Posts : 1099 Join date : 27/05/2012 Age : 28 Location : everywhere
Θέμα: Απ: Spam House Δευ Νοε 17, 2014 8:03 am
Monkey D. Luffy έγραψε:
καλύτερα έτσι το μαγαζάκι ε?
Με κανει να θέλω να ξόδεψε τα λεφτα μου
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
Θέμα: Απ: Spam House Δευ Νοε 17, 2014 8:05 am
Argon έγραψε:
Monkey D. Luffy έγραψε:
καλύτερα έτσι το μαγαζάκι ε?
Με κανει να θέλω να ξόδεψε τα λεφτα μου
χαχαχα καλό αυτό
DIRK Marines
Posts : 8164 Join date : 31/10/2011 Age : 31 Location : Θεσσαλονίκη
Θέμα: Απ: Spam House Δευ Νοε 17, 2014 8:34 am
Monkey D. Luffy έγραψε:
Μαγαζί Νησιού 狼DAWN ISLAND
Περιγραφή Μαγαζιού
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ • Ένα όμορφο και μικρό μαγαζάκι. Σύμφωνα με τον Ιδιοκτήτη του Jonas το μαγαζί είναι πάνω από 100 χρόνια στο χώρο αυτό έτοιμο να εξυπηρετήσει τον καθένα που έχει ανάγκη από όπλα και πανοπλίες.
*TIP* - Είναι πολύ καλός χαρακτήρας και μπορεί να αποδεχτεί και μείωση σε κάποια αντικείμενα!
ΟΠΛΑ
Α-Το τόξο της φωτιάς (Φτιαγμένο από τον ίδιο τον Ρόμπ έναν άξιο τεχνητή) +10 Επιδεξιότητα (20.000 Beli)
Α-Το τόξο του Gulrak(Ένα τόξο πολλών χρόνων,το οποίο είχε στην κατοχή του ένας από τους μεγαλύτερους ήρωες του νησιού με το όνομα Gulrak)+4 Επίθεση(8.000 Beli)
Α-Στιλέτο (Μεταλλικό στιλέτο) +2 Δύναμη (4.000 Beli)
A-Βαλλίστρα (Ένα όπλο που φτιάχτηκε για τους πολύ δυνατούς ) +5 Δύναμη(10.000 Beli)
A-Κατάνα (Ένα απλό κατάνα χωρίς κάτι ιδιαίτερο πάνω του) +2 Δύναμη(4.000 Beli)
A-Λόγχη (μια απλή λόγχη) +2 Δύναμη (4.000 Beli)
Β-Πιστόλι με μικρές βόμβες(Ειδικά σχεδιασμένο πιστόλι το οποίο έχει δημιουργηθεί για να πετάει μικρές βόμβες σε σχήμα σφαίρας προκαλώντας τεράστια ζημιά.Οι βόμβες αυτές πετάγονται από το όπλο δύο δύο)+50 Επίθεση(100.000 Beli)
Β-Βασιλικό Τόξο(Ένα ολόχρυσο τόξο το οποίο κλάπηκε πριν πολλά χρόνια από πάρα πολύ καλούς κλέφτες.Προοριζόταν για τον διάδοχο του θρόνου.Πλέον έχει χάσει την αξία του και σαφώς και την λάμψη του έπειτα από τόσες μάχες που έχει δώσει και τόσα χέρια που έχει περάσει)+35 Επίθεση(70.000 Beli)
Β-Τσεκούρι Cherokee(η λεπίδα του είναι μικρή σε σχέση με τα κοινά τσεκούρια ενώ το ίδιο το τσεκούρι είναι αρκετά ελαφρύ. Λόγω του μικρού του βάρους και μεγέθους μπορεί πεταχθεί προς τον στόχο και μόνο ένα χτύπημα αρκεί για να αποβεί μοιραίο)+20 Επίθεση(40.000 Beli)