| [Τέλος-Αποστολή] Protect the villagers! Marine Vergil vs Pirate Captain Kuro | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DIRK Marines
Posts : 8164 Join date : 31/10/2011 Age : 31 Location : Θεσσαλονίκη
| Θέμα: [Τέλος-Αποστολή] Protect the villagers! Marine Vergil vs Pirate Captain Kuro Τρι Ιαν 24, 2012 11:45 am | |
| Κοιμόμουν βαθιά. Στο όνειρό μου έβλεπα τον εαυτό μου σε παιδική ηλικία να προπονήτε σκληρά και ως συνήθως, φορούσα το Jokey των Marine που μου είχσ δώσει ο πατέρας μου. Δίπλα μου βρισκόταν ο δάσκαλός μου Aougun και με παρότρινε νασυνεχίσω την προπόνηση.Φαινόμουν εξαντλημένος όμως απο το πείσμα μου και μόνο συνέχιζα να βαράω εκείνο το δέντρο με το σπαθί μου . Κάθε χτύπιμα ακουγόταν όλο και πιο δυνατά.Ξαφνικά αντιλήφθηκα οτι αυτά τα έντονα χτυπίματα προέρχονταν απο την πόρτα .Με ξύπνησαν. Άνοιξα με δυσκολία τα μάτια μου . Σηκώθηκα απο το κρεβάτι και περπάτησα με μια ιδιαιτερη βαρεμάρα να κουνηθώ, να έχει καταλάβει το σώμα μου.Πρώτη φορά βαριόμουν τόσο στην ζωή μου...Δεν μπορούσα όμως να καταλάβω το γιατί!?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Τρι Ιαν 24, 2012 5:20 pm, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the villagers! Marine Vergil vs Pirate Captain Kuro Τρι Ιαν 24, 2012 11:51 am | |
| Άνοιξα την πόρτα και είδα απ έξω τον Liutenant Yagami .. -Καλημέρα κύριε , πως είστε?ρώτησα απο ευγένια, όμως φαινόταν κομμένος -Είμαι όπως και εχθές....Χαλια..Δοκίμασα να σηκωθώ για να δουλέψω αλλα δεν με κραταν τα ποδια μου... -Θα θελατε να σας βοηθήσω να πατε στο δωμμάτιό σας? -Όχι θα παω μονος μου...Απλά πέρασα να σε ενημερώσω οτι ο Smoker μας στέλνει στο Gecko Island για να ερευνήσουμε κάποιες πληροφορίες...Μας είπαν οτι εθεάθηκε το πλοίο των Black Cat Pirates στα νερά κοντά εκει και ένας απόστρατος Marine που κατοικεί στο νησί μας είπε οτι ένας άντρας που τεριάζει στην περιγραφή του Kuro , δουλεύει σαν υπηρέτης στην έπαυλη της πιο πλούσιας οικογένειας στο νησί...Μετα απο αυτη την ειδοποίηση εξαφανήστικε.... Αυτός ο Kuro ομως είχε πεθάνει ομως απ οτι θυμάμαι πριν απο 3 χρονια . Είχε νικήσει τον Captain Morgan που διασώθηκε την τελευταία στιγμη απο τον Lieutenant Zekko Daniels.. -Έχει καμια σχέση με εκείνον τον πειρατή που ταραζε την South Blue , τον Dirk Daniels?
| |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the villagers! Marine Vergil vs Pirate Captain Kuro Τρι Ιαν 24, 2012 11:57 am | |
| -Ναι, είναι πατέρας του...Ευτυχώς μετα τπν σαματα που προκάλεσε στους επαναστάτες στην Centaurea δεν έχουμε νεα του...Τωρα πισω στο θέμα μας..Αν σε περίπτωση είναι ο Kuro στο νησί , πρεπει να τον συλάβεις..Ήταν ένας αρκετα δυνατος πειρατης και αν εχει επιζησει , θα εγινε δυνατοτερος αυτα τα τρια χρόνια.... -Μπορειτε να μου πειτε με ποιον τροπο μάχετε?Αν γνωρίζετε. -Χρησιμοποιούσε δυο γάντια που στις άκρες των δαχτύλων τους έχει κολλημένα μαχαίρια.Ομως μπορει να χρησιμοποιεί και νεες τεχνικες... Γαντια με μαχαίρια? Τι σοη τεχνική είναι αυτή?Αν ήταν τόσο δυνατη όσο και η τεχνικη που χρησιμοποιούσε ο αντρας που είχα πολεμίσει στο λιμάνι της Shell Town τότε θα είχα πρόβλημα αν τον αντιμετόπιζα σαν άνθρωπος..Ομως σαν κέρβερος ,οχι.. -Ευχαριστώ για τις πληροφορίες κύριε. Θα με βοηθήσουν αρκετά -Χαίρομαι..Τώρα σε αφήνω για να παω στην καμπίνα μου.Το πλοιο ηδη κατευθυνεται προς το Gecko Island οποτε να ξες οτι δεν θα αργήσουμε και πολυ να φτάσουμε | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the villagers! Marine Vergil vs Pirate Captain Kuro Τρι Ιαν 24, 2012 12:15 pm | |
| -Μάλιστα κύριε. Θα το έχω στα υπ όψην.Καλή ξεκούραση , του είπα καθως άρχισε να προχωράει προς το δωμάτιό του. Μπήκα μέσα στο δωμάτιό μου σαν αστραπή ....Άρπαξα την κάπα μου και την φόρεσα πάνω απο την στολή των Marine.Έδεσα το Katana μου στην ζώνη , άρπαξα το πακέτο με τα τσιγάρα και το έβαλα στην εσωτερική τσέπη στο ύψως της καρδιάς και βγήκα απο το δωμάτιο με την βαρεμάρα που είχα πριν , να έχει φύγει.Ευχόμουν να ειναι ο Captain Kuro απο μέσα μου , όμως απο την άλλη ανησυχούσα γιατί πιθανόν οι πολιτες να ήταν σε κίνδυνο, απο τον Kuro αλλά και απο το πλήρωμά του που σουλάτσαρε στα γύρω νερά... | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the villagers! Marine Vergil vs Pirate Captain Kuro Τρι Ιαν 24, 2012 12:39 pm | |
| Κατευθυνόμουν προς το τηλεφωνείο για να κάνω την ανακοίνωση σε όλους οτι φτάνουμε.Στην διαδρομή σκέφτηκα οτι θα έπρεπε να εξοπλίσω τους Marines με όπλα ωστε να μπορούν να τα βάλουν με το πληρωμα των Black Cat Pirates αν εμφανηστούν.Έφτασα στο τηλεφωνειο και εκεί ειδα μονο τον υπεύθυνο. Αυτός σηκωθηκε και κάθησε προσοχή -Ασε την προσοχή τώρα και δώσε μου το κεντρικό Den Den Mushi για να κάνω την ανακοίνωση -Μάλιστα !Είπε και γύρισε προς το γραφείο στο οποίο υπήρχαν ολα τα Den Den Mushi του πλοίου. Άπλωσε το χέρι του και έπιασε ένα μεγάλο που είχε μπλε χρώμα. Μου έδωσε τον πομπό του ενώ το κυρίως μέρος του το κρατούσε εκείνος για να με διευκολνει | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the villagers! Marine Vergil vs Pirate Captain Kuro Τρι Ιαν 24, 2012 12:50 pm | |
| -Όλοι οι Marines στο κατάστρωμα. Επαναλαμβάνω! Όλοι οι Marines sτο κατάστρωμα! Και μετά το έκλεισα. -Ευχαριστώ που το κρατούσες, φαίνεται βαρύ -Είναι λίγο! Χαίρομαι που βοήθησα! Άρχισα να φεύγω απο το δωμάτιο και να περπατάω προς το καταστρωμα. Στην διαδρομή έπιασα δυο Marine -Εσείς οι δυο να πάτε γρήγορα στην αποθήκη και να φέρετε δυο βαρέλια με όπλα. -Μάλοστα κύριε! Είπαν καο οι δυο με μια φωνή !Άρχισαν να τρέχουν προς την αντίθετη κατεύθυνση στην οποία ήταν οι αποθήκες.Χωρίς να χάσω άλλο χρόνο, προχωρούσα με γρήγορα βήμματα προς το κατάστρωμα | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the villagers! Marine Vergil vs Pirate Captain Kuro Τρι Ιαν 24, 2012 1:03 pm | |
| Όταν έφτασα επάνω είχαν μαζευτεί όλοι .Λογικό αφού η απόσταση του τηλεφωνίου απο το κατάστρωμα ήταν πολύ πιο μεγάλη απ ότι η αντίστοιχη , δωματίων-καταστρώματος. -Σχηματίστε γραμμές και γρήγορα! Δεν έχουμε πολύ χρόνο στην διάθεσή μας.. Αμέσως σχημάτισαν τις γραμμές που τους είπα. Μόλις επικράτισε ησυχία , άρχισα να μιλάω. -Marines....Για ακόμα μια μέρα το καθήκον μας καλεί ..... Έχουμε λάβει αναφορά οτι οι Black Cat Pirates βρίσκονται κοντα στο νησί Gecko... Στο άκουσμα του ονόματος Black Cat Pirates πολλοί Marines τρόμαξαν...Ξαφνικά το μικρό Den Den Mushi που είχα μέσα στην τσέπη μου άρχισε να χτυπά....Αυτό σήμαινε ένα πράγμα..Αποστολή.Γύρισα απο την άλλη μεριά και το σήκωσα -Vergil -Εδώ Smoker...Ποια η θέση σας? Φτάνετε? -Ναι κύριε -Να κάνετε γρήγορα, στο νησί βρισκεται ένας συνάδελφος μας, ο Juria C Barethorn που στάλθηκε για να πολεμίσει τον Sham των Black Cat Pirates. | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the villagers! Marine Vergil vs Pirate Captain Kuro Τρι Ιαν 24, 2012 1:18 pm | |
| -Δηλαδή οι Black Cat Pirates βρίσκονται στο νησί??? -Ναι ..Φρόντοσε να μην χτυπίσουν ούτε έναν πολιτη -Μάλιστα κύριε Μόλις το κλείσαμε γύρισα προς τους Marines.Εν το μεταξύ είχαν έρθει και εκείνοι που είχα στείλει στις αποθήκες , κρατώντας δυο μεγάλα βαρέλια -Αφήστε τα εδώ. Τους είπα καθώς έδειχνα το μέρος δίπλα μου..Έπρεπε να γίνουν όλα σωστά και γρήγορα. Να σωθούν οι πολίτες... -Μολις έλαβα αναφορα απο τον Captain Smoker οτι οι ένας συνάδελφός μας πολεμάει με ένα μέλος των Black Cat Pirates...Αυτό πάει να πει οτι βρίσκονται ηδη εκεί. Θα πάρετε όλοι όπλα ,είπα καθως έδειχνα τα βαρέλια δίπλα μου , επεοδή οι αντίπαλοι είναι αρκετά δύσκολοι απ ότι με πληροφόρησαν.Τώρα θα σας πω το σχέδιο που έχω σο μυαλό μου ωστε κανένας πολίτης να μην πάθει κακό | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the villagers! Marine Vergil vs Pirate Captain Kuro Τρι Ιαν 24, 2012 1:33 pm | |
| Το νησί απειχε περίπου 40 μέτρα.Μολις το αντιλήφθηκα ,άρχισα να φωνάζω. -Ρίξτε τις άγκυρες! Απο το βάθος ακούστικε -Μάλιστα κύριε! Με σοβαρό ύφος άρχισα να ξαναμιλάω στους Marines.. -Όπως έλεγα πριν , έχω σχέδιο. Θέλω 20 Marines να εκενώσουν το χωριό και τους υπόλοιπους 30 να έρθουν μαζι μου. -Μάλιστα κύριε! -Τώρα ελάτε να πάρετε όπλα! Και μετά κατεβάστε τις βάρκες.... Έτσι και έγινε.Ένας ένας προχωρούσαν απο μπροστά μου και έπερναν όπλα. Μόλις πήρε και ο τελευταίος, διέταξα αυτούς που κατέβασαν τις άγκυρες , οι οποίοι θα έμεναν να φυλούν το πλοίο , να πάνε τα βαρέλια πίσω στις αποθήκες..Μετά άρχισα να περπατάω γρήγορα προς τις βάρκες | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the villagers! Marine Vergil vs Pirate Captain Kuro Τρι Ιαν 24, 2012 1:48 pm | |
| Εκεί ειδα οτι είχαν κατεβάσει ηδη τις 4 και στην 5η περίμεναν εμένα. Ανέβηκα επάνω γεμάτος ανηπμονησία.Έπρεπε να κάνω γρήγορα . Να σώσω τους πολίτες..Η βάρκα μας άρχισε να κατεβαίνει σχετικά αργά -Κατεβάστε την πιο γρήγορα.Είπα γεμάτος νεύρα...Αν αργούσαμε πιθανον να έκλεβαν ολες τις περιουσιες των πολιτών και να σκότωναν μερικούς, έτσι επειδή τους κάπνησε...Τώρα που σκέφτηκα κάπνισε, έβγαλα ένα τσιγάρο απο την τσέπη μου .Η βάρκα ακούμπησε τα νερά , άναψα το τσιγάρο και το έβαλα στο στώμα .Πέταξα το μισοσβησμένο τσιγάρο στο νερό και τότε κοίταξα για πρώτη φορά στις ακτες του Gecko Island.Ήταν ένα νησι που είχε υπερυψμένες τις ακτές του. Μόνο ένα μικρό κομμάτι άμμου υπήρχε μπροστα απο αυτά τα απότομα βράχια.Ο περίεργος αυτός σχηματισμός του , καθηστούσε αδύνατο το να δεις το πως είναι το νησί.Έτσι δεν ήξερα αν είχε βουνά η δάση | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the villagers! Marine Vergil vs Pirate Captain Kuro Τρι Ιαν 24, 2012 2:02 pm | |
| -Τραβάτε κουπί και γρήγορα.... -Μάλιστα κύριε! Τραβούσαν κουπι ηδη αρκετα γρηγορα, ομως η ώρα δεν ηταν με το μέρος μας. Η αποσταση ήταν μικρή και έτσι φτάσαμε γρήγορα. Κατεβήκαμε όλοι απο τις βάρκες και τους έβαλα να τις τραβήξουν προς τη στεριά. Μπορστά μας υπήρχε μια τεράστια πλαγιά,όμως δεν γνώριζα προς τα που πρέπει να πάμε. -Ξέρει κανείς απο εσάς αυτό το νησί? Σήκωσε ένας το χέρι του.Τον φωάναξα κοντά μου -Οι υπόλοιποι ακολουθάτε...Είπα καθώς άρχισα να περπατάω. μαζί με τον άλλο Marine.. -Λοιπόν, προς τα πού είναι το χωριό? -Όλο ίσια κύριε...Δέκα λεπτά απο εδώ, αλλα με τρέξιμο γιατί με περπάτημα είναι πολύ παραπάνω. -Ωραία λοιπον.Του είπα και γύρισα προς τους άλλους Marine.Τροχάδιν όλοι ! Έτσι αρχίσαμε να τρέχουμε με σχετικα γρήγορο ρυθμό. | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the villagers! Marine Vergil vs Pirate Captain Kuro Τρι Ιαν 24, 2012 2:18 pm | |
| Ξαφνικά είδα μπροστά μου ένα μεγάλο δάσος. Τα δέντρα του ήταν αρκετά και τα φυλόματα τους πυκνά.Έστειλα τον Μαριν που ήξερε το νησί μπροστά για να μας οδηγάει ενώ εγω με τους άλλους 49 τον ακολουθούσαμε πάντα σε τρέξιμο..Άραγε τι να έκανε εκείνος ο Juria C. Barethorn? Χρειαζόταν βοήθεια? Μαχόταν ακόμα ?Δεν γνώριζα... Κάποια στιγμή είδα μια μεγάλη τουλούπα καπνού να ανεβαίνει στον αέρα απο μέσα στο δάσος, μπροστά μας.Επιτάχυνα τον ρυθμό μου και έφτασα τον άλλο που ήταν πιο μπροστα... -Απο πού έρχεται αυτός ο καπνός? Κοίταξε επάνω , στο σημείο που του έδειξα και γούρλωσε τα μάτια του! -Απο το χωριό! Μου είπε Χωρίς να χάσω δευτερόλεπτο , άρχισα να τρέχω με όλη μου την δύναμη προς το μέρος στο οποίο υπήρχε ο καπνός. Κάτι κακό είχε συμβεί σίγουρα | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the villagers! Marine Vergil vs Pirate Captain Kuro Τρι Ιαν 24, 2012 4:51 pm | |
| Μετά απο πέντε λεπτα τρεξίματως έφτασα στην εστια της φωτιάς. Ήταν ένα σπιτάκι που καιγόταν. Δεν υπήρχε κόσμος τριγύρω, μονο καμιά δεκαριά πτωματα.. Πλησίασα τα πτώματα τρέχοντας.Επάνω τους ειχαν κοψήματα απο νυχιές...Μήπως ήταν απο τα ειδικά γάντια του Kuro!?Ξαφνικά είδα οτι ένας απο τους δέκα κουνήθηκε.Έτρεξα κοντα του με κομμενη τημ ανάσα.Εν το μεταξύ είχαν φτάσει και οι άλλοι Marines στο σημείο. Σήκωσα τον πληγομένο άντρα στα χέρια μου -Ποιος σας το έκανε αυτο? -KU......kura......και πέθανε....Τι ήθελε να πει με αυτό το Kura? Μηπως Kuro? | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the villagers! Marine Vergil vs Pirate Captain Kuro Τρι Ιαν 24, 2012 5:04 pm | |
| Παρατηρησα οτι υπήρχε έμια λουρίδα αίματος κατα μήκος του δρόμου.Είχα μέσα μου μίσος.Το σώμα μου άρχιζε να αλλάζει . Πήρα την μορφή του κέρβερου και άρχισα να ακολουθω το αίμα. Είχα βγει απ το χωριο και βγηκα στο δάσος.Δεν προλαβα να μπω καλα καλα μεσα και ειδα έναν άνατρα με μαύρα ρούχα και δυο μαύρα γαντια στα χερια του απο τα οποια προεξήχαν κατι μαχαιρια, απο τα οποία έσταζε αίμα. Αυτός θα ήταν. Με δυο τρεις γρηγορες δρασκελιές ,έφτασα κοντα του και πήδηξα στον αέρα για να βρεθω μπροστα του και να κλεισω τον δρόμο του .Έτσι και έγινε.Τα ποδια μου έσμπροχναν βιαια το χώμα στο έδαφος ωστε να μπορέσω να σταματήσω. -Ποιος εισαι εσύ? Δεν μας φτανουν τα προβληματά μας με το ηλήθιο πληρωμα μας...... -Σκάσε.....Είσαι ο Kuro. -Oi oi....Ο Kuro πέθανε πριν 3 χρονια δεν το ξες?είπε και άφησε να του ξεφύγει ένα γελιο kukuku! Εγη είμαι απλά ένας Butler! O Kurahadol!Kukuku! Άρχιζα να γρυλίζω απο τον θυμό. | |
|
| |
DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the villagers! Marine Vergil vs Pirate Captain Kuro Τρι Ιαν 24, 2012 5:17 pm | |
| Όρμησα προς τα πάνω του και εκείνος προς τα μένα. Τα τρια κεφάλια μου τον δάγκοσαν στο σωμα του ενω εκείνος ειιχε καταφέρει ένα χτύπιμα στο στομάχι μου. Ξαναστεκόμασταν ο ένας απέναντι απο τον άλλο μονο που αυτη την φορά εγω στην ανθρωπινη μορφη μου και εκείνος γονατιστος. Ορμήξαμε για δεύτερη φορα. Απέκρουσα τα χτυπηματα του με το κατανα μου και τον κλώτσισα στο δεξι ποδι με αποτέλεσμα να πέσει κάτω. Κατα την δειάρκεια της πτώσης του στριφογύρισα το κατανα μου και του εκοψα το δεξι χέρι απο τον καρπό. Τον πάτησα στο έδαφος και του έκοψα και το άλλο χέρι . -Τώρα δεν θα μπορεις να σκοτώνεις βρωμιάρη. Είπα καθως εκείνος ούρλιαζε απο τον πονο...Ξάπλωσα σε ένα δέντρο λιγο πιο διπλα για να περιποιηθώ την πληγη μέχρι να έρθουν οι συνάδελφοι Marines.Έβγαλα το Den Den mushi για να καλέσω τον Smoker. -Smoker -Εδώ Vergil. Αποστολή ολοκληρώθηκε | |
|
| |
Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the villagers! Marine Vergil vs Pirate Captain Kuro Πεμ Φεβ 02, 2012 12:09 pm | |
| Όνομα: Vergil Haki Points: Player of the Month Points: 4 Beli: 10.000 +6 exp +3.000 Beli(Αποστολή) Bounty/Fame Points: - Παρατηρήσεις: Πάρα πολύ μικρή ιστορία για αποστολή και η αποστολή μπορεί να ολοκληρώθηκε αλλά χρειαζόταν καλύτερα αναφορά(Περιγραφή). Οι ιστορίες αποστολών πρέπει να είναι ξεκάθαρες και να μην είναι τόσο μικρές.
Μειώθηκαν τα Beli από την αποστολή λόγω της ιστορίας.
| |
|
| |
| [Τέλος-Αποστολή] Protect the villagers! Marine Vergil vs Pirate Captain Kuro | |
|