| One Piece 760[SPOILERS] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: One Piece 760[SPOILERS] Τετ Σεπ 10, 2014 3:08 am | |
| | |
|
| |
Phoenix Marco Administrator
Posts : 4130 Join date : 05/03/2010 Age : 29 Location : Jigoku
| Θέμα: Απ: One Piece 760[SPOILERS] Τετ Σεπ 10, 2014 1:34 pm | |
| Die Luffy and Law!! Doflamingo κατέστρεψέ τους όσο περισσότερο μπορείς. Δείξε τι σημαίνει να είσαι ένας τόσο badass world noble villain! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: One Piece 760[SPOILERS] Τετ Σεπ 10, 2014 1:36 pm | |
| - Phoenix Marco έγραψε:
- Die Luffy and Law!! Doflamingo κατέστρεψέ τους όσο περισσότερο μπορείς. Δείξε τι σημαίνει να είσαι ένας τόσο badass world noble villain!
Πολύ badass ισχύει...!! Πραγματικά πάντως ας σοβαρευτεί και λίγο ο luffy να δούμε full power και τους δυο...έχει χαζέψει πάρα πολύ μετά από 2 χρόνια ο Luffy!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: One Piece 760[SPOILERS] Τετ Σεπ 10, 2014 1:38 pm | |
| - Monkey D. Luffy έγραψε:
- Phoenix Marco έγραψε:
- Die Luffy and Law!! Doflamingo κατέστρεψέ τους όσο περισσότερο μπορείς. Δείξε τι σημαίνει να είσαι ένας τόσο badass world noble villain!
Πολύ badass ισχύει...!! Πραγματικά πάντως ας σοβαρευτεί και λίγο ο luffy να δούμε full power και τους δυο...έχει χαζέψει πάρα πολύ μετά από 2 χρόνια ο Luffy!! Βασικά δεν είχε κάποιον σοβαρό εχθρό να αντιμετωπίσει ώστε να ρίξει ξύλο. Σίγουρα κρύβει πράγματα και κινήσεις και θα ήθελα να τα δω όλα σε αυτό το fight. Η μάχη θα είναι αντίστοιχη ή καλύτερη από αυτή με τον Lucci (αν και εμένα δεν μου άρεσε η τότε μάχη τους). Αντικειμενικά μιλώντας τώρα... ο Luffy δεν μπορεί να νικήσει τον Doflamingo. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: One Piece 760[SPOILERS] Τετ Σεπ 10, 2014 1:42 pm | |
- Monkey D. Luffy έγραψε:
- Phoenix Marco έγραψε:
Πολύ badass ισχύει...!! Πραγματικά πάντως ας σοβαρευτεί και λίγο ο luffy να δούμε full power και τους δυο...έχει χαζέψει πάρα πολύ μετά από 2 χρόνια ο Luffy!! Βασικά δεν είχε κάποιον σοβαρό εχθρό να αντιμετωπίσει ώστε να ρίξει ξύλο. Σίγουρα κρύβει πράγματα και κινήσεις και θα ήθελα να τα δω όλα σε αυτό το fight. Η μάχη θα είναι αντίστοιχη ή καλύτερη από αυτή με τον Lucci (αν και εμένα δεν μου άρεσε η τότε μάχη τους).
Αντικειμενικά μιλώντας τώρα... ο Luffy δεν μπορεί να νικήσει τον Doflamingo. και εγώ έχω ένα προαίσθημα ότι δεν μπορεί να τον νικήσει...αλλά θέλω να σοβαρευτεί...θέλω να ξεχειλίσει badass και να παίξει full power..τότε θα δούμε αν μπορεί ή όχι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: One Piece 760[SPOILERS] Τετ Σεπ 10, 2014 1:46 pm | |
- Phoenix Marco έγραψε:
Βασικά δεν είχε κάποιον σοβαρό εχθρό να αντιμετωπίσει ώστε να ρίξει ξύλο. Σίγουρα κρύβει πράγματα και κινήσεις και θα ήθελα να τα δω όλα σε αυτό το fight. Η μάχη θα είναι αντίστοιχη ή καλύτερη από αυτή με τον Lucci (αν και εμένα δεν μου άρεσε η τότε μάχη τους).
Αντικειμενικά μιλώντας τώρα... ο Luffy δεν μπορεί να νικήσει τον Doflamingo. και εγώ έχω ένα προαίσθημα ότι δεν μπορεί να τον νικήσει...αλλά θέλω να σοβαρευτεί...θέλω να ξεχειλίσει badass και να παίξει full power..τότε θα δούμε αν μπορεί ή όχι... Και εγώ θέλω να τον δω έτσι. Αλλά σκέψου ότι όλοι θα δώσουν το κάτι παραπάνω αν φτάσουν σε τέτοιο σημείο. Δεν νομίζω ότι 2 χρόνια προπονώντας Haki, άντε έστω και κάνοντας λίγη ενδυνάμωση να απέδωσαν τόσο ώστε να μπορεί να νικήσει έναν Doflamingo με mastered DF και τόση δύναμη. Ο τύπος θέλει να καταστρέψει τον κόσμο από τα 10 του, έχοντας σκοτώσει τον πατέρα του. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: One Piece 760[SPOILERS] Τετ Σεπ 10, 2014 1:51 pm | |
- Phoenix Marco έγραψε:
Βασικά δεν είχε κάποιον σοβαρό εχθρό να αντιμετωπίσει ώστε να ρίξει ξύλο. Σίγουρα κρύβει πράγματα και κινήσεις και θα ήθελα να τα δω όλα σε αυτό το fight. Η μάχη θα είναι αντίστοιχη ή καλύτερη από αυτή με τον Lucci (αν και εμένα δεν μου άρεσε η τότε μάχη τους).
Αντικειμενικά μιλώντας τώρα... ο Luffy δεν μπορεί να νικήσει τον Doflamingo. και εγώ έχω ένα προαίσθημα ότι δεν μπορεί να τον νικήσει...αλλά θέλω να σοβαρευτεί...θέλω να ξεχειλίσει badass και να παίξει full power..τότε θα δούμε αν μπορεί ή όχι... Και εγώ θέλω να τον δω έτσι. Αλλά σκέψου ότι όλοι θα δώσουν το κάτι παραπάνω αν φτάσουν σε τέτοιο σημείο. Δεν νομίζω ότι 2 χρόνια προπονώντας Haki, άντε έστω και κάνοντας λίγη ενδυνάμωση να απέδωσαν τόσο ώστε να μπορεί να νικήσει έναν Doflamingo με mastered DF και τόση δύναμη. Ο τύπος θέλει να καταστρέψει τον κόσμο από τα 10 του, έχοντας σκοτώσει τον πατέρα του. Εγώ πιστεύω θα γίνει με κάποια βοήθεια σίγουρα...αλλά! άμα ήταν τόσο καλός...δεν θα φοβόταν τον Kaidou τόσο πολύ....δεν λέω yonkou αλλά άμα ήταν τόσο δυνατός όσο λέμε ο dofla θα ήταν υποψήφιος yonkou. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: One Piece 760[SPOILERS] Τετ Σεπ 10, 2014 1:54 pm | |
- Phoenix Marco έγραψε:
Και εγώ θέλω να τον δω έτσι. Αλλά σκέψου ότι όλοι θα δώσουν το κάτι παραπάνω αν φτάσουν σε τέτοιο σημείο. Δεν νομίζω ότι 2 χρόνια προπονώντας Haki, άντε έστω και κάνοντας λίγη ενδυνάμωση να απέδωσαν τόσο ώστε να μπορεί να νικήσει έναν Doflamingo με mastered DF και τόση δύναμη. Ο τύπος θέλει να καταστρέψει τον κόσμο από τα 10 του, έχοντας σκοτώσει τον πατέρα του. Εγώ πιστεύω θα γίνει με κάποια βοήθεια σίγουρα...αλλά! άμα ήταν τόσο καλός...δεν θα φοβόταν τον Kaidou τόσο πολύ....δεν λέω yonkou αλλά άμα ήταν τόσο δυνατός όσο λέμε ο dofla θα ήταν υποψήφιος yonkou. Μα δεν ξέρουμε αν τον φοβάται. Απλά έχει δείξει να νευριάζει και πιστεύω ότι ήταν λόγω του ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως γούσταρε και "παιδιά" μπλέχτηκαν σε αντρικές υποθέσεις. Θεωρώ πως ο Doflamingo μπορεί και να είναι λίγο πιο αδύναμος από έναν Yonko. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: One Piece 760[SPOILERS] Τετ Σεπ 10, 2014 2:03 pm | |
- Phoenix Marco έγραψε:
Και εγώ θέλω να τον δω έτσι. Αλλά σκέψου ότι όλοι θα δώσουν το κάτι παραπάνω αν φτάσουν σε τέτοιο σημείο. Δεν νομίζω ότι 2 χρόνια προπονώντας Haki, άντε έστω και κάνοντας λίγη ενδυνάμωση να απέδωσαν τόσο ώστε να μπορεί να νικήσει έναν Doflamingo με mastered DF και τόση δύναμη. Ο τύπος θέλει να καταστρέψει τον κόσμο από τα 10 του, έχοντας σκοτώσει τον πατέρα του. Εγώ πιστεύω θα γίνει με κάποια βοήθεια σίγουρα...αλλά! άμα ήταν τόσο καλός...δεν θα φοβόταν τον Kaidou τόσο πολύ....δεν λέω yonkou αλλά άμα ήταν τόσο δυνατός όσο λέμε ο dofla θα ήταν υποψήφιος yonkou. Μα δεν ξέρουμε αν τον φοβάται. Απλά έχει δείξει να νευριάζει και πιστεύω ότι ήταν λόγω του ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως γούσταρε και "παιδιά" μπλέχτηκαν σε αντρικές υποθέσεις. Θεωρώ πως ο Doflamingo μπορεί και να είναι λίγο πιο αδύναμος από έναν Yonko. Και εγώ αυτό πιστεύω. Σίγουρα θα υπάρξει βοήθεια στην μάχη του luffy με dofla. Η Κίνηση πάντως που έγινε με red hawk από luffy με συνεργασία law ήταν πανέξυπνη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: One Piece 760[SPOILERS] Τετ Σεπ 10, 2014 2:08 pm | |
- Phoenix Marco έγραψε:
Μα δεν ξέρουμε αν τον φοβάται. Απλά έχει δείξει να νευριάζει και πιστεύω ότι ήταν λόγω του ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως γούσταρε και "παιδιά" μπλέχτηκαν σε αντρικές υποθέσεις. Θεωρώ πως ο Doflamingo μπορεί και να είναι λίγο πιο αδύναμος από έναν Yonko. Και εγώ αυτό πιστεύω. Σίγουρα θα υπάρξει βοήθεια στην μάχη του luffy με dofla. Η Κίνηση πάντως που έγινε με red hawk από luffy με συνεργασία law ήταν πανέξυπνη. Αν και μισώ τον Luffy και λίγο τον Law, ναι θα το παραδεχτώ. Ήταν κάτι που δεν περίμενε κανείς. Σίγουρα κάποιοι περίμεναν να κάνουν την πρώτη επίθεση αλλά όχι και να πετύχει σε τέτοιο βαθμό. Θέλω να υποστηρίξω το επιχείρημα της δύναμης του Doflamingo και με το άλλο γεγονός. Όταν τελείωσε ο πόλεμος και έγινε σύσκεψη των Gorousei, είπαν ότι πιθανότατα ο μόνος που να μπορεί να νικήσει τον Blackbeard είναι ο Phoenix Marco. Στον πόλεμο είδαμε τον Doflamingo να "παίζει" με τον Jozu, άτομο που δεν λες ότι είναι αδύναμο σε καμία περίπτωση μιας και είναι υψηλόβαθμο στέλεχος των Whitebeard. Αν μπορούσε και διασκέδαζε με τον Jozu και τον Crocodile ταυτόχρονα χωρίς να ιδρώσει, καταλαβαίνουμε ότι όντως είναι δυνατός. Και από την άλλη, πιστεύω ότι εάν ο Doflamingo δεν έμενε στην θέση Schichibukai για να έχει πληροφόρηση των γεγονότων ανά τον κόσμο και να κάνει ό,τι απολύτως γουστάρει, τότε θα βρισκόταν σε πολύ υψηλότερη βαθμίδα ως πειρατής. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: One Piece 760[SPOILERS] Τετ Σεπ 10, 2014 10:06 pm | |
| Σίγουρα! Πολλά παίζονται αλλά 2 χρόνια με rayleigh όταν ήδη έχεις κερδίσει crocodile(εκεί το σκέφτηκε και το έπαιξε έξυπνα) έτσι και τώρα κάποια αδυναμία θα έχει ο dofla που θα μπορέσει να εκμεταλευτεί ο luffy. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: One Piece 760[SPOILERS] Πεμ Σεπ 11, 2014 3:47 am | |
- Σίγουρα!
Πολλά παίζονται αλλά 2 χρόνια με rayleigh όταν ήδη έχεις κερδίσει crocodile(εκεί το σκέφτηκε και το έπαιξε έξυπνα) έτσι και τώρα κάποια αδυναμία θα έχει ο dofla που θα μπορέσει να εκμεταλευτεί ο luffy. Ελπίζω να έχει όντως αδυναμία... αλλά δεν θέλω να την εκμεταλλευτεί ο Luffy :P | |
|
| |
Urek Mazino Theory
Posts : 407 Join date : 08/07/2014 Age : 27 Location : Greece/Kατερίνη
| Θέμα: Απ: One Piece 760[SPOILERS] Πεμ Σεπ 11, 2014 3:59 am | |
- Σίγουρα!
Πολλά παίζονται αλλά 2 χρόνια με rayleigh όταν ήδη έχεις κερδίσει crocodile(εκεί το σκέφτηκε και το έπαιξε έξυπνα) έτσι και τώρα κάποια αδυναμία θα έχει ο dofla που θα μπορέσει να εκμεταλευτεί ο luffy. Ελπίζω να έχει όντως αδυναμία... αλλά δεν θέλω να την εκμεταλλευτεί ο Luffy :P Εγω πιστευω οτι Law θα ξερει την αδυναμια του DD...και πιστευω o Law θα το εκμεταλλευτει ποιο σωστα απο τον Luffy ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: One Piece 760[SPOILERS] Πεμ Σεπ 11, 2014 4:17 am | |
- Σίγουρα!
Πολλά παίζονται αλλά 2 χρόνια με rayleigh όταν ήδη έχεις κερδίσει crocodile(εκεί το σκέφτηκε και το έπαιξε έξυπνα) έτσι και τώρα κάποια αδυναμία θα έχει ο dofla που θα μπορέσει να εκμεταλευτεί ο luffy. Ελπίζω να έχει όντως αδυναμία... αλλά δεν θέλω να την εκμεταλλευτεί ο Luffy :P Εγώ αυτό θέλω μπουαχαχαχα | |
|
| |
Galadan Civilian
Posts : 2412 Join date : 10/08/2011 Age : 37 Location : Χαϊδάρι
| Θέμα: Απ: One Piece 760[SPOILERS] Πεμ Σεπ 11, 2014 8:36 am | |
| Ο Dofla θα μπει στο πλήρωμα του Luffy.... ~~~flies away~~~ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: One Piece 760[SPOILERS] Πεμ Σεπ 11, 2014 9:25 am | |
| - Galadan έγραψε: