Παρόντες χρήστες | 6 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 6 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Destro Civilian
Posts : 6002 Join date : 10/05/2010 Age : 36 Location : Salonica
| Θέμα: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family Κυρ Απρ 08, 2012 8:54 am | |
| Είχα βρεθεί στο Crown Island, όταν ο ασύρματος μας είχε πιάσει κάτι περίεργα σήματα που μέσα σ'αυτά υπήρχε το όνομα ενός μαριν τον οποίο τύχαινε να γνωρίζω, του Vergil. Απ'αυτά που είχαμε πιάσει βγήκε το συμπέρασμα ότι κάτι περίεργο γινόταν και πως ο vergil είχε μπλεξίματα. Έδωσα αμέσως την εντολή και το πλοίο μου κινήθηκε για το νησί. Μόλις φτάσαμε εκεί ανακάλυψα πως δεν ήταν μόνο ο Vergil που βρισκόταν σε μπελάδες αλλά κι ένας πράκτορας της κυβέρνησης, ο Bart των CP5. Αφού μου έδωσε μερικές εξηγήσεις για το τι γινόταν στο νησί, αποφάσισα να του δώσω ένα χέρι βοηθείας και να τον ξελασπώσω. Αφού πρώτα βρήκα τον Vergil, ο οποίος είχε πάθει προσωρινή αμνησία, πήγα μαζί του και διαλύσαμε ένα μικρό χωριό παίρνοντας απ'αυτό κάποια έγγραφα του Bart. Η συνεργασία που είχα με τον Vergil ήταν υποδειγματική κι έτσι αποφάσισα να τον καλέσω στο πλήρωμα μου. Αυτός δέχτηκε με ικανοποίηση.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Destro στις Δευ Απρ 09, 2012 10:03 am, 1 φορά | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family Κυρ Απρ 08, 2012 9:03 am | |
| | |
| | | Destro Civilian
| | | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family Δευ Απρ 09, 2012 6:02 am | |
| | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family Δευ Απρ 09, 2012 6:10 am | |
| -Συνέχισε Άννα, γιατί είμαι περίεργος να ακούσω τι θέλουν πάλι... -Μάλιστα καπετάνιε...Διαβάζω το σήμα κι αυτή τη φορά δεν θα συγχωρήσω διακοπές... "Στο Ukkari Hot-Spring Island έχουν κάνει πολλοί πειρατές την εμφάνισή τους τελευταία με αποτέλεσμα να έχουν αρχίσει να ελαττώνονται οι επισκέπτες προς αυτό, για τις δημοφιλείς θερμές πηγές που έχει στο κέντρο του. Ανάμεσα σε αυτούς τους επισκέπτες είναι και ο Βασιλιάς της Arabasta, Nefertari Cobra, μαζί με την κόρη του, Nefertari Vivi. Σκοπός σας είναι να πάτε στο νησί και να παραλάβετε τον Βασιλιά και την κόρη του από την είσοδο του υπόγειου τούνελ που το συνδέει με την Arabasta και να δείξετε σε όλους ποιος είναι το αφεντικό διώχνοντας οποιαδήποτε απειλή πλησιάσει την βασιλική οικογένεια αλλά και το νησί γενικότερα όσο μείνουν αυτοί εκεί. Η προστασία της βασιλικής οικογένειας και του νησιού για όσο μείνει αυτή εκεί, είναι μείζονος σημασίας." -Αυτό ήταν?? Με θέλουν να κάνω τη νταντά ενός βασιλιά? -Στο είπα αγγαρεία....Έχω ήδη βάλει ρότα για εκεί. -Καλά έκανες. Οι διαταγές είναι διαταγές. Άννα να ενημερωθεί και το υπόλοιπο προσωπικό. Πάω στην καμπίνα μου να ξεκουραστώ. Ειδοποιήστε με αν συμβεί τίποτα. -Το νησί δεν είναι μακριά, σε μερικές ώρες θα είμαστε εκεί. -Ωραία μόλις φτάσουμε μου λέτε. Ελεύθεροι. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family Δευ Απρ 09, 2012 6:47 am | |
| Αμέσως όλοι βγήκαν απ'την αίθουσα κι εγώ βρήκα την ευκαιρία να πάω να ξεκουραστώ. Ο πλοηγός μου όντως είχε δίκιο. Το ταξίδι δεν διήρκησε πολλές ώρες. Μόλις φτάσαμε στο νησί, η Άννα ήταν αυτή που με ειδοποίησε. -Καπετάνιε, έχουμε δέσει και σας περιμένουμε για περαιτέρω οδηγίες. -Ωραία σε λίγα λεπτά θα είμαι έξω. Αφού έκανα ένα ντους, ντύθηκα και βγήκα έξω στο κατάστρωμα. -Βλέπω πως όλα είναι στη θέση τους. -Είναι όπως διατάξατε. Έχω στείλει μια μικρή ομάδα στο σημείο του νησιού που βρίσκονται οι πηγές για να τελειώνουμε μία μία τις υποχρεώσεις μας. Επίσης έχουμε φέρει τον υπεύθυνο των πηγών στο πλοίο. -Θέλω να τον δω. Πρέπει να ελέγξουμε τους πάντες για να είμαστε καλυμμένοι. -Όπως επιθυμείτε. Τον έχουμε στην αίθουσα αναμονής. -Φέρτον στο γραφείο μου. Αλλά πρώτα θέλω να μου πεις κανά δυο λεπτομέρειες γι'αυτόν. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family Δευ Απρ 09, 2012 6:57 am | |
| -Βεβαίως. Ονομάζεται Goro. H αποστολή που του ανατέθηκε απ'τον βασιλιά της Αραμπάστα ήταν να δημιουργήσει θερμές πηγές στο νησί και τα κατάφερε, δημιουργώντας μια γιγαντιαία σήραγγα που ενώνει το Ukkari Hot-Spring Island με την Arabasta. Είναι πιστός στη βασιλική οικογένεια και τους έχει καλέσει για να δουν από πρώτο χέρι το έργο του. Μ'αυτά και μ'αυτά είχα φτάσει στο γραφείο μου. Κάθησα στην θέση μου και περίμενα να μου φέρουν τον Goro. Ήταν ένας μέτριος στο ανάστημα γεράκος με γριζωπά μαλλιά κι ένα χοντρό μουστάκι. -Εσύ θα πρέπει να είσαι ο Goro. -Μάλιστα. -Είμαι ο Lieutenant Commander Rob Greywind, καπετάνιος αυτού του πλοίου. Βρίσκομαι στο νησί για να εποπτεύσω την παρουσία της βασιλικής οικογένειας. Απ'ότι έχω μάθει ο ίδιος ο βασιλιάς ήταν αυτός που σου έδωσε την εντολή για την κατασκευή των πηγών. -Όχι, δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα... -Και πως είναι ακριβώς? Διαφώτισε με... | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family Δευ Απρ 09, 2012 7:05 am | |
| -Από μικρός ονειρευόμουν να έρθω σ'αυτό το νησί και να καταφέρω να φτιάξω θερμενόμενες πηγές, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να έρχεται και να απολαμβάνει λίγες στιγμές ξεκούρασης. Είχα φτιάξει τα σχέδια μου και μία εμπεριστατομένη μελέτη για το πως θα λειτουργήσει το όλο σύστημα. Έπειτα από αρκετά χρόνια δουλειάς τα κατάφερα. -Και ο ρόλος του βασιλιά? -Ο βασιλιάς άκουσε το σχέδιο μου και μου έδωσε την άδεια και τους πόρους να το εφαρμόσω και γι'αυτόν τον ευγνωμονώ. -Ωραία. Πριν έρθει η βασιλική οικογένεια θα ήθελα να δοκιμάσω εγώ ο ίδιος το έργο. Η ζέστη μ'αρέσει αρκετά. -Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να έρθετε αμέσως, αν θέλετε. -Θα σε συνοδεύσουν οι άντρες μου εκεί. Θα έρθω κι εγώ αργότερα. Του είπα ενώ τον ξεπροβοδούσα. -Θα σας περιμένω. | |
| | | Destro Civilian
| | | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family Δευ Απρ 09, 2012 8:00 am | |
| Κατευθυνθήκαμε και οι τρεις προς τις πήγες. Αμέσως ξεντύθηκα και μπήκα μέσα. Το νερό ήταν απολαυστικό. Χαλάρωσα δίχως να το καταλάβω. -Ρομπ, δεν είναι για χόρταση. -Ναι, ξεχάστηκα. Είναι φανταστικό. Νομίζω πως θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό. -Προς το παρόν μας νοιάζει να ικανοποιήσει την βασιλική οικογένεια και προ πάντως αυτή να παραμείνει ασφαλής. -Γι'αυτό να είσαι σίγουρος Πελ. Όσο εγώ είμαι εδώ τίποτα δεν θα συμβεί. -Μακάρι να είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Συνεχίσαμε μαζί με τον Πελ να έχουμε μία κουβέντα και να μου δίνει πληροφορίες για την Αραμπάστα, το βασιλιά, την κόρη του και πολλά άλλα. Ήταν ένα ωραίος τύπος. Μαζί με τον Ματ είχα τοποθετήσει φρουρούς σ'όλα τα σημαντικά περάσματα. Το μόνο που έμενε ήταν η άφιξη της βασιλικής οικογένειας. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family Δευ Απρ 09, 2012 8:05 am | |
| Η συζήτηση μας όμως διεκόπει κάπως περίεργα. Ένας άντρας απ'το πλήρωμα μου ήρθε με κάτι πληροφορίες για κάποιο σημείο του νησιού. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες που είχε στα χέρια του, ο πολύμπειρος και μέλος του πληρώματος μου, Ματ, υπήρχε μία ομάδα πειρατών η οποία είχε στην κατοχή της ένα σημαντικό αριθμό όπλων, τα οποία είχε κλέψει από πλοίο του ναυτικού, το οποίο είχε προσκρούσει σε ύφαλο κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Οι πληροφορίες αυτές, ελέγχθηκαν άμεσα και διαπιστώθηκε ότι ήταν ορθές. Έτσι, μετά από ανίχνευση που κάναμε, βρήκαμε το κρυσφήγετο των ληστών και ετοιμάσαμε ένα σχέδιο για να τους πιάσουμε. Όλα ήταν έτοιμα και το σχέδιο είχε τεθεί πλέον σε εφαρμογή. Εν τω μεταξύ είχα αφήσει τον Πελ πίσω για να ελέγχει τις πηγές, με το σκεπτικό πως η όλη φάση ήταν αντιπερισπασμός και πως ο πραγματικός στόχος ήταν οι πηγές. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family Δευ Απρ 09, 2012 8:10 am | |
| Είχα μαζέψει κάποιους απ'τους άντρες μου για να με βοηθήσουν στην εξουδετέρωση των ληστών, χωρίς όμως να αδυνατίσω πολύ την άμυνα των πηγών. -Λοιπόν άντρες ακούστε με καλά. Έχω ένα σχέδιο αλλά είναι αρκετά παράτολμο και θα χρειαστεί φοβερό συντονισμό. Θα φτιάξω μερικές βόμβες, εμπλουτισμένες με καυτή λάβα. Μόλις τις πετάξετε, αυτές θα σκάσουν και θα σκορπίσουν την λάβα πάνω στους ληστές. Αλλά για να πετύχει αυτό πρέπει να τους κυκλώσουμε. Βορρά, νότο, ανατολή, δύση. Επίθεση απ'όλα τα σημεία εκτός αυτού εδώ. -Γιατί όχι? -Γιατί εδώ θα βρίσκομαι εγώ. Εσείς θα πετάξετε τις βόμβες κι αυτοί θα πάνε στο μοναδικό σημείο που δεν θα απειλούνται. Τότε θα αναλάβω εγώ... Κι ένα σατανικό χαμόγελο απλώθηκε στα χείλη μου... | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family Δευ Απρ 09, 2012 9:45 am | |
| -Εκτός απ'αυτά έχω και μία ακόμα μικρή έκπληξη, αλλά δεν είναι της παρούσης. Ετοιμαστείτε. Το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή. Το παράτολμο σχέδιο μου έγινε αποδεκτό απ'τους αξιωματούχους μου. Και πως να μην γινόταν αυτό μετά την ψυχολογική βία που ασκήθηκε εμμέσως σ'όλους έπειτα απ'τον αποκεφαλισμό του κατασκόπου, που μας είχε ανακαλύψει αλλά δεν πρόλαβε ποτέ να μιλήσει.. Κανείς δεν τόλμησε να έρθει σε ανοιχτή κόντρα μαζί μου, ακόμα κι αν διαφωνούσε. "Πέτυχα αυτό που ήθελα πολύ πιο εύκολα απ'ότι πίστευα" σκέφτηκα. Το πρώτο βήμα για τη νέα μου προαγωγή μόλις είχε ξεκινήσει. Συγχρόνως το σχέδιο μου τέθηκε σε εφαρμογή. Οι άντρες μου είχαν πάρει θέση σ'όλα τα σημεία που έπρεπε και περίμεναν το σήμα μου για να αρχίσουν να βαράνε. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family Δευ Απρ 09, 2012 9:50 am | |
| Είχε έρθει η ώρα να τους δώσω αυτό το σήμα και παράλληλα να ετοιμάσω και την έκπληξη που είχα υποσχεθεί. Αρχικά, πήρα το σώμα του κατασκόπου που είχα πριν αποκεφαλίσει. Πέρασα γύρω του ένα γιλέκο με εκρηκτικά που είχα φτιάξει και τον έδεσα σ'ένα απ'τα άλογά μας. Μόλις τελείωσα πήγα πίσω απ'το άλογο και το βάρεσα για να τρέξει. -Φύγε, αγόρι, πάνε σκόρπισε τον θάνατο στους βρωμερούς ληστές. Το άλογο με το πτώμα και τα εκρηκτικά κατευθύνθηκε προς τους ληστές. Μόλις έφτασε στην κατάλληλη απόσταση οι σκοπευτές άνοιξαν πυρ. Τα εκρηκτικά έσκασαν και μια μεγάλη έκρηξη έγινε στον πυρήνα των εχθρικών γραμμών. Ο αιφνιδιασμός που στόχευα πέτυχε πλήρως. Οι μισθοφόροι άρχισαν να υποχωρούν και όσοι απ'τους ληστές ζούσαν ήταν εύκολη λεία για τους άντρες μου, οι οποίοι ήταν εφοδιασμένοι με πληθώρα εκρηκτικών, τα οποία ήταν γεμάτα καυτή λάβα. Οι λιγοστοί ληστές που είχαν απομείνει να παλέψουν δεν τα κατάφεραν καλά. Ένιωσαν την καυτή λεπίδα μου και των υπολοίπων ανδρών του πληρώματος μου στο πετσί τους. Αφού μαζέψαμε και τα τελευταία υπολείμματα πειρατών, μπορούσα πλέον να επιστρέψω στις πηγές και να περιμένω την βασιλική οικογένεια. | |
| | | Destro Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family Δευ Απρ 09, 2012 10:02 am | |
| | |
| | | Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family Δευ Απρ 23, 2012 7:43 am | |
| Όνομα: Rob Greywind Haki Points: - Player of the Month Points:8 Beli: 27.000 Bounty/Fame Points:+1.000.000 Παρατηρήσεις: Πολύ εύκολη αποστολή,είχε πλάκα και δεν συνάντησες και τίποτα που να σε δυσκολέψει. Τα βραβεία έχουν προστεθεί. | |
| | | | [Τέλος-Αποστολή] Protect the Royal Family | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|