.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
6 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 6 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm

[Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Destro
Civilian
Civilian
Destro

[Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family   [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family I_icon_minitimeΚυρ Απρ 08, 2012 8:54 am

Είχα βρεθεί στο Crown Island, όταν ο ασύρματος μας είχε πιάσει κάτι περίεργα σήματα που μέσα σ'αυτά υπήρχε το όνομα ενός μαριν τον οποίο τύχαινε να γνωρίζω, του Vergil. Απ'αυτά που είχαμε πιάσει βγήκε το συμπέρασμα ότι κάτι περίεργο γινόταν και πως ο vergil είχε μπλεξίματα. Έδωσα αμέσως την εντολή και το πλοίο μου κινήθηκε για το νησί. Μόλις φτάσαμε εκεί ανακάλυψα πως δεν ήταν μόνο ο Vergil που βρισκόταν σε μπελάδες αλλά κι ένας πράκτορας της κυβέρνησης, ο Bart των CP5. Αφού μου έδωσε μερικές εξηγήσεις για το τι γινόταν στο νησί, αποφάσισα να του δώσω ένα χέρι βοηθείας και να τον ξελασπώσω. Αφού πρώτα βρήκα τον Vergil, ο οποίος είχε πάθει προσωρινή αμνησία, πήγα μαζί του και διαλύσαμε ένα μικρό χωριό παίρνοντας απ'αυτό κάποια έγγραφα του Bart. Η συνεργασία που είχα με τον Vergil ήταν υποδειγματική κι έτσι αποφάσισα να τον καλέσω στο πλήρωμα μου. Αυτός δέχτηκε με ικανοποίηση.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Δευ Απρ 09, 2012 10:03 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family   [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family I_icon_minitimeΚυρ Απρ 08, 2012 9:03 am

Είχα αφήσει πίσω μου το νησί και τον Vergil γιατί έπρεπε πρώτα να τακτοποιήσει κάποιες υποχρεώσεις που είχε. Δώσαμε ραντεβού για το μέλλον, με άγνωστο το μέρος και την ακριβή ημερομηνία της συνάντησης μας, αλλά γνωρίζοντας πως αυτή η μέρα δεν θα αργήσει και πολύ ακόμα. Το πλοίο μου πλέον είχε ανοιχτεί στη θάλασσα και αρμένιζε στα φουρτουνιασμένα νερά της Μεγάλης Γραμμής. Ο επόμενος προορισμός μου ήταν άγνωστος. Τότε ήταν που ήρθε η Άννα και με φώναξε στην αίθουσα συνεδριάσεων του πλοίου μου.
-Καπετάνιε σας περιμένουμε, έχουμε λάβει ένα μήνυμα για εσάς. 1233
-Από ποιον?
-Είναι απ'τα κεντρικά. Θα σας ενημερώσω επακριβώς μαζί με τους υπόλοιπους αξιωματούχους. 174
-Μου μυρίζει προαγωγή.... 081
-Νομίζω πως είναι το άρωμα μου!! 083 048
-Δεν εννοούσα αυτό!!
063
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family   [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family I_icon_minitimeΔευ Απρ 09, 2012 5:53 am

Ακολούθησα την Άννα στην αίθουσα συνεδριάσεων του πλοίου. Εκεί με περίμεναν όπως και σε κάθε συνάντηση, ο Ματ ο γερό-ξιφομάχος που μου είχε πρωτοδιδάξει την τέχνη του σπαθιού, ο Wailord ο πιστός μου φίλος και πλοηγός του πληρώματος και η Άννα η οποία κρατούσε τα πρακτικά κι έτρεχε όλες τις γραφειοκρατικές δουλειές του πληρώματος.
-Λοιπόν, σας ακούω...
Είπα με σταθερή φωνή αφού πρώτα πήρα την καρέκλα μου και κάθησα στην κορυφή του τραπεζιού.
-Θέλω λεπτομερή αναφορά για το τι έχουμε...
-Ρομπ, με απλά λόγια μας έβαλαν πάλι να κάνουμε αγγαρεία. 5345436
-Αυτό δεν είναι λεπτομερής αναφορά Wailord.
-Εγώ αυτό ξέρω... 039
-Άσε τότε να μιλήσει κάποιος που γνωρίζει...
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family   [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family I_icon_minitimeΔευ Απρ 09, 2012 6:02 am

-Γιατί όλες οι συναντήσεις να ξεκινούν έτσι? 53454353
Ρώτησε με απορία ο Ματ, απευθυνόμενος στο κενό και ξεφυσώντας ελαφρά..
-Να υποθέσω πως είναι ρητορική η ερώτηση ε? Έχει γίνει παράδοση και πρέπει να τη διατηρήσουμε, για να πηγαίνουν καλά τα πράγματα.
-Αν δεν υπάρχει αυτή η αντιπαράθεση μια μέρα, τότε θα πρέπει να αρχίσει να ανησυχείς Ματ.
-Κάτι θα ξέρετε, τι να πω? [mor3]
-Τίποτα!! [mor5348] Ούτε εσύ ούτε κανείς. Ήρθε η ώρα να μιλήσω εγώ. Γιατί αν σας αφήσω θα νυχτώσουμε. Για να επανέλθουμε στο θέμα μας. Μαζευτήκαμε απόψε εδώ για να σας ενημερώσω για μία διαταγή που ήρθα απ'τα κεντρικά. Διαβάζω το σήμα....
-Πριν το κάνεις θέλω να πω κάτι...Θέλω να πάω τουαλέτα.... 156
-ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ!!!! 634634
-Μ...μάλιστα.......
050505 848488484
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family   [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family I_icon_minitimeΔευ Απρ 09, 2012 6:10 am

-Συνέχισε Άννα, γιατί είμαι περίεργος να ακούσω τι θέλουν πάλι...
-Μάλιστα καπετάνιε...Διαβάζω το σήμα κι αυτή τη φορά δεν θα συγχωρήσω διακοπές...
"Στο Ukkari Hot-Spring Island έχουν κάνει πολλοί πειρατές την εμφάνισή τους τελευταία με αποτέλεσμα να έχουν αρχίσει να ελαττώνονται οι επισκέπτες προς αυτό, για τις δημοφιλείς θερμές πηγές που έχει στο κέντρο του. Ανάμεσα σε αυτούς τους επισκέπτες είναι και ο Βασιλιάς της Arabasta, Nefertari Cobra, μαζί με την κόρη του, Nefertari Vivi. Σκοπός σας είναι να πάτε στο νησί και να παραλάβετε τον Βασιλιά και την κόρη του από την είσοδο του υπόγειου τούνελ που το συνδέει με την Arabasta και να δείξετε σε όλους ποιος είναι το αφεντικό διώχνοντας οποιαδήποτε απειλή πλησιάσει την βασιλική οικογένεια αλλά και το νησί γενικότερα όσο μείνουν αυτοί εκεί. Η προστασία της βασιλικής οικογένειας και του νησιού για όσο μείνει αυτή εκεί, είναι μείζονος σημασίας."

-Αυτό ήταν?? Με θέλουν να κάνω τη νταντά ενός βασιλιά?
-Στο είπα αγγαρεία....Έχω ήδη βάλει ρότα για εκεί.
-Καλά έκανες. Οι διαταγές είναι διαταγές. Άννα να ενημερωθεί και το υπόλοιπο προσωπικό. Πάω στην καμπίνα μου να ξεκουραστώ. Ειδοποιήστε με αν συμβεί τίποτα.
-Το νησί δεν είναι μακριά, σε μερικές ώρες θα είμαστε εκεί.
-Ωραία μόλις φτάσουμε μου λέτε. Ελεύθεροι.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family   [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family I_icon_minitimeΔευ Απρ 09, 2012 6:47 am

Αμέσως όλοι βγήκαν απ'την αίθουσα κι εγώ βρήκα την ευκαιρία να πάω να ξεκουραστώ. Ο πλοηγός μου όντως είχε δίκιο. Το ταξίδι δεν διήρκησε πολλές ώρες. Μόλις φτάσαμε στο νησί, η Άννα ήταν αυτή που με ειδοποίησε.
-Καπετάνιε, έχουμε δέσει και σας περιμένουμε για περαιτέρω οδηγίες.
-Ωραία σε λίγα λεπτά θα είμαι έξω.
Αφού έκανα ένα ντους, ντύθηκα και βγήκα έξω στο κατάστρωμα.
-Βλέπω πως όλα είναι στη θέση τους.
-Είναι όπως διατάξατε. Έχω στείλει μια μικρή ομάδα στο σημείο του νησιού που βρίσκονται οι πηγές για να τελειώνουμε μία μία τις υποχρεώσεις μας. Επίσης έχουμε φέρει τον υπεύθυνο των πηγών στο πλοίο.
-Θέλω να τον δω. Πρέπει να ελέγξουμε τους πάντες για να είμαστε καλυμμένοι.
-Όπως επιθυμείτε. Τον έχουμε στην αίθουσα αναμονής.
-Φέρτον στο γραφείο μου. Αλλά πρώτα θέλω να μου πεις κανά δυο λεπτομέρειες γι'αυτόν.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family   [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family I_icon_minitimeΔευ Απρ 09, 2012 6:57 am

-Βεβαίως. Ονομάζεται Goro. H αποστολή που του ανατέθηκε απ'τον βασιλιά της Αραμπάστα ήταν να δημιουργήσει θερμές πηγές στο νησί και τα κατάφερε, δημιουργώντας μια γιγαντιαία σήραγγα που ενώνει το Ukkari Hot-Spring Island με την Arabasta. Είναι πιστός στη βασιλική οικογένεια και τους έχει καλέσει για να δουν από πρώτο χέρι το έργο του.
Μ'αυτά και μ'αυτά είχα φτάσει στο γραφείο μου. Κάθησα στην θέση μου και περίμενα να μου φέρουν τον Goro. Ήταν ένας μέτριος στο ανάστημα γεράκος με γριζωπά μαλλιά κι ένα χοντρό μουστάκι.
-Εσύ θα πρέπει να είσαι ο Goro.
-Μάλιστα.
-Είμαι ο Lieutenant Commander Rob Greywind, καπετάνιος αυτού του πλοίου. Βρίσκομαι στο νησί για να εποπτεύσω την παρουσία της βασιλικής οικογένειας. Απ'ότι έχω μάθει ο ίδιος ο βασιλιάς ήταν αυτός που σου έδωσε την εντολή για την κατασκευή των πηγών.
-Όχι, δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα...
-Και πως είναι ακριβώς? Διαφώτισε με...
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family   [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family I_icon_minitimeΔευ Απρ 09, 2012 7:05 am

-Από μικρός ονειρευόμουν να έρθω σ'αυτό το νησί και να καταφέρω να φτιάξω θερμενόμενες πηγές, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να έρχεται και να απολαμβάνει λίγες στιγμές ξεκούρασης. Είχα φτιάξει τα σχέδια μου και μία εμπεριστατομένη μελέτη για το πως θα λειτουργήσει το όλο σύστημα. Έπειτα από αρκετά χρόνια δουλειάς τα κατάφερα.
-Και ο ρόλος του βασιλιά?
-Ο βασιλιάς άκουσε το σχέδιο μου και μου έδωσε την άδεια και τους πόρους να το εφαρμόσω και γι'αυτόν τον ευγνωμονώ.
-Ωραία. Πριν έρθει η βασιλική οικογένεια θα ήθελα να δοκιμάσω εγώ ο ίδιος το έργο. Η ζέστη μ'αρέσει αρκετά.
-Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να έρθετε αμέσως, αν θέλετε.
-Θα σε συνοδεύσουν οι άντρες μου εκεί. Θα έρθω κι εγώ αργότερα.
Του είπα ενώ τον ξεπροβοδούσα.
-Θα σας περιμένω.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family   [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family I_icon_minitimeΔευ Απρ 09, 2012 7:44 am

Ενώ ο γέρος έφευγε στο πλοίο επέστρεφε ο Ματ ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τον σχεδιασμό της ασφάλειας του βασιλιά απ'την πλευρά μας.
-Ρομπ σου έχω νέα....
Μαζί με τον Ματ ήταν κι ένας άλλος άντρας που από τα ρούχα του ήταν φανερό πως καταγόταν απ'την Αραμπάστα. Φορούσε μία μακριά λευκή κελεμπία και κρατούσε ένα μακρύ σπαθί.
-Ρομπ από δω είναι ο Πελ. Είναι ο υπεύθυνος για την ασφαλή μεταφορά της βασιλικής οικογένεια από την Αραμπάστα ως εδώ.
-Χάρηκα για την γνωριμία.
-Παρομοίως. Μόλις πήγαινα για να δοκιμάσω τις πηγές.
-Και γιατί αυτό?
-Ως γνωστόν η ζέστη δεν με πειράζει!! [mor005]
-Ναι, υποθέτω πως είσαι ο κατάλληλος να το δοκιμάσεις. [mor66]
Και ξεσπάσαμε σε γέλια με τον Πελ να μας παρακολουθεί άναυδος.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family   [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family I_icon_minitimeΔευ Απρ 09, 2012 8:00 am

Κατευθυνθήκαμε και οι τρεις προς τις πήγες. Αμέσως ξεντύθηκα και μπήκα μέσα. Το νερό ήταν απολαυστικό. Χαλάρωσα δίχως να το καταλάβω.
-Ρομπ, δεν είναι για χόρταση.
-Ναι, ξεχάστηκα. Είναι φανταστικό. Νομίζω πως θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό.
-Προς το παρόν μας νοιάζει να ικανοποιήσει την βασιλική οικογένεια και προ πάντως αυτή να παραμείνει ασφαλής.
-Γι'αυτό να είσαι σίγουρος Πελ. Όσο εγώ είμαι εδώ τίποτα δεν θα συμβεί.
-Μακάρι να είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται.
Συνεχίσαμε μαζί με τον Πελ να έχουμε μία κουβέντα και να μου δίνει πληροφορίες για την Αραμπάστα, το βασιλιά, την κόρη του και πολλά άλλα. Ήταν ένα ωραίος τύπος. Μαζί με τον Ματ είχα τοποθετήσει φρουρούς σ'όλα τα σημαντικά περάσματα. Το μόνο που έμενε ήταν η άφιξη της βασιλικής οικογένειας.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family   [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family I_icon_minitimeΔευ Απρ 09, 2012 8:05 am

Η συζήτηση μας όμως διεκόπει κάπως περίεργα. Ένας άντρας απ'το πλήρωμα μου ήρθε με κάτι πληροφορίες για κάποιο σημείο του νησιού. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες που είχε στα χέρια του, ο πολύμπειρος και μέλος του πληρώματος μου, Ματ, υπήρχε μία ομάδα πειρατών η οποία είχε στην κατοχή της ένα σημαντικό αριθμό όπλων, τα οποία είχε κλέψει από πλοίο του ναυτικού, το οποίο είχε προσκρούσει σε ύφαλο κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Οι πληροφορίες αυτές, ελέγχθηκαν άμεσα και διαπιστώθηκε ότι ήταν ορθές. Έτσι, μετά από ανίχνευση που κάναμε, βρήκαμε το κρυσφήγετο των ληστών και ετοιμάσαμε ένα σχέδιο για να τους πιάσουμε. Όλα ήταν έτοιμα και το σχέδιο είχε τεθεί πλέον σε εφαρμογή. Εν τω μεταξύ είχα αφήσει τον Πελ πίσω για να ελέγχει τις πηγές, με το σκεπτικό πως η όλη φάση ήταν αντιπερισπασμός και πως ο πραγματικός στόχος ήταν οι πηγές.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family   [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family I_icon_minitimeΔευ Απρ 09, 2012 8:10 am

