.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
4 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 4 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τελος] The First, The Weak!

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Saint
Civilian
Civilian
Saint

[Τελος] The First, The Weak! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Τελος] The First, The Weak!   [Τελος] The First, The Weak! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 6:40 am

Οι μερες περασαν και το φαγητο που ειχα παρει τελειωσε. Για αλλη μια φορα επλεα στην θαλασσα και πεθαινα της πεινας ταυτοχρονα. Ευτυχως για εμενα στην East Blue υπαρχει ενα πλεουμενο εστιατοριο το οποιο θα μπορουσε να γεμισει την κοιλια μου και με το παραπανω. Ετσι αλλαξα πορεια και εψαξα να το βρω. Μονο που φανταζομουν τα απιθανα φαγητα που θα ειχε το εστιατοριο αυτο με εκανε να ποναει το στομαχι μου. Με τα χιλια ζορια συγκρατηθηκα να μην εκτοξευτω κατευθειαν προς το μερος του εστιατοριου. Ετσι καθισα υπομονετικα και εφτιαχνα ενα οπλο για να περασει η ωρα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Saint στις Κυρ Σεπ 26, 2010 7:36 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The First, The Weak!   [Τελος] The First, The Weak! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 6:40 am

Οι δεξιοτητες μου ειχαν βελτιωθει πολυ απο τοτε που αφησα το Big Bird Island. Το διαπιστωσα τοτε που εφτιαξα το οπλο για τον μικρο Τζιμπο. Πραγματικα ηθελα πολυ να φτιαξω κατι μεγαλυτερο αλλα με μια τετοια βαρκουλα δεν θα μπορουσα να κανω πολλα. Αν ειχα ομως ενα μεγαλο καραβι θα μπορουσα να το εξοπλισω με κανονια λειζερ καθως και τηλεκατευθυνομενους πυραυλους. Τα κανονια θα ειχα καλυτερη και αυτοματη σκοπευση και ολα τα οπλα του καταστρωματος θα ηταν αναβαθμισμενα. Ομως για ολα αυτα χρειαζοταν ενα πληρωμα και ενα πλοιο, και δεν ειχα τιποτα απο τα δυο...
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The First, The Weak!   [Τελος] The First, The Weak! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 6:40 am

Βεβαια, απο την στιγμη που θεωρησα τον εαυτο μου πειρατη λογικο δεν ειναι να βρω καποια ατομα που να εμπιστευομαι και μαζι τους να προσπαθησω να εκπληρωσω τους στοχους μου αλλα και τους δικους τους? Αυτο δεν ηταν το νοημα του πληρωματος αλλα και καθε φιλικης σχεσης μεταξυ ανθρωπων?
Ξαφνικα με κατακλυσε μια επιθυμια να βρεθω αναμεσα σε ατομα που εμπιστευομαι και αγαπω, δηλαδη αναμεσα στους φιλους, την οικογενεια και την φυλη μου στο Sky Island. Ομως δυστυχως ειχαν περασει πολλα χρονια απο τοτε που τους ειδα τελευταια φορα και απο τοτε εκανα ελαχιστους φιλους και κανενας απο αυτους δεν θα μπορουσε να με ακολουθησει στην περατωση των στοχων μου.
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The First, The Weak!   [Τελος] The First, The Weak! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 6:44 am

Μολις βγηκα απο τις σκεψεις, ειδα στα πλαγια μου ενα πλοιο των μαριν να καιγεται!
"Γρηγορα Νερο"
"Σβηστε την φωτια που παει στα πυρομαχικα"
"Γρηγορα θα ανατιναχτουμε"
"Πηδηξτε ολοι στην θαλασσα να σωθειτε"

Αυτες ηταν μερικες φρασεις που "επιασα" απο το πλοιο, πριν πηδηξουν ολοι στο νερο, λιγα δευτερολεπτα πριν ανατιναχτει το πλοιο τους!
Γεματος περιεργεια για το τι τους συνεβη πλησιασα με την βαρκα μου εναν απο αυτους.
Μολις με ειδε νομιζε οτι ημουν εκει να βοηθησω αλλα μολις καταλαβε ποιος ημου πανικοβληθηκε.
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The First, The Weak!   [Τελος] The First, The Weak! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 6:47 am

Με κοιτουσε με ενα βλεμμα οικτου σαν να με παρακαλουσε να τον αφησω ησυχο γιατι εχει περασει την δυσκολοτερη μερα της ζωης του!
-Τι εγινε εδω?
-Και τι σε νοιαζει πειρατη? Αλλο ενα πλοιο μαριν καμμενο... καλυτερα για εσενα.
-Μου φαινεται οτι δεν βλεπεις ποιος εχει το πανω χερι σε αυτην την κατασταση... Ας σε ρωτησω αλλη μια φορα: Τι σκατα εγινε εδω?
Ο ναυτης ξεροκαταπιε.
-Γιατι το αναθεματισμενο πλοιο σας καηκε? Τι δεν μπορεις να μου πεις?
Ο ναυτης τοτε λυθηκε και αρχισε να μιλα με φοβο για οτι τους ειχε συμβει...
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The First, The Weak!   [Τελος] The First, The Weak! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 6:52 am

"Λαβαμε μυνημα οτι ο τρομερος πειρατης, Don Krieg γυρισε απο την μεγαλη γραμμη σε αθλια κατασταση. Απο τον στολο του εμειναν μονο δυο πλοια και σκεφτηκαμε να εκμεταλλευτουμε το πλεονεκτημα και να τον πιασουμε. Μολις τους βρηκαμε ομως δεν φανηκαν να ενδιαφερονται για εμας αλλα για το αναθεματισμενο baratie και ενα σχεδιο επανεισοδου στην Μεγαλη γραμμη. Οντας βιαστικοι να το πραγματοποιησουν και εχοντας δυο πλοια μας στο κατοπι τους, αφησν τον τριτο στην διοικηση, το Pearl, να μας απωθησει και να συναντηθουν εκει! Ο Pearl μαζι με λιγα απο τα μελη του πληρωματος τους, μας διαλυσε. Συγκεκριμενα το πλοιο αυτο το εκαψε μονος του με τις κωλο-φλεγομενες μπαλες του!!! Το αλλο πλοιο μας ακομη τους κυνηγα! Αλλα δεν εχει καμια ελπιδα."
Η φωνη του Μαριν εσβησε...
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The First, The Weak!   [Τελος] The First, The Weak! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 6:58 am

-Προς ποια κατευθυνση πηγαν?
Ο Μαριν μου εδειξε και ξεχυθηκα να τους φτασω!
Ενας πηρατης με πληρωμα που ηρθε απο την Μεγαλη γραμμη! Πρεπει να ηταν ο μοναδικος αξιολογος και δυνατος αντιπαλος που θα μπορουσα να αντιμετωπισω στην θαλασσα αυτη!!!
Με παθος αρχισα να τρεχω την μηχανη. Αν αυτος ο Pearl καταστρεφει τοσο ευκολα πλοια μαριν δεν πρεπει να ειναι αδυναμος!!!
Στον οριζοντα φανηκαν τεσσερα πλοια. δυο ηταν πιο μακρια απο τα αλλα δυο και τα δυο πιο κοντα μου πολεμουσαν!
Μαλλον τα δυο τελευταια ηταν το πλοιο μεριν με το δευτερο πλοιο του Πειρατη, το μεσαιο να ηταν το πρωτο πλοιο του μαριν και το τελευταιο το Baratie, που τοσο ονειρευομουν!!!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The First, The Weak!   [Τελος] The First, The Weak! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 7:02 am

Σιγα σιγα εφτανα τα δυο πρωτα πλοια. Ηταν ολα οπως τα φανταστηκα. Το πλοιο των μαιν μισοκαιγοταν ενω πανω του επικρατουσε πανδαιμονιο. αν και δεν τους ξεχωριζα ευκολα οι πειρατες σιγουρα νικουσαν και μαλιστα σφαγιαζαν τους μαρινς!
Πλησιασα και αλλο καθως τα δυο πλοια επλεαν διπλα διπλα προς το Baratie. Μετα απο λιγο το πλοιο των μαριν αρχισε να καιγεται πολυ περισσοτερο και σταδιακα μετατραπηκε σε πλεουμενα αποκαηδια για να ερθει η εκρηξη πυρομαχικων και να συμπληρωσει την ηττα των μαριν!!!
Το πραγμα γινοταν ολο και πιο ενδιαφερον για εμενα.
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The First, The Weak!   [Τελος] The First, The Weak! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 7:08 am

Ειχαμε πλεον πλησιασει πολυ στο αλλο πλοιο του Πειρατη Don Krieg. Η αποσταση μεταξυ του πλοιου του Pearl και του αλλου πλοιου των πειρατων ηταν μικροτερη απο αυτη που ειχαν με το Baratie.
Απο μακρια ειδα το Baratie να αλλαζει πορεια, και πολλους πελατες να μπαινουν στις βαρκες τους και να φευγουν.
Χωρις να χασω χρονο πηδηξα μεσα στο καραβι αυτου του Pearl ακριβως την ωρα που το αλλο πλοιο των πειρατων προσεγγιζε το Baratie!
Μολις ανεβηκα, μου μιλησε ο pearl!
-Ποιος εισαι εσυ? Πως εφτασες εδω? Εισαι αλλος ενας χαζος μαριν που ηρθε να προκαλεσει την αστειρευτη δυναμη μου?
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The First, The Weak!   [Τελος] The First, The Weak! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 7:12 am

-Οχι ειμαι ενας δυνατος πειρατης που ηρθα να δω ποσο δυνατοι εισαστε και μπηκατε στην Μεγαλη γραμμη! Μην παραξενευτεις! Απλη περιεργεια?
-Η περιεργεια ομως σκοτωσε την γατα! Πιαστε τον παιδια!!!
Το πειρατικο πληρωμα του μου ορμηξε!
Δεν εχασα χρονο και αρχισα να πυροβολω με τα πολυβολα μου αλλα και να ριχνω κανονιες. Σε λιγο το καταστρωμα του πλοιου του Pearl μετατραπηκε σε πεδιο μαχης!
Αργα αργα απωθουσα τους πειρατες και εφτανα τον Pearl!
σε μια τιγμη μια σφαιρα μου εφυγε και περασε ξυστα απο το μπρατσο του.
-Αιμα? Δικο μου Αιμα?
-Ωχ! Οχι Pearl! Δεν ειναι τιποτα! Θα περασει! Μην θυμωνεις!
Ομως αυτος δεν καταλαβαινε!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The First, The Weak!   [Τελος] The First, The Weak! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 7:17 am

-ΑΙΜΑ! ΑΙΜΑ! ΑΙΜΑ!
Φωναζε και ωριοταν και χτυπαγε κατι σαν ασπιδες που ειχε!
Πραγματικα δεν καταλαβαινα τι τον εκανε τοσο δυνατο! Σαν ενα χοντρομπαλα με ηλιθια πανοπλια εμοιαζε!
Συνεχισε να φωναζει και καποια στιγμη ολα τα κομματια της πανοπλιας του πηραν φωτια!
-ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ! φωναξε και μικρες μπαλιτσες φωτιας εκτοξευτηκαν προς ολες τις κατευθυνσεις!
-Οχι Pearl! Θα καψεις το πλοιο μας! Μην το κανεις αυτο! φωναζαν οι πειρατες ποε ετρεχαν να σωθουν απο τις φωτιες και ταυτοχρονα προσπαθουσαν να τις σβησουν!
το πλοιο μας εφτανε ακομη πιο κοντα στο baratie και στο αλλο πλοιο τους!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The First, The Weak!   [Τελος] The First, The Weak! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 7:23 am

Η φωτια αρχιζε να υποχωρει αλλα ο pearl παρεμενε σε αυτην τη εξωφρενικη κατασταση!
Ειχε αρχισει να μου την δινει στα νευρα!
-ΑΙΜΑ! ΑΙΜΑ! ΑΙΜΑ!
Δεν σταματουσε με τιποτα! Δεν αντεχα αλλο! Επρεπε να τελειωσει εδω! ουτως ή αλλως θα τελειωνε!
-ΑΙΜΑ! ΑΙΜΑ! ΑΙΜ~
-ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΠΟΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ!!!
Φωναξα και επιτεθηκα με οργη! Ειχα νευριασει παρα πολυ. περιμενα τουλαχιστον απο πειρατες που μπηκαν στην γραμμη να φερονται πιο... ωριμα!
Στην αρχη δεν καταλαβε τι εγινε ο Pearl αλλα μολις γευτηκε την ατσαλενια μπουνια μου καταλαβε οτι δεν αστειευομουν!!!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The First, The Weak!   [Τελος] The First, The Weak! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 7:25 am

Η μαχη μαινοταν σκληρη! Ο pearl ομως περα απο την πανοπλια του δεν ειχε τιποτα αξιολογο. μπορει η πανοπλια του να αντεξε τις φλεγομενες σφαιρες, το λειζερ μου ακομη και την ομοβροντια κανονιων! Ομως την ακτινοβολια και τις καθαρα πυρρηνικες μου επιθεσεις δεν τις σταματουσαν τετοια παιχνιδακια!
Συντομα ο Pearl αντιμετωπισε μια εκπληξη στο προσωπο μου και το αιμα του πλεον ηταν τοσο πολυ που ειχε τρελαθει βλεποντας το!
ηταν αδυναμος και το πληρωνε αυτο!
Αν ηταν τοσο αδυναμο ολο το πληρωμα δεν θα μπορεσω να κατανοησω πως μπηκαν στην Μεγαλη γραμμη!!!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The First, The Weak!   [Τελος] The First, The Weak! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 7:29 am

Συντομα η μαχη τελειωσε και ημουν νικηστης! Οι υπολοιποι πειρατης μολις ειδαν το αφεντικο τους να χανει λιγοψυχησαν και επεσαν στην θαλασσα! Εγω χωρις αλλες κουβεντες εκτοξευτηκα στην βαρκα μου και εβαλα πλωρη προς το αλλο πλοιο των πειρατων! Και αφου τελειωνα με αυτους θα απολαμβανα ενα ωραιο γευμα στο baratie τζαμπα γιατι θα τους ειχα σωσει!!!
Καθως εφευγα διπλα απο το φλεγομενο πλοιο που μολις ειχα νικησει τον Pearl εριξα ενα nuclear Missle! το πλοιο καταστραφηκε ολοσχαιρως με την εκρηξη που προκαλεσα!
πλεον ειχε μεινει μονο ενα!!!
Saint
Civilian
Civilian
Saint

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελος] The First, The Weak!   [Τελος] The First, The Weak! I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 26, 2010 7:35 am

Λιγο πιο μακρια στο αλλο πλοιο των Πειρατων:
O πειρατης Don Krieg ενω ηταν ετοιμος να πατησει το ποδι του στο baratie βλεπει ενα μικρο πλοιαριο να προσεγγιζει το πλοιο που βρισκοταν ο τριτος στην διοιηκηση του Pearl! Γυρισε και κοιταξε καλα τι επακολουθησε, η μαχη, η φωτια, η ηττα , ο θανατος και εκει που νομιζε οτι τα πραγματα δεν θα μπορουσαν να πανε χειροτερα για το πληρωμα του, το αλλο του πλοιο εκρηγνυται με μια μαζικη και πελωρια εκρηξη που δεν αφηνε περιθωρια για επιζωντες. Οι συντροφοι του ειχαν χαθει! Θυμωμενος γυρισε στον δευτερο στην διοικηση του, βλεποντας το ατομο που ηταν υπευθυνο για την καταστροφη του πλοιου του και τον θανατο των συντροφων του να πλησιαζει, τον Gin!
-Δεν θελω να μεινει ουτε κοκκαλακι που να μην του σπασεις για αυτο που μας εκανε!
-Μαλιστα Captain Krieg!

Συνεχιζεται...

[Τελος] The First, The Weak!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Αρχη-Παρελθον]Καθε τελος ενας νεος Marine.[Τελος]
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» Η μαχη στην θαλασσα και ενα το απροβλετο τελος[ΤΕΛΟΣ]
» Το Ταξίδι Της Εκδίκησης Φτάνει Στο Τέλος[Τέλος]
» [Τέλος] Είναι αλήθεια το τέλος;

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: