.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
35 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 35 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τέλος] the unexpacted event

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
DIRK
Marines
Marines
DIRK

[Τέλος] the unexpacted event Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Τέλος] the unexpacted event   [Τέλος] the unexpacted event I_icon_minitimeΣαβ Αυγ 11, 2012 11:25 am

Κύριοι χαρακτήρες- σημαντικο:

link προηγούμενης http://www.onepiecegr-rpg.com/t6201-topic (Ogran Island -East Blue)

Στην Προηγουμενη Ιστορια:
Σπόιλερ:

Είχαν περάσει δυο μέρες απο τότε που που έφυγα απ το Organ island ...Είχα στείλει σημα στον Drake και στην Lightning να με συναντήσουν σε ένα μικρό νησί δίπλα στην loguetown...Θα ήταν ο τελευταίος μας σταθμός στην East Blue πριν γυρίσουμε στην South, για να επισκεφτούμε την Centaurea και το karate island...Μετά τα δυο αυτά νησιά, θα φεύγαμε επι τέλους στην μεγάλη γραμμή...Ανυπομονούσα να πάω σε αυτήν την επονομαζόμενη ''καταραμένη θάλασσα'''' ...Μου είχαν προξενήσει το ενδιαφέρον οι φήμες που υπήρχαν για εκείνη την θάλασσα και ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου ...Έλεγαν πως οποίος πάει , δεν γυρίζει ποτέ πίσω, η τουλάχιστον δεν είναι σε κατάσταση να μιλήσει για να εξιστορήσει αυτά που είδε η έκανε...ήταν μια θάλασσα στην οποία η επικήρυξη μου θεωρούταν ελάχιστη, έως τίποτα σε αντίθεση με τις άλλες θάλασσες, στις οποίες θεωρούμουν εγκληματίας εξαιρετικής επικινδυνότητας παρ όλο που δεν γνώριζαν το πρόσωπό μου ...Αυτό όμως θα άλλαζε....Σύντομα θα τους έδειχνα το πρόσωπο μου και την αντίθεσή μου προς την κυβέρνηση

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Τρι Αυγ 21, 2012 2:13 pm, 4 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] the unexpacted event   [Τέλος] the unexpacted event I_icon_minitimeΚυρ Αυγ 12, 2012 1:07 pm

Πλέαμε και πλέον είχαμε μπροστά στα μάτια μας το νησί της Loguetown
Σπόιλερ:
Ήταν πραγματικά ένα μεγάλο νησί ....
Εκτός απ το γεγονός οτι ήταν το νησί στο οποίο είχαν εκτελέσει τον βασιλιά των πειρατών, δεν γνώριζα τίποτε άλλο σχετικά με αυτό... Σίγουρα φαινόταν μεγάλο, και επειδή ήταν αρκετά κοντά στην είσοδο για την μεγάλη γραμμή μεσω του Reverse Mountain, σίγουρα θα διέθετε μια καλά εξοπλισμένη βάση των Marines.. Σηκώθηκα απ την θέση μου και άρχισα να περπατώ προς το πηδάλιο...Εκεί ήταν ο Drake...Ήταν σίγουρα το άτομο που γνώριζε αρκετά καλα τις θάλασσες και τα νησιά τους, καθώς ήταν ένας τυχοδιώκτης παλιότερα...Έβγαζε το ψωμί του πολεμώντας πειρατές, και "πουλούσε" το ξίφος του για βρομοδουλειές άλλων... Η καταγωγή του ήταν απ το Ferum, και την περίοδο που με είχαν καταδικάσει, βρισκόταν εκεί...Βλέποντας την αδικία, θέλησε να με βοηθήσει, έτσι τον έστειλα να προπονήσει τον μικρό αδερφό μου, και συνάμα να τον προστατεύει...
- Drake...
Γύρισε στο άκουσμα του ονόματός του..
-Έχεις πάει στην Loguetown ξανα?
-Ναι...Δυο τρεις φορές..
-Για πες μου.. Τι θα συναντήσουμε εκεί? Εχει βάση το ναυτικό?
-Έχουν βάση, και πολύ ισχυρή μάλιστα.. Την διοικεί ένας πολύ δυνατός και φημισμένος άντρας..Ο Captain Smoker.Δεν έχει ξεφύγει κανένας πειρατής απο αυτόν .Αυτό είναι που με ανησυχεί και με κρατά σιωπηλό και σε συλλογισμό εδω και μια μέρα...
Είχα ξαφνιαστεί κάπως απ την ανησυχία του, αλλα και απ την περιγραφή που έδωσε για τον Smoker

DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] the unexpacted event   [Τέλος] the unexpacted event I_icon_minitimeΔευ Αυγ 13, 2012 10:30 am

