Silver Elf-Strent-Killer Bee Vs Scotch
Πως θα πολεμήσετε
Η σειρά για το πως θα γίνονται οι επιθέσεις θα είναι οι εξής:
Scotch->Θα το χειριστώ εγώ
StrentKiller Beeκαι ξανά μετά εγώ κτλπ,μέχρι να δούμε ποιος θα κερδίσει
Ο Silver Elf δεν μπορεί να πάρει μέρος στην μάχη!έχει πέσει λιπόθυμος!Π.Χ
Κάνω εγώ επίθεση πρώτος.
Θα κάνω νέο πόστ αρχικά.
Για να κάνω επίθεση θα πρέπει να χρησιμοποιήσω την δύναμη μου.
Έχω 100 δύναμη,οπότε 50 ζημιά θα προκαλώ στον καθένα.(Για κάθε πόντο που έχω στην δύναμη το όπλο μου παίρνει 0,5 ζημιά επιπλέον.Εγώ δεν έχω όπλο οπότε 100χ0,5=50 ζημιά μπορώ να κάνω στον καθένα)
Το ίδιο ισχύει και για την επιδεξιότητα! το ίδιο πράγμα ακριβώς!(Η επιδεξιότητα είναι για όπλα που βαράνε από μακρυά όπως τόξα,πιστόλια,καραμπίνες).
Η Εξυπνάδα για να λειτουργήσει θα πρέπει να φέρετε στο ζάρι 4+
Όταν κάνετε ένα πόστ,αν δείτε λίγο ποιο κάτω θα προσέξετε ότι λέει ΖΑΡΙ! επιλέγετε το Dice 1 και είστε εντάξει!Μόλις πατήσετε Send για να μπει το πόστ,το ζάρι θα έχει γίνει μόνο του,οπότε θα δείτε το αποτέλεσμα που θα έχετε ανάλογα με το τι έχετε ανεβάσει,δύναμη ή επιδεξιότητα.Δείτε εδώ άμα έχετε ανεβάσει την
δύναμη:
- Σπόιλερ:
//Για την δύναμη:
10-50:Δέχεται μισή ζημιά από την επίθεση του Αντιπάλου.
51-100:Συνεχόμενο Damage στον αντίπαλο καθώς του προκαλεί πληγή για 3 γύρους.
Κατηγορία Α
10 Ζημιά/Γύρο(Δικό του)
Κατηγορία Β
20 Ζημιά/Γύρο(Δικό του)
Κατηγορία c
30 Ζημιά/Γύρο(Δικό του)
Κατηγορία D
40 Ζημιά/Γύρο(Δικό του)
101-200:Διπλασιάζει το Damage καθώς γνωρίζει που πρέπει να βαρέσει πλέον.
Δείτε εδώ για την
επιδεξιότητα:
- Σπόιλερ:
//Για την επιδεξιότητα:
10-50 :Αποφυγή Επίθεσης
[51-100:Critical.
Κατηγορία Α
+20 Ζημιά
Κατηγορία Β
+40 Ζημιά
Κατηγορία c
+80 Ζημιά
Κατηγορία D
+120 Ζημιά]
101-200:Επιπλέον Επίθεση
Τα νούμερα 1-50,101-200 κτλπ είναι οι στατιστικοί πόντοι που πρέπει να έχετε για να χρησιμοποιήσετε αυτή την δύναμη.
Δηλαδή ζητάει 1 εώς 50 που σημαίνει ότι αν έχω 1 μπορώ να το χρησιμοποιήσω μέχρι να φτάσω το στατιστικό στο 50.Άμα πάει 51 έχω και την άλλη δύναμη που ζητάει να έχω 51-100.
Οπότε!
Άμα έχω 100 Επιδεξιότητα,μπορώ να χρησιμοποιήσω και την δύναμη αποφυγή επίθεσης αλλά και την δύναμη Critical.
ΌΧΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΥΡΟ ΟΜΩΣ ΜΑΖΙ!
Αντοχή: Το στατιστικό της αντοχής κάθε φορά που χρησιμοποιείς την εξυπνάδα χαλάς 10 αντοχή και για δύναμη(Επιθετικές-Αμυντικές Δυνάμεις) χαλάς 20.
Πάντα κάνετε επίθεση στον αντίπαλο εκτός αν έχει χρησιμοποιήσει δύναμη στην οποία δεν σας αφήνει να κάνετε επίθεση.
Δηλαδή κάνετε την ζημιά σας λόγω της δύναμης της επιδεξιότητας και μαζί μπορείτε να κάνετε ή μια επιθετική σας δύναμη ή την εξυπνάδα(ένα από τα δυο)
Π.Χ
Κάνω με τον Δράκο ζημιά 50 στον αντίπαλο αλλά επειδή έχει πανοπλία 20!(Πάντα το αφαιρείται με την πανοπλία του αντιπάλου) του κάνω 30 ζημιά(Οπότε θα αφαιρέσει από την ζωή του π.χ 200 ζωή-30=170 ζωή) και κάνω και την επιθετική μου δύναμη που κάνει 200 ζημιά οπότε 170-200=0 και νικάω τον αντίπαλο)
Αν μπερδευτήκατε,ρωτήστε με :)
Δείτε και πως θα κάνω το πρώτο πόστ!
Δύναμη:200 Επιδεξιότητα:- Εξυπνάδα:- Αντοχή:60 Ζωή:600
Αύξηση δύναμης Ο Γίγαντας εκνευρίζεται και έτσι αυξάνεται η δύναμη του κατά 100 για έναν γύρο [100 ζημιά ο καθένας]
| | |
Όνομα : ScotchΗλικία :Άγνωστο Πανοπλία:10 Εικόνα: |