Είχα μαζέψει κάποιους απ'τους άντρες μου για να με βοηθήσουν στην εξουδετέρωση των ληστών, χωρίς όμως να αδυνατίσω πολύ την άμυνα των πηγών.
-Λοιπόν άντρες ακούστε με καλά. Έχω ένα σχέδιο αλλά είναι αρκετά παράτολμο και θα χρειαστεί φοβερό συντονισμό. Θα φτιάξω μερικές βόμβες, εμπλουτισμένες με καυτή λάβα. Μόλις τις πετάξετε, αυτές θα σκάσουν και θα σκορπίσουν την λάβα πάνω στους ληστές. Αλλά για να πετύχει αυτό πρέπει να τους κυκλώσουμε. Βορρά, νότο, ανατολή, δύση. Επίθεση απ'όλα τα σημεία εκτός αυτού εδώ.
-Γιατί όχι?
-Γιατί εδώ θα βρίσκομαι εγώ. Εσείς θα πετάξετε τις βόμβες κι αυτοί θα πάνε στο μοναδικό σημείο που δεν θα απειλούνται. Τότε θα αναλάβω εγώ...
Κι ένα σατανικό χαμόγελο απλώθηκε στα χείλη μου...
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family   [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family I_icon_minitimeΔευ Απρ 09, 2012 9:45 am

-Εκτός απ'αυτά έχω και μία ακόμα μικρή έκπληξη, αλλά δεν είναι της παρούσης. Ετοιμαστείτε. Το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή.
Το παράτολμο σχέδιο μου έγινε αποδεκτό απ'τους αξιωματούχους μου. Και πως να μην γινόταν αυτό μετά την ψυχολογική βία που ασκήθηκε εμμέσως σ'όλους έπειτα απ'τον αποκεφαλισμό του κατασκόπου, που μας είχε ανακαλύψει αλλά δεν πρόλαβε ποτέ να μιλήσει.. Κανείς δεν τόλμησε να έρθει σε ανοιχτή κόντρα μαζί μου, ακόμα κι αν διαφωνούσε.
"Πέτυχα αυτό που ήθελα πολύ πιο εύκολα απ'ότι πίστευα" σκέφτηκα.
Το πρώτο βήμα για τη νέα μου προαγωγή μόλις είχε ξεκινήσει. Συγχρόνως το σχέδιο μου τέθηκε σε εφαρμογή. Οι άντρες μου είχαν πάρει θέση σ'όλα τα σημεία που έπρεπε και περίμεναν το σήμα μου για να αρχίσουν να βαράνε.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family   [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family I_icon_minitimeΔευ Απρ 09, 2012 9:50 am