Γιατί δεν είπες τίποτα νωρίτερα?
Γιατί σκεφτόμουν ...Ήμουν αφηρημένος ...
Με νευρίασαν τα λόγια του, όμως προτίμησα να κρατηθώ...Μα καλά, τι σόι δικαιολογία ήταν αυτή ?
Τι παραπάνω ξέρεις για τον Smoker?
Οτι είναι χρηστης φρούτου του διαβόλου και με αρκετά ισχυρή δύναμη μάλιστα...
Υπέροχα....
Έχουν περάσει αρκετοί φιλόδοξοι πειρατές απο εκεί, με σημαντικές επικηρύξεις , όπως 40 εκατομμύρια και παραπάνω ...Παρ όλα αυτά κατάφερε να τους πιάσει
Τώρα αυτό για καλό το είπες ? 1211
Παρέμεινε σιωπηλός
Σίγουρα δεν πρέπει να κάνουμε καμιά φασαρία στο νησί..Είναι πολύ επικύνδυνο...Δεν πρέπει να σε αναγνωρίσουν επίσης ...
Αυτό είναι εύκολο .....Το θέμα είναι να καταφέρουμε να βρούμε και τον άντρα που γνώριζε τον Roger... Θέλω να του μιλήσω...ίσως αν και απίθανο, καταφέρω να μαθω αν ήταν στο πλήρωμα του ...Αν ήταν, θα προσπαθήσω να τον πείσω να έρθει μαζί μας..
Λίγο δύσκολο
Το ξέρω, όμως θα συνεισφέρει σημαντικά σε αρκετά θέματα...
Η ώρα περνούσε...Πλέον, βρισκόμασταν στο λιμάνι του νησιού ...Είχαμε κατεβάσει την σημαία μας, και βάλαμε μια απλή..Ξεκινήσαμε για τους μεγάλους και πολυσύχναστους δρόμους της πόλης

η συνέχεια εδώ http://www.onepiecegr-rpg.com/t6259-topic#208350
DIRK
Marines
Marines
DIRK

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] the unexpacted event   [Τέλος] the unexpacted event I_icon_minitimeΤρι Αυγ 21, 2012 2:11 pm

η συνέχεια του http://www.onepiecegr-rpg.com/t6259p30-topic#210765

Συνέχισα να τρέχω μέσα στον στενό διάδρομο, ενώ σκότωνα όποιον έβρισκα μπροστά μου...Τα μαχαίρια μου είχαν γεμίσει με αίμα 'όπως επίσης και όλος ο διάδρομος....Πτώματα διακοσμούσαν το έδαφος ενώ έφτανα επι τέλους στο δωμάτιο του αερίου ....
Οι κραυγές των αντρών που αντιμετώπιζαν ο ρονι και η εβριαλε έσβησαν ....Πρέπει να είχαν πεθάνει ....
Κλώτσησα την πόρτα και μπήκα μέσα....Απ όσο υπολόγιζα πρέπει να ήμουν κάτω απ την έπαυλη τους, οπου κι άλλοι φρουροί-μπελάδες θα εισέρχονταν στις στοές σε λίγα λεπτά ...
Τοποθέτησα τα εκρηκτικά μου επάνω στους σωλήνες του αερίου, το οποίο χρησιμοποιόταν κυρίως για τις κουζίνες τους και την θέρμανση του σπιτιού....Το ρύθμισα ωστε να εκραγεί σε πέντε λεπτά, αλλα μαζί έβαλα και το δηλητήριο της evriale, ωστε τα αερια της έκρηξης να αναμιχθούν με αυτό και να δημιουργήσουν μια θανατηφόρα μείξη....Άρχισα να τρέχω προς την έξοδο .... Παραμέριζα τα πτώματα και προσπαθούσα να μην γλιστρήσω απ το αίμα που υπήρχε στο έδαφος ....
Μόλις βγήκα στην πόλη, και άρχισα να κατευθύνομαι προς το στενό, η έκρηξη σκόρπισε παντού την δύναμή της ..Μερικά κτηρια άρχισαν να πέφτουν, ενώ φωνές και ανήσυχοι άνθρωποι που έτρεχαν υπήρχαν παντού ...Αφού συναντήθηκα με τον Rονι και την Evriale, πήγα στο λιμάνι και έφυγα απ το νησί, όσο πιο γρήγορα μπορούσα ....Δεν ήθελα να αντιμετοπίσω την οργή του Smoker
Heiwajima
Civilian
Civilian
Heiwajima

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος] the unexpacted event   [Τέλος] the unexpacted event I_icon_minitimeΠεμ Αυγ 23, 2012 5:43 pm

Όνομα: Ezio Auditore
Haki Points: 1
Player of the Month Points: 9
Beli: 28.000
Bounty/Fame Points: 2.000.000
Παρατηρήσεις: Πολύ ωραία ιστορία και το κομμάτι με την εξιστόρηση του παρελθόντος σου ήταν ενδιαφέρον αν και μάλλον λίγο πιο αναλυτικό από ότι χρειαζόταν.
Μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που βρεθήκατε όλοι μαζί και γενικά ήταν μια καλογραμμένη ιστορία με ωραίο σενάριο. Δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω κάποιον από τους 3 σας και γι' αυτό πήρατε όλοι την ίδια βαθμολογία.

[Τέλος] the unexpacted event
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Δημιουργία Χαρακτήρα-Event
» Οδηγίες για το πως θα παίξουμε στο event.
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: