Posts : 8164 Join date : 31/10/2011 Age : 31 Location : Θεσσαλονίκη
Θέμα: Απ: [Τέλος] Bloodlust Σαβ Αυγ 11, 2012 12:50 am
Στα δεκαπέντε πρώτα λεπτά της διαδρομής, το σκεφτόμουν συνέχεια.... Τι θα γίνει, θα οργανώσουμε κανένα σχέδιο? Η θα πάμε σαν πρόβατα στην σφαγή? Γιατί δεν σε βλέπω και πολύ ομιλητικό... Γύρισα ξαφνιασμένος το κεφάλι μου.... Κάτι σκεφτόμουν...του είπα... Λοιπόν...Έχω κάτι στον νου μου που πιστεύω πως θα σου αρέσει.....Ο Buggy, θεωρεί πως θέλω να γίνω ένας απ τους άντρες του και με έβαλε να σε βρω....Θα γυρίσω πίσω σε αυτόν, και θα πω πως ακόμα δεν έχω βρει τα ίχνη σου....Έτσι θα κάτσω λίγο εκεί μαζί τους....Θα βρω κάποιον λόγο, και θα αρχίσω έναν καβγά εναντίων των δυο πρωτοπαλίκαρων του, με σκοπό να τους βγάλω απ την μέση ...όση ώρα εγώ θα κάνω αυτά που σου είπα, εσύ θα σκοτώνεις τις περιπολίες του, τις οποίες εγώ θα φροντίσω να εντείνει ...Εντάξει? Έγνεψε θετικά με το κεφάλι του, δηλώνοντας την συμφωνία του... Μόλις σου κάνω σήμα με κάποια δάδα, θα ανέβεις στο κτήριο και θα αρχίσουμε να πολεμούμε τον Buggy, και ότι απέμεινε απ το πλήρωμά του Ακούγεται ωραίο σχέδιο...Είμαι μέσα... Το απόγευμα, βρεθήκαμε επι τέλους στην πόλη.. Λίγο πριν μπούμε μέσα της χωριστήκαμε με τον Krauser, και ο καθένας, απο εμάς, ετοιμαζόταν για αναλάβει τον ρόλο του στο σχέδιο....
DIRK Marines
Θέμα: Απ: [Τέλος] Bloodlust Σαβ Αυγ 11, 2012 1:03 am
Μια ώρα μετά...
Άρχισε να σκοτεινιάζει....Καθώς έστριβα για να βρεθώ στην πόρτα τυο Drinkers pub, είδα δυο άντρες του Buggy, οι οποίο μόλις με είδαν, με αναγνώρισαν ως Joker, αφήνοντας με να περάσω ... Μόλις έφτασα στην ταράτσα του κτηρίου που ο Buggy είχε κάνει αρχηγείο, πήγα κατευθείαν στην μεγαλοπρεπή τέντα του για να τον βρω και να του μιλήσω, αγνοώντας την φασαρία του πάρτυ που λάμβανε χώρα στην υπόλοιπη ταράτσα....Η μυρωδιά του ψητού κρέατος σε συνδυασμό με το όμορφο άρωμα της μπύρας, κατέκλυζαν την ατμόσφαιρα, κάνοντάς με να πεινάσω ... Ο Buggy, με υποδέχτηκε έκπληκτος... Έχουμε καλά νεα? Δυστυχώς όχι ακόμα καπετάνιε...παρ ολο που τον εντόπισα, χάθηκε ανάμεσα στα κτίρια ..Θα ήταν καλύτερο εαν βάζατε περισσότερους άντρες να περιπολούν , έτσι θα τον πιάσουμε στα σίγουρα και α τον κάνουμε να υποφέρει, είπα γελώντας χαιρέκακα .. Έχεις ένα δίκιο....Με μια κίνηση του χεριού του, υπέδειξε σε έναν απ τους άντρες του να πλησιάσουν...Αφου του είπε να εντείνουν τις περιπολίες, τον έδιωξε.......ΤΟ πρώτο μερος του σχεδίου είχε ολοκληρωθεί...Κάποια ώρα μετά, και αφού αρχίσαμε να πίνουμε, τα αίματα, άναψαν, και οι αντιπαραθέσεις είχαν ενταθεί....Φρόντισα φυσικά, να τσιγκλώ τον cabaji....Τελικά, του είχα ρίξει μια μπυρα στο κεφάλι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Σαβ Αυγ 11, 2012 10:34 am, 1 φορά
DIRK Marines
Θέμα: Απ: [Τέλος] Bloodlust Σαβ Αυγ 11, 2012 9:17 am
Φύγε αμέσως απο εδώ πριν σε κόψω κομμάτια.... Κοίταξα τον Buggy..Έγνεψε καταφατικά, παροτρύνοντας με να συνεχίσω Θέλω πολύ να σε δω να το κάνεις Σηκώθηκε όσο πιο γρήγορα μπορούσε και τράβηξε το ξίφος του..Το ίδιο έκανα και εγώ, μόνο που σήκωσα και το τραπέζι καθώς σηκωνόμουν με αποτέλεσμα να του έρθει στο κεφάλι και να τον ρίξει λίγο πιο πίσω....Μόλις κατάφερε να σηκωθεί, πετάχτηκε κατευθείαν έξω απ την σκηνή....Χωρίς να χάσω χρόνο τον ακολούθησα ...Τον βρήκα να είναι ανεβασμένος σε ένα μονοκυκλο ποδήλατο με το ξίφος του τραβηγμένο .... Τράβηξα το ξίφος μου με το δεξί χέρι, και στο αριστερό ενεργοποίησα τον μηχανισμό του μαχαιριού ...Μόλις άρχισα να τρέχω προς το μέρος του , ο Buggy βγήκε απ την σκηνή του θέλοντας να παρατηρήσει την μάχη .. Απέκρουσε την επίθεση με το ξίφος μου, με το δικό του ενώ την επίθεσή μου με το μαχαίρι, την απέκρουσε με ένα μικρό μαχαίρι...Με το δεξί μου πόδι , χτύπησα δυνατά το ποδήλατό του απ τα πλάγια με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του , όμως δεν κατάφερα να τον αποτελειώσω καθώς κάτι με έσπρωξε με δύναμη.....
DIRK Marines
Θέμα: Απ: [Τέλος] Bloodlust Σαβ Αυγ 11, 2012 10:34 am
Το μόνο που κατάφερα ήταν να τον χτυπήσω λίγο με το μαχαίρι μου, προκαλώντας του μια ελαφριά αιμορραγία στο στομάχι ... Μόλις σηκώθηκα επάνω, αντίκρισα τον Mohji ...Πλέον δεν αντιμετώπιζα μόνο του τον ακροβάτη, άλλα και τον θηριοδαμαστή...Τα πράγματα πήγαιναν στο χειρότερο Ξάφνου, ένα μαχαίρι ήρθε και καρφωσε το ζωο στον λαιμό...Γύρισα το κεφάλι μου και αντίκρισα τον Krauser ...Είχε έρθει... Ο Mohji έβγαλε ένα μαστίγιο και πήγε να το τεντώσει για να χτυπήσει τον krauser, όμως δεν τον άφησα....Έτρεξα προς το μέρος τους αποφεύγοντας τις επιθέσεις του cabaji και του έκοψα το χέρι ...Ο Krauser με την σειρά, του πέταξε ένα μαχαίρι στο στέρνο του mohji, και εγώ στριφογυρίζοντας , του έκοψα το κεφάλι με το ξίφος μου.. Άκουσα κάτι σαν βήματα...Γύρισα και είδα τον Buggy, η γι την ακρίβεια τα πόδια του μπαγκυ να τρέχουν προς το μέρος μου Αρχικά τα έχασα, όμως δεν έμεινα σταθερός , άρχισα να τρέχω προς το τέλος της σκεπής για να πηδήξω κάτω .. Πίσω μου άκουσα μια φωνή...ήταν ο κραουσερ, ο οποίος είχε μόλις δεχτεί ένα χτύπημα απο ένα αιωρούμενο χέρι .....
DIRK Marines
Θέμα: Απ: [Τέλος] Bloodlust Σαβ Αυγ 11, 2012 11:10 am
Το μαχαίρι του αιωρούμενου χεριού είχε καρφώσει τον κραουσερ στην πλάτη ....Έπεσε στα γόνατα ...Ο Μπαγκυ πλησίαζε τρέχοντας... Βοήθεια...Φώναξε ο κραουσερ...Βοηθά με σε παρακαλώ ... Ένα χαμόγελο εμφανίστηκε στο πρόσωπό μου ...Φυσικά.....Του έδωσα το δεξί μου χέρι και τον σήκωσα....Τον τράβηξα επάνω με δύναμη....Με το αριστερό μου χέρι,(το μαχαίρι του μηχανισμού) τον κάρφωσα στον λαιμό με δύναμη και αμέσως μετά τον κλώτσησα για να πέσει στο έδαφος.. Χωρίς να χάσω χρόνο, πήδηξα απ την σκεπή, και πιάστηκα απ την ταμπέλα ... απο εκεί άφησα τα χέρια μου και έπεσα κάτω...Τίναξα τα ρούχα μου και άρχισα να τρέχω με η μου την δύναμη προς το λιμάνι ...
Σπόιλερ:
Δεν μπορούσα να κρατήσω τα γέλια μου .... Πίσω μου άκουγα βρισιές και τον ήχο που κάνουν τα παπούτσια που χτυπούν με βια στο έδαφος.... Στην πορεία μου στο λιμάνι, συνάντησα 2 πειρατές του Buggy...Έπιασα με το δεξί μου χέρι, το πιστόλι που είχα εγκαταστήσει στο αριστερό μου χέρι και τους πυροβόλησα... Όταν έφτασα στην βάρκα μου, έκοψα το σκοινι με το οποίο την είχα δέσει και κλώτσησα με δύναμη την αποβάθρα ωστε να φύγω με φόρα...Έπιασα τα κουπιά και άρχισα να κωπηλατώ σαν μανιακός...Σαν τρελός ως που τα χέρια μου δεν άντεχαν άλλο ...Είχα απομακρυνθεί αρκετά απο το λιμάνι ....Το Big Top άρχισε να φεύγει απ το λιμάνι....Κάτω απ την κάπα μου , εμφάνισα έναν πυροκροτητή ...Τον πυροκροτητή που μου είχα χαρίσει τόση χαρα πισω στο φερουμ.....Τον πυροδότησα...
Σπόιλερ:
Ένα μπαραζ εκρήξεων άρχισε να βγαίνει απ το πλοίο, κάνοντας το 1000 κομμάτια .....Συνέχισα να γελώ .... Μια ώρα πριν παω στον μπαγκυ, και αφού χωρίσαμε με τον κραουσερ, είχα εγκαταστήσει εκρηκτικά στο οπλοστάσιο του πλοίου... Ήταν όλα σχεδιασμένα .. Ακόμα και ο θάνατος του κραουσερ ...Δεν είχα σκοπό να τον αφήσω έτσι, χωρίς να εκδικηθώ τα τραύματα που μου έφερε...Το οτι ήρθε την κατάλληλη στιγμή, με βόλεψε πολύ ..Συνέχισα να γελώ παρ όλο που δεν καταφερα να νικήσω τον μπαγκυ...Θα γυρνούσα σίγουρα γι αυτόν κάποτε...Ως τότε είχα ακόμα καιρό...Τώρα θα κατευθυνόμουν προς την loguetown..Ήθελα να δω απο κοντά το μερος στο οποίο ο βασιλιάς των πειρατών Gol D Roger
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: [Τέλος] Bloodlust Κυρ Αυγ 12, 2012 3:48 am
Όνομα: Ezzio Haki Points: - Player of the Month Points: 8 Beli:55 .000 Bounty/Fame Points: 2.000.000 Παρατηρήσεις: Πολυ καλη ιστορια, καποια ποστ ηταν αρκετα μικρα ωστοσο (κυριως στα πρωτα 15). Κατα τα αλλα εγω ειμαι ευχαριστημενος!