Παρόντες χρήστες | 3 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 3 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Αρχη][Αποστολη]Betrayal!Watch Out!Backstabbers Ahead! | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Guest Επισκέπτης
| Θέμα: [Αρχη][Αποστολη]Betrayal!Watch Out!Backstabbers Ahead! Τρι Μαρ 08, 2011 11:09 am | |
| Ξυπνησα με ενα βαρυ κεφαλι και με ενα πονο στο σωμα ο οποιος με πεθαινε!Μολις ανοιξα τα ματια ο ξανθος σερβιτορος και ο Αρχισεφ ηταν πανω απο το κεφαλι μου...Τρομαξα στην αρχη οταν τους ειδα αλλα για να με συνεφερει ο αρχισεφ μου εριξε με το μεγαλο καπελο του μια στο κεφαλι! Σηκωθηκα,και αρχισα να περπαταω ενω ειχα το ενα χερι στο κεφαλι μου και το αλλο τυλιγμενο στο σωμα μου...συνεχισα να προχωραω μεχρι που βγηκαμε εξω και ακουμπησαμε τους αγκωνες και τα χερια μας στο ξυλο.Ο Ηλιος αρχισε να δυει και να γινεται μια ωραια παραισθηση λες και ανοιγαν οι πυλες του παραδεισου.Ενα ωραιο κιτρινο με ασπρο φως εκανε αντανακλαση στο νερο και ηταν λες και η ωρα σταματησε και ολα σταματησαν να κουνιουντε. Δεν κατσαμε για πολυ και αμεσως μπηκαμε για να φαμε.Μια τελεια και ολοκληρη ντουζινα με φαγητα να μας περιμενουν να τα καταβροχθισουμε.Πηγα κοντα στους σεφ και τους ρωτησα... Θα ξοδεψατε μια περιουσια να τα φτιαξετε αφτα! Καθολου...τα φτιαξαμε με τα απομειναρια απο τους σημερινους πελατες! Τι!?Σοβαρα!?γινεται να το κανεις αυτο απο μονο απομειναρια!? Το περισσοτερο φαγητο και και τα περισσοτερα θρεπτικα συστατικα ειναι στα μερη τα οποια οι ανθρωποι πια δεν τρωνε...εμεις με καποιες τεχνικες που ξερουμε τα κανουμε ετσι ωστε να μπορουμε να φαμε ολοι κατι αξιοπρεπες και οχι οπως νομιζες στην αρχη κατι αηδιαστικο...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black Surfer στις Τετ Μαρ 09, 2011 4:50 am, 1 φορά |
| | | Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: [Αρχη][Αποστολη]Betrayal!Watch Out!Backstabbers Ahead! Τρι Μαρ 08, 2011 10:13 pm | |
| Αρχισαμε να καθομαστε ολοι ενας ενας...υπηρχε θεση για οποιον ηθελε να φαει η πεινουσε.Ειχα την τιμη η μπορεις να πεις την ατυχια να καθισει ο αρχισεφ διπλα μου. Αρχισαμε να τρωμε και να συζηταμε.Φωνες,Γελια,Αστεια,Τσακωμοι...Μια ωραια ατμοσφαιρα! Θα ηθελα πολυ να ζησω εδω αλλα πρεπει να φυγω για να εκπληρωσω την αποστολη μου Θα γινω ενας Φλεετ Αντμιραλ...Ο Καλυτερος...Την στιγμη που σκεφτομουν ομως με ειδε ο αρχισεφ και αρχισε να με χτυπαει με αυτο το ψηλο καπελο του.Αμεσως τον κοιταξα και τον ρωτησα ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕΣ!? Σταματα να σκεφτεσαι...ειμαστε εν ωρα φαγητου...πρεπει να εχεις χαλαρο μυαλο και γεματο στομαχι... Γεματο στομαχι!?Εχω εκπαιδευτη να μεινω χωρις φαγητο και νερο για πανω απο ενα μηνα πιστευω οτι μπορω να αντεξω λιγα λεπτα χωρις φαγητο... Εισαι χαζος η παριστανεις εναν.? Δεν ειμαι χαζος... Αμεσως απο διπλα ηρθε ο ξανθος σερβιτορος και αρχισε να μας μιλαει... Ελατε τωρα εσεις οι δυο....Μην τσακωνεστε*Hik* Και ναι....Ηταν μεθυσμενος.... Σε μια στιγμη ακουστηκε κατι απο μακρια |
| | | Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: [Αρχη][Αποστολη]Betrayal!Watch Out!Backstabbers Ahead! Τρι Μαρ 08, 2011 10:24 pm | |
| Zeffffffffff BAKAAAAAAAA!Ελα εδω να παλεψουμεεεεε... Αναρωτημενη γυρισαμε να δουμε ποιος το ελεγε... Ειδαμε ενα αγορακι...Ο Ξανθος σερβιτορος αρχισε να λεει ΘΕΛΕΙΣ ΞΥΛΟ ΚΑΠΤΑΙΝ ΒΑΡΑΤΙΕ!? Φερτα κοτουλα... Αμεσως ο ενας πηδηξε στον αλλον να παλεψουν...εγω καθομουν διπλα και σκεφτομουν... "Μα γιατι τσακωνετε με ενα παιδι...και ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΗΔΗΞΕ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ!?" Ακριβως πριν χτυπησουν ο ενας τον αλλον εμφανιστηκε στην μεση ο αρχισεφ και τους εδωσε δυο μπουνιες στο κεφαλι ετσι επεσαν κατω με απιστευτη ταχυτητα... Πηγα διπλα σε εναν σεφ και τον ρωτησα! Μα γιατι χτυπησε και το μικρο παιδι?!Δεν ειναι λιγο βαρβαρο!? Μικρο παιδι!?!?Μα δεν ειναι μικρο παιδι!Ειναι κανονικος αντρας απλως εχει τον σωματοτυπο του ετσι και ειναι αρκετα κοντος...αλλα μην ανυσηχεις...εχει αρκετη δυναμη αυτος ο ξανθος ο Patty ο Carne!Ειναι πολυ δυνατη και αμφιβαλο αν θα πεθανουν απο μια μπουνια...αν και ειναι ο αρχισεφ..που ειναι ο ποιο δυνατος και αρχηγος μας... Ωραια ιστορια εχετε εκει... Και που να ακουσεις πως φτιαχτηκε το μερος και με τι ιδεες! Μπορεις να μου τα πεις..... Αμε...Αν εχεις υπομονη! |
| | | Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: [Αρχη][Αποστολη]Betrayal!Watch Out!Backstabbers Ahead! Τετ Μαρ 09, 2011 5:06 am | |
| Ολα αρχισαν ενα ωραιο πρωι!....Ο Ηλιος μολις ειχε ανατηλει... Το ονειρο ενος αντρα με μακρια μουστακι και η μοιραια συναντηση με ενα παιδι εμενε να πραγματοπιοιθει. Ενα πρωι σηκωθηκε και βγηκε εξω στο καραβι του...Αυτος ο αντρας ηταν πειρατης... Ηταν καπετανιος γυρω απο αδιστακτους πειρατες ο οποιος ηταν και αυτος... Ειχε ομως ενα ονειρο...να δει το θρυλικο All Blue την θαλασσα που λενε οτι υπαρχει στο Raftel...Στο τελος του κοσμου...Αλλα δεν μπορουσε να το πει στο πληρωμα του γιατι οπως ηταν λογικο γυρω απο τετοιους δολοφονους και εγκληματιες δεν μπορουσες να εκφρασεις τα αισθηματα σου κανονικα...Η Μερα περασε και ηρθε η νυχτα.Οι πειρατες ειδαν ενα πολυτελες πλοιο και αποφασισαν να εισβαλουν και να κλεψουν... Την στιγμη που τα ελεγε εγω ειχα μεινει αναυδος...τα ελεγε τοσο ωραια... Επιτεθηκαν και αρχισαν να τα ληστευουν ολα...πηγαν σε γυναικες και τις φωναζαν και τους ελεγαν ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΞΙΑΣ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΑΚΟ...ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ... |
| | | Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: [Αρχη][Αποστολη]Betrayal!Watch Out!Backstabbers Ahead! Πεμ Μαρ 10, 2011 7:38 am | |
| Σχεδον ολοι εδωσαν οτι ειχαν για να σωθουν και λιγοι αυτοι που πηγαν να αντισταθουν...Κατεληξαν ομως νεκροι...σκοτωμενει μπροστα στα ιδια τους τα παιδια... Αμεσως πηγαν κατι ατομα να ειδοποιησουν τους μαγειρες...εκει υπηρχε ενα ωραιο ξανθο παιδι ως μαθητευομενος για να γινει μαγειρας της θαλασσας.Σε αυτο το ομορφο παιδι ιδεες μπηκαν στο μυαλο του και ειχε βαλθει οτι δεν θα πεθανει απο πειρατες...ετσι αμεσως πηγε ενω κρατουσε δυο μαχαιρια..Εκει καθονταν ο καπετανιος και διπλα του το πληρωμα του... μολις παρατηρησαν τον μικρο αρχισαν να τον κοροιδευουν...Ο Μικρος φωναζε οτι δεν θα σκοτωθει απο πειρατες ετσι αμεσως πηγε να επιτεθει στον καπετανιο...ο καπετανιος στριφογυρισε και του εχωσε μια κλωτσια στην κοιλια και τον εστειλε με φορα στον τοιχο.Το παιδι ηταν κατω απο τα σπασμενα ξυλα οταν αρχισε να ξαναπηγενει σερνοντας στον καπετανιο..εφτασε διπλα απο το ποδι του το δαγκωσε....Τοτε δυνατα του φωναξε...ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ....ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ All Blue..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black Surfer στις Πεμ Μαρ 10, 2011 7:42 am, 1 φορά |
| | | Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: [Αρχη][Αποστολη]Betrayal!Watch Out!Backstabbers Ahead! Πεμ Μαρ 10, 2011 7:42 am | |
| Τοτε σιγη επικρατησε στο μερος...Ξαφνικα το πληρωμα αρχισε να γελαει και να κοροιδευει αυτο το ονειρο του μικρου παιδιου...Ο καπετανιος ειχε κολλησει και κοιτουσε τον μικρο με ενα βλεμμα εκπληξης....το μικρο παιδι ειχε το ιδιο ονειρο οπως ο καπετανιος. Ο Καπετανιος ομως τον ξαναχτυπησε και τον αφησε ξαπλωμενο στο πατωμα...αμεσως ενα κυμα ξεσπασε και επεσε πανω στο καραβι παρασερνοντας το μικρο παιδι και ριχνοντας το στο νερο...Αμεσως ο καπετανιος πηδηξε στο νερο για να παει να τον σωσει... τοτε καποιος απο το πληρωμα ειπε Τοσος κοπος για ενα κακομαθημενο?. Ενω ο καπετανιος προσπαθουσε οσο ποιο γρηγορα να φτασει το παιδι για να το σωσει ενα μεγαλο κυμα εριξε και τα δυο πλοια με αποτελεσμα το ποδι του να πιαστει αναμεσα σε δυο ξυλα...το μικρο παιδι ολο και βυθιζονταν...ο καπετανιος δεν ειχε αλλη επιλογη απο το να κοψει το ποδι του το οποιο εκανε παιρνοντας μια αγκυρα και γυριζοντας την στο ποδι του και περιμενοντας τα πλοια να κουνηθουν η αγκυρα να τραβηχτει και το ποδι του να χαθει για παντα σε αυτην την θαλλασα...Το ποδι του κοπηκε και αυτος αμεσως πηγε να πιασει το παιδι το οποιο σιγα σιγα εχανε τις αισθησεις του... |
| | | Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: [Αρχη][Αποστολη]Betrayal!Watch Out!Backstabbers Ahead! Πεμ Μαρ 10, 2011 7:54 am | |
| Το παιδι μετα απο μια ημερα αρχισε να ανακτα τις αισθησεις του.. Πηγε να σηκωθει αλλα τον ποναγε η κοιλια... Τοτε για πρωτη φορα ο καπετανιος μιλησε στο παιδι και του ειπε Μην κουνιεσε...λογικο ειναι να πονας...ξερεις απο ποιον εφαγες κλωτσια?. Το παιδι σηκωθηκε και του και ο καπετανιος συνεχισε να λεει... Απο οτι φαινεται ειμαστε οι μονοι επιζωντες και εχουμε ναυαγισει στο νησι το οποιο ειναι μονο πετρες...καθολου βλαστηση και ζωα...οποτε εχω μοιρασει τις ποσοτητες της οποιες θα φαμε...αν φας οπως τρως κανονικα θα σου μεινουν για 5 ημερες!Το παιδι κοιταξε αμεσως την μεριδα που ειχε κοψει για τον εαυτο του ο καπετανιος και του ειπε Τι!?Η Μεριδα σου ειναι πολυ μεγαλη...3 φορες το λιγοτερο μεγαλυτερη απο την δικια μου...Δεν ειναι δικαιο... ο καπετανιος απαντησε.Ειμαι μεγαλυτερος απο σενα οποτε χρειαζομαι μεγαλυτερη ποσοτητα... Τοτε ο καπετανιος προσταξε το παιδι να παει στην αλλη πλευρα του νησιου-πετρας και να κατσει και αν δει πλοιο να του φωναξει και το αντιθετο... τοτε το παιδι πηγε και εκατσε και ανοιξε να δει τα φαγητα του...τα κοιταξε και τα μοιρασε ετσι ωστε να φτασουν για 20 μερες... |
| | | Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: [Αρχη][Αποστολη]Betrayal!Watch Out!Backstabbers Ahead! Πεμ Μαρ 10, 2011 8:04 am | |
| Η μερα περασε και το παιδι απογοητευμενο πηρε μια πετρα και χαραξε μια γραμμη..Ειπε οτι αυριο θα περασει ενα πλοιο...και ετσι με αυτην την ελπιδα περασαν 20-30 μερες χωρις να εμφανηστει τιποτα...στο παιδι ειχε μεινει μονο ενα κομματι ψωμι και ετσι το ετρωγε σιγα σιγα για να του φτασει οσο περισσοτερο γινεται... αμεσως στην μνημη του πηδαγαν οι στιγμες οι οποιες οι σεφ στο πλοιο που ηταν ο μικρος ετρωγαν αυτα που αφηναν οι ανθρωποι...Αυτες οι αναμνησεις τον εκαναν να κλαψει ετσι πηγε να σκουπιστει με το χερι του...ομως το ψωμι του επεσε απο τα χερια και επεσε στο νερο το οποιο δεν μπορουσε να κατεβει ο μικρος....Αμεσως πηγε στον καπετανιο...Τον ειδε σιγα σιγα και αναρωτηθηκε αν ηταν νεκρος.Ειδες αμεσως την μεριδα του καπετανιου και ειδε οτι ηταν σχεδον γεματο με τροφημα πηρε ενα μαχαιρι και πηγε να τα παρει....ο καπετανιος του ειπε Συμφωνησαμε οτι θα ερθουμε στον αλλον μονο αν δουμε ενα πλοιο... Ηρθα να παρω το φαγητο σου...δεν με νοιαζει αν με σκοτωσεις...ετσι και αλλιως θα πεθανω αν δεν φαω κατι οποτε... Αμεσως το παιδι πηγε για να ανοιξει τον σακο τον οποιο εσκισε με το μαχαρι... |
| | | Guest Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: [Αρχη][Αποστολη]Betrayal!Watch Out!Backstabbers Ahead! Παρ Μαρ 11, 2011 11:06 pm | |
| μονο θησαυρος ξεχυθηκε απο τον σακο...το παιδι ειχε παθει σοκ... Αρχισε να λεει στον καπετανιο...Μονο αυτα ειχε ο σακος...μονο θησαυρο!? Δεν εχεις φαει τιποτα απο τοτε....Το μικρο παιδι πηγε στον καπετανιο και αρχισε να τον κουναει....μεχρι την στιγμη που προσεξε....Το ποδι σου!?ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ!!!!!! Δεν ηταν ονειρο...το εχασες για να με σωσεις!?ααααα.... Το παιδι αρχισε να κλαει μολις καταλαβε οτι ο καπετανιος ειχε χασει το ποδι του για αυτον...Μα τωρα πια δεν μπορεις να εισαι πειρατης... Απο οτι φαινεται...οχι.... αστειο εεε!?να εχεις τοσα λεφτα αλλα...τιποτα να φας... Τοσο μοιραια ειναι η θαλασσα....Γιαυτο αμα βγω απο δω θα φτιαξω ενα εστιατοριο στην μεση της θαλασσας.... Επεσε ανασκελα ο καπετανιος και περιμενε να πεθανει... ενω το μικρο παιδι του φωναζε...Ενταξει...Ωραια...Τελεια...θα σε βοηθησω και εγω αλλα μην πεθανεις...σε παρακαλω..... Εκεινη την στιγμη το μικρο παιδι ειδε ενα πλοιο.....Αρχισε να φωναζει με οσοι δυναμη του απεμεινε ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ! |
| | | | [Αρχη][Αποστολη]Betrayal!Watch Out!Backstabbers Ahead! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|