Παρόντες χρήστες | 37 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 37 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| Ο βοσκος [Τελος] | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Roni Civilian
Posts : 5674 Join date : 16/09/2011 Age : 33 Location : Shin Sekai
| Θέμα: Απ: Ο βοσκος [Τελος] Πεμ Αυγ 23, 2012 10:11 am | |
| Η Mia με κοιταξε με ενα υφος αναμεικτο με λιγο φοβο, αλλα πιο πολυ ενδιαφερον. Ισως εφταιγε το γεγονος οτι της το ειπα τοσο απλα, παντως αδυνατουσε να το πιστεψει. Υστερα απο μερικα λεπτα με ρωτησε πως το αποφασισα να φυγω. Μαλλον ανυσηχουσε για μενα, αλλωστε τωρα που ηταν στον κανονικο της εαυτο, ηταν πολυ καλη κοπελα, σε αντιθεση με εμενα που ολο και περισσοτερο γινομουν ακαρδος και το ζεστο αιμα που χυνοταν σε καθε ταξιδι μου δεν μου εκανε πλεον εντυπωση... Ομως υπηρχε κατι που με εκανε ακομα ανθρωπο, το πληρωμα μου, η μικρη πλοηγος και ο καπετανιος μας! Ακομα και ο Vincent που ειχε πλεον πεθανει, ερχοταν στην σκεψη μου ωρες ωρες, ολα αυτα μου εδειχναν πως υπηρχε ακομα ελπιδα να παραμεινω "ανθρωπος" μεχρι να ολοκληρωσω τον σκοπο μου. Η Grand Line ηταν ο επομενος στοχος μου, η απολυτη θαλασσα που θελει να παει καθε πειρατης, αν κατακτουσα την θαλασσα αυτη, ο κοσμος θα αναγνωριζε την δυναμη μου και ο καπετανιος μου θα ηταν πλεον βασιλιας των πειρατων. | |
| | | tsitakos Pirate
| Θέμα: Απ: Ο βοσκος [Τελος] Πεμ Αυγ 23, 2012 10:22 am | |
| Αναρωτήθηκα πως μπορούσε να ήταν τόσο σίγουρος για τις δυνάμεις του. Εμένα μου φαινόταν ακόμα πολύ μακριά, οι αμφιβολίες για τις δυνάμεις μου ήταν ενισχυμένες από το πρόσφατο περιστατικό. Παρόλα αυτά, δεν υπήρχε περιθώριο για κάτι τέτοιο για εκείνον. Αποφάσισα ότι και γω θα προσπαθούσα να ακολουθήσω τον ρυθμό του, να αποδείξω ότι ήμουν ικανή. Και ίσως όταν τον ξανάβλεπα να τον κέρδιζα! Τον χαιρέτησα λέγοντας του, να προσέχει και τα σχετικά. Έπειτα προχώρησα άλλαξα κατεύθυνση για να πάω προς την παραλλία που είχα αφήσει το καράβι μου. Έπειτα μου ήρθε κάτι, σχεδόν δεν το πίστευα ότι δεν είχα ρωτήσει άμεσα γι αυτό αν και η συζήτηση στριφογύριζε επί πόση ώρα κοντά του. -Έχεις νέα από τον καπετάνιο; ρώτησα δυνατά μιας και είχα απομακρυνθεί από εκείνον αρκετά μέτρα. Αντί να μου απαντήσει, κούνησε αρνητικά το κεφάλι του. Ανησύχισα αλλά εκείνος, βλέποντας την έκφραση μου γέλασε. Είχε δίκιο, έπρεπε να είχα περισσότερη εμπιστοσύνη. Απλά κάπου θα είχε κολλήσει. Συνέχισα ανρωτιόμενη τι θα έλεγε ο καπετάνιος μας αν την επόμενη φορά που επικοινωνούσε μαζί μας, δύο από τα μέλη του πληρώματος του βρίσκονταν στην Μεγάλη Γραμμή... - Η συνέχεια εδώ:
| |
| | | Roni Civilian
Posts : 5674 Join date : 16/09/2011 Age : 33 Location : Shin Sekai
| Θέμα: Απ: Ο βοσκος [Τελος] Πεμ Αυγ 23, 2012 12:54 pm | |
| Μετα το τελος της συζητησης η Μια εδειχνε να νιωθει ηδη πιο καλα, με ρωτησε με ενδιαφερον τι σκοπευα να κανω στην Μεγαλη Γραμμη, της χαμογελασα και της απαντησα: "Χαμο!!! Εναν μεγαλο χαμο τοσο δυνατο ωστε να ακουστει στα αυτια της κυβερνησης!!!" Αυτο ακριβως σκοπευα να κανω, να γινω η φωνη των πειρατων, με την δυναμη που ειχα τωρα αλλα και με την δυναμη που θα θελα να αποκτησω στο μελλον θα εκανα οτι περναγε απο το χερι μου, για να καθαρισω τον κοσμο απο αποβρασματα πειρατες που το μονο που ηξεραν ηταν να πινουν σακε και καθονται σε ενα νησι προσπαθωντας να ειναι τα αφεντικα! Θα φροντιζα να πεθανουν ολοι απο το χερι μου, μαζι με οσους αλλους παρανομους και μη, που θα εμπαιναν στον δρομο μου. Εφτασα στο λιμανι της πολης και εκλεψα μια βαρκα που βρηκα, δεν ηταν οπως το παλιο μου σκαρι αλλα σιγουρα θα εκανε προς το παρον. Ειχε πλεον ερθει η ωρα, θα πηγαινα στην Μεγαλη Γραμμη και τιποτα δεν μπορουσε να με σταματησει...
ΤΕΛΟΣ | |
| | | Heiwajima Civilian
Posts : 3337 Join date : 30/01/2012 Age : 31 Location : Δεν θες να ξέρεις
| Θέμα: Απ: Ο βοσκος [Τελος] Σαβ Αυγ 25, 2012 8:13 pm | |
| Όνομα: Roni D. Razor Haki Points: 1 Player of the Month Points: 8 Beli: 25.000 Bounty/Fame Points: 1.000.000 Παρατηρήσεις: Απλή καλογραμμένη ιστορία. Γέλασα αρκετά στο κομμάτι που ήσουν βοσκός. Με χάλασε που πολλά σημεία τα έγραφες βιαστικά ενώ μπορούσες να τα αναλύσεις λίγο παραπάνω (πχ. αρκετοί διάλογοι σε μορφή περιγραφής). | |
| | | | Ο βοσκος [Τελος] | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|