Είχε έρθει η ώρα να τους δώσω αυτό το σήμα και παράλληλα να ετοιμάσω και την έκπληξη που είχα υποσχεθεί. Αρχικά, πήρα το σώμα του κατασκόπου που είχα πριν αποκεφαλίσει. Πέρασα γύρω του ένα γιλέκο με εκρηκτικά που είχα φτιάξει και τον έδεσα σ'ένα απ'τα άλογά μας. Μόλις τελείωσα πήγα πίσω απ'το άλογο και το βάρεσα για να τρέξει.
-Φύγε, αγόρι, πάνε σκόρπισε τον θάνατο στους βρωμερούς ληστές.
Το άλογο με το πτώμα και τα εκρηκτικά κατευθύνθηκε προς τους ληστές. Μόλις έφτασε στην κατάλληλη απόσταση οι σκοπευτές άνοιξαν πυρ. Τα εκρηκτικά έσκασαν και μια μεγάλη έκρηξη έγινε στον πυρήνα των εχθρικών γραμμών. Ο αιφνιδιασμός που στόχευα πέτυχε πλήρως. Οι μισθοφόροι άρχισαν να υποχωρούν και όσοι απ'τους ληστές ζούσαν ήταν εύκολη λεία για τους άντρες μου, οι οποίοι ήταν εφοδιασμένοι με πληθώρα εκρηκτικών, τα οποία ήταν γεμάτα καυτή λάβα. Οι λιγοστοί ληστές που είχαν απομείνει να παλέψουν δεν τα κατάφεραν καλά. Ένιωσαν την καυτή λεπίδα μου και των υπολοίπων ανδρών του πληρώματος μου στο πετσί τους. Αφού μαζέψαμε και τα τελευταία υπολείμματα πειρατών, μπορούσα πλέον να επιστρέψω στις πηγές και να περιμένω την βασιλική οικογένεια.
Destro
Civilian
Civilian
Destro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family   [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family I_icon_minitimeΔευ Απρ 09, 2012 10:02 am

Μόλις επέστρεψα στις πηγές είδα τον Πελ και τον γέρο που τις είχε φτιάξει να συνομιλούν μ'ένα νεαρό κορίτσι με μπλε μαλλιά. Από μακριά που την είδα μου φάνηκε αρκετά καλή και η εικόνα αυτή δεν άλλαξε μόλις την είδα και από κοντά. Αφού πλησίασα αρκετά ο Πελ ανέλαβε τις συστάσεις.
-Πριγκίπισσα μου από δω ο επικεφαλής για την ασφάλεια σας απ'την μεριά της κυβέρνησης, ο Rob Greywind. Rob, από δω η πριγκίπισσα Vivi.
-Γοητευμένος.
Είπα και της φίλησα το χέρι.
-Είστε πολύ ευγενικός κύριε, σας ευχαριστώ εκ μέρους του πατέρα μου που έχετε αναλάβει το βαρύ φορτίο να μας προστατέψετε.
-Είναι η δουλειά μου πριγκίπισσα. Τώρα που το αναφέρατε, ο μεγαλειότατος δεν ήρθε? 075
Μια στιγμή αμηχανίας και τα πρόσωπα όλων έμοιαζαν περίεργα...
-Να ο πατέρας μου.... 122
-Εεεεεε, τι κάθεστε και χαζεύετε? Ελάτε μέσα, το νερό είναι υπέροχο!!!! 069
-Αυτός είναι.... 063
-...Ο βασιλιάς Κόμπρα.... 048
-Τουλάχιστον δείχνει να το απολαμβάνει.... 176

Κι έτσι κύλησε και η υπόλοιπη μέρα έως ότου η βασιλική οικογένεια αποχώρησε ικανοποιημένη. Εγώ με τον Πελ δώσαμε τα χέρια και μια υπόσχεση για μελλοντική συνάντηση. Η αποστολή μου, είχε μόλις ολοκληρωθεί.
Monkey D. Luffy
Administrator
Administrator
Monkey D. Luffy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family   [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family I_icon_minitimeΔευ Απρ 23, 2012 7:43 am

Όνομα: Rob Greywind
Haki Points: -
Player of the Month Points:8
Beli: 27.000
Bounty/Fame Points:+1.000.000
Παρατηρήσεις: Πολύ εύκολη αποστολή,είχε πλάκα και δεν συνάντησες και τίποτα που να σε δυσκολέψει.
Τα βραβεία έχουν προστεθεί.
http://www.onepiecegr-rpg.com

[Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τέλος-Αποστολή] Protect the villagers! Marine Vergil vs Pirate Captain Kuro
» [Αρχή-Αποστολή] Royal James... Is it path to the trap?
» [Αρχή]Μια ακόμο αποστολή
» [Τέλος - Αποστολή] Η 1η μου αποστολή
» [Τέλος-Αποστολή]The Get Away Failure

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: