| Μια Νέα Αποστολή[Αρχή] | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LegendCero Civilian
Posts : 791 Join date : 30/01/2012 Age : 29 Location : Home
| |
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: Μια Νέα Αποστολή[Αρχή] Τετ Φεβ 08, 2012 7:42 am | |
| -Σύμφωνα με φήμες που ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο και οι οποίες έχουν τρομοκρατήσει τους κατοίκους του νησιού Ilusia, ένα μοχθηρό τέρας κατοικεί κάπου σε αυτό το νησί. Θα θέλαμε να πας και να το ερευνήσεις και να μας πληροφορήσεις για όλα αυτά που είδες και άκουσες. -Και στη συνέχεια τι θα είναι αυτό που θα πρέπει να κάνω; -Απολύτως τίποτα. Η δουλεία σου τελειώνει σε εκείνο το σημείο. -Και εγώ τι θα κερδίσω από όλη αυτή την ιστορία; -Την ελευθερία σου. Σου υποσχόμαστε πως δεν πρόκειται να σε ενοχλήσουμε ποτέ ξανά. -Και ποιος μου το εγγυάται αυτό; Για ποιο λόγο να σας εμπιστευτώ; Και αν μου λέτε ψέματα; -Δεν έχεις και άλλη επιλογή. Πρέπει να μας πιστέψεις και να ακολουθήσεις τις εντολές μας αν θέλεις τα πράγματα να εξελιχθούν όμορφα για σένα. -Εντάξει λοιπόν. Θα το κάνω αλλά από εδώ και πέρα δεν θέλω καμία επαφή μαζί σας. Από τότε που οι marine παρατάνε τους φίλους τους και τους καπετάνιους του δεν θέλω ούτε να τους ξέρω. -Το τι θέλεις και τι όχι δεν μας αφορά. Εσύ πρέπει να κάνεις όπως σου είπαμε. Λοιπόν εγώ φεύγω γιατί έχω κάποιες δουλειές. Αντίο. Έτσι κλείνω το den den mushi και μια ψυχρή αγωνία γεμίζει τα βάθη της καρδιάς μου. Η στάση των μπλε αγοριών απέναντι στον νεκρό καπετάνιο τους με έκαναν να αλλάξω άποψη για το ναυτικό και να μην θέλω να μπω αλλά να προσφέρω δικαιοσύνη στον κόσμο ζώντας σαν ένας bounty hunter. Πρέπει να φτάσω γρήγορα στο νησί και να προστατέψω τους κατοίκους από κάποιο φρικιαστικό τέρας αν όντως υπάρχει. Ανοίγω το μικρό πανί που έχω δεμένο στη σχεδία για να την επιταχύνω και να φτάσω στον προορισμό μου συντομότερα. Περνάνε κάποιες ώρες και βλέπω μπροστά μου να ξεδιπλώνεται ένα μεγάλο νησί όπου κόβει τις ακτίνες του ήλιο στη μέση και η σκιά του στολίζει τη θάλασσα. Αυτό πρέπει να είναι το Ilusia. Η αποστολή μου πρόκειται να ξεκινήσει... | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: Μια Νέα Αποστολή[Αρχή] Τετ Φεβ 08, 2012 9:33 am | |
| Στο μυαλό μου ακόμα υπάρχουν τα λόγια του marine vice-admiral. Από ότι φαίνεται με κρατάνε στο χέρι τους για τα καλά και δεν νομίζω αν φέρω εις πέρας αυτή την αποστολή να με αφήσουν στην ησυχία μου. Αντίθετα μάλλον θα δουν πως έχω γίνει ακόμα πιο δυνατός και θα με χρειάζονται σε ακόμα περισσότερες αποστολές. Αλλά δεν πρέπει να σκέφτομαι έτσι παρά μόνο θετικά και να ελπίζω πως αυτό δεν θα συμβεί. Από μικρός ήθελα να κυνηγάω και να σκοτώνω πειρατές σαν ένας marine προκειμένου να εξασφαλίσω την ειρήνη και την δικαιοσύνη στον πλανήτη αλλά δυστυχώς αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Οι marine δεν τιμούν τους δικούς τους ανθρώπους και εγώ αποκλείεται να πάω μαζί τους αλλά θα υπηρετώ μόνο το συμφέρον του κόσμου και όσο ζουν πειρατές εγώ θα τους σφάζω. Όλες αυτές οι σκέψεις διακόπτονται καθώς έχω φτάσει στο Ilusia και αφού δένω τη σχεδία μου σε έναν βράχο κατεβαίνω και ξεκινάω να εξερευνήσω το πανέμορφο και υπέροχο νησί που αντικρίζουν τα μάτια μου. Αφού προχωράω για κάποια ώρα καταλήγω σε μία μικρή πόλη, απλή με λίγα σπίτια και ένα θαυμάσιο και απίθανο ανεμόμυλο να υπάρχει στο κέντρο αυτού του χωριού. Οι άνθρωποι φαίνονται πολύ φιλικοί και ανοιχτοί καθώς τα βλέμματα τους φαίνονται χαρούμενα. Βλέπω ένα μπαρ που γράφει απ' έξω:"Toplle's Bar" και πηγαίνω μέσα να καθίσω για να χαλαρώσω και να ξεκουραστώ από αυτό το ταξίδι που έκανα. Παραγγέλνω μία μπύρα να πιω και μία ποικιλία να φάω γιατί έτσι ξεροσφύρι θα με χτυπήσει στο κεφάλι. καθώς τρώω και πίνω ένας άντρας έρχεται και κάθεται στο τραπέζι μου. Είναι νέος, περίπου είκοσι χρονών και φοράει μία κίτρινη μπλούζα με ένα μαύρο σορτσάκι. -Καλησπέρα φίλε. Ποιος είσαι εσύ; Δεν σε έχω ξαναδεί στα μέρη μας. -Καλησπέρα και σε σένα φίλε μου. Με λένε Hirako Shinji και είμαι ένας bounty hunter. Και έρχομαι από το νησί Ohara. -Α, μάλιστα! δεν είσαι από αυτό το νησί. Και τι κάνεις εδώ; -Με έχει στείλει η κυβέρνηση για να ερευνήσω κάτι. -Και τι είναι αυτό; -Δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω, είναι απόρρητο. Εσύ όμως δεν μου είπες ποιος είσαι. -Με λένε Senron. Είμαι ο ιδιοκτήτης αυτού εδώ του μπαρ. Και είπα να σου μιλήσω μιας και σε βλέπω πρώτη φορά εδώ. -Χαίρομαι. Να σε ρωτήσω κάτι; Εδώ το Ilusia δεν είναι; -Ναι πολύ σωστά...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LegendKai στις Παρ Φεβ 10, 2012 8:32 am, 1 φορά | |
|
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: Μια Νέα Αποστολή[Αρχή] Τετ Φεβ 08, 2012 10:28 am | |
| -Λοιπόν Senron εγώ πρέπει να φύγω για να ξεκινήσω την αποστολή μου. Πόσα σου χρωστάω; -Τίποτα είναι κερασμένα. Αλλά να σε ρωτήσω, σε ποια πόλη θα πας; -Τι εννοείς σε ποια πόλη; Δεν σε καταλαβαίνω. -Από ότι φαίνεται δεν ξέρεις και πολλά για αυτό το νησί. Εδώ υπάρχουν πέντε πόλεις: η Topple, Lorimar, Jadd, Wendell, και Ishe. Η κάθε πόλη βρίσκεται σε ένα μικρό νησάκι το οποίο συνδέεται με το επόμενο. Τα συνδέει ένας φυσικός διάδρομος πλάτους πολλών χιλιομέτρων και είναι τόσο μακρύς που ίσως σου χρειαστούν εφτά με οχτώ ώρες για να φτάσεις στο επόμενοι νησάκι όπου και βρίσκεται η επόμενη πόλη. -Βασικά δεν θέλω να πάω σε καμία από αυτές. Εγώ εκεί που με ενδιαφέρει να πάω είναι η περιοχή στην οποία βρίσκεται το Ιερό Δέντρο. Εκεί είναι όπου με στέλνει η αποστολή μου. -Που;;; Αυτή είναι επικίνδυνη αλλά και απαγορευμένη περιοχή!!! Δεν μπορείς να πας εκεί!! -Και όμως πρέπει για να μπορέσω να ολοκληρώσω την αποστολή μου. -Τότε μόνο ένα πράγμα μένει να κάνεις αν θέλεις να πας εκεί πέρα. Να περάσεις από όλα τα νησάκια και συνεπώς από όλες τις πόλεις καθώς αυτό εδώ είναι το πρώτο. Θα φτάσεις στο τελευταίο μικρό νησί όπου εκεί βρίσκεται η πόλη Ishe και ύστερα από εκεί θα περάσεις την Ilusia. Θα πρέπει να πάρεις άδεια από τον βασιλιά αλλιώς οι στρατιώτες που το περιφρουρούν δεν θα σε αφήσουν να περάσεις. -Τότε πρέπει να βιαστώ και να ξεκινήσω αμέσως τώρα! -Να σε προειδοποιήσω και σε ένα άλλο θέμα. Οι άνθρωποι σε κάθε πόλη είναι διαφορετικοί. -Τι προσπαθείς να μου πεις με αυτό; -Για παράδειγμα αυτή η πόλη είναι μικρή και οι άνθρωποι είναι ευγενικοί, φιλικοί, γενναιόδωροι. Στις άλλες πόλεις αλλάζουν οι προσωπικότητες αλλά και οι χαρακτήρες των ανθρώπων. Για την μόνη που ξέρω είναι για την Lorimar όπου είναι γεμάτη από απατεώνες και ληστές. Να προσέχεις όταν φτάσεις εκεί. -Και πως θα το καταλάβω; -Θα το καταλάβεις με το που θα μπεις καθώς πολύ θα στην πέσουν για να σε καλοπιάνουν και να μπορέσουν να σου κλέψουν τα χρήματα, τον εξοπλισμό σου και γενικά ότι πολύτιμο αντικείμενο έχεις πάνω σου. -Σε ευχαριστώ πολύ για όλα, Senron. Εγώ την κάνω τώρα. Τα λέμε σύντομα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LegendKai στις Παρ Φεβ 10, 2012 8:53 am, 1 φορά | |
|
| |
LegendCero Civilian
| |
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: Μια Νέα Αποστολή[Αρχή] Τετ Φεβ 08, 2012 11:17 am | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LegendKai στις Παρ Φεβ 10, 2012 8:56 am, 1 φορά | |
|
| |
LegendCero Civilian
| |
| |
LegendCero Civilian
| |
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: Μια Νέα Αποστολή[Αρχή] Τετ Φεβ 08, 2012 1:46 pm | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LegendKai στις Πεμ Φεβ 09, 2012 3:26 am, 1 φορά | |
|
| |
LegendCero Civilian
| |
| |
LegendCero Civilian
| |
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: Μια Νέα Αποστολή[Αρχή] Πεμ Φεβ 09, 2012 10:43 am | |
| -Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο σου που βοήθησε τον Mishanjo και τον θεράπευσε. -Δυστυχώς δεν μπορείς τώρα γιατί έχει φύγει για κάτι δουλειές και θα αργήσει να γυρίσει. -Πάντως χαίρομαι πάρα πολύ που πήγαν όλα καλά. Τώρα μπορώ να συνεχίσω το ταξίδι μου ήσυχος. -Και που θα πας τώρα; -Πρέπει να πάω στην Ilusia και να μιλήσω με τον βασιλιά για να πάρω άδεια και να μπορέσω να μπω στην περιοχή του Ιερού Δέντρου. -Πολύ επικίνδυνο μέρος για έναν νεαρό σαν και εσένα. Πως και αποφάσισες να πας; -Δεν είναι δική μου απόφαση. Βλέπεις σαν ένας bounty hunters που είμαι η κυβέρνηση μου ανέθεσε μια αποστολή σε αυτό εδώ το νησί και συγκεκριμένα στην περιοχή που σου ανέφερα. -Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί θα έχεις μια δύσκολη ώρα σε εκείνο το μέρος. -Καλά τόσο επικίνδυνα είναι; Τι υπάρχει και όλοι το φοβούνται τόσο πολύ; -Αυτή η περιοχή περιβάλλεται από ένα παχύ στρώμα δηλητηριώδους ομίχλης από υπόγεια αέρια ενός ηφαιστείου και όποιος πλησιάζει πεθαίνει σχεδόν αμέσως από ισχυρές ασθένειες ή μολύνσεις. -Τότε θα φορέσω μία μάσκα και δεν θα κινδυνεύω καθόλου. Που το πρόβλημα; -Υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να σου πω. Φήμες λένε πως ε΄να τρομακτικό και φρικιαστικό πλάσμα ζει εκεί και κατατροπώνει όποιον επισκέπτεται το Ιερό Δέντρο. Για αυτό εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει πατήσει κανένας το πόδι του εκεί πέρα. -Και εμένα για αυτό με έστειλαν. Για να ερευνήσω αν όντως υπάρχει κάποιο τέρας και αν όντως αυτό είναι αλήθεια θα πρέπει να το εξολοθρεύσω. Και αν θέλω να μην μου τα σκοτίζει συνέχεια η κυβέρνηση πρέπει να φέρω εις πέρας αυτήν την αποστολή. -Και ποτέ λες να φύγεις από την πόλη Jadd; Γιατί έχεις πολύ δρόμο ακόμα μέχρι την Ishe. -Θα περιμένω να συνέλθει και να αναρρώσει ο Mishanjo και ύστερα θα την κάνω. Μέχρι τότε θα μείνω εδώ και λέω να ρίξω καμιά βόλτα στην πόλη, να ψωνίσω και τίποτα γιατί πρέπει να ανανεώσω και τον εξοπλισμό μου. -Μάλιστα. Πω, πω πέρασε η ώρα. Εγώ πρέπει να φύγω και να πάω στη δουλειά μου επειδή έχω ήδη αργήσει και θα σκούζει το αφεντικό. Λοιπόν θα τα πούμε το μεσημέρι. Καλημέρα σου εύχομαι! -Επίσης και καλή δουλειά!!! Εγώ σηκώνομαι και πάω μία βόλτα μέσα στην πόλη...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LegendKai στις Παρ Φεβ 10, 2012 8:57 am, 1 φορά | |
|
| |
LegendCero Civilian
| |
| |
LegendCero Civilian
| Θέμα: Απ: Μια Νέα Αποστολή[Αρχή] Πεμ Φεβ 09, 2012 1:14 pm | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την LegendKai στις Παρ Φεβ 10, 2012 8:58 am, 1 φορά | |
|
| |
LegendCero Civilian
| |
| |
LegendCero Civilian
| |
| |
LegendCero Civilian