Παρόντες χρήστες | 5 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 5 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 96, στις Πεμ Οκτ 31, 2024 9:57 pm
|
|
| [Τέλος-Αποστολή] The unlucky pirate! (part 1/2) | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DIRK Marines
Posts : 8164 Join date : 31/10/2011 Age : 31 Location : Θεσσαλονίκη
| Θέμα: [Τέλος-Αποστολή] The unlucky pirate! (part 1/2) Παρ Μάης 11, 2012 10:39 am | |
| Στην προηγούμενη ιστορία..
Καθώς προσπαθούσαμε να ξεφύγουμε απο τους κυνηγούς της Baroque Works, μας επιτέθηκαν κάποιοι περίεργοι τύποι που καβαλούσαν κάτι ιπτάμενα ψαρια Αφού μπορέσαμε να βυθίσουμε το πλοίο της Baroque Works και να αναχαιτίσουμε την επίθεση των ιπτάμενων, καταφέραμε να συλλάβουμε έναν εξ αυτών , τον οποίο ανακρίνουμε ώστε να μας πει , απο που προερχόταν και άλλα τέτοια..Αφού κάναμε την αναφορά του περιστατικού στα κεντρικά, μας διέταξαν να πάμε στην βάση τους και να σταματήσουμε με τον καλό η τον κακό τρόπο , τους τραμπουκισμούς τους.. Έτσι κι έγινε.. Μαζί με την ομάδα μου, πλεύσαμε προς την βάση των "Fish raiders" .. Μετα απο μια άκαρπη έρευνα στην βάση τους ( ερευνήσαμε το νησί και δεν είδαμε ψυχή) γυρίσαμε στο πλοίο.. Έξω απ το καράβι όμως, μας περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.. οι Fish raiders κατέλαβαν το πλοίο μας , υπο τις εντολές του αρχηγού τους Duval.. Μετά απο μια αποτυχημένη προσπάθεια μου να τους συλλάβω με το καλό, ξέσπασε μια μεγάλη μάχη , στην οποία εγω, ο Spawn και ο Auron θριαμβέυσαμε...Σκοτώσαμε αρκετούς εξ αυτών και αιχμαλωτίσαμε εξίσου πολλούς, αλλα το επίτευγμά μας, ηταν η σύλληψη του αρχηγού της συμμορίας, Duval...
- Πληροφορίες :
Η ομάδα αποτελείτε απο - Vergil http://www.onepiecegr-rpg.com/t4539-topic- την Eona(ξιφομάχος), μία πρώην πριγκίπισσα απο το Illusia της West Blue..Είναι 17 χρονών και έχει ύψος 1.70..Χρησιμοποιεί, 1 σπαθί του 1ος χεριού - τον ψαράνθρωπο ''Gunslinger'' Spawn- Σπόιλερ:
( σκοπευτής) ..Χρησιμοποιεί 2 πιστόλια, είναι αρκετά ικανός με αυτά , όπως επίσης και στην σκόπευση με κανόνια...Έπίσης γνωρίζει και fishman karate..Είναι 30 χρονών και έχει ύψος 2.05 - τον παιδικό μου φίλο Squall Leonheart- Σπόιλερ:
, ο οποίος είναι ξιφομάχος, Marine lieutenant, και χρήστης του zoan φρούτου Neko Neko no mi : model White Tiger ..Η καταγωγή του είναι απο το kingdom of hesclusia όπως και η δικιά μου ..Είναι 18 χρονών και έχει ύψος 1.80..Χρησιμοποιεί 2 handed σπαθί - τον πατέρα του Squall , ''Marble'' Auron Leonhart, ο οποίος είναι Γιατρός, ξιφομάχος Marine Commander, χρήστης του paramecia φρούτου (τύπου diamond jozu) marble marble no mi το οποίο σου δίνει την δυνατότητα να μεταμορφώνεις το σώμα σου σε μάρμαρο..Είναι 47 χρονών και έχει ύψος 1.84 . Χρησιμοποιεί 2 handed σπαθί κατάσταση στην οποία βρίσκομαστε Εγώ- Σε πολύ σωματική κατάσταση , λόγο του ισχυρού φαρμάκου που μου χορηγήθηκε για να χάσω την μνήμη μου .. Δεν μπορώ να αντέξω μεγάλη ένταση και δυνατές μάχες χωρίς την χορήγηση του φαρμάκου του Auron.. Squall-Βαριά τραυματισμένος απο μεγάλη μάχη στο cactus island Eona-ελαφρά τραυματισμένη απο χτύπημα στο κεφάλι κατα την διάρκεια της μάχης στο cactus island Spawn- (Τίποτα το αξιοπρόσεκτο) Auron- Σε καλή σωματική κατάσταση
Πριν απο 48 ωρες :
Καθώς πορευόμασταν προς άγνωστη κατεύθυνση , ένας γλάρος - αγγελιαφόρος απο το Marineford , ήρθε και μου αφησε ένα πακετάκι και ένα γράμμα...Γυρισα το γράμμα στην πίσω μεριά του, για να δω απο ποιον ηταν ------------------ [color:ee06=[Τέλος] Same blood, different path ? (part 1)]Προς τον : Lieutenant Junior Grade Vergil Αποστολέας : Fleet Admiral Sengoku ------------------
Μόλις κοίταξα το τελευταίο όνομα, έμεινα με τα μάτια γουρλωμένα,.. Τα χέρια μου αρχισαν να ιδρώνουν, ενω ταυτόχρονα με είχε πιασει ταχυπαλμία..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Παρ Μάης 17, 2013 1:06 pm, 5 φορές συνολικά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] The unlucky pirate! (part 1/2) Παρ Μάης 11, 2012 2:06 pm | |
|
O fleet admiral αυτοπροσώπως μου έστειλε γράμμα?? τι να περιέχει μέσα άραγε?Καλά νέα η κακά? και το κουτί?τι είχε μέσα και αυτό? άνοιξα τον φάκελο γρήγορα με τρεμάμενα χέρια... ξετύλιξα το γράμμα και άρχισα να διαβάζω
Lieutenand junior grade Vergil
Στο Namakura Island ξεβράστηκε ο διάσημος πειρατής Kahl D. Rogo- Σπόιλερ:
.. παρ οτι δεν δημιουργεί προβλήματα σε αμάχους και πολίτες είναι καταζητούμενος καθώς κατέστρεψε τις βάσεις μας σε Shell town , Lyneel και Hesclusia..Tο bounty του ανέρχεται στα 120.000.000 Belli. Ήταν σε αθλία κατάσταση και οι ντόπιοι κατάφεραν να τον πιάσουν ..ήδη μια ομάδα που αποτελείτε απο 40 marines βρίσκετε μαζί του στο νησί και τον έχει ασφαλίσει .Ο πειρατής είναι προγραμματισμένο να μεταφερθεί στο Ennies Lobby οπου και θα δικαστεί . O Admiral Kizaru εισηγήθηκε προσωπικά εσάς Vergil να ηγηθήται της μεταγωγής του κρατουμένου Μαζί με το γράμμα λαμβάνεις και μια Eternal Pose για το Ennies Lobby Ο Admiral Kizaru, με ενημέρωσε πως πλαισιώνεσαι απο τους Commander Auron , Lieutenant Squall και άλλα 2 άτομα .. Δεν επιτρέπετε να έρθουν μαζί σου
Μόλις φτάσεις στο Namakura island ενημερωσε τον Admiral Kizaru..Όταν ξεκινήσετε για το Enies Lobby, το ίδιο..Λίγο πριν φτάσετε ,. να ενημερωθεί ο Spandam και την τελική αναφορά, να την έχει ο Admiral Kizaru ..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Παρ Μάης 17, 2013 1:05 pm, 6 φορές συνολικά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] The unlucky pirate! (part 1/2) Παρ Μάης 11, 2012 4:04 pm | |
| Κρατούσα το γράμμα σφιχτά μόλις τελείωσα την ανάγνωση..Σαν να μου έφυγε ένα βάρος..Σαν να ένιωθα μια ανακούφιση, μια ευχαρίστηση... Τα μάτια μου παρέμεναν κολλημένα στο χαρτί... Ωστε ο Admiral Kizaru εννοούσε τα λόγια του... Με χαροποιούσε ιδιαίτερα που μια τόσο σημαντική αποστολή μου ανατεθείτε..Σημαντική απο κάθε πλευρά και όψη! πρώτον, θα μετέφερα έναν πειρατή με υψηλό Bounty και επικινδυνότητα, δεύτερον, θα είχα την ευκαιρία να δω απο κοντά το Enies Lobby, την μεγαλύτερη βάση των μυστικών υπηρεσιών της World Government οπου εκτός απο αυτό , στεγάζει και το πιο ξακουστά δικαστήρια του κόσμου...Τρίτο και κυριότερο ήταν το κίνητρο.. Εάν αυτή η αποστολή στεφόταν με επιτυχία, σίγουρα θα υπήρξε προαγωγή! όπως υποσχέθηκε ο Kizaru τότε..Γεμάτος αυτοπεποίθηση ξεκίνησα να περπατώ προς την τραπεζαρία του καραβιού, ωστε να πω στους άλλους τι συνέβη
30 Ώρες μετά :
Μετά απο ωρες πλεύσης, φτάσαμε στο Namakura Island με τους άλλους..Αγκυροβολίσαμε σε ένα έρημο μέρος, με πήγαν ως την στεριά και ξεκίνησα να οδεύω προς το σημείο συνάντησης με τους άλλους Marines, ωστε να ξεκινήσει η διαδικασία της μεταφοράς... Μετα απο μια σύντομη αναφορά στον Kizaru, και καθώς ο δρόμος ήταν μακρύς, οι σκέψεις μου κατάφεραν να με κατακλείσουν...Στο γράμμα έγραφε πως ο πειρατής κατέστρεψε την βάση τριών νησιών , στα οποία έχω πάει..Και όχι μονο έχω πάει, αλλα και ένα απο αυτά, είναι η γενέτειρα μου..Πάλι καλά που ανέφερε πως δεν ήταν σφαγέας
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Σαβ Μάης 12, 2012 5:40 am, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] The unlucky pirate! (part 1/2) Σαβ Μάης 12, 2012 2:28 am | |
| Πάντως, οτι και να ήταν, είχαμε πολλά να πούμε...Σκόπευα να πιάσω κουβέντα με αυτόν τον άνθρωπο..Ίσως με βοηθούσε να θυμηθώ μερικά πράγματα..Επίσης, ήθελα να μάθω τους λόγους που τον ώθησαν να γίνει πειρατής..Το έλεγε καθαρά μεσα..Έκανε Bounty καταστρέφοντας 3 βάσεις μας και όχι πειράζοντας και σκοτώνοντας πολίτες και αμάχους..Ίσως να κουράστηκε να βλέπει τον ηγέτη της κάθε βάσης να ασελγεί εναντίων των πολιτών...Όπως ο Morgan...
Σταμάτησα αστραπιαία το βήμα μου...Τι ήταν αυτό το όνομα που μόλις είχε περάσει απο τις σκέψεις μου? ...Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ, όμως τίποτα... Συνέχισα να περπατώ σκεπτόμενος..."Για να μου έρθει στον νου μετά απο σκέψεις περι διαφθοράς των Marine, άρα θα είναι κάποιος τέτοιος και ο Morgan.." έλεγα απο μέσα μου... Προχωρούσα με αργό βήμα καθώς ένιωθα το σώμα μου εξαντλημένο...Πλέον περπατούσα μες το δάσος που κατέληγε στο φαράγγι.... Η μέρα ήταν υπέροχη, όμως εγω δεν την ευχαριστιόμουν τόσο...Κάτι μέσα μου με έκανε δυστυχισμένο...Όμως τι? Δεν μπορούσα να καταλάβω, η για την ακρίβεια να θυμηθώ....Παρατηρούσα το κάθε τι σε αυτο το νησί...Και συνέχισα να σκέφτομαι το όνομα Morgan... ... Ξαφνικά, στα αριστερά, άκουσα ένα κλαδί να σπάει...Έχοντας σε ετοιμότητα το katana γύρισα το κεφάλι μου για να δω Με το βλέμμα μου εξέτασα εξονυχιστικά όλη την περιοχή....Δεν είδα όμως κάτι ...Ξαφνικά όμως είδα μια μαυριδερή σιλουέτα με ανθρώπινη μορφή και ύψος να χάνεται πάνω απο ένα βουνό.....Αν βρισκόταν εδω κάτω, τότε πως βρέθηκε εκει πάνω τόσο γρήγορα???Μήπως ήταν κάποια δύναμη φρούτου του διαβόλου? Αναρωτήθηκα.Μπορει να ήταν απλά κάποια σύμπτωση..Μήπως με παρακολουθούσαν?..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Σαβ Μάης 12, 2012 5:39 am, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] The unlucky pirate! (part 1/2) Σαβ Μάης 12, 2012 2:51 am | |
| Συνέχισα να ισχυρίζομαι το ίδιο, ως που τελικά αυτή η " μαυριδερή σιλουέτα" εμφανίστηκε μπροστά μου..Δεν ήταν παρα απλοί πολίτες με περίεργη ενδυμασία του στυλ επαναστατών(Κουκούλα και καπα) μόνο που κάθε άλλο παρά για μαχητές έμοιαζαν...Ήταν άραγε επαναστάτες? -Αφέντη, θα σε οδηγήσουμε εμείς στον προορισμό σου.. Στην αρχή με παραξένεψαν τα λεγόμενα του άντρα,. όμως πίσω απο ένα δεντρό, εμφανίστηκε ένας Marine.. ..Έτσι, είπα να τους ακολουθήσω κρατώντας τις αποστάσεις μου... περάσαμε ένα ξέφωτο που κατέληγε σε μια μικρή και κατεστραμμένη απο φωτιά, πόλη... Ένα Battleship των Marines φαινόταν στο λιμάνι.. Απορούσα βλέποντας τους ανθρώπους αυτούς... Αν και με κάπες, οι άνθρωποι αυτοί ,. φαίνονταν αρκετά λεπτοί και αδύναμοι.. Και η πόλη τους?? Αυτη ήταν σε χειρότερη κατάσταση απο αυτούς.. Τι στην ευχή να συνέβαινε εδώ? Ένας άντρας με μαύρο κοστούμι και το σημα της World Government στο ύψως της καρδιάς χαραγμένο πάνω στο ρούχο, ήρθε και άρχισε να μου μιλάει -Το όνομα μου είναι Jirazole ..Είμαι πράκτωρ της CP5 .. Αυτό μου θύμησε τον Bart... το πράκτωρ της CP5 με τον οποίο είχα συνεργαστεί για να καταστρέψουμε τις βάσεις των επαναστατών στο Crown island.. -Όλα είναι έτοιμα για να γίνει η μεταφορά .. Ακολούθησε με.. είπε λακωνικά..Χωρίς δεύτερη κουβέντα, άρχισα να τον ακολουθώ..Εμάς πλαισίωναν 20 οπλισμένοι Marines
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Σαβ Μάης 12, 2012 5:38 am, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] The unlucky pirate! (part 1/2) Σαβ Μάης 12, 2012 3:15 am | |
| Φτάσαμε μετα απο λίγα μέτρα περπατήματος στον χώρο στον οποίο φυλασσόταν ο Kahl D Rogo.. Ήταν ένας άντρας γύρω στο 1.90, όπως εγώ, με μαύρα μαλλιά, γυμνασμένο σώμα και ήταν αλυσοδεμένος απ την κορφή έως τα νύχια... Έκανε μανιασμένες κινήσεις για να αποδράσει... Τραβούσε τις αλυσίδες και έριξε κάτω τους φρουρούς του... Αμέσως όρμησα προς το μέρος του και άρπαξα τις αλυσίδες, σταματώντας την φυγή του και ρίχνοντάς τον κατω...Όταν τον σήκωσα, μου έριξε ένα θανατηφόρο βλέμμα .. Συνεχίσαμε ως το πλοίο χωρίς παρατράγουδα..ο Kahl, θα είχε καταλάβει πως δεν πρέπει να παίζει μαζί μου.. Λίγο πριν τον μεταφέρουν στο κελί, ένας Ensign πήγε να τραμπουκίσει τον πειρατή και να τον χλευάσει πετώντας του ένα γεμάτο μπουκάλι μπύρα...Πριν το πράξει όμως, του επιασα το χερι στον αέρα και άρχισα να του τα ψάλω... Μετά απ αυτό, ανέλαβα προσωπικά την μεταφορά του πειρατή στο κελί..Ο μόνος λογος που έκανα αυτή την πράξη, ήταν ένας και μοναδικός... Οτι σύμφωνα με τα λόγια του Fleet Admiral, εγώ και αυτός ο πειρατής, είχαμε την ίδια ιδεολογία κατα κάποια άποψη, και επίσης, ήθελα λίγο χρόνο με τον κρατούμενο... Μόλις τον κλείδωσα στο κελί, μου είπε -Ευχαριστώ για πριν... -Τίποτα... -Δεν περίμενα απο έναν Marine να φερθεί με τοση μπέσα σε κάποιον άνθρωπο.. Και εκτιμώ παραπάνω την κίνησή σου γιατί "υπερασπίστηκες" έναν πειρατή....Είπε .. Βεβαια, θα μου πεις, δεν με ενδιαφέρει τι σκέφτεσαι... και έκοψε εκεί την κουβέντα του... -Έμαθα πως πέρασες απο 3 συγκεκριμένα νησιά..Hesclusia, Lyneel και Shell Town... Τι σε ώθησε και κατέστρεψες τις βάσεις των νησιών? -Η διαφθορά της εξουσίας.. Ήταν η απάντηση που περίμενα απο αυτον τον άντρα...Τελικά είχα δίκιο ..Οι σκέψεις μου ήταν ακριβείς
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Σαβ Μάης 12, 2012 5:37 am, 1 φορά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] The unlucky pirate! (part 1/2) Σαβ Μάης 12, 2012 3:28 am | |
| Πήρα μια καρεκλά και κάθισα εκεί κοντά... Σίγουρα είχαμε να πούμε αρκετά με αυτόν τον άνθρωπο.. -Όταν λες διαφθορά τι εννοείς? ρώτησα.. -Έχεις λίγο χρόνο να διαθέσεις για να σου πω την ιστορία μου? πως έγινα πειρατής σύμφωνα με την Κυβέρνηση και τους Marines.. -Φυσικά Έτσι, άρχισε να μου διηγείται καθώς το Battleship ξεκινούσε με προορισμό το Enies Lobby..
(Η αφήγηση της ιστορίας του παρελθόντος που μου αφηγείται ο Kahl θα μπει με γραμματοσειρά comic sans ωστε να ξεχωρίζει απο το παρών ) -------------- Ηταν ένα όμορφο πρωί στην Shell Τown, ο ήλιος μόλις που άρχισε να βγαίνει πάνω απο την θάλασσα και το μόνο που άκουγες ήταν το κελάηδημα των πουλιών. Σηκώθηκα απο το κρεβάτι μου και άρχισα να κατεβαίνω τις σκάλες για να πιω ενα ποτήρι νερό.Καθώς κατέβαινα άκουσα τον πατέρα μου να βήχει . Είναι αποστρατευμένος Marine και εδώ και 3 χρόνια για να έχουμε να φάμε έχει γίνει ψαράς .Πήγα στο δωμάτιό του και τον είδα να κάθεται στο κρεβάτι να βήχει και να έχει γίνει κατακόκκινος -Πατέρα είσαι καλά ? -Μια χαρά είμαι γιε μου.. -θέλεις να σου φέρω λίγο νερό ? -είμαι μια χαρά ,μόνο ετοίμασε μου τα δολώματα για να φύγω πιο νωρίς για να πιάσω περισσότερα ψάρια ,πρέπει να πληρώσουμε και τον φόρο στον Morgan -Οπως επιθυμείς Με το που του γυρίζω την πλάτη μου για να πάω κάτω ακούω έναν δυνατό θόρυβο , γύρισα και τον είδα οτι έχει πέσει κάτω.Πήγα κατευθείαν και τον σήκωσα , αλλά και με την βοήθεια της μητέρας μου που ξύπνησε απο τον θόρυβο. -Άφησε με Kahl, πρέπει να πάω...... -Δεν έχεις να πας πουθενά , θα πάω εγώ να ψαρέψω και θα μιλήσω με 2 φίλους μου να σε βοηθήσουν να πας στον γιατρό.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DIRK στις Σαβ Μάης 12, 2012 5:51 am, 3 φορές συνολικά | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] The unlucky pirate! (part 1/2) Σαβ Μάης 12, 2012 4:51 am | |
| -Απ ότι άκουσα ήρθε ένας νέος γιατρός στην βαση των Marines μετά τον θάνατο του προηγούμενου στην μεγάλη μάχη που έγινε στο λιμάνι
- πληροφορίες σχετικά με την ιστορία :
η ιστορία του λαμβάνει χώρα αφού εγώ είχα φύγει απο το νησί ..Η μεγάλη μάχη στην οποία αναφέρονται, είναι η μάχη μου με τον Shai Z. Hulud, στην οποία κέρδισα , απλά επειδή,ο χαρακτήρας μου έχει αμνησία, δεν μπορει να θυμηθεί τα γεγονότα. Εάν θέλετε να μάθετε ακριβώς τι είχε γίνει, εδώ είναι το λινκ της ιστορίας http://www.onepiecegr-rpg.com/t4297-topic
- Μα Kahl,δεν έχουμε αρκετά λεφτά γι αυτό -Μίλησε με τον παλιό σου φίλο τον Morgan και είμαι σίγουρος οτι θα δεχτεί να σε εξετάσει ο γιατρός τους,εξάλλου σου χρωστάει χάρη -Δεν νομίζω , ο Morgan δεν είναι άνθρωπος που εκτιμάει τις πράξεις των άλλων -Μην ανησυχείς , αν δεν δεχτούν θα πληρώσω εγώ, πούλησα το σπαθί μου προχθές , πάρε τα λεφτά και πάνε Λέγοντας αυτά έφυγα απο το δωμάτιο,προχωρούσα προς τα κάτω και σκεφτόμουν τον πατέρα μου.Ηταν πολύ άρρωστος, αλλά τουλάχιστον χάρηκα που μπόρεσα να τον βοηθήσω έστω και έτσι . Ετοίμασα τα δολώματα και το καλάμι και έφυγα απο το σπίτι . Ηταν ακόμα πολύ νωρίς , κανένας δεν ήταν στους δρόμους . Συνέχισα να περπατάω και σκεφτόμουν αυτά που διάβασα σε ένα βιβλίο εχθές, άραγε ήταν αλήθεια ο λόγος που μας πρόβαλαν οι marines για το περιστατικό στο Ohara Island ? Μάλλον όχι . Όμως ένα γεγονός με φόβιζε . Πως θα πω στον πατέρα μου οτι μελετάω την Ιστορία που μας κρύβει η Παγκόσμια Κυβέρνηση μαζί με τους Μarines.Αυτοί που μελετάνε την ιστορία και οι αρχαιολόγοι είναι καταζητούμενοι και ως γιος κάποιου φημισμένου πρώην Μarine δεν θα έφερνε προβλήματα μονο σε εμένα αλλά και στον ίδιο .
Εδώ έκανε μια μικρή παύση στην ιστορία του
-όπως καταλαβαίνεις, είμαι αρχαιολόγος, είπε και συνέχισε την αφήγηση
| |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] The unlucky pirate! (part 1/2) Σαβ Μάης 12, 2012 5:42 am | |
| Καθώς προχωρούσα , έβλεπα μερικούς ανθρώπους να βγαίνουν απο τα σπίτια τους πηγαίνοντας στις δουλειές τους ,άλλους αγουροξυπνημένος να ανοίγουν τα παράθυρα των δωματίων τους, να ρίχνουν μια κλεφτή ματιά στην αγορά και να ξαναμπαίνουν μέσα . Το μόνο κοινό όμως που είχαν όλοι ήταν σκυθρωπά και φοβισμένα πρόσωπα..Αυτό οφείλεται στον Morgan. Oι φόροι που έχει βάλει είναι απάνθρωποι .. Εμείς έχουμε τον πατέρα μου που ήταν marine και πληρώνουμε λιγότερα.Δηλαδή αν τα λιγότερα είναι 30.000 belli τον μήνα τοτε πόσο είναι το κανονικό? Έφτασα πλέων στην αγορά, με γνώριζαν όλοι στην Shell Town λόγο του πατέρα μου , που ήταν το πρώην δεξί χέρι του Morgan .Εκεί συνάντησα και τον φούρναρη που μου έπιασε την κουβέντα -Καλημέρα Kahl , βλέπω οτι ανέλαβες τα οικογενειακά βάρη . Είπε χαμογελώντας -Καλημέρα κυρ-Saho.Ε , προσπαθώ και εγώ όπως μπορώ -Μακάρι να με βοηθούσε και ο δικός μου γιος στις δουλειές μου, είσαι άξιο παιδί Kahl μπράβο σου Λέγοντας αυτό μπήκε μέσα στο μαγαζί του .εγώ συνέχισα το περπάτημα αλλά σε πιο γρήγορο ρυθμό ώστε να μην χάσω άλλο χρόνο σε συζητήσεις και έτσι έφτασα στην βάρκα.Έλυσα το σχοινί και άρχισα να κάνω κουπί. Ήμουν πλέων στα βαθιά , άρχισα να απλώνω τα δίχτυα και παρατήρησα οτι υπήρχαν κάποια σύννεφα προς τα δυτικά , όμως δεν τους έδωσα παραπάνω σημασία .Καθώς τελείωσα με τα δίχτυα έβγαλα και το καλάμι και περίμενα μέχρι να τσιμπήσει κανένα ψάρι . Καθώς καθόμουν μου ήρθε στο μυαλό για ακόμα μια φορά ο λόγος που με έκανε να θέλω να σκοτώσω για πρώτη φορά . Ήταν ένας πολύ φημισμένος και δυνατός πειρατής , τοσο δυνατός που έγινε και Shichibukai ,o Gecko Moria . Πριν απο 3 χρόνια σκότωσε όλους τους συγγενείς μου στο νησί Κenzan Island, της Grand Line.Είχε λεηλατήσει όλο το χωριό,σκότωσε όσους αντιστάθηκαν στον λόγο που είχε προβάλει (την θέση του και την ιδιότητα που είχε ως Shichibukai ). Απο εκείνη την μέρα ορκίστηκα οτι θα τον βρω και θα τον σκοτώσω και τον ίδιο και το πλήρωμά του. | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] The unlucky pirate! (part 1/2) Σαβ Μάης 12, 2012 5:52 am | |
| Μετά απο 14 ώρες στην βάρκα μάζευα και το τελευταίο δίχτυ. Είχα κάνει μία πάρα πολύ καλή ψαριά ! Γέμισα 5 κουτιά με ψάρια !Τώρα οχι μονο θα βγάζαμε τα 3/5 του φόρου αλλά θα αγοράζαμε και φαγητό για 2 εβδομάδες! Εβαλα πλώρη για το νησί,ομως παρατήρησα οτι υπήρχαν σύννεφα πάνω απο αυτό .Για κάποιον λόγο περίεργο και ανεξήγητο λόγο , δεν είχα καλό προαίσθημα ..Λες και κάτι κακό θα συμβεί.Έφτασα στο λιμάνι ,έδεσα την βάρκα ,φορτώθηκα τα κουτιά με τα ψάρια και ξεκίνησα για το σπίτι . Άραγε να ήταν καλά ο πατέρας μου? Προχωρούσα μέσα απο την αγορά και παρατηρούσα τους ανθρώπους.Ηταν όλοι σαν να τους έχει αναστατώσει κάτι αλλά το κυριότερο και πιο ανησυχητικό ήταν οτι όλοι ηταν μαζεμένοι σε 'πηγαδάκια' και μιλούσαν καθώς 2 marine περιπολούσαν εδώ. Άρχισα να περπατάω με ελαφρά πιο αργό ρυθμό μήπως και ακούσω τίποτα απο αυτά που λένε .Ετσι κατάφερα να ακούσω 2 -3 φράσεις -Πως μπορεί ο Morgan να κάνει κάτι τέτοιο ? -Είναι αδιανόητο -Αν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για να μήν το επιτρέψουμε.... Ακούγοντας αυτά νευρίασα στιγμιαία με τον Morgan.Πάλι εκτέλεση θα κάνει? Πόσο απάνθρωπος και μεθυσμένος με την επιρροή του μπορεί να είναι κάποιος άνθρωπος ? Για να λέμε και την αλήθεια δεν είναι και τόσο δυνατός όσο μας προβάλει .. Ποιος νομίζει πως είναι? Μόνο ο φίλος μου ο Rem έχει αντίθετη άποψη. τον θεωρεί ισχυρό και τον έχει σαν πρότυπο.. | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] The unlucky pirate! (part 1/2) Σαβ Μάης 12, 2012 5:57 am | |
| ''Μακάρι να του έμοιαζα σε δύναμη Kahl'' μου έλεγε, ''θέλω να γίνω και εγώ marine μια μέρα και να του ακολουθήσω τα βήματά του''. Πραγματικά απορούσα τί το καλό του έβρισκε . Αποφάσισα να μην ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα, έτσι επιτάχυνα το βήμα μου και συνέχισα . Πήγα και πούλησα όλα τα ψάρια στον έμπορο και καθώς ήμουν περίεργος σκέφτηκα να τον ρωτήσω -Μήπως ξέρεις τι έγινε και είναι όλοι τόσο ανήσυχοι ? -Όχι αγόρι μου .Μόλις ήρθα και εγώ στο νησί .Ήμουν στο Organ island .. Όμως έφυγα κατευθείαν γιατί είδα το καράβι του τρομερού Πειρατή , Καπετάνιου Buggy -Έχω ακούσει πολλά γι αυτόν απο τον πατέρα μου ,και όλα είναι άσχημα.Πρέπει να γυρίσω στο σπίτι ομως. Ο πατέρας μου είναι άρρωστος , πήγε στον γιατρό και θέλω να μάθω τπως είναι. -Ναι Kahl , να πας.Πες του περαστικά και δώσε του χαιρετίσματα Έφυγα απο το μαγαζί και έφτασα στο σπίτι μου. Στην διαδρομή αναρωτιόμουν τι να είχε συμβεί.. για ποιον άθλιο λόγο εκτελεί πάλι αυτός...? Άνοιξα την πόρτα, έβγαλα την κάπα μου και πήγα στην κουζίνα για να φάω τίποτα ,μετά απο τόσο ψάρεμα πέθαινα της πείνας ! Όμως ,σύντομα μού κόπηκε .Μόλις μπήκα στην κουζίνα είδα την μητέρα μου να κλαίει και κατευθείαν πήγα κοντά της και την ρώτησα -Τι συμβαίνει ? γιατί κλαις ? -Ο πατέρας σου -Τι έπαθε? Είναι καλά ? Τι είπε ο γιατρός? -Δεν πρόλαβε να πάει -Γιατί? τι έγινε? -Τον έπιασε ο Morgan μαζί με τους φίλους σου -Τ...ΤΙ? π...πως? -Όταν τον πήγαιναν οι φίλοι σου στον γιατρό ,ζαλίστηκε και ήθελε να κάτσει . Για καλή και κακή του τύχη , αυτό συνέβη στο σιντριβάνι με το άγαλμα του Morgan. -Εκεί που μας απαγορεύει έστω να πλησιάζουμε ? -Ακριβώς, και γι αυτό οι φίλοι σου τον έβαλαν να καθίσει κάτω και αυτοί θα του έφερναν νερό απο το σιντριβάνι .
| |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] The unlucky pirate! (part 1/2) Σαβ Μάης 12, 2012 6:07 am | |
| -Του έφεραν το νερό , όμως τους είδε ο Morgan να το κάνουν στην καθημερινή του περίπολο .Ο πατέρας σου τους υπερασπίστηκε και γι αυτό τον έπιασε και αυτόν ,λέγοντας -Δεν το περίμενα αυτό απο εσένα Zekko -Μα Morgan... -Δεν έχει μα ! Έχω απαγορεύσει να πλησιάζεται αυτό το σιντριβάνι , και αυτά τα δυο άχρηστα ανθρωπάκια παραβίασαν τον νόμο μου . αυτό είναι ασέβεια προς το πρόσωπό μου .Εγώ είμαι ο άρχοντας αυτού του νησιού , ο θρυλικός Captain Morgan . Θα εκτελεστείτε και οι δυο για ασέβεια και καταπάτηση του νόμου. Θα εκτελέσω και εσένα μαζί γιατί τους υπερασπίστηκες . Άντρες πιάστε τους.Αυτό να σας παραδειγματίσει όλους σας! Ακούτε? Όλους ..Ο νόμος ισχύει για τον κάθε ένα απο εσάς . Η εκτέλεση θα γίνει σήμερα το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Η μητέρα μου συνέχισε να μιλά ,όμως εγώ δεν την άκουγα.Ο θυμός που είχα και οι σκέψεις για το τι θα έκανα για να το σταματήσω κατέκλυσαν το μυαλό μου . Αφού είπε το απόγευμα άρα θα γίνει απο ώρα σε ώρα..Γιατί να το κάνει αυτό? Τα παιδιά το έκαναν αυτό για τον πατέρα μου.. Ήταν άρρωστος και είχε ζαλιστεί , έπρεπε να του φέρουν νερό.Στο κάτω κάτω ο πατέρας μου του είχε σώσει την ζωή στην μάχη που είχε χάσει απο τον Captain Kuro πριν 3 χρόνια . ''Σκέφτομαι πολύ ώρα'' είπα στον εαυτό μου, ''πρέπει να δράσω, αλλά τι να κάνω''? πως θα τα βάλω με τον Morgan ? και για να φτάσω στον Morgan θα πρέπει να τα βάλω και με μερικούς marine του Marine Branch "..και πώς θα ελευθερώσω τους δικούς μου? και δεν έχω ούτε πιστόλι ούτε σπαθί .Κι όμως... είχα ένα όπλο, δεν ήταν δικό μου ακόμα αλλά αν το φάω τότε θα έχω περισσότερη δύναμη απ οτι αν είχα ένα κοινό όπλο .Ήταν ένα φρούτο του διαβόλου , που απ ότι είχα ακούσει απο τον πατέρα μου την μέρα που το έφερε σπίτι όταν αποστρατεύτηκε, μπορεί ο χρήστης που θα το φάει να παράγει κερί απο το σώμα του.Πήγα στο δωμάτιο των γονιών μου, ήξερα ακριβώς που το είχε κρύψει , πάνω στην ντουλάπα. Κατέβασα το κουτί και το άνοιξα. Ήταν ένα περίεργο και ασυνήθιστο φρούτο, γκρί και τριγωνικό . | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] The unlucky pirate! (part 1/2) Σαβ Μάης 12, 2012 12:22 pm | |
| Θα το κάνω γι αυτούς, είναι ο μόνος τρόπος σκέφτηκα και το έφαγα.Οταν το κατάπια έκλεισα τα μάτια μου ,λες και περίμενα να συμβεί τίποτα .Δεν μπορούσα ομως να καθυστερώ άλλο. Σηκώθηκα και έτρεξα προς το δωμάτιό μου , φόρεσα την κάπα μου και κατέβηκα κάτω για να φύγω.Στην πόρτα με περίμενε η μητέρα μου. -Να προσέχεις αγόρι μου -Θα προσέχω Λέγοντας αυτό βγήκα απο το σπίτι και ξεκίνησα να περπατάω με πολύ γρήγορο ρυθμό, σχεδόν έτρεχα. Κατευθυνόμουν στην πλατεία . Στην διαδρομή σκεφτόμουν , ''δικαιοσύνη και αηδίες..Αν αυτή είναι η δικαιοσύνη τους τοτε καλύτερα να γίνω πειρατής.Εξ άλλου το όνειρο μου είναι να ανακαλύψω και να διαβάσω την πραγματική ιστορία του κόσμου μέσω των poneglyphs,Πράγμα που με καθιστά παράνομο .Ούτως η άλλως θα με καταζητούσαν επειδή θα τους έκανα επίθεση .Πλέων είχε νυχτώσει , όμως κανείς δεν είχε αναμμένα φώτα.Όλοι θα ήταν μαζεμένοι στην πλατεία. Έστριψα δεξιά στο τέλος του τείχους της βάσης των marine για να φτάσω στην πλατεία και είδα όλο τον κόσμο μαζεμένο γύρω από την πλατφόρμα της εκτέλεσης σε απόσταση 20-30 μέτρων λόγο των φρουρών.Πάνω στην πλατφόρμα ήταν ο Morgan ,ο πατέρας μου και οι 2 φίλοι μου. Μπήκα μέσα στο πλήθος ,έσπρωχνα τον κόσμο για να περάσω.Πάλι καλά που έπεσαν δυο σταγόνες βροχής και θυμήθηκα να βάλω και την κουκούλα μου , γιατί αν δεν την έβαζα θα με είχαν συλλάβει, διότι με γνώριζαν όλοι οι marine της βάσης.Πλησίασα 2 marine που κρατούσαν τους πολίτες σε γραμμή . -Κύριε , απαγορεύεται να έρθετε πιο εδώ αλλιώς θα αναγκαστούμε να χρησιμοποιήσουμε βία. Δεν τον άκουσα και συνέχισα -Ακούς? απαγορεύετε να περέσεις Στάθηκα ακριβώς μπροστά σε αυτόν που μου μιλούσε και ο άλλος ήρθε δίπλα μου .Όμως ήξερα οτι δεν θα με χτυπήσουν .Ηταν και οι δυο νεοσύλλεκτοι -Και θα με σταματήσεις εσύ μαζί με αυτόν ? Λέγοντας αυτό τον χτύπησα μπουνιά στο πρόσωπο και πριν προλάβει να σηκώσει το όπλο του ο δεύτερος τον χτυπάω και αυτόν και άρχισα να τρέχω προς την πλατφόρμα . | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] The unlucky pirate! (part 1/2) Σαβ Μάης 12, 2012 12:42 pm | |
| Καθώς έτρεχα σκεφτόμουν τις μπουνιές που είχα δώσει , πρόσεξα οτι χτυπώντας τους τους άφησα και τσιμέντο στο πρόσωπο .''Μήπως παράγω απο τα χέρια τσιμέντο τελικά?'' Ο Morgan ευτυχώς δεν με είχε αντιληφθεί γιατί είχε γυρισμένη την πλάτη του στον κόσμο . Με πρόσεξαν όμως 3 marine που βρίσκονταν λίγο πιο δίπλα .Και ...ο ένας με σημάδευε με το όπλο του. Τα έχασα , ομως θυμήθηκα το τσιμέντο. Αν δεν μπορούσα να παράγω τσιμέντο ετσι οπως υπέθετα τοτε ήμουν νεκρός.Δεν ήξερα αν θα πετύχει αλλά δεν σκόπευα να τους αφήσω να πεθάνουν,τουλάχιστον θα πέθαινα προσπαθώντας . Οι επόμενη κίνηση μου νόμιζα οτι κράτησε ώρες , σάν να ήταν σε replay.Τέντωσα το δεξί μου χέρι προς τον marine με το όπλο και το αριστερό, προς έναν απο τους άλλους δυο.Και ναι!!! Τους πέταξα τσιμέντο ! και απ ότι κατάλαβα και απο τις κραυγές τους πρέπει να ήταν σκληρό !Ο ένας που έμεινε όρθιος τα έχασε -Captain Morgan... φώναξε Τότε ο Morgan γύρισε και αντικρίζοντας 3 Marines κάτω και έναν άντρα με κουκούλα να τρέχει προς την πλατφόρμα κατάλαβε τι είχε γίνει αλλά τα έχασε προς στιγμήν γιατί δεν περίμενε να τον αψηφήσουν 2 φορές την ίδια μέρα. -Ποιος είσαι εσύ ? -Αυτός που θα κάνει οτι δεν σου έκανε ο Kuro τοτε. - O ...o Κuro? Πως το ξές? για ένα λεπτό μικρέ. Εσύ πρέπει να είσαι ο γιος του Zekko D Rogo. O Kahl -Ναι εγώ είμαι τσεκουρο-χέρι . Του είπα κοιτάζοντας τον με όλο το θυμό αποτυπωμένο στο μάτια μου -Σου ομολογώ μικρέ πως για λίγο με έκανες να τα χάσω .Ομως τώρα ετοιμάσου να μάθεις τι πάει να πει Marine .Άντρεεεες , πιάστε αυτό το βρωμερό πλάσμα και ρίξτε τον στο μπουντρούμι . -Για δοκιμάστε Έστειλε προς το μέρος μου 10 Marine σε 2 ομάδες .Η πρώτη ομάδα που ήταν πιο κοντά μου είχε 4 και η δεύτερη που ήταν στα 15 μέτρα είχε 6 .Εκτόξευσα τσιμέντο και δημιούργησα ένα φράγμα 30 εκατοστών και αυτό ους έκανε να πέσουν .Έτρεχα προς τα πάνω τους , χτύπησα με κλωτσιές τους δυο όμως ο οι άλλοι δυο πρόλαβαν και με χτύπησαν ,ρίχνοντάς με κάτω. -Χαχαχαχα έτσι θα με σταματήσεις ? Είπε και αποκεφάλισε τον φίλο μου τον Rem . Δεν πίστευα αυτό που είδα . -Θα σε σκοτώσω κ@θ@ρμααααα φώναζα καθώς εκτόπιζα τους 2 marine που για κάποιο λόγο δεν μου επιτέθηκαν . Έτρεχα ξανά προς την πλατφόρμα όμως αυτή τη φορά οι marines , επιτέθηκαν .Ο Morgan ετοιμαζόταν να αποκεφαλίσει και τον άλλο φίλο μου -Δεν έχω χρόνο για εσάς ... φώναζα στους Marines . Δημιούργησα 6 μπάλες απο τσιμέντο που τους τις πέταξα Έπεσαν κάτω όλοι νικημένοι απο το κερί μου .Χτύπησα βέβαια και 2-3 πολίτες αλλα δεν με ενδιέφερε .Ο Morgan σήκωνε το τσεκούρι του ..Κάτι έπρεπε να κάνω για να τον σταματήσω ! Αλλά τι ? Πως? Η απόσταση μας ήταν ακόμη μεγάλη για να σκαρφαλώσω .Μπορώ να προλάβω μόνο τον πατέρα μου? αποκλείετε να άφηνα και τον δεύτερο .Ξαφνικά μου ήρθε μια τρελή ιδέα ! Να σπάσω την πλατφόρμα ! Δημιούργησα μια μεγάλη μπάλα απο τσιμέντο και την πέταξα στα θεμέλια του .Έτσι και έγινε ! η πλατφόρμα άρχισε να πέφτει και μαζί της ο Μorgan και οι δικοί μου .Ευτυχώς που η πλατφόρμα ήταν κοντή και ο πατέρας μου με τον φίλο μου δεν χτύπησαν! | |
| | | DIRK Marines
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] The unlucky pirate! (part 1/2) Σαβ Μάης 12, 2012 12:59 pm | |
| -Τώρα σήκω σαν άντρας να σε σκοτώσω Μorgan -Παλιόπαιδο, είπε και τίναξε την μπέρτα του θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια -Τα ποια? χαχαχαχα ξέχασες οτι δεν έχεις δεύτερο ? μήπως θέλεις ''ένα χεράκι'' για να σηκωθείς? -Ααααα Τώρα θα δεις γιατί είμαι Captain Είπε και άρχισε να τρέχει προς τα πάνω μου. Μου επιτέθηκε με το τσεκούρι ,ευτυχώς πρόλαβα και έκανα ένα σάλτο στα αριστερά και τον απέφυγα , ;όμως με χτύπησε με το πόδι του το πλευρό και με έστειλε 2 μέτρα πιο πέρα. -Νιώσε την οργή μου μικρέ .Είπε καθώς με σήκωνε με το χέρι του, Πλέω δεν έφτανα να πατήσω στη γη, με είχε σηκώσει πολύ ψηλά -Ετοιμάσου να πεθάνεις . Σήκωσε το τσεκούρι του για να με σκοτώσει ,όμως δεν ήξερε οτι έχω εναν άσσο στο μανίκι μου! -Έτσι λες εσύ! του φωνάζω. Ακούμπησα το τσεκουρο-χέρι του και το κάλυψα με τσιμέντο -Τ...Τι μου έκανες ? τί είσαι ? -Είμαι ο χειρότερός σου εφιάλτης Είπα και τον χτύπησα με το δεξί μου χέρι στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να πέσει κάτω . Καθώς ήταν κάτω βρήκα την ευκαιρία και τον ακινητοποίησα καλύπτοντας τα άκρα του με τσιμέντο.Μετά κάθισα δίπλα του -Αυτό για τα τόσα χρόνια που τυραννάς τον κόσμο Τον χτύπησα μπουνιά στο πρόσωπο με το δεξί μου χέρι -Αυτό για τον πατέρα μου που δεν σεβάστηκες ποτέ, είπα και τον ξαναχτύπησα Συνέχισα να τον χτυπάω για πολύ ώρα. Ηταν πλέον αναίσθητος και υπήρχε αίμα παντού . Σηκώθηκα και πήγα προς τους marine που νίκησα πριν, Πήρα το σπαθί απο έναν και ξαναγύρισα πάνω απο τον Morgan . -Και αυτό για τον καλύτερό μου φίλο , που ήθελε γίνει σαν κι εσένα Και τον κάρφωσα με το σπαθί στην καρδιά.Αφού βεβαιώθηκα οτι και οι υπόλοιποι marine είναι νεκροί , πήγα και ελευθέρωσα τον πατέρα μου και τον φίλο μου με την βοήθεια και μερικών πολιτών. -Να πάτε το παιδί στο σπίτι του . αφήστε τον πατέρα μου σε εμένα,Όλοι συμφώνησαν σιωπηλοί.Καθώς τον πήγαινα σπίτι παρατήρησα οτι η βροχή είχε πλέων σταματήσει .Φτάσαμε σπίτι χωρίς να ανταλλάξουμε μια κουβέντα Τον άφησα για λίγο εκεί και πήγα στην βάση για να την ανατινάξω...Εκρηκτικά βρήκα απο το τοπικό οπλοπωλείο.Έσπασα την είσοδο και κουβάλησα όσα περισσότερα μπορούσα..Τοποθέτησα τα εκρηκτικά περιμετρικά της βάσης και αφου απομακρύνθηκα την ανατίναξα ..Μόλις έφτασα σπίτι και άνοιξα την πόρτα , κατευθείαν η μητέρα μου έτρεξε και με αγκάλιασε λέγοντας συνέχεια -Δόξα τον Θεό , είστε μια χαρά! -Δόξασε τον γιό μας καλύτερα. αν δεν ήταν αυτός θα ήμουν νεκρός -Πατέρα καλά όλα αυτά αλλά πρέπει να σου πω κάποια πράγματα,πρέπει να τα ξέρεις, γιατί όπως καταλαβαίνεις πρέπει να φύγω απο το νησί -Το καταλαβαίνω Kahl . Τι θέλεις να μου πείς? -Μελετάω την ιστορία , οχι την κανονική, αυτή που αναφέρουν τα poneglyph -Αυτό το ξέρω γιε μου -Μα πως? -Ποιος νομίζεις οτι φρόντισε να βρεις τα βιβλία απο τα οποία διαβάζεις ? -Δηλαδή τα έσωσες απο το Ohara island? -Ναι Kahl,εγω τα έσωσα και τα μελέτησα όλα . Και ως Marine δεν επιτρεπόταν να έλεγα τίποτα , Δεν ανέφεραν όμως τίποτα σχετικά με το να μην δείξω.Αρκετά ´ομως με την κουβέντα., πρέπει να φύγεις . Αν δεν λάβουν οι άλλες βάσεις αναφορά θα στείλουν πλοία να δουν τι έγινε Έτσι και έγινε, ανέβηκα στο δωμάτιό μου μάζεψα τα 2 βιβλία και τις σημειώσεις και ξανακατέβηκα σαν αστραπή -Λοιπών σας χαιρετώ. Σας υπόσχομαι οτι θα ξαναγυρίσω ως ο πιο γνωστός αρχαιολόγος στην East Blue και την μεγάλη γραμμή!Και ποιος ξέρει , ίσως με οδηγήσουν μια μέρα στον θρυλικό θησαυρό το One Piece ! Λέγοντας αυτά έφυγα τρέχοντας , και δεν κοιτούσα πουθενά εκτός απο τον προορισμό μου , το λιμάνι γιατί ήξερα οτι θα με βλέπουν οι άνθρωποι απο τα παράθυρα .Έφτασα στο λιμάνι μετα απο 2 λεπτά.Δεν θα πάρω την βάρκα του πατέρα μου, μετά δεν θα έχει πώς να βγάλει λεφτά .Αλλά... πειρατής είμαι , σκέφτηκα ας ''δανειστώ'' την βάρκα του πλούσιου Και έτσι έκανα ! Έλυσα το σχοινί και έφυγα ! Όμως όταν ήμουν στα βαθιά συνειδητοποίησα οτι δεν πήρα τρόφιμα μαζί μου! Για καλή μου τύχη είχε αρκετά τρόφιμα για μέρες ο τύπος!
Τέλος Α μέρους...Η συνέχεια εδώ http://www.onepiecegr-rpg.com/t5572-topic#180310 | |
| | | Raijin Civilian
| Θέμα: Απ: [Τέλος-Αποστολή] The unlucky pirate! (part 1/2) Πεμ Μάης 17, 2012 5:24 am | |
| Όνομα: Vergil Haki Points: --- Player of the Month Points: 8 Beli: 25.000 Bounty/Fame Points: +1.000.000 Παρατηρήσεις: Ολα μαζι στο β μερος
| |
| | | | [Τέλος-Αποστολή] The unlucky pirate! (part 1/2) | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| Πρόσφατα Θέματα | » Spam House από Elé Blackheart Τρι Μαρ 08, 2016 5:20 pm
» [Αρχή] Η τριάδα της καταστροφής [ Part 2 ] από D. Ace Κυρ Νοε 15, 2015 10:56 am
» [Τέλος] Η τριάδα της καταστροφής [Part 1] από Argon Πεμ Νοε 12, 2015 9:05 am
» Τελειώσατε την ιστορία σας?[Εδώ βάζετε λινκς] από D. Ace Κυρ Νοε 01, 2015 10:36 am
» (18+)(αρχή) the godfather : the end of Dark Assassin Sakura [part 2] από Argon Τρι Οκτ 20, 2015 6:42 am
» ΝΕοσ χαρακτηρας από Elé Blackheart Δευ Οκτ 05, 2015 12:08 pm
» [Τέλος-Φρούτο(Σεπτέμβριος-Οκτώβριος)]Broken Memories από Argon Σαβ Οκτ 03, 2015 7:15 am
» Βραβείο ιστορία του μήνα Σεπτεμβρίου 2015 από Elé Blackheart Παρ Οκτ 02, 2015 11:35 am
» [ΑΡΧΗ] [ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ] Rescue Mission από Akeeel Σαβ Σεπ 26, 2015 6:52 am
» Η Ομάδα μας - Ανανεώθηκε στις 24/9/15 από Monkey D. Luffy Πεμ Σεπ 24, 2015 12:09 pm
|
|