Rikuo Civilian
Posts : 2617 Join date : 04/05/2011 Age : 30 Location : Που ειναι το σπιτι μου? Εκει....
| Θέμα: Fairy Tail RPG (Affiliate) Δευ Αυγ 11, 2014 8:39 am | |
| Καλησπέρα σας!!!! Έχω φτιάξει ένα φόρουμ rpg με το Fairy Tail, μοιάζει κάπως με αυτό το φόρουμ αλλά εκτός από κάποια πράγματα οπού είναι πολλά και το πιο βασικό ότι είναι στον κόσμο του Fairy Tail, κάτι οπού δεν είχε ξανά γίνει ποτέ πιστεύω σε στυλ rpg για φόρουμ στην Ελλάδα, βασικά μπορεί να πήγαν να προσπαθήσουν αλλά μάλλον στην τελική το παράτησαν, δεν ξέρω για να πω την αλήθεια αλλά πάντως το δικό μου από την στιγμή που το άρχισα δεν το είχα παρατήσει ούτε για λίγο επειδή μου αρέσει πάρα πολύ το Fairy Tail... για περισσότερες λεπτομέρειες αν θέλετε μπείτε στην ιστοσελίδα του φόρουμ. http://rpg-fairytail.forumgreek.com/Το φόρουμ τώρα μπορεί να λειτουργήσει κανονικότατα, το μόνο θέμα που έχει είναι κάποιες περιγραφές οπού δεν υπάρχουν αλλά αυτές μπορούν να γίνουν καθώς παίζεται κανονικά. Θα ξεκινήσει το παιχνίδι σαν δοκιμαστικό πρώτα. Αυτά είχα να πω, σας περιμένω όλους εκεί πέρα!!! | |
|
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: Fairy Tail RPG (Affiliate) Δευ Αυγ 11, 2014 8:57 am | |
| Καλή αρχή | |
|
Rikuo Civilian
Posts : 2617 Join date : 04/05/2011 Age : 30 Location : Που ειναι το σπιτι μου? Εκει....
| Θέμα: Απ: Fairy Tail RPG (Affiliate) Δευ Αυγ 11, 2014 8:59 am | |
| | |
|