| Heavshin Pirate and evil marine captain[ΤΕΛΟΣ] | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
erisjoker Civilian
Posts : 2679 Join date : 24/10/2010 Age : 31 Location : Rodos 15-1-20../10-12-20..{athens 11-12-20../15-1-20..}
| Θέμα: Heavshin Pirate and evil marine captain[ΤΕΛΟΣ] Δευ Δεκ 06, 2010 1:09 am | |
| Μια καταιγίδα με ακολουθούσε εδώ και μερικές μέρες και δεν έλεγε να φύγει από πάνω μου ευτυχώς για έμενα δεν ήταν και τόσο τρομερή σαν τις άλλες φόρες,το πλοίο πήγαινε πέρα δώθε από τα μεγάλα κύματα που δημιουργούσε ο άνεμος, σε μια φάση που αφερεθεικα για λίγο και δεν κοίταζα άλλο πια την μεγάλη πυξίδα που έχω κάτω από το τιμόνι του πλοίου μου το πήρε ο δυνατός αέρας, μόλις κατάλαβα τι έγινε προσπάθησα να το πάρω άλλα ήταν πια πολύ αργά είχε βυθιστεί στην θάλασσα,έτσι συνέχισα να πόλεμο τα κύματα χωρίς να ξέρω αυτήν την φορά προς τα που πήγαινα. Επιτέλους μετά από λίγες ώρες η θάλασσα ηρέμησε άμεσος πήγα στο δωμάτιο που έχω τους χάρτες και άρχισα να προσπαθώ να δω σε πιο μέρος είμαι με μια πυξίδα τσέπης που είχα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Δευ Δεκ 06, 2010 1:24 am, 3 φορές συνολικά | |
|
| |
erisjoker Civilian
Posts : 2679 Join date : 24/10/2010 Age : 31 Location : Rodos 15-1-20../10-12-20..{athens 11-12-20../15-1-20..}
| Θέμα: Απ: Heavshin Pirate and evil marine captain[ΤΕΛΟΣ] Δευ Δεκ 06, 2010 1:10 am | |
| Επιτέλους μετά από πολύ προσπάθεια κατάλαβα σε πιο σημείο ήμουν πάνω κάτω και έχει κοντά μου είδα ότι ύπαρχοι ένα νησί το Tequila Wolf δεν ήξερα απόλυτος τίποτα για αυτό το νησί εκτός από το όνομα του που το έλεγε ο χάρτης,είπα τότε "YOSS έχει θα πάω σε αυτό το νησί πρέπει να έχει κανένα μαγαζί που πουλάει και πυξίδες για τα καράβια". Έτσι βγήκα από το δωμάτιο ανέβηκα πάνω στο τιμόνι και έστριψα το καράβι προς την μεριά που είναι το νησί ευτυχώς είχε κάλο καιρό και φυσούσε αρκετά μιας και πριν από λίγο είχε καταιγίδα,καθώς έπλεα στην θάλασσα σκεφτόμουν "Ωραία με αυτήν την ταχύτητα θα φτάσω πόλη γρήγορα στο νησί Tequila Wolf" | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Heavshin Pirate and evil marine captain[ΤΕΛΟΣ] Δευ Δεκ 06, 2010 1:10 am | |
| Ενώ το πλοίο πήγαινε εγώ είπα να ρίξω καμιά πετονιά μήπως και πιάσω κάνα ψάρι για να φάω για τώρα και μετά στο νησί έβλεπα μήπως έβρισκα τίποτα άλλο για να φάω, ευτυχώς η τήξει μου είχε έρθει πάλι μετά από λίγο αφού έριξα την πετονιά κατάφερα να πιάσω ένα αρκετά μεγαλούτσικο ψάρι άμεσος έτσι όπως ήταν φρέσκο το έβαλα στην σχάρα του πλοίου μου το έψησα και το έφαγα. Όταν βγήκα έξω είδα ότι κόντευα να φτάσω στο νησί άμεσος πήρα τα κιάλια μου και είδα το νησί, αυτήν την φορά η κακοτυχία μου ήρθε πάλι μπροστά μου στο νησί είχε μια μεγάλη βάση marine και μια τεραστια επιγραφή στο κέντρο που έλεγε "ΚΑΛΩΣΟΡΊΣΑΤΕ ΣΤΟ TEQUILA WOLF ΌΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ" κάτω από αυτήν την επιγραφή είχε μέσα σε κλουβιά κόκαλα πειρατών κατάκρεουργημένα. | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Έτσι χωρίς δεύτερη σκέψει μιας και ήθελα οπωσδήποτε μια πυξίδα για να συνεχίσω το ταξίδι μου αποφάσισα να πάω στο πίσω μέρος του νησιού και να αφήσω έχει το πλοίο μου μέχρι να αγοράσω μια νέα πυξίδα και να φύγω χωρίς μπελάδες. Έτσι και το έκανα έβαλα το πλοίο μου πίσω από κάτι βρακιά και εγώ φόρεσα ένα πανωφόρι με κουκούλα και άρχισα να προχωρώ προς την πολύ, στο πίσω μέρος είχε μόνο κάτι μικρά ξύλινα σπίτια που τα είχαν κάτι ψαράδες με τις οικογένειες τους, μετά από 15 λεπτά περπάτημα έφτασα και στην πολύ έχει γινόταν η ζωή γεμάτο με ταβέρνες εστιατόρια και μεγάλα κτίρια στους δρόμους έβλεπες πλούσιες οικογένειες καμιά σχέση με αυτά που έβλεπα στο πίσω μέρος του νησιού, η δρόμοι όμως δεν ήταν μόνο γεμάτη από πλούσιες οικογένειες άλλα και με πόλους marine. | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Heavshin Pirate and evil marine captain[ΤΕΛΟΣ] Δευ Δεκ 06, 2010 1:11 am | |
| Αφαιρέθηκα για λίγο με όλα αυτά που έβλεπα άλλα μετά θυμήθηκα τον λόγο που ήρθα εδώ πέρα έτσι άρχισα να ψάχνω για κάποιο μαγαζί που πουλάει και πυξίδες, μπήκα σε διάφορα μαγαζιά άλλα κανένα δεν είχε μια καλή πυξίδα μέχρι που είδα ένα μαγαζί μέσα σε ένα στενό δεν υπήρξε και πόλις κόσμος έχει γύρο, έτσι αποφάσισα να πάω να ψάξω και έχει πέρα μόλις μπήκα ήρθε ένας τύπος με καλυμμένο το μάτι και μου είπε "Για σου νέε ότι και να ψάχνεις ο γερο jo το έχει πες μου τη θες" του είπα για το τι ψάχνω "ψάχνω για μια πυξίδα για το πλοίο μου, βλέπετε το έχασα σε μια καταιγίδα στο ταξίδι μου" | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Heavshin Pirate and evil marine captain[ΤΕΛΟΣ] Δευ Δεκ 06, 2010 1:11 am | |
| Εχίνος άμεσος με οδήγησε σε ένα ράφι που είχε πολλές και διάφορες πυξίδες για πλοία ,μου έγνεψε με το ξερή και μου είπε "ορίστε εδώ είναι μπορείς να διαλέξεις οποία πυξίδα θες πουλιούνται όλες" εγώ έτσι άρχισα να ψάχνω τις πυξίδες μια προς μια μπας και βρω κάποια που θα ταιριάζει στο πλοίο μου , ο γερός καθώς έψαχνα με παρατηρούσε και σε μια στιγμή μου είπε "Αλήθεια πες μου εσέι Fire Fist Joker τι κάνεις εδώ πέρα δεν θα έπρεπε να πας στην grand line σαν όλους τους άλλους ανόητους πειρατές" άμεσος κοκάλωσα γύρισα και είδα τον γερο και του είπα "δεν είναι ακόμα η ώρα μου να πάω στην grand line θα πάω πιο μετά δεν βιάζομαι" | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Heavshin Pirate and evil marine captain[ΤΕΛΟΣ] Δευ Δεκ 06, 2010 1:12 am | |
| Μόλις είπα αυτό στον γερο άρχισε να ψάχνει μόνος του για κάτι σε ένα άλλο ράφι μέχρι που ήρθε και μου το έδειξε ήταν μια ωραία γυαλιστερή πυξίδα, μου την έδειξε και μου είπε "ορίστε αυτή την πυξίδα να αγοράσεις ήταν δικιά μου κάποτε τότε που ήθελα να φύγω και εγώ να γίνω πειρατής άλλα δεν πρόλαβα να ζήσω το όνειρο μου, πάρτη και να την προσεχείς γιατί είναι ξεχωριστή πυξίδα όταν την γυρνάς από την πίσω μεριά γίνετε και πυξίδα για την grand line, κάνει μόνο 120.000 belli" αμέσως χωρίς να διστάσω έβγαλα το θέση με τα νομίσματα μου και του έδωσα χρυσό αντί για belli εχίνος όμως μου είπε "ooo όπα κράτα τον χρυσό σου μονό να δω εάν θα τα έδινες ήθελα ορίστε πάρτι τσάμπα άλλα μόνο να μου υποσχεθείς πως θα το πας στην grand line μιας και με έμενα δεν πήγε πότε" | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Heavshin Pirate and evil marine captain[ΤΕΛΟΣ] Δευ Δεκ 06, 2010 1:12 am | |
| Άμεσος κοίταξα τον γερο και του είπα "ναι στο υπόσχομαι ότι θα την πάω στην grand line και όχι μόνο θα την κάνω και την πυξίδα στο καράβι του βασιλιά τον πειρατών κάποια μέρα hehehehehe" εχίνος τότε μου είπε "πολύ καλά άντε φύγε ώρα δεν θέλω να βρουν η marine έναν πειρατή στο μαγαζί μου" έτσι και έφυγα από το μαγαζί του γερού με την νέα μου πυξίδα, καθώς έφευγα είπα να κάτσω σε ένα μπαρ και να πιο λίγο ρούμι, έτσι και το έκανα βρήκα ένα μπαρ μπήκα μέσα και πήγα να πιο λίγο ρούμι, όμως καθώς απολάμβανα το ρούμι μου μπήκε τότε μέσα ένας από τους ψαράδες που είδα πίσω στο νησί εκλιπαρώντας για βοήθεια από τους πλούσιους που κάθονταν έχει πέρα. | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Heavshin Pirate and evil marine captain[ΤΕΛΟΣ] Δευ Δεκ 06, 2010 1:14 am | |
| Καθώς παρακαλούσε μετά από λίγο μπήκανε μέσα τρις marine και τον πιάσανε αυτός άρχισε να φωνάζει "Σας παρακαλώ δεν έχω λεφτά μην με σκοτώσετε" ένας από τους marine τον χτυπά στο κεφάλι με το ντουφέκι του και του λέει "σκασμός δεν πλήρωσες τον φόρο σου στον κάπτεν Remco τώρα πρέπει να πλήρωσης με την ζωή σου" άμεσος σηκώθηκα και τους είπα "πως γίνετε ένας κάπτεν τον marine να παίρνει φόρους από τους κάτοικους του νησιού" άλλα επειδή δεν ήθελα μπελάδες με αυτούς έβγαλα το πορτοφόλι μου και τους πέταξα στην μούρη τους 2.000 belli λέγοντας τους "ορίστε αυτά πρέπει να φτάνουν αφήστε τον ελεύτερο τώρα" | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Heavshin Pirate and evil marine captain[ΤΕΛΟΣ] Δευ Δεκ 06, 2010 1:14 am | |
| εκείνοι πήρανε τα λεφτά από κάτω και συνέχισαν να τραβάνε τον άνδρα για να τον πάνε στην κρεμάλα, τότε από τα νεύρα μου τους είπα "ανόητη marine δεν σας έφτασαν τα belli που σας έδωσα αφήστε τον τώρα ελεύτερο" ένας από αυτούς γύρισε και μου είπε "xaxax δεν είναι τόσο απλό αυτός ο άνθρωπος θα πεθάνει έτσι και αλλιώς αντιμίλησε και στο κάπτεν μας για αυτό αν θες και εσέι την ζωή σου ξένε φύγε από εδώ πέρα τώρα πριν σε κρέμα.../" δεν πρόλαβε να τελειώσει την λέξη του και εγώ έτρεξα καταπάνω του και του έριξα μια γρήγορη μπουνιά στην μούρη του, η άλλη δυο marine άμεσος στρέψαν τα όπλα τους κατά πάνω μου και αρχίσανε να με πυροβολούν άλλα η σφαίρες πέρασαν από μέσα μου και με δυο γρήγορες μπουνιές τους έριξα και αυτούς κάτω. | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Heavshin Pirate and evil marine captain[ΤΕΛΟΣ] Δευ Δεκ 06, 2010 1:15 am | |
| Η πυροβολισμοί αρχίσανε να τραβούν και άλλους marine γρήγορα σήκωσα τον άνδρα πήγα πήρα την πυξίδα μου και άρχισα να τρέχω χτυπώντας οποίον marine έμπαινε μπροστά μου ο άνδρας μου είπε "σε ευχάριστο ξένε που μου έσωσε την ζωή άλλα άσε με κάτω εμενα τώρα σε καθυστερώ εσένα θα κυνηγάνε τώρα" έτσι αφού το ήθελε τον αφίσα κάτω και συνέχισα να τρέχω χωρίς να ξέρω που πήγαινα, από πίσω μου με κυνηγούσε ένας στρατός marine, μέχρι που έφτασα σε έναν κύκλο μάλλον την πλατιά τις πόλις έχει από κάθε δρόμο υπήρχαν marine δεν είχα από πού να τρέξω και έτσι αποφάσισα να πολεμήσω αφίσα κάτω την τσάντα μου με την πυξίδα πέταξα το φουλάρω που κάλυπτε το πρόσωπο μου έβγαλα τα σπαθιά μου και είπα στους marine "ελάτε αν τολμάτε" | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Heavshin Pirate and evil marine captain[ΤΕΛΟΣ] Δευ Δεκ 06, 2010 1:15 am | |
| Μερική αρχίσανε να φωνάζουν "είναι ο fire fist joker από το west blue καταζητείται για πάνω από 40.000.000 belli" άλλα αυτό δεν τους εμπόδισε να μου ορμήξουν έτσι ξεκίνησα την μάχη, τους χτυπούσα συνεχεία με το σπαθί μου μια δεξιά μια αριστερά δεν ήξερα από που να γυρίσω και να τους χτυπήσω μια και με είχαν περικύκλωση έτσι αποφάσισα να αρχίσω να χρησιμοποιώ τις δύναμης μου και έτσι άρχισα να κάνω τους marine παγκάκια, άλλα όσο και να προσπαθούσα ήταν ακόμη πολύ που μπορούσαν να παλέψουν ακόμα άλλα τουλάχιστον κατάφερα να ανοίξω ένα δρόμο έτσι σήκωσα την τσάντα μου και άρχισα να τρέχω ξανά για να γλιτώσω καθώς έτρεχα σε μια στιγμή είδα κάποιον να μου κλίνη ξανά τον δρόμο μου. | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Heavshin Pirate and evil marine captain[ΤΕΛΟΣ] Δευ Δεκ 06, 2010 1:16 am | |
| Ήταν ένα θηρίο πολύ ψηλός του έγνεψα με το χέρι να φυγή από την μέση άλλα αυτός συνέχισε να κάθεται έχει ως που έφτασα ακριβώς μπροστά του και είπε "Ναύτες πίσω είναι δικός μου αυτός ο πειρατής" μόλις κατάλαβα ότι είναι ο καπετάνιος αυτού του νησιού του είπα με δυνατοί φωνή "ώστε εσέι είσαι αυτό το απόβρασμα που πουλά προστασία στους κάτοικους του νησιού ε" εχίνος γέλασε και μου είπε "απόβρασμα εγώ και ποιος το λέει ένας βρομώ πειρατής και τι πρόβλημα έχεις δηλαδή εσέι δικό μου είναι το νησί ότι θέλω το κάνω δεν θα σε ρωτήσω μόνο θα σε σκοτώσω και θα βάλω το πτώμα σου στο κλουβί μέχρι να σαπίσει" άμεσος αφίσα την τσάντα μου κάτω και ξεκίνησα προς το μέρος του για να τον δείρω. | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Heavshin Pirate and evil marine captain[ΤΕΛΟΣ] Δευ Δεκ 06, 2010 1:16 am | |
| Με μια γρήγορη κίνηση όρμηξα καταπάνω του με μια παγωμένη γροθιά αυτός όμως την απέφυγε με έπιασε από το ξερή μου και με πέταξε σε ένα σπίτι με δύναμη, γρήγορα όμως σηκώθηκα άλλα αυτός είχε έρθει καταπάνω μου και άρχισε να με γρονθοκοπεί άγρια όπου έβρισκε, έτσι χωρίς να αργήσω αποφάσισα να χρησιμοποιήσω την δύναμη μου έτσι για να γλιτώσω έγινα μικρά κομματάκια χιονιού και βρέθηκα από πίσω του μόλις γύρισε ο καπετάνιος τον περίμενε μια από τις παγωμένες μου μπουνιές στην μούρη του, τον πέταξα σε ένα χτίριο όταν σηκώθηκε η μίση του φάτσα είχε παγώσει από την μπουνιά μου τρομαγμένος ο καπετάνιος διέταξε τους marine "άνδρες επίθεση σκοτώστε τον μην τον αφήσετε να ζήση" | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Heavshin Pirate and evil marine captain[ΤΕΛΟΣ] Δευ Δεκ 06, 2010 1:17 am | |
| Κανένας όμως δεν κουνήθηκε από την θέση του, δεν ξέρω γιατί ίσος να ήταν ότι με φοβούνταν η ίσος είδαν κάποιον που μπορεί να νικήσει τον καπετάνιο τους και να τους ελευθέρωση. Αφού κανένας δεν μπήκε μπροστά μου άρχισα να προχωρώ προς το μέρος του αυτός άρχισε να εκλιπαρεί για την ζωή του τότε όμως εγώ του είπα "τι άνδρας είσαι εσέι πολύ καλά θα σε αφήσω να ζήσης άλλα στο impel down αφού παρέβης τους νομούς τον marine" "ice age" τον πάγωσα και τον πέταξα στα πόδια ενός αξιωματικού του και του είπα ορίστε ώρες τι θα κάνεις μαζί του εχίνος ο αξιωματικός μου είπε "σου δίνω διορία μια ώρα να φύγεις από το νησί μας μετά θα ειδοποιήσω τον flit admiral" | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Heavshin Pirate and evil marine captain[ΤΕΛΟΣ] Δευ Δεκ 06, 2010 1:18 am | |
| Πήγα σήκωσα την τσάντα μου και την πυξίδα και ξεκίνησα για το πλοίο μου, μόλις έφτασα στο πίσω μέρος του νησιού ένα παιδάκι ήρθε και με αγκάλιασε και μου είπε "σε ευχάριστο που έσωσες τον πατέρα μου" παραξενεύτηκα ποιον πατέρα τις έσωσα, μετά από λίγο ήρθε και ο πατέρας τις ήταν αυτός ο άνδρας που είχα σώσει πριν από τους marine, ήρθε κοντά μου και μου είπε "λοιπόν αν και πειρατής σε ευχάριστο που με έσωσες εσέι δεν είσαι σαν τους άλλους τελικά υπάρχουν και καλή πειρατές κάλο ταξίδι" τον αποχαιρέτησα και έφυγα από την στεριά ανέβηκα στο πλοίο μου έβαλα την πυξίδα στην θέση που τις αρμόζει σήκωσα πανιά και συνέχισα το ταξίδι μου. | |
|
| |
erisjoker Civilian
| Θέμα: Απ: Heavshin Pirate and evil marine captain[ΤΕΛΟΣ] Δευ Δεκ 06, 2010 1:22 am | |
| Την ίδια στιγμή στην βάσει τον marine "Εδώ αξιωματικός Daio STOP" "από την βάσει της Tequila Wolf stop" "ο καπετάνιος συνελήφθη γιατί παρέβη τους νομούς τον marine stop" "ο fire fist joker καταζητούμενος στην west blue για πάνω από 40.000.000 belli είναι στην east blue τώρα stop και τέλος"
[ΤΕΛΟΣ] | |
|
| |
SlipKnoTaS Civilian
Posts : 14210 Join date : 19/01/2010 Age : 31 Location : In hell!
| Θέμα: Απ: Heavshin Pirate and evil marine captain[ΤΕΛΟΣ] Πεμ Δεκ 09, 2010 5:05 pm | |
| Όνομα:Ao Kiji Haki Points:0 Player of the Week Points:4 Beli:13.000 Bounty:2.500.000
| |
|
| |
| Heavshin Pirate and evil marine captain[ΤΕΛΟΣ] | |
|