.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
37 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 37 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

Ο βοσκος [Τελος]

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Roni
Civilian
Civilian
Roni

Ο βοσκος [Τελος] - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο βοσκος [Τελος]   Ο βοσκος [Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Αυγ 23, 2012 10:11 am

Η Mia με κοιταξε με ενα υφος αναμεικτο με λιγο φοβο, αλλα πιο πολυ ενδιαφερον. Ισως εφταιγε το γεγονος οτι της το ειπα τοσο απλα, παντως αδυνατουσε να το πιστεψει. Υστερα απο μερικα λεπτα με ρωτησε πως το αποφασισα να φυγω. Μαλλον ανυσηχουσε για μενα, αλλωστε τωρα που ηταν στον κανονικο της εαυτο, ηταν πολυ καλη κοπελα, σε αντιθεση με εμενα που ολο και περισσοτερο γινομουν ακαρδος και το ζεστο αιμα που χυνοταν σε καθε ταξιδι μου δεν μου εκανε πλεον εντυπωση... Ομως υπηρχε κατι που με εκανε ακομα ανθρωπο, το πληρωμα μου, η μικρη πλοηγος και ο καπετανιος μας! Ακομα και ο Vincent που ειχε πλεον πεθανει, ερχοταν στην σκεψη μου ωρες ωρες, ολα αυτα μου εδειχναν πως υπηρχε ακομα ελπιδα να παραμεινω "ανθρωπος" μεχρι να ολοκληρωσω τον σκοπο μου. Η Grand Line ηταν ο επομενος στοχος μου, η απολυτη θαλασσα που θελει να παει καθε πειρατης, αν κατακτουσα την θαλασσα αυτη, ο κοσμος θα αναγνωριζε την δυναμη μου και ο καπετανιος μου θα ηταν πλεον βασιλιας των πειρατων.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
tsitakos
Pirate
Pirate
tsitakos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο βοσκος [Τελος]   Ο βοσκος [Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Αυγ 23, 2012 10:22 am

Αναρωτήθηκα πως μπορούσε να ήταν τόσο σίγουρος για τις δυνάμεις του. Εμένα μου φαινόταν ακόμα πολύ μακριά, οι αμφιβολίες για τις δυνάμεις μου ήταν ενισχυμένες από το πρόσφατο περιστατικό. Παρόλα αυτά, δεν υπήρχε περιθώριο για κάτι τέτοιο για εκείνον. Αποφάσισα ότι και γω θα προσπαθούσα να ακολουθήσω τον ρυθμό του, να αποδείξω ότι ήμουν ικανή. Και ίσως όταν τον ξανάβλεπα να τον κέρδιζα! Τον χαιρέτησα λέγοντας του, να προσέχει και τα σχετικά. Έπειτα προχώρησα άλλαξα κατεύθυνση για να πάω προς την παραλλία που είχα αφήσει το καράβι μου. Έπειτα μου ήρθε κάτι, σχεδόν δεν το πίστευα ότι δεν είχα ρωτήσει άμεσα γι αυτό αν και η συζήτηση στριφογύριζε επί πόση ώρα κοντά του.
-Έχεις νέα από τον καπετάνιο; ρώτησα δυνατά μιας και είχα απομακρυνθεί από εκείνον αρκετά μέτρα.
Αντί να μου απαντήσει, κούνησε αρνητικά το κεφάλι του. Ανησύχισα αλλά εκείνος, βλέποντας την έκφραση μου γέλασε. Είχε δίκιο, έπρεπε να είχα περισσότερη εμπιστοσύνη. Απλά κάπου θα είχε κολλήσει. Συνέχισα ανρωτιόμενη τι θα έλεγε ο καπετάνιος μας αν την επόμενη φορά που επικοινωνούσε μαζί μας, δύο από τα μέλη του πληρώματος του βρίσκονταν στην Μεγάλη Γραμμή...

Η συνέχεια εδώ:
Roni
Civilian
Civilian
Roni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο βοσκος [Τελος]   Ο βοσκος [Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠεμ Αυγ 23, 2012 12:54 pm

Μετα το τελος της συζητησης η Μια εδειχνε να νιωθει ηδη πιο καλα, με ρωτησε με ενδιαφερον τι σκοπευα να κανω στην Μεγαλη Γραμμη, της χαμογελασα και της απαντησα: "Χαμο!!! Εναν μεγαλο χαμο τοσο δυνατο ωστε να ακουστει στα αυτια της κυβερνησης!!!" Αυτο ακριβως σκοπευα να κανω, να γινω η φωνη των πειρατων, με την δυναμη που ειχα τωρα αλλα και με την δυναμη που θα θελα να αποκτησω στο μελλον θα εκανα οτι περναγε απο το χερι μου, για να καθαρισω τον κοσμο απο αποβρασματα πειρατες που το μονο που ηξεραν ηταν να πινουν σακε και καθονται σε ενα νησι προσπαθωντας να ειναι τα αφεντικα! Θα φροντιζα να πεθανουν ολοι απο το χερι μου, μαζι με οσους αλλους παρανομους και μη, που θα εμπαιναν στον δρομο μου. Εφτασα στο λιμανι της πολης και εκλεψα μια βαρκα που βρηκα, δεν ηταν οπως το παλιο μου σκαρι αλλα σιγουρα θα εκανε προς το παρον. Ειχε πλεον ερθει η ωρα, θα πηγαινα στην Μεγαλη Γραμμη και τιποτα δεν μπορουσε να με σταματησει...

ΤΕΛΟΣ
Heiwajima
Civilian
Civilian
Heiwajima

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ο βοσκος [Τελος]   Ο βοσκος [Τελος] - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΣαβ Αυγ 25, 2012 8:13 pm

Όνομα: Roni D. Razor
Haki Points: 1
Player of the Month Points: 8
Beli: 25.000
Bounty/Fame Points: 1.000.000
Παρατηρήσεις: Απλή καλογραμμένη ιστορία. Γέλασα αρκετά στο κομμάτι που ήσουν βοσκός. Με χάλασε που πολλά σημεία τα έγραφες βιαστικά ενώ μπορούσες να τα αναλύσεις λίγο παραπάνω (πχ. αρκετοί διάλογοι σε μορφή περιγραφής).

Ο βοσκος [Τελος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» Το Ταξίδι Της Εκδίκησης Φτάνει Στο Τέλος[Τέλος]
» [Τέλος] Είναι αλήθεια το τέλος;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: