κραυγη πονου και εγω χωρις να χασω χρονο τραβηξα τα σπαθια μου και του επιτεθηκα. Εκεινος με αντιληφθηκε και προλαβε να βαλει μπροστα του το σκερπανι και να απεκρουσει την επιθεση μου. Τι στο καλο κανεις??? Γιατι την χτυπησες???? Πριν προλαβει ομως να μου απαντησει και ενω βρισκομασταν ακομη σε θεση μαχης ειδα απο μακρυα να βγαινει μεσα απο το κτηριο της βασης τον Morgan και με ταχυ βημα να ερχεται προς το μερος μου. | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Ο δικτατορας! Δευ Αυγ 13, 2012 10:14 am | |
| Captain Morgan, αυτος ο ανδρας χτυπαει μια κατοικο του νησιου, καντε κατι! Την χτυπαει γιατι δεν εχει να πληρωσει τους φορους...και καλα κανει, εγω το ειπα! Μα δεν ειναι δυνατον!!! Δεν γινεται να χτυπατε τους πολιτες επειδη δεν σας πληρωνουν! Ποιος νομιζεις οτι εισαι νεαρε μου???? Ειμαι πολυ ανωτερος σου για να περνω οδηγεις!!! Στον βαθμο μπορει, αλλα θα το δουμε στην μαχη.... Και αφου ειχαμε πλεον χωρισει με τον αλλον ανδρα επιτεθηκα στον Morgkan μετα σπαθια μου. Εκεινος απεκρουσε την επιθεση μου με το τσεκουρι που ειχε για χερι και μου εριξε μια γροθια με το αλλο χερι ριχνοντας με κατω. Χαχαχαχα μονο αυτο μπορεις να κανεις??? Και τολμας να μιλας??? Εκεινη την στιγμη νευριασα γιατι εκτος οτι προσβαλλε εμενα εκανε κακο στους πολιτες. προσπαθησα να τον χτυπησω αλλα και παλι απεκρουσε την επιθεση.Αυτην την φορα μου εριξε μια κλωτσια χαμηλα στα ποδια ομως αντεδρασα γρηγορα και πηδωντας στον αερα την απεφυγα. Μολις προσγειωθηκα πριν προλαβει να κανει την επομενη κινηση του επιασα και τα δυο σπαθια με το ενα χερι και με το ελευθερο του εριξα μια γροθια στο προσωπο. Εξαιτιας του σωματοτυπου του δεν μετατοπιστηκε ομως η μυτη του εσπασε και αρχισε να τρεχει αιμα... | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Ο δικτατορας! Δευ Αυγ 13, 2012 10:23 am | |
| Εκεινος με μια γρηγορη κινηση σκουπισε το αιμα με το μανικι του και αμεσως ετρεξε προς το μερος μου. Προσπαθησε να με κοψει με το τσεκουρι αλλα ευτυχως προλαβα να βαλω μπροστα μου τα σπαθια και να απεκρουσε την επιθεση κλειδωνοντας το τσεκουρι και μη επιτρεποντας του να το κουνησει.Χωρις να χασω χρονο εκεινη την στιγμη του εριξα μια κλωτσια στο γονατο η οποια τον εφερε στα γονατα. Πως σου φαινεται??? Αυτο ηταν για ολα οσα εχεις κανει στους πολιτες του νησιου!!! Χαχαχα αν νομιζεις πως με μια κλωτσια και μια γροθια θα με νικησεις εισαι γελασμενος...οταν θα σε εχω νικησει και θα φυγεις απο το νησι αυτοι εδω θα υποφερουν!!! Ειπε και επιτεθηκε ξανα με το τσεκουρι εγω εσκυψα να το αποφυγω και τα καταφερα ομως αμεσως μου εριξε μια πολυ δυνατη κλωτσια στο στομαχι και διπλωθηκα στα δυο. Πριν προλαβω να σηκωθω ηρθε απο πανω μου και αφου μου εριξε μια γροθια στο κεφαλι εγω επεσα αναισθητος στο εδαφος. Απο εκεινη την στιγμη και μετα δεν ξερω τι εγινε. Εγω ξυπνησα μερικες ωρες αργοτερα σε ενα κρεβατι. Τι εγινε που βρισκομαι???? Ξαφνικα μπροστα μου ειδα την Rikika με τα τραυματα της να μην εχουν υποχωρησει. Εισαι στο σπιτι μου.Σε εφερα εδω οταν επεσες αναισθητος στην βαση. Με βοηθησαν ολοι οι κατοικοι και δεν αφησαν τον Morgan να σε φυλακισει... Αυτο ειναι πολυ επικινδυνο....Θα μπλεξετε σιγουρα!!! Δεν εχει σημασια, ημαστε ηδη μπλεγμενοι...Αλλωστε εμαθα οτι μπηκες στην μεση για να με βοηθησεις και δεν μπορουσα να σε αφησω ετσι... Ναι αλλα μαλλον τωρα τα εκανα χειροτερα.... | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Ο δικτατορας! Δευ Αυγ 13, 2012 10:35 am | |
| Οχι μην το λες αυτο...Με βοηθησες... Ναι αλλα επρεπε να κερδισω. Τωρα εχασα και θα εχετε προβλημα...Πρεπει να δυναμωσω.Πρεπει να ειμαι πιο προσεκτικος και λιγοτερο παρορμητικος... Ελα μην τα σκεφτεσαι αυτα τωρα, πρεπει να ξεκουραστεις! Οχι δεν γινεται πρεπει να φυγω, δεν μπορω να μεινω εδω! Σου υποσχομαι ομως οτι θα επιστρεψω για να του δωσω επιτελους ενα μαθημα! Αποκλειεται να φυγεις τωρα! Πρεπει να ξεκουραστεις 1-2 μερες και μετα μπορεις να φυγεις... Καλα δεν θα επιμεινω γιατι εισαι πεισματαρα... Ετσι μπραβο και τωρα παω να σου φερω κατι να φας. Μου ειπε και με αφησε μονο μου στο δωματιο, για να επιστρεψει λιγα λεπτα αργοτερα με εναν δισκο γεματο φαι. Οριστε φαε, το εχεις αναγκη. Ευχαριστω... Ειπα και ριχτηκα με τα μουτρα στο φαγητο γιατι πραγματικα το ειχα αναγκη. Ηταν παρα πολυ ωραιο!! Ειπα λιγα λεπτα αργοτερα οταν ειχα τελειωσει. Εκεινη μου χαμογελασε και πηρε τον δισκο να τον παει στην κουζινα και να μου φερει κατι να πιω... | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Ο δικτατορας! Δευ Αυγ 13, 2012 10:55 am | |
| Μετα απο λιγα λεπτα γυρισε στο δωματιο ομως δεν ηταν μονη της. Μαζι της μπηκε ενας ψηλος ανδρας με στολη Μαριν.Εγω εκεινη τη στιγμη δεν ηξερα τι να κανω καθως ηταν πολυ περιεργο.Ομως ο Μαριν ειδε ποσο περιεργα τον κοιταζα και πηρε τον λογο. Μην ανησυχεις δεν ειμαι εδω για να σε συλλαβω. Αρκετοι στην βαση οπως και εγω δεν υποστηριζουν την τακτικη του Morgan αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι.Επισης δεν ξερω αν γνωριζεις ομως η βαση μας ειναι ακετα ξεκομμενη απο την κυβερνηση γιατι δεν θελει ο Morgan να μαθουν τι γινεται εδω. Καποιοι ομως απο εμας επικοινωνουμε κρυφα με τα αρχηγεια, χωρις να τους λεμε ομως τι συμβαινει. Μαλιστα, εμενα τι με νοιαζουν ολα αυτα??? Ναι σωστα. οταν ηρθες την πρωτη φορα στην βαση ενημερωσαμε τα αρχηγεια για την αφιξη σου καθως ηδη ξεραμε πως γυριζες απο μια αποστολη στο Big Bird Island. Ετσι λοιπον μας ενημερωσαν πως προκειται να σου αναθεσουν κι αλλη αποστολη μεσα στις επομενες ημερες.Γι'αυτο μου ζητησαν να σου δωσω αυτο το Baby Den-den Mushi για να μπορουν να σε βρουν ανα πασα στιγμη οπου κι αν βρισκεσαι.Ειπε και βγαζοντας απο την καπα του μου εδωσε το μικρο τηλεφωνο. Ααα μαλιστα, ευχαριστω... Ε σχετικα με οτι εγινε πριν, συγνωμη που δεν τα καταφερα!!! Μην ανυσηχεις εχουν προσπαθησει πολλοι να ριξουν τον Morgan αλλα ειναι δυνατος, μια μερα ομως θα γινει! Μια μερα θα επιστρεψω οταν θα ειμαι δυνατοτερος και θα τον βαλω στην θεση του, το υποσχομαι! Χαιρομαι που το ακουω.Λοιπον τωρα σε αφηνω να ξεκουραστεις. Αντιο! Και εφυγε απο το δωματιο μαζι με την Rikika αφηνοντας με να κοιμηθω... | |
|
| |
Genryusai Civilian
Posts : 11087 Join date : 01/10/2011 Age : 37 Location : Forum όλη μέρα
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Ο δικτατορας! Παρ Αυγ 17, 2012 6:07 am | |
| Όνομα: Haru Genzou Haki Points: - Player of the Month Points: 8 Beli: 25.000 Bounty/Fame Points: 5.000.000 Παρατηρήσεις: Πολύ καλή ιστορία...Αρκετές "δυνατές" σκηνές, όπου αναδεικνύεις των φόβο των ολιτών και την προσπάθεια σου να τους δείξεις ότι υπάρχουν διαφορετικοί Μαρίνς. Αναμένεις τιμωρία για θέματα πειθαρχίας.
| |
|
| |
| [ΤΕΛΟΣ] Ο δικτατορας! | |
|