Παρόντες χρήστες | 7 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 7 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Αρχή-Αποστολή] Royal James... Is it path to the trap? | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ryo D. Amidamaru Pirate
| Θέμα: [Αρχή-Αποστολή] Royal James... Is it path to the trap? Σαβ Ιουλ 30, 2011 7:23 am | |
| Καθώς έφυγα γεμάτος νεύρα απο το Baratie , έβαλα για το επόμενο νησί ποιό κοντά στην Grand Line.... Το θέμα όμως ήταν οτι δέν ήξερα προς τα πού ήταν... Έτσι άφησα το πλοίο μου να πάει με βάσει τον άνεμο... Ξάπλωσα κάτω και περίμενα επι ώρες , μέχρι που με πήρε ο ύπνος... <<Εε? Πού είμαι!?>> Ετοιμαστείτε για την εκτέλεση του Ryo D. Βλακαμάρου... Με μία απότομη κίνιση σηκώθηκα πάνω!!!! Οχ.... Ήταν ένα απλό όνειρο!.... Είχε έναν απαλό αέρα , που σε δρόσιζε κάτω απο της ηλιαχτίδες του ήλου... Ξαφνικά εκεί που είμουν όρθιος , ένα χαρτί έπεσε πάνω στα μούτρα μου... Το τράβηξα και προσπάθησα να διαβάσω τι λέει , πράγμα δύσκολο γιατί φενόταν οτι είχε βραχεί και η μελάνει ξέβαφε.... Χμμ... Για να δούμε...Ο Μαρίν James Paninkton σε λίγες μέρες θα επισκεφθεί την Logue Town.. ... Ό ... Όχι αυτό δεν με ενδιαφέρει , Οι επαναστάτες για μία ακόμη φορά επιτέθηκαν στον νάυαρχο.. Ούτε αυτό με ενδιαφέρει .... Ο πειρατής Raziel ξεπέταξε για πλάκα τον Don Krieg.... Ούτε αυτό δεν με ενδιαφέρει!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΠΟΙΑ ΑΥΤΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!!! Άκουσε εκεί!!... Ο Raziel τον ξεπέταξε για πλάκα!!!! Αφού εγώ ξεκίνησα όλη την δουλειά!! Τέλος πάντων.. Ας την σκίσω αφού μου την δίνει! Τότε ξεκίνισα να σκίζω σε κομάτια την εφημερίδα , και χάρη στον αέρα , τα χαρτιά εξαμφανίστικαν... Μα καθώς προχωρούσα προς τον αποθηκευτικό χώρο φαγητού μου στο πλοίο μου , βρήκα ένα κομάτι τις εφημερίδας , σχετικά μικρό... Το πήρα και λέω τότε : Για να έμεινε μόνο αυτό είναι σημαντικό μάλλον... Ο πειρατής Raziel ΓΚΡΡΡ!!! ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ!!!!! Τότε σκέφτηκα και γύρισα το κομμάτι απο την άλλη... Χμμ.. Τί έχουμε εδώ... Royal James? | |
| | | Ryo D. Amidamaru Pirate
| Θέμα: Απ: [Αρχή-Αποστολή] Royal James... Is it path to the trap? Σαβ Ιουλ 30, 2011 7:37 am | |
| Ή μάλλον... Ο θυσαυρός στο Royal James? Το πλοίο του James Paninkton , του διεθνής μαρίν και σωσία αθώων πλασμάτων απο πειρατές , θα αφήσει την άγκυρά του να ακουμπίσει στον βυθό της Logue Town σε λίγες μέρες.... Μετά απο συχνές ερωτήσεις σε αυτόν , έχουμε καταλάβει οτι ο θυσαυρός του στο πλοίο υπάρχει με μία τεράστια φρουρά που περιπολεί οπλισμένη , αφοσιομένη στο να φυλάν τον θυσαυρό του... Άλλοι λένε πως είναι μπλόφα για να πιάσει πειρατές κι άλλοι οτι ο πολύ σημαντικός θυσαυρός υπάρχει!... Το μόνο που θα πρέπει να ξέρει κάποιος είναι οτι.... ΚΑΤΑΡΑΜΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!!! ΚΑΤΑΡΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ!!!! Τότε εγώ άρχισα να τσιρίζω απο τα νεύρα μου , αφού είδα οτι το χαρτί είχε σκιστεί... Τέλος πάντων... Black Sun... Δίνε του προς Logue!!! είπα στο πλοίο μου... Τότε έπεσα για ύπνο πάλι , μα ο ύπνος δεν με έπιανε αφού σκεφτόμουν επι ώρες σχέδιο για να μπώ στο πλοίο του.... Τότε , ύστερα απο λίγα μίλια φάνηκε η Logue Town... Το πρώτο που έκανα ήταν να φορέσω έναν μανδύα... Το δεύτερο? Να πάω στο πίσω λιμάνι , οπου ήταν εγγαταλελημένο , ωστε να μήν δούν το πλοίο μου... Φτάνοντας στο πίσω λιμάνι , άφησα το πλοίο μου ... Αφου περπατούσα επι ώρες , είπα απο μέσα μου : Οχχχχχ!! Άλλη φορά θα παρκάρω μπροστά !! Τόσος δρόμος για το τίποτα... | |
| | | SlipKnoTaS Civilian
Posts : 14210 Join date : 19/01/2010 Age : 31 Location : In hell!
| Θέμα: Απ: [Αρχή-Αποστολή] Royal James... Is it path to the trap? Σαβ Ιουλ 30, 2011 9:42 am | |
| Η ιστορία σταματάει. Δεν έχεις τελειώσει την προηγούμενη ιστορία σου, που σημαίνει ότι δεν μπορείς να αρχίσεις καινούργια. | |
| | | Ryo D. Amidamaru Pirate
| Θέμα: Απ: [Αρχή-Αποστολή] Royal James... Is it path to the trap? Σαβ Ιουλ 30, 2011 11:30 am | |
| Ναι αλλα έγραψα οτι φεύγω απο εκεί οπότε? | |
| | | SlipKnoTaS Civilian
Posts : 14210 Join date : 19/01/2010 Age : 31 Location : In hell!
| Θέμα: Απ: [Αρχή-Αποστολή] Royal James... Is it path to the trap? Σαβ Ιουλ 30, 2011 11:53 am | |
| Δεν έχεις γράψει πουθενά ότι έχεις τελειώσει την ιστορία σου. (Ότι άλλο θες μέσο pm, μην σπαμμάρεις εδώ) | |
| | | | [Αρχή-Αποστολή] Royal James... Is it path to the trap? | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|