| [Τέλος]Πληροφορίες... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Jasiri Pirate
| Θέμα: [Τέλος]Πληροφορίες... Τετ Μαρ 26, 2014 9:21 am | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jasiri στις Πεμ Μαρ 27, 2014 6:47 am, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Jasiri Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Πληροφορίες... Τετ Μαρ 26, 2014 9:26 am | |
| Βρισκόμουν ξαπλωμένος στην βάρκα κοιτάζοντας τον γαλανό ουρανό και τον λαμπερό ήλιο. Η ώρα περνούσε και δεν ήξερα που θα με βγάλει η θάλασσα όπως ο πατέρας μου δεν σχεδίαζε που θα πάει. Ξαφνικά σήκωσε αέρα και η βάρκα πήγαινε πιο γρήγορα και τότε συνειδητοποίησα ότι το όνειρο μου γινόταν πραγματικότητα. Η βάρκα άρχισε να κουνιέται πολύ και πετάχτηκε ένας καρχαρίας μου δάγκωσε το χαΐρι αλλά ευτυχώς δεν με δάγκωσε με τα δόντια του αλλά ευτυχώς τα δόντια δεν ήταν κοφτερά. Επίσης ήταν μεγάλος 2 μέτρα περίπου τότε τον έπιασα από το σώμα του και τον χτύπησα πάνω στην βάρκα όταν ήταν πεσμένος στο έδαφος. | |
|
| |
Jasiri Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Πληροφορίες... Τετ Μαρ 26, 2014 9:33 am | |
| Εκείνη την στιγμή τον βάραγα στο κεφάλι του τότε σήκωσε δυνατό κύμα εγώ δεν σταμάταγα τότε χωρίς να το καταλάβω η βάρκα συγκρούστηκε με κάτι βράχια στην ακτή πετάχτηκα μέτρα μακριά και έπεσα στην απαλή άμμο. Άνοιξα τα μάτια μου και βρισκόμουν μέσα σε ένα σπίτι το χέρι μου πόναγε αλλά όχι τόσο όσο πριν κάποιος μου είχε βάλει γάζες σηκώθηκα από το κρεβάτι με πονούσε το σώμα μου βγήκα έξω από το σπίτι περπατούσα στην ακτή κάποιος ήταν όρθιος πάνω στα βράχια και κράταγε κάτι αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι είναι έτσι αποφάσισα να πάω πιο κοντά. Καθώς προχωρούσα γύρησε το κεφάλη του προς τα εμένα αλλά πρόλαβα και κρύφτηκα πίσω από μια κοτρόνα μετά από λίγα δεύτερα κρυφοκοίταξα και καθόταν ακόμα εκεί δεν είχε πάρει το βλέμα του από εκείνο το σημείο. | |
|
| |
Jasiri Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Πληροφορίες... Τετ Μαρ 26, 2014 9:38 am | |
| Τότε πήγα από την άλλη πλευρά και για να μην με δει σερνόμουνα πίσω από κάτι μικρά βράχια. Τότε σηκώθηκα ξαφνικά έτρεξα προς το μέρος του τον έπιασα και τον έριξα κάτω και τότε τον ρώτησα:
-Τι κάνεις με την βάρκα μου;
-Εγώ απλά την έφτιαχνα γιατι ήταν χαλασμένη και σε βρήκα ανέσθητω στην παραλία και σε πήγα σπίτι μου και κάλυψα τις πληγές.
- Ααα εσύ ήσουν που με βοήθησες τότε νομίζω ότι σου χρωστάω ένα μεγάλο συγνώμη και ένα θερμό ευχαρηστώ.
Μετά από το διάλογο του έδωσα το χαίρι μου ώστε να τον βοηθήσω να σηκωθεί.
| |
|
| |
Jasiri Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Πληροφορίες... Τετ Μαρ 26, 2014 9:56 am | |
| Αφού τον σήκωσα περπατήσαμε ως το σπίτι του και έξω από το σπίτι του του είπα:
-Παρεμπιπτόντως σε πιο νησί βρίσκομαι και που είναι η πόλη;
- Είσαι στο νησί Mirror Ball Island και η πόλη είναι από τα ανατολικά.
-Ευχαριστώ για όλα θα γυρίσω να πάρω την βάρκα μου.
Τότε άρχισα να περπατάω στα ανατολικά ένιωθα μόνος και παράξενα επειδή ήμουν σε άλλο νησί. Προχωρούσα κοιτάζοντας την άμμο και μερικά πολύ ωραία κοχύλια. Χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα στην πόλη έψαχνα ένα μαγαζί με σπαθιά. Όταν το βρήκα μπήκα μέσα και είπα στον καταστηματάρχη:
-Θέλω ένα Βαρύ σπαθί. | |
|
| |
Jasiri Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Πληροφορίες... Πεμ Μαρ 27, 2014 5:56 am | |
| -Βέβαια ορίστε το σπαθί σου κάνει 10.000beli.
-Ευχαριστώ.
Βγήκα από το κατάστημα με το σπαθί μου και πήγα να βρω ένα μαγαζί να φάω. Άκουσα φασαρία πήγα προς τα εκεί και είδα έναν Marine να μίλαγε για κάποιους φυλακισμένους που θα μετακινιόντουσαν. Ήθελα να μάθω περισσότερα ώστε να βρω πληροφορίες για τον πατέρα μου ώστε να τον βρω και να πάω πίσω στο νησί μου να είμαστε όλοι η οικογένεια μαζί. Τότε ο Marine με κοίταξε παράξενα και με πλησίαζε σιγά σιγά έφτασε μπροστά μου σήκωσα το κεφάλι μου και τον κοίταξα στα μάτια με έπιασε και φώναξε ένας καταζητούμενος. Τότε ήρθαν άλλοι 2 Marines από μπροστά μου σήκωσα τα πόδια μου και τους κλώτσησα δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο με έπιασαν μου πέρασαν χειροπέδες περπατούσα αργά προς την φυλακή των Marines τότε αυτός μου με κρατούσε με έσπρωξε και έπεσα στο πάτωμα. | |
|
| |
Jasiri Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Πληροφορίες... Πεμ Μαρ 27, 2014 6:02 am | |
| Με σήκωσαν συνεχήσαμε να περπατάμε φτασαμε στην πόρτα, τότε άνοιξαν την πόρτα ένα κρύο ρεύμα βγήκε από μέσα έκανα το πρώτο μου βήμα, ήρθε ένας Marines πιο υψηλού βαθμού και τους είπε:
-Πηγαίνετέ τον στο ειδικό δωμάτιο.
Αυτή δεν είπαν τίποτα μόνο χτύπησαν βήμα και συνεχίσαμε τότε ανοίξανε την πόρτα και με πέταξαν μέσα. Είδα το κλουβί και τους ρώτησα:
-Να ρωτήσω που θα κάνω την ανάγκη μου;
-Εκεί στην γωνία του δωματίου δεν μπορεί κανείς να σε δει.
| |
|
| |
Jasiri Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Πληροφορίες... Πεμ Μαρ 27, 2014 6:07 am | |
| Τότε έφυγαν αμίλητη είχε νυχτώσει έβλεπα έξω από τα κάγκελα του παραθύρου και κοίταγα την σελήνη για να θυμάμαι την ελευθερία. Εκείνη την στιγμή έγειρα το κεφάλι μου και με πήρε ο ύπνος όπως τις μέρες όταν ήμουν μικρός. Το πρωί ήρθε ένας Marine να με πάει στην αίθουσα του φαγητού άνοιξε την πόρτα του κλουβιού μου και τότε εγώ έτρεξα πάνω του και τον πέταξα στον τοίχο με τον αγκώνα μου, του πήρα το κλειδί για τις χειροπέδες και την κλειδαριά του κλουβιού. Έβγαλα τις αλυσίδες και φόρεσα τα ρούχα του Marine και τα δικά μου τα κουβάλαγα μέσα στο παντελόνι, πήγα να μάθω πληροφορίες για τον πατέρα μου. | |
|
| |
Jasiri Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Πληροφορίες... Πεμ Μαρ 27, 2014 6:18 am | |
| Πήγα και ρώτησα έναν σε υψηλό βαθμό Marine:
-Κύριε συγνώμη που σας ενοχλώ αλλά επειδή ενδιαφέρομαι μήπως ξέρεται αν έχουμε πιάσει τον πειρατή του δράκου(ο πατέρας μου);
- Ναι φυσικά και τον έχουμε πιάσει αλλά πολύ δύσκολα.
- Σε ποιο νησί βρίσκετε αν μπορείτε να μου πήτε και πως τον πιάσατε;
- Όταν τον είδαμε ήταν με το πλήρωμά του αλλά ήμασταν πολύ περισσότερη και θυσιάστηκε για το πλήρωμά του. Ο πειρατής του δράκου είναι στο νησί Island of rare animals.
- Ευχαριστώ πολύ πάω έξω για περιπολία αν δεν σας πηράζει.
| |
|
| |
Jasiri Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Πληροφορίες... Πεμ Μαρ 27, 2014 6:29 am | |
| Τότε ακούστηκε από το μεγάφωνο ένας Marine δέχτηκε επίθεση και του κλάπηκαν τα ρούχα αν δείτε η ακούσετε κάτι ύποπτο να τον πιάσετε. Εγώ πήγαινα έξω αλλά ο Marine μου φώναξε σταμάτα αλλά εγώ επιτάχυνα λίγο το βήμα μου τότε φώναξε ο παράνομος που έκλεψε τα ρούχα ενός Marine. Εγώ άρχισα το τρέξιμο δύο μεγάλη και μπρατσαράδες Marines και τότε έκανα μια τρικλοποδιά γλιστερή έριξα τον έναν κάτω και από τον άλλο πέρασα από κάτω του. Έφτασα στην πόρτα και βγήκα έξω είδα ένα καρότσι με στάχια και κρύφτηκα εκεί μέσα μέχρι να με χάσουν αλλά αυτή έβαλαν ολόκληρο στρατό να ψάχνει για εμένα. | |
|
| |
Jasiri Pirate
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Πληροφορίες... Πεμ Μαρ 27, 2014 6:45 am | |
| Είχε νυχτώσει και ακόμα να σταματήσουν να με ψάχνουν έβγαλα το κεφάλι μου από τα άχυρα και κοίταγα την περιοχή τότε είδα κάποιον να με κοιτάει έσκυψα αμέσως ήταν ένας Marine. Πλησίαζε ακουγόντουσαν τα βήματά του έφτασε μπροστά από το καρότσι τότε βγήκα ξαφνικά τον χτύπησα και τον έκρυψα μέσα στα άχυρα, μόλις τότε θυμήθηκα ότι είχα στολή Marine βγήκα γρήγορα έξω από το καρότσι για να μην με δει κανένας πέρασα απαρατήρητος από όλους έφτασα στην παραλία είδα το σπίτι του άνθρωπου που με είχε βοηθήσει. Μπήκα μέσα αλλά δεν ήταν κανείς μέσα τότε άρπαξα την βάρκα και την έριξα στο νερό, τότε άρχισε η αναχώρησή μου από το νησί άλλαξα και έβαλα τα κανονικά μου ρούχα και πέταξα τα ρούχα του Marine στην θάλασσα και ήξερα που έπρεπε να πάω μετά. | |
|
| |
^Senju Story Reader
Posts : 247 Join date : 16/11/2013 Age : 28 Location : Παντού και πουθενά...
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Πληροφορίες... Πεμ Μαρ 27, 2014 7:11 am | |
| Όνομα Χαρακτήρα: Jim pr Παράταξη: Civilian Beli: 3.000 Beli Bounty: 7.500.000 Beli Story of the month: Όχι Φήμη: 7 Τίτλος Ιστορίας: Πληροφορίες... Προηγούμενη Ιστορία(Link): http://www.onepiecegr-rpg.com/t7260-topic#233911Βαθμολογία: 13/20 Παρατηρήσεις: Η περιγραφή σου ήταν πολύ απότομη αυτή τη φορά και με ζόρισε λιγάκι μπορώ να πω, επείσης γι άλλη μια φορά έλειπαν κόμματα και το κείμενο έγινε δυσανάγνωστο. | |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: [Τέλος]Πληροφορίες... Πεμ Μαρ 27, 2014 7:47 am | |
| Τα βραβεία προστέθηκαν | |
|
| |
| [Τέλος]Πληροφορίες... | |
|