Παρόντες χρήστες | 31 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 31 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Τέλος] Is venom stronger than knifes? | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Evriale Pirate
Posts : 1658 Join date : 08/06/2011 Age : 30 Location : Behind you muhahaha
| Θέμα: [Τέλος] Is venom stronger than knifes? Κυρ Αυγ 12, 2012 7:54 am | |
| Το Loquetown δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή καθώς εκεί ήταν η βάση του άρχοντα Feng και όσο αυτός παρέμενε ουδέτερος στον εμφύλιο της δυναστείας ήταν αδύνατον να προβλέψω τις κινήσεις του, όμως δεν είχα άλλη επιλογή αφού ήταν το μοναδικό νησί με μαγαζιά για προμήθειες. Όχι μόνο αυτό αλλά ο Kerin με είχε συμβουλέψει να επισκεφτώ αυτό το μέρος γιατί "κάτι μεγάλο θα συνέβαινε".
Δεν έχει λόγο να μου πει ψέματα, ούτε να προσπαθήσει να με σκοτώσει αφού είχε σώσει τη ζωή μου στο Organ island...γιατί όμως δεν μου είπε τι θα περιμένω εκεί
Είπα στο εαυτό μου καθώς το πλοίου μου αγκυροβόλησε σε μια απομονωμένη παραλία της Loguetown ώστε να μην γίνω αντιληπτή από τους marines ή τους κατασκόπους του Feng.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Evriale στις Τετ Αυγ 22, 2012 8:37 am, 1 φορά | |
| | | Evriale Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Is venom stronger than knifes? Δευ Αυγ 13, 2012 10:47 am | |
| Η πόλη ήταν μεγάλη, σίγουρα μεγαλύτερη από τις τελευταίες που είχα επισκεφτεί, οι δρόμοι ήταν τόσο ζωντανοί και τα μαγαζιά τόσο πολλά που δεν ήξερα πιο να προτοδιαλέξω αλλά το πιο σημαντικό ήταν πως είχα καταφέρει να χαλαρώσω καθώς έκανα ότι θα έπρεπε να κάνει μια κοπέλα της ηλικίας μου, να χαίρεται την ζωή και όχι να λύνει τις υποθέσεις και τα αρχαία μυστήρια μιας δυναστείας. Φορούσα μια κοντομάνικη μπλε μπλούζα με φουσκωτά μανίκια, μια κοντή μαύρη φούστα και μαύρες πλατφόρμες, τα μαλλιά μου ήταν λυτά ενώ φορούσα και ένα ασημένιο κολιέ με το σχήμα μιας καρδιάς.
Ήταν η πρώτη φορά που άφησα τον εαυτό μου να ξεφύγει οικονομικά. Πρέπει να αγόρασα πάνω από πέντε φορέματα και άλλες τόσες μπλούζες, παντελόνια και φούστες. Τα παλιά μου ρούχα κόντευαν να καταστραφούν ολοσχερώς και χρειαζόμουν καινούργια. Η καταναλωτική μανία μου όμως προσέλκυσε τα βλέμματα μερικών κακοποιών στοιχείων, τίποτα το ιδιαίτερο αλλά παραήταν επίμονοι, για αυτό αποφάσισα να τους ξεφύγω.
Έτρεξα προς τα σοκάκια ώστε να χαθώ από τα μάτια τους όμως αντιθέτως έπεσα στην παγίδα τους. Μέσα σε δευτερόλεπτα μια ολόκληρη συμμορία ληστών με είχε περικυκλώσει. Όλοι τους με κοίταζαν και γελάγανε λες και ήμουν κάποιο είδος κλόουν ή κάτι παρόμοιο. Ένας άνδρας που φαινόταν να είναι ο αρχηγός τους προχώρησε προς το μέρος μου και είπε:
Φαίνεται ότι ξέρεις πως να ξοδεύεις τα λεφτά σου. Όμως αυτή η πόλη είναι δικής μας και εδώ που ήρθες κανένας marine δεν μπορεί να σε σώσει!
Ήταν έτοιμος να επιτεθεί όταν ξαφνικά...... | |
| | | DIRK Marines
Posts : 8164 Join date : 31/10/2011 Age : 31 Location : Θεσσαλονίκη
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Is venom stronger than knifes? Δευ Αυγ 13, 2012 11:05 am | |
| Περπατώντας στους δρόμους της Loguetown ένιωθε κανείς άλλος άνθρωπος..Παντού έβλεπα χαρούμενα πρόσωπα και ευτυχισμένους πολίτες..όλα έρχονταν σε αντίθεση με αυτά που είχα συνηθίσει στο παρελθόν... κοιτούσα τις βιτρίνες με τα ξίφη και τα όπλα απορροφημένος, ως που έγινε το μοιραίο ....Μόλις γύρισα το κεφάλι μου , αντιλήφθηκα πως ήμουν μόνος..Ο Drake είχε φύγει απο κοντά ... Drake teme τωρα που στην ευχή θα πάω εγώ? Σκέφτηκα...Δεν γνώριζα κανέναν απ αυτήν την μεγαλούπολη, και πουθενά δεν υπήρχε ίχνος χάρτη της πόλεως .. Άρχισα να περπατώ προς το άγνωστο, διασχίζοντας την μεγάλη οδό ....Κοιτώντας αριστερά και δεξιά, διαπίστωσα πως μερικοί κουρελιάρηδες, είχαν πάρει στο κατόπι μια όμορφη κοπελιά ....Περίεργος να δω την έκβαση των γεγονότων, και μη έχοντας κάτι άλλο να κάνω, άρχισα να τους ακολουθώ Η κοπελιά, ολοένα και επιτάχυνε το βήμα της....Οι κουρελιάρηδες είχαν στριμώξει την κοπέλα σε ένα στενό ... Κάποιος απ αυτους βγήκε μπροστά , λέγοντάς της
Φαίνεται ότι ξέρεις πως να ξοδεύεις τα λεφτά σου. Όμως αυτή η πόλη είναι δικής μας και εδώ που ήρθες κανένας marine δεν μπορεί να σε σώσει!
Ενεργοποίησα τους μηχανισμούς που βγάζουν τα μαχαίρα , κάτω ακριβώς απ τους καρπούς μου Ένας πειρατής όμως μπορεί, σωστά? είπα και άρπαξα το κεφάλι ενός με το δεξί μου χέρι, ενώ με το αριστερό, τον κάρφωνα στο πλευρό ..Ένας πίδακας αίματος πετάχτηκε απο το σημείο της πληγής...Το σώμα του άντρα έπεσε άψυχο στο έδαφος...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Τρι Αυγ 14, 2012 3:21 am, 1 φορά | |
| | | Evriale Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Is venom stronger than knifes? Τρι Αυγ 14, 2012 12:11 am | |
| Δεν περίμενα τα πράγματα να εξελιχτούν με τέτοιο τρόπο, ένας άνδρας που προφανώς ήταν μέλος της δυναστείας και πιθανώς των Τόξων λόγο του τρόπου μάχης του είχε εμφανιστεί από το πουθενά για να με προστατέψει, συνήθως όμως τα Τόξα περίμεναν να δουν εάν πράγματι ήμουν εγώ η Snakilia πριν κάνουν την οποιαδήποτε κίνηση, άρα ο άνδρας αυτός με είχε παρακολουθήσει πολύ πριν φτάσω στη Loquetown, ίσως να ήταν πράκτορας pπου είχε στείλει ο Kerin ή ο ίδιος ο Toimer.
Όση ώρα εγώ βυθιζόμουν στις σκέψεις μου περί ιστορίας συνωμοσίας οι ληστές ετοιμάζονται να επιτεθούν στον άνδρα, ήταν τότε που πραγματικά μου δόθηκε η ευκαιρία να τον παρατηρήσω καλύτερα. Ήταν ψηλός, σίγουρα ψηλότερος από εμένα αλλά σε αντίθεση με τον Kerin ήταν πολύ πιο γεροδεμένος και όχι τόσο λεπτός. Φορούσε μια περίεργη λευκή στολή με λευκή κουκούλα την οποία είχα σίγουρα δει κάπου αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να θυμηθώ, όμως αυτό με έκανε να καταλάβω ότι ο άνδρας αυτός δεν ήταν Τόξο άρα μπορεί να μην ήταν αρκετά δυνατός για να αντιμετωπίσει όλη τη συμμορία μόνος του.
Άφησα τις χάρτινες πολύχρωμες σακούλες μου στο έδαφος και έβγαλα δύο μικρούς δοκιμαστικούς σωλήνες από το στηθόδεσμο μου, τους είχα κρύψει πριν φύγω από το πλοίο για παν ενδεχόμενο. Χρησίμευσαν περισσότερο από όσο περίμενα καθώς μόλις πέταξα τον ένα εναντίον μια μικρής ομάδας της συμμορίας προκάλεσε μεγάλη σύγχυση καθώς το δηλητήριο που περιείχε ήταν άκρως τοξικό και μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και εγκαύματα. Όμως οι ληστές παραήταν πολλοί...
| |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Is venom stronger than knifes? Τρι Αυγ 14, 2012 4:24 am | |
| Συνέχισα να μάχομαι εναντίων της συμμορίας με αρκετή γρηγοράδα και δύναμη να διακατέχει κάθε μου κίνηση ...Ένας ψηλότερος απο εμένα τύπος, ο οποίος εμφάνισε ένα τσεκούρι κάτω απ τον μανδύα του, προσπάθησε να μου επιτεθεί, χτυπώντας με στο δεξί πλευρό...Απέκρουσα το δυνατό του χτύπημα, σχηματίζοντας ένα Χ με τα μαχαίρια μου....Μόλις βεβαιώθηκα πως τα όπλα μας είναι σταθεροποιημένα, τον κλώτσησα με το δεξί μου πόδι , στο αριστερό γόνατό του, σπάζοντας του το με έναν δυνατό απόκοσμο ήχο .. Άκουσα κραυγές ...Γύρισα το κεφάλι μου προς την μεριά της κοπέλας...Είχε πετάξει κάτι σε μια μικρή ομάδα των αντρών της συμμορίας των κουρελιάρηδων..Οι άντρες έσκιζαν τα ρούχα τους απ τον πόνο, ενώ άλλοι έπιαναν τα πρόσωπά τους και έβγαζαν βαριές, διαπεραστικές φωνές Μόλις είδα την επίδραση που είχε αυτό το όπλο, κατάλαβα πως είχαμε την ευκαιρία να αποδράσουμε απ την υπεράριθμη ομάδα των αντρών ...Κάλυψα το πρόσωπό μου με το χέρι μου (το οποίο ήταν καλυμμένο με την καπα μου) και έτρεξα προς το μέρος της .. Γρήγορα, πάτα εδώ και πέρνα απ την άλλη μεριά ! της φώναξα , ενώ τις έκανα ένα σκαλοπάτι με τα χέρια μου | |
| | | Evriale Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Is venom stronger than knifes? Τρι Αυγ 14, 2012 4:48 am | |
| O άνδρας που με βοηθούσε στη μάχη αποφάσισε ότι ήταν ώρα να φύγουμε, δεν άκουσα τι μου είπε αλλά δημιούργησε ένα σκαλοπάτι με τα χέρια του. Χωρίς να χάσω χρόνο έπιασα όσες περισότερες τσάντες μπορούσα και πήδηξα στα χέρια του, δεν ήταν δύσκολο να κάνω ένα άλμα χάρις την εκπαίδευσή μου. Λύγισα τα γόνατά μου και μετά απελευθέρωσα όλη μου τη δύναμη για να πετύχω ένα τέλειο άλμα, και τα κατάφερα πέρασα τον τοίχο και βρέθηκα στην άλλη μεριά του δρόμου υπήρχε όμως ένα πρόβλημα... ο άνδρας είχε μείνει πίσω.
Μπορείς να ανέβεις ή καλύτερα περίμενε!
Είπα καθώς ενεργοποίησα το φρούτο μου, τα μακριά μου πόδια ενώθηκαν και οι πατούσες μου ελευθερώθηκαν από τις πλατφόρμες που φορούσα, είχα μετατραπεί ξανά σε άνθρωπο-κροταλία. Με γρήγορες κινήσεις ανέβηκα πάνω στον τοίχο και έριξα την ουρά μου από την άλλη μεριά ώστε να την πιάσει ο άνδρας.
Μην ρωτάς πολλά και βιάσουν! Δεν φαίνεται να έχουν καταλάβει ακόμα τι έχει γίνει!
Του είπα βλέποντας του ληστές να ουρλιάζουν από πόνο | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Is venom stronger than knifes? Τρι Αυγ 14, 2012 5:04 am | |
| Είχα μείνει άναυδος ..Η κοπέλα είχε μετατραπεί σε ένα μεγάλο κροταλία Παρ όλη την αναστάτωσή μου, δεν έμεινα άπραγος... Απενεργοποίησα τους μηχανισμούς των μαχαιριών μου, χωρίς να χάσω χρόνο, ωστε να μην πληγώσω την ουρά της, και την κράτησα με δύναμη... Είμαι έτοιμος ! είπα με έναν αβέβαιο τρόπο για την συνέχεια των γεγονότων .. Τίναξε την ουρά της προς τα επάνω, και με εκσφενδόνισε προς την άλλη μεριά ... Προσγειώθηκα στο απέναντι στενό, με το ένα μου πόδι να πατά στο έδαφος, και το άλλο να ακουμπά εκεί με το γόνατο...Σηκώθηκα πιέζοντας με την δεξιά γροθιά μου το πέτρινο έδαφος.. Δευτερόλεπτα μετά, άκουσα τον ήχο της προσγείωσης ..Γύρισα το κεφάλι μου και αντίκρισα την κοκκινομάλλα κοπέλα με την μπλε μπλούζα , να έχει προσγειωθεί με την ανθρώπινη μορφή της, ακριβώς δίπλα μου και όλως παραδόξως, με ακριβώς τον ίδιο τρόπο ...Σίγουρα δεν πρέπει να ήταν κάποιο συνηθισμένο κορίτσι . Σηκώθηκα και της πρόσφερα το χέρι μου , ωστε και εκείνη να κάνει το ίδιο ... Αφού σηκώθηκε και τινάχτηκε , μείναμε να κοιτιόμαστε αμήχανα για λίγο ... Δεν σκόπευα να την αφήσω να κυκλοφορεί μόνη της, παρ όλο της δυναμική που έδειξε στην μάχη και την δύναμη που κατείχε ... - Πάμε να φύγουμε καλύτερα..Ας μην μείνουμε εδώ για να τους περιμένουμε , πρότεινα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Τρι Αυγ 14, 2012 4:28 pm, 1 φορά | |
| | | Evriale Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Is venom stronger than knifes? Τρι Αυγ 14, 2012 5:14 am | |
| Ο άνδρας είχε δίκιο, δεν μπορούσαμε να μείνουμε εδώ ήταν πολύ επικίνδυνο επίσης με όλη αυτή τη φασαρία που είχαμε προκαλέσει θα τραβάγαμε σίγουρα την προσοχή των marines, κάτι που δεν θα το ήθελα. Έτσι έβαλα γρήγορα τις πλατφόρμες και απάντησα στον άνδρα.
Ναι είναι καλύτερα να φύγουμε, ξέρεις κανένα ήσυχο μέρος...καλύτερα κάπου που δεν υπάρχουν marines, ίσως κανένα μικρό μπαρ ή κάτι παρόμοιο
Του είπα καθώς σηκώθηκα και ξεκίνησα να περπατάω με τις χάρτινες σακούλες στο χέρι. Ήταν φανερό πως ούτε σε αυτόν άρεσε η παρουσία τους, γιατί ένας άνθρωπος που καλύπτει τα χαρακτηριστικά του έχει πάντα κάτι να κρύψει. Το ίδιο όμως συνέβαινε και με εμένα καθώς είχα πολλά μυστικά που έπρεπε να κρύψω.
Μα που είναι οι τρόποι μου, ξέχασα να ρωτήσω το όνομά σου, θα πρέπει όμως να με συγχωρέσεις την ώρα τις μάχης δεν μου είναι πολύ εύκολο να κάνω γνωριμίες...
Είπα την ώρα που περπατάγαμε μαζί προς την κεντρική πλατεία, ψάχνοντας ένα ήσυχο μέρος χωρίς marines ή κατασκόπους. | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Is venom stronger than knifes? Τρι Αυγ 14, 2012 5:35 am | |
| Σκόπευα να είμαι ειλικρινής με την κοπέλα , έτσι δεν θα χρησιμοποιούσα κάποιο ψεύτικο όνομα.Ήμουν εντυπωσιασμένος απο τον τρόπο που πολεμούσε, και ήθελα να μάθω περισσότερα για εκείνη, με σκοπό να την πείσω να έρθει στο πλήρωμά μου .. Το όνομά μου, είναι Ezio...Ezio Auditore ,και είμαι απο το Ferum Island της South Blue .Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζω κάποιο μέρος σε αυτήν την πόλη, καθώς μόλις σήμερα πάτησα εδώ το πόδι μου.. Η κοπέλα έδειξε λίγο δυσαρεστημένη απο τα λόγια μου ... Πριν ανέφερες πως είσαι πειρατής αν δεν κάνω λάθος..ισχύει ? Ναι...Έχω επικήρυξη 36.000.000 για το κεφάλι μου .Όμως το καλό είναι πως το ναυτικό δεν γνωρίζει ακόμα το πρόσωπό μου, αλλά τα κατορθώματά μου, και απλά με καταζητεί με ένα ψευδώνυμο .. είπα ρίχνοντας ένα υπονοούμενο σχετικά με την πραγματική μου ταυτότητα Στρίβοντας σε έναν παράδρομο, βρήκαμε ένα μπαρ, στο οποίο έπιναν τα ποτά τους άντρες και γυναίκες με ρούχα που δεν ήταν αστραφτερά, η πλούσια, παρ όλα αυτά, ήταν όμορφα και ευπρεπή ...Αποφασίσαμε να κάτσουμε εκεί... Πριν έρθει ο σερβιτόρος για την παραγγελία ρώτησα την νεαρή κοπέλα σχετικά με την ταυτότητά της Λοιπόν δεσποινίς , σου είπα το όνομά μου όπως επίσης και μερικά πράγματα για μένα ..Νομίζω όμως οτι πρέπει να μου πεις και εσύ το δικό σου ... | |
| | | Evriale Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Is venom stronger than knifes? Τρι Αυγ 14, 2012 6:16 am | |
| Κοίταξα τον άνδρα καλά καλά πριν απαντήσω, ήθελα να είμαι ειλικρινής και εφόσον μου είχε σώσει τη ζωή. Πήρα μια βαθιά αναπνοή και ξεκίνησα να μιλάω:
To όνομά μου είναι Evriale Snakeheart, εάν γνωρίζεις κάποια πράγματα σχετικά με τις αριστοκρατικές οικογένειες ή με τις επιχειρήσεις τότε σίγουρα έχεις ξανακούσει αυτό το επώνυμο, θεωρούμαστε μια από τις πιο πλούσιες και ισχυρές δυναστείες του κόσμου. Όμως η ιστορία έχει περισσότερο ζουμί από όσο φαντάζεσαι, βλέπεις είμαι η διάδοχος αυτής της δυναστείας, δηλαδή σε λίγα χρόνια θα γίνω μια από τις ισχυρότερες γυναίκες του κόσμου.... ή τουλάχιστον αυτό έπρεπε να γίνει, όμως υπάρχουν κάποια προβλήματα που πρέπει να λύσω πριν αναλάβω αυτόν το ρόλο
Δεν είχα μιλήσει ποτέ σε κανέναν για τη ζωή μου και η συζήτηση που έκανα με τον Ezio με έκανε να νιώσω πιο ελεύθερη, για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια διάλεγα να εμπιστευτώ κάποιον. Όμως φαινόταν αρκετά δύσπιστος, δεν τον κατηγορούσα βέβαια, ούτε εγώ δεν θα με πίστευα, έπρεπε όμως να πω κάτι για να σπάσει ο πάγος.
Λοιπόν Ezio, τι σε φέρνει σε ένα μέρος τόσο μακριά από το Ferum?
Τον ρώτησα ώστε να αλλάξει το θέμα του διαλόγου μας και να συλλέξω πληροφορίες για αυτόν | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Is venom stronger than knifes? Τρι Αυγ 14, 2012 6:25 am | |
| Έμεινα σκεπτικός....ίσως να μπορούσα να την βοηθήσω με τον στόχο και το πεπρωμένο της ...όμως πριν γίνει αυτό, έπρεπε να της πω όλη την αλήθεια Είναι μια μεγάλη ιστορία ...Εαν θέλεις θα σου την διηγηθώ, όμως πρέπει να μου υποσχεθείς πως ότι και αν ακούσεις απο εμένα, δεν θα βγει παραπέρα .. Έγνεψε καταφατικά, δείχνοντάς μου οτι θα πράξει ότι της είπα Πριν πάρα πολλά χρόνια, ήμουν ένα απλό χωριατόπαιδο..Ζούσα μια πολύ ηρεμη, απλή και όμορφη ζωή , αν και τα οικονομικά μας δεν ήταν καθόλου καλα...Ζούσα με τον πατέρα μου, τον παππού μου και τον μικρό μου αδερφό, τον Zet, σε ένα σπίτι κοντά στα βουνά του ferum, τα stormbring....Οι δυο μεγαλύτεροι της οικογένειας δούλευαν στα χωράφια και εγώ απο τα 14 μου, έβγαινε για κυνήγι , ωστε να έχουμε να φαμε κρεας...Γι αυτό πήγαινα στα βουνά..Δεν πατούσε κανένας εκεί λογο των θρύλων που υπάρχουν για τα καταραμένα εκείνα βουνά ...2 χρονια μετά έγινε κάτι το ακατανόητο...Μια κρυα χειμωνιάτικη νύχτα, κηνυγούσα στα βουνά..Έλειπα 6 μέρες απ το σπίτι και έπρεπε να φέρω οπωσδήποτε φαγητό Ξαφνικά ακούστηκε μια μεγάλη έκρηξη απο την κορυφή ενός βουνού....Ήταν αρκετά ισχυρή ωστε να διώξει ολόκληρο το κοπάδι΄...Καταριόμουν την ώρα και την στιγμή που έγινε αυτό...Έτσι νευριασμένος, άρχισα να ανεβαίνω στην κορυφή, αποφασισμένος να μάθω τι έγινε... Εκεί συνάντησα 3 άντρες....Ένας απο αυτους σκότωσε τους άλλους δυο..ΑΠ ότι είχα κρυφακούσει, έψαχναν για έναν θησαυρό και ένα πολύτιμο σπαθί.... Την ώρα που έφευγε, με είδε και πήγε να με σκοτώσει....Εκείνη την ώρα , λίγο πριν με ακουμπήσει, τον χτύπησε ένας μυστήριος άντρας, αφήνοντας τον αναίσθητο....Δεν κατάφερα ποτέ να μαθω ποιος ήταν. Παρ όλα αυτα, το κακο είχε γίνει...Την ώρα που πήγαινε να με χτυπήσει ο άλλος, πέταξε μερικές σταγόνες αίμα καταλάθος πάνω μου...Έτσι, την επόμενη μέρα, καθώς κατέβαινα απ τα βουνά, συνάντησα 2 φρουρούς.Αυτοι οι δυο με φυλάκισαν και πήγαν μαζί με άλλους να ερευνήσουν αυτά που τους είπα Οι φρουροί το μονο που βρήκαν ήταν δυο πτώματα.....Έτσι κατηγόρησαν εμένα για φόνους, τους οποίους δεν έκανα....Συνεδρίαζαν επι ώρες για μένα, πολίτες και Βασιλιάς....Με βρήκαν ένοχο και με καταδίκασαν σε θάνατο δι απαγχονισμό.....Ευτυχώς για μενα , πειρατές επιτέθηκαν στην πολη την ιδια μέρα, και μια κανονιά άνοιξε μια τρύπα στον τοίχο, απο τον οποία διέφυγα...Έκλεψα μια βαρκα, όμως πριν απο αυτό βεβαιώθηκα πως η οικογένεια μου ήταν καλα....Δεν τους βρήκα όλους...Μονο τον μικρό αδερφό μου...Αφου σκότωσα 2 πειρατές για να τον προστατέψω, του έδωσα το τόξο μου και του είπα να κρυφτεί στο δάσος...Δεν γνωρίσω τι απέγινε και έτσι έστειλα έναν δικό μου να τον βρει , αυτη τη στιγμή που μιλάμε....Έκλεψα μια βαρκα, και έφυγα απ το νησί.. | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Is venom stronger than knifes? Τρι Αυγ 14, 2012 6:46 am | |
| Η κακοτυχία μου δεν σταμάτησε εκεί...Πέτυχα μια καταιγίδα η οποία με έστειλε κατευθείαν στο νησι ενός φίλου μου, του Luke....Η φιλιξενία του ήταν το κάτι άλλο...Δεν με γνώριζε, παρ α αυτά μου συμπεριφέρθηκε σαν αδερφό του ..Δεν έπρεπε όμως να διακινδυνέψω να χαλασω την ζωή του, έτσι μετά απο έναν χρόνο, έφυγα μέσα στην νύχτα....Η θάλασσα με έφερε σε ένα μικρό νησί . Εκεί εκπαιδεύτηκα μόνος μου με τα μαχαιριά μου και το ξίφος μου, όπως επίσης και με την τέχνη του μηχανικού..Κατάφερα να κάνω πολλές εφευρέσεις χρησιμοποιώντας άπλα πράγματα που βρίσκεις στο δάσος..Βαθιά μέσα μου όμως δεν ήμουν ευχαριστημένος .Ήθελα εκδίκηση από τον Juon και κάθε πολίτη του Ferum που τότε ψηφίσαν για να με διώξουν. Μου στέρησαν μια ήρεμη ζωή, και με καταδικάσαν να γίνω ένας άνθρωπος χωρίς ιδιαίτερα αισθήματα.Έτσι σχεδίαζα την επιστροφή μου... Όχι μόνο για να γυρίσω και να δουλέψω, άλλα να καταστρέψω το νησί και μαζί με αυτό, όλους τους κατοίκους του..Διψούσα για αίμα και εκδίκηση...Σχεδίασα το τι θα κάνω προσεκτικά, και έτσι περασε ο καιρος..Περίπου ένα μήνα πριν, έφτασα στο Ferum.Εκεί σχεδίαζα να γίνω ενα με την Black Claw, μια οργάνωση εγκληματιών ωστε να με προμηθεύσουν δυναμίτες..Δεν έγινε ακριβώς όπως το περίμενα η δουλειά.. Οι black claw άρχισε να με κυνηγά αφού σκότωσα 2 από τα ηγετικά τους μελη, ετσι η δουλειά μου γινόταν δυσκολότερη...Ο Alexander απ την άλλη, ένας σύμμαχος μου, με πρόδωσε στους Black Claw, περιμένοντας πλούτη, όμως τον εξαπάτησαν και έτσι βρεθήκαμε και οι δυο σε ένα κελί Παρ ολα αυτα, κατάφερα να μας ελευθερώσουν..Αυτο συνέβη καθώς έκανα τους πολίτες να αισθανθούν ανασφάλεια και δημιούργησα αναρχία στην πόλη..Έκαψα το μεγαλύτερο πλοιο του Juon, έκαψα την αποθήκη πυρομαχικών, δολοφόνησα μερικούς πολίτες και ετσι αναγκαστήκαν καλέσουν τους marines, αυτο ευτυχώς έγινε πριν με πιάσουν. ήπια λίγη απο την μπύρα μου .Τους υποσχέθηκα οτι θα τους βοηθήσω να διώξουν τους marines λέγοντας τους ένα πολυ καλο σχέδιο το οποιο θα μας ωφελούσε όλους και κυρίως αυτους...Τους έπεισα να βάλουμε δυναμίτες κατω απ το λιμάνι, ομως οταν φτάσαμε εκει διέταξα τους άντρες μα τα βάλουν κατω απ ολη την πολη...Την επόμενη μερα εγινε ολη η δουλειά...Μολις το πλοιο των marines εφτασε το έζωσα με εκρηκτικά και κατευθύνθηκα προς το παλατι του juon για να τον δολοφονήσω...Τελικά τα κατάφερα..Μολις έφτασα εκει ,. σκότωσα 6 φρουρούς του και εβαλα τον ιδιο να παρει στα κεντρικά της βασης των marine στην south blue..τον δολοφόνησα μολις εδωσε τον κωδικό τους και τους μίλησα.. Τους προειδοποίησα οτι η εποχή μου τωρα αρχίζει και πως ειναι ανίκανοι να τα βάλουν μαζι μου..Τους εκανα και μια επίδειξη δυναμίτης εκείνη την ωρα , ενεργοποιώντας τον πυροκροτητή που ηταν για τα εκρηκτικά του καραβιού...Για να μην σε πολυκουραζω, το κατέστρεψα και μετα έφυγα απ το παλατι..Στην διαδρομή μου για το σπιτι, άρχισα να καιω. το δάσος ωστε και οι πολίτες να μην μπορούν να έρθουν εκει , αλλα και να μην μπορεί να με ακολουθήσει κάνεις απο στερια...Πριν φυγω με την βάρκα του alexander, κατέστρεψα και το σπιτι. Διέταξα τον Alexander να παει λιγα χιλιόμετρα εξω απ το λιμάνι..Ηθελα να το δω να καταστρέφετε οπως και εγινε... Επικράτησε σιγή... Και όπως κατάλαβες απο τα παραπάνω, δεν είμαι άλλος, απο τον γνωστό πειρατή με το ψευδώνυμο ''E'' , η αυτό που μου έδωσαν τώρα τελευταία, Bloodlust | |
| | | Evriale Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Is venom stronger than knifes? Τρι Αυγ 14, 2012 7:13 am | |
| Είχα μείνει άφωνη, όπως φαίνεται ο Ezio είχε μια αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία να διηγηθεί, είχα συνηθίσει να ζω ανάμεσα στα φίδια όπου εκεί η ειλικρίνεια ισσούτε με ηλιθιότητα ενώ η απάτη κάτι το θετικό, ο Ezio όμως μου είχε αποκαλύψει ολόκληρη τη ζωή του χωρίς να κάνει πίσω... έπρεπε και εγώ να κάνω το ίδιο. Για αυτό ήπια μια γουλιά από το περίεργο ποτό που μου είχαν σερβίρει για κρασί (επειδή δεν είχαν τσάι) και άρχισα να μιλάω:
Δεν σου έχω πει ολόκληρη την αλήθεια Ezio... βλέπεις ο λόγος που δεν βρίσκομαι στα παλάτια και στις κοσμικές εκδηλώσεις της οικογένειάς μου είναι επειδή η δυναστεία μου βρίσκεται σε εμφύλιο πόλεμο. Υπάρχουν δύο διάδοχοι για το θρόνο, εγώ και ο μακρινός μου ξάδελφος Konath Snakeheart. Ο Konath είναι ο γιος της τωρινής αρχηγού και κανονικά θα γινόταν έπαιρνε αυτός τον τίτλο αλλά....αλλά για κάποιο λόγο είμαι διαφορετική από τους υπόλοιπους Snakeheart είναι πολύ περίπλοκο για να το εξηγήσω.
Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα νησί όπου ένας από τους αρχηγούς των οικογενειών ζουν, δεν πρέπει λοιπόν να καταλάβει ότι είμαι εδώ για αυτό ότι και αν ακούσεις δεν θέλω να μιλήσεις σε κανέναν μέχρι να φύγεις από αυτό το νησί. Τους τελευταίους μήνες βλέπω κάποια.....οράματα. Δεν ξέρω τι ακριβώς τα ενεργοποιεί και τι σημαίνουν αλλά νομίζω πως μπορούν να με οδηγήσουν κάπου...είσαι το μόνο άτομο που το λέω αυτό, ξέρω ότι τα οράματα είναι ο προάγγελος της τρέλας αλλά αυτά που βλέπω νομίζω είναι μηνύματα από το παρελθόν
Όταν άκουσα τον εαυτό μου να μιλάει κατάλαβα πόσο παράξενα ακούγονταν όλα αυτά και ειδικά σε κάποιον που δεν είναι μέλος της δυναστείας και έτσι σταμάτησα να μιλάω και τον κοίταξα | |
| | | Evriale Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Is venom stronger than knifes? Τρι Αυγ 14, 2012 8:46 am | |
| Όση ώρα μιλούσαμε για το παρελθόν μας είχα ξεχάσει τους άνδρες που μας είχαν επιτεθεί νωρίτερα, δεν έμοιαζαν τους θεωρούσαμε σημαντικούς....κάναμε όμως λάθος, ένα λάθος που θα το πληρώναμε ακριβά. Οι ληστές άνηκαν στην ισχυρότερη συμμορία της Loquetown και το μπαρ στο οποίο βρισκόμασταν άνηκε στον αρχηγός τους. Δεν του πήρε πολύ ώρα να μας εντοπίσουν, έτσι μέσα σε ελάχιστα λεπτά το μπαρ είχε γεμίσει με μέλη της συμμορίας, φυσικά δεν καταλάβαμε τίποτα μέχρι ο αρχηγός τους να μπει στο μπαρ. Μόλις έγινε αυτό όλοι οι άνθρωποι σηκώθηκαν εκτός από εμένα και τον Ezio. Ο αρχηγός τους δεν έχασε χρόνο και ξεκίνησε να μιλάει:
Φαίνεται ότι έχω δύο μεγάλα ψάρια στη λίμνη μου....ο θρυλικός "E" και η λαίδη Snakeheart μαζί. Ακούγεται σαν άσχημη ρομαντική νουβέλα. Θα έπρεπε να σας σκοτώσω για αυτό που κάνατε στους άνδρες μου....
με αυτά του τα λόγια όλα τα μέλη της συμμορίας τράβηξαν τα όπλα τους και ετοιμάστηκαν να μας επιτεθούν.
Όμως δεν θα το κάνω... μπορείτε να φανείτε χρήσιμοι για τους στόχους μου. Θα σας κάνω λοιπόν μια προσφορά.
Δεν είχαμε πολύ χρόνο. Κoίταξα τον Ezio σαν να του έλεγα να μιλήσει εκείνος. Αυτός απλά κούνησε το κεφάλι του για να δείξει ότι τον ακούει... | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Is venom stronger than knifes? Τρι Αυγ 14, 2012 3:44 pm | |
| Άκουγα με ιδιαίτερη επιφυλακή τα λόγια του άντρα ....Μου φαινόταν γνωστή η φωνή του, όμως η μνήμη μου δεν με βοηθούσε ιδιαίτερα . Ίσως τον είχα συναντήσει στο παρελθόν Εαν καταφέρεις και σκοτώσεις τον φημισμένο πειρατή, Roni D Razor, τον οποίο έχουμε πληροφορίες οτι εθεάθη να κατευθύνεται στο νησί , θα την αφήσω ελεύθερη..Με μία κίνηση του χεριού του, υπέδειξε κάτι στους άντρες του ..Κάποιος μου έφερε ένα wanted poster του Roni - Σπόιλερ:
.. Ένας μεταλλικός ήχος, ήρθε να καλύψει αυτόν , των βημάτων...Δυο άντρες στάθηκαν μπροστά της oι οποίοι κρατούσαν κάτι χειροπέδες σε ανοιχτό γκρίζο χρώμα....Απο αυτό υπέθεσα πως ήταν καιρόσεκι , ένα υλικό το οποίο ήταν καταστροφικό για τους χρήστες φρούτων του διαβόλου, όπως η Evriale ...Δεν έπρεπε να αφήσω κάτι τέτοιο να συμβεί.. Μόλις ο άντρας πήγε να την ακουμπήσει , τέντωσα το αριστερό μου χέρι και έφερα την λεπίδα του μαχαιριού μου χιλιοστά μακρυά απ τον λαιμό του άντρα έμενα ανέκφραστος
- Σπόιλερ:
Οι άντρες σήκωσαν τις καραμπίνες τους προς τα εμένα.... Τι συνέβη? θα παραβιάσεις την συμφωνία ακόμα δεν έγινε? Αν την πειράξετε, θα.... Τι θα γίνει? ρώτησε με ειρωνικό τόνο Νευριασμένος σήκωσα το δεξί μου χέρι με το πιστόλι (το οποίο είναι στον ιδιο μηχανισμό με τα μαχαίρια) στοχεύοντας τον
| |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Is venom stronger than knifes? Τρι Αυγ 14, 2012 4:22 pm | |
| Μην με προκαλείς..... Οι άντρες πλέον, στόχευαν μόνο εμένα...Κατέβασα και τα δυο χέρια μου Θα της περάσω εγώ τις χειροπέδες ...Είπα Δεκτό... Με μια απότομη κίνηση , τις πήρα στα χέρια μου ...Στάθηκα αντικριστά στην Evriale με πλάτη προς τους άντρες ,ενώ προσπιούμουν πως τις ξεκλείδωνα....Αστραπιαία, έβαλα τις χειροπέδες μέσα στον μανδύα μου και έβγαλα κάποιες άλλες, που είχα κλέψει στο ταξίδι μου στο Pigtan... Τις της φόρεσα και κλείδωσα τους καρπούς της μέσα....Τότε, χωρίς κανένας να περιμένει αυτή μου την κίνηση, έπεσα επάνω της σαν να την αγκαλιάζω (έτσι φαινόταν στους πίσω) , ενώ το δεξί μου χέρι μπήκε μέσα στην δεξιά της τσέπη...Η κάπα μου κάλυπτε τις κινήσεις μου ΤΙ συγκινητικό....Αναφώνησε ο ηγέτης τους νομίζοντας πως αντίκριζε μια σκηνή μελοδράματος ... Τράβηξα δυο φιαλίδια απο το περίεργο δηλητήριο που είχε χρησιμοποιήσει πιο πριν, και έβαλα το ένα στα χέρια της, ενώ το άλλο στην τσέπη μου ... Πριν φύγω,της είπα στο αυτί, τόσο σιγά ωστε να μην μπορεί κανένας να με ακούσει... Έχε μου εμπιστοσύνη, θα επιστρέψω σύντομα, όμως θέλω και την βοήθεια σου ....όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή .Χρησιμοποίησε το φιαλίδιο και τις δυνάμεις του φρούτου σου για να ξεφύγεις . Με αυτές τις χειροπέδες που σου έβαλα, θα μπορείς να το κάνεις...Είναι απο πλαστικό και σπάνε εύκολα...Μόνο η αλυσίδα είναι μεταλλική .. | |
| | | Evriale Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Is venom stronger than knifes? Τετ Αυγ 15, 2012 3:31 am | |
| Δεν ήταν εύκολο να εμπιστευτώ αμέσως τον Ezio, όμως δεν είχα άλλη επιλογή. Έσφιξα την φιάλη στον καρπό μου και ψιθύρισα στο αυτί του.
Θα περιμένω την κατάλληλη στιγμή, ελπίζω μόνο να έχεις ένα καλό σχέδιο, επίσης να είσαι πολύ προσεχτικός με αυτόν τον Roni, ένας πειρατής με τόσο μεγάλη επικήρυξη δεν είναι εύκολος αντίπαλος ούτε ευχάριστος συνομιλητής....
Η συμμορία φαινόταν ανήσυχη, ίσως είχε υποψιαστεί ότι κάτι σχεδιάζαμε και για αυτό έπρεπε να βάλω την υποκριτική μου εκπαίδευση σε εφαρμογή. Μίλησα λοιπόν ξανά στον Ezio με μια πιο λυπητερή φωνή λες και ετοιμαζόμουν να κλάψω.
Σε παρακαλώ αγάπη μου βιάσου, δεν θέλω να μείνω πολύ ώρα μόνη με αυτούς τους άνδρες....και αυτές οι χειροπέδες με κάνουν να αισθάνομαι τόσο άσχημα, ποίος ξέρει τι μπορεί να κάνουν με ένα κορίτσι σαν και εμένα. Αλλά θα δείξω αξιοπρέπεια για 'σένα, απλά φύγε και φέρε το κεφάλι αυτού του πειρατή.
Το κόλπο φάνηκε να πετυχαίνει καθώς οι ληστές σταμάτησαν να μας προσέχουν και οι υποψίες του εξαφανίστηκαν. Στο τέλος ένας από τους φρουρούς του αρχηγού τους, ένας τεράστιος φαλακρός άνδρας με φαλάκρα με έπιασε από το μπράτσο και με σήκωσε όρθια. Στη συνέχεια όλο το μπαρ έφυγε μαζί με εμένα αφήνοντας τον Ezio μόνο του. | |
| | | Evriale Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Is venom stronger than knifes? Τετ Αυγ 15, 2012 6:17 am | |
| Προχωρήσαμε για πολύ ώρα στα σοκάκια της πόλης μέχρι που φτάσαμε σε μια μεγάλη σκάλα που οδηγούσε σε ένα υπόγειο, εκεί σταματήσαμε και δύο άνδρες από την συμμορία την κατέβηκαν γρήγορα και χτύπησαν μια μεταλλική πόρτα τρεις φορές. Η πόρτα άνοιξε και άκουσα τους άνδρες να μιλάνε με μια γυναίκα, ύστερα ανέβηκαν επάνω και μας έκαναν νόημα να προχωρήσουμε και έτσι και έγινε. Με το πρώτο κιόλας βήμα που έκανα κατάλαβα πόσο άσχημα ήταν μέσα στο υπόγειο, η μυρωδιά του ιδρώτα και της κάπνας γέμισε τα ρουθούνια μου ενώ μπορούσα να νιώσω τα παπούτσια μου να κολλάνε στο έδαφος λόγου της γλίτσας που είχε συσσωρευτεί. Όταν μπήκαμε μέσα στο σκοτεινό υπόγειο τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα καθώς η μυρωδιά έγινε σχεδόν ανυπόφορη, τόσο που αναγκάστηκα να βάλω το χέρι μου ώστε να καλύψω το στόμα και τη μύτη μου, όμως η μυρωδιά δεν ήταν το χειρότερο σε αυτό το μέρος αλλά οι άνθρωποι που ήταν μέσα. Σχεδόν όλοι άνδρες άπλυτοι και ιδρωμένοι με φτωχικά ρούχα, ανάμεσά τους ξεχώριζες μερικές γυναίκες με μακριά άγρια και ακτένιστα μαλλιά και φτωχικά ρούχα, όλοι με κοιτούσαν το καθαρό μου δέρμα και τα ακριβά μου ρούχα θα πρέπει να τους είχαν τραβήξει τον ενδιαφέρον, στο κάτω κάτω μόνο εγώ και ο αρχηγός τους ήμασταν τελείως καθαροί.
Δεν χρειάζεται να φοβάσαι μικρή πριγκίπισσα
Μου ψιθύρισε καθώς έσκυψε προς το μέρος μου και έπιασε μια τούφα από τα κόκκινα μαλλιά μου, τα οποία άρχισε να μυρίζει.
Όσο είσαι κοντά μου κανένας δεν θα σε πειράξει αλλά αρκεί η παραμικρή λάθος κίνηση και το νεαρό λουλούδι των Snakeheart θα γίνει κομμάτια....δεν θα το ήθελες αυτό έτσι δεν είναι?
Είπε πριν με πιάσει πάλι από το μπράτσο και αρχίσει να περπατάει πιο μέσα στο σκοτεινό υπόγειο
| |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Is venom stronger than knifes? Τετ Αυγ 15, 2012 6:22 am | |
| Βγήκα απ τον μπαρ και άρχισα να περπατώ , ψάχνοντας το λιμάνι ενώ σκεφτόμουν αυτά που είχαν μόλις γίνει......Με όλη αυτό το σκηνικό είχα ξεχάσει να κοιτάξω το πόστερ του Ρόνι ...ήξερα απο εφημερίδες πως δεν πρόκειται για κάποιον πειρατή που είναι μόνο λόγια...Αυτό το πρόδιδαν όσο οι ενέργειές του, όπως και το γεγονός οτι ήταν μέλος του πληρώματος ενός απο τους πιο δυνατούς πειρατές στον κόσμο, ο οποίος ήταν αρκετά πιθανό να γίνει ακόμα και Yonkou στους επόμενους μήνες...Αυτός δεν ήταν άλλος, απο τον Rikkido Metaru, έναν θρυλικό άντρα που είχε ταξιδέψει σε όλη την μεγάλη γραμμή , και πλέον βρισκόταν στην East Blue για να μαζέψει άτομα για το πλήρωμά του .. Είχε επικήρυξη 454.000.000 ενώ σύμφωνα με το wanted poster που μόλις έβγαλα απ την τσέπη μου, ο ρόνι είχε ανέβει στα 97.000.000 ...Πώς στο καλό θα μπορούσα να τα βάλω μαζί του ? ...Εκτός της μεγάλης επικήρυξης του, ήταν χρήστης κάποιου φρούτου του διαβόλου...όλα πήγαιναν απ το κακό στο χειρότερο, όμως δεν θα άφηνα την Evriale στην μοίρα της, εφόσον ήθελα να την εντάξω στο πλήρωμα μου ..Με είχε εμπιστευτεί , και αυτό ια τις το ανταπέδιδα με κάποια πράξη, ισάξια της | |
| | | Evriale Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Is venom stronger than knifes? Τετ Αυγ 15, 2012 7:15 am | |
| Προχωρήσαμε αρκετά βαθιά στο υπόγειο μέχρι που βρεθήκαμε μπροστά σε μια ξύλινη πόρτα με χρυσό πόμολο, εκεί ο σταματήσαμε και ένας από τους φρουρούς άνοιξε την πόρτα ώστε να περάσει μέσα ο αρχηγός τους. Προφανώς αυτό ήταν το μέρος όπου περνούσε τη μέρα του καθώς τα πάντα φαίνονταν πολύ ακριβά και καθαρά. Μέσα υπήρχε ένα γραφείο από σκούρο ξύλο και μερικές πολυθρόνες με κόκκινο βελούδο, πίσω από το γραφείο υπήρχε μια μικρή βιβλιοθήκη με γυάλινη πορτούλα ενώ στη δεξιά γωνία ήταν τοποθετημένη μια μικρή κάβα με διάφορα μπουκάλια πάνω της. Στην αριστερή πλευρά υπήρχε άλλη μια πόρτα την οποία όμως δεν την άνοιξαν. O αρχηγός μαζί με τον άνδρα που με είχε πιάσει όταν φύγαμε από το μπαρ μπήκαν μέσα ενώ οι άλλοι δύο φρουροί του περίμεναν έξω από την πόρτα την οποία και έκλεισαν.
Εμένα με έβαλαν να κάτσω σε μια πολυθρόνα απέναντι από το γραφείο ενώ ο φρουρός του αρχηγού κάθισε ακριβώς από πίσω μου. Ο αρχηγός του από την άλλη κάθισε στην πολυθρόνα του γραφείου και με κοίταξε.
Γνωρίζεις υπερβολικά πράγματα για εμένα όμως οι πληροφορίες που έχω για το πρόσωπο σου είναι ελάχιστες, δεν είναι πολύ ευγενικό να αφήνεις μια λαίδη στην αφάνεια έτσι δεν είναι?
| |
| | | Evriale Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Is venom stronger than knifes? Τετ Αυγ 15, 2012 8:04 am | |
| Του είπα ώστε να συλλέξω περισσότερες πληροφορίες για αυτόν, θα μπορούσαν να μας φανούν χρήσιμες όταν θα επιχειρούσα να δραπετεύσω μαζί με τον Ezio....δεδομένου ότι δεν θα τον σκότωνε ο Roni ή ότι δεν θα με εγκατέλειπε.
Μα φυσικά που είναι οι τρόποι μου, ονομάζομαι Eliot Viomarto arse De Captulate, μπορείς να φωνάζεις Eliot και αυτό μόνο χάρις της θέσης που έχει η δυναστεία σου στην βαθμίδα της εξουσίας, όμως όλα αυτά θα αλλάξουν πολύ σύντομα. Βλέπεις καλή μου οι εργοδότες μου ανήκουν σε μια οικογένεια η οποία δεν θα ήθελε να δει τους Snakeheart να κερδίζουν την χαμένη δόξα τους και παρόλο που ο εμφύλιος πόλεμος σας ήταν κάτι θετικό τώρα ανησυχούν, έχεις κερδίσει πολύ έδαφος και αυτό δεν είναι καλό. Θα μπορούσα να σε σκοτώσω ξέρεις αλλά πρέπει να παραμείνεις ζωντανή, ποίος ξέρει πόσα λεφτά θα πάρω για λύτρα με εσένα. Όσο για τον άνδρα που ήσουν μαζί, αυτόν τον "E", θα είναι πολύ ενδιαφέρον εάν κατάφερνε να σκοτώσει τον Roni, αυτός ο βρωμοπειρατής έχει μπλεχτεί υπερβολικά στις δουλειές μου και ίσως να μην το ξέρει καν
Είπε κοπανώντας το χέρι του στο γραφείο | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Is venom stronger than knifes? Παρ Αυγ 17, 2012 11:49 am | |
| Περπατούσα με σκυφτό το κεφάλι μέσα στους γεμάτους κόσμο, δρόμους της μεγαλούπολης αυτής..Δεν είχε καμία απολύτως σχέση με αυτές που είχα συνηθίσει .. Η Drazigostor του Ferum, η πόλη του Briss Kingdom, η πόλη του Clockwork και αυτή της Shell town, δεν ανταγωνίζονταν με τίποτα την ομορφιά της .. Ευτυχώς για μένα που απο κάποιο σημείο και μετά η πόλη γινόταν κατηφορική , έτσι δεν χρειαζόταν να συνομιλώ με περαστικούς, ζητώντας οδηγίες ...Οι Marines περιπολούσαν τους δρόμους, κάνοντας έτσι τους πολίτες να αισθάνονται ασφαλής....Μια τρελή σκέψη πέρασε στιγμιαία απ τον νου μου....Μήπως τελικά να ωφελούμουν απ το γεγονός οτι δεν γνώριζαν το πρόσωπό μου? Η ιδέα του να γίνω ένας απο αυτούς, δεν φάνταζε μακρινή...Έτσι κι αλλιώς, τώρα ολοκλήρωσα τον αρχικό μου στόχο...Το Ferum ήταν κατεστραμμένο...ίσως μάλιστα με την βοήθεια τους , και την εξουσία που θα έχω όντας ένας απο αυτούς, να είμαι σε θέση να βρω ακόμα και τον τελευταίο επιζώντα και να τον σκοτώσω, όπως επίσης και να καλύπτω τις κινήσεις μου ... όταν έφτασα στο λιμάνι, άρχισα να ψάχνω κάποιον τρόπο για να ανέβω επάνω στις σκεπές...Μόλις βρήκα μια σκάλα μέσα σε ένα στενό, την εκμεταλλεύτηκα...Θα περίμενα εκεί να εμφανιστεί ο Razor | |
| | | Roni Civilian
Posts : 5674 Join date : 16/09/2011 Age : 33 Location : Shin Sekai
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Is venom stronger than knifes? Σαβ Αυγ 18, 2012 5:29 am | |
| - Συνεχεια απο:
Το μαγαζακι ηταν πραγματι αδειανο σχεδον, οι μοναδικοι πελατες ηταν δυο μαριν οι οποιοι μαλλον ειχαν κανει κοπανα απο τα καθηκοντα τους και τα μπεκροπινανε σε μια γωνια του μαγαζιου, καθως μπηκα μεσα ο ενας απο τους δυο γυρισε σιγα σιγα και με κοιταξε, αλλα μαλλον η μεταμφιεση μου με την καπα ειχε πιασει, ουτε καν με καταλαβε. Εκατσα σε ενα τραπεζι και παραγγειλα λιγο σακε για να πιω, υστερα απο μερικα λεπτα ο σερβιτορος ηρθε με την παραγγελια μου. Ηπια το σακε μου ενω συγχρονως παρακολουθουσα τους δυο μαριν μπροστα μου, ο ενας απο τους δυο μαλλον δεν αισθανοταν και πολυ καλα και ετσι ο φιλος του, αφου πληρωσε τον σηκωσε και κατευθυνθηκαν προς την πισω πορτα του μαγαζιου, διχως να το πολυσκεφτω πληρωσα για το ποτο μου και βγηκα απο την κεντρικη εισοδο, μου δινοταν μια τεραστια ευκαιρια να μεταμφιεστω σε μαριν και να περασω απαρατηρητος τις υπολοιπες ωρες μου στο νησι, με γρηγορα βηματα μπηκα στο στενακι και κατευθυνθηκα στην πισω μερια του μαγαζιου, βρηκα τον μαριν να ειναι πεσμενος στα τεσσερα και να ξερναει, ενω ο φιλος του φυλαγε τσιλιες για καποιον περαστικο. Με ειδε και πηγε να μου πει να φυγω απο εκει ομως το μαχαιρι μου του εκοψε την ομιλια, καθως καρφωθηκε στον λαιμο του. Πηδηξα στον αερα και επεσα με το γονατο μου στον σβερκο του δευτερου μαριν, πεθανε ακαριαια και αθορυβα, με γρηγορες κινησεις τον επιασα πρωτου πεσει πανω στα ξερατα του και λερωθει. Τον τραβηξα στην ακρη και γδυθικα για να αλλαξω με τα ρουχα του... | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Is venom stronger than knifes? Σαβ Αυγ 18, 2012 7:47 am | |
| Οι ώρες περνούσαν η μια μετά την άλλη επάνω στην σκεπή ... Απ το λιμάνι περνούσαν μόνο εμπορικά πλοία, και κυκλοφορούσαν μονο βρομιάρηδες ναυτικοί που μετέφεραν τα εμπορεύματα στις αποθήκες οι οποίες βρίσκονταν στις αποβάθρες...Παρ όλα αυτά, κάτι δεν πήγαινε καλά, και αυτό άρχισα να το υποψιάζομαι απ την στιγμή που είδα ένα μικρό πλοίο των Marine στον ορίζοντα....Ήταν αρκετά περίεργο το γεγονός οτι ένας άντρας μόνος του, επέβαινε στο πλοίο του ναυτικού...Ακόμα και οι μεγαλύτεροι σε βαθμό που είχα δει, πήγαιναν μαζί με απλούς στρατιώτες....Μήπως απλά ήταν ιδέα μου? Ήταν λεπτοκαμωμένος, αλλα με δυνατούς και γραμωμένους μυες, οι οποίοι φαίνονταν μέσα απ την κάπα των μαριν...Δεν είχε την υπεροψία στο βλέμμα του, όπως οι υπόλοιποι κυβερνητικοί ....όμως δεν το είχαν όλοι αυτό, οπότε ως να ήταν ιδέα μου...Περπατούσε μεσα στην πόλη και εγώ τον ακολουθούσα περπατώντας προσεκτικά επάνω στις σκεπές ..Μπήκε σε ένα μαγαζί ...Ταβέρνα πρέπει να ήταν, δεν μπορούσα να δω καλα απο εδώ... Περίμενα ως που να βγει, δεν θα διακινδύνευα την οπτική επαφή και την μάχη σώμα με σώμα με έναν άντρα ο οποίος είχε 97.00.000 ..Δεν ήμουν τόσο χαζός .. Η πόρτα άνοιξε....Βγήκαν δυο Marines, σε άσχημη κατάσταση ...Κατευθύνθηκαν προς το στενό στο οποίο άρχισε να ξερνοβολάει ενώ ο δεύτερος περίμενε στην γωνία ....Ξάφνου, ξεπρόβαλε και ο άντρας που παρατηρούσα ...Πετώντας του ένα μαχαίρι, τον χτύπησε στον λαιμό σκοτώνοντας τον ακαριαία , ενώ τον δεύτερο τον χτύπησε με το γόνατο στο κεφάλι ....Δεν κατάλαβα τους λόγους του, όμως ένα ήταν σίγουρο....Δεν ήταν μαριν....Έβγαλα το Wanted poster που μου είχαν δώσει ....Μόλις έβγαλε την στολή του και άρχισε να αλλάζει με αυτή του νεκρού marine , δεν υπήρχε πλέον αμφιβολία...Ενεργοποίησα τους μηχανισμούς που βγάζουν τα μαχαίρια μου και πήδηξα απ την σκεπή....Λίγο πριν πέσω επάνω του, έκανε ένα βήμα στα πλάγια, λες και γνώριζε οτι κάτι πήγεναι να του επιτεθεί ... Τι στο...? Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τα λόγια του ...Με το δεξί μου πόδι, ''κλάδεψα'' τα πόδια του, κάνοντας τον να πέσει κάτω , και αμέσως μετά , πριν προλάβει να πέσει, η να ανακτήσει την ισορροπία του , η λεπίδα του αριστερού μου χεριού, βρέθηκε μέσα στην καρδιά του .... όλα είχαν τελειώσει ...Άρχισα να περπατώ προς το μπαρ, οπου είχαμε συμφωνήσει την ανταλλαγή....Θα τους έφερνα εδώ, ωστε να είναι μάρτυρες της πράξης μου..ήλπιζα μόνο η Evriale να είναι μια χαρα | |
| | | Evriale Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος] Is venom stronger than knifes? Σαβ Αυγ 18, 2012 8:19 am | |
| Όταν ο Eliot κοπάνησε το χέρι του στο γραφείο πρέπει να ενεργοποίησε κάποιο μηχανισμό γιατί ένιωσα το πάτωμα να τρέμει λες και γινόταν σεισμός, το λευκό ταβάνι άνοιξε διάπλατα καθώς το πάτωμα άρχισε να ανυψώνεται, πρέπει η έκπληξη μου να ήταν φανερή καθώς ο Eliot άρχισε να μου εξηγεί τι ακριβώς γινόταν
Βλέπεις, δεν είμαι όσο αφελής όσο νομίζεις, επί χρόνια πολεμάω με ένα μέλος της δυναστείας σου και ξέρω τι είστε ικανοί να κάνετε για αυτό δεν θα πάρω κανένα ρίσκο. Η έπαυλή μου βρίσκεται ακριβώς από πάνω μας και η μοναδική είσοδός της είναι μέσα από αυτό το δωμάτιο, θέλω πολύ να δω τον φίλο σου να προσπαθεί να σε βγάλει από εδώ μέσα
Αυτό συμένει ότι ποτέ δεν σχεδίαζες να τηρήσεις την συμφωνία έτσι δεν είναι. Δεν πιστεύεις ότι ο "Ε" είναι αρκετά δυνατός για να νικήσει τον Roni αλλά ακόμα και αν το έκανε δεν θα τον άφηνες να φύγει από φόβο μην σε εκδικηθεί ή σε σκοτώσει. Όμως τι σχεδιάζεις να κάνεις μαζί μου, προφανώς δεν θέλεις να με σκοτώσεις, εάν το ήθελες θα το είχες κάνει ήδη...
Του είπα καθώς ανεβαίναμε προς την έπαυλη, παρόλο που φαινόμουν ήρεμη και το βλέμμα μου ήταν σταθερό το μυαλό μου δούλευε πυρετωδώς για να βρει μια λύση στο πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί, έπρεπε να σκεφτώ ένα νέο σχέδιο αλλά πρώτα έπρεπε να μάθω πόσα ήξερε για τους Snakeheart και πόσο ισχυρός ήταν. | |
| | | | [Τέλος] Is venom stronger than knifes? | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|