.::Greek OP RPG::.
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

.::Greek OP RPG::.

.::The Ultimate Forum Game::.

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Παρόντες χρήστες
83 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 83 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 91, στις Δευ Σεπ 30, 2024 9:26 am

Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ]

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

Location : Rodos 15-1-20../10-12-20..{athens 11-12-20../15-1-20..}

Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ]   Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 07, 2010 2:33 am

WARNING για να καταλάβετε πιο πολλά καλύτερα να διαβαστεί μια άλλη ιστορία σε ένα άλλο νησί πρώτα
Heavshin Pirate and evil marine captain

Μετά την τελευταία μου περιπέτεια με τον πουλημένο marine και την πυξίδα, βρισκόμουν για άλλη μια φορά στην μεγάλη μητέρα μου την θάλασσα, όλα πήγαιναν μια χαρά κάλο άνεμο που φούσκωνε τα πανιά το αμπάρι ήταν γεμάτο με τροφή και νερό, έτσι αφού δεν είχα τη άλλο να κάνω αποφάσισα να πάρω την πυξίδα μου και να την δω καλύτερα, την κοίταζα από εδώ και από έχει μέχρι που σε μια στιγμή παρατήρησα κάτι μικρό να προεξέχει απόρησα τι είναι και έτσι το πάτησα, άμεσος η πυξίδα από έχει που δούλευε μια χαρά άρχισε να δείχνει μόνο προς τα μια μεριά σαν να ήταν κάτι από έχει, τότε αποφάσισα να πάω να δω τι ήταν προς αυτήν την μεριά που έδειχνε η πυξίδα μου, γύρισα το πλοίο και άρχισα να πλέω προς τα έχει

Έχει επεξεργασθεί από τον/την erisjoker στις Τρι Δεκ 07, 2010 2:52 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ]   Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 07, 2010 2:33 am

Έπλεα για μια συνεχόμενη μέρα προς το σημείο που έδειχνε η πυξίδα ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω και να γυρίσω πίσω άλλα εχινοί την στιγμή άρχισε μια τρομερή θαλασσο ταραχή για μια ακομα φορά το asgard χτυπιόταν από τα κύματα και την δυνατή βροχή μετά από λίγο άρχισαν να δημιουργούνται και τρεις ανεμοστρόβιλοι μόλις είδα το μέγεθος τους είπα
"από τι φαίνεται η πυξίδα είχε δίκιο όλα αυτά κάτι πολύ μεγάλο πρέπει να προστατεύουν και θα το μάθω"
καθώς προχωρούσα η ανεμοστρόβιλοι λες και είχα έναν μαγνήτη πάνω μου έρχονταν προς το μέρος μου εγώ άρχισα να προσπαθώ να τα καθυστερήσω παγώνοντας τα με την ιδιότητα μου και φωνάζοντας
"δεν θα με νικήσεις εσέι θα βρω τι ίππαρχοι στο τέλος"
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ]   Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 07, 2010 2:34 am

Μετά από αρκετή ώρα παλεύοντας με τα κύματα κατάφερα να γλιτώσω βγήκα σε εάν περίεργο μέρος σε ένα νησί που γύρο του υπήρχαν μαύρα σύννεφα καταιγίδες δηλαδή σαν μια από αυτές που πέρασα εγώ.
Συνέχισα προς το νησί μια και έχει έδειχνε η πυξίδα μου, λίγο πριν φτάσω στην ακτή ένα sea devil βγήκε από την θα λάσα και όρμηξε κατά πάνω μου για να με βουλιάξει, δεν ήξερε όμως με ποιον τα έβαζε και έτσι με μερικές κίνησης κατάφερα να το παγώσω και να βουλιάξει πάλι μέσα στην θάλασσα, μόλις πέρασα τον sea devil έριξα την άγκυρα του πλοίου μου και πήδηξα στην στεριά του άγνωστου αυτού νησιού μόλις ακούμπησα το πόδι μου στο νησί είπα
"για να δούμε τι θα βρούμε σε αυτό το νησί".
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ]   Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 07, 2010 2:34 am

Το νησί την μονή διάφορα που είχε με τα άλλα ήταν ότι στο κέντρο του είχε ένα μεγάλο ηφαίστειο που έβγαζε καπνούς δηλαδή ήταν ενεργό όμως αυτό δεν με εμπόδισε έτσι μπήκα στο πυκνό δάσος που είχε, και άρχισα να ψάχνω για σημεία ζωής, έψαξα από εδώ και από έχει μέχρι που σε μια στιγμή είδα ένα εγκαταλειμμένο ξύλινο σπίτι πήγα κοντά και είπα
"για να ίππαρχοι αυτό εδώ πέρα πρέπει να ίππαρχοι και κάποιος άνθρωπος μάλλον εδώ"
συνέχισα να ψάχνω για λίγα λεπτά ακόμα δεν βρήκα τίποτα έκτος από μερικά τεράστια ζώα που προσπαθούσαν να με φάνε μετά από λίγο αφού δεν είχα βρει κανέναν ζωντανό έκατσα κάτω άναψα μια μικρή φωτιά και άρχισα να ψήνω ένα μεγάλο αγριογούρουνο που μου είχε επιτεθεί λίγο πιο πριν.
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

Μόλις άρχισε να ψήνεται το αγριογούρουνο και να βγάζει αρώματα, από ένα δέντρο πιο κάτω έσπασε ένα κλάδοι και με το κλάδοι έπεσε και ένας γερός, άμεσος έβγαλα το σπαθί μου από την θήκη του και πήγα πάνω από αυτόν τον άνδρα τον οποίον τον σημάδευα, όμως από έχει που τον είχα μπροστά μου αυτός εξαφανίστηκε,έτριψα τα μάτια μου μήπως και δεν έβλεπα καλά μετά από λίγα δεύτερα άκουσα από πίσω μου ένα ρέψιμο μόλις γύρισα είδα μόνο κόκαλα από το αγριογούρουνο και εκείνον τον τύπο με φουσκωμένη κοιλιά έτρεξα γρήγορα καταπάνω του αυτός όμως μου είπε
"aaa καιρό είχα να φάω τόσο πολύ φαγητό, για σου είμαι ο Χαβιέρ εσέι ποιος είσαι"
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ]   Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 07, 2010 2:40 am

Αφού ήταν ο μοναδικός ζωντανός στο νησί είπα να το αφήσω να περάσει έτσι αυτό και του είπα
"τι είναι αυτό το νησί και εσέι ποιος είσαι"
εχίνος γέλασε και μου είπε
"xaxaxxa αυτό το νησί εγώ το λέω Mystery Island γιατί ακόμα και σήμερα μετά από τόσα χρονιά εδώ πέρα ακόμα έχει μυστικά από έμενα"

εγώ του είπα
"και πως βρέθηκες εδώ πέρα"

αυτός μου απάντησε
"αυτός ο ανόητος ο gold d roger με άφησε εδώ μετά από μια διαφωνία που είχαμε και από τότε είμαι εδώ πέρα , ελπίζω να έχει πεθάνει μετά από τόσα χρονιά ο άθλιος αυτός πειρατής"
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ]   Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 07, 2010 2:41 am

Παραξενεύτηκα που υπάρχει κάποιος στον κόσμο που δεν ξέρει τι έχει συμβεί στον gold d roger έτσι αποφάσισα να τον ενημερώσω
"φίλε μου σε πληροφορώ ότι πριν από πολλά χρονιά η marine πιάσανε το roger και τον σκοτώσανε άλλα δεν είναι μονο αυτό πριν πεθάνει ο roger είπε πως το one piece είναι κρυμμένο στην grand line και από τότε έχει αρχίσει ο αιώνας τον πειρατών για να βρούνε το one piece"
ο γερός από έχει που ήταν μέσα στο χαμόγελο άρχισε να κλέη και να φωνάζει
"roger ανόητε πως τους αφίσες να σε πάρουν αυτή η δειλή γιατί το έκανες αυτό"
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ]   Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 07, 2010 2:42 am

Την ίδια στιγμή στην άλλη μεριά του νησιού είχαν βρει αυτό το νησί και ένα καράβι τον marine που και η οποιοι είχαν ακούσει μερικές πληροφορίες για αυτό το νησί και πως ο roger είχε αφήσει ένα κομμάτι του θησαυρού του εδώ έτσι αρχίσανε να ψάχνουν όλο το μέρος ο καπετάνιος φώναζε στους δικούς του
"άνδρες βρείτε μου αυτόν τον θησαυρό τον θέλω πάση θυσίας"

Σε εμάς ο γερός από το πλήρωμα του roger μου δειηγουσε την ιστορία για τον λόγο που τον άφησε εδώ πέρα μόνο του
"με άφησε εδώ γιατί ενώ ο golden lion shiki τον είχε προσβάλει πολύ άσχημα εγώ ήθελα να πάω να τον δείρω εχίνος όμως δεν ήθελε και έτσι πιαστήκαμε στα χεριά και με άφησε εδώ πέρα"
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ]   Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 07, 2010 2:42 am

Όταν τελείωσε την ιστορία του με ρώτησε
"για πες μου εσέι πως βρέθηκες εδώ πέρα πως το βρήκες αυτό το νησί μόνο ο roger το ήξερε που ήταν αυτό"

εγώ του έβγαλα την πυξίδα από τον σάκο μου και του είπα
"πάτησα ένα κουμπί εδώ και τότε αυτή η πυξίδα άρχισε να δείχνει μόνο από αυτήν την μεριά"

μόλις είδε την πυξίδα ο γερός σωριάστηκε στο έδαφος και μου είπε
"μα τι στο κάλο αυτή είναι η πυξίδα ""Bacilio"" του πλοηγού μας που την βρήκες"

εγώ του είπα
"μου τι μου την έδωσε ένας γερός με ένα μάτι στο νησί Tequila Wolf"
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ]   Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 07, 2010 2:43 am

Ο γερός μου είπε εκείνοι την στιγμή
"μα τα κρύα γενιά μου αυτός είναι από έχει πέρα ήταν τελικά ζει ο γερο τράγος"

τα μάτια μου θόλωσαν και είπα
"πως ο πλοηγός του gold d roger μου έδωσε την πυξίδα και δεν το ήξερα"

εκείνοι την στιγμή από πίσω από τον γερός βγήκε ένα τρομερό θηρίο άμεσος σηκώθηκα και πήγα να το χτυπήσω με το σπαθί μου άλλα πριν καν φτάσει το θηρίο είχε σωριαστεί στο έδαφος έμεινα με ανοικτά τα μάτια και είπα
"μα καλά τι στο κάλο συνέβη εδώ πέρα πως έπεσε ξέρω αυτό το θηρίο "

ο γερός γέλασε και μου είπε
"έχεις πολλά να μάθεις ακόμα μικρέ"
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ]   Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 07, 2010 2:44 am

Αυτά είπε και έπεσε για ύπνο λέγοντας μου
"κειμήσου τώρα και αύριο θα πάμε να σου δείξω κάτι"

πριν κλίση τα μάτια του ο γερός εγώ τον ρώτησα
"γερο ποιο είναι το όνομα σου"

αυτός μου απάντησε
"Barkley"

και έτσι αποκοιμήθηκε, εγώ απλός έγειρα από την άλλη άλλα επειδή ήμουν περίεργος με το τι θα μου δείξει ο Barkley δεν με έπιανε ο ύπνος, γύρναγα από εδώ και από έχει μέχρι που επιτέλους με πήρε και έμενα ο ύπνος.
Το πρωί όταν ξύπνησα με περίμενε μια έκπληξη ένα άλλο αγριογούρουνο στην φωτιά και τον γερο να μου λέει
"αφού χτες έφαγα το δικό σου σήμερα φάε εσέι από το δικό μου γρήγορα γιατί έχουμε δρόμο μπροστά μας"
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ]   Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 07, 2010 2:45 am

Από την αγωνιά μου άρχισα να τρώω πολύ γρήγορα όταν επιτέλους τελείωσα είπα στον γερο
"ωραία πάμε τι ήθελες να μου δειξης"

ο Barkley σηκώθηκε και άρχισε να προχωράει έτσι άρχισα και εγώ να τον ακόλουθο, όλος περίεργος το νησί ήταν αρκετά μεγάλο περνάγαμε από γκρεμούς λίμνες και άλλα τέτοια μέχρι που σε μια στιγμή φτάσαμε στο κάτω μέρος του ηφαιστείου και μου είπε
"ωραία έχει πάνω είναι πάω πρώτος και σε περιμένω πάνω"

εγώ γέλασα και του είπα
"xaxxaxa γερο στην ηλικία σου δεν νομίζω να μπορείς να ανέβεις"

αυτός όμως άρχισε να πηδάει στον έναν μετά τον άλλον βράχο με τρομερή ταχύτητα, εγώ έμεινα κάτω και σιγά σιγά άρχισα να σκαρφαλώνω το ηφαίστειο
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ]   Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 07, 2010 2:46 am

Μετά από μίση ώρα περίπου κατάφερα να ανεβώ, ο γερός με περίμενε καθιστός, εγώ άμεσος τον ρώτησα
"λοιπόν τι έχεις να μου δείξεις εδώ πάνω"

εχίνος μου είπε
"δες το νησί και πες μου τι βλέπεις"

παρατηρούσα και παρατηρούσα μέχρι που το κατάλαβα το νησί είχε το σχήμα τις σημαίας του roger μόλις το είπα στον Barkley εχίνος έγνεψε με το κεφάλι του και μου είπε
"αυτό ήταν και είναι το νησί του roger αυτός ο ίδιος το έκανε να μοιάζει έτσι, ερχόταν εδώ πέρα όταν ήθελε να ξεκουραστεί από της μάχες με τους marine"

εκείνοι την στιγμή καθώς έβλεπα το νησί είδα και το πλοίο τον marine και είπα
"marine"

ο Barkley μου είπε
"ναι όπως σου είπα εδώ ερχόταν να ηρεμήσει όταν ήθελε να γλιτώσει από τους marine"

εγώ του είπα
"όχι όχι ένα πλοίο τον marine έχει πέρα δες"
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ]   Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 07, 2010 2:46 am

Μόλις το είδε και ο barkley άμεσος πήδηξε από το ηφαίστειο και άρχισε να πηγαίνει προς το μέρος τον marine είδε πίσω του και μου είπε
"αν θες λίγη δράσει έλα να παλέψεις απαγορεύονται η marine σε αυτό το νησί είναι το νησί του βασιλιά τον πειρατών εδώ"
έτσι συνέχισε να προχωράει με τρομερή ταχύτητα, άμεσος και εγώ ξεκίνησα από πίσω του να τον ακόλουθο άλλα μετά απολήγω τον είχα χάσει γιατί ήταν πολύ γρήγορος.
Όταν επιτέλους είχα φτάσει στο σημείο που ήταν η marine είδα πως όλοι η marine είχαν πέσει κάτω λες και είχαν πεθάνει και ο barkley να πολεμά με έναν από τους marine από τα παράσημα φαινόταν ότι ήταν ο καπετάνιος
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ]   Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 07, 2010 2:47 am

Μόλις έφτασα γύρισε ο barkley και μου είπε
"συγγνώμη άλλα άργησες τους έφαγα μόνος μου κάτσε σε μια γωνιά να βλέπεις"

όπως είπε έκατσα και άρχισα να παρακολουθώ την μάχη τους, ούτε γίγαντες δεν πολεμούσαν έτσι η μια γροθιά τους ταρακουνούσε όλο το νησί χτυπάγανε ο ένας μετά τον άλλον είχαν γεμίσει με αίματα και η δυο τους ακόμα και σαν γερός ο barkley είχε πολύ μεγάλη δύναμη.
Μια γέροι που έφαγε ο barkley ήταν μια στο σαγόνι που τον έστειλε στον αέρα ήταν πολύ ωραίο που μπορούσα να δω εν δράσει έναν από τους ναύτες του roger σκεφτόμουν
"αν μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα ένας ναύτης του roger δεν μπορώ να φανταστώ τι θα μπορούσε ο roger"
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ]   Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 07, 2010 2:48 am

Επιτελούς μετά από αρκετή ώρα ο barkley καταφέρνει μια δυνατή και τον ξάπλωσε κάτω μετά από λίγο ήρθε και μου είπε
"Aokiji εγώ τώρα θα πέσο να κοιμηθώ για να ξεκούραστο λίγο εσέι φόρτωσε τους όλους αυτούς στο πλοίο και μετά ξυπνάμε"

άρχισα άμεσος να τους φορτώνω έναν μετά τον άλλον, όταν επιτέλους τελείωσα πήγα στον barkley και άρχισα να προσπαθώ να τον ξυπνήσω άλλα όλα αυτά ήταν μάταια ο barkley ένας από τους ναύτες του gold d roger είχε πεθάνει μετά από αυτήν την μεγάλη νοίκι του, έτσι αφού είχε περάσει αρκετά χρονιά εδώ και έζησε στο νησί του roger άνοιξα έναν λάκκο και τον έθαψα λέγοντας
"κάλε μου φίλε πήγαινε να βρεις τον φίλο σου τον roger και καλή συνεχεία"

στην ταφόπλακα έγραψα εδώ κείτεται ο barkley ένας από τους τελευταίους ναύτες του gold d roger και εδώ βρίσκεστε στο νησί του gold d roger-barkley.
erisjoker
Civilian
Civilian
erisjoker

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ]   Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΤρι Δεκ 07, 2010 2:49 am

Τότε πήγα πήρα το πλοίο μου έδεσα το πλοίο τον marine με ένα σκοινί πάνω στο δικό μου και άρχισα να το τρανό έξω γιατί όπως είπε και ο barkley απαγορεύονται η marine εδώ, ξανά μπήκα σε εκείνοι την καταιγίδα που είχα μπει όταν πρώτο ήρθα σε αυτό το νησί.
Όταν επιτέλους βγήκα μετά από κάτι ώρες ταξίδι και ενώ ακόμα τραβούσα το πλοίο τον marine είδα ένα άλλο πλοίο τον marine "ξεδεσα" το πλοίο και έφυγα από έχει πέρα τους αφίσα για να έχουν η δική τους κάτι να θάψουν,

στο πλοίο τον marine
"καπετάνιε είναι το πλοίο του fire fist joker και τραβάει ένα από τα δικά μας πλοία έξω"
όταν τελικά προσεγγίσανε το πλοίο η marine είδαν μέσα όλα αυτά τα πτώματα τον marine και ο καπετάνιος πήρε το ντέντεν του και είπε
"εδώ καπετάνιος broke ο fire fist joker εμφανίστηκε για άλλη μια φορά στην east blue άλλα αυτήν την φορά έχει σκοτώσει έναν ολόκληρο στόλο τον marine τέλος"
SlipKnoTaS
Civilian
Civilian
SlipKnoTaS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ]   Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ] I_icon_minitimeΠεμ Δεκ 09, 2010 5:23 pm

Όνομα:Ao Kiji
Haki Points:0
Player of the Week Points:5
Beli:12.000
Bounty:1.500.000

Heavshin Pirate and the crew member of Gold D Roger [ΤΕΛΟΣ]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» [ΑΡΧΗ]The new member of my crew.....[Τελος]
» [ΤΕΛΟΣ]Heavshin Pirate and the ghost island [ΤΕΛΟΣ]
» Heavshin Pirate and the last dragon [ΤΕΛΟΣ]
» Heavshin Pirate and the big rock [ΤΕΛΟΣ]
» Heavshin Pirate and the 8.000.000 belli bast,,,[ΤΕΛΟΣ]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
.::Greek OP RPG::. :: ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :: ΙΣΤΟΡΙΕΣ :: ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΩΝ-
Μετάβαση σε: