Παρόντες χρήστες | 6 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 6 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Τελος-Αποστολή] Pirate captain Johnny ! Another weakling! | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DIRK Marines
Posts : 8164 Join date : 31/10/2011 Age : 31 Location : Θεσσαλονίκη
| Θέμα: [Τελος-Αποστολή] Pirate captain Johnny ! Another weakling! Σαβ Ιαν 28, 2012 2:46 am | |
| Ξύπνησα μετά απο ένα σύντομο αλλά ξεκουραστικό ύπνο.... Άνοιξα τα μάτια μου και κοιτούσα στο χαμηλό ταβάνι που βρισκόταν πάνω απο το στρώμα μου.. Σκεφτόμουν τα γεγονότα του Deathmatch island.. Ο Lieutenant , αν και είχε μεγαλύτερο βαθμό απο μενα δεν τα κατάφερε οσο καλά και εγώ... Όμως στην μάχη με τον Manji, φανερώθηκαν αρκετές αδυναμίες μου... Πρώτη αδυναμία ήταν οτι δεν είχα αρκετή ταχύτητα για να αποφύγω τα χτυπήματα του, αλλά όταν πήρα την μορφή του κέρβερου, λύθηκαν όλα τα προβλήματα που είχα.. Σηκώθηκα απο το κρεβάτι πιάνοντας το κεφάλι μου ... Είχα έναν ελαφρύ πονοκέφαλο μετά το περιστατικό στις βάρκες, όταν φεύγαμε απο το Deathmatch island... Εκείνη η ενέργεια που βγήκε απο το σώμα μου , ήταν σαν να εξεράγει βόμβα μεγατόνων...Δημιουργήθηκαν ωστικά κύματα που στο πέρασμά τους ζάλιζαν τους αντιπάλους,. μέχρι που έχαναν τις αισθήσεις τους, ολα αυτά, σε κλάσματα δευτερολέπτων
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Σαβ Ιαν 28, 2012 4:47 pm, 2 φορές συνολικά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολή] Pirate captain Johnny ! Another weakling! Σαβ Ιαν 28, 2012 11:20 am | |
| Άρχισα να προχωράω προς την βρύση του μπάνιου για να πλύνω το πρόσωπό μου! Ήταν ξημερώματα .. Ο ήλιος είχε μόλις αρχίσει να βγαίνει ..Η σειρήνα του πλοίου ηχούσε συνεχώς και μου είχε σπάσει τα νεύρα... Καθώς έπλενα το πρόσωπό μου καταριόμουν απο μέσα μου τον Lieutenant Yagami .. Θα ηχούσε την σειρήνα πάλι για να μας αναφέρει κάποιες εντολές που έλαβε απο τα κεντρικά.. Και το μέρος που με νευρίασε περισσότερο πάνω σε αυτό το θέμα και αναρωτιόμουν γιατί το έκανε , ήταν οτι δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι τουλάχιστον να ξημερώσει έξω?? Σκούπισα το πρόσωπο μου και προχώρησα προς την καρέκλα για να πάρω την φρεσκοπλυμένη κάπα μου.. Την είχα δώσει για καθαρισμό καθώς κατα την διάρκεια της διαδρομής που αναζητούσαμε καταφύγιο στο Deathmatch island και όταν μαχόμουν στην αρένα με τον Manji, έιχε γεμίσει με λάσπες.. | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολή] Pirate captain Johnny ! Another weakling! Σαβ Ιαν 28, 2012 2:12 pm | |
| Φόρεσα την κάπα και το Jokey των Marines..Μετά πήγα στο κρεβάτι , πήρα το katana και το έδεσα στην ζώνη μου ... Ξάφνικά άκουσα κανονιοβολισμούς! Έτρεξα στο παράθυρο για να δω τι συμβαίνει ενώ έξω απο την πόρτα μου άκουγα γρήγορα ποδοβολητά...Αυτό πήγαινε να πει οτι γινόταν ναυμαχία! Έξω απο το παράθυρο , είδα την φιγούρα ενως πλοίου ! "Sukeeeee"! σκέφτηκα κατευθείαν! Η πρώτη μου ναυμαχία!! Όμως θυμήθηκα κάτι που με έκανε να αλλάξω διάθεση...Ήμουν χρήστης φρούτου του διαβόλου και αν έπεφτα στην θάλασσα θα ήμουν as good as dead... Είχα ξεχάσει οτι δεν μπορώ να κολυμπάω πλέον.. Αυτό ήταν ένα απο τα τιμήματα που πλήρωσα για να έχω αυτήν την ισχυρή και υπεράνθρωπη δύναμη | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολή] Pirate captain Johnny ! Another weakling! Σαβ Ιαν 28, 2012 2:22 pm | |
| Χωρίς να χάσω άλλο χρόνο , άρχισα να τρέχω προς την έξοδο.. Άνοιξα την πόρτα και βγαίνοντας την έκλεισα βίαια πίσω μου.. Οι κανονιοβολησμοί , συνέχισαν να ακούγονται κατα την διάρκεια της διαδρομής δωμματίου-καταστρώματος... Το περίεργο σε όλη την υπόθεση ήταν οτι το αντίπαλο καράβι, δεν ανταπέδιδε τα πυρά.. Αποκλείετε να μην μας έβλεπαν η να κοιμόταν όλοι τους πάνω στο πλοίο .. Όταν έφτασα επάνω, είδα συναδέλφους μου να τρέχουν απο εδω και απο εκεί, άλλοι με πυρομαχικά,άλλοι με μπαρούτι και άλλοι με σφαίρες κανονιών.. Η ατμόσφαιρα γύρω. μου μύριζε μπαρούτι ενω είχε δημιουργηθει ένα ελαφρύ στρώμα καπνού απο τις βολές.. Με το βλέμμα μου έψαχνα τον Lieutenant Yagami..Μόλις τον βρήκα, άρχισα να τρέχω προς το μέρος του για να ρωτίσω τι συνέβει , παραμερίζοντας μερικές φορές και σχετικά βίαια , κάποιους άλλους Marines | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολή] Pirate captain Johnny ! Another weakling! Σαβ Ιαν 28, 2012 2:33 pm | |
| Όταν έφτασα κοντά του, τον είδα να κοιτάει με το κυάλι το αντίπαλο καράβι -κύριε Lieutenant, τι συνέβει? Εκείνος γύρισε προς το μέρος μου και μου έδωσε το κυάλι λέγοντας -Αναγνωρίζεις αυτή τη σημαία?? Πήρα το κυάλι γεμάτος περιέργεια και κοίταξα την σημαία τους. Ήταν πειρατική.. Είχε την νεκροκεφαλή και τα δυο διαγωνίως σταυρομένα κόκκαλα απο πίσω .. Ανάμεσα απο τα κόκκαλα και δεξιά και αριστερά απο την νεκροκεφαλή, υπήρχαν ζωγραφισμένα δυο σπαθιά τύπου cutlass.. Τράβηξα το κυάλι απο το μάτι μου και το έδωσα πίσω στον Lieutenant.. -Οχι κύριε, δεν το γνωρίζω...Είναι δυνατοί? -Το πλήρωμα όχι τόσο, αλλα ο καπετάνιος είναι....Λέγεται Captain johnny ... Είναι αρκετά φημισμένος στην North blue για την βαρβαρότητά του... -Και τότε γιατι δεν προσπαθεί να μας βυθήσει? | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολή] Pirate captain Johnny ! Another weakling! Σαβ Ιαν 28, 2012 2:51 pm | |
| -Δεν ξέρω... Κανονικά θα στεκόταν να παλέψει αλλα αυτός ούτε ρεσαλτο έκανε , ουτε με κανονια πυροβόλησε...Περίεργο -Μήπως τους τελείωσε το μπαρούτι? είπα με εύθυμο χαρακτήρα.. -Χαχα! λες? ένα μικρό χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο του Yagami ... Αυτό που ξέρω , είναι οτι κατευθύνονται στο Lyneel...Κάλεσε τον Smoker για να δούμε τι θα κάνουμε .. Στο Lyneel??Μόλις άκουσα το όνομα αυτού τοτ νησιού μου κόπηκαν τα πόδια... Ήλπιζα να μην ξαναγύριζα ποτέ στην ζωή μου σε αυτό το νησι.. Εδώ ξεκίνησαν όλα..Το φρουτο, ο θάνατος του παππού μου , ο όρκος (για να γινω Admiral) και η σφαγη του φίλου μου Hiakkimaru απο τα ίδια μου τα χέρια.. Όλες μου οι αρνητικές αναμνήσεις, προέρχονταν απο αυτό το νησί... | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολή] Pirate captain Johnny ! Another weakling! Σαβ Ιαν 28, 2012 2:59 pm | |
| -Μάλιστα κύριε, είπα στον Yagami με κατεβασμένα τα μούτρα...Έκανα δυο βήμματα προς τα πίσω αφού είχα γυρίσει την πλάτη μου.. Έβγαλα το μικρο Den den mushi απο την εσωτερική τσέπη στο ύψος της καρδιάς και κάλεσα τον Smoker..Μετα απο λίγη ώρα, η κλσαική βαθιά φωνή του Captain Smoker , ακούστικε απο την άλλη μεριά την γραμμής -Smoker -Εδώ Vergil... είμαστε κοντά στο νησί Lyneel και μπροστά μας έχουμε το πλοίο του Captain Johnny ..Να τους ακολουθήσουμε μόνοι μας η να ειδοποιήσουμε την βάση του Lyneel για ενησχύσεις? -Δεν χρειάζεται... Σε λίγη ώρα λογικά θα αποβιβαστούν στο λιμάνι του Lyneel, οπότε πιάστε τους απο εκεί -Πως το γνωρίζεται αυτό κύριε? | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολή] Pirate captain Johnny ! Another weakling! Σαβ Ιαν 28, 2012 3:09 pm | |
| -Πριν απο λίγη ώρα, τους κινηγούσε ο Lieutenant Commander Sora .. Σε ναυμαχία χρησιμοποιιθηκαν πολλές οβιδες και απο τις δυο πλευρές με αποτέλεσμα να τελειώσουν και στους δυο...Όμως ο Sora ζήτησε να μπει επειγόντος στο νοσοκομείο του νησιού Micqueot καθώς είχε σοβαρά τραύματα ..Επίσης ενημέρωσε πως απο τα πολλά χτυπίματα, το πλοίο του κόντευε να βυθιστει και χρειαζόταν επισκευές, έτσι έδωσα την άδεια να σταματήσουν την καταδίωξη... Τέλος πάντων...Όταν φτάσεται στο Lyneel , βρες τον Captain Johnny και συνέλαβέ τον .. Δεν θα είναι σπουδέος αντίπαλος για σένα..Over -Μάλιστα κύριε! Over! Έτσι σταμάτησε η επικοινωνία..Η αλήθεια είναι πως τα λόγια του Smoker με έκαναν να ξεχάσω αυτά που σκεφτόμουν πριν για το Lyneel!Η ψυχολογία μου είχε αλλάξει προς το καλύτερο!.. Έτσι άρχισα να προχωράω προς τον Lieutenant Yagami για να τκυ μετεφέρω τις εντολές | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολή] Pirate captain Johnny ! Another weakling! Σαβ Ιαν 28, 2012 3:20 pm | |
| -Lieutenant, ο Smoker είπε να τον καταδιώξουμε μέχρι το Lyneel και να τον συλάβουμε..Επίσης είπε πως έχει ξεμείνει απο πυρομαχικά καθώς πριν απο εμάς , είχε συναντίσει τον Lieutenant Commander Sora με του οποίου την μονάδα ναυμάχισε.. Μετα ο Yagami με ρωτησε τι απεγινε ο Sora και έτσι του μετέφερα τα λόγια του Smoker.. Μετά απο αυτή την σύντομη κουβέντα στην οποία είπα και οτι ο Smoker μου ανέθεσε προσωπικά να συλάβω τον Johnny , ο Lieutenant μάζεψε όλους τους Marine για να τους εξηγήσει το τι πρέπει να κάνουμε.. Έτσι με τα λίγα και τα πολλά, πέρασαν οι ώρες και σιγα σιγά ξημέρωνε. | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολή] Pirate captain Johnny ! Another weakling! Σαβ Ιαν 28, 2012 3:40 pm | |
| Βρισκόμασταν περίπου σε 1 χιλιόμετρο απόσταση απο το καράβι τους... Ο ήλιος είχε βγει πλέον και φανέρωσε μπροστά μας την γνώριμη σε μένα φιγούρα του νησιού Lyneel και του λιμανιού του. Το πλοίο του Captain Johnny κατευθυνόταν ακριβώς προς το λιμάνι τους.. Στην διαδρομή παρατήρησα πως απο το καράβι τους ,. πετούσαν πράγματα ωστε να έχουν λιγότερο βάρος φορτείου για να κινηθούν πιο γρήγορα.. Έξυπνη τακτική... Πλησιάζοντας όλο και περισσότερο το λιμάνι του Lyneel μου ήρθε η ιδεα να ιδοποιήσω την τοπικι βάση ωστε να περικυκλώσουν το λιμάνι αν και ο Smoker δεν μου είχε πει κάτι τέτοιο.. Δεν είχα όμως σκοπό να θέσω σε κινδυνο τις ζωές των αθώων πολιτών καο αφού ο Lieutenant ήταν στον κόσμο του και δεν έκανε τίποτα άλλο παρα να χαζεύει το πλοίο , έβγαλα το Den den mushi και άρχισα να καλώ την βάση ενω σκεφτόμουν την ανευθυνότητα κάποιων Marine (βλέπε Yagami :-P ) | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολή] Pirate captain Johnny ! Another weakling! Σαβ Ιαν 28, 2012 3:53 pm | |
| Η βάση ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα και είπαν πως θα στείλουν 50 άντρες .. Ο Captain Johnny σίγουρα θα τα έβρισκε σκούρα...Μετα απο μισή ώρα το πλοίο του Johnny άραξε στο λιμάνι . Η απόστασι μας είχε αυξηθεί στα 2,5 χιλιόμετρα καθως το σχεδιο του με το φορτιο έπιασε, έτσι θα αργούσαμε να πιασουμε λιμάνι.. Απο μακριά μπορούσα να δω καπνούς να ανεβαίνουν προς τον ουρανό απο το λιμάνι και άκουγα πυροβολισμούς...Η μαχη είχε αρχίσει ... Όσο πλησιάζαμε τόσο πιο πολύ ανηπομονούσα για την μάχη μου με τον Johnny...Μια αιτία παραπάνω γι αυτό , ήταν το γεγονός οτι ήθελα να ξεμπερδεύω γρήγορα με αυτόν ωστε να φύγουμε γρήγορα απο το νησί..Δεν ήθελα να μείνω δευτερόλεπτο παραπάνω... Όταν ρίξαμε άγκυρα κατέβηκα πρώτος απο το πλοίο και άρχισα να τρέχω προς το πεδίο της μάχης | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολή] Pirate captain Johnny ! Another weakling! Σαβ Ιαν 28, 2012 4:04 pm | |
| Όταν έφτασα πιο κοντά ,. είδα να γίνεται μια τεράστια μάχη στην οποία υπήρχαν αρκετοι μαριν νεκροί.. Χώθηκα στην μάχη, μη γνωρίζοντας ποιος ειναι αυτος ο Johnny... Κάρφωσα το Katana μου στην πλάτη κάποιου και μετά αποκεφάλησα έναν που βρισκόταν επάνω απο έναν Marine , έτοιμος να τον σκοτώσει.. Τον βοήθησα να σηκωθεί και μετά άρχισα να ξανατρέζω προς αντιπάλους.. Ξαφνικά, αισθάνθηκα την πρόθεση κάποιου να με πθροβολήσει.. Αυτός βρισκόαν στα δεξιά μου και κρατούσε το πιστόλι του στραμένο προς το μέρος μου ..Δεν τον έβλεπα, απλά αισθανόμουντην παρουσία του στον χώρο.. Με σημάδευε στο κεφάλι, έτσι έκανα κάτι σαν τακλιν ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν ακουστει το μπαμ!.. Ξαναστάθηκα στα πόδια μου και όρμηξα προς τα πάνω του | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολή] Pirate captain Johnny ! Another weakling! Σαβ Ιαν 28, 2012 4:17 pm | |
| Δεν προλάβαινε να ξαναγεμίσει το όπλο του και έτσι τράβηξε το σπαθί του. Σήκωσα το σπαθι μου για να χτυπίσω και εκείνος το απέκρουσε...Το τράβηξα πίσω και πήγα να του κόψω το χέρι , όμως πάλι απέκρουσε το χτύπημα. Τότε τράβηξα πάλι πίσω το σπαθί μου και αυτή την φορά έφερα το σπαθι μου προς τα μπροστά για να τον χτύπησω ,. με όλη μου την δύναμη.. Εκτως απο την κανονική δύναμη, ήταν σαν να τον χτυπούσα και με την δύναμη της θέλησής μου.. Ήθελα να τελειώνω γρήγορα την μάχη και αυτος με καθυστερούσε..Ετσι η οργή μου μεγάλωσε ... Αυτός απέκρουσε το χτύπημα ,. όμως απο την σύγκρουση των σπαθιών, δημιουργήθηκε ένα ωστικό κύμα που σαν αποτέλεσμα είχε να τον πετάξει πίσω, στον τοίχο που βρισκόταν 3 μέτρα πισω του.. | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολή] Pirate captain Johnny ! Another weakling! Σαβ Ιαν 28, 2012 4:30 pm | |
| Ξαφνικά, στα αριστερά μου άκουσα "Inu inu no mi Doberman" και μετα απο λίγο κραβιές.. Γύρισα το κεφάλι μου και είδα ένα τεράστιο Doberman να δαγκώνει και να κόβει στην μέση έναν Μαριν .. Τότε , χωρίς να χάσω χρονο και μαζι με τον χρονο και άλλο συνάδελφο, πήρα την μορφή κερβερου.. Οι τριγύρω πειρατές που πριν απο λίγο με πολεμούσαν , τώρα είχαν πέσει στο έδαφος αποσβολομένοι! Με τα πλαηνά κεφάλια, δάγωσα δυο και τους πέταξα στους άλλους δυο.. Το Doberman γύρησε προς το μέρος μου και άρχισε να μιλάει -Ωστε θα αντιμετοπίσουμε κέρβερο σήμερα! Kukukuku! Έκανε λίγα βήμματα προς τα μπροστά . Οι Marines και οι πειρατες που πάλευαν, σταμάτησαν και ασυναίσθητα, δημιούργησαν έναν κύκλο που στην μέση ήμουν εγω και το Doberman. - Εσύ είσαι ο Johnny να υποθέσω... - Ξέχασες το Captain! Είπε και όρμηξε προς τα πάνω μου... Το ίδιο έκανα και εγώ.. Στον αέρα δάγκωσα με τα πλαηνά κεφάλια μου τα πλευρά του και με το μεσαίο τον λαιμό του και εκείνος τίποτα..
| |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολή] Pirate captain Johnny ! Another weakling! Σαβ Ιαν 28, 2012 4:45 pm | |
| Τα κεφάλια μου έχουν μεγάλους λαιμούς κάτι που με καθιστά σε πολύ πλεονεκτική θέση σε σχέση με τους αλλους zoan.. Μετα την σύγκρουσηωστον αέρα πέσαμε και οι δυο στο έδαφος, εγώ στα πόδια μου ,. και εκείνος με το σώμα του...Είχε πάρει την ανθρώπινη μορφή του.. Αιμοραγούσε αρκετά ..Σερνόταν και προσπαθούσε να συρθεί για να ξεφύγει καθως περπατούσα προς τα πάνω του..Marines και πειρατες ,. ειχαν μείνει κάγκελο! Τον σήκωσα απο τον γιακά και προχώρησα προς τον Lieutenant Yagami...Τον σήκωσα ψηλά και είπα στον Yagami -Κύριε Lieutenant,αυτός είναι ο πειρατης για τον οποίο μου λέγατε τόσα πριν?? Δεν μου μοιάζει για τόσο ικανος να καταστρέψει και να λεηλατισει τώρα, έτσι δεν είναι??Είπα με ένα χαμόγελο να έχει ζωγραφιστεί στο στόμα μου -Χαχαχα! Έχεις δίκιο μικρέ! Τελικά η φήμη δεν είναι το παν! Δεν χρειάστηκε να πολεμίσουμε καν με τους άλλους πειρατες... Παραδώθηκαν απο μόνοι τους.. Έτσι τους μεταφέραμε στην τοπική βάση.. Μόλις ολοκληρωθηκε αυτή η διαδηκασία και βρισκόμασταν πάνω στο καράβι αποχαιρετώντας το λιμάνι κάλεσα τον Smoker για να τον ενημερώσω -Smoker -Εδώ Vergil... Αποστολή εξετελέσθει | |
| | | Monkey D. Luffy Administrator
Posts : 16414 Join date : 09/01/2010 Age : 30 Location : New World
| Θέμα: Απ: [Τελος-Αποστολή] Pirate captain Johnny ! Another weakling! Παρ Φεβ 03, 2012 6:13 am | |
| Όνομα:Vergil Haki Points: - Player of the Month Points: 6 Beli: 20.000 + της αποστολής Bounty/Fame Points:- Παρατηρήσεις: Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση της αποστολής σου! | |
| | | | [Τελος-Αποστολή] Pirate captain Johnny ! Another weakling! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|