| Spam House | |
|
+29nshine metalgunner alex1010 Argon Jasiri Mayakovsky D. Ace Marios D. glatose Mpougatsa Makoto Killua octavus ^Senju Iron Nicκ jester FonikoKriari Nozomu PapoutsoKeftes Rikuo sader1010 Galadan Phoenix Marco Elé Blackheart SoulGiver Drakon Chan pashalis hunder Monkey D. Luffy 33 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Drakon Pirate
Posts : 1687 Join date : 06/09/2011 Age : 27 Location : Ακρίτας
| Θέμα: Απ: Spam House Σαβ Μάης 10, 2014 11:38 am | |
| - Elé Blackheart έγραψε:
- DrakonKithea έγραψε:
Εχει πλάκα, την μεγάλωσα δίπλα στους σκύλους και τώρα όποτε βλέπει ξένο στην πόρτα του βελάζει και τον κουτουλά η του δαγκα το παντελονι και τα κορδονια μουχααχχαχααχαχααχχαχα
Με λίγα λόγια, δεν νομιζω να εχει καταλάβει η ίιδια ότι ειναι κατσικά .... αχχαχααχαχ γελαω με απελπισια...:Ρ ειναι τρομακτικο...που κανει την αναγκη της? τι τρωει...ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ? Ο.Ο Κατουράει είτε στην κούτα της με την άμμο είτε έξω. Τρώει γάλα, νερό και πρόσφατα τις τριανταφυλλιες της μάνας μου. Μένω στο Καστελλόριζο. Η κατσικά μένει και κοιμάτε είτε κάτω απο το κρεβάτι μου, είτε στην γωνιά πανω στην στοιβα με τα απλυτα αλλα πάντοτε την βρίσκω στα ποδια μου το πρωι στην γωνιά της οποτε αναγκαζομαι να την κανω μπανιο καθε μερα .... | |
|
| |
Elé Blackheart Story Teller
Posts : 7864 Join date : 09/12/2010 Age : 30 Location : athens
| Θέμα: Απ: Spam House Σαβ Μάης 10, 2014 11:40 am | |
| - DrakonKithea έγραψε:
- Elé Blackheart έγραψε:
αχχαχααχαχ γελαω με απελπισια...:Ρ ειναι τρομακτικο...που κανει την αναγκη της? τι τρωει...ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ? Ο.Ο Κατουράει είτε στην κούτα της με την άμμο είτε έξω. Τρώει γάλα, νερό και πρόσφατα τις τριανταφυλλιες της μάνας μου. Μένω στο Καστελλόριζο. Η κατσικά μένει και κοιμάτε είτε κάτω απο το κρεβάτι μου, είτε στην γωνιά πανω στην στοιβα με τα απλυτα αλλα πάντοτε την βρίσκω στα ποδια μου το πρωι στην γωνιά της οποτε αναγκαζομαι να την κανω μπανιο καθε μερα .... οοοκαυ... το εχεις παει σε αλλο επιπεδο.... και εγω ανησυχουσα για τον μητσο...Ο.ο | |
|
| |
FonikoKriari Civilian
| |
| |
Drakon Pirate
| |
| |
| |
| |
FonikoKriari Civilian
| |
| |
Drakon Pirate
| |
| |
Drakon Pirate
| Θέμα: Απ: Spam House Σαβ Μάης 10, 2014 11:46 am | |
| - FonikoKriari έγραψε:
- DrakonKithea έγραψε:
Δεν χρειάζεται, αν περνεις πολλες αγκαλιες τα κατσικια οταν ειναι μικρα και δεν τα ταιζεις ιδικο γαλα, μενουν ετσι μικρα ... Really!? Ειναι αυτο που λεμε "κατσιαζμα". Το κατσικη μετα δεν θα αναπτυχθει σωστα και θα μηνει μικρο ... | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Spam House Σαβ Μάης 10, 2014 11:55 am | |
| - DrakonKithea έγραψε:
- FonikoKriari έγραψε:
Really!? Ειναι αυτο που λεμε "κατσιαζμα". Το κατσικη μετα δεν θα αναπτυχθει σωστα και θα μηνει μικρο ...
δεν ειναι κριμα να την αναγκασεις να μεινει ετσι? :( | |
|
| |
Drakon Pirate
| Θέμα: Απ: Spam House Σαβ Μάης 10, 2014 11:59 am | |
- DrakonKithea έγραψε:
Ειναι αυτο που λεμε "κατσιαζμα". Το κατσικη μετα δεν θα αναπτυχθει σωστα και θα μηνει μικρο ...
δεν ειναι κριμα να την αναγκασεις να μεινει ετσι? :( Δεν της προκαλει προβλημα υγειας αλλα θα ειναι οντος κριμα γιατι αν μηνει ετσι θα χρειαστει να αγορασω αλλο κατσικι για τα χρειστουγεννα .... Εχω μπλεγμενα αισθηματα για το αν πρεπει να την κανω κατηκιδιο και απλως Σουβλα στο ονομα η να την κανω πραγματικη σουβλα ... | |
|
| |
FonikoKriari Civilian
| Θέμα: Απ: Spam House Σαβ Μάης 10, 2014 11:59 am | |
- DrakonKithea έγραψε:
Ειναι αυτο που λεμε "κατσιαζμα". Το κατσικη μετα δεν θα αναπτυχθει σωστα και θα μηνει μικρο ...
δεν ειναι κριμα να την αναγκασεις να μεινει ετσι? :( Ναι... ουά ουά... ΑΣΤΟ ΕΤΣΙ!!! ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ! ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΝΑ! | |
|
| |
FonikoKriari Civilian
| Θέμα: Απ: Spam House Σαβ Μάης 10, 2014 12:00 pm | |
| - DrakonKithea έγραψε:
- Elé Blackheart έγραψε:
δεν ειναι κριμα να την αναγκασεις να μεινει ετσι? :( Δεν της προκαλει προβλημα υγειας αλλα θα ειναι οντος κριμα γιατι αν μηνει ετσι θα χρειαστει να αγορασω αλλο κατσικι για τα χρειστουγεννα .... Εχω μπλεγμενα αισθηματα για το αν πρεπει να την κανω κατηκιδιο και απλως Σουβλα στο ονομα η να την κανω πραγματικη σουβλα ... Κατοικίδιο εννοείται! Κατσίκι op! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Spam House Σαβ Μάης 10, 2014 12:03 pm | |
| - DrakonKithea έγραψε:
- Elé Blackheart έγραψε:
δεν ειναι κριμα να την αναγκασεις να μεινει ετσι? :( Δεν της προκαλει προβλημα υγειας αλλα θα ειναι οντος κριμα γιατι αν μηνει ετσι θα χρειαστει να αγορασω αλλο κατσικι για τα χρειστουγεννα .... Εχω μπλεγμενα αισθηματα για το αν πρεπει να την κανω κατηκιδιο και απλως Σουβλα στο ονομα η να την κανω πραγματικη σουβλα ... τι να σου πω.....με φρικαρες...:ρ | |
|
| |
Drakon Pirate
| Θέμα: Απ: Spam House Σαβ Μάης 10, 2014 12:03 pm | |
| - FonikoKriari έγραψε:
- DrakonKithea έγραψε:
Δεν της προκαλει προβλημα υγειας αλλα θα ειναι οντος κριμα γιατι αν μηνει ετσι θα χρειαστει να αγορασω αλλο κατσικι για τα χρειστουγεννα .... Εχω μπλεγμενα αισθηματα για το αν πρεπει να την κανω κατηκιδιο και απλως Σουβλα στο ονομα η να την κανω πραγματικη σουβλα ... Κατοικίδιο εννοείται! Κατσίκι op! Εχει μεγαλες πιθανοτητες ... Σκευτηκα να το κανω ρατσα με το να φερω ενα κατσιασμενο τραγο .... (τραγος που θα εχει μηνει επισης μικρος) Προσωπικα δεν το βρισκω περιεργο, αλλοι στο σπιτη τους εχουν γουρουνια (Αν δεν το εχετε ακουστα ψαξτε το, ειναι μοδα στο εξωτερικο) εγω σαν ελληνας εννοειτε πως θα εχω κατσικα... | |
|
| |
FonikoKriari Civilian
| Θέμα: Απ: Spam House Σαβ Μάης 10, 2014 12:06 pm | |
| | |
|
| |
Drakon Pirate
| Θέμα: Απ: Spam House Σαβ Μάης 10, 2014 12:08 pm | |
| | |
|
| |
FonikoKriari Civilian
| Θέμα: Απ: Spam House Σαβ Μάης 10, 2014 12:11 pm | |
| - DrakonKithea έγραψε:
This day will stay in history ! This is the day that goats took over the world YES!!! | |
|
| |
SoulGiver Moderators
| Θέμα: Απ: Spam House Σαβ Μάης 10, 2014 12:13 pm | |
| - FonikoKriari έγραψε:
- DrakonKithea έγραψε:
This day will stay in history ! This is the day that goats took over the world
YES!!! Not gonan happen the world belongs to APES | |
|
| |
Drakon Pirate
| Θέμα: Απ: Spam House Σαβ Μάης 10, 2014 12:15 pm | |
| - FonikoKriari έγραψε:
- DrakonKithea έγραψε:
YES!!! Απλως σκεψου το ! ολες οι σκηνες στις ταινιες που το μεγαλο αφεντικο της μαφιας καθεται στην δερματινη καρεκλα του και γυρνα επικα με ενα πουρο και μια γατα στην αγκαλια του, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ! Αντι γατες τωρα, θα εχουν κατσικες ! | |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: Spam House Σαβ Μάης 10, 2014 12:18 pm | |
| - DrakonKithea έγραψε:
- FonikoKriari έγραψε:
- DrakonKithea έγραψε:
YES!!! Απλως σκεψου το ! ολες οι σκηνες στις ταινιες που το μεγαλο αφεντικο της μαφιας καθεται στην δερματινη καρεκλα του και γυρνα επικα με ενα πουρο και μια γατα στην αγκαλια του, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ! Αντι γατες τωρα, θα εχουν κατσικες ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ έχω λιώσει!! κάπως έτσι: | |
|
| |
Drakon Pirate
| Θέμα: Απ: Spam House Σαβ Μάης 10, 2014 12:22 pm | |
| - SoulGiver έγραψε:
- FonikoKriari έγραψε:
YES!!! Not gonan happen the world belongs to APES I think the apes need some FREEDOM ! 'Murica ! - Σπόιλερ:
| |
|
| |
Drakon Pirate
| Θέμα: Απ: Spam House Σαβ Μάης 10, 2014 12:23 pm | |
| | |
|
| |
SoulGiver Moderators
| Θέμα: Απ: Spam House Σαβ Μάης 10, 2014 12:45 pm | |
| - DrakonKithea έγραψε:
- SoulGiver έγραψε:
Not gonan happen the world belongs to APES I think the apes need some FREEDOM ! 'Murica !
- Σπόιλερ:
Bring freedon we no care... - Σπόιλερ:
| |
|
| |
Drakon Pirate
| Θέμα: Απ: Spam House Σαβ Μάης 10, 2014 12:51 pm | |
| - SoulGiver έγραψε:
- DrakonKithea έγραψε:
I think the apes need some FREEDOM ! 'Murica !
- Σπόιλερ:
Bring freedon we no care...
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
| |
|
| |
| Spam House | |
|