| [ΤΕΛΟΣ] Το βασιλειο των ζωων.... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vasilhs6 Marines
Posts : 3259 Join date : 18/08/2011 Age : 30 Location : Athens
| Θέμα: [ΤΕΛΟΣ] Το βασιλειο των ζωων.... Σαβ Αυγ 18, 2012 2:03 am | |
| - Προηγουμενη ιστορια:
- Περιληψη Προηγουμενων:
Αφου ολοκληρωσα την αποστολη μου στο Big Bird Island, παρα την παρουσια της Sakura κατευθηνθηκα στην Shell Town για να αναφερω στον Captain Morgan την εξελιξη της αποστολης και την εμφανιση της κακοποιου. Η αναφορα εγινε ομως τα πραγματα δν κυλησαν καλα καθως η κακη συμπεριφορα του Morgan εναντι στους πολιτες με κνευρισε με αποτελεσμα να του επιτεθω. Στην μαχη ηττηθηκα και εμεινα για λιγες μερες στο σπιτι της Rikika για να αναρρωσω. Οσο βρισκομουν εκει ελαβα ενα τηλεφωνημα απο τα κεντρικα των Μαρινς ωστε να μου αναθεσουν την επομενη αποστολη μου.
Τωρα βρισκομαι στην θαλασσα ανοιχτα της East Blue με προορισμο το Island Of Rare Animals. Συμφωνα με τον χαρτη που εχω στα χερια μου σε λιγες ωρες θα βρισκομαι εκει, επειτα απο ενα ταξιδι 2 ημερων απο οταν εφυγα απο την Shell Town. Πλεον οι τραυματισμοι μου δεν με ενοχλουσαν καθολου και ημουν ετοιμος να αντιμετωπισω καθε προκληση που θα μου επιφυλλασε αυτη η αποστολη. Ειχα πληροφορηθει ηδη πως το νησι αυτο ειναι ενα σχετικα μικρο νησι στην East Blue Sea, το οποιο δεν ειναι κατοικημενο απο ανθρωπους.Υπαρχει πυκνη βλαστηση καθως ολο το νησι ειναι ενα δασος μεσα στο οποιο κρυβονται πολλοι κινδυνοι, αφου αποτελει το σπιτι παρα πολλων περιεργων ζωων.οπως δηλωνει το ονομα του στο νησι μενουν ζωα που εχουν περιεργα χαρακτηριστικα και πιο συγκεκριμενα αποτελουν διασταυρωσεις δυο ειδων ζωων. Αν και πολλοι εχουν κανει ερευνες κανεις δεν εχει καταλαβει ακομη πως προεκυψαν αυτες οι διασταυρωσεις ή πως ηρθαν τα ζωα αυτα στο νησι.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vasilhs6 στις Τρι Αυγ 21, 2012 2:30 am, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Το βασιλειο των ζωων.... Σαβ Αυγ 18, 2012 6:51 am | |
| Ενω καθομουν στο καταστρωμα και απολαμβανα μια μικρη στιγμη χαλαρωσης που πραγματικα ειχα αναγκη, ειδα μπροστα μου να αχνοφαινεται στερια.Οσο πλησιαζα διαγραφοταν ολοκαθαρα ενα νησι που αντιστοιχουσε στο σχημα που ειχε ο χαρτης για το νησι το οποιο εψαχνα. Αμεσως σηκωθηκα και ξεκινησα την προετοιμασια για να αποβιβαστω μαζευοντας αρκετα πραγματα που θα μου ηταν χρησιμα. Εκτος απο τα σπαθια μου επρεπε να παρω και καποια αλλα αντικειμενα τα οποια ειχα εξοπλιστει απο την Shell Town για να καταφερω να πιασω το ζωο. Στην συγκεκριμενη αποστολη επρεπε να θυμηθω τα τελευταια 2 χρονια της προπονησης που εκανα με τον πατερα μου. Η αποστολη απαιτουσε οξυδερκεια και εξυπναδα καθως επρεπε το ζωο να πιαστει ζωντανο, αρα η τεχνικη του σπαθιου που γνωριζα δεν θα ηταν και πολυ χρησιμη εδω. Ετσι λοιπον αφου πακεταρισα μερικα πραγματα που θα με βοηθουσαν να στησω καποιες παγιδες περιμενα πλεον να φτασει η βαρκα κοντα στο νησι ωστε να βρω το καταλληλο σημειο να αποβιβαστω. Πραγματι μετα απο λιγα λεπτα εφτασα αρκερα κοντα στο νησι και αφου εκανα σχεδον τον κυκλο του νησιου βρηκα ενα μερος στο οποιο υπηρχε μια μικρη παραλια και την οποια εκρυβαν τα φυλλα ενος μεγαλου μισο-πεσμενου δεντρου.Ετσι σκεφτηκα πως θα ηταν πολυ καλη κρυψωνα και για το πλοιο μου σε περιπτωση που ερχοταν καποιος. | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Το βασιλειο των ζωων.... Σαβ Αυγ 18, 2012 7:03 am | |
| Αφου λοιπον βγηκε η βαρκα στην παραλια, κατεβηκα και εγω και την τραβηξα εξω στην στερια για να την κρυψω μεσα στα δεντρα και την βλαστηση. Πηρα τον σακο μου και ξεκινησα την περιηγηση στο νησι. Οπως μου ειχαν πει ηταν μια μικρη ζουγκλα με εντονη βλαστηση, πολλα και μεγαλα δεντρα τα οποια δυσκολευαν τις αχτιδες του ηλιου να περασουν με αποτελεσμα να μην υπαρχει μεγαλη ορατοτητα. Για το λογο αυτο ημουν πολυ προσεκτικος και παντα ετοιμος ανα πασα στιγμη να τραβηξω το σπαθι μου για να αμυνθω σε καποια επιθεση ζωου. Πρωτο μου μελημα ηταν να βρω ενα μερος στο οποιο θα μπορουσα να κατασκηνωσω και να περασω τα οσα βραδυα θα εμενα εδω. Μεσα στο δασος ηταν σιγουρα αδυνατον να κοιμηθω με ολα τα ζωα να με τριγυριζουν, γι'αυτο κατευθηνθηκα προς το κεντρο του νησιου που υπηρχε ενα βουνο και ηλπιζα να βρω καποια σπηλια και να εγκατασταθω εκει. Επειδη το νησι ηταν σχετικα μικρο εφτασα γρηγορα στους προποδες του βουνου και αρχισα να ανεβαινω απο ενα δρομακι που υπηρχε. Καθως ανεβαινα εβλεπα αρκετες σπηλιες ομως πολλες απ αυτες ηταν πολυ μικρες για να χωρεσω να μεινω μεσα. Ωσπου σε καποια στιγμη στα αριστερα μου ειδα μια αρκετα ευρυχωρη σπηλια. Μπηκα μεσα και φαινοταν ενα φιλοξενο μερος μεσα στην ζουγκλα του νησιου. Ριχνοντας μια ματια γυρω μου παρατηρησα καποια πραγματα. Στην σπηλια πριν λιγο καιρο ειχε διανυκτερευσει και καποιος αλλος και αυτο ηταν φανερο γιατι υπηρχε φαγητο,μουχλιασμενο πλεον, το οποιο πεταξα αμεσως εξω, αλλα και ιχνη απο φωτια που ειχε αναψει. Παραξενευτηκα καθως ηξερα πως το νησι ηταν ακατοικητο, ομως σκεφτηκα πως θα μπορουσε να ειναι καποιος πειρατης που να περασε απο εδω πριν αρκετο καιρο και η περιεργια μου σταματησε εκει. | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Το βασιλειο των ζωων.... Σαβ Αυγ 18, 2012 7:16 am | |
| Αφου καθαρισα λιγο την σπηλια και τακτοποιηθηκα ξεκινησα για το δασος να μαζεψω ξυλα για να μαγειρεψω κατι αλλα και να ζεσταθω το βραδυ. Φροντισα να ξεκινησω σχετικα νωρις ωστε να μην με πιασει το απογευμα γιατι νυχτωνε νωρις στο νησι. Ετσι κατεβηκα με το 1 σπαθι μου στην θηκη για να κοψω ξυλα στο δασος. Αφου εψαξα για λιγη ωρα προτιμησα καποια γερικα και ξερα δεντρα ωστε να μπορουν να πιασουν πιο ευκολα φωτια. Αρχισα λοιπον να κοβω το δεντρο και στην συνεχεια να το κοβω σε πιο μικρα ξυλα. Δεν ειχα σκοπο να κοψω πολλα γιατι ηταν δυσκολο να τα ανεβασω πανω στο βουνο.Ετσι εκοψα 4-5 μεγαλα ξυλα, μερικα κλαδακια και πηρα και μερικα ξεραμενα φυλλα για προσαναμα να αναψει η φωτια και πηρα και παλι τον δρομο του γυρισμου. Οπως ειχα προβλεψει η αναβαση με ολο αυτο το φορτιο ηταν δυσκολη ομως τα καταφερνα επειτα απο τοσα χρονια σκληρων προπονησεων που ειχα κανει με τον πατερα μου αλλα και με τους Μαρινς στην βαση.Εφτασα μετα απο λιγη ωρα στην σπηλια και ειχε αρχισει ηδη να πεφτει ο ηλιος και ο καιρος να κρυωνει. Φορεσα αμεσως την καπα των Μαρινς και εβαλα τα ξυλα για να αναψω την φωτια. Αφου πηρε λιγη ωρα να αναψει, οταν αναψε το μερος αρχισε να ζεσταινεται και να μην νιωθω το κρυο.Οταν πλεον η φωτια ηταν αρκετη ξεκινησα να ψησω και κατι για να φαω. Το ψησιμο ηταν μια ωραια ασχολια και παλια οταν ημουν μικρτερος το καναμε συχνα με τον πατερα μου,ετσι ειχα γνωση και το φαγητο που ετρωγα ηταν πολυ ωραι γευστικα αν και δεν ημουν μαγειρας. | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Το βασιλειο των ζωων.... Σαβ Αυγ 18, 2012 7:46 am | |
| Αφου τελειωσα το ψησιμο και απολαυσα το φαγητο μου,μιας και ηταν πλεον αργα για να ψαξω στο νησι αποφασισα να πεσω νωρις για υπνο ωστε να σηκωθω με την πρωτη δεσμη φωτος για να εχω ολο τον χρο νο μπροστα μου αυριο να ψαξω. Ετσι και εκανα λοιπον και επεσα για υπνο. Το επομενο πρωτι ξυπνησα ξεκουραστος και ορεξατος για να ψαξω για το σπανιο αυτο ζωο. Πηρα λοιπον τα σπαθια μου, καμποσο σκοινι, κατι αλυσιδες που ειχα και διχτυ και ξεκινησα να περιπλανιεμαι στο δασος. Καθως προχωρουσα ακουσα εναν θορυβο πισω απο κατι θαμνους και αμεσως κατευθηνθηκα προς τα εκει.Ισως να ημουν τοσο τυχερος που να εβρισκα το ζωο που εψαχνα με την πρωτη. Πλησιασα λοιπον προσεκτικα και οταν εφτασα κοντα εκανα τον κυκλο του θαμνου για να δω τι ηταν. Οταν πλεον μπορουσα να δω καθαρα ξαφνιαστηκα παρα πολυ με αυτο που ειδα. Πισω απο τον θαμνο υπηρχε ενα ζωο το οποιο το μισο του σωμα ηταν φιδιου και το κεφαλι ηταν απο κουνελι. Εκεινη την στιγμη δεν ηξερα τι να κανω, να γελασω ή να ανησυχησω γιατι το θεαμα ηταν πολυ γελοιο. Κατα λαθος μου εφυγε ενα πνιχτο γελιο και το ζωο γυρισε προς το μερος μου, μου εριξε ενα αγριεμενο βλεμμα και εγω εκεινη την στιγμη αποφασισα να το αφησω στην ησυχια του μιας και δεν ειχα καμια δουλεια μαζι του. | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Το βασιλειο των ζωων.... Σαβ Αυγ 18, 2012 8:02 am | |
| Συνεχισα να ψαχνω για αρκετη ωρα χωρις ομως να μπορεσω να βρω το ζωο που εψαχνα. παρολα αυτα ειχα συναντησει μερικα αλλα περιεργα ζωα και ειχα αρχισει να εξοικοιωνομαι με την ιδεα των περιεργων πλασματων. Μεχρις στιγμης ειχα συναντησει ενα ζωο που ηταν μισο αλεπου και μισο κοκορας, ενα αλλο μισο γουρουνι και μισο λιονταρι, το οποιο ηταν και το πιο τρομαχτικο γιατι δυστηχως το κεφαλι και τα μπροστινα ποδια ηταν λιονταρισια και επισης ενα ζωο μισο αγελαδα και μισο χελωνα. Βλεποντας ολα αυτα ειχα αρχισει να σκεφτομαι τα ζωα με εναν διαφορετικο πιο χιουμοριστικο τροπο ομως ηξερα πως δεν θα συναντουσα αλλου τετοιου ειδους ζωα. Ενω λοιπον περπατουσα απογοητευμενος που δεν ειχα καταφερει να βρω το ζωο που εψαχνα μου ηρθε μια εμπνευση. Τοση ωρα εψαχνα σε λαθος σημεια του νησιου, αφου ο πλατυποδας χρειαζεται νερο. Επρεπε λοιπον να βρω ενα σημειο του νησιου στο οποιο να υπαρχει λιμνη ή ποταμι και να παω εκει να ψαξω. Μεχρι στιγμης ομως σε ολη την πορεια μου μεχρι τωρα δεν ειχα δει καπου ενα τετοιο μερος. Συνεχιζα λοιπον να περπαταω εχοντας πλεον στο μυαλο μου κατι πιο συγκεκριμενο να ψαχνω και οχι απλα το ζωο. Μετα απο κανα 2 ωρες που ειχα συναντησει ακομη μερικα περιεργα ζωα βρηκα μια μικρη οαση οπου τα δεντρα ηταν πιο αραια και εκει υπηρχε μια σχετικα μικρη λιμνη. Πλησιασα και αφου αφησα στο εδαφος τον σακο μου καθισα για λιγο στο γρασιδι να χαλαρωσω πετωντας πετρουλες στο νερο. | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Το βασιλειο των ζωων.... Σαβ Αυγ 18, 2012 8:14 am | |
| Ετσι οπως καθομουν και πεταγα ανεμελος τις πετρες στην λιμνη, καποια στιγμη ειδα ενα περιεργο κεφαλι με μαλλι να βγαινει απο το νερο και αμεσως να ξαναμπαινει. Αμεσως αναθαρησσα και σηκωθηκα ορθιος, δεν ημουν σιγουρος αν ηταν το ζωο που εψαχνα ομως ειχε πολλες πιθανοτητες. Αρχισα τωρα να πεταω πετρες ε ολη την εκταση της λιμνης για να το αναγκασω να βγει ξανα απο το νερο και να δω πιο καθαρα και με σιγουρια αν ηταν αυτο που εψαχνα. ΟΙ προσπαθειες μου επιασαν τοπο μετα απο κανενα 10λεπτο, οταν το ειδα να ξαναβγενει απο το νερο και βρισκοταν σε αποσταση 5 μετρων απο την ακτη. Αυτη τη φορα ηταν αρκετα κοντα μου και σιγουρευτηκα πως αυτο ηταν το κεφαλι ενος προβατου. Επιτελους ειχα βρει το ζωο που εψαχνα ομως ειχα κανει μολις την μιση δουλεια. Τωρα εμενε το δυσκολοτερο κομματι της αποστολης, δηλαδη να το πιασω και μαλιστα ζωντανο. Το θεμα ομως σηκωνε προετοιμασια και στρατηγικη γι'αυτο αποφασισα να γυρισω στην σπηλια να οργανωσω ενα σχεδιο και να επιστρεψω την επομενη μερα να το θεσω σε εφαρμογη. Ετσι λοιπον πηρα τον δρομο του γυρισμου, χαραζοντας μερικα δεντρα στο διαβα μου ωστε να ειμαι σιγουρος οτι θα ξαναβρω το μερος και αυριο. Δεν αργησα να γυρισω στην σπηλια και ξεκινησα αμεσως να σκεφτομαι με ποιον τροπο θα μπορεσω να αιχμαλωτισω το ζωο με επιτυχια αλλα χωρις να το σκοτωσω. | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Το βασιλειο των ζωων.... Κυρ Αυγ 19, 2012 6:40 am | |
| Η πρωτη μου σκεψη ηταν κατι που ειχα δει να χρησιμοποιουν στο Dawn Island στην βαση των Μαρινς. Οταν ηθελαν να πιασουν καποιο ζωο ζωντανο το χτυπουσαν με βελακια τα οποια περιειχαν υπνωτικο φιλτρο. Αυτο θα ηταν πολυ καλη ιδεα ομως δεν ηξερα πως φτιαχνοταν το φιλτρο αυτο γι'αυτο δεν μπορουσα να το κανω. Η επομενη σκεψη και αυτη που θα γινοταν πραγματικοτητα ηταν να βαλω ενα δολωμα και να στησω μια παγιδα ωστε να το πιασω. Ετσι σκεφτηκα οτι εξαιτιας της φυσης του προβατου που ειχε το ζωο καποια στιγμη θα εβγαινε στην στερια. Θα εφτιαχνα λοιπον μια παγιδα που πανω θα ειχε χορτο για να δελεασει το προβατο και απο κατω θα ειχα βαλει ενα κλουβι. Ετσι εαν το προβατο προσπαθουσε να φαει το χορτο τοτε θα το ειχα πιασει. Ετσι λοιπον αφου πλεον ειχα οργανωσει το πως θα πιασω το ζωο αναψα ξανα την φωτια στην σπηλια να ζεσταθω και λιγη ωρα αργοτερα επεσα για υπνο. Το επομενο πρωι εφαγα πρωινο και ξεκινησα τις προετοιμασιες. Πηρα μαζι μου σκοινι και το κλουβι που ειχα και μαζεψα μερικα χορτα για την παγιδα. Επισης πηρα ενα φτυαρι που ειχα και μαζεψα μερικα ξερα φυλλα καθως και αρκετα μακρυα κλαδια και ξεκινησα για την λιμνη. Ευτυχως την διαδρομη την θυμομουν και δεν αργησα να φτασω εκει. ΜΕτα λοιπον απο 20 λεπτα ξεκιναγα ηδη να σκαβω εναν τετραγωνο λακκο κοντα στην λιμνη για να στησω την παγιδα. | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Το βασιλειο των ζωων.... Κυρ Αυγ 19, 2012 7:02 am | |
| Και ενω ειχα ξεκινησει να σκαβω για να ετοιμασω την παγιδα, ξαφνικα απο ενα θαμνο απο πισω πεταγεται ενα πολυ περιεργο πλασμα ακομη και για το νησι. Αρχικα ειδα ενα σεντουκι και μεσα του βρισκοταν ενα κεφαλι. Τι κανεις εκει αχρειε????Τι στο καλο???? τι εισαι εσυ???Ανθρωπος ειμαι, τι πας να κανεις????Θελω να στησω μια παγιδα για να πιασω ενα ζωο...Αποκλειεται, δεν θα το επιτρεψω αυτο!!!!Γιατι ποιος εισαι εσυ???Ειμαι ο Gaimon. Ζω πολλα χρονια στο νησι και τα ζωα εχουν γινει φιλοι μου.Δδεν θα σου επιτρεψω να αιχμαλωτισεις κανενα!!!Αν δεν με αφησεις φοβαμαι οτι θα κανω οτιδηποτε για να μην με ενοχλεις.Ξερεις επεμβαινεις στις δουλειες των Μαρινς και αυτο δεν ειναι καθολου καλο!!!Μαριν εισαι????? Φτουυυυ Και εφτυσε στο εδαφος... Ναι Μαριν ειμαι...Δεν φαινεται απο την στολη??? Ααα ναι, δεν το προσεξαα....Καλα δεν με νοιαζει, τωρα αφησε με να κανω οτι πρεπει να κανω.Οχι!!!! Και με μια γρηγορη κινηση σηκωθηκε στον αερα και μου επιτεθηκε... | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Το βασιλειο των ζωων.... Δευ Αυγ 20, 2012 1:54 pm | |
| Αμεσως χωρις να χασω χρονο τραβηξα το σπαθι μου και εκεινος εκανε πισω. Εγω χρησιμοποιωντας το σπαθι δεν ειχα προβλημα να τον αντιμετωπισω γιατι εκεινος δεν ειχε κανενα οπλο.Ετσι λοιπον του επιτεθηκα προσπαθωντας να τον κοψω. Παρα την κατασταση που βρισκοταν, μεσα στο κουτι δηλαδη, ηταν αρκετα ευκινητος και απεφυγε ευκολα το σπαθι μου. Εγω δεν το περιμενα αυτο και ξαφνιαστηκα,εκεινος το καταλαβε και αμεσως κανοντας ενα δυνατο αλμα προσπαθησε να με χτυπησει με το σεντουκι στο κεφαλι. Κανοντας μια κινηση προς τα πισω και αφου οριζοντιωθηκα σχεδον εκεινος περασε απο πανω μου και αμεσως μετα γυρισα με το χερι μου και τον πετυχα στον αερα. Το κοψιμο δεν του εκανε κατι ιδιαιτερο καθως τον πετυχα στο σεντουκι, ομως επεσε αγαρμπα στο εδαφος. Βλεποντας οτι με το σπαθι δεν μπορω να κανω κατι ετρεξα κοντα του και του εριξα στο κεφαλι με το πισω μερος του σπαθιου αφηνοντας τον αναισθητο. Για να μην με ενοχλησει αργοτερα εκοψα λιγο απο το σκοινι που ειχα μαζι μου τον εδεσα και τον εβαλα σε ενα δεντρο οπου δεν μπορουσε να κουνηθει και συνεχισα να σκαβω. Αφου εκανα τον λακκο αρκετα μεγαλο πηρα το κλουβι και το εβαλα μεσα. Στην μεση ακριβως του κουτιου εδεσα ενα σκοινι και το περασα μετα στο καπακι το οποιο ηταν ανοιχτο και εξηχε ισα ισα στο εδαφος.Αυτο το εκανα εφοσον επεφτε μεσα στην παγιδα το ζωο να επεφτε πανω στο σκοινι, να το τραβηξει και να κλησει το καπακι. | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Το βασιλειο των ζωων.... Δευ Αυγ 20, 2012 2:20 pm | |
| Αφου εστησα καλα την παγιδα επειτα εβαλα απο πανω μερικα κλαδακια στην συνεχεια λιγα φυλλα και απο πανω χωμα για να ειναι ομως το υπολοιπο. Τελος για να προσελκυσω το ζωο εβαλα απο πανω αρκετα χορτα με την ελπιδα να τα προτιμησει απο τα αλλα της περιοχης. Αφου τελειωσα το στησιμο της παγιδας πηγα πισω απο εναν θαμνο και παρακολουθουσα περιμενοντας. Στην πρωτη μια ωρα δεν συναιβει τιποτα και ειχα ηδη αρχισει να βαριεμαι. Τελικα ολο το απογευμα δεν εγινε τιποτα. Ειχε αρχισει ηδη να νυχτωνει και επρεπε να γυρισω πισω, ετσι μαζεψα τα πραγματα μου και πηρα τον δρομο του γυρισμου με την ελπιδα οτι αυριο το πρωι θα εχει πιαστει. Πηρα λοιπον το δρομο του γυρισμου και λιγη ωρα αργοτερα βρισκομουν στην ζεστασια που μου προσεφερε η φωτια και απολαμβανα το φαγητο μου. Ηταν μια κουραστικη μερα η οποια ξεκινησε με μια απροσμενη μαχη,συνεχιστηκε με αρκετο σκαψιμο και ολοκληρωθηκε με πολλες ωρες βαρεμαρας. Αφου τελειωσα το φαγητο και βεβαιωθηκα οτι η φωτια θα καιει μεχρι το πρωι επεσα για υπνο αφου ημουν αρκετα κουρασμενος.Το επομενο πρωι ξυπνησα με δυσκολια, ολο μου το σωμα πονουσε. Πιθανοτατα θα στραβοκοιμηθηκα το βραδυ αλλα χρειαζομουν και ενα καλο μπανακι επειτα απο την μαχη. Σκεφτηκα λοιπον αφου θα περιμενω στην λιμνη να μπω να κανω μια βουτια να χαλαρωσω και λιγο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vasilhs6 στις Τρι Αυγ 21, 2012 2:21 am, 1 φορά | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Το βασιλειο των ζωων.... Δευ Αυγ 20, 2012 2:31 pm | |
| Πηρα εκτος απο ολα τα αλλα λοιπον μαζι μου και μια πετσετα για να εχω. Οταν εφτασα στην λιμνη εβγαλα τα ρουχα μου και βουτηξα στην λιμνη. Αφου εκανα δυο-τρεις απλωτες στην συνεχεια βουταγα στο νερο για να ψαξω για το ζωο. Προηγουμενως ειχα ελεγξει την παγιδα και δεν ειχε πιαστει τιποτα.Ετσι τωρα εχοντας και το σπαθι μου μαζι αν εβρισκα το ζωο θα το ωθουσα προς τα εξω με σκοπο να το πιασω.Αρχισα λοιπον να ψαχνω τον βυθο της λιμνης για να βρω το ζωο. Ευτυχως η λιμνη δεν ηταν πολυ μεγαλη και δεν θα χρειαζοταν να ψαξω για παρα πολυ ωρα. Πραγματι μετα απο μιση ωρα περιπου ειδα μεσα στο νερο ενα περιεργο κεφαλι,ηταν σαν και εκεινο που ειχα δει την προηγουμενη φορα να βγαινει απο το νερο.Αμεσως πηγα προς τα εκει και εκεινο με αντιληφθηκε και αρχισε να κολυμπαει προς την αντιθετη κατευθηνση. Εγω τραβηξα το σπαθι μου και αρχισα να το κυνηγαω. Ειχαμε φτασει πλεον κοντα στην ακτη και μη εχοντας που αλλου να παει βγηκε εξω. Το σημειο που βγηκε δεν απειχε πολυ απο εκεινο που ειχα στησει την παγιδα, ετσι εγω επειδη δεν ηθελα να το τρομαξω και να φυγει πιο μακρυα εμεινα μεσα στο νερο. Το παρακολουθουσα εχοντας εξω απο το νερο μονο τα ματια μου ομως δεν το εβλεπα να πηγαινει προς την παγιδα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vasilhs6 στις Τρι Αυγ 21, 2012 2:21 am, 1 φορά | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Το βασιλειο των ζωων.... Δευ Αυγ 20, 2012 4:08 pm | |
| Βουτηξα μεσα και επιασα μια πετρα και την εριξα περιπου στο σημειο που ηταν η παγιδα για να του τραβηξω την προσοχη προς τα εκει. Πραγματι τα καταφερα και αρχισε σιγα σιγα να πηγαινει προς εκεινο το σημειο. Οταν πλεον εφτασα στο σημειο που ειχα αφησει τα χορτα, τα κλαδια δεν αντεξαν το βαρος του με αποτελεσμα να πεσει μεσα στο κλουβι και να κλεισει απο πανω το καπακι. Εγω που ηδη ειχα ξεκινησει να πηγαινω προς την οχθη ετρεξα προς τα εκει για να ασφαλισω το κουτι πριν προλαβει να το σκασει.Αφου εβγαλα το κουτι απο τον λακκο και το αφησα διπλα μου ακουμπησα και εγω σε ενα δεντρο να ξεκουραστω για λιγο μεχρι να παρω για τελευταια φορα τον δρομο της επιστροφης για την σπηλια.Αφου περιμενα αρκετη ωρα να ξεκουραστω στην συνεχεια γυρισα στην σπηλια οπου θα ετρωγα το τελευταιο μου δειπνο. Ολως παραδοξως το ζωο δεν εκανε πολυ θορυβο ενω ηταν φυλακισμενο και το βραδυ ηταν ησυχο. Μαγειρεψα λοιπον για τελευταια φορα στην σπηλια και αφου ταισα και το ζωο επεσα για υπνο γιατι την επομενη μερα με περιμενε ταξιδι. Ξυπνησα ευκολα το πρωι και αφου εφαγα κατι προχειρο μαζεψα τα πραγματα μου, πηρα το κλουβι και κατεβηκα προς την παραλια που ειχα κρυψει το καραβι μου.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vasilhs6 στις Τρι Αυγ 21, 2012 2:23 am, 1 φορά | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Το βασιλειο των ζωων.... Τρι Αυγ 21, 2012 2:20 am | |
| Αφου εκανα περα το δεντρο που το εκρυβε το εσυρα μεχρι την θαλασσα, φορτωσα τα πραγματα μου, πηδηξα μεσα και αφησα πισω μου το Island of Rare Animals. Επομενως προορισμος μου ειναι το Mirror Ball Island οπου θα πρεπει να παραδωσω το ζωο στην τοπικη βαση ωστε να το χειριστουν απο εδω και περα οι ειδικοι επιστημονες και να κανουν αυτο που εχουν σχεδιασει. Η αποστολη μου ουσιαστικα δεν ειχε τελειωσει, αν και εμενε ακομη το τυπικο μερος τη υποθεσης που ηταν να μεταφερω το ζωο στην βαση του νησιου. Απο κει και περα λογικα θα μου ζητουσαν κατι αλλο μιας που θα βρισκομουν εκει αλλα ποιος ξερει μεχρι τοτε τι θα γινοταν.Το Mirror Ball Island ευτυχως δεν απειχε πολυ απο το νησι που μολις αφησα πισω μου.Ετσι δεν θα περνουσα πανω απο 2 μερες στην θαλασσα κι αυτο ηταν ευχαριστο γιατι ειχαν αρχισει να μου τελειωνουν οι προμηθειες, αφου τωρα επρεπε να ταιζω και το ζωο και παναθεμα το ετρωγε πολυ το ατιμο. | |
|
| |
vasilhs6 Marines
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Το βασιλειο των ζωων.... Τρι Αυγ 21, 2012 2:30 am | |
| Κατα τα αλλα η ωρα περνουσε χωρις να συμβαινει κατι το ιδιαιτερο και εγω αφου βαριομουν τοσο πολυ ειπα να το ριξω στο ψαρεμα. Και εκει ομως δεν βρηκα προκοπη αφου τιποτα δεν τσιμπαγε και ετσι οπως καθομουν στην πλωρη αποκοιμηθηκα για λιγο. Μετα απο κανα μισαωρο που ξυπνησα συνηδητοποιησα οτι ειχα βγει για λιγο εκτος πορειας και ετσι επιασα τα κουπια και αρχισα να κοπηλατω για να ξαναμπω στην πορεια μου. Ειχα αργησει ηδη αρκετα με το να πιασω το ζωο και δεν με επερνε να καθυστερησω κι αλλο, ετσι λοιπον αρχισα το κουπι οσο πιο γρηγορα μπορουσα. Μετα απο λιγα λεπτα ειδα πως ειχαμε ξαναμπει στην πορεια μας και ησυχος πλεον ανοιξα ξανα το πανι και αφησα τον ανεμο να με οδηγησει. Ενω καθομουν και χαλαρωνα καποιες σκεψεις περασαν απο το μυαλο μου που αφορουσαν σε τι θα χρησιμευε στους Μαρινς κσι στην Κυβερνηση γενικοτερα ενα ζωο το οποιο ηταν μισο προβατο και μισο πλατυποδας. Προφανως θα το χρησιμοποιουσαν καπως ως οπλο ή για καποια ερευνα ομως αποφασισα να μην το σκεφτομαι και να περιμενω να ρωτησω τους ειδικους στην βαση οταν θα φτασω στο Mirror Ball Island. | |
|
| |
Genryusai Civilian
Posts : 11087 Join date : 01/10/2011 Age : 37 Location : Forum όλη μέρα
| Θέμα: Απ: [ΤΕΛΟΣ] Το βασιλειο των ζωων.... Τετ Αυγ 22, 2012 4:20 pm | |
| Όνομα: Haru Genzou Haki Points: - Player of the Month Points: 8 Beli: 23.000 Bounty/Fame Points: 1.000.000 Παρατηρήσεις: Επιτυχημένη αποστολή. Έχασες 3.000 από εμφάνιση μέγεθος. Ένα χιλιάρικο έχασες από πλοκή και που δεν είχες καμιά κακουχία. Αρκετά καλή πλοκή. Με εξέπληξες σε κάποια σημεία ευχάριστα. Δεν πήρες τα 3.000 της ειδικής.
| |
|
| |
| [ΤΕΛΟΣ] Το βασιλειο των ζωων.... | |